آيا دوربيني هست كه با اتصال يو اس بي از كار نيفتد؟
من بهدنبال دوربيني هستم كه بتوان همزمان با اتصال يو اس بي بهكامپيوتر عكس نيز گرفت و بهمحض گرفتن عكس فايل عكس قابل دسترسي باشد و لازم نباشد هربار كابل يو اس بي را قطع و وصل كرد.
به عبارت ديگر اين امكانات را داشته باشد:
1- با اتصال كابل يو اس بي بهكامپيوتر دوربين از كار نيفتد.
2- حافظهي دوربين بهصