digic 3 با Power Shot G7 معرفی شد.
http://www.dpreview.com/news/0609/06091405_canon_g7.asp
Printable View
digic 3 با Power Shot G7 معرفی شد.
http://www.dpreview.com/news/0609/06091405_canon_g7.asp
عجيبه برام چرا كنون Digic Iii رو با 400d معرفي نكرد
ممكن مسائل فني بوده باشه؟
به نظر من هم دوربین جذابی میاد. اگر چه که از نظر طراحی خیلی ساده هست و شبیه دوربینهای فیلمی. اما سوال آقای دیناروند برای من هم هست.
شرحي از تكنولوژي هاي جديد بكار رفته در دوربين Canon PowerShot G7 را در سايت عكاسي بخوانيد.
http://www.akkasee.com/digitalcamera...ves/009064.php
در رابطه با سوال بابك و آريوي عزيز بايد بگم كه من فكر مي كنم مهمترين دليل، دليل تجاري باشه. چون همه شما مي تونيد حدس بزنيد كه به محض ورود G7 به بازار، فقط به خاطر همين پردازنده جديد چه فروشي خواهد داشت. براي كمپاني هاي غولي مثل كنون و نيكون، و كه هميشه صاحب تكنولوژي هستند، نحوه توزيع اين تكنولوژي ها در محصولات هم مهمه!
30D دوباره با 8 مگاپیکسل میاد.400D با 10مگاپیکسل ولی بدون نور سنج نقطه ای.G7 با digic III .!! امان از این شگردهای تجاری.!!
با سلام، بالاخره دوربينهاي كامپكت Canon هم وارد عرصه عكسهاي بدون فلاش با كيفيت خوب شدند. هرچند در عمل بايد نتيجه را ديد و مقايسه كرد، اما با توجه به ارايه پردازشگر DiGiC III كه شايد شاخصترين قابليت آن سيستم كاهش نويز در حساسيتهاي بالا باشد، جز اين انتظاري نميرود. در هر حال بايد نمونههاي واقعي در ISO 3200 مدلهاي G7 و Ixus 900Ti و نيز حساسيت ISO 1600 در دو مدل ياد شده و Ixus 850 IS را ديد. كيفيت فيلمبرداري 8/0 مگاپيكسلي آن هم بايد ديدني باشد.
کلا صادق جان همه چیز رو در ترجمه ذکر کده اند ولی این Digic 3 دقیقا همان امکاناتی را چند برابر میدهد که Digic 2 داد.
مثلا در Digic 2 نسبت به 1
- دینامیک رنج بهتر
- وایت بالانس دقیقتر
- نویز کمتر
- رنگهای بهتر ، دقیق تر و شبیه تر به واقعیت
- سرعت پردازش بیشتر.
همه اینها در دیجیک 3 هست و بمراتب بهتر. این خیلی عالیه. ردیابی چهره هم شاید زیاد ضروری نباشه اما امکان جالبیه.
رزولوشنی هم که در این دوربین قرار داده شده در حد بالاترین رده دوربینهاست.
سایز اون هم نسبت به پاورشات جی های قبلی کوچکتر و جمع و جور تر شده.
دوستان اگر ممكنه مشخصات G7 رو به صورت ترجمه شده بنويسن خيلي خوب ميشه من اون لينكي كه نوشته بوديد رو خوندم ولي يكم اصطلاحاتش زياده سر در نياوردم:confused:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ARASH E
شرکتهای خیلی بزرگ معمولا مخصوصا محصولاتشون رو اینطوری میسازند تا برای همه جا بگذارند. اصولا دو دیدگاه تجاری داریم:
1: رنج محصولات زیاد، کیفیت ساخت متوسط - چرخه محصولات خیلی سریع (زود از رده خارج شدن محصولات) و تداخل امکانات به همین شکل که میبینید که دیدگاه تجاری شرکتهایی مثل کنون - کامپیوتر های سونی - مبایلهای نوکیا و غیره است
و
2: رنج محصولات کم، کیفیت ساخت بهتر از متوسط - چرخه محصولات معقول (دیرتر از رده خارج شدن محصولات) و عدم تداخل امکانات فنی که دیدگاه تجاری شرکتهایی مثل نیکون، کامپیوتر های اپل، مبایل های پالم و غیره است.
اگر دقت هم بکنید از مثالهای فوق خواهید دید که کنون خیلی بیشتر از نیکون، سونی خیلی بیشتر از اپل و نوکیا خیلی بیشتر از پالم از بازار سهم دارند. این شاید رابطه سیاست محصولات شرکت و سهمشون در بازار رو مشخص بکنه.
