پاسخ: همه چیز درباره Canon 40D
نه! متاسفانه تا اونجايي كه من مي دونم هيچ كدوم از دوربينهاي كنن لامپ كمكي فوكوس خودكار نداره. يا بايد نورهاي ممتد فلاش سر خود دوربين رو تحمل كرد و يا اينكه اگه فلاش روي دوربين نصب كرده باشين، با كمك شعاعهاي نور قرمز كه توسط فلاش صادر مي شه (يا توسط فرستنده st-e2 - كه بعنوان فرستنده راديويي روي دوربين براي كنترل فلاشهاي ديگه استفاده مي شه)، سنسورهاي اوتوفوكوس، كار خودشونو انجام مي دن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamalmobil
مي خواستم بدونم 40d چراغ كمكي فكوس (به غبر از فلاش كه آزار دهنده است) داره . وچه جوري روشن ميشه؟
نه برادر ! لامپ كمكي فكوس نداره
مثل اينكه خط رو خط شديم
ممنون از پاسخ جناب يوسفي
سلام
تو دوربين هاي نيكون يك دكمه هست كه هم قفل نورسنجي رو انجام ميده هم قفل فكوس . در 40 دي قفل نورسنجي رو كه دكمه * انجام ميده ولي قفل فكوس رو نميدونم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamalmobil
سلام
تو دوربين هاي نيكون يك دكمه هست كه هم قفل نورسنجي رو انجام ميده هم قفل فكوس . در 40 دي قفل نورسنجي رو كه دكمه * انجام ميده ولي قفل فكوس رو نميدونم ؟
سلام دوست عزيز
اگر شما در Custom Function دوربين، دكمه AF-ON رو براي فكوس تنظيم كرده باشيد، با برداشتن انگشت از روي اين دكمه و مثلا كادربندي مجدد و فشردن دكمه شاتر، ديگر فكوس مجدد انجام نخواهد شد!
در اين دوربين، اين بهترين راه براي قفل فكوس، بدون نياز به نگه داشتن دكمه شاتر است.
من شخصا از دكمه AF-ON براي فكوس استفاده مي كنم.
فعلا...
سلام دوستان
ديشب بعنوان عكاس سرخود :biggrin: (يعني اينكه بعنوان عكاس دعوتم نكرده بودند چون ما كه عكاس نيستيم) رفته بودم يه عروسي ، منتظر بوديم عروس داماد تشريف بيارن ، دوربين توي دستم بود و فلاش هم روي اون بود ، از بند دوربين گرفته بودم طوري كه لنز رو به پائين و ال سي دي رو به بالا قرار مي گرفت ، جناب فيلمبردار مجلس وقتي مرا ديدند فرمودند :دوربين را كه اينطور ميگيري ، در اثر تكون خوردن آينهاش درمياد :eek: .
اين حرف به نظر من غير منطقي اومد ولي گفتم شايد واقعاً اينطور باشه ، يا ما خيلي مبتدي هستيم يا ايشون فوق حرفهاي هستند lol
دوستان راهنمائي كنند
يه حرفي هم آخرش زد و گفت مباركتون باشه . . . . :::angry:::
ميدونيد يعني چي ؟ يعني اينكه شما فقط دوربين خريديد و طرز استفاده از اون را بلد نيستيد :cry3:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NASSIRI4080
.... جناب فيلمبردار مجلس وقتي مرا ديدند فرمودند :دوربين را كه اينطور ميگيري ، در اثر تكون خوردن آينهاش درمياد :eek: .
اين حرف به نظر من غير منطقي اومد ولي گفتم شايد واقعاً اينطور باشه ، يا ما خيلي مبتدي هستيم يا ايشون فوق حرفهاي هستند lol
اصطلاحا ً ایشان چرند محض گفتند!
مگر آینه را با آب دهان به قابش چسباندند که سر و ته بگیری در بیاد؟!
بنظر من اگه چیزی که این فیلمبردار گفته باشند درست باشه که مهاله درست باشه پس چرا در کیفهای دوربین ما اکثرا دوربین به همین صورت(سر و ته) داخل کیف قرار میگیره؟؟!!!
یعنی شرکتهای معتبر کیفسازی عقلشون نمی کشیده که در این حالت آینه دوربین در میاد!!!!
با سلام
یک سوال : دوربین مدل 40D تا چه ظرفیتی از CF-Card را ساپورت می کند ؟
با تشکر فراوان
سلام
بر اساس اطلاعاتی که تا حالا تو نت دیدم، محدودیت ندارد. منتها کلاً استفاده از CF با ظرفیت بالا (مثلاً 16 یا 32) توصیه نمیشه! بهتره حجم کمتر و تعداد بیشتر بگیرید. (فرضاً 3 تا 4 گیگ).
* 40D نهایتاً میتواند تا 16 گیگابایت را فرمت کند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vahid
سلام
بر اساس اطلاعاتی که تا حالا تو نت دیدم، محدودیت ندارد. منتها کلاً استفاده از CF با ظرفیت بالا (مثلاً 16 یا 32) توصیه نمیشه! بهتره حجم کمتر و تعداد بیشتر بگیرید. (فرضاً 3 تا 4 گیگ).
* 40D نهایتاً میتواند تا 16 گیگابایت را فرمت کند.
از اساتیدی توصیه داشتند که طبق تجربه، 8 گیگابایت بهترین ظرفیت کارت هست. دلیل علمی و سندی ذکر نکردند. (فروشنده نبودند، عکاس بودند)
بر حسب تجربه ایشان و مشکلاتی که با انواع 4 گیگ داشته اند و دیده بودند، توصیه کردند.
(چون احتیاط شرط عقل است، بنده هم اطاعت کردم :cool:)