-
پاسخ: آیا میتوان در S3 Is فرمت Raw داشت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shabab
من هک جدیدو رو دوربینم نصب کردم(َa710(
فقط نمایشگر باطری اضافه شد .
در ضمن save نمیشه وبا خاموش کردن دوربین دوباره مثل اول میشه
سلام
در صفحات اولیه این تاپیك روش بوت دایمی كردن هك توضیح داده شده!!!
در منوی هك گزینه Make Card Bootable رو فعال میكنید (كه هیچ اتفاقی نمی افتد) بعد دوربین رو خاموش میكنید, مموری رو در آورده و قفلش میكنید, دوباره در دوربین گذاشته و روشن میكنید!!!!
یعنی چی كه فقط نشانگر باتری اضافه شد؟؟؟؟
گزینه های دیگر مثل RAW و Zebra و ...را باید در منوی هك فعال كنید...كمی در منوی آن بچرخید و دستكاری كنید, ضرری ندارد. :)
راستش چون هنوز گارانتي دوربين تموم نشده ترجيحا" يه كم احتياط كردم
دوربين من a710 هستش ايا اين گزينه هارو بايد داشته باشه
-
یك سورپریز در هك 148
سلام
×××× مژده به تمام S3 IS داران و تمام كسانی كه قادر به استفاده از هك هستند ××× :goodluck:
یكی از مسایلی كه همیشه S3 دارها رو عذاب میداد , حجم وحشتناك فیلمهای گرفته شده با این دوربین بود كه باعث میشد عطای كیفیت بالای صدا و تصویر آن را به لقایش ببخشیم و .....
.
.
.
دیگه تموم شد!!!!!!!!! :::bliss:::
.
.
.
امروز كه نسخه آخر هك رو روی دوربینم ریختم و داشتم توی منوهاش دنبال گزینه های جدیدش میگشتم, متوجه یك نعمت جدید شدم:
در نسخه جدید (148 ) در منوی هك, در قسمت Miscellaneous Stuff , از آخر گزینه پنجم یعنی HiCompressed Movie را فعال كنید....حالا میتوانید از S3 IS تان به عنوان هندی كم هم استفاده كنید و دیگر نگران پر شدن كارت حافظه و هاردتان نباشید!!!! :::yess:::
برای نمونه :
من تنظیمات فیلمبرداری دوربینم را روی 480×640 و 15 فریم بر ثانیه گذاشته بودم, طبق اطلاعات دفترچه راهنمای S3 IS حجم فیلمهای این حالت 990 كیلو بایت بر ثانیه است, من یك تست 10 ثانیه بدون فعال كردن گزینه فوق گرفتم كه حجمش روی كامپیوتر 10.0 مگا بایت نشان میدهد....و بعد از فعال كردن گزینه بالا = فقط 2.6 مگا بایت !!!!
یعنی حدود 4/1 حجم قبلی !!!!!
حالا دیگر با خیال راحت با 30 فریم در ثانیه فیلم میگیرم.
.................................................. .........
فقط تنها چیز دیگه ای كه منتظرم این هك بهم بده, تغییر حالت فلاش است, كه مثل بعضی از دوربینها (مثلا" دوربینهای سونی یا EOS400D ) تعداد زیادی فلاش پشت هم زده شود, نمیدانم, ولی فكر كنم بهتر از یك یا 2 فلاش قوی باشه!!! :dream:
شاید هم چیزهایی اضافه شد كه الآن به عقل هیچ كس نمیرسد!!!
-
پاسخ: یك سورپریز در هك 148
[
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
فقط تنها چیز دیگه ای كه منتظرم این هك بهم بده, تغییر حالت فلاش است, كه مثل بعضی از دوربینها (مثلا" دوربینهای سونی یا EOS400D ) تعداد زیادی فلاش پشت هم زده شود, نمیدانم, ولی فكر كنم بهتر از یك یا 2 فلاش قوی باشه!!! :dream:
شاید هم چیزهایی اضافه شد كه الآن به عقل هیچ كس نمیرسد!!!
علتش هم اینه که با این کار باعث می شه که مردمک چشم تنگ بشه و به این وسیله قرمزی چشم خودبخود کاهش پیدا می کنه
که این کار توی دوربین های کنون با یه لامپ کاهنده قرمزی چشم انجام میشه
بنابراین فکر کنم منتظر این هک نباید باشی
چون کنون همین الان هم این کار رو برات انجام میده
در ضمن فکر می کنم اینجوری عمر مفید فلاش های سونی هم پایین میاد
البته مطمئن نیستم
!
-------------------------------
مگه دلباز کجاست؟
-
از قرار معلوم دلباز سرباز شده...
این هم off topic:D:redface:
-
من فكر ميكردم سنش بيشتر از اينا باشه
-
آقا وحيد و جناب دلباز واقعا" دستتون در نكنه .
ديشب منم آخرين ورژن هك رو روي دوربينم نصب كردم و بعد ده دقيقه ديدم كه صاحب يه دوربين ديگه شدم و تمامي گزينه هايي رو كه فرمودين از قبيل zebra raw فرمت فشرده فيلمبرداري هيستوگرام زنده اونم در چهار مد (كه كلي در حسرتش بودم) ساعت ديجيتالي نمايشگر باطري قابل تنظيم تقويم گيم textFile reader محاسبه گر عمق ميدان file manager و fontmanager و NoisReduction و كلي گزينه هاي ديگه رو به دوربين اضافه كرد و اغراق نگفتم كه صاحب يه دوربين ديگه شدم .
و حتما" به دوستاني كه دوربينشون اين هك رو ساپورت ميكنه توصيه ميكنم كه اون رو نصب كنن و اززدوربين جديدشون لذت ببرن .
تنها سوالي كه برام مطرح هست اينه كه با وجود اينهمه امكاناتي كه در اين دوربينها ميشه داشت چرا خود كانن اوونا رو در دوربين و با فريمور خود دوربين ارائه نميده ؟ و هكرها بايد اينكارو بكنن ؟ آيا ميتونه براي دوربين مشكلي بوجود بياره؟:::confused2:::
راستي جناب وحيد خان از امكانات هك جديد اونقدر شگفت زده شدم كه دارم دنبال يه هك ميگردم تا LCD دوربين رو برام گردانش كنه :eek::::big grin:::
-
سلام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s022
سلام
تا جاییکه می دونم اون کار دوربین های سونی یه علت ساده بیشتر ندارن
علتش هم اینه که با این کار باعث می شه که مردمک چشم تنگ بشه و به این وسیله قرمزی چشم خودبخود کاهش پیدا می کنه
که این کار توی دوربین های کنون با یه لامپ کاهنده قرمزی چشم انجام میشه
بنابراین فکر کنم منتظر این هک نباید باشی
چون کنون همین الان هم این کار رو برات انجام میده
در ضمن فکر می کنم اینجوری عمر مفید فلاش های سونی هم پایین میاد
البته مطمئن نیستم
!
خوب سونی هم لامپ كاهنده قرمزی چشم دارد!!!! :::confused2:::
من فكر میكنم علت دیگه ای داشته باشد, یك جور Slow Sync !!!!
واقعا" خیلی دلم میخواد بدونم جریان چیه؟؟
البته EOS400D كه لامپ كمكی فوكوس نداره و فكر میكنم با فلاش اولش فوكوس میكنه (اگر اشتباه نكنم).
-
( بعد از نصب فایل ها روی کارت و قرار دادن کارت تو دوربین و فعال کردن این هک در حالت پخش)
چطوری میشه فایل رو روی كارت حافظه ریخت ؟ آیا باید كارت رو از توی دوربین در آورد ؟ یا وسیله دیگه ای میخواد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehrab
( بعد از نصب فایل ها روی کارت و قرار دادن کارت تو دوربین و فعال کردن این هک در حالت پخش)
چطوری میشه فایل رو روی كارت حافظه ریخت ؟ آیا باید كارت رو از توی دوربین در آورد ؟ یا وسیله دیگه ای میخواد؟
من كه نفهميدم منظورت چيه ؟
شما برا اينكه فايل رو روي كارت بريزي بايد كارت رو از دوربين خارج كني و در كارتخوان قرار بدي و اونو فرمت كني و فايلها رو روي اوون قرار بدي
-
سلام
از دوستان كسی از این ورژن هك استفاده كرده؟:::confused2:::
http://stereo.jpn.org/eng/sdm/file/s...is-100a-57.zip
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
KingArash
سلام
این همان هك 148 است, فقط آدرس دانلودش عوض شده!!! :::big grin:::
-
نگارشهای مختلف برنامه chdk رو می تونید اینجا ببینید
http://chdk.wikia.com/wiki/Downloads#A570_Rossig_Builds
بعضی از اونها قابلیتهای جالبی دارند
مثلن اینو ببینید
http://stereo.jpn.org/eng/sdm/index.htm
:eek:
فکر کنم کم کم یه خبرایی هم برای s5is بشنویم
-
سلام
امروز بالاخره یك نقطه ضعف از این هك دیدم!!!
در حالت عادی در حین فیلمبرداری شما امكان گرفتن عكس در هر مدی را دارید (البته بدون فلاش), ولی در صورت استفاده از این هك به محض فشار دادن شاتر فیلمبرداری قطع میشود!!!! :mad: :(
امروز من كه حواسم نبود و كلی كلیپ باهاش گرفته بودم كه بعد دیدم ای دل غافل.....همشون در حد 6-5 ثانیه اند!!! :(
-
وحید جان من الان امتحان کردم و مشکلی نداشت
توی مدهای مختلف و در حالی که فشرده ساز خود هک رو ابتدا فعال و بعد غیر فعال کردم چند دقیقه فیلم گرفتم و در حین فیلم برداری هم تعدادی عکس برداشتم و هیچ مشکلی نبود. فیلم ها کامل بود و عکس ها هم بودن . مثل همیشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delbaz
وحید جان من الان امتحان کردم و مشکلی نداشت
توی مدهای مختلف و در حالی که فشرده ساز خود هک رو ابتدا فعال و بعد غیر فعال کردم چند دقیقه فیلم گرفتم و در حین فیلم برداری هم تعدادی عکس برداشتم و هیچ مشکلی نبود. فیلم ها کامل بود و عکس ها هم بودن . مثل همیشه
سلام
محض احتیاط دوباره امتحان كردم, مال من (چه فشرده ساز فیلم هك فعال باشه چه نباشه, چه فرمت RAW فعال باشه یا نه, یعنی كافیه خود هك فعال باشه) با فشار دادن شاتر و گرفتن عكس فیلم قطع میشه!! :( :mad:
-
وحید جان . نمیدونم مشکل از کجاست. چیزی رو که تو تاپیک S3 هم نوشته بودی خوندم
اگه بکبار کارتت رو کامل فرمت کنی و بعد هک رو نصب کنی شاید مشکل حل بشه چون این دوربین ها خیلی به فرمت کارت حساسن و بعد از یه مدت باید فرمت بشن
یه بار هم کل تنظیمات خود دوربین و کل تنظیمات هک رو ریست کنی بد نیست .
