-
بررسی مشکل autofocus در دوربین های کنون
به دوستان کنونی توصیه می کنم حتما لینک زیر را ببیند و آزمایش دقت فوکوس دوربینشان را انجام دهند. من تا حالا 3 تا دوربین دیدم (350D, 400D and 30D) که مشکل تنظیم اتوفوکوس دارند. البته این مشکل به سادگی حل می شه!!
http://www.bord-studio.com/article_01eng.php
-
پاسخ: بررسی مشکل autofocus در دوربین های کنون
داریوش جان ، من هم موافقم....البته برای تمام دوستان...
من تابحال چند مورد دی 200 و D2x هم دیدم که چنین مشکلی داشتند.....در مورد کانن هم که شما گفتید...
دوستان میتوانند امتحان کنند و اگر مشکلی در عکسها دیدند برای تنظیم آن اقدام کنند...
اما در مورد دوربینهایی مثل دی 200 و 30 دی کمی عجیب به نظر میاد که چرا کنترل کیفی آنها اینقدر ضعیف است....حداقل در این سطح.
-
قبل از خريد چطور ميشه از عدم وجود چنين مشکلي مطمئن شد؟؟http://qsmile.com/qsimages/68.gif
-
داریوش جان راجع به این مشکل نظرت چیه؟
http://forums.dpreview.com/forums/re...ssage=21681916
من بعضی وقتها بهش دچار میشم و چون بعضی وقتهاشت نمیدونم اشکال از چیه.
اینم دنباله لینک بالا که ادامه مشکل رو بررسی کرده...
http://forums.dpreview.com/forums/re...ssage=21808533
-
خوب من امروز با کمک مسعود (قدیری) سیستم اتوفوکوس دوربین خودمو کالیبره کردم. (البته بیشتر زحمتش را مسعود کشید که همینجا ازش تشکر می کنم) کار کم ریسکی نبود! اما عملیات با موفقیت انجام شد.
وقتی با لنز جدید چند تا تست گرفتم کمی نا امید شدم که بابا اونقدر ها هم شارپ نیست!! اما وقتی دستی فوکوس کردم دیدم چشم من خیلی از دوربین دقیق تر فوکوس می کنه!! با آزمایش هایی هم که کردم مطمئن شدم دوربین Back-Focus داره! البته خوب حل شد!!
شارپنس چقدر خوبه D:
فردا هم چند عکس از عملیات می گدارم. به تمام SLR داران محترم توصیه می کنم دوربینشان را تست کنند!
-
نقل قول:
البته این مشکل به سادگی حل می شه!!
پس همچين ساده هم نبوده ...
ميشه دقيقا مراحل رو اينجا بنويسين ...البته به زبان فارسي
-
اين مشكل خاص دوربينهاي كنون نيست و بقيه Slr ها هم مي تونن اين مشكل رو داشته باشن
يه چيز براي من علامت سئواله
دوستان در چه شرايطي تست كردن و ديدن دقت فوكوس پايينه؟
من خودم اين امتحان رو كردم بعضي مواقع و فقط بعضي مواقع ديدم مشكل بك فوكوس دارم(احتمالا بخاطر لرزش دست و يا نوركم بوده) لذا بايد حتما با سه پايه و در فاصله كانوني هاي متفاوت و نور مناسب و سوژه اي كه مشكل گيج كردن سيستم فوكوس رو نداشته باشه امتحان كرد اگر نتايج يكسان بود اونوقت دوربين رو متهم كنيد در غير اين صورت مشكل از چيز ديگه ايه.
-
در مورد شرایط تست خیلی هم بی تجربه نیستیم بابک جان. اتفاقا روش بسیار دقیقی را هم به کار بردیم. من سعی می کنم در اسرع وقت یک توضیح مفصل در مورد روش تست و بررسی اینجا بنویسم.
-
ببخشيد يه سوال ديگه
اين مشکل در همه رنجها ديده ميشه يا اينکه فرق ميکنه؟
-
بستگی به این داره که Calibration دوربین چقدر به هم خورده.
-
اصولا خطا هاي جزئي در دامنه هاي زير 100 م م ديده نميشه.....براي همن بايد از لنزهاي تله استفاده كرد تا كوچكترين تغييري ؛ به راحتي ديده بشه...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Daruosha
بستگی به این داره که Calibration دوربین چقدر به هم خورده.
يعني اگر كاليبره زياد بهم خورده باشه تو فاصله هاي كانوني بيشتري مشكل دارد يا نه در تمام فاصله هاي كانوني ميزان خطا يكسان است و ميزان خطاي فوكوس بسته به ميزان كاليبره بودن دوربين مي باشد. كداميك درست است؟
-
سلام....