سلام
من با دیدن G7 - ظاهر - خصوصیات - و تاخیرش یاد راه رفتن شرکت با عظمت کانن رو مغز مشتریاشون می افتم
که ظاهر دوربین به جای خوش دستی باید آدم رو یاد دوربین های آنالوگ که ظاهر و خصوصیاتشون مکمل هم بودن بندازه ... از طرفی برداشتن فرمت RAW - نداشتن LCD چرخان گذاشتن digic 3 رو این ظاهر و قیافه و کلی تبلیغ رو این دوربین جدید . . . دوربین های کامپکت کانن دیگه کم کم دارن به هم نزدیک میشن (از این بابت از s3 is که خریدم راضیم که لااقل خوشدسته ولذت عکاسیو به آدم تا حدودی میده) به نظر من شاید شرکت کانن زیادی پررو شده . . . آدم یاد انصاف برند nikon می افته که لااقل مشتریش میدودنن چیو انتخاب کنه . . .
تنوع محصول همیشه چیز خوبی بوده.در واقع با تنوع در محصول همیشه مشتری انتخواب بیشتر و دقیق تری داره.
بحث سر انصاف و بی انصافی نیست.بعضی وقتها توان مالی شرکت سازنده این اجازه رو به اون نمیده تا تنوع محصولاتش رو بالا ببره.
اما درمورد تفاوتهای این دوربین با سلف قبلی خودش ......
Lcd چرخان در این دوربین وجود نداره اما در عوض زاویه دید بهتر ؛ وضوح بالاتر؛ اندازه بزرگتر داره .
لنز این دوربین تغییراتی رو نسبت به به سلف قبلی داشته.
10 میلیون پیکسل که با S3 تفاوت زیادی میکنه.
قطعا نویز این دوربین خیل کمتر از S3 و G6خواهد بود.....
حساسیت بالاتری در اختیار عکاس کذاشته شده.
لرزشگیر اپتیکال با بهره گیری از پردازنده جیدی برای این سیستم.
و محاسن دیگر این دوربین به همراه ظاهر جزاب و زیبای این دوربین.برای تغییر این مشخصات تکنولوژی ساخت این دوربین خیلی تغییر کرده که شاید پردازنده جدید این دوربین در راستای این تکنولوژی باشد.
اوصولا دوربینهایی که در این سطح ساخته میشوند فقط برای مدت کوتاهی در بازار یکه روی سازنده خواهند بود و بعد از مدت کوتاهی جایگزین خواهند داشت.
نمیدونستم علاوه بر LCD چرخان امکان گرفتن عکسهای raw رو هم برداشته.
به نظر میاد گردونه پشت دکمه شاتر رو هم برداشته !
با سلام به همه دوستان که در این تاپیک نظر داده اند، گذشته از تمام این صحبتها ، به نظر شما این دوربین کی به
بازار ایران می آد و قیمتش چقدر خواهد بود؟
دوستان اگر جایی رو شراغ دارند که این دوربینو وارد کرده معرفی کنند.
با تشکر
در ضمن تا یادم نرفته بگم که طرفداران s3is دلایل خودشونو بر برتری s3is به g7 توضیح بدهند.
ببین دوست عزیز برتری تو کامپکت ها نسبیه نه مطلق که اگه مطلق بود الان هر دو ( s3 is & G7) یا سری G بودن یا S و این نام ها معنی نداشت و هر کدوم که برتری مطلق داشت خط تولید اون یکی باید تعطیل میشد و البته با این رویه ای که کانن پیش گرفته فکر کنم دو سال دیگه دو دوربین تو دو سری متفاوت ولی با ظاهر و مشخصات یکسان ببینیم یا یه دوربین با اسم SxGx is
اما باز خوبه فعلا میشه فرق S & G رو فهمید و با توجه به نیاز و اینکه شاید مدل بعدی سری S رقیب G7 باشه انتخاب خوبی داشت . . .
با آزمایش دوربین G7 میشه از کارایی پردازشگر DIGIC III در زمینه نویز.تراز سفیدی.و در مجموع تفاوت آن با DIGIC IIمطلع شد یا حتما این پردازشگر باید روی دوربین SLR تست بشه؟
http://www.dpreview.com/reviews/canong7/
سلام
من نیاز به SDK (برنامه های مربوط به کنترل دوربین به وسیله کامپیوتر) برای مدل powershot G7 کانون دارم.
آیا کسی هست که آنها را داشته باشه؟
یا اینکه لینک دانلود اون رو بدونه؟
اصلا کسی هست که با SDK کار کرده باشه؟
با تشکر
خیلی خوشحالم که میبینم دوستان SDK باز هم در این جا حضور دارند.
دوست عزیر فکر میکنم SDK برای دوربین های Canon به صورت تجاری در دسترس نباشه. اگر تصمیم جدی داری داری که توسط computer دوربین رو کنترل کنی ، راه دم دست تر اینه که ببینی خود نرم افزار همراه دوربین چه command set های به دستگاه ارسال می کنه. البته پیدا کردن protocol ارتباطی کمی سخت و زمان بر هست.
ولی به واسطه USB Port تو می تونی از دستگاه هایی که data های بین دو device رو capture می کنند استفاده کنی. این روش خیلی خوب نتیجه می ده.
من خودم از EOS Utility یه چیز هایی کشیدم بیرون و تقریبا دوربین خودم رو با laptop می تونم کنترل کنم. با ++ Visual C نوشتم. (البته قرار پرژه تجاری بشه).
این کار رو به صورت عمومی توسط نرم افزار های همراه دوربین انجام می شود. اما برای انجام کارهای خاص شما نیاز دارید توسط برنامه خودتان دوربین رو کنترل کنید.
به طور مثال برنامه من توسط یک Ultrasonic Sensor وجود یک شی رو در 3-4 متری دوربین تشخیص میده، سپس به کمک دوربین ازش یک عکس می گیره و با استخراج برخی از جزئیات اگر تشخیص داد اون شی یک صورت هست، سعی می کنه عکسی شبیه اون رو در Database پیدا کنه. البته من قسمت Image Acquisition رو قبلا با یک web cam نوشته بودم. پروژه هنوز کامل به اتمام نرسیده. سخت ترین بخش همون Face Recognition هست. (مسخره به نظر نمی رسه یک ُSLR رو بزاری یه همچین کاری بکنه؟؟؟)
راستی من ار EDSDK.DLL خیلی استفاده کردم. اگر دوست داشتی با من تماس بگیر. من بدم نمی یاد با G7 هم سروکله بزنم.
D a r u o s h a [at] D a r u o s h a [dot] C o m
این ِDLL خیلی از API های را که شما برای ارتباط با دوربین نیاز دارید export می کنه. البته در مورد protocol ارتباط باید از CustomInstall.dll و ZbTaskEOSUtility.dll استفاده کنید.
اگر DLL ها رو تو یه برنامه مثل Dependency Viewer یا MS Dump باز کنی می تونی function هایی رو export شده اند ببینی. البته resource ها همه به زبان ژاپنی هستند.
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
از اطلاعات شما متشکرم.
من به sdk های مورد نظرم در سایت کانن دسترسی پیدا کردم. باید با اونها کار کنم ببینم چطوریه.
اگر مشکلی داشتم حتما از کمک های شما دوستان استفاده می*کنم.
دوست عزیز،
اطلاعاتی مثل فاصله focus و غیره رو فقط از EXIF می شه استخراج کرد. اون هم در حالت RAW. البته من با EOS 20D , 30D این رو امتحان کردم. که خود Focus Distante برام تا حالا مسئله نبوده! (و نمی دونم که اصلا قابل استخراج هست یا نه!)
در مورد download کردن SDK قبلا تلاش هایی کره بوذم و بنا به اینکه در ایران هستم موفق نشدم. شما چطور این کار رو کردید؟ ممکنه برای من توضیح بدید؟؟
سلام
از راهنماییتون متشکرم
دوربین G7 از فرمت EXIF 2.2 برای فایل های JPEG پشتیبانی میکنه. که اطلاعات فاصله تا سوژه رو هم ذخیره می*کنه.
ولی من نیاز به اطلاعات مستقیم از خود دوربین دارم. چون این دوربین اتو فکوس پی در پی داره اصولا باید فاصله تا سوژه رو به صورت لحظه*ای بتونه بده. من خودم دارم یک سری تحقیقاتی می*کنم . اگه به نتیجه رسیدم دوستان رو هم در جریان می*گذارم.
در مورد دسترسی به دانلود SDK ها هم از طریق سایت*های مختلف کانن درخواست دادم تا بلاخره یکی از اونها جواب داد.
برای این کار باید در سایت www.didp.canon-europa.com عضو بشید. من آدرس خودم رو در ایران دادم مشکلی پیش نیومد. البته در فرم درخواست سئوالاتی رو هم در مورد نوع دوربین دستگاهی که می*خواهید با این دوربین بسازید و مقدار فروش بعد از ساخت و چند مورد دیگه هست که باید جواب بدید. بعد از حدود ۵ روز هم به درخواستتون رسیدگی می*شه. و امکان لوگین شدن به سایت با نام کاربری و کلمه عبورتون رو خواهید داشت . در این سایت شما دسترسی کامل به SDK تمامی دوربین*ها و دستگاه*های کانون دارید. من رو که قبول کردن امیدوارم به شما هم این اجازه رو بدن!