اگه عملکردای دیگه دوربین طبیعی باشه فکر نمیکنم مشکل خاصی باشه
بیا , خب هی S3 رو میذاری کنار دستت بعد میای اینجا میگی پاناسونیک بهتره و میخوام Dslr بخرم . خب بالاخره اونم دوربینه , ناراحت میشه دیگه . نکن از این کارا
-
آقا سلام
یه سوال؟ نمی دونم اینجا باید بپرسم یا نه....
بلاخره واسه اس5 هم ورژنی اومد که کار کنه یا نه؟
این برنامه تو اس 5 کار نمیکنه؟
-
والا من خیلی وقته که دیگه پی گیر نیستم
ولی همون روزای اول صحبت روش شده بود و خود Granda توضیح داده بود که این کار نه تنها برای دوربین های Digic III شدنیه بلکه این هک رو حتی میشه روی دوربین ها D-SLR هم انتقال داد
تو اینترنت دنبالش باشید. قطعا شدنیه و احتمالا کسانی هم این کار رو کردن.
برنامه های مختلفی با استفاده از همین هک برای دوربین های مختلف نوشته شده که بعضی از اونها قابلیت های جالبی دارن. استفاده از رابط قدرتمند XML برای دوربین و خیلی چیزای دیگه
In my opinion, there are at least certain features in the CHDK which would also be great for SLR models. In theory it could also be done, since the Canon SLR models also use Digic II / Digic III. But:
1. The keyboard layout is perhaps vastly different than the layout in the other CHDK models. Someone with a DSLR had to invest much time to find out the keyboard adresses, memory adresses and so on (well, this is true to every new model in the CHDK family I think).
2. DSLR cams are quite different than P&S models. You have no live view, for example. So many features of the CHDK cannot work at all, and for other features you may have to adress different parts of the camera.
So I would say: I think we will not see a CHDK port soon, since P&S and DSLR cams are quite different. But other people may pick up the idea of the CHDK and write a new version of it which contains only things which will work on a DSLR. The scripting system, for instance. This should be possible... in theory, at least. If anybody is interested in it, I don't know. --Harvester 12:36, 3 October 2007 (UTC)
از چند ماه پیش اونقدر نسخه های مختلف برای این هک انتشار یافت که دیگه همه شاخه شاخه شدن.
بعضی هاشون خیلی جالب بودن
مثل تولید ریموت کنترل با استفاده از کابل USB و امکان گرفتن عکس از راه دور
خلاصه اونقدر روی این دوربین کار انجام دادن که اگه یه نفر به من بگه دوربین قابلیت رقص تانگو هم پیدا کرده من تعجب نمیکنم
حتما میدونید که با اسکریپت ها قابلیت ISO های بالا مثلا تا 1200 و یا خیلی پائین مثل 20 رو هم داشتید
به هر حال من خبر قطعی در مورد استفاده روی S5 ندیدم ولی احتمالا تا چند وقت دیگه باید نسخه کاملش انتشار پیدا کنه
-
خب دیروز بعد از مدتها یه سرچی کردم تا بلکه شاید چیز جدیدی برای دوربین کشف شده باشه
خوشبختانه کشفیات که زیاد بود و هزار جور بلا سر دوربین آورده بودن . ( فقط همون قضیه رقص دوربین مونده که ان شاء الله به زودی شاهدش خواهیم بود :::big grin2:::)
درست کردن ریموت برای دوربینی که اصلا گیرنده نداره از اون کارای جالب بود . ( این روس ها چه کارایی که نمیکنن . بی خود نیست روسیه بهشت هکر ها شده )
خب بعد از اینکه این هک توسط GrAnd و Vitally ایجاد شد و معرفی شد برنامه نویس ها شروع به گسترش اون کردن و خیلی از برنامه های دیگه که قبلا هم موجود بودند با به کار گیری این هک قدرتمند تر شدند
یکی از نسخه های گسترش یافته هک به نام Allbest است که توانایی های خوبی به هک اضافه کرده:
در این نسخه میتونید
مقدار iso رو از 1 تا 32000 تنظیم کنید البته این 32000 یک اندازه اسمی است و اینطور که گفته شده تنها تا 1000 به صورت واقعی قابل افزایشه . ولی خوبیش اینه که به صورت واحد به واحد زیاد میشه یعنی شما میتونید ایزوهای غیر متعارف مثل 438 یا 244 یا 4259 و .... را هم داشته باشید که این خودش قابلیت بزرگی بود
میزان سرعت شاتر از 65 ثانیه تا 1/100,000 قابل تنظیمه ( اشتباه نخوندید از شصت و پنج ثانیه تا یک صد هزارم ثانیه ) . این یکی کاملا واقعی است و از این محدوده سرعت خوب میشه استفاده کرد
میزان گشودگی دیافراگ رو میتونید تا 5 واحد بیشتر ببندید. البته این هم بیشتر یک حالت اسمی است و فکر نمیکنم واقعا تاثیری مثلا در عمق میدان داشته باشه و فکر نمیکنم واقعا بیشتر از 8 بسته بشه ولی به هر حال میزان Av در این حالت حدود 15.7 نشان داده میشه
تعیین دقیق فوکوس هم خیلی جالب بود به طوری که میشه از 0 میلی متر تا 32700 میلی متر رو به صورت میلیمتر به میلیمتر برای فوکوس دستی تعیین کرد
اونقدر سیستم های برکتینگ به این نسخه اضافه شده که آدم گیج میشه که از آن جمله
برکتینگ TV هنگام عکس برداری پیاپی که با گام های 1/3 از -2 تا +2 گام قابل انجامه
برکتینگ Av هنگام عکس برداری پیاپی که با گام های 1/3 از -2 تا +2 گام قابل انجامه
برکتینگ ISO هنگام عکس برداری پیاپی که بر حسب نیاز میتونه به صورت افزایش تا 6000 هم برسه
برکتینگ Focus هنگام عکس برداری که در صورت نیاز میتونه تا 1 میلی متر کاهش و تا 32700 میلی متر افزایش پیدا کنه و البته با گام هایی که شما مشخص میکنید
تعیین نحوه اجرای برکتینگ که میتونید مشخص کنید که گامهای مشخص شده در بالا
به صورت کاهشی و افزایشی باشن
به صورت کاهشی تنها باشن
به صورت افزایشی باشن
قسمت نمایش کامل تر شده
از آن جمله:
نمایش وضعیت واقعی Av
نمایش اندازه واقعی Iso
نمایش اندازه ISO هنگامی که تنظیم رو روی Auto Iso گذاشتید ( قابل توجه اون دسته از دوستانی که در این حالت نمیتونستند میزان ایزو رو ببینند و هیچ کاریش هم نمیشد کرد و در هیچ نرمافزاری هم نمیشد دیدش )
نمایش میزان نور رسانی Av + Tv
نمایش میزان Ev اندازه گیری شده ( Sv + Bv )
نمایش میزان روشنایی تنظیم شده Bv
نمایش روشنایی اندازه گیری شده Bv
نمایش میزان اور اکسپوز بودن
نمایش میزان اور اکسپوز بودن کمپانی کنون
نمایش میزان Luminasity صفحه
یکی از قابلیت های خوب استفاده از امکانات DOF بود که در این نسخه اشتباهات احتمالی اون برطرف شده
اما جهش بزرگی هم هنگام فیلم برداری بوجو اومده
کیفیت فیلم های دوربین S3 تقریبا بی نظیر بود . اما اکنون موقعیتی بوجو اومده که این کیفیت رو میشه تا سه برابر بیشتر کرد و این کار با افزایش Bitrate فیلم صورت میگیره
حقیقت اینه که Bitrate فیلم برداری و میزان کیفیت اون کاملا در این نسخه تحت کنترل در اومده و شما میتونید میزان بیت ریت رو از 3 برابر تا 1/4 تنظیم کنید
و نیز میتونید میزان کیفیت فیلم برداری رو از 0 تا 100 درصد کم و زیاد کنید
به این ترتیب شما با کاهش کیفیت و بیت ریت قادرید ساعتهای متمادی با این دوربین فیلم برداری کنید البته فکر میکنم اون محدودیت یک گیگابایتی هنوز وجود داره
هنگام فیلم برداری هم یک آیکن زیبا روی صفحه اضافه میشه که میزان پر شدن حافظه رو به شما نشون میده
و در صورتی که حافظه نزدیک به پر شدن باشه به صورت قرمز درمیاد
این ها فقط اضافاتی بود بر اونچه که قبلا وجود داشته
مسلما فرمت Raw و نشانگر باتری و غیره چیزایی جالبی بودن که قبلا هم با ورژن های قبلی هک در دسترس بودند
این فرمت Raw رو حتما هنگام استفاده از ایزو های بالا استفاده کنید که طبق تجربیات خودم خیلی موثره.
هکی که آقای ali_haghparast معرفی کردند نسخه گسترش یافته دیگه ایه به نام
Fingalo
است که اون هم تقریبا همین خصوصیات رو داره
اما من هک Allbest رو پخته تر دیدم و امکانات خوبی داشت
میتونید هک گسترش یافته توسط Allbest رو از آدرس زیر دانلود کنید
http://malbe.nm.ru/chdk/
تا اینجا حدود 6 نسخه گسترش یافته از هک اولیه موجوده که با اندک اختلافی که دارن تقریبا همگی یک کار رو انجام میدن
-
دلباز جان این خواصی رو كه گفتی فقط خوندی یا رو دوربینت تجربه هم كردی؟
با نصب این كرك و این همه خاصیت سرعت پردازش دوربین پائین نمیاد؟
-
تجربه کردم . هر شش هک رو تست و آزمایش کردم
با گزینه هاش ور رفتم. با نویسنده های اونها ( هر چند دقیقا فقط 2 تا پست ) صحبت کردم
اما کاهش پردازشی یا سرعتی ندیدم. به نظرم به خاطر چند گروهی که به صورت متمرکز روی برنامه کار کردند و اپن سورس بودن برنامه و در دسترس بودن برای همه برای گرفتن ایرادات , این هک کاملا خوب نوشته و ساخته پرداخته شده
ولی خب من فقط روی دوربین خودم امتحان کردم و مثل همیشه میگم که مسئولیت استفاده اش فقط با خودتونه
برای آشنایی با نسخه های دیگه و نویسنده ها که همیشه خوب راهنمایی میکنن به آدرس زیر برید
http://chdk.setepontos.com/
-
دلباز جان فکر نمیکنی با افزایش شرعت شاتر از 15 ثانیه به 65 ثانیه سنسور دوربین داغ بشه و ممکنه بسوزه
-
چرا اتفاقا اولین بار چنین فکری به مغزم رسید
با یه ترس کوچولو امتحانش کردم
انجام داد و چقدر هم عالی
به هر حال فعلا که چند ماه از ورود این هک گذشته حتی یه مورد خرابی که از این هک باشه گزارش نشده. هر چند من واقعا از همون سرعت 15 ثانیه ای هم چندان استفاده نکردم. چه برسه به 65 ثانیه
ولی استفاده از سرعت یک ده هزارم با فلاش برام خیلی جالب بود . قبلا محدودیت 1/500 داشتیم
به آدرس زیر برید . هرچی بخواید میتونید پیدا کنید
http://chdk.wikia.com/wiki/CHDK
-
راستی من اصلا یادم رفت که در مورد کشف
Motion Detection
تو دوربین های خودمون صحبت کنم
این قابلیت بزرگی بود و دوربین شما رو به یه دوربین امنیتی تبدیل میکنه
این قابلیت توانایی کشف حرکت و حتی تغییر نور در صحنه رو داره
وقتی این قابلیت رو با اسکریپتهای دلخواه ترکیب کنید
میتونیدتعیین کنید که اگر حرکتی در یک صحنه کشف شد دوربین چه کاری کنه ( مثلا فیلم برداری کنه یا عکس بگیره یا حتی خاموش بشه و ..... )
چنین قابلیت هایی رو مثلا با حالت remote دوربین ترکیب کنید و ببینید دوربین شما اکنون چقدر توانمند تر شده
بیخود نیست شعار گسترش دهندگان این هک فقط یک چیز شده :
Unleash the POWER in your "PowerShot!"
البته هم اکنون این هک برای دوربین های سری ایکسوس و جی 7 هم قابل استفاده است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
KingArash
سلام
راستی من اول یك عذر خواهی از آرش خان بكنم كه وقتی این پست رو زده بودند و من فایل رو دانلود كردم, فقط از روی حجم و اسم فایلها فكر كردم این همون 148 است, ولی دیشب كه نصبش كردم دیدم اشتباه كردم و خیلی كاملتره, ببخشید. :redface:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nioton
آقا سلام
یه سوال؟ نمی دونم اینجا باید بپرسم یا نه....
بلاخره واسه اس5 هم ورژنی اومد که کار کنه یا نه؟
این برنامه تو اس 5 کار نمیکنه؟
میتونی از اینجا پیگیری کنی
کد:
http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1010&message=24983823
-
كسي ميتونه بگه براي اسكريپت نويسي واسه دوربينها از كجا و چطوري شروع كنيم
-
-
دلباز جان من جاي مدير عامل كانن بودم شما رو مدير خاور ميانه اي s3is ميكردم .
اين 60 ثانيه نور دهي خيلي بدرد من ميخوره مخصوصا" براي عكاسي نجومي ولي ميترسم سنسور دوربين تحملش رو نداشته باشه البته دوربين من s3 نيست و a710 هستش ولي با نصب اين هك تمام قابليتهايي رو كه به s3 اضافه ميشه روي اين دوربين هم داريم .
-
شباب جان از کجا میدونی نشدم :::big grin2:::
خب یادتونه گفتم فقط همین مونده که دوربین برقصه . حالا مژده بدم که رقص نورش آماده شده.
یک اسکریپت که برای نسخه SDM-CHDK (StereoData Maker) نوشته شده و میتونه عملکرد چراغهای LED رو براتون چک کنه و چهار رنگ آبی سبز و زرد و نارنجی رو براتون چک میکنه
فکر کنم اگه بشه با روشن خاموش شدن چراغا , لنزش هم جلو عقب بره و یه آهنگ قر کمری هم پخش کنه دیگه رقص دوربین هم کامل میشه
برای استفاده از این اسکریپت باید نسخه SDM-CHDK (StereoData Maker رو از لینک زیر دنلود کنید
http://stereo.jpn.org/eng/sdm/file/1...is-100a-57.zip
و بعد اسکریپت زیر رو توش لود کنید
نقل قول:
@title Test LED's
sleep 2000
af_led_on
sleep 2000
af_led_off
blue_led_on
sleep 2000
blue_led_off
yellow_led_on
sleep 2000
yellow_led_off
green_led_on
sleep 2000
green_led_off
amber_led_on
sleep 2000
amber_led_off
end
اما براتون از خاصیت مهم motion Detection گفتم که در اصل توسط MX3 کشف شده . چون یکی دیگه از نسخه های گسترش یافته این هک با نام MX3's Motion Detection Builds وجود داره و این خاصیت مهم توسط ایشون کشف شده ولی من این نسخه رو نمیپسندم
به جای اون من ترجیح میدم که از نسخه گسترش یافته توسط
Fingalo
استفاده کنم که شما خاصیت Motion Detection رو میتونید در این نسخه هم ببینید و به نظرم کاراتر از نسخه های دیگه است
اما این خاصیت باید با یک اسکریپت خوب همراه بشه تا بتونید از این خاصیت خیلی جالب استفاده کنید بنابراین ابتدا نسخه
Fingalo
رو از این آدرس دانلود کنید
http://hem.passagen.se/fsmmal/CHDK/p...s-100a-124.zip
و سپس اسکریپت زیر رو به کار ببرید
نقل قول:
rem Author: MLuna - based om MX3 sample script
rem Tested on S3IS only
rem Requires Fingalo's build v 119
rem Use with caution!
@title Motion Detection
rem Shot without auto-focus/with auto-focus/continously (nedd to put in continous mode manually)
rem T implies test mode with MD cells drawing and no shots taken
@param a Shot (0=nf/1=f/2=c/3=t)
@default a 1
rem How long the shutter button will be pressed in continous mode
@param b Continuos shoot (secs)
@default b 10
@param c Threshold (0-255)
@default c 5
@param d Compare Interval (msecs)
@default d 20
@param e Compare Interval (secs)
@default e 0
rem If this value is too small, the camera goes continously shooting after the 1st shot.
rem Experiment with this value to find one fitted to your needs
@param f Begin Delay (secs)
@default f 5
@param g Pix step(speed/accuracy adj)
@default g 5
@param h Columns
@default h 6
@param i Rows
@default i 6
rem Frame width in which no MD is performed (in cell units)
@param j Dead frame
@default j 0
if a<0 then let a=0
if a>3 then let a=3
if c<0 then let c=0
if d<0 then let d-0
if e<0 then let e=0
if g<1 then let g=1
if h<1 then let h=1
if i<1 then let i=1
if j<0 then let j=0
rem Conversions secs to msecs
let b=b*1000
let e=e*1000
let f=f*1000
let d=d+e
rem This is the timeout in msecs. After this period, the motion trap is rearmed.
let T=600000
rem Parameters for the Dead Frame
let J=j+1
let H=h-j
let I=i-j
let t=0
print "press Shutter Button to Stop"
:repete
md_detect_motion h, i, 1, T, d, c, 1, t, 1, J, J, H, I, 0, g, f
if a=0 and t>0 then click "shoot_full"
if a=1 and t>0 then shoot
if a=2 and t>0 then goto "continuos"
if a=3 then goto "test"
let t=0
goto "repete"
:continuos
let X=get_tick_count
press "shoot_full"
:contloop
let U=get_tick_count
let V=(U-X)
if V<b then goto "contloop"
release "shoot_full"
goto "repete"
:test
if t>0 then print "Detected cells: ",t else print "No detection in 10 min!"
let t=0
goto "repete"
end
اما برای دوستانی که این دوربین ها رو ندارن و میخوان عملکرد این خاصیت رو ببینن من یه فیلم تهیه کردم که میتونید اون رو از آدرس زیر دانلود کنید
http://www.savefile.com/files/1268379
وقتی صفحه باز شد صبر کنید تا کامل لود بشه بعد روی گزنه Download کلیک کنید تا وارد صفحه دانلود بشید . اگه دانلود به صورت اتوماتیک شروع شد که هیچ وگرنه روی گزینه Download now کلیک کنید تا شروع بشه
فیلم رو با کدک Xvid فشرده کردم . فایل هم یه فایل Rar است که توش فیلم مربوطه و کدک Xvid وجود داره . اگه فیلم در کامپیوتر شما نمایش داده نشد ابتدا کدک رو نصب کنید و بعد از ریستارت فیلم رو مشاهده کنید
همانطوری که در فیلم هم قابل مشاهده است تمامی صفحه به مربع های کوچکی تقسیم میشه که وظیفه کشف حرکت رو دارن
باید بگم این کشف حرکت به قدری پیشرفته است که توضیح مربوط به هر قسمتش نیاز به چند صفحه داره
همین قدر بدونید که شما مثلا میتونید کشف حرکت رو فقط محدود به یک گوشه از کادر یا فقط محدود به یه ستون یا یک ردیف از مربع ها کنید
نوع حرکت رو میتونید تغییر نور یا روشنایی یا حتی مثلا تغییر نور قرمز یا ارزش پیکسل های تصویر بذارید
و عملکرد دوربین در مواجهه با این کشف حرکت ها رو هم میتونید تعیین کنید
نکته : اگه میخواید از این اسکریپت خوب استفاده کنید بهتره قسمت مربوط به preview دوربین رو که موجب میشه بعد از عکس برداری , عکس شما تا دو سه ثانیه نمایش داده بشه رو خاموش کنید
در کل من از بین تمام نسخه های گسترش یافته , نسخه های Finalgo و Allbest رو بیشتر میپسندم
اگه نسخه Allbest از خاصیت Motion Detection پشتیبانی میکرد ( که مطمئنم تو نسخه بعدی حتما این کار رو میکنه ) من نسخه Allbest رو بهترین نسخه در بین تمام این هک ها میدیدم. چون عملکردش روی تنظیم ایزو و شاتر و دیافراگم بسیار خوبه
راستی به نظر میرسه بسته شدن دافراگم تا اندازه 13 در دوربین S3 واقعیه . حداقل تا اونجا که دیگران آزمایش کرده بودن
-
سلام
نقل قول:
شباب جان از کجا میدونی نشدم :::big grin2:::
:cool:
نقل قول:
یک اسکریپت که برای نسخه SDM-CHDK (StereoData Maker) نوشته شده و میتونه عملکرد چراغهای LED رو براتون چک کنه و چهار رنگ آبی سبز و زرد و نارنجی رو براتون چک میکنه
فکر کنم اگه بشه با روشن خاموش شدن چراغا , لنزش هم جلو عقب بره و یه آهنگ قر کمری هم پخش کنه دیگه رقص دوربین هم کامل میشه
خدا بگم چكارت كنه, وقتی این منظره رو تجسم كردم, كلی خندیدم. lol
و دیگه اینكه اصلا" از فیلمبرداری با این نسخه Stereo خوشم نیومد, با وجود اینكه كیفیت رو تا حد 25% پایین آوردم, ولی حجمش خیلی بالا بود و یك كلیپ یك دقیقه ایش حدود 47 مگابایت حجمش شد, در صورتی كه با نسخه 148 حدود 30 مگابایت میشد, اون نشان دهنده حجم باقیمانده و ...هم برای من روشن نشد. :confused:
-
وحید جان . در مورد کیفیت فیلم ها باید بگم بیت ریت فیلم در دوربین ما بستگی شدیدی به محیط فیلم برداری داره . مثلا اگه تمام صحنه ثابت باشه و شما یه دقیقه فیلم بگیری ممکنه حجمش بشه 30 مگ و اگه با همون حالت فیم برداری اما این مرتبه مدام دوربین رو حرکت بدی همون یه دقیقه ممکنه بشه 100 مگ
بعدشم اون گزینه ای که اشاره کردی تا جایی که یادمه ( خدا کنه اشتباه نکنم - حالشو ندارم برم دوربین رو بیارم امتحان کنم ) ربطی به فلاش نداره .