بنده به زودی تست میکنم , اما ندیده میگم غول ما از این ایرادات نداره ، مقداری گرافتارم به زودی جواب میدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babakdin543
يعني اگر كاليبره زياد بهم خورده باشه تو فاصله هاي كانوني بيشتري مشكل دارد يا نه در تمام فاصله هاي كانوني ميزان خطا يكسان است و ميزان خطاي فوكوس بسته به ميزان كاليبره بودن دوربين مي باشد. كداميك درست است؟
اگر Calibration به هم بخوره، خطا به هر حال وجود داره، به خاطر عمق میدان زیاد در فاصله های کانونی کم (و البته دیافراگم های بسته لنز های زوم) دیده نمی شه!! مشکل وقتی حاد می شود که شما یک لنز 300 با اف 4 یا حتی 85 با اف 2 را مورد استفاده قرار می دهید.
من تقریبا مطمئن شدم بیشتر از 90 درصد SLR ها هنگام خرید این مشکل را دارند. برای همین توصیه می کنم دوربین ها را حتما در صورت امکان کالیبره کنید. یا حداقل تست فوکوس دقیق را مطابق آن لینکی که در پست اول قرار دادم انجام بدهید.
-
کاوه جان حتما از یک خط کش 50 سانتی استفاده کن....البته شاید باز هم کم باشه...چون فکر میکنم این غول شما چند متری خطا داشته باشه!!!
حالا جدای از شوخی...برای تست نیاز به یک کولیس هست....
خطوط مدرج روی کولیس هم دقت دارند و هم به همدیگر نزدیکند...برای تست...بهتره اول از دقت لنز مطمئن شید..
بعد میتوانید کارتان رو شروع کنید...حتما از بیشترن دامنه لنز استفاده کنید...
رو کولیس یک علامت به قطر 3 م م با ماژیک بگذارید...این علامت بهتره روی 10 سانت باشه تا تشخیص قرینه تصویر راحت تر باشه...
کولیس رو درجایی قرار بدهید که زمانی که دوربین رو ، رو به آن نشانه میروید زاویه ای در حد 30 درجه بسازه....
همیشه از بازترین دیافراگم استفاده کنید...تا عمق میدان کم باشه....
از پایه خوب استفاده کنید تا لرزش وجود نداشته باشه....دقت کنید که نقطه فکوس در مرکز باشه و دقیقا منطبق با علامت روی راهنما باشه....
داریوش عکس بگذار دیگه.....
عجب شامی بود دیشب!!!!!
-
این هم مشکل فوکوس در دوربین های نیکون و نحوه اصلاح آنها:
http://www.leongoodman.com/d70focus.html
من لین چند روزه کلی در این زمینه تحقیق کردم و به این تنیجه رسیدم که با خرید هر لنز باید صحت دقت مجموعه دوربین و لنز را دقیقا تست کنید و در صورت لزوم یکی یا هر دوی آنها را کالیبره کنید. این یک امر بسیار عادی است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Daruosha
این هم مشکل فوکوس در دوربین های نیکون و نحوه اصلاح آنها:
http://www.leongoodman.com/d70focus.html
من لین چند روزه کلی در این زمینه تحقیق کردم و به این تنیجه رسیدم که با خرید هر لنز باید صحت دقت مجموعه دوربین و لنز را دقیقا تست کنید و در صورت لزوم یکی یا هر دوی آنها را کالیبره کنید. این یک امر بسیار عادی است.
فرض كنيد قبلا با يك لنز دوربين را كاليبره كرديم. آيا كاليبره كردن دوربين با يك لنز جديد تاثير منفي بر كاليبراسيون آن با لنز قبلي ندارد؟ يا دقت كاليبراسيون قبلي را بيشتر ميكند؟(در اين صورت با تله ترين لنز يا لنزي كه حداقل عمق ميدان را ميدهد تست و كاليره كردن رو انجام ميديم و ديگه با بقيه لنزها خود بخود كاليبره خواهد بود)
-
سلام بابک جان
راستشاین سیستمیکه من دیدم شما در واقع دوربین رو میتونید با یک لنز کالیبره کنید و اگر لنز دومی هم مانند لنزی که بدنه رو کالیبره کردید باشد ( یعنی عملکردش در اتوفوکوس بدنه یکی باشه ) دراین صورت بدنه با هر دو لنز یکجورفوکوس میکنه وگرنه بدنه با هر لنزی نتیجه مختلفی داره چون لنزها تنظیمات خاص خودشون رو دارند که فکر کنم مثلا سری ال کنون همشون با توجه کنترل کیفیت بهتر احتمالا نتیجه های یکسانی دارند
ولی فکر کنم کلا یکم بک فوکوس یا فرانت فوکوس رو همه لنزها با هر تنظیم بدنه دارند که ما نباید زیاغد حساسیت بخرج بدیم و فقدر عکسهایی خاص و شاید بیشتر ماکرو خودشون رو نشون بدن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ME
سلام بابک جان
راستشاین سیستمیکه من دیدم شما در واقع دوربین رو میتونید با یک لنز کالیبره کنید و اگر لنز دومی هم مانند لنزی که بدنه رو کالیبره کردید باشد ( یعنی عملکردش در اتوفوکوس بدنه یکی باشه ) دراین صورت بدنه با هر دو لنز یکجورفوکوس میکنه وگرنه بدنه با هر لنزی نتیجه مختلفی داره چون لنزها تنظیمات خاص خودشون رو دارند که فکر کنم مثلا سری ال کنون همشون با توجه کنترل کیفیت بهتر احتمالا نتیجه های یکسانی دارند
ولی فکر کنم کلا یکم بک فوکوس یا فرانت فوکوس رو همه لنزها با هر تنظیم بدنه دارند که ما نباید زیاغد حساسیت بخرج بدیم و فقدر عکسهایی خاص و شاید بیشتر ماکرو خودشون رو نشون بدن
راستش منکه با این همه عکسی که توی ماکروگرافی چه با 350 و چه با 30d گرفتم مشکلی نداشتم اونم تازه با 105 که فوکوسش گیجه ،
اما یه تجربه شخصی به نظر من این زاویه دار بودن کولیس و مرزی که روی اون مشخص میکنیم کمی دوربین رو گمراه میکنه من یه جور دیگه تست کردم ، روی یه تیکه چوب یک جدول با خانه های مساوی 5 میلیمتری کشیدم و روی زاویه این خانه ها سوزن ته گرد با فواصل مساوی کوبیدم و دوربین و تخته چوبی را کاملا تراز و مقابل قرار دادم و دیافراگمهای گشاد تست کردم و دیدم که ظاهرا مشکلی نیست .
