پاسخ: فروم دوربین های Slr کانن
سلام و ممنون از اطلاع رسانيتون
البته فرومشون هنوز خیلی نوپاهست و به پای فروم ما که نميرسه ;)
داشتم فکر ميکردم اگه ما هم 2تا زير انجمن "Nikon SLR" و "Canon SLR" بسازيم بدم نيست و حتی ميتونيم یه "Compact" هم بسازيم و همه اين زير مجموعه انجمن دوربين ديجيتال اينجوری بحث دوربين Creative با D200 قاطی نميشه. البته اينو همجوري گفتم شايدم ساخت اين انجمنها خوب از کار در نياد.
ممنون از لینک. من ثبت نام کردم البته اونجا فقط خوانندم...
راستی این فروم توسط خود کنون ایجاد شده یا..؟
پوريا حالت خوبه !!!! آخه انگار سوزنت گير كرده يا لكنت نوشتار گرفتي
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan
...داشتم فکر ميکردم اگه ما هم 2تا زير انجمن "Nikon SLR" و "Canon SLR" بسازيم بدم نيست و حتی ميتونيم یه "Compact" هم بسازيم و همه اين زير مجموعه انجمن دوربين ديجيتال اينجوری بحث دوربين Creative با D200 قاطی نميشه...
من با اين پيشنهاد خيلي موافقم، هرچند كه اين كار نقاط ضعف و قوت خودش را دارد، ولي فكر كنم اگر بتوان به صورت نرم افزاري بتوان اين كار را انجام داد طوريكه بعد از هر پست مطلب به صورت خودكار در طبقه بندي خودش قرار بگيرد خيلي بهتر خواهد بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan
...داشتم فکر ميکردم اگه ما هم 2تا زير انجمن "Nikon SLR" و "Canon SLR" بسازيم بدم نيست و حتی ميتونيم یه "Compact" هم بسازيم و همه اين زير مجموعه انجمن دوربين ديجيتال اينجوری بحث دوربين Creative با D200 قاطی نميشه...
من با اين پيشنهاد خيلي موافقم، هرچند كه اين كار نقاط ضعف و قوت خودش را دارد، ولي فكر كنم اگر بتوان به صورت نرم افزاري بتوان اين كار را انجام داد طوريكه بعد از هر پست مطلب به صورت خودكار در طبقه بندي خودش قرار بگيرد خيلي بهتر خواهد بود.