-
نقطۀ ضعف و قوت دوربین شما در چیست؟
هدف از باز کردن این تایپیک بیان کردن نقاط ضعف و قدرت دوربین خود بدون داشتن تعصب به مارک یا مدل خاصیست.
شاید اگر ضعف های دوربین خود را با توجه به انتظار و کاربردی که از آن داریم بیان کنیم دوستانی که هدف خرید آن دوربین را داشته باشند نسبت به مارک و مدل مورد نظر تصمیم منطقی تری می گیرند.
من برای خرید دوربین چند هفته ای تحقیق کردم تا اینکه D50 را گرفتم. دوربین خوبیست ولی من زیاد راضی نیستم از این دوربین. علتش شاید بر می گرده به شرایط جغرافیایی و همچنین ضعف این دوربین در بعضی شرایط که عرض می کنم..
با توجه به طولانی بودن زمستان در فنلاند و سپری کردن 5-6 ماه از سال را در تاریکی وجود دوربینی که نویز زیاد داشته باشه یکم مایۀ دردسر است. بله برنامۀ حذف نویز و و هست.. ولی ...
دومین مشکلی که از چند روز پیش به اون بر خوردم مسالۀ اوراکسپوز است که خیلی از نویز بدتر بود. چون در اصل من این دوربین را برای عکاسی از طبیعت گرفتم و مهمترین چیزی هم که طبیعت اینجا داره غروب های زیباییست که داره.
خلاصه در فکر عوض کردن این دوربین با S5 یا D200 هستم.
شما از دوربینتان راضی هستید؟
-
پاسخ: نقطۀ ضعف و قوت دوربین شما در چیست؟
ورقا جان
شما كنون رو به كلي از گزينه هاتون حذف كرديد ؟
بنظر من اين دفعه يك امتحاني بكنيد بد نيست البته اون لنز 200-18 حيف ميشه
بحث تعصب نيست و وارد ريز مسائل هم نميخوام بشم ولي بنظر من كنون واقعا دوربينهاي كم نقص تر و توانمند تري
مي سازه من از دوربين خودم واقعا راضيم در تمام شرايط هم تستش كردم و جواب گرفتم در مورد ارگونومي و
خوشدستي هم بينهايت با اون راحتم و اصلا حرف كساني رو كه ميگن كنون بد دسته رو درك نميكنم ( البته 350 و
400 دي براي دستهاي من كوچك هستند )
راستي نظرتون در مور داشتن دو بدنه چيه ؟ يعني اينو نگه داريد و يك كنون هم بگيريد
فكر ميكنم اقاي بهتاش كه قبلا دي 70 داشتن و الان 30 دي بتونن يك مقايسه منطقي انجام بدن براي من كه جالب خواهد بود
-
سلام
بسیار تاپیک مناسبی است و البته بنده هم چند وقتی بود در فکرش بودم که در تاپیک پیشنهادات تقاضا کنم یکی از مدیران تاپیکی باز کنند که کاربران در 3 بخش به بیان نکات مثبت+ منفی+ و جمعبندی خصوصیات دوربینشان بپردازند ( مشابه سایتهای بیگانه!!) و خودم هم این مسایل را در مورد دوربین قبلی و فعلیم بر روی کاغذ لیست میکنم تا سر فرصت ارسال کنم
البته با این شرط که هر کس حداقل چند ماهی را با دوربینش کار کرده باشد و این تاپیک صرفا" جهت اظهار نظر هر فرد در مورد دوربین خودش باشد و نه اینکه به بحث در یک مورد خاص منتهی شود و از هدفش دور شود ( هر کس در اظهار نظر آزاد باشد ولو از نظر دیگران غلط باشد )
ممنون!!
-
نه نادر جان کنون را حذف نکردم.
بخاطر 200-18 دوست داشتم بدنه نیکون باشه. 30d یکی از گزینه هاییست که می دونم انتخاب بسیار خوبیست ولی فعلا دوست داشتم قبل از هر چیز نظرات دوستان را در مورد دوربین هایی که دارند بدونم.
-
ورقا جان تاپیک خیلی خوبی باز کردی مطمئنم که استقبال میشه
به احتمال زیاد نقد دوربین من به درد شما نخواهد خورد اما با توجه به توضیحی که در مورد تاپیک دادی حتما اینکارو خواهم کرد
-
سلام ...
در مورد مزایا و معایب S2 و S3:
از مزایاش میشه به زوم بسیار قوی 432 مم، موتور بی صدا و سریع اولتراسونیک، مونیتور چرخان، ارگونومی و رابط کاربر خوب و حرفه ای (نسبت به مدلهای مشابه Slr-Like البته) فیلمبرداری عالی با امکان زوم و صدای استریو، سرعت شاتر 1/3200، سرعت سینک فلاش 1/500، ماکروی بسیار قوی، مصرف باطری کم، و ... اشاره کرد.
معایبش: سنسور کوچک و نویز قابل توجه تو ایزوهای بالا، عدم وجود فرمت Raw، عدم امکان اتصال فلاش اضافی، فوکوس کندتر نسبت به مدلهای SLR (طبیعیه خوب!)، مشکل تو مشاهده تصویر از ویزور و LCD تو نور شدید، مینیمم سرعت شاتر کم (15 ثانیه)، واید کم (36 مم)، نداشتن نشانگر میزان باطری باقی مانده (فقط هشدار اتمام باطری رو میده!) و ...
در کل به عنوان جمع بندی، این دو مدل با توجه به قیمت و امکانات دوربینهای بسیار خوبی هستن و برای کسی که فعلا بودجه خرید SLR رو نداشته باشه انتخابهای عالی. ولی به هر حال باید محدودیتهای اونها رو هم نسبتن به SLR ها مد نظر قرار داد.
-
ان چیزی که دو سه بار حال من را در مورد دی 70 گرفته ندیدن ایزودر ویزور است. یک بار حدود 100 تا عکس گرفتم اخر فهمیدم روز قبل ایزو را روی 1600 گذاشته بودم. البته چون شرایط عکاسی هم هولکی بود و روی مود p گرفتم به سرعت دقت نکردم که بفهمم غیر طبیعیه.
امیدوارم قلکم را که شکوندم به اندازه یک دی 200 توش پول باشه.
در مورد نویز اصلا احساس ناراحتی نمی کنم چون RAW عکس می گیرم و با خیال راحت تا ایزوی 1600 بالا میرم
باور کنید پست پروسس جزیی از عکاسی است نه یک درد سر زورکی. لذتش هم کمتر از عکاسی نیست.
-
مشکلات Eos 5d :
1- فلاش نداره! (بعضی وقت ها اذیت می کنه)
2- باز به همان علت نداشتن فلاش چراغ کمکی فوکوس هم ندارد.
3- فقط 3 فریم در ثانیه عکاسی می کنه! (به نظر من کم هست)
4- سنسور دوربین گرد و غبار بیشتری نسبت به سایر دوربین ها به خود جذب می کند.
-
powershot A510
نقاط قوت ( ببخشید نقطه قوت !) : کوچیکه ! ( توجیب جا میگیره) http://qsmile.com/qsimages/21.gif
نقاط ضعف: نداشتن زوم مناسب (فقط 4x) ... نویز زیاد ( نویز داره اندازه هندونه) .... نداشتن نشانگر باتری( این یکی خیلی اذیت میکنه) .... نداشتن IS .... برای هر کاری باید بری تو منو تنظیم کنی .... سرعت فوکاس کند .... نداشتن مانیتور چرخان...
-
سلام
Panasonic-LZ2 ( بعضی از موارد را میتوان در LZ3 و LZ5 و حتی در LZ7 هم دید)
*** نکات مثبت :
- زوم بالای 6X ( با توجه به ابعادش) و دامنه 222-37 میلیمتر
- مصرف مناسب باتری
- LCD تقریبا" واضح حتی در زیر نور خورشید
- فوکوس سریع
- لرزشگیر فوق العاده دقیق و بینظیر ( اگر دموی آن بر روی دوربین را ببینید بهتر متوجه منظورم میشوید!!)
- وایت بالانس دستی دقیق و کامل
- Made in Japan بودنش!!
- امکانات پخش مناسبتر (در مقایسه با Canon-S3 IS): تغییر سایز+بریدن+ Multi Delete و Multi Protect که با علامت گذاری عکسها امکان حذف و یا حفاظت از چند عکس به طور همزمان را ارایه میکند+ Cancel All Protects که امکان لغو کردن حفاظت کلیه عکسها را ( مثلا" بعد از حذف عکسهای اضافی) فراهم میکند+ حافظه داخلی 14MB که حداقل امکان کپی عکس از کارت به آن و بر عکس را میدهد ( مثلا" برای وقتی که بخواهید در جایی, عکسهای خود را با عکسهای دوربین دوستانتان بلافاصله مبادله نمایید)
- ماکروی اسمی 5cm که البته من در 3cm هم عکسهای کاملا واضحی باهاش گرفتم.
- نشانگر باتری نسبتا" دقیق
- جدا بودن در کارت حافظه و در باتری
- منوی آسان و شروع بکار سریع ( در مقایسه با Nikon-L1 )
- هیستوگرام زنده و هیستوگرام پخش
- LCD با زاویه دید وسیع ( مثلا در بازدیدها به راحتی آنرا بالای سر میبردم و کادر مناسبی را انتخاب میکردم)
- خوشدست بودن علیرغم کوچک نبودن
- کیف شبه نرم همراهش نیز با وجود اینکه ابعاد مناسبی نداشت و دست و پاگیر بود , ولی خیالم از بابت هر گونه ضربه و سقوط و ... راحت بود.
*** نکات منفی:
- نداشتن لامپ کمکی فوکوس که عکس گرفتن در نور خیلی کم را غیر ممکن مینمود! ( در LZ3 و LZ5 رفع شد)
- شاتر سفت که فشار دادن آن در نور کم باعث تکان خوردن دوربین میشد( و راه حلش تایمر 2 ثانیه بود)
- نویز زیاد در ایزوی 400 که در بعضی از موارد عکس به نقاشی آبرنگی شبیه میشد!! ( در مدلهای بالاتر به 800 و 1600 افزایش یافت).
- کابل USB نامتعارف آن
- قرار داشتن پیچ 3پایه در سمت چپ (نه وسط!) که برقراری تعادل آنرا بر روی 3پایه جیبی(مسافرتی) مشکل و دلهره آور میکرد.
- فلاش ضعیف
- تنظیمات دستی محدود ( ایزو+وایت بالانس+جبران نوردهی)
- ابعاد کمی بزرگ که امکان حمل دایمی آن را غیر ممکن میساخت ( بر عکس سری FX و یا SONY-W )
- میکروفون ضعیف ( LZ1 و LZ3 همین را هم ندارند!!!)
- نداشتن بلندگو (اسپیکر) که البته در زمان فعال شدن سلف تایمر یک صدای بیپ بیپ از درون دوربین شنیده میشود!!
- فیلمبرداری در ابعاد 240*320 (30 fps) بدون زوم
- نداشتن فوکوس دستی
- تاخیر زیاد پس از فلاش و خاموش شدن LCD در این مدت
- در مد فلاش Slow Sync. که کاهش قرمزی چشم نیز فعال باشد یک فاصله نیم ثانیه ای بین 2 فلاش وجود دارد که در این فاصله در صورت تکان خوردن سوژه و یا پلک زدنش , عکس میبایست تجدید شود!
- بر نگشتن لنز در زمان پخش مگر اینکه دوربین را خاموش کرده و روی حالت Playback روشن کنیم.
-
فكر ميكنم دو ماه ديگر، تولد سه سالگي دوربينم رو بايد جشن بگيرم.
توي اين مدت تجربه كافي كسب كرده ام تا در مورد دوربين خودم نظر بدم.
اينترفيس اين دوربين، بسيار عالي و بي نقص هست، طوري كه روز اول، احساس تسلط بسيار كاملي رويش داريد.
ارگونومي و احساس كلي دوربين بسيار عاليست.
در مورد كيفيت، البته من با تحقيق بسيار فراوان اين دوربين را خريدم، ميدانستم كه اگر خوب اكسپوز نكنم يا اگر پست پروسس بلد نباشم با هر دوربيني نتيجه متوسطي خواهم گرفت.
از طرفي توي اون مدتي كه D70 اومده بود و من نخريدم (وقتي خريدم كه D70s مطرح بود) هزاران عكس، در شرايط مختلف از دوربينم قبلاً ديده بودم، و نتايج برايم خيره كننده بود.
فكر كردن زيادي لازم نبود تا نتيجه گيري كنم اگر نتونم اون نتايج رو بگيرم، مشكل از دانش و مهارت خودم هست. پس قبل و بعد از خريد، روي درست اكسپوز كردن خيلي كار كردم و خوندم و همچنين پست پروسس.
لااقل الان خودم راضيم، به جرات ميتونم بگم با علاقه اي كه به اين داستان دارم، اگر يك ضعف كوچولو از دوربينم ميديدم، به سرعت برق و باد عوضش ميكردم، حتي پلات فرمم رو عوض ميكردم. نيكون برايم جز يك اسم ژاپني نامانوس نبود، چه رسد كه روش تعصبي داشته باشم.
اما اين دوربين لعنتي يك سرو گردن از من جلوتر بوده هميشه، حالا يا من خيلي انتظارم كمه (اما اين طور نيست!) ....
حالا حالا ها قصد تعويض دوربين رو ندارم، مگه اين كه فوجي يك دوربين حسابي با همين بدنه D200 بيرون بده، با مگاپيكسل بالاتر. يا نيكون يه DXXXX عالي بيرون بده، يا حتي كانون.... يا هر برندي كه آدم حس كنه يه چيز مهم اين وسط تغيير كرده.
شايد تنها چيزي كه يكي دوبار غافلگيرم كرده، همون عدم نمايش ايزو است كه عليرضا جان گفتند، يك بار وسط كار يك مشتري، متوجه شدم خيلي شيك دارم ايزو 800 ميگيرم! البته شايد باور نكنيد كه عكسها فرق چنداني نميكردند.
پروسس Jpeg دوربين من زياد خوب نيست، البته اين مسئله اهميت زيادي نداره، چون اگر عكس يك ذره برام مهم باشه، حتماً RAW ميگيرم.
در نهايت ميخوام تجربه خودم رو در باره خريد دوربين به اشتراك بگذارم، اگر با دقت اكسپوز كنيد و پست پروسس انجام بدهيد، تا بيش از 40 درصد امكان بهبود داريد. اما با عوض كردن دوربين هايي توي يك رنج، تنها 5 يا حداكثر 10 درصد.
-
نقل قول:
فكر كردن زيادي لازم نبود تا نتيجه گيري كنم اگر نتونم اون نتايج رو بگيرم، مشكل از دانش و مهارت خودم هست. پس قبل و بعد از خريد، روي درست اكسپوز كردن خيلي كار كردم و خوندم و همچنين پست پروسس.
نقل قول:
اگر با دقت اكسپوز كنيد و پست پروسس انجام بدهيد، تا بيش از 40 درصد امكان بهبود داريد. اما با عوض كردن دوربين هايي توي يك رنج، تنها 5 يا حداكثر 10 درصد.
ببخشيد، پلاگيني براي وي بولتن نيومده كه امكان "آب طلا نويسي" رو براي برخي نوشته ها فراهم كنه؟؟!!
اين جملات بايد سرلوحه تمام افرادي قرار گيرد كه ميخواهند به سمت Dslr حركت كنند. چه اگر غير اين باشد نااميدي از دوربين، تعويضهاي پي در پي برند و حتي تعويضهاي پي در پي در يك برند، جزئي از سرنوشت يا مسير اين افراد خواهد بود.
دوست داشتم تاپيكي ديگر باز كنم كه در آن بگوييم، چگونه از سيستمي كه داريم لذت ببريم و هدف را گم نكنيم.
كه آقاي محبي در پستش حجت را تمام كرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir A
در مورد كيفيت، البته من با تحقيق بسيار فراوان اين دوربين را خريدم، ميدانستم كه اگر خوب اكسپوز نكنم يا اگر پست پروسس بلد نباشم با هر دوربيني نتيجه متوسطي خواهم گرفت.
اگر با دقت اكسپوز كنيد و پست پروسس انجام بدهيد، تا بيش از 40 درصد امكان بهبود داريد. اما با عوض كردن دوربين هايي توي يك رنج، تنها 5 يا حداكثر 10 درصد
به نظر من وجود دو پست پروسس در جملۀ اول و دوم ضعف دوربین را نشان می دهد. من به عنوان یک علاقه مند به عکاسی، وقت و هزینه ای برای این کار یا هنر یا سرگرمی کنار می گذارم. اگر قرار باشه برای هر عکس 40 درصد از کامپیوتر و برنامه استفاده کنم احساس می کنم دوربینم برای رفع تکلیف یک کاری انجام داده و حالا گذاشته من باقی کاراشو بکنم.
آیا کار دوربین فقط ثبت یک اثر است؟ خوب ثبت کردن مهم نیست؟
قبول دارم من آماتور هستم و هر عکسی که می گیرم را مجبورم ادیت کنم. دوستانی که چندین پیراهن بیشتر از من پاره کردن هم از ضعف کارشونه که این کار را انجام میدهند؟
به نظر من تعویض های پی در پی که آقای روشن بهش اشاره کردند اگر برای رفع ضعف های دوربین باشه خیلی هم کار پسندیده ایست. چون من دوست دارم عکسی که می گیرم را وصله کاری نکنم. البته اگر ضعف خودم باشه اگر بجای D50 هر چیز دیگری بدهند هم تاثیری در عکس نداره..
-
آقاي روشن گمان مي*كنم بايد اون تاپيك مخصوص رو راه*اندازي كنيد و يه كپي از اين پستها بره اونجا....
ورقاي عزيز...
چه قدر خوبه قبل از اينكه به فكر تعويض دوربين بخاطر ضعفهاي اون باشيم... به فكر اصلاح و جبران ضعفها و كمبودهاي خودمون در عكاسي و پروسس عكس باشيم.
خوب*تر خواهد بود ... اين همه زماني رو كه ميگذاريم براي اينكه در مورد دوربينهاي مختلف تحقيق كنيم و خبر داشته باشيم و مقايسه كنيم و .... اين زمان رو بگذاريم براي اينكه ياد بگيريم چگونه دقيق*تر و صحيح*تر عكاسي كنيم... و چگونه عكسها رو بهتر پروسس كنيم.
اينكه ما عكاسي حرفه*اي نباشيم(منظور درامد نيست) حرفه*اي عكاسي نكنيم، حرفه*اي پروسس نكنيم و انتظار داشته باشيم دوربين خروجي بي اشكالي به ما بدهد؟ به نظر من دور از واقعيت است.
در نهايت بايد بدانيم، فوت كوزه*گري 90 درصد عكاسان دنيا! در مرحله پروسس عكس قرار دارد... حالا از زماني كه اولين عكس ثبت شد! (دانش عكاسي خاصي وجود نداشت! اين دانش شيمي و ... اينها بود) و عكاسان بعدي هم با دقتي كه هنگام ظهور و چاپ داشتند و تغييراتي كه احيانا در اين قسمت بوجود مياوردند خروجي متفاوتي داشتند.
-
من معتقدم پست پروسس معادل چاپ در لابراتوار در عکاسی انالوگ است و فکر میکنم نمیشه گفت من عکاسی را دوست دارم اما از بقیه پروسه خوشم نمیاد.
یکی از تفاوتهای دی 50 و دی 70 با دی 80 اینه که دوتای اول کمی اندر اکسپوز عکس میگیره و دی 80 کمی اور اکسپوز.
در نگاه اول عکسهای دی 80 زنده تر به نظر میاد اما در اور اکسپوز پست پروسس سخت تر است چون دیتای کمتری دارید.
خروجی دی 80 بیشتر شبیه دوربین های کنون است.
-
Nikon D70
این دوربین یه جورایی برام حکم نوستالژی رو داره! الان بعد از یک ماه وقتی اسمش رو جایی می بینم تلخی و شیرینی باهم به سراغم می آد!
امیرعلی در مورد این دوربین خوب گفت و نعما هم به حق و با وجود تمام محدودیتها آب طلا گرفتش.
می شه اینا رو هم اضافه کرد: امکان auto iso که خیلی به کار می آد. comander mode که می شه بدون هیچ هزینه ای از طریق فلاش دوربین، فلاش های خارجی رو رهبری کرد.
اما مشکلاتی که به شخصه با این دوربین داشتم:
- Noise : کمی نویز در ایزوهای بالا ( اما حالا بعد از کار کردن با 30دی به شک افتاده ام که واقعا دی70 نویزی بود؟؟! گمان نکنم!)
- Display : بازبینی عکسها یه مقداری سخت انجام می شه.. یعنی می شه راحت تر باشه!
- Continiou shoting : وقتی که نویزگیر روشن باشه شاتر پیاپی رو تقریبا از دست می دید. (درست می گم دیگه؟)
- Remote control : درگاه ریموت کنترل روی دوربین وجود نداره و کنترل تنها به صورت بیسیم هست. البته این مسئله در D70s حل شد.
- CF card slot : چند بار پیش اومده که درپوش CF با گیر کردن به لباسم باز شده و امکان شکستنش وجود داشته.
30D:
نویز کم در ایزوهای بالا و دیس پلی سریع از محاسن این دوربین در رده خودش هست.
اما معایب که بنظرم وجود داره:
- نداشتن اتو ایزو
- نداشتن لامپ کمک فکوس و استفاده از فلاش بدین منظور.
- عدم نمایش ایزو بصورت ثابت.
- دکمه های اصلی می تونستند بزرگتر و با چینش بهتری قرار بگیرند.
که این اشکالات در یک دوربین در رده حرفه ای بنظرم قابل توجه و نباید وجود داشته باشه.
-
powershot A520:
+: تو جيب جا ميگيره و محکمه، همان نيازي که من از ابتدا داشتم و براي آن خريداري کردم
lcd با وجود کوچک بودن نسبت به کامپکتهاي بعضا گرانتر و با lcd بزرگتر وضوح مناسبي داره
به طور کلي عملکرد اين دوربين به نسبت جثه و قيمتي که داشته بسيار عالي است!
-: لنز! لنز در حالت حداکثر زوم از کيفيت افتضاحي برخوردار هست!
من ترجيح ميدهم عکس را در زوم کمتر بگيرم و بعد سوژه مورد نظر را کراپ کرده و حتي ريسايز کنم ... نتيجه بهتري ميدهد
در حداقل زوم هم که کناره ها کمي اعوجاج دارند
در اين مورد کامپکتهايي هستند که لنز بهتري داشته باشند و دقت کنيد مدلهاي جديدتر اين سري با زوم 4x هم همين لنز را به ارث ميبرند
ايزوش هم کمه، 100 بالاتر تقريبا قابل استفاده نيست
در مورد دقت پيکسلي هم با توجه به سنسوري که به صورت منطقي در اين مدلها ميتواند به کار رود نبايد انتظار زيادي داشت
به عنوان دوربين جيبي چيزي که ميخواستم فراهم کرده و قصد تعويض ندارم!
اما خيلي موارد دچار محدوديت هستم،
دسترسي به چاپهاي بزرگ، حتي 20*25 خوب نياز به همکاري عکس و نويزگيري مناسب دارد
و خيلي کمبودهاي ديگر که به صورت کلاسيک ميتوانيد براي اين قسم دوربين در نظر بگيريد
براي همين هروقت از فراهم بودن وقت و امکان عکاسي بيشتر اطمينان پيدا کردم بسته به بودجه و شرايط يک شبه slr يا dslr تهيه ميکنم
-
قول میدم آخرین پارازیت باشه:)
آرش جان ،
من هم عرض کردم که اگر اشکال از خودم باشه فرقی نمی کنه دوربینم چی باشه.
شاید هم حرف های من بخاطر دلسردی نسبت به یک سری عکس هایی که اخیرا گرفتم و عدم اطلاع از اور شدن عکس ها در شاترهای الکتریکی بوده باشه.
فکر کنم این بهانه ای شده که بتونم مشکلات و یک سری مسایل را راحتر بیان کنم.
باز هم تشکر از راهنمایی های شما عزیزان
-
ورقاجان
نميخواهم اين بحث را كش بدهم، چون بسيار نگرانم كه اين وسط شما يا شخص ديگري برنجند.
اما مطالبي كه شما فرموده بوديد دقيقاً برعكس آن چيزي هستند كه در دنياي واقعي جريان دارد.
دوربين ها هر چه حرفه اي تر باشند، مقدار پروسس شارپ و خوش آب و رنگ كننده (كه معمولاً بسيار مخرب است) كمتري را روي عكس ايجاد ميكنند. مثال: Canon 1d Mark II
براي مثال، خروجي سنسور – هر دوربيني و از هر برندي كه باشد – بسار سافت است. در دوربين هاي آماتور، حتي با كاهش كامل شارپنس در تنظيمات، باز هم عكس خيلي شارپ است (نسبت به خروجي سنسور). عكاسان حرفه اي دوست دارند با كامپيوتر خودشان و با ابزار هاي حرفه اي، شارپنس و رنگ و تغييرات لازم را در عكس اعمال كنند.
اين از دوربين، اما در مورد پست پروسس، اتفاقاً ما هميشه از عكاسان حرفه اي توصيه در مورد پست پروسس شنيده ايم. هميشه براي عكاسان حرفه اي، بعد از فشردن دكمه شاتر، تازه كارشان شروع ميشود. اين عكاسان حرفه اي، گران ترين و بهترين دوربين ها را دارند. نكند دوربين آن ها نيز نقص دارد؟ يا دوربين آن ها براي رفع تكليف عكس ميگيرد؟
در ضمن وقتي تاپيكي را آغاز ميكنيد، خوب هر كسي آزادانه، بدون در نظر گرفتن مشكل شما با دوربين تان ، نظرش را ميگويد، من گفتم با دوربينم مشكل ندارم، نگفتم كه شما دوربينتان را عوض نكنيد. منتهي در اين فورم افراد بسياري خواننده هستند و آن ها بد نيست آگاه باشند كه داستان چيست. و الا قصد از اين همه صرف وقت اين نبود كه شما را منصرف كنم.
بازهم عقيده دارم هركسي از هر وسيله اي لذت ميبرد، همان را تهيه كند، دنيا دو روز است و يكي از لذت هايش اين است كه آدم براي دل خود و علاقه خود چيزي را بخرد كه از ته دل ميخواهد.
-
Nikon D50
تنها مشکلاتی که با این دوربین دارم:
1: ویزور از نظر اندازه و روشنایی خیلی رضایتبخش نیست. البته نسبت به دی 80 و دی 200 عرض میکنم.
2: ال سی دی 2 اینچ کوچیک به نظر میاد. خیلی از اوقات درست توش دیده نمیشه و بعدا مشکل پیش میاد...
3: نداشتن بک لایت در ال سی دی تنظیمات که در عکاسی در شب خیلی مشکل ساز میشه
من برای حل این 3 مشکل به علاوه داشتن ایزوی بالاتر و کم نویزتر و سرعت برست بهتر، توی سال 86 ایشالا به یه بدنه بهتر نیمه حرفه ای فکر خواهم کرد.
نقاط قوت:
1: بدنه بسیار با کیفیت و با ارگونومی خوب ( در این کلاس و قیمت بسیار رضایت بخش )
2: کیفیت بسیار خوب تصاویر تولیدی، حتی با 18-55 کیت
3: نویز کم و بسیار خوب کنترل شده، حتی در شب و زمان نوردهی بالا
4: استفاده از SD به جای کامپکت فلش
-
Panasonic DMC FZ5
اول معایبش رو بگم:
ایزوی پایین (حداکثر400) البته ترجیحا با ایزو 400 عکاسی نمی کنم نویز بالایی داره و رنگها رو هم بهم می ریزه! معمولا از ایزو 100 استفاده می کنم و در صورت اجبار از ایزو200 عکسهای کم اهمیتم رو با 400!
واید نامناسب 36 (البته شاید واسه من که احتیاج به واید کمتری دارم)
LCD کوچک (1.8 اینچ) که البته اون زمان که من خریدم تقریبا سایز رایجی بود
فوکوس نسبتا کند در نور معمولی رو به کم .. مخصوصا در نور کم (مثلا فضای داخل خانه و نور لامپ)
فلاش تقریبا ضعیف البته شاید انتظار من بالا باشه اما در مجموع چندان راضی نیستم
عدم امکان نصب فلاش خارجی
برای من فیلمبرداری دوربینهای عکاسی اهمیتی در حد صفر دارد اما برای کسانی که این مساله مهم هست از کیفیت فیلمبرداری این دوربین احتمالا راضی نخواهند بود 320*240 30فریم بر ثانیه اما یکی دو باری که من فیلمبرداری کردم که اتفاقا داخل اتاق و با نور لامپ بود از کیفیتش راضی بودم
فیلمبرداری با فرمت Quicktime که کمی آزار دهنده هست
یه مساله دیگه در مورد حجم فایلهای تولیدی توسط این دوربین هست که نسبت به 5مگاپیکسل هایی که من تست کردم بزرگتر بود (اگه کسی علتش رو می دونه ممنون میشم توضیح بده ..نمی دونم به خاطر ثبت جزییات بیشتره یا علت دیگه ای داره)
نداشتن فوکوس دستی
مزایا:
دامنه لنز بسیار عالی 36-432 (زوم اپتیکال 12 ایکس)
لنز بسیار شارپ .... واقعا راضیم
لرزشگیر بسیار موثر.....
باتری بسیار عالی که خیلی مهمه...... (همین چند روز پیش تو یه مهمونی 150 تا عکس با فلاش گرفتم هنوز باتریش نصف نشده بود!!!) .... که طبق استاندارد CIPA توانایی گرفتن 350 عکس رو با هر بار شارژ داره (البته در دره و کلاس خودش خوبه نه در مقایسه با اس ال آر ها)
وزن کم در مقایسه با دوربینهای هم رده خود (مثل S3ISیا S2IS)
قیمت بسیار عالی نسبت به امکانات و دوربینهای هم رده
دسترسی به منو ها به سادگی صورت می گیره حالا شاید من که با این دوربین کار کردم واسم راحت باشه اما در مجموع برای رسیدن منوهای پر استفاده دردسری ندارم
LCD بسیار با کیفیت که حتی زیر نور خورشید هم مشکلی با اون ندارم و عکسها به راحتی قابل رویت می باشد
اگه یه روزی من دوربین دیگه ای تهیه کنم فقط به خاطر داشتن ایزوی بالاتر و نویز کمتر و واید مناسبتر خواهد بود و مطمئنا این دوربین رو حفظ خواهم کرد (به خاطر مزایای با ارزشی که عرض کردم)
-
Panasonic lumix Fz20
مزایا:
لرزشگیر واقعا عالی
لنز با کیفیت خیلی خوب
زوم اپیتکال عالی 12 برابر
دیافراگم 2.8 در تمام فواصل کانونی
فوکوس خیلی خوب حتا در نور کم. یادم سر فوکوس کردن اذیت کرده باشه
ال سی دی خیلی خوب که من هم در نور شدید آفتاب مشکل چندانی باهاش نداشتم
معایب:
نویز نویز و نویز! کمتر عکسی بود که حتا در ایزوی 80 و 100 نویزگیری نکرده باشم. ایزوی بالای 100 هم که به عنوان افکت نویز میشد بهش نگاه کرد.
حداقل سرعت شاتر نسبتا کم 8 ثانیه. البته با این سطح نویز 8 ثانیه زیاد کم به نظر نمیاد
فلاش به صورت اتوماتیک باز نمیشد و اکثرا من یادم میرفت که باید دستی دکمه فلاش رو بزنم که باز بشه
D80
هنوز خیلی باهاش کار نکردم که قلقش دستم بیاد. ولی خب کلا معایب بالا رو نداره :)
-
با اجازه بزرگترها، منهم بعنوان یک آماتور بعد از 1.5 استفاده نظرم را در مورد FZ5 مینویسم.
محسناتش: خیلی زیاده و قبلا گفته شده. فقط یک نکته (البته مستقیما بدوربین مربوط نیست): گارانتی قابل اعتمادتر
معایب:
1- LCD کوچک
2- کار کردن با منوها و گزینه های مختلف از نظر من راحت نیست و خیلی وقتها مسیر غلط میروم. (اخیرا با یک A710IS کار کردم، منوهاش بنظرم خیلی بهتر است).
3- نداشتن فکوس دستی (البته برای من بعنوان یک آماتور فقط 2-1 بار ضروری بود).
4- منهم سعی میکنم ایزوم از 100 بالاتر نره. در عوض بنظرم تصاویرش sharpness خیلی خوبی دارند.
در کل اگر قرار بود در همان شرایط 1.5 سال قبل دوباره انتخاب کنم، بازهم همین دوربین را میخریدم.
-
Canon-S3 IS
سلام
Canon-S3 IS
**** (+)****
1- عکسبرداری با تاخیر زمانی از 2 تا 100 عکس با وقفه 1 دقیقه تا 1 ساعت بین هر عکس.
2- LCD تاشو که قابلیت چرخش در تمام جهات ممکن را دارد و زوایای مختلفی را در اختیار کاربرش میگذارد ( از عکاسی از ماه تا عکاسی ماکرو از یک گل)
3- سوپرماکروی صفر سانتیمتر ( مثلا میتوانید دوربین را افقی نگه دارید و یک مورچه را روی لنز بگذارید و دوربین به راحتی روی آن فوکوس میکند که البته در این حالت نور کمی به سوژه تابیده میشود).
4- استفاده از باتری قلمی ارزان و همیشه در دسترس ( که هیچوقت نگران تولید نشدن و منسوخ شدن آن در آینده نخواهید بود) و مصرف خوب باتری.
5- ضبط صدا Voice Recorder با میکروفون استریو و کیفیت فوق العاده با قابلیت تنظیمهای مختلف از قبیل: تغییر فرکانس بین 11 و 22 و44 کیلوهرتز - تنظیم حساسیت میکروفون در 5 مرحله - فیلتر باد برای حذف صداهای مزاحم.
6-تنظیمات متنوع فلاش : قدرت خروجی - کاهش قرمزی چشم - سرعت پایین شاتر Slow Sync. - پرده اول یا دوم ( یعنی در ابتدای باز شدن دیافراگم فلاش بزند یا در آخر )-
7- زوم با 2 سرعت مختلف: آرام برای تنظیم دقیق و یا سریع
8- شروع بکار سریع و سرعت خوب در هنگام فرمت کردن و پاک کردن عکسها و .....
9- قابلیت دانلود تم , عکس و صدا برای تغییر منوها , زمان روشن شدن, صدای شاتر, صدای سلف تایمر و .......
10- لامپ کمکی فوکوس قوی و با برد بالا و متفاوت با سایر دوربینها ( نور سبز به جای قرمز و یک طرح شطرنجی در وسط آن !! :eek: :confused: )
11- منوی My Color که به وسیله آن میتوان رنگ عکسها را دستکاری کرد ( مثلا" جابجا کردن رنگ قرمز با سبز در یک عکس , نمایش همه رنگها بصورت سیاه و سفید بجز مثلا" رنگ زرد (مشابه عکسهای عروسی!!))
12- سلف تایمر در 3 حالت 10 و 2 ثانیه و " دلخواه کاربر" که در این حالت اخیر زمان تاخیر بین 1 تا 30 ثانیه و تعداد 0 تا 10 عکس قابل تغییر است.
13- فوکوس برکتینگ 3 مرحله ای.
14- عکاسی پیوسته سریع fps 3 .
15- قابلیت گرفتن " پانوراما" .
16- فیلمبرداری با کیفیت عالی و زوم و توانایی گرفتن عکس در حین فیلمبرداری و بر عکس.
17- قفل فوکوس AFL و قفل نورسنجی AEL.
18- هیستوگرام زنده و هیستوگرام پخش.
19- کارت حافظه ارزان و فراوان و مطمئن SD.
20- حداکثر سرعت شاتر 3200/1 ثانیه !!
21 - وجود دکمه Shortcut و توانایی اختصاص یک عملکرد دلخواه از بین 10 گزینه.
22- قرارگیری پیچ سه پایه در وسط دوربین ( تقریبا" مرکز ثقل آن).
23- امکان اتصال به تلوزیون در هنگام ضبط و پخش و مشاهده کلیه فعالیتهای دوربین ( زوم, تنظیمات, عکسبرداری و فیلمبرداری) بر روی تلویزیون ( قابل توجه پاناسونیک داران محترم!).