-
در مورد تنطیم فوکوس دوربین این کار ار با استفاده از ابزار های دیجیتال و خود کار انجام می دهند (نه مثل ما که با آچار افتادیم با جان دوربین) . اما در بسیاری از موارد نیاز هست که لنز مطابق رفتار دوبین کالیبره شود. یعنی مثلا کمی بک فوکوس عمدی به لنز می دهند یا اگر دوربین خیلی دقیق عمل می کند، لنز را کاملا دقیق تنطیم می کنند.
یک نکته: مسعود به من گفت وقتی به دقت خیلی بالایی در فوکوس در فاصله های نزدیک رسید، فوکوس دوربینش در بی نهایت به هم ریخت!!!
-
کالیبره دوربین و لنز رو چطور انجام میدید؟ آیا بعد از مدتی استفاده دوباره از تنظیم خارج میشه؟
-
بله، امکان اینکه Calibration دوربین یا لنز به هم بخوره کم نیست. لنز های ارزان قیمت با ضربه های کمی بیشتر از خفیف به راحتی می توانند از تنطیم خارج شوند.
در مورد دوربین جون پروسه Calibration با جابه جا کردن آینه اتوفوکوس (دقیقا زیر آینه اصلی) و جا به جا کردن سنسور های اوتو فوکوس انجام می شه، این امکان وجود داره که در اثر گرما یا سرمای شدید و در نتیجه انقباض یا انبساط اجزا مکانیکی، نیاز باشه که دوربین را دوباره کالیبره کنیم.
تازگی های انشاء نوشته هایم خیلی به هم ریخته (علتش را دقیقا نمی دانم، شاید کمبود وقت و عجله باشد). در هر حال از دوستان و خوانندگان عذر خواهی می کنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Daruosha
یک نکته: مسعود به من گفت وقتی به دقت خیلی بالایی در فوکوس در فاصله های نزدیک رسید، فوکوس دوربینش در بی نهایت به هم ریخت!!!
اين دقيقا نكته اي بود كه من به امير گفتم
شركت هايي مثل نيكون و كنون خوب ميدونن كدوم تنظيم كاليبره براي دوربينه و اگر او نو تغيير بديم جاي ديگه سيستم رو زديم خراب كرديم
نقل قول:
سلام بابک جان
محمد امدادي عزيز در اين صورت چيزي بنام كاليبراسيون فوكوس براي بدنه وجود نداره آيا جايي مدركي براي اين گفته وجود داره حالا يعني آقاي آقاجاني يه دوربين داره كه با يه لنزش كاليبره است و با بقيه نه ؟؟؟
من اينطوري فكر نميكنم من فكر ميكنم تنها تاثير لنز اينه كه در نمايش نتيجه و مكان فوكوس تفاوتهايي دارن مثلا يه لنزي كه f1.4 مشكل فوكوس رو بهتر از لنزي كه F4 داره نمايش ميده اما هر دو به يك اندازه داراي مشكل فوكوس هستن. تا اونجايي كه من ميدونم دقت فوكوس فقط مربوط به بدنس و سرعت فوكوس مربوط به لنزه
اما اگر حرف اقاي امدادي درست باشه معني اش اينه كه همه دوستان كه اين كار رو كردن عملا دوربينهاشون رو از تنظيم بهينه خارج كردن
آيا براي اصلاح فوكوس در عكس بهتر نيست از همون روشهاي قديمي مثل جابجاشدن(جلو و عقب رفتن ) عكاس يا تنظيم با رينگ فوكوس در حالي كه شاتر تا نيمه فشرده شده يا فوكوس چند سانت جلوتر يا عقبتر استفاده بشه
-
http://www.leongoodman.com/d70/dslrchartweb.jpg
من چنين تجربه اي ندارم ولي با شناختي كه از سيستم فني فوكوس دوربين دارم در كاليبره بودن فوكوس دو مساله مهم است. براي فوكوس اتوماتيك مهم اين است كه فاصله B و C دقيقا برابر باشد و آينه AF كه در مسير C قرار دارد دقيقا در زاويه 45 درجه واقع باشد. اگر اين دو فاصله يكي نباشد سنسور فوكوس بر اساس يك فاصله فوكوس مي كند ولي تصوير در يك فاصله ديگر روي سنسور تشكيل مي شود كه عملا باعث فوكوس جلوتر يا عقب تر مي شود. با توجه به اينكه سيستم فوكوس خودكار دوربين يك سيستم فيدبكي و سعي و خطايي است، قاعدتا بايد وقتي براي يك لنز كاليبره شد، براي ساير لنزها هم كاليبره باشد و عملا نبايد ربطي به لنز داشته باشد. ولي مهم اين است كه روش سنجش و كاليبره كردن شما چگونه است. ضمنا اگر درست كاليبره شود بايد در تمام فواصل كاليبره باشد و ماهيت سيستم اتوفوكوس ربطي به فاصله ندارد. اگر چنين مشكلي را مسعود گزارش كرده فكر مي كنم به علت اين است كه در فاصله نزديك به علت كم بودن عمق ميدان عملا نمي توانيد بگوييد كه نقطه اي كه بايد دقيقا فوكوس باشد كجاست و شايد در تشخيص نقطه فوكوس واقعي دچار مشكل شويم و دوربين كمي فوكوس جلو يا عقب داشته باشد كه در فاصله دور خودش را شديدتر نشان مي دهد. من فكر ميكنم اين سنجش بايد خيلي دقيق و با ابزارهاي تراز و تعيين فاصله دقيق صورت بگيرد تا بتوان قضاوت درستي انجام داد.