موفق باشید
فرساد
من موفق به دریافت SDK برای سری های EOS شدم (ED-SDK 1.3 ). همانطور که حدس می زدم امکان ذخیره Focus Distance حتی در فرمت RAW وجود ندارد.
جالبه من از بیشتر API ها استفاده می کردم و Protocolی که برای ارتباط با دوربین به کار می بردم دقیقا مشابه روشی بود که در راهنمای SDK آمده بود. (البته این بیشتر به این دلیل بود از که از DLL های EOS Utility استفاده می کردم).
در مورد compact ها اطلاعات زیادی ندارم. شما چیزی دستگیرت شد، ما رو هم خبر کن لطفا.
:::big grin:::سلام دوتا سوال
ایا این جی 7 در مود فیلمبرداری میتونه از زوم اپتیكال استفاده كنه یا نه؟
كسانی كه دارند بگویند كه میشه به این دوربین گفت جیبی؟ یعنی میشه مثل ایكسس 900 تی آی ورش داری هرجا میخوای ببری و همیشه پیشت باشه و اذیت نكنه تو جیب ؟
امروز دیدم در firmware دوربین های EOS 40D و EOS 1D mkIII فاصله فوکوس لنز در EXIF ذخیره می شود. و خود نرم افزار Digital Photo Professnal می تواند با تشخیص نوع لنز و فاصله فوکوس اشکالات اپتیکی را بر طرف کند.
اگر این طور باشد می تواند برای خیلی از کاربرد های پردازش زنده تصویر مفید و قابل استفاده باشد.
سلام.
منم دوربین کنون دارم اما مدل powershot s3is.منهم در مورد فرمت rawمشکل دارم ،یعنی نمی دونم باید چه جوری ازش استفاده بکنم.
سلام.
در این تاپیك دوستان به طور كامل توضیح داده اند.
http://akkasee.com/forum/showthread.php?t=4265&page=8
موفق باشید.
من بتازگی Canon G7 خریده ام و پیش از آن اولیمپوس داشته ام . عکسهای الیمپوس تماما رنگ ها زنده و شارپ هستند ولی G7 رنگها را زنده نشان نمیدهد . آیا من هنوز با این دوربین اخت نشده ام و یا واقعا نسبت به الیمپوس کمتر شارپ می باشد . ؟ ضمنا اگر دوستان راجب این دوربین برای کارکرد بهتر تجربیاتی دارند دریغ نفر مائید .
سلام
واقعا" متاسفم كه شما را ناراحت میكنم, ولی گذشت زمان هم چیزی را عوض نمیكند, چون این دوربین, یك دوربین بی كیفیت و فقط شیك با ظاهری جذاب است و نه لرزشگیر درستی دارد و نه كیفیت خوبی دارد, نویز در آن بیداد میكند و ....
من دوربینی مثل A540 را بهتر از G7 میدانم.
راستی, مدل المپوستان چی بود؟؟؟
با سلام به همه دوستان
اگر امکان داره در مورد هک G 7 منو راهنمایی کنید.
چهار تا نرم افزار مربوط به جی هفت رو دانلود کردم ولی نمی دونم کدوم و چه طور اون رو به دوربین انتقال بدم هر چی هم تو سایت گشتم مطلبی در این مورد ندیدم.
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
خیلی ممنون از دوستان. با گذشت 10 روز از سوال بنده هیچ گس پیدا نشد یه جوابی بما بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:::confused2::::::confused2::::::confused2::::::co nfused2::::::confused2::::::confused2::::::confuse d2:::
دوست اگر پاسخی نگرفته اید به دلیل این است که:
اصول کار مشترک است و شما می توانید با مراجعه به تاپیک های S3و S5 در جریان مراحل کار و اجرا قرار بگیرید
مشکل دوم این است که دوستان اکثرا این دوربین را ندارند و نمی توانند بدون علم و آگاهی اطلاعات اشتباه در اختیار شما قرار دهند!
شما شخصا مراحل را ( که در اکثر دوربین های کانن مشترک است ) را اجرا کنید و نتیجه را در همین تاپیک بفرمایید تا دوستانی که در آینده دوست داشتند و مثل شما با سوال مواجه شده اند بتوانند استفاده کنند.
راه دیگر این است که دوربین را در اختیار دوستاانی که این مراحل را طی کرده اند بگذارید تا آنها تست کنند....
سلام
با یکی از دوستان برای گرفتن قیمت لنز برای G7 یه سر به بازار زدیم، قیمت ها خیلی بالا و پایین بود!
قیمت :
- کانورتر
- لنز تله
- و لنز واید
رو برای G7 می خواستم
+ معرفی یه مرکز فروش با انصاف!!!
tnx