24- امکان اتصال به کامپیوتر و عکسبرداری در مدهای مختلف و تغییر کلیه پارامترها ( زوم, وایت بالانس, سرعت شاتر و .. ) از روی کیبورد و ثبت نام مالک دوربین در فایل EXIF عکسها.
25- لرزشگیر کارا ولی نه در حد پاناسونیک!! :(
26- جابجایی لنز کمتر از mm5 از وایدترین حالت تا انتهای زوم!
27- کارآیی در بدترین شرایط جوی ( کولاک و برف سنگین) : تجربه شخصی!
28- پرستیژ بالا و رنگ جذاب!!
****( - )****
1-فوکوس مشکل در انتهای زوم بخصوص در فضای سرپوشیده .
2- در بعضی مواقع عدم توانایی فوکوس کردن ( بطور اتفاقی) که با چند بار فوکوس کردن روی سوژه رفع میشود.
3-مشکل در بستن درب باتری و صدای ناخوشایندش در بعضی مواقع.
4-بیرون نپریدن فلاش در صورت لزوم و یا وجود دکمه ای برای این کار .
5- LCD بدون صفحه محافظ ( در برابر انعکاس نور , گرد و غبار , لک, خش و فشار..) و زاویه دید کم خصوصا" از کنار.
6- تجهیزات همراه کم ( تقریبا" صفر!!) : بدون کیف - شارژر- هود- آداپتور لنز و حتی راهنمای چاپی!! ........ اون مموری 16MB همراهش از صدتا فحش بدتره !!! :x
7- درپوش لنز به راحتی از روی لنز میفتد!
8- پوشش داخل دستگیره از جنس خشک تهیه شده نه نرم و لاستیک مانند .
9- عدم بکارگیری دکمه های 4 گانه برای دسترسی سریع به عملکردهای پرکاربرد.
10- نویز رنگی آزار دهنده و غیر قابل استفاده بودن ISO 800.
11- جنس خشک و غیر انعطاف پذیر بدنه
12- نداشتن حالت BULB (برای شاتر) و محدود شدن شاتر به 15ثانیه
13- نبود فرمت غیرفشرده RAW
14- فوکوس دستی به سختی صورت میگیرد.
15- نداشتن:حافظه داخلی, قابلیت کپی( از کارت به حافظه داخلی و برعکس) , تغییر سایز Resize, بریدن Trimming , پاک کردن همزمان چند عکس علامتگذرای شده Multi Delete , امکان درج تاریخ و ساعت در پایین عکس , نشانگر مصرف باتری (فقط هشدار اتمام باتری را دارد!!) , نشانگر میزان زوم ( مثلا" 6X یا 7X) و یا فاصله کانونی
16- کم بودن تعداد حالات عکاسی خودکار Scene Modes
17- قرار نداشتن زبان فارسی در بین 23 زبان نصب شده (زبانهای هندی, عربی و ترکی موجودند!!)
18- ارایه نشدن Firmware جدید از زمان تولید.
19- تفاوت رنگ قاب پشت LCD (سیاه) با سایر قسمتهای بدنه (زغال سنگی).
20- استفاده از 4 باتری قلمی
21- حجیم بودن فیلمهای گرفته شده
22- نبود کفشک فلاش خارجی
*********** در نهایت: به نظر بنده در رده خودش دوربین خوبی است , هر چند هنوز به طور عملی آن را با رقبایش ( SONY-H5 و Panasonic-FZ7 و OLYMPUS-SP 510UZ و FUJIFILM-S6500 fd ) مقایسه نکردم ولی در نهایت به این نتیجه رسیدم که محاسنش خیلی بیشتر از معایب و کاستیهایش است. *************
-
با اجازه آقاي وحيد قديري،
در مورد مزاياي canon S3 IS اضافه مي كنم:
سرعت فوكوس خيلي خوب حتي در نور كم ، سرعت خوب عملكرد در تمام زمينه ها ، گزينه custom color در كنار ساير گزينه ها ، پروسس خوب رنگها و تنظيم براي رنگ هاي پوست ، براكت نوردهي. امكان grid line در LCD وويزور.
و در مورد معايب: كيفيت پايين لنز و قابل اتصال نبودن هود يا فيلتر در حالت عادي به آن ، TTL نبودن فلاش ( هر چند نسبتا خوب عمل مي كند) ، نويز زياد حتي در ايزوهاي پايين ، دكمه پاور نامناسب ، پايين بودن رزولوشن LCD وخصوصا ويزور، حساسيت ايزو در مقايسه با Canon A95 حدود يك استپ كمتر است!.
پي نوشت. به نظر بنده : نداشتن مد بالب ، نداشتن حافظه داخلي براي عكس ها ، ارايه نشدن Frimware جديد! (مگر عملكرد عادي دوربين مشكلي دارد؟) ، تفاوت جزيي رنگ قاب پشت LCD و نبود منوي فارسي براي اين دوربين عيب محسوب نمي شود. همچنين به نظرم قرار نداشتن پيچ سه پايه در مركز لنز مي تواند جزو معايب باشد نه مزايا.
-
سلام
هیچکس نمیخواد این تاپیک رو ادامه بده ؟؟؟!! :mad:
هنوز دوربینهای زیادی مونده که صاحبانشون نظری راجع به آنها ندادند, حتی اگر در مورد یک مدل هم چند نفر نظر بدهند خیلی بهتر میشود.
ممنون. :)
-
STYLE U800 OLYMPUS
من اين دوربين راحدود 1 سال داشتم و اخيرا فروختم
معايب
1-وجود ديستروشن در تصوير خروجي به طوري كه صورت در عكس يه كم كشيده تر به نظر مي آمد(با زوم برطرف ميشد)
2-نداشتن منو تنظيم شارپنس كنتراستو....
3-وجود نويز از ايزو 400 به بالا
4-امكان زوم اپتيكال
3x
5-فوكوس نسبتا كند
محاسن
1-عمر باطري عالي
2-ايزو 1600
3-امكان تنظيم منوال
4-پانوراما(ولي نميدونم چرا اين منو براي من ست نميشد)
5-امكان استفاده در هر آب و هوايي(تمام قسمت درب ها و لنز با لاستيك مخصوص چفت ميشد من يك بار در هواي طوفاني با آن عكس گرفتم به طوري كه از دوربين آب چكه ميكرد و من به دليل خيس بودن دوربين lCD آن را دقيق نميديدم
6-امكان تشخيص چهره و برطرف كردن قرمزي چشم بعد از عكاسي(اين امكان به تازگي در دوربين S5 IS استفاده شده است
7-فيلمبرداري عالي
8-امكان عقب و جلو بردن فيلم با دو سرعت مانند ويديو ولي بدون نويز
9-سرعت بالا در عكس برداري و مرور عكس (با توفيق وجود رم XD
10-مرور عكس ها به صورت اسلايد با 3 افكت تغيير و موزيك لايت
11-امكان صدا گذاري بر روي عكس ها
12-رنگ هاي بسيار عالي و طبيعي
13-8 مگاپيكسل
14-عكاسي پياپي
15-امكان صدا گذاري روي هر عكس
16-عكاسي و مرور عكس با سرعت بالا (به خاطر وجود رم XD
17-قفل فوكوس
18-نمايش هيستو گرام براي هر عكس و به صورت LIVE
19-امكان مرور عكس ها با 3 نوع افكت تغيير و موزيك لايت
20-رنگ هاي بسيار طبيعي
-
Canon Power Shot A 530
نقاط قوت:
ساخت Canon :::big grin:::
کیفیت واقعی 5 مگا پیکسلی و رنگ هاي بسيار طبيعي
خوش دست بودن
توی نور خوب(فضای آزاد) عکسهای بسیار خوبی می گیره....
ماکرو های باور نکردنی..... اون دیاف 2.6 من رو کشته....:biggrin:
فیلم برداری 10 fps (همراه با صدا)+ زوم
زوم دیجیتال تا 16x
رم SD
صدا گذاري بر روي عكس
عكاسي پياپي
کوچک بودن
قیمت مناسب
دو مد بسیار کارامد(مد Auto و مدM)
عکسهای بدونه نویز تا ایزو 200
درسته اسما لرزش گیر روی این دوربین وجود نداره ولی در بعضی از موارد این دوربین باور نکردنی عکس انداخته...
نقاط ضعف:
فوکوس بسیار بد در مکانهای کم نور من در بعضی از مواقع دستم یکی دو دقیقه ای روی این شاتر بودهlol
در ایزوی 800 عکس های این دوربین قابل مشاهده نیست:biggrin:
زاویه دید کم LCD
ولی در کل دوربین بسیار خوب و کار راه اندازیه و دوربین کاملیه.....
-
با سلام خدمت دوستان
من تا پارسال که کمتر سراغ عکاسی می رفتم با این فوجی 9600 مشکلی نداشتم . اخیرن حس می کنم در یک سری از رنجهای زوم . فوکاس اصلن قابل قبول نیست . خصوصا زوم بالا ... البته حس می کنم که چشمم داره بهتر میبینه و بعد به نظاره نشستن این چند سال به عکسهای خوب ... حالا از عکسهای سابق این دوربین هم دلگیرم ...