اما براي فوكوس دستي مهم اين است كه فاصله A با B يكي باشد و نيز آينه VF كه در مسير A قرار دارد دقيقا داراي زاويه 45 باشد. اگر يكي نباشد شما بر اساس يك فاصله فوكوس مي كنيد و تصوير در يك فاصله ديگر روي سنسور تشكيل مي شود كه باعث خطا مي گردد.
به هر حال من فكر ميكنم قبل از اينكه دست بكار شويد بهتر است دقيقا بدانيد كه آيا مشكلي هست يا نه. من بعيد مي دانم واقعا مشكلي در بيشتر دوربين ها وجود داشته باشد، چون قطعا در كارخانه با ابزارهاي استاندارد و مخصوص اين كاليبراسيون صورت مي گيرد، ولي در طول زمان طبيعي است كه با استفاده از دوربين تنظيمات آن كمي تغيير كند.
-
و اینجاست که خدمات پس از فروش معنی پیدا میکند و شما دوربین را به نمایندگی انحصاری (؟!) محترم داده و آنها با آموزشهایی که دیده اند و تجهیزاتی که مخصوص اینکار از کمپانی کنون یا نیکون گرفته اند مجددا دوربین را کالیبره میکنند . هم دوربین شما با تجهیزات دقیق کالیبره میشود و هم فروشندگانی که مدعی نماینده بودن هستند ، ادعای خود را اثبات میکنند !
تصور من هم اینست که تعجیل در دستکاری تنظیمات فوکوس موجب ضرر است ، هرچند که از آقای آقاجانی بسیار سپاسگزارم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط babakdin543
محمد امدادي عزيز در اين صورت چيزي بنام كاليبراسيون فوكوس براي بدنه وجود نداره آيا جايي مدركي براي اين گفته وجود داره حالا يعني آقاي آقاجاني يه دوربين داره كه با يه لنزش كاليبره است و با بقيه نه ؟؟؟
راستش مدرکی نمیدونم باشه یا نباشه ولی اینو میدونم که اگر شما در فروم های معروف دنیا که در سایتهای بزرگ مربوط به دوربین هستند این قضیه رو دنبال کنید اکثرا دوربینها رو با لنزهای خودشون برای کالیبره کردن به نمایندگیها میفرستند
از نظرمن به هر حال لنز هم میتونه خطای فوکوس داشته باشه --- من رو دوربین خودم حداقل با 2 لنز که چک کردم ( البته تست خیلی ابتدایی) ولی در شرایط یکسان 2 نتیجه مختلف گرفتم -- بدنه من و امیر با لنز 70-200 من کمی بک فوکوس داشتن و با لنز 18-125 سیگما که امیر داره کمی فرانت فوکوس دارن --- یعنی در واقع تنظیم اتوفوکوس دوربین من و امیر یکجوره و خوب چون دست نزدیم بهش اوریجینال کمپانی است ( اگر از تنظیم خودشون خارج نشده باشن ) ولی با 2 لنز مختلف 2 نتیجه متفاوت دادن
پس نتیجه اتوفوکوس برای هر بدنه با لنزهای مختلف اختلاف داره و در بهترین حالت و تنظیم درست و ساخت دقیق این اختلاف به حداقل میرسه
-
در مورد بک فوکوس یا فرانت فوکوسی که گفتم در تستهامون دیدیم توضیح بدم که در واقع نقطه هدف (یا همون خط) فوکوس مشکلی نداره بلکه در یک لنز محدوده کلی فوکوس در عقب نقطه مورد نظر بیشتره و در دیگری در جلوی نقطه مورد نظر ----تازه این حالات هم وقتی دیده میشه و یا درک میشه که شما مثلا از یک خطکش با زاویه عکس بگیرید و یا از سوژه های مشابه این وگرنه در عکاسی معمولی و غالبی که ما داریم در هر صورت نقطه هدف یا سوژه مورد نظر همیشه فوکوس می ماند
(همه اینها در صورتی است که ما فعلا این تست خودمان را تا حدودی درست بدانیم)
-
سری های 1D و 1Ds هم بعله!!!