اون برای اینه که صفحه ال سی دی دوربین رو تبدیل به چراغ قوه کنه تو محیطای تاریک
طرز کارشم اینه که ابتدا تو هک این گزینه رو فعال کن
بعدش در حالت معمولی برو و صفحه ال سی دی دوربین رو 180 درجه بچرخون
خواهی دید که صفحه کاملا سفید میشه و نقش یه چراغ قوه رو داره
-
راستی یه چیزی یادم رفت
اون نشان دهنده درواقع کارش ممیزان پر بودن بافر فیلم رو نشون میده نه میزان حافظه کارت داخل دوربین رو
اگر در بیت ریت های بالا و کیفیت های بالا , سرعت نوشتن اطلاعات روی کارت از سرعت خوانده شدن اطلاعات کمتر بشه ( یعنی اگه سرعت کارتتون برای نوشتن اون همه اطلاعات کم بیاره ) اونوقت اون علامت که در ابتدا ممکنه به صورت سفید باشه کم کم قرمز میشه
برای امتحان
بیت ریت رو روی 3x بذار و کیفیت رو روی 99 درصد
فیلم برداری رو هم بذار روی 480*640 و 30 فریم بر ثانیه
اونوقت همون رم توشیبا رو بذار توی دوربین و فیلم برداری کن
خواهی دید که بیشتر از چند لحظه نمیتونی فیلم بگیری و اون علامت هم ظاهر میشه
اینجا بود که رم لکسار با سرعت بالا به داد آدم میرسه
-
آخرین ورژن هک allbest به تاریخ 28 دسامبر رو از اینجا بگیرید
کد:
-
و نسخه جدید برنامه DNG4PS رو از اینجا دریافت کنید که برای دوربین S3 IS بهینه شده
http://depositfiles.com/en/files/2448629
و برای توضیحات بیشتر در مورد این برنامه و کلا نحوه پردازش فیلهای Raw ای که با این دوربین گرفته میشه به آدرس زیر برید
http://dng4ps2.chat.ru/index_en.html
-
همین الان نسخه 16 از هک Allbest گذاشته شد
-
دلباز جان چيز جالبي كه توي اين سايت ديدم يه اسكريپت بود كه با نصب و اجراء روي دوربين و همچنين استفاده از يه باطري 3ولت كه با يه كليد به درگاه يو اس بي دوربين وصل ميشه ميشد به دوربين قابليت remot shoting رو هم اضافه كرد
-
کسی از دوستان اجرا شدن هک را روی sd های 8 گیگی امتحان کرده ؟
-
سلام دوستان
می خواستم ببینم با این هک ها noise reduction کاملا غیر فعال میشه یا فقط حالت
BlackFrame NR غیر فعال میشه؟
یا hotpixels هم غیر فعال میشه؟
-
اگر این حالت رو در هک خاموش کنید
در فایل raw که هیچ عملی صورت نمیگیره و حتی از DarkFrame هم استفاده نمیشه
در فایل Jpeg عمل DarkFrame صورت نمیگیره اما پردازش های معمول مثل NoiseReduction و شارپ سازی صورت میگیره
عمل DarkFrame هم در واقع برای از بین بردن همان پیکسل های داغیست که در هنگام عکس برداری ایجاد شده
=========
حالا من سوالم اینه که از توانایی های منحصر به فرد هک 16 از نسخه Allbest استفاده کردید یا نه
آیا میدونید در این هک امکان این رو دارید که از دو یا چند تا فایل Raw میانگین بگیرید
آیا میدونید در این هک امکان این رو دارید که ارزش پیکسلهای یک فایل Raw رو از ارزش پیکسل های فایل Raw دیگه کم کنید
آیا میدونید در این هک امکان این رو دارید که متنی به صورت BadPixel رو به دوربین معرفی کنید تا ارزش اون از ارزش فایل های Raw شما کم بشه
آیا میدونید در این هک امکان این رو دارید که به راحتی فایل ها و عکس های خودتون رو به صورت تکی یا گروهی Cut , Copy , Paste کنید
-
والا دلباز جان كاش جواب اين سوال ها رو هم ميزاشتي:confused:
اينجوري كه تو از اين s3 تعريف ميكني آدم هيچ وقت ذهنش حتي سراغ Canon EOS 1D MkIII هم نميره
دارمت رفيق
-
حتما
حقیقتش اینه که هک توانایی های خوبی به ارمغان آورد که در صفحات قبل مختصری از اون رو با هم مرور کردیم
متاسفانه لینک صفحه ای رو داشتم که هر چی میگردم پیداش نمیکنم
یکی از user ها دوربین رو درست جلوی لانه یه پرنده گذاشته بود و فوکوس رو دستی تنظیم کرده بود و از خاصیت
Motion Detection در هک استفاده کرده بود و میتونم بگم عکسهای بی نظیری گرفته بود . هر بار که پرنده تکان خورده بود یک عکس خودبخود ثبت شده بود
خب این یعنی یک توانایی منحصر به فرد .
خاصیت های Sum و Average که روی فایل های Raw به کار میرن و موجب میشن شما بتونید فایلهای خام خودتون رو تلفیق و ترکیب کنید یکی از این خاصیت های جالبه که میتونه شما رو از پیچیدگی کار با نرمافزارهای کامپیوتری بی نیاز کنه
از طرفی شما هر موقع بخواید با استفاده از خاصیت Develop که در هک قرار داده شده میتونید این فایل های تلفیق شده و حتی دیگر فایل های raw رو به یک فایل جی پگ تبدیل کنید و در دوربین مشاهده کنید
ابتدا خاصیت sum رو بررسی میکنیم
فرض کنید که شما 5 عکس با نوردهی 65 ثانیه از آسمان شب گرفتید ( البته این یک فرضه . باید قبول کنیم که دوربین ما برای این یک کار ساخته نشده و نویز وحشتناکی داره ) توی این 65 ثانیه که در عکس شما رد ستارگان ثبت شده در هر فریم تقریبا رد هر ستاره به اندازه نیم سانتی متر ثبت شده . با استفاده از خاصیت sum میتونید فریم های بعدی رو روی فریم اول جمع کنید . یعنی رد های نیم سانتی با هم جمع میشن و یک رد کامل مثلا 5 دقیقه و نیمی به شما ارائه میدن
اما عیب این روش اینه که نویز هر فریم با فریم های بعدی جمع میشه و محصول نهایی خیلی نویزی تر میشه
برای حل این مشکل گزینه ای به نام Average قرار داده شده
در این روش اگرچه مثلا ارزش پیکسلی هر 5 فریم با هم جمع میشه ولی سعی میشه در محصول نهایی میانگین این پنج فریم ثبت بشه و به این ترتیب علاوه بر ثبت یک رد کامل از ستارگان از ایجاد نویز بیش از حد هم جلوگیری میشه
اما نکته مهم اینه که این دو خاصیت مهم در کجای هک قرار داده شده
چون مسلما شما هرچی هک رو بگردید هیچ نشانی از این دو خاصیت نمیبینید
همینجا هم بگم که از این دو تا خاصیت sum و average برای ساختن فریم های ترکیبی هنری هم بدون استفاده از نرمافزار میتونید استفاده کنید مثلا دو تا فریم raw بگیرید که در یکیش شما در طرف راست کادر و در یکی دیگه در طرف چپ کادر هستید و بعد این دو رو با هم جمع کنید تا فریمی بدست بیاد که شما دو بار توش حضور دارید
اون هم بدون اینکه مثلا از paintshop pro یا photoshop استفاده کرده باشید
داشتم میگفتم , این دو تا دستور در قسمت File Browse قرار داره
شما باید قبلش دو یا چند فایل raw گرفته باشید
حالا وارد هک بشید ابتدا وارد Miscellaneous و بعد وارد file Browse بشید . وقتی وارد قسمت جستجوی فایل ها شدید به پوشه ای که عکس ها در اون جا ضبط میشن برید یعنی DCIM/1000Canon
حالا برید روی فایل های raw ای که میخواید اونا رو با هم جمع بزنید یا مینگین بگیرید
دکمه جهت سمت راست رو فشار بدید تا فایل انتخاب بشه . هر فایلی که انتخاب میشه رنگش تغییر پیدا میکنه و معلوم میشه که انتخاب شده
پس از انتخاب کردن فایل های raw دلخواه , دکمه سمت چپ جهت رو فشار بدید تا یک منو ظاهر بشه که شامل موارد زیره
cut
copy
paste
delete
sum
average
دو تا گزینه آخر فقط برای فایل های raw استفاده میشه و میتونید فایل ها رو جمع بزنید یا میانگین بگیرید
توجه کنید که فایلی که از جمع یا از میانگین چند فایل خام بدست اومده خودش هم یک فایل raw است که پسوند اون wav خواهد بود. بعدا هنگام کار با کاپیوتر خودتون پسوندش رو تبدیل به crw کنید
گزینه های بالاش هم برای copy یا cut یا paste کردن یک یا چند فایل انتخاب شده به کار میره
اما مسئله به همینجا ختم نمیشه
شاید دوست داشته باشید که ببینید فایل sum شده شما چه شکلی شده یا فایل average شده رو میخواید ببینید یا اصلا میخواید یک فایل raw معمولی رو میخواید با پردازشگر دوربین به فایل jpg تبدیل کنید تا در دوربین ببینیدش
همونطور که میدونید در دوربین امکان مشاهده فایلهای raw وجود نداره
حالا چی کنیم
به منوی هک برید
به raw parmeters برید
به گزینه raw develope برید و با دکمه set اونو انتخاب کنید . همونطور که میبینید وارد قسمت جستجوی فایل ها میشید. روی یک فایل raw که میتونه همون فایل sum شده یا average شده شما باشه برید و اونو با دکمه set انتخاب کنید
پیامی میاد مبنی بر اینکه از هک خارج بشید و عکس بگیرید
حالا با زدن دکمه شورتکات کلا از هک خارج بشید و دکمه شاتر رو فشار بدید. فرقس نمیکنه که شما از چه صحنه ای عکس بگیرید . در واقع دوربین از فایل raw انتخابی شما که بهش معرفی کردید , عکس میندازه و بار اول ممکنه باتون خیلی جالب باشه
یه ذره پیچیده شد نه؟ ولی امتحان کنید خیلی ساده است
بعدا در مورد فایل badpixel هم حرف میزنیم که میتونه در ایزوهای بالا نویز دوربین رو بر اساس فوتوزیت های منحصر به فرد سنسور دوربین شما کاهش بده . چون همونطوری که میدونید رفتار نویزی این فتوزیت ها حتی در دو دوربین از یک سری هم متفاوته و این قسمت درست بر اساس سنسور دوربین شخص شما کار میکنه.