پیشنهاد دوستان برای آدم کم حوصله که به علت عینکی بودن نمی تونه از ویزور استفاده کنه و از بدنه ی سنگین متنفر می باشد . و از لنز بازی هم خوشش نمیاد ...
چه مدلهایی این مشخصات رو دارن ؟ دوربین با mode live view که فوکاس اتومات صحیح و سریع داشته باشه و سنگین هم نباشه . فیلم هم بگیره!
این GH1 panasonic به نظرم مناسب میاد . یعنی مشکل اصلی من = فوکاس صحیح خودکار باهاش حل میشه ؟
اگر مدل ارزونتری بخوام چی ؟
قبلا از همفکریتون متشکرم:::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
whoami
با سلام خدمت دوستان
من تا پارسال که کمتر سراغ عکاسی می رفتم با این فوجی 9600 مشکلی نداشتم . اخیرن حس می کنم در یک سری از رنجهای زوم . فوکاس اصلن قابل قبول نیست . خصوصا زوم بالا ... البته حس می کنم که چشمم داره بهتر میبینه و بعد به نظاره نشستن این چند سال به عکسهای خوب ... حالا از عکسهای سابق این دوربین هم دلگیرم ...
پیشنهاد دوستان برای آدم کم حوصله که به علت عینکی بودن نمی تونه از ویزور استفاده کنه و از بدنه ی سنگین متنفر می باشد . و از لنز بازی هم خوشش نمیاد ...
چه مدلهایی این مشخصات رو دارن ؟ دوربین با mode live view که فوکاس اتومات صحیح و سریع داشته باشه و سنگین هم نباشه . فیلم هم بگیره!
این hG1 panasonic به نظرم مناسب میاد . یعنی مشکل اصلی من = فوکاس صحیح خودکار باهاش حل میشه ؟
اگر مدل ارزونتری بخوام چی ؟
قبلا از همفکریتون متشکرم:::happy:::
مشكل شما يقينا مشكل فوكوس تيست بلكه مشكل لرزشه. چون 9600 لرزشگير نداره در فاصله ي كانوني بالا روي دست مي لرزه و عكسها از فوكوس خارج مي شوند. چند تا تست با سه پايه و يا قرار دادن دوربين روي يك ميز محكم و استفاده از Self Timer براي به حداقل رساندن لرزاندن دوربين در زمان چكاندن شاتر بگيريد و تفاوت را مقايسه كنيد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
مشكل شما يقينا مشكل فوكوس تيست بلكه مشكل لرزشه. چون 9600 لرزشگير نداره در فاصله ي كانوني بالا روي دست مي لرزه و عكسها از فوكوس خارج مي شوند. چند تا تست با سه پايه و يا قرار دادن دوربين روي يك ميز محكم و استفاده از Self Timer براي به حداقل رساندن لرزاندن دوربين در زمان چكاندن شاتر بگيريد و تفاوت را مقايسه كنيد.
سلام فرهاد جان...
راستش این مشکل رو تو زوم میانی هم دارم . مشکل تاخیر و خیلی وقتا اشتباه در فوکاس_ که با عکس بعدی حل میشه ! ولی خوب تو شات بعدی دیگه سوژه ات و از دست دادی ... مثلا وقتی می خوای از یه نی نی فسقلی عکس بگیری . که هی وول می خوره . سوالم بیشتر به این خاطره که نمی دونم دوربین های حرفه ای سرعت فوکاسشون چقدره . شاید اصلن اونهام نتونن !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
whoami
سلام فرهاد جان...
راستش این مشکل رو تو زوم میانی هم دارم . مشکل تاخیر و خیلی وقتا اشتباه در فوکاس_ که با عکس بعدی حل میشه ! ولی خوب تو شات بعدی دیگه سوژه ات و از دست دادی ... مثلا وقتی می خوای از یه نی نی فسقلی عکس بگیری . که هی وول می خوره . سوالم بیشتر به این خاطره که نمی دونم دوربین های حرفه ای سرعت فوکاسشون چقدره . شاید اصلن اونهام نتونن !
سلام
اين مشكل تاخير در فوكوس و گرفتن عكس رو اغلب كامپكت ها و Slr Like ها دارند ولي در DSLR ها وجود ندارد ( البته لنز با لنز سرعت فوكوسشان متفاوت است ولي در بدترين حالت هم بهتر از كامپكت ها هستند).
يكي از دلايلي كه مدتهاست نتوانستم Lumix FZ-5 همسرم را با دوربين ديگري تعويض كنم همين است. سرعت فوكوس و آمادگي براي عكس بعدي در اين دوربين عاليست و هر دوربين ديگري را تست كردم ( حتا سري G كنن) از اين لحاظ نا اميد كننده بوده اند.
-
معایب و محاسن Canon 5D II از دیدگاه من:
معایب:
قدرت کم فوکوس در تاریکی
باز نشدن فایل RAW آن بجز با CS4 و پس از نصب 40 مگابایت پلاگین
حجم فایل بالا که نیاز به کامپیوتر قدرتمند دارد.
hang کردن دوربین در بعضی مواقع
محاسن:
حجم فایل بالا که در موقع چاپ و ادیت به درد می خوره
ISO های قوی و اتوماتیک با نویز نسبتا کم با دامنه وسیع
طول عمر بسیار طولانی باطری
سایز و کیفیت بالای LCD
همچنین مزایا و معایب فول فریم که دوستان بهتر می دونند.
-
1000D
معایب
اولین موردی که به نظرم عیب محسوب میشه برای این دوربین اینه که مثل 40D و یا 30D بدنه محکمی نداره
دومین مورد هم اینه که نقاط فوکوس این دوربین هفت تایی است که حداقل میتونست مثل مدل قدیمی تری همچون 400D نقطه های فوکوسش 9 تایی میبود.
سومین مورد هم نبود ایزوی 3200 که به کار من خیلی میاد
محاسن
نویز کم این دوربین (با نیکون D200 مقایسه کردیم و در کمال تعجب من و دوستم نویز در عکسهای این دوربین کمتر بود تا دوربین D200 که به نظرم دوربین بسیار خوبیه!!)
عمر عالی باطری این دوربین
فوکوس سریع و خوب
-
Sony DSLR-a350
معایب:
1- نویز زیاد (بارها در مورد آن بحث شده)
2- ترکیب بندی دگمه های روی بدنه ضعیف (به نظر من میتونست خیلی بهتر باشه)
3- لنز کیت بسیار ضعیف (SAL1870)
4- ویزور توی اعماق دوربین قرار گرفته است!
5- چرخش مانیتور رو به پایین خیلی محدود است
مزایا:
1- رزولیشن خوب
2- عمر بالای باطری
3- قیمت معقول
4- لرزش گیر کارا
5- خوش دست (بدون در نظر گرفتن دگمه های روی بدنه)
6- دگمه ایزو که در تمام مود ها مستقل کار میکند.
7- Live View سریع
8- مانیتور چرخان
در کل A350 برای ورود به عکاسی DSLR گزینه مناسبی میتونه باشه
راستی ما الان در انجمن کانن هستیم. پست های قبلی من رو به اشتباه انداخت.
شاید بهتر باشه کل این تاپیک به یک سطح بالاتر منتقل بشه.
در ضمن اگر کسی a350 استفاده میکنه لطفا پست من رو کامل تر بکنه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
odesa
1000D
معایب
اولین موردی که به نظرم عیب محسوب میشه برای این دوربین اینه که مثل 40D و یا 30D بدنه محکمی نداره
دومین مورد هم اینه که نقاط فوکوس این دوربین هفت تایی است که حداقل میتونست مثل مدل قدیمی تری همچون 400D نقطه های فوکوسش 9 تایی میبود.
سومین مورد هم نبود ایزوی 3200 که به کار من خیلی میاد
محاسن
نویز کم این دوربین (با نیکون D200 مقایسه کردیم و در کمال تعجب من و دوستم نویز در عکسهای این دوربین کمتر بود تا دوربین D200 که به نظرم دوربین بسیار خوبیه!!)
عمر عالی باطری این دوربین
فوکوس سریع و خوب
به معايب 1000D اضافه مي کنم ...
نداشتن "نورسنجي نقطهاي" ... هموني که به قول آرش حکم باقلوا را داره!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M@hdi
به معايب 1000D اضافه مي کنم ...
نداشتن "نورسنجي نقطهاي" ... هموني که به قول آرش حکم باقلوا را داره!
کلا راجب نورسنجی نقطه ای اطلاعاتم در سطحی نیست که بخوام راجبش نظر بدم و تا حالا از نبودنش دچار مشکل نشدم و شاید اینطور بگم متوجه نشدم اگر کسی بتونه راجب این مورد بهم توضیح مختصری بده ممنون میشم
-
canon 1000d
نقطه قوت : عمر طولانی باطری
سرعت فوق العاده عالی در روشن شدن دوربین
سبک وزن بودن و خوشدست بودن
نقطه ضعف :نداشتن فوکوس اتوماتیک در حالت لایو ویو
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeid1354
canon 1000d
سبک وزن بودن و خوشدست بودن
دقیقا این نکته به نظرم از نقاط منفی و معایب 1000D است .این دوربین اصلا خوش دست نیست و این مورد زمانی بیشتر به چشم میاد که دوربینهایی مثل 40D یا 30D رو آدم به دست بگیره .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navidsohi
معایب و محاسن Canon 5D II از دیدگاه من:
معایب:
قدرت کم فوکوس در تاریکی
باز نشدن فایل RAW آن بجز با CS4 و پس از نصب 40 مگابایت پلاگین
حجم فایل بالا که نیاز به کامپیوتر قدرتمند دارد.
hang کردن دوربین در بعضی مواقع
محاسن:
حجم فایل بالا که در موقع چاپ و ادیت به درد می خوره
ISO های قوی و اتوماتیک با نویز نسبتا کم با دامنه وسیع
طول عمر بسیار طولانی باطری
سایز و کیفیت بالای LCD
همچنین مزایا و معایب فول فریم که دوستان بهتر می دونند.
سلام بر شما دوست خوب:
مواردی که بولد شده اند جای صحبت بیشتری دارد.
اولی که مربوط به فکوس است نمیتواند بدون در نظر گرفتن لنز استفاده شده ارزیابی شود. ضمنا در قیاس با کدام دوربین ؟ اگر و فقط اگر معیار تست شما روی نقطه مرکز باشد فرمایش شما میتواند در مسیر درستی باشد
به معیار ارزیابی نقاط دیگر خود کارخانه مورد نظر توصیه ای مبنی بر قدرت فکوس بالا در تاریکی ندارد
البته نیاز هست که در این مورد بیشتر توضیح داده شود
مورد بعد: درباره هنگ کردن دوربین حتما این مشکل را پی گیری کنید برای من اینگونه نبوده پی جو باشید که ایراد از کجاست
بعضی مشکل ها عام هستند مثل مشکل نقاط سیاه روی تمامی دوربین های 5DII بود که با فریم ویر جدید برطرف شد
بعضی مشکل ها میتواند مختص بدنه هایی با سریال نامبرهای خاص یا حتی نکته ای خاص باشد از قبیل باطری مموری و ....
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
odesa
دقیقا این نکته به نظرم از نقاط منفی و معایب 1000D است .این دوربین اصلا خوش دست نیست و این مورد زمانی بیشتر به چشم میاد که دوربینهایی مثل 40D یا 30D رو آدم به دست بگیره .
البته حق با شماست(به نظر من) ولی این خوش دست بودن یا نبودن سلیقه ای است و به نظر من هم جز معایب این دوربین است که سبک و کوچک و خیلی آسیب پذیره
ولی من کلا فکر کنم این تاپیک مشکل داره!چرا؟ چون هر کس عقل خود را به کمال داند و کودک خود را به جمال ولی جدا از شوخی وقتی که من نوعی فقط یک دوربین رو مد نظر بگیرم ممکن است که معایبش رو بتونم ببینم ولی محاسنش رو نه چرا که به احتمال زیاد این موضوعی که من به چشم حسن بهش نگاه می کنم ممکنه که در دوربین دیگری به شکل قوی تر وجود داشته باشه پس چندان روی حسن بودن اون ویژگی در این دوربین نباید تکیه کرد
نمی دونم که منظورمو رسوندم یا نه :)
-
سلام
در مورد خوشدستی و اورگونومی باید بگم که درسته سلیقه حرف اول رو میزنه
اما وقتی یک دوربین مثل دی 90 ذاتا" خوشدسته دیگه نمیشه گفت که مشکلی داریم باهاش :biggrin:
و یا دوربینهای سری XXXD و 1000D (کانن) که من اصلا نمیتونم درست و حسابی توی دستم بگیرم و انگشتهای دستم رو خسته میکنه ! ، نمیشه گفت هیچوقت مشکلی باهاشون نداریم
اما در مورد این تاپیک باید بگم اگر اینهمه رویو های معتبر و سایتها و افراد سرشناسی که دوربینها رو بررسی میکنند و نتایجش رو اعلام میکنند ، نبودند ، و یا ما به سادگی بهشون دسترسی نداشتیم ، و یا حتی اگر تاپیکهای مجزا برای هر دوربین وجود نداشت (توی فروم خودمون) و توی اون تاپیکها همه ی مسایل مربوط به دوربین مورد نظر ، مطرح نشده بود شاید وجود چنین تاپیکی لازم بود !
البته شایدم اشتباه میکنم ( به هر حال نظر شخصیه )
ممنون :)
-
چون دوستان برند های مختلف رو ذکر کردن بنده هم می گم به نظر من هم این تاپیک رو بفرستن یه پله بالاتر.فقط به نظرم باید اس ال آر و لایک ها و کامپکت ها جدا بشه بعد ها ...
Pentax K20D
والا اولین چیزی که بهش برخوردم دشواری فوکوس در تاریکیه که برای فوکوس از فلاش استفاده میکنه و فلاش نور میده تا فوکوس انجام بشه این مشکل تو K7 حل شده و یک چراغ کمکی فوکوس رو بدنه گذاشتن
تو حالت لایو ویو هم اتوفوکوس نداره که البته برای من زیاد مساله ساز نبوده ولی فکرش رو بکنید تو k7 قابلیت عکاسی پیاپی در حالت لایو ویو . اتو فوکو س در لایو ویو و سیستم تشخیص چهره برای فوکوس داره در لایوویو
یک مورد دیگه اینه که یک دکمه چرخشی داره که دور دکمه شاتر قرار گرفته با این بیلبیلک 3 کار میشه انجام داد یکی اینکه دیافراگم رو میبنده و یک پریویوی اپتیک نشون میده به آدم (حالت فنری داره و تا وقتی نگه داری دیاف بسته است) دوم اینکه اگه بزنیش پریویوی دیجیتال میده بهت (در واقع شاتر میزنه و تصویر ثبتی رو با هیستوگرام 4 بخشه روی LCD نمایش میده ولی رو مموری ضبط نمیکنه مگر اینکه دکمه Fn رو بزنید تا بعد از پرسش و تایید ضبط کنه) سوم اینکه لایو ویو رو فعال میکنه. حالا ایرادش اینه که شما در آن واحد فقط یکی رو میتونی داشته باشی یعنی باید از تو آپشن ها انتخاب کنی که وقتی دکمه رو میزنی کدوم کارو انجام بده. مثلا من دوستدارم پریویوی اپتیک و لایو ویو رو داشته باشم که نمیشه همزمان. این مشکل با تعبیه یک دکمه جدا برای لایو ویو تو K7 حل شده.
ویزورش هم 95% پوشش میده که این از همه عذاب آور تره خصوصا برای من که به ویزور 100% سوپرآ عادت داشتم اما این مشکل هم تو K7 حل شده.
با نویزش تا ایزوی 800 مشکل ندارم ولی سعی میکنم از 800 بالاتر نرم هر چند اونام بدک نیست فقط 6400 دیگه نویزش زیاده مخصوصا تو جایی که نور کمه
نقاط قوت :
آپشن های داخلی دوربین امکانات خیلی خوبی به آدم میده مثلا کنترل دقیق روی شارپنس و نور و سچوریشن و کنتراست علاوه بر 6،5 حالت پیشفرض به صورت دستی هم قابل تنظیمه.
یا قابلیت تبدیل Raw به JPG تو خود دوربین و همین طور حالتی که یک Raw و یک JPG ذخیره میکنه
قابلیت تعویض وایت بالانس و ذخیره عکس با تنظیم دستی و دقیق وایت بالانس که آدمو از شر تنظیمات اصلاحی تو Ps خلاص میکنه
عکاسی پیاپی بدون شاتر زدن 25 فریم در ثانیه که گاهی بسیار جالبه (البته فقط با 2مگا پیکسل)
یک مورد مهم که از کشفش بسیار مشعوف شدم تنظیم دقیق فوکوس . یعنی تو آپشن براش تعریف میکنی که 1/0 (تا 1) از فوکوسی که لنز میکنه جلوتر یا عقبتر فوکوس کن. که برای من خیلی بدرد خورد تمام پرتره ها فوکوس روی مژه میشد و من فکر میکردم لنز شارپ نیست یا کلا ایراد داره اما از وقتی 1/0 بردم جلو دیگه مشکل حل شد.فقط ایرادش اینه که مثل 5دی کنون (اگه اشتباه نکنم) نیست که چندتا پروفایل رو ذخیره کنه برای چند لنز مختلف.یعنی با تعویض لنر معیوب یا مثلا وقتی پرتره نمیگیرید باید فوکوس رو بیارید روی صفر وگرنه ...
من از مد ها ی تقدم شاتر و دیافراگم چندان استفاده نمیکنم. نمیدونم نورسنجیش چطوره اما از نورسنجی نقطه ای زیاد استفاده میکنم و از منطقه ای کم و بیش این نقطه ای خیلی لازمه اگه نباشه نقطه ضعفه
امکان استفاده از لنزهای قدیمی. که برای من خیلی مهمه
دکمه Raw روی بدنه برای تبدیل سریع از jpg به DNG خود این دی ان جی هم خیلی خوبه که همه بازش میکنن.
.
.