http://photography-on-the.net/forum/...d.php?t=271664
فکر کنم کم به زودی از طرف خودی ها ترور بشم!! آبرو برای کنون نگذاشتم D:
-
تنظیم Autofocus
سلام
من ۱ ماهی هست که به توصیه آقای قدیری یه کنون 30D گرفتم ولی از اول عکسها تار و پر نویز بود ، خلاصه مشکل نویز رو هنوز راهی براش پبدا نکردم ولی در رابطه با فوکوس متوجه شدم دوربین درست فوکوس نمیکنه ، و یه تست ازش گرفتم که میذارم اینجا ، کسی از دوستان اگه روش تنظیم رو میدونه بهم بگه
همونطور که میبینین من روی عدد ۱۰ که با قرمز مشخص کردم فوکوس کردم ولی رو عدد ۱۳ فوکوس انجام شده
لنز 85mm f1.8 هستش و فاصله خط کش با دوربین ۱ متر هستش و با زاویه ۳۰ درجه
http://m1.freeshare.us/129fs1040851_th.jpg
-
-
پاسخ: مشکل تنظیم Autofocus 30D
بهتون اكيدا توصيه ميكنم :
براي كاليبراسيون اتو فكوس دوربينتون از روش مطرح شده در تاپيك بالا استفاده نكنيد .
دوربين رو به يك تعمير كار مجرب بسپاريد اگر گارانتي دارد كه شركت فروشنده بايد مسوليت تعمير اون رو به عهده
بگيره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نادر
بهتون اكيدا توصيه ميكنم :
براي كاليبراسيون اتو فكوس دوربينتون از روش مطرح شده در تاپيك بالا استفاده نكنيد .
دوربين رو به يك تعمير كار مجرب بسپاريد اگر گارانتي دارد كه شركت فروشنده بايد مسوليت تعمير اون رو به عهده
بگيره
چه مشکلی ممکنه بوجود بیاد ؟
-
نميتونيد درست تنظيم كنيد همين
البته ميل خودتونه ولي دوربينتون غير قابل استفاده ميشه
اگه از نور نگار خريديد ببريد بديد بهشون بگيد اين اشكال رو داره و موظف هستند عيب رو رفع كنند
اگر خودتون دست بزنيد باعث ميشه از گارانتي خارج بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نادر
نميتونيد درست تنظيم كنيد همين
البته ميل خودتونه ولي دوربينتون غير قابل استفاده ميشه
اگه از نور نگار خريديد ببريد بديد بهشون بگيد اين اشكال رو داره و موظف هستند عيب رو رفع كنند
اگر خودتون دست بزنيد باعث ميشه از گارانتي خارج بشه
در رابطه با نویز چی ؟ راه حل چی هست ؟
-
روي چه ايزويي نويز زياد داريد ؟ در چه شرايط نوري ؟
مشخصات يك عكس ( سرعت شاتر ديافراگم و ايزو ) رو بگيد به همراه نمونه عكس
-
دوستان مطالب بسیار آموزنده ای بود.
کسی در مورد کالیبره کردن لنز چیزی نگفت؟
لنز ها هم کالیبره میشن؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نادر
روي چه ايزويي نويز زياد داريد ؟ در چه شرايط نوري ؟
مشخصات يك عكس ( سرعت شاتر ديافراگم و ايزو ) رو بگيد به همراه نمونه عكس
یه نمونه عکس با
ISO 400
دیافراگم ۱.۸
شاتر 1.125
FL 85mm
البته اینجا چون jpeg شده نویز کمتر پیداست ولی اطراف گوش رو ببینین
http://m1.freeshare.us/129fs106826_th.jpg
-
بهروز، دست به دوربینت بزنی مجبور میشی یا بدیش تعمیرگاه یا بندازیش دور! تنظیم فکوس رو فراموش کن به کل. باورت نمیشه به مسعود یا داریوش یه زنگ بزن تا بهت بگن.