-
من این badpixel رو امتحان کردم! فوق العاده بود! برای من که یک سال به خاطر وجود چندین نقطه قرمز و بنفش و آبی و سفید در تمامی عکسهای شبم عذاب می کشیدم خیلی خیلی راضی کننده بود. به خصوص اینکه چندین بار تردید داشتم که برم سنسور رو کلا عوض کنم (که خودتون میدونید این کارها توی ایران یعنی ریسک کامل!!) یا اینکه یه دوربین دیگه بخرم.
با اجازه جناب دلباز یه توضیح مختصر در موردش میدم. اولش بگم که تمام این مطالب رو از اینجا گرفتم : http://chdk.wikia.com/wiki/Talk:Sugg...els_on_the_ccd
و اینکه من خودم فقط با هک AllBest این رو امتحان کردم.
روش کارش اینه که شما یک عکس با نوردهی طولانی (مثلا همون 65 ثانیه که ماکزیمم اغلب دوربینهای با پروسسور Digic II هست) میگیرید در حالی که جلوی لنز رو با یه جسم کدر به خوبی پوشوندید طوری که تا حد امکان هیچ نوری به سنسور دوربین نرسه. ضمنا گزینه ذخیره فایل raw رو هم باید فعال کرده باشین.
حالا شما یا باید به طور دستی این عکس رو ببینید و مختصات نقاط روشن اون رو در بیارید یا راحتترش اینه که از این برنامه استفاده کنید : http://ewavr.nm.ru/chdk/show_bad.zip
برنامه در داخل command prompt اجرا میشه و روش استفاده اش هم اینه :
کد:
show_bad raw_file <threshold>
که به جای raw_file اسم کامل عکس رو میذارید مثلا IMG_9624.CRW و به جای threshold هم یه عدد میذارید که یه جورایی نشان دهنده مقدار روشنایی پیکسل (exposure tolerance) هست البته من خودم نفهمیدم که واحدش چی هست ولی ظاهرا ماکزیممش 799 هست من خودم از 255 استفاده کردم و از نتیجه بدست اومده کاملاً راضی بودم. توی منبع ذکر شده هم عدد 128 رو پیشنهاد داده و البته گفته که تا رسیدن به یه جواب معقول عددهای دیگه رو هم امتحان کنید.
برای مثال من این دستور رو داخل command prompt تایپ کردم :
کد:
show_bad IMG_9624.CRW 255
و خروجی که به من داد این بود :
کد:
795,4=87
2273,12=384
1686,22=799
1519,138=447
1519,139=799
1518,140=125
948,195=638
1880,207=652
590,224=799
345,420=384
2104,458=117
623,536=246
251,1966=799
حالا اینجا شما از این خروجی باید یه کپی بگیرید (کلیک راست -> Mark) بعد داخل notepad اون رو paste کنید. البته در هر خط علامت = و عدد سمت راست اون رو پاک کنید. یه چیزی میشه مثل این :
کد:
795,4
2273,12
1686,22
1519,138
1519,139
1518,140
948,195
1880,207
590,224
345,420
2104,458
623,536
251,1966
این فایل رو با اسم badpixel ذخیره کنید. دقت کنید که این فایل نباید هیچ پسوندی داشته باشه حتی txt. و در انتها فایل رو در پوشه CHDK داخل مموری کارت بریزید. از اینجا به بعدش رو بسپارید به هک دوربین که خودش قبل از ذخیره شدن فایلهای jpg میاد اون رو با مختصات داده شده در داخل این فایل چک میکنه و اصلاحات لازم رو انجام میده. البته انتظار نداشته باشید که جواب 100% بگیرید ولی مطمئن باشید که نتیجه کار راضی کننده هست.
این کار مخصوصا توی عکاسی با نوردهی و حساسیت بالا در نقاط تاریک مثل آسمان و ستاره ها نتیجه خیره کننده ای داره.
-
show_bad SND_0002.CRW > badpixel.txt
این کد برای اینه که پیکسل های بد , مستقیم روی یک فایل متن ذخیره بشه
برای از بین بردن = و عدد بعد از اون توی فایل متنی هم روشی میگم که کارتون رو آسون کنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delbaz
show_bad SND_0002.CRW > badpixel.txt
این کد برای اینه که پیکسل های بد , مستقیم روی یک فایل متن ذخیره بشه
برای از بین بردن = و عدد بعد از اون توی فایل متنی هم روشی میگم که کارتون رو آسون کنه
1- دلباز جان روشی که قرار بود بگی چی شد؟
2-الان حدود 1 ماهه که من s3is گرفتم و پچ allbest را روی آن انتقال دادم و مشکلی که دارم اینه که برای تنظیم سرعت باید دو پارامتر "Value factor" و "Override shutter speed value" رو تنظیم کردم ولی نمیدونم برای استفاده از این سرعت باید دوربین را روی چه مدی بگذارم تا بتونم از این امکان استفاده کنم؟
3- همین مشکل را برای تنظیم iso دارم
-
والا خدمتتون عرض کنم که
اصلا لازم نیست اون مساوی و عدد بعدش رو حذف کنید
اونجور که خود ewavr گفته :
نقل قول:
Remove characters ("=xxxx") in bad pixel list is not necessary, CHDK ignores any characters after second number to the end of the line.
پس فقط فایل رو با نام badpixel توی همون پوشه CHDK ذخیره کنید و تمام
در مورد اون پارامترها هم مثلا برای ایزو اگر بخوایم ایزو روی 50 قرار بگیره
باید override iso value روی 5 باشه و value factor روی 10 باشه تا از ضرب این دو واحد به عدد 50 برسیم
منتها نکته اش اینه که در همین منو یک گزینه در آخر کار داریم به نام
Clear Override values on start
که اگر فعال باشه موجب میشه هر بار که دوربین رو خاموش و روشن میکنید این تنظیمات از بین بره
تو همه مدها میشه ازش استفاده کرد
-
سلام: من یه چیزی واسم جا نمیافته در حالی كه تصویری كه از لنز رد میشه رو سنسور ركورد میكنه چه جوری میشه همون انتظاری رو از raw تو s3 داشت كه raw تو مثلا sensor 14bit 40d پروسس میكنه من تو فوتوشاپ وقتی عكس رو بزرگ میكنم با تغییر هر كدوم از رنگها اثرات تغییر رو رو پیكسل ها میبینم و این طبیعیه چون از قبل ركورد شده حالا میشه اونا رو كم یا زیاد كرد ولی اگر قرار باشه سنسور s3 (یادم نیست 10 یا 8 bit) باشه دیگه با raw كار كردن چه ضرورتی میتونه داشته باشه؟! همین ادیت ها رو با jpeg هم میشه انجام داد! آیا اطمینان دارید با raw تو s3 دسترسی بیشتر به كانال های رنگ بیش از اونچیزی كه sensor ركورد میكنه هست؟! آیا این تغییرات مجازی نیست؟! به نظرم منطقی نمیآد..... كسی میدونه اصل قضیه چیه؟ چون اگه چیزی كه من گفتم درست باشه دیگه چه ضرورتی داره با raw عكس گرفت. با jpeg هم عكس گرفته بشه همین ادیت ها رو میشه انجام داد. شاید این سوال پیش بیاد چرا حجم raw تو s3 بالاست؟ این كلا نمیتونه بخاطره ركورد بیشتر جزییات باشه بلكه خود raw یه پهنای باندی رو واسه ذخیره كردن در اختیار قرار میده اما ایا از همه این پهنای باند استفاده میشه؟ ایا شما در فرمت raw از همه قابلیت ذخیره دیتا استفاده میكنید؟ یا یك لیوان آب ریخته میشه تو یه پارچ اب؟!!! به نظر من كلا سنسور باید بتونه قابلیت اینو داشته باشه كه بتونه ركورد رو كامل انجام بده تا جاییكه من میدونم فرمت jpeg تا یه اندازه قابلیت ذخیره data داره از اینجا به بعد فرمت های دیگه ای رو پیشنهاد میدن مثل tif و raw و... ولی اینها زمانی بحث شون پیش میاد كه سنسور بیش از قابلیت jpeg واسه ذخیره ... ركورد میكنه اگر قرار باشه سنسور تو همون اندازه jpeg ركورد كنه ایا منطقی از raw استفاده كرد؟
شاید من كلا دارم اشتباه میكنم؟ منتظر راهنمایی دوستان هستم
-
خب
وقتی پردازشگر دوربین , اطلاعات رو پس از طی مراحل مشخصی دریافت میکنه و سعی داره از این اطلاعات یک فایل jpeg بسازه , مجبوره محدودیت های فرمت jpeg رو اعمال کنه
فرمت jpeg در واقع یک فرمت 8 بیتی است ( یعنی در هر کانال رنگ فقط از 8 بیت یا به عبارتی 256 درجه خاکستری استفاده میکنه و چون در سیستم RGB ما دارای 3 کانال رنگی هستیم بنابراین به این عکسها 24 بیت هم گفته میشه )( البته بحث عمق بیتی برای پیکسل و عمق بیتی برای کانال رنگ خودش مبحث بسیار گسترده ایه . امروز ما فرمتهای jpeg2000 و همچنین lossless jpeg رو هم داریم )
اما بحث اینجاست که سنسوری که توانایی ثبت ده بیت عمق رنگ رو داشته اکنون تبدیل به عکسی شده که دارای 8 بیت عمق رنگ در هر کاناله
از طرفی فرمت jpeg گرچه فرمتی بسیار سریعه اما یک نوع فرمت lossy محسوب میشه و کم شدن حجم اون به خاطر از دست دادن بسیاری از اطلاعات است. این فرمت اطلاعات رو به صورت منطقه ای ذخیره میکنه
باز هم باید توجه بشه که روی فرمت های jpeg در دوربین ما عملیات نویز برداری و شارپ سازی توسط دوربین انجام میشه که این خودش موجب میشه در بسیاری از مناطق بسیار روشن و بسیار تاریک جزئیات از دست بره
اما فایل Raw ای که از دوربین ما به دست میاد یک فایل ده بیتی است
و نسبت به فایل 8 بیتی دارای چهار برابر ( یعنی دو به توان دو برابر ) عمق رنگ بیشتره
هیچگونه عملیاتی روی اون صورت نگرفته ( نه نویز برداری و نه شارپ سازی ) و در نتیجه یک نوع فرمت Lossless به شمار میره و در نتیجه به راحتی میشه در مناطق بسیار روشن و بسیار تاریک مانور بیشتری روی عکس داد
استفاده از وایت بالانس اشتباه هم خودش مسئله ایه که در فرمت Raw این مورد رو نداریم
و البته موارد دیگه که الان یادم نیست
اما اما
مسلما کیفیتی مانند Raw 14 bit 40D به شما نمیده اما زیاد هم بد نیست.