.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezafh
اما در مورد این تاپیک باید بگم اگر اینهمه رویو های معتبر و سایتها و افراد سرشناسی که دوربینها رو بررسی میکنند و نتایجش رو اعلام میکنند ، نبودند ، و یا ما به سادگی بهشون دسترسی نداشتیم ، و یا حتی اگر تاپیکهای مجزا برای هر دوربین وجود نداشت (توی فروم خودمون) و توی اون تاپیکها همه ی مسایل مربوط به دوربین مورد نظر ، مطرح نشده بود شاید وجود چنین تاپیکی لازم بود !
ممنون :)
سلام
یک سری نکات مثبت و منفی هست که در رویوهای اینترنتی بیان نمی شوند, یعنی یا فرد بررسی کننده آن نکته را اصولا ً قابل به ذکر نمیداند, یا اینکه اصلا ً در آن مدت کوتاه (چند روز یا چند ساعت) به آن برخورد نمی کند که بخواد بیان کند.
ولی یک کاربر عادی که چند ماه یا چند سال از یک دوربین استفاده میکند و سوراخ سنبه های آن را می شناسد, به خوبی میتواند آن نکات را ذکر کند, که هدف این تاپیک هم در واقع فکر میکنم چنین چیزی بوده (یا می تواند باشد).
اما اینکه من بگم از معایب D60 این است که کنترل بیسیم فلاش یا موتور فوکوس ندارد... خب این در واقع عیب آن نیست, یکی از خصوصیات آن بوده که از روز اول هم معلوم بوده و قرار هم نبوده نیکون در این کلاس چنین قابلیتی را روی دوربینش بذارد!
:)
-
نقل قول:
بنده هم با وحید موافقم. وجود این تاپیک خیلی لازمه. مثلا من توهیچ ریویی ندیدم که نوشته باشه قابلیت تنظیم دقیق فوکوس رو این دوربین خودم هست. تازه بعد از چند ماه کار دارم به یک سری مسائلش مسلط می شم ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mreza1001
بنده هم با وحید موافقم. وجود این تاپیک خیلی لازمه. مثلا من توهیچ ریویی ندیدم که نوشته باشه قابلیت تنظیم دقیق فوکوس رو این دوربین خودم هست. تازه بعد از چند ماه کار دارم به یک سری مسائلش مسلط می شم ...
سلام
البته من که گفتم فقط نظر شخصیه :)
اما بازم روی نظر هستم :biggrin:
در موردحرف جناب میلانی هم :
نقل قول:
One of the big add-ons of the K20D menu system is a focus adjustment system. This system allows you to adjust lenses with front or back focus individually. However, the K10D had this option available in a hidden menu in its original firmware version, and was removed in subsequent firmware updates.
منبع :
کد:
http://photo.net/equipment/pentax/k20d/review/
و یک مورد دیگه هم که توی حرفهام بود فکر کنم : فکر میکنید اگر این مطلب شما در تاپیک خود دوربینتون ارائه میشد ، بهتر نبود ؟ :)
به هر حال بازم نظر شخصیه :::happy:::
موفق باشید
-
وحید جان من lz2 هم دارم
نویز عکساش تو ایندور واقعا زیاد و مشمئز کننده اس..ولی بر عکس تو نور روز عکسای خیلی خوش اب و رنگی میندازه.برای استفاده خانوادگی تو زمان خودش دوربین خوبی بود.الانم در برابر رقبا بد نیست به نظرم! بدون در نظر گرفتن فیلمبرداریش و مگاپیکسلش در قبال کیفیت عکس مناسبش در روز روشن.
در مورد lcd اش به نظرم بزرگترین نقطه ضعفش lcd اشه که افتضاح در یک کلام..نه کنتراست داره نه زاویه دید خوبی نداره نه ابعاد مناسب نه رزولوشن مناسب و ..
-
سلام دوستان
مدتی است به این مسئله فکر می کنم که چرا درپوش باتری دوربین من (SX10) اینقدر فشار را تحمل می کند! در واقع هر بار که می خواهم باتری ها را جاگذاری و درب را ببندم احساس می کنم الانه که پین ضعیف درب، تحمل نکنه و بشکنه! آیا درپوش باتری دوربین سایر دوستان نیز به این گونه است؟ آیا این یک ضعف اساسی دوربین ها نیست؟ در اکثر دوربین هایی که دیده ام این مشکل وجود داشته .. وقتی سر باتری ها مقداری از محفظه بیرون می زند، درب باید با فشار آنرا به داخل هل داده و سپس بسته شود و با توجه به فشار واردشده به نظر می رسد هر لحظه ممکن است پین درب خرد شود! جای بسی تعجب است که چرا محفظه ها به اینگونه طراحی می شوند؟؟ مگر نمی توان باتری قلمی را به نوعی در محفظه جای داد که سرآن بیرون نزند و درب براحتی بسته شود؟ این که خیلی مسئله ساده ایست!
متشکرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kavian
سلام دوستان
مدتی است به این مسئله فکر می کنم که چرا درپوش باتری دوربین من (SX10) اینقدر فشار را تحمل می کند! در واقع هر بار که می خواهم باتری ها را جاگذاری و درب را ببندم احساس می کنم الانه که پین ضعیف درب، تحمل نکنه و بشکنه! آیا درپوش باتری دوربین سایر دوستان نیز به این گونه است؟ آیا این یک ضعف اساسی دوربین ها نیست؟ در اکثر دوربین هایی که دیده ام این مشکل وجود داشته .. وقتی سر باتری ها مقداری از محفظه بیرون می زند، درب باید با فشار آنرا به داخل هل داده و سپس بسته شود و با توجه به فشار واردشده به نظر می رسد هر لحظه ممکن است پین درب خرد شود! جای بسی تعجب است که چرا محفظه ها به اینگونه طراحی می شوند؟؟ مگر نمی توان باتری قلمی را به نوعی در محفظه جای داد که سرآن بیرون نزند و درب براحتی بسته شود؟ این که خیلی مسئله ساده ایست!
متشکرم
نه؛ نميشه.
چون اگر در حين ثبت عكس روي كارت براي كسري از ثانيه جريان قطع بشه، خودتون ميدونيد چي ميشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aidin594
نه؛ نميشه.
چون اگر در حين ثبت عكس روي كارت براي كسري از ثانيه جريان قطع بشه، خودتون ميدونيد چي ميشه.
دوست عزیز صراحت شما در اظهارنظرتون ستودنی است
والا من که مقداری از الکترونیک سرم میشه ساختن چنین محفظه ای برایم پیچیده نیست چه رسد به بزرگترین طراحان دنیا به نظرم علت اینکه این کار را نمی کنند، فروش دوربین هایشان است .. بالاخره دوربین هم باید یک روزی خراب شود و شما به فکر خرید دوربین دیگری باشید.
کارگذاری فنرهای کوچک در سر محفظه که باعث می شود فشار درب گرفته شود یکی از راه هاست ... قطعا هزار راه دیگر وجود دارد.
متشکرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kavian
والا من که مقداری از الکترونیک سرم میشه ساختن چنین محفظه ای برایم پیچیده نیست چه رسد به بزرگترین طراحان دنیا به نظرم علت اینکه این کار را نمی کنند، فروش دوربین هایشان است .. بالاخره دوربین هم باید یک روزی خراب شود و شما به فکر خرید دوربین دیگری باشید.
کارگذاری فنرهای کوچک در سر محفظه که باعث می شود فشار درب گرفته شود یکی از راه هاست ... قطعا هزار راه دیگر وجود دارد.
متشکرم
راستش من از سوال اول شما متوجه نشدم که میخواهید بقیه را آزمایش کنید.
با این حال تصویر پایین را هم ببینید.
http://www.keyelco.com/images/products/spec45.gif
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kavian
متشکرم
من كه يه S2IS دارم باتري قلميش خيلي راحت و بدون هيچگونه فشاري جا مي گيره و درش بسته ميشه فكر كنم آخرين جايي كه خراب ميشه همون در جاباتريشه.
-
Canon 700D - EF-S 18-135stm
دوربین خوبی هست کلا.
نقطه قوت: (نسبت به 650D که دستم گرفتم و باهاش کار کردم یکم)
1. کلید mode dial ش 360 درجه است.
2. لنزها stm قابل استفاده است که خیییلی فوکوس بهتر و بی صدایی دارند.
3. نمیدونم اینم جزو همون خاصیت لنز بوده یا نه، ولی تو یه صحنه دقیقا با 650d نمیتونستم فوکوس کنم روی دیوار و آینه ولی با 700D تونستم
4. این مربوط به لنزه ولی رینگ فوکوس ش full manual هست . یعنی تو حالت manual 360 درجه میچرخه و تو حالت auto focus هم گیر نمیکنه و با دست میشه چرخوند (در مواردی که آدم حواسش نباشه لنز خراب نمیشه)
5. خیلی منو هاش دم دست و خوبه
6. باتری ش خوبه و هیچ وقت تو کارهام کم نیاورده.
نقاط ضعف:
1. time laps نداره
2. کاش که بیشترین زمان نوردهی اش بیشتر از 30 ثانیه بود. ( ظاهرا همه دوربینا همینقدر هست. واسه همین گفتم کاش)
3. وایفای نداره . البته فقط اینجاش مشکل ایجاد میکنه که نمیشه ریموت وایرلس استفاده کرد.
4. کلید پیش نمایش عمق میدان که کنار لنز هست، وقتی مورد استفاده قرار میگیره دیدی که میده رضایت بخش نیست. یعنی به کارم نیومده.