پاسخ: دوربين a530 و چند مشكل
دوست عزيز هميشه فايلها در فولدرهاي به تاريخ روز ذخيره مي شوند.
نمونه عكسي كه گوشه اش تاريك شده رو بايد بزاريد ببينيم .ممكنه انگشته عكاس روي فلاش قرار داشته يا....
فلاش هم اگر در مد اتوماتيك كه با حرف A مشخص شده باشه فقط در صحنه هايي كه لام هست عمل مي كنه نه همه صحنه ها.
3 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamidi
دوست عزيز هميشه فايلها در فولدرهاي به تاريخ روز ذخيره مي شوند.
نمونه عكسي كه گوشه اش تاريك شده رو بايد بزاريد ببينيم .ممكنه انگشته عكاس روي فلاش قرار داشته يا....
فلاش هم اگر در مد اتوماتيك كه با حرف A مشخص شده باشه فقط در صحنه هايي كه لام هست عمل مي كنه نه همه صحنه ها.
سلام
اينجا دوتا عكس از فولدر ها و فايلهاي تشكليل شده در دوربين را قرار ميدم
عكس ها رو اديت كردم تا جا بشن
در 520 اينجوري بود، اگر شما با خود دوربين و نرم افزار کنون عکسها را منتقل ميکرديد براي هر روز يک فولدر جدا مي ساخت.
تکه عکسهاي پانوراما را در ساب فولدري زير آن ذخيره ميکرد
و عکسهاي عمودي را هم درست ذخيره مي کرد
اگر از کارت خوان استفاده کنيد، عکسها رو ي کارت با صفحه بندي خاصي در فولدرهايي ذخيره شده اند
در مورد تيرگي هنگام فلاش هم، با توجه به اينکه بدنه 530 مشابه 520 است، در يک حالت اگر بخواهيد عکس ماکرو بيندازيد و سوژه در نزديکي و پايين نسبت به لنز باشد، دماغه لنز بين سوژه و لامپ فلاش قرار ميگيرد و گوشه اي از تصوير سايه ميفتد
البته نمونه تصوير را قرار داديد راحت تر ميتوان قضاوت کرد که مشکل شما دقيقا از کجا ناشي شده
مثلا گاهي موارد بورد فلاش کافي نيست يا ...
عكس رو اديت واضافه كردم
ممنون ميشم كمك كنيد
نمونه عكستون يه كم عجيبه . ولي برداشت من از نمونه عكستون اينه كه مشكل از برد فلاش و سايه لنز نيست. به نظرم اول مطمئن بشيد انگشتتون جلوي فلاش رو نگرفته باشه (با گرفتن چند عكس نمونه ديگه با دقت به نكته مذكور ) اگر مشكل حل نشد به عقيده من دوربين بايد بره تعميرگاه.
یه عکس تو شرایط نوری یکنواختر بگیرید و با اندازه بزرگتری آپلود کنید.
در مورد مشکل فلاش با توجه به عکسي که قرار داديد من هم دقيقا نظر آقاي حميدي را دارم
با سلام
اين مشكل نام گذاري و تاريخ گرفتن عكس رو چكار كنم؟
اگر با نرم افزار خود دوربين (Zoom Browser) دانلود كنيد فايلها در فولدرهاي تاريخ همان روز ذخيره خواهند شد.