اینها که میگیم در مناطق بسیار روشن و بسیار تیره میشه جزئیات بیشتری از اون بیرون کشید در واقع تنها ده یا 15 درصد ( تازه با خوشبینانه ترین حالت ) دارای کاریی است
حتی در بهترین دوربین ها هم اگر مناطقی واقعا OverExpose یا UnderExpose بشه حتی از فرمت Raw هم کاری ساخته نیست ( البته امروزه سنسورهایی ساخته شده که داینامیک رنج باور نکردنی ای به شما ارائه میدن و معمولا برای کارهایی غیر از عکاسی معمول و تنها برای اهداف خاصی به کار میرن)
به هر حال فرمت jpeg یک فرمت ارزشمنده و توانایی اون در حمل و نقل سریع بر کسی پوشیده نیست. اگر امروزه شما تا این حد فضای سایبر رو رنگارنگ و پر نقش و نگار میبینید به خاطر وجود این فرمت عالی است که در سال 1991 توسط
Joint Photographic Experts Group committee
بوجود آمده و استفاده از Encoder و Decoder های سریع اون در صنعت فیلم برداری هم بسیار گسترده شده
==============
اینکه گفته بشه مثلا فایل raw به طور کلی باید اندازه ای بالاتر از فایل جی پگ داشته البته حرف صحیحی نیست. مطمئن باشید که بیت به بیت فایل raw دارای اطلاعات است و اینطور نیست که قسمت از اون پر از اطلاعات باشه و قسمتی خالی و هر گز قضیه پارچ و لیوان در کار نیست.
از مدتی پیش در مورد فیل های raw گفته میشد که این ها در واقع یک فرمت تصویری نیستند و تنها اطلاعات لازم برای تشکیل یک عکس را دارا میباشند اما امروز طیف وسیعی از برنامه های نمایش تصویر از این فرمت هم پشتیبانی میکنن و قادرند فرمت خام بسیاری از دوربین ها رو نمایش بدن.
خوشحالم که برنامه بسیار کوچک ولی بسیار توانای XnView میتونه فایل های خام دوربین S3 رو به طور مستقیم نمایش بده
===============
اما خود هک مسلما تنها کارش گرفتن فایل raw نیست . چرا که خودم در بسیاری از موارد این قابلیت رو خاموش میکنم. هک توانایی های دیگه ای رو میده که برای من وجودشون از داشتن فایل Raw قطعا مهمتره. با جود هک توانایی های منحصر به فردی در کشف حرکت و تنظیمات خاص ایزو و سرعتهای شاتر بدست میارید و با هک قبل از گرفتن عکس قادرید مناطق بیش از حد روشن و تاریک عکس رو ببینید. مدت زمان بیشتری فیلم برداری کنید . کادر بندی های خاص رو انجام بدید و دوربین رو به یک Ebook Reader با قابلیت Auto Scroll تبدیل کنید و حتی هنگام خسته شدن کمی هم بازی کنید
:::happy::::::happy::::::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
QashQai
... چه جوری میشه همون انتظاری رو از raw تو s3 داشت كه raw تو مثلا sensor 14bit 40d پروسس میكنه ...
سلام،
به نکات مختلفی میتوان اشاره کرد:
۱- فرمت Jpeg یک فرمت با تکنیک Lossy Compression است، یعنی در آن اطلاعات با فرآیندهای مختلفی مثلQuantization یکی شده و از بین میروند، درست مثل فرمت MP3 که در آن اطلاعات زیادی از بین میروند. خیلی خلاصه اگر مثال بزنم، الگوریتم Quantization وقتی ببیند مثلاً ۲۰ درصد تصویر آسمان آبی است و آن وسط یک نقطهی ریز سیاه (مثلاً یک کلاغ در دوردست) وجود دارد بهکل از خیر آن کلاغ میزند و در فایل مینویسد از پیکسل ۰ تا صدهزار همه آبی! فرمت Raw یک فرمت Lossless است که اگر هم فشرده شود با تکنیکهای بدون Loss مثل لِمپِل-زیو-وِِلچ یا همان LZW فشرده میشود.
۲- با اینکه بهخاطر یکسان نبودن استانداردها نمیتوان کلی گفت اما، فایل Raw خروجیِ درعمل خامِ سنسور است. یعنی پردازش در ازای هر پیکسل یک مقدار عددی در ارتباط لگاریتمی با مقدار نور رسیده به آن پیکسل داریم. در نتیجه اگر دوربین در یک فرمت RGB مثل Jpeg یا TIFF بنویسد، باید با الگوریتمهای متفاوتی تصویر در واقع سیاه و سفید سنسور را پردازش کند. این کار دو ضعف عمده دارد:
الف) به ورودی کاربر برای تنظیم بعضی از پارامترها مثل Colour Saturation, White Balance, Contrast و Sharpness نیاز است تا در تبدیل از Raw به RGB اعمال شوند، بعد از اینکه این تنظیمات در RGB اعمال شدند، دیگر قابل برگشت و تصحیح نیستند.
ب) بدون شک پردازندهی دوربین و الگوریتمی که اجرا میکند، بهترین گزینه برای پردازش آماری عکس و تبدیل تصویر سیاه و سفید ذخیره شده و اعمال Bayer Pattern نصبشده روی سنسور و تعیین وضعیت رنگی هر یک از پیکسلها نیستند. با وارد کردن فایل Raw به کامپیوتر میشود الگوریتم مورد نظر برای پردازش را انتخاب کرد و از پردازشگر قدرتمند کامپیوتر استفاده کرد. پردازشگر دوربین مجبور است خروجی را در زمان مشخصی به RGB تبدیل کند تا برای ثبت تصویر بعدی آماده شود که همین Time Constraint فاکتوری است که فرصت پردازش دقیق را از پردازنده میگیرد، اما وقتی تصویر را در رایانهی خود تبدیل به RGB میکنید چنین محدودیتی ندارید.
۳- Raw یک پارچ آب نیست، یعنی بهزور اطلاعات سنسور S3 در آن گنجانده نمیشود. اندازهی فایل Raw دقیقاً بهاندازهی خروجی سنسور به همراه اطلاعات محیطی یا همان Metadataها است که همانطور که عرض کردم ممکن است بهکمک Lossless Compression فشردهشود. اگر سنسوری قدرت ثبت جزییات با ۱۲ بیت را دارد هر پیکسل آن در فایل Raw دقیقاً دوازده بیت و اگر سنسور دیگری ۱۴ بیت قدرت ذخیره دارد هر پیکسل آن ۱۴ بیت فضا اِشغال میکنند و اینطور نیست که برای مثال در فایلی که برای هر پیکسل ۱۴ بیت فضای ذخیرهسازی دارد ۱۲ یا ۱۰ بیت اطلاعات نوشته شود.
۴- در میان همهی فرمتهای فایلهای گرافیکی، فرمت Jpeg فرمت بسیار خاصی است که در صورت عدم آشنایی کامل با آن استفادهی صحیح و حرفهای از آن غیر ممکن است، اول اینکه امکان Encode کردن تصویر با چند شیوهی متفاوت در این فرمت هست اما بهطور معمول از شیوهی JFIF استفاده میشود. در این متد، اطلاعات رنگی RGB به YCbCr تبدیل میشوند، یعنی یک کانال لوما برای نمایش شدتدرخشندگی رنگها و دو کانال کروما، بعد برای فشردهسازی بیشتر حجم زیادی از اطلاعات کانالهای کروما کاسته میشود (که با توجه به اینکه چشم به تغییرات رنگها خیلی کمتر از تغییرات شدتنور حساس است برای ناظر عادی تاثیر چندانی ندارد)، بعد تصویر در بلوکهای ۸ در ۸ پیکسلی، از یک فیلتر DCT میگذرد (تبدیل گسستهی کوسینوسی) و بعد این بلوکها به همان شیوهای که لاباتر مثال زدم Quantize شده و بعد هم با الگوریتم Loss-Lessی که مشابه الگوریتم Huffman است فشرده میشود و ذخیره میشود. خروجی این فرآیند با یک فایل RGB خالص بسیار تفاوت دارد.
برای اطلاعات بیشتر اینها را ببینید:
کد:
http://www.w3.org/Graphics/JPEG/itu-t81.pdf
http://www.faqs.org/faqs/jpeg-faq/part1/
بهطور خلاصه عرض کنم، مهمترین تفاوت همان پروسهی رسیدن از اطلاعات خام به تصویر RGB با انجام عملیاتی چون اِعمال محاسبات آماری Bayer Pattern و تبدیل فضای رنگی با استفاده از پارامترهای ورودی است. البته، همانطور که شما فرمودهاید در بسیاری از موارد استفاده از Raw ممکن است Overkill باشد، اما استفادهاز آن برای عکاسی که میداند قرار است کارش را روی کامپیوتر پردازش کند ضروری است مگر اینکه عواملی چون حجم فایلها یا سرعت پایین ذخیرهی آنها مُخِلِّ کار عکاسی شود.
در صورتی که قرار است کاری بهصورت حرفهای چاپ شود، آشنایی دقیق با مدل رنگی RGB، فضاهای رنگی، مفاهیمی چون Hue، Saturation، Lightness، Image Contrast، Image Sharpness و White Balance و محدودیتهای موجود در نمایش رنگها قبل از پردازش Raw لازم است.