بابا گیر ندید اینقدر به 1 دهم پیکسل شارپنس، مطمئنم که اون دوربین فکوس خوبی داره. عکساتونو بزارید ببینیم عوض اینها، بهروز از زمین پرواز برامون عکس بزار...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حامد خرم یار
بهروز، دست به دوربینت بزنی مجبور میشی یا بدیش تعمیرگاه یا بندازیش دور! تنظیم فکوس رو فراموش کن به کل. باورت نمیشه به مسعود یا داریوش یه زنگ بزن تا بهت بگن.
بابا گیر ندید اینقدر به 1 دهم پیکسل شارپنس، مطمئنم که اون دوربین فکوس خوبی داره. عکساتونو بزارید ببینیم عوض اینها، بهروز از زمین پرواز برامون عکس بزار...
حامد جان تو به این میگی فوکوس خوب ؟
http://m1.freeshare.us/129fs1086717.jpg
مرکز فکاس لنز رو خط قرمز بوده ، با دکلانشور ، سه پایه ، قفل آینه
لنز هم 85mm فیکس هستش و F1.8
فاصله تا سوژه هم حدود ۱ متر
من کجا بدم برای تنظیم
خود نورنگار قبول میکنه ؟
-
بهروز جان، دست به دوربینت بزنی مجبور می شی بری 5d بخری!!! از ما گفتن بود!!!!
یا بی خیال شو!! یا دوربینت را بفرست بره دوبی نمایندگی مجاز کنون! اگر دوربینت 350d بود می توانستیم خودمان درستش کنیم. اما دوربین های تو این کلاس سیستم فوکوس پیچیده ای دارند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Daruosha
بهروز جان، دست به دوربینت بزنی مجبور می شی بری 5d بخری!!! از ما گفتن بود!!!!
یا بی خیال شو!! یا دوربینت را بفرست بره دوبی نمایندگی مجاز کنون! اگر دوربینت 350d بود می توانستیم خودمان درستش کنیم. اما دوربین های تو این کلاس سیستم فوکوس پیچیده ای دارند.
پس گارانتی به چه درد میخوره ؟
من از نور نگار کرفتم و اونها نباید مشکل رو حل کنند ؟
اتفاقا با کامیار و آرا صحبت همین تنظیم آینه بود که من مخالفت میکردم با تنظیم آینه
چون اگه آینه رو دست بزنی ممکنه مرکر فکاس رو درست کنی ولی نقطه های فکاس بالا و پایین رو بهم زدی چون زاویه آینه رو عوض کردی ، این مشکل باید با روش الکترونیکی تنظیم بشه که نمیدونم با *آپدیت فریم ور درست میشه یا نه
به جای 5D , بهتر نیست MarkIII بگبرم ؟http://qsmile.com/qsimages/1.gif
-
بهروز جان، با لنز های دیگه هم همینقدر بی دقته؟!! این لنزی که باحاش عکس گرفتی البته بخاطر دیاف گشاد خیلی معلوم میکنه مشکل رو...
ولی من بازم جای تو بودم دست بهش نمیزدم... میخای من دارم میرم آلمان بده ببرم برات کالیبره کنن. یه هفت هشت ، ده هزار تا هم شاترش بیشتر کار نخواهد کرد توی مسافرت، قول میدم!!! ;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حامد خرم یار
بهروز جان، با لنز های دیگه هم همینقدر بی دقته؟!! این لنزی که باحاش عکس گرفتی البته بخاطر دیاف گشاد خیلی معلوم میکنه مشکل رو...
ولی من بازم جای تو بودم دست بهش نمیزدم... میخای من دارم میرم آلمان بده ببرم برات کالیبره کنن. یه سه چهار هزار تا هم شاترش بیشتر کار نخواهد کرد توی مسافرت، قول میدم!!! ;)
با دوربین من میخواهی ده هزار تا شات بگیری ؟http://rsdn.ru/Forum/images/maniac.gif
تو لنز 300-70 هم این مشکل هست منتها چون دیاف باز تره خودشو کمتر نشون میده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
huge
این 2 تا تو و مسعود نیستید یه موقع که؟!؟ : ))))))
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حامد خرم یار
این 2 تا تو و مسعود نیستید یه موقع که؟!؟ : ))))))
الان فعلا تو هستی که میخواهی ده هزار شات با دوربینم بگیری
-
بهروز جان.....من نگفتم 30 دي بهتر.....حامد هم شاهده....خودت انتخاب كردي...اما:
اين فكوس مشكلي نداره...الان هم اصلا حال توضيح دادن رو ندارم....با تلفن بهتر ميشه....
من با تمام دورينها ...تمام دوربينها...حتي دي 2 ايس و 1 دي اس مارك 2 هم اين تست رو گرفتم...در فاصله نزديك
اين مشكل وجود داره و خيلي هم عجيبه....يعني اين مقدار بك فكوس براي همه دوربينها هست....