ممنونم.
پ.ن.: الآن دیدم با پست جناب دلباز همزمان شد، توضیحات ایشون مثل همیشه جامع و مانع هستند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kakooch
سلام،
به نکات مختلفی میتوان اشاره کرد:...........
روزه تنكس مرا بشكست لیلی :biggrin:
مرسی كاوه عزیز از اطلاعات جامع و بی نقص شما .... دوست دارم لینك این پست شما رو به عنوان یكی از مطالب ارزنده سایت بزارم تو امضا خودم اگه با مقررات سایت مغایرت نداره بفرمایید تا اینكار انجام بشه ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delbaz
خب
اما فایل Raw ای که از دوربین ما به دست میاد یک فایل ده بیتی است
و نسبت به فایل 8 بیتی دارای چهار برابر ( یعنی دو به توان دو برابر ) عمق رنگ بیشتره
هیچگونه عملیاتی روی اون صورت نگرفته ( نه نویز برداری و نه شارپ سازی ) و در نتیجه یک نوع فرمت Lossless به شمار میره و در نتیجه به راحتی میشه در مناطق بسیار روشن و بسیار تاریک مانور بیشتری روی عکس داد
استفاده از وایت بالانس اشتباه هم خودش مسئله ایه که در فرمت Raw این مورد رو نداریم
:::happy::::::happy::::::happy:::
دلباز از اطلاعات كامل شما هم ممنون و سپاس..... نتیجه اینكه اینجور استنباط شد استفاده از raw به صرفه ادیت به كسانی توصیه میشه كه مهارت كافی در ویرایش داشته باشند درسته؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
QashQai
روزه تنكس مرا بشكست لیلی :biggrin:
مرسی كاوه عزیز از اطلاعات جامع و بی نقص شما .... دوست دارم لینك این پست شما رو به عنوان یكی از مطالب ارزنده سایت بزارم تو امضا خودم اگه با مقررات سایت مغایرت نداره بفرمایید تا اینكار انجام بشه ممنون
سلام
روزه تون قبول حق باشه جناب قشقایی!!! :cool:
امیدوارم از این حرف من دلخور نشید, ولی تنكس زدن چیزی از كسی كم نمیكند و برعكس....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
روزه تون قبول حق باشه جناب قشقایی!!! :cool:
امیدوارم از این حرف من دلخور نشید, ولی تنكس زدن چیزی از كسی كم نمیكند و برعكس....
حق با شماست وحید ولی در یك دیدگاه ایدآل..... من همیشه دوست داشتم واسه هر كدوم از كارام یه استدلال منطقی داشته باشم . واسه منی كه حدود 1 الی 2 ماه عضو این سایت شدم این تنكس یه جورایی تو بحث های جناحی ارزیابی میشه (خودت هم بهش اشاره ای داشتی ) یه مقدار زمان نیازه تا دقیقا بشه فهمید منظور این تنكس چیه (مثلا : سلام حالت خوبه كم پیدایی.... 10 تا تنكس زیرش میخوره رو چه جوری میشه مقایسه كرد با یه عكس قشنگ از دلباز یا رضا خلیلی كه همین 10 تا تنكس رو دارن( چون کار زیباست) با نفرات متفاوت) . اینجا یه دنیای مجازی به حساب میاد زیاد مهم نیست ولی چه خوب میشد در این دنیای مجازی هم منطقی برخورد كنیم. منم تا این مفهوم تنكس رو بفهمم یواش یواش حساب دستم میاد كجا باید تنكس داد... ممنون
دوستان در مدیریت صلاح میدونید این پست من و وحید رو ببرید تو تاپیك بی ربط با ربط:redface: با اجازه داش وحید:cool:
قبل از اینكه اینكارو كنند خودمون بگیم سنگین تریمD:
-
با عرض سلام خدمت اساتید محترم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_haghparast
1- 2-مشکلی که دارم اینه که برای تنظیم سرعت باید دو پارامتر "Value factor" و "Override shutter speed value" رو تنظیم کردم
من هم یه همچین مشكلی دارم در واقع من برای سرعت شاتر از تركیب دو واحد استفاده می كنم اما كماكان كمترین سرعت شاتر 15 و بیشترین هم همون 2500/1 هست كه بود
اما دیاف و ایزو درست كار می كنن كه دیاف هم تا 10 واقعی بنظر می رسه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delbaz
استفاده از سرعت یک ده هزارم با فلاش برام خیلی جالب بود . قبلا محدودیت 1/500 داشتیم
به آدرس زیر برید . هرچی بخواید میتونید پیدا کنید
http://chdk.wikia.com/wiki/CHDK
دلباز جان
اگه محدودیتی برای استفاده از فلاش با سرعت شاتر بالای 500/1 نبود چرا این امكان رو رو هیچ دوربینی نگذاشتن ؟؟؟
بزار سوالمو اینطوری بپرسم وقتی می شه با استفاده از فلاش از سرعت یک ده هزارم بهره برد چرا دوربین این عملكرد رو محدود كرده ؟:::confused2::::)
راستی من فكر نمی كنم كه این هك كاملا برای دوربین بی ضرر باشه چون از وقتی هك رو نصب كردم عمر باطریم كمتر شده و وقتی زیاد با دوربین كار می كنم داغ می كنه احساس می كنم این هك از دوربین زیاد تر از اون چیزی كه در توانش هست كار می كشه از بعضی اسكریپت ها كه استفاده می كنه دوربین خاموش می شه حتی لنز هم جمع نمی شه وقتی از این(Tele-S-Macro.bas) اسكریپت استفاده می كنه لنز دوربین یه صدا می خوره و از حالت عادی بیشتر بیرون می یاد . ولی خب هركی خربزه می خوره پای لرزشم می شینه من كاملا از این هك راضی هستم و دوست دارم روز به روز پیشرفت كنه :::love2:::
با تشكر
-
یک پیشنهاد:
از دوستان خواهش میکنم اگر اسکریپت خوبی دارید که از کارکرد آن راضی هستید آنرا برای استفاده ی دیگران معرفی کنید .
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alone
با عرض سلام خدمت اساتید محترم
من هم یه همچین مشكلی دارم در واقع من برای سرعت شاتر از تركیب دو واحد استفاده می كنم اما كماكان كمترین سرعت شاتر 15 و بیشترین هم همون 2500/1 هست كه بود
اما دیاف و ایزو درست كار می كنن كه دیاف هم تا 10 واقعی بنظر می رسه
...
راستی من فكر نمی كنم كه این هك كاملا برای دوربین بی ضرر باشه چون از وقتی هك رو نصب كردم عمر باطریم كمتر شده و وقتی زیاد با دوربین كار می كنم داغ می كنه احساس می كنم این هك از دوربین زیاد تر از اون چیزی كه در توانش هست كار می كشه از بعضی اسكریپت ها كه استفاده می كنه دوربین خاموش می شه حتی لنز هم جمع نمی شه وقتی از این(Tele-S-Macro.bas) اسكریپت استفاده می كنه لنز دوربین یه صدا می خوره و از حالت عادی بیشتر بیرون می یاد . ولی خب هركی خربزه می خوره پای لرزشم می شینه من كاملا از این هك راضی هستم و دوست دارم روز به روز پیشرفت كنه :::love2:::
با تشكر
اگه منظورتون اينه كه داخل LCD سرعت رو 15 يا 1/2500 ثانيه نشون ميده ، از اون نظر مشكلي نيست! شما براي امتحان سرعت رو بذاريد روي 30 ثانيه. ببينيد واقعا 30 ثانيه طول ميكشه تا عكس رو بگيره يا 15 ثانيه؟
در مورد مصرف بيشتر باتري هم كاملاً طبيعيه. چون اين هك امكانات زيادي داره و خيلي از اونها حتي وقتي توسط شما فعال نميشن هم باتري مصرف ميكنن (مثل Live Histogram) چون در حقيقت در پشت صحنه وقتي هك فعال ميشه تمام امكاناتش فعال هستن و حالا اگه شما يه گزينه رو استفاده نكنيد نرم افزار هك اون عمليات و محاسبات لازم رو انجام ميده اما توي خروجي تاثيري نميده. به همين علت بهتره كه تا جايي كه ممكنه از امكانات هك استفاده كنين :::big grin2:::
ولي من خودم توي اين مدتي كه از هك استفاده مي كنم اونچنان تغيير محسوسي توي مصرف باتري نديدم.
-
پس S2 چي مي شه؟؟؟
سلام به همه
من S2 دارم. (ببخشيد كه اومدم تو بحث S3 دار ها!!!) اما ميخوام بپرسم چرا وقتي اين كارا رو در مورد S2 انجام ميدم، بعد از آپديت شدن فرمور - وقتي قراره دوربين چند لحظه خاموش بشه - دوربينم يه چند ثانيه نيمه خاموش ميشه و بعد...... ديگه بعدي وجود نداره!!!!!! يعني يادش ميره داشت چيكار ميكرد و خاموش ميشه!
من كارتم رو به صورت FAT فرمت كردم،،، بعد محتويات فايل pre14-s2is-100e-148.zip رو كه 2تا فايل هست، توش كپي كردم و گذاشتمش تو دوربين و در حالت پخش... همون اتفاق ميافته كه گفتم.
نكتهاي هست كه لازم باشه بدونم؟ كجاي كار ايراد داره؟؟؟؟؟
يه جوونمردي منو راهنمايي كنه!
-
پاسخ: پس S2 چي مي شه؟؟؟
سه جور FirmWare برای دوربین شما وجود داره به نام های e و f و g
باید ببینید فرم ور دوربین شما کدوم یک از اینهاست
یک قسمت از پستهای اولم رو اینجا نقل میکنم
نقل قول:
اما قبل از هر کار باید ببینید که ورژن فرم ور دوربین شما توسط این هک پشتیبانی میشه یا نه برای این کار باید یک فایل خالی به نام
ver.req
بسازید و اونو به کارت خودتون انتقال بدید سپس کارت رو تو دوربین بذارید و دوربین رو در حالت پخش روشن کنید و بعد دکمه های
Set
و
Display
رو به ترتیب و تقریبا در یک زمان با هم فشار بدید . در اینجا دو حالت ممکنه رخ بده
اگه ورژن دوربین شما به صورت زیر
ّFirmWare version : 1.0.0.0 A
نمایش داده شد که مشکلی نیست ولی اگه دوربین شما ساپورت نشه یک دکمه آبی شروع به چشمک زدن میکنه و دوربین شما خاموش میشه که صد البته برای دوربین شما اتفاقی نخواهد افتاد
البته این متعلق به دوربین S3 است ولی شما هم دقیقا به همین صورت عمل کنید و ببینید فرم ور دوربین شما چیست
که احتمالا باید یکی از سه حالت بالا باشد و سپس اقدام به دانلود هک مربوطه کنید
برای دانلود هک Albest از لینک زیر استفاده کنید
-
نقل قول:
اگه منظورتون اينه كه داخل LCD سرعت رو 15 يا 1/2500 ثانيه نشون ميده ، از اون نظر مشكلي نيست! شما براي امتحان سرعت رو بذاريد روي 30 ثانيه. ببينيد واقعا 30 ثانيه طول ميكشه تا عكس رو بگيره يا 15 ثانيه؟
mahdi206 جان ممنون حق با تویه روی ال سی دی و تو اگزیف عدد واقعیه شاتر رونمی نویسه ممنون
من یه مشكل جدید برام پیش امده می خوام در حالی كه از اسكریپت سرعت شاتر براكینگ استفاده می كنم از دیاف 13 هم بهره ییرم اما متاسفانه وقتی از اسكریپت استفاده میشه امكانات اضافه شده جدید برای سرعت شاتر و دیاف و ایزو از كار می افته ؟؟؟؟:( بنظر شما راه حل مناسبی برای استفاده هم زمان این دو وجود داره :::confused2:::
با تشكر
-
سلام بر دوستان و تشكر از همه ،
سوالاتي كه براي من پيش آمده اينست :
1- آيا با استفاده از هك يا اسكريپت مي توان مد فلاش تي تي ال به منو دوربين اضافه كرد؟
2- آيا ترفندي براي اضافه كردن فيلتر هاي نرم افزاري رنگي ( نارنجي ، سبز ،...) خصوصا در مد عكاسي سياه و سفيد وجود دارد؟
باز هم از همه متشكرم
-
مژده....................مژده
هك جديد allbest هم اومد
از اينجا دانلود كنيد
کد:
List of changes from begining of january:
+Due to Ewavr, jef666 and others next set of Canon models: a720 1.00c; IXUS70/SD1000 1.02A, 1.01B; A650IS 1.00D; G7 1.00E; IXUS800 1.00B were accepted in CHDK club
+Ewavr: Removing all CHDK output from screen when "shoot_half" and "disp" pressed
+Ewavr: Added second FAT32 partition support and partition swap feature for G7/A710
+Ewavr: configurable <alt> button for G7
+Ewavr: Fixed bug with record review mode for A630.
+fingalo: Added remote function for a570, G7, ixus800_sd700
+Capability to see subject distance from front surface of lens (useful for macro). Corresponding menu key added (DOF Calculator->Subject distance from lens)
Setting of this value exerts influence on all operations with focus distance. For example basic command 'set_focus' will be set focus distance from lens!
+In Alt menu mode with manual focus now there is additional function to set focus to the infinity or to hyperfocal distance by shortcut key. To enter in MF mode for ixus & a560 cameras necessary to set override subject distance factor
Here the set of shortcut keys for different cameras:
ixus700_sd500 ixus800_sd700 a560 ixus850_sd800 CAMERA_ixus70_sd1000
SHORTCUT_SET_INFINITY KEY_DISPLAY
SHORTCUT_SET_HYPERFOCAL KEY_MENU
g7
SHORTCUT_SET_HYPERFOCAL KEY_ERASE
All others
SHORTCUT_SET_HYPERFOCAL KEY_ERASE
+Experimental CHDK manual focus mode for the Ixus Cameras and a560 cameras was realized (Thanks to nirschi).
You can test it in Alt menu mode when subject distance override factor is set. By zooming in or zooming out you can change the value of manual focus distance. "left" and "right" keys changes value factor
+Now override engine works inside script environment but script engine has priority under override engine. For example if in the script is used command "set_av96", than override setting for av will be ignored
+Capability to show histogram in real time without need to half press shutter button (for cameras on which motion detection engine works) (See "Show live histogram" menu entry) (idea of Owen, thanks to Ewavr)
+ Additional key "Shoot" for menu entry "Show misc values" to show misc. values only at half press of shutter button
+ Additional menu entry “ Clear Bracket Values on Start”
+ Now possible for some cameras to set overriding focus distance in any mode (not only in MF). Exception: a610, a620, a630, a640, S3… May be some other models. This statement is equitable for basic command “set focus”
Fixed: Camera refocusing in Zoom video script
Fixed: ISO operations for next set of cameras: a570, a560, a720, ixus70_sd1000
-
لیست دوربینای قابل اجرا این هک کدوما هست؟
مثلا از digic III کدوما هک میشه؟
720 میشه و از قدیمیا مثلا 540 میشه؟
هک برا کم کردن حجم فیلم نیست هر چند که بعید می دونم .
در ضمن زوم کردن هنگام فیلم برداری مثلا برای 720 هست چون برای 640 دیدم اسکریپتش هست یا ریموت کپچر برای 720 داره؟
بعد اینکه جدیدترین هکش چیه؟ وچیکارا میکنه؟همین ALL best هست که علی حق پرست عزیز نوشته؟
یک چیز دیگه این هک رو خود چیپ و قطعات دوربین نصب میشه و اونها رو تغییر میده مثل فریمور یا نه روی کارت حافظه هست و مثل نرمافزارهای پرتابل از رو کارت خونده میشه.
مورد دیگه اینکه بعد از هک کردن دوربین میشه دوباره اونرو به حالت اولیه(تنظیم کارخانه) برگردوند یا نه؟
ممنون
-
سلام
کلا دوربیناهایی که digicIII دارن chdk روشون قابل اجرا است یا نه؟چون یه جا نوشته بود سیستم عامل این سری جدیدا dryos هست . وبا قبلیها digicii فرق داره؟اگر اینطوریه chdk رو کنوهای جدید قابل اجرا است یا نه؟
مرسی
-
سلام
كلاً اين هك روي DigicII جواب ميده و فعلاً روي هيچكدوم از دوربين هاي DigicIII كار نمي كنه! علتشم
اينه كه اين هك براي نفوذ در دوربين از گزينه Update Firmware در منوي خود دوربين استفاده مي كنه و
كنون زرنگي كرده و اين گزينه رو از دوربين هاي جديدش حذف كرده! حالا اين تيم بدنبال راه ديگه اي براي
نفوذ به دوربين به روشي متفاوت از بالا هستند! البته تا حالا موفقيت آميز نبوده ولي حتماً يه راهي براش
پيدا مي كنند:::big grin:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
KingArash
سلام
كلاً اين هك روي DigicII جواب ميده و فعلاً روي هيچكدوم از دوربين هاي DigicIII كار نمي كنه! علتشم
اينه كه اين هك براي نفوذ در دوربين از گزينه Update Firmware در منوي خود دوربين استفاده مي كنه و
كنون زرنگي كرده و اين گزينه رو از دوربين هاي جديدش حذف كرده! حالا اين تيم بدنبال راه ديگه اي براي
نفوذ به دوربين به روشي متفاوت از بالا هستند! البته تا حالا موفقيت آميز نبوده ولي حتماً يه راهي براش
پيدا مي كنند:::big grin:::
من فکر کردم بعد از قرار دادن chdk رو مموری کارت این گزینه به منو اضافه میشه چون یکسری توضیح در مورد هک کردنش خونده بودم. ,واینکه یه مدت کوتاهی a540 داشتم و واین update frimware یادم نیست که تو منوهاش بوده یانه؟
مرسی
-
-
خب مدتیست که هک 37 از نسخه Allbest منتشر شده و با اینکه خیلی های دیگه توی این فروم این دوربین رو دارن اما مثل اینکه کسی زیاد علاقه مند و پی گیر این هک خوشگل نیست
قابلیت های زیادی به این نسخه اضافه شده که بی شک , کمبود اونها حس میشد
یک نوار ظریف که میزان پر بودن کارت حافظه و حجم باقی مونده رو نمایش میده
یک شمارشگر که میزان باقی مانده کارت حافظه رو به صورت مگا بایت نشون میده
یک شمارنده که تعداد عکسهایی که میتونید با فرمت Raw بگیرید رو نشون میده
خاصیت هیستوگرام زنده به طور مستمر و تصحیح هشدارهای اون که حتما از برتری هاش نسبت به هیستوگرام های زنده در دوربین های دیگه آگاهی دارید چرا که این هستوگرام روشنایی در هر کانال رنگ رو هم به طور جداگانه اندازه گیری و نمایش میده
نقل قول:
New build: Index of /chdk/
+PhyrePhoX + whim+Jucifer: Added indication of free file space (text indicator and icon indicator). New corresponding menu entries were added:
Osd parameters->Battery & Filespace-> Show Filespace Icon
Show Filespace in Percent
Show Filespace in MB
Visual settings -> OSD Warning
OSD Warning background
Remaining space Icon Color
+PhyrePhoX + whim+Jucifer: Added indication of row shoot remain (separate indicator ). Corresponding new menu entries are:
Osd parameters-> Show RAW state
Show RAW shoot remain
You can dispose this new indicators on the display with your preferences via "OSD Layout editor"
+Because of this indication of raw state was deleted from states window
+With a view of optimization of displaying info indication of under(over)exposure was moved to histogram window because it is dependable on histogram state.
+Added ability to see renewing miscellaneous values in Video mode. New menu entry:
OSD parameters->Miscellaneous Values-> Show values in Video
+Added ability to choose overrode shutter speed from "1/3 Ev step" set of values. New menu entry was added:
Extra Photo Operations->Shutter speed enum type (with two values: "Ev step" and "Factor")
You can choose desirable value via menu entry "Override shutter speed". Override state is dependable on "value factor" value as before
اما شنیده ها حاکی از اینه که احتمالا در نسخه های بعدی بشه با حذف عکس Jpeg , عکس مربوطه در فرمت RAW نیز حذف بشه
برای دانلود به لینک زیر برید و هک مربوط به S3 IS رو انتخاب کنید
راستی با این خاصیت develop شوخی های با مزه ای با افراد میشه انجام دادها . امتحان نکردید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sshiiva
یه موضوع بی ربط . تبلیغ برای اس تری lol کاوه قبادی پیگیری کنن :::big grin2:::
[IMG]http://i32.*******.com/zwkvbo.jpg[/IMG]
علاوه بر اینکه جناب قبادی حتما باید پی گیری کنند
امیدوارم مدیران هم پی گیری کنند
چون علاوه بر اینکه هیچ ربطی این عکس با موضوع نداره
خیلی بزرگ و پر حجمه
فوق العاده بی کیفیت و نویزی هم هست و عمق میدان هم در اون رعایت نشده. هم عکس بسیار بی کیفیت از دوربین اومده بیرون هم عکاس ناشی بوده