-
در مورد نويز اين مقدار بنظرم طبيعيه
در مورد فوكوس فكر ميكنم بهتره با يك 30 دي ديگه هم امتحان كنيد چون بنظرم 3 سانتيمتر خطا در يك متر كاملا غير
طبيعيه اينطوري اصلا عكس ماكرو نميشه گرفت
همون اول كه اين روش تست در سايت مطرح شد من با دوربين خودم وبا لنز 50 مم اف 1.8 اين تست رو انجام دادم و
فوكوس بسيار دقيق بود حتي يك ميليمتر هم جابجا نبود
اميدوارم قبل از عيد اين مشكل حل شه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ghadiri
بهروز جان.....من نگفتم 30 دي بهتر.....حامد هم شاهده....خودت انتخاب كردي...اما:
اين فكوس مشكلي نداره...الان هم اصلا حال توضيح دادن رو ندارم....با تلفن بهتر ميشه....
من با تمام دورينها ...تمام دوربينها...حتي دي 2 ايس و 1 دي اس مارك 2 هم اين تست رو گرفتم...در فاصله نزديك
اين مشكل وجود داره و خيلي هم عجيبه....يعني اين مقدار بك فكوس براي همه دوربينها هست....
مسعود جان از انتخابم ناراضی نیستم که هیچ خیلی هم راضیم ، چون من با نور شب زیاد کار میکنم ، نمونش رو خودتون دیدین یا نه ؟
دوربین رو هم برای چک میارم پیش خودتون ولی تو یه متر ، ۲ سانت خطا به نظر من زیاده
شما با چند تا دوربین همین امتحان رو بکنین اگه همشون این قدر مشکل داشتن قیول
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نادر
در مورد نويز اين مقدار بنظرم طبيعيه
در مورد فوكوس فكر ميكنم بهتره با يك 30 دي ديگه هم امتحان كنيد چون بنظرم 3 سانتيمتر خطا در يك متر كاملا غير
طبيعيه اينطوري اصلا عكس ماكرو نميشه گرفت
همون اول كه اين روش تست در سايت مطرح شد من با دوربين خودم وبا لنز 50 مم اف 1.8 اين تست رو انجام دادم و
فوكوس بسيار دقيق بود حتي يك ميليمتر هم جابجا نبود
اميدوارم قبل از عيد اين مشكل حل شه
فاصله تا سوژه چقدر بود ؟ زاویه خطش ؟ دهانه دیفراگم ؟
کلا میخوام با روش تست خودم مقایسه کنم که من اشتباهی نکرده باشم
-
ببينيد اصلا معلوم نيست كه اين تست يك تست استاندارد و معتبر باشه چون من اون رو در سايتها و ريويو هاي معتبر
نديدم شايد شرايط خاصي رو به دوربين تحميل ميكنه و اون رو به اشتباه ميندازه
شما از سوژه هاي مختلف و در فاصله هاي متفاوت در شرايط طبيعي عكس بگيريد و اگر عكسهايتان شارپ بود و
مشكل فوكوس نداشت اجازه بدين دوربين كار خودش رو انجام بده در غير اينصورت براي رفع عيب اقدام كنيد
شرايط تست من :
دوربين و سه پايه رو در امتداد يك خط كش كه به صورت افقي روي ميز گذاشته بودم مستقر كردم بازاويه حدود 30
درجه نسبت به سطح افق و فاصله 50 سانتي متر تا نقطه فوكوس از قفل اينه هم استفاده نكردم ( ديافراگم 1.8 )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نادر
ببينيد اصلا معلوم نيست كه اين تست يك تست استاندارد و معتبر باشه چون من اون رو در سايتها و ريويو هاي معتبر
نديدم شايد شرايط خاصي رو به دوربين تحميل ميكنه و اون رو به اشتباه ميندازه
شما از سوژه هاي مختلف و در فاصله هاي متفاوت در شرايط طبيعي عكس بگيريد و اگر عكسهايتان شارپ بود و
مشكل فوكوس نداشت اجازه بدين دوربين كار خودش رو انجام بده در غير اينصورت براي رفع عيب اقدام كنيد
شرايط تست من :
دوربين و سه پايه رو در امتداد يك خط كش كه به صورت افقي روي ميز گذاشته بودم مستقر كردم بازاويه حدود 30
درجه نسبت به سطح افق و فاصله 50 سانتي متر تا نقطه فوكوس از قفل اينه هم استفاده نكردم ( ديافراگم 1.8 )
مشکل اینه که اکثر عکسهای من که میخوام عمق میدان کمی داشته باشن ،فلو هستش
این تست رو با نوشته های روزنامه که به صورت عمودی روی دیوار هم چسبوندم انجام دادم ، اگه بعد از فکاس رینگ فکاس رو نیم میلیمتر بچرخونی تصویر کاملا شارپ میشه
بعضی موقع ها هم فکاس گیج میزنه و اصلا فکاس نمیکنه ، تو نور روز کمتر ولی تو نور شب خیلی بیشتر
-
مشكل فوكوس روي سطوح كم كنتراست پيش مياد مثل ديوار داخل منزل كه رنگش يكدست هست ولي اگه لنز
فوكوس كنه بايد دقيق باشه
اگر مجبوريد كمي رينگ فوكوس رو بچرخونيد تا تصوير فوكوس بشه صد در صد مشكلي وجود داره و حتما اين مسئله
رو با فروشنده مطرح كنيد.
-
خوب مشکل خیلی راحت حل شد . فکر میکنین از چی بود ؟
با کمک آقای قدیری و سه تا دوربین تست رو دوباره انجام دادیم مشکل کاملا نمایان بود و هر سه دوربین این مشکل رو با این لنز نشون میدادhttp://forums.mtgsalvation.com/images/smilies/argh.gif ، آقای قدیری زحمت کشیدن و لنز رو برام عوض کردند و مشکل حل شد و وقتی من دوباره فیلتر و نصب کردم همون مشکل دوباره ظاهر شد ،http://www.millan.net/minimations/smileys/electricf.gif
بله مشکل از فیلتر بود و برای این تست هیچ جایی ننوشه که اول فیلتر رو بردارین http://www.millan.net/minimations/smileys/reading.gif
به هر حال ممنون از آقای قدیری و آرا که وقتشون رو به من دادندhttp://www.millan.net/minimations/smileys/thankyou.gif
-
خب خدا رو شكر كه مشكل بدون درد و خونريزي حل شد!!:biggrin:
ولي حالا يه سوال:
از چه فيلتري استفاده ميكردين؟ نوع و مارك و اينها...
براي اين ميپرسم كه ديگران هم اگه مشكلي داشتن و اين فيلتر رو لنزشون بود ، مشكلشون حل بشه.
با تشكر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_reza
خب خدا رو شكر كه مشكل بدون درد و خونريزي حل شد!!:biggrin:
ولي حالا يه سوال:
از چه فيلتري استفاده ميكردين؟ نوع و مارك و اينها...
براي اين ميپرسم كه ديگران هم اگه مشكلي داشتن و اين فيلتر رو لنزشون بود ، مشكلشون حل بشه.
با تشكر.
فیلتر خوبی نبود ، چون آقای قدیری فیلتر خوب نداشتن اینو دادن تا یه فیلتر خوب به دستشون برسه http://smiles.ru/coll/bankir/pain25.gif، فکر میکنم خود آقای قدیری بدونن فیلترش چی بود .http://qsmile.com/qsimages/297.gif
-
خب به سلامتي براي عيد دوربين سالم داريد
اين هم يك امتياز مثبت ديگر كه در پرونده اقاي قديري و شركت نورنگار ثبت شد
به اميد روزي كه تمام فروشندگان و شركتها اينگونه مسوليت پذير باشند
از شما هم ممنون تجربه ارزنده اي بود
-
برام خیلی جالب بود که فیلتر دوربین را با خطا می اندازد. لازم شد من هم دوباره چند تا تست بگیرم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نادر
خب به سلامتي براي عيد دوربين سالم داريد
اين هم يك امتياز مثبت ديگر كه در پرونده اقاي قديري و شركت نورنگار ثبت شد
به اميد روزي كه تمام فروشندگان و شركتها اينگونه مسوليت پذير باشند
از شما هم ممنون تجربه ارزنده اي بود
از همه شما هم ممنون
مسعود خان ه دیگه دوست صمیمی و جدید من http://fool.exler.ru/sm/tooth.gif
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Daruosha
برام خیلی جالب بود که فیلتر دوربین را با خطا می اندازد. لازم شد من هم دوباره چند تا تست بگیرم.
خبرش رو برای ما هم بذارین http://www.millan.net/minimations/smileys/rose.gif
-
اول اینکه اگر مدیران تاپیک زیر رو هم با این تاپیک ادغام کنند به نظرم بهتر باشه ،چون تقریبا یک موضوع دارند ...
کد:
http://www.akkasee.com/forum/t3959.htm
بعد اینکه این یک Focus Test Chart برای تست....
کد:
http://focustestchart.com/focus21.pdf
و چند لینک برای دوستان....به لینک ها سر بزنید ، موضوعات خوبی دارند...
کد:
http://focustestchart.com/
کد:
http://www.mhohner.de/recompose.php
کد:
http://doug.kerr.home.att.net/pumpkin/Split_Prism.pdf
کد:
http://www.fredmiranda.com/forum/topic2/241524
کد:
http://www.digitalkb.com/digital_photography/knowledge_base/backfocus/
کد:
http://www.hkdotnet.com/FrancisPhotographyChannel/AF_Test/index.htm
کد:
http://www.hkdotnet.com/FrancisPhotographyChannel/AF_Test/AF_focus_test_result.htm
کد:
http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1034&message=8752070
کد:
http://www.leongoodman.com/d70focusnew.html
کد:
http://www.videouniversity.com/backfoc.htm
کد:
http://www.northnet.org/jimbullard/CoC.htm
کد:
http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1029&message=16995273
کد:
http://en.wikipedia.org/wiki/Circle_of_confusion
داریوش شما قول دادی مراحل کار رو تشریح کنی و عکس بگذاری یادت رفت عزیز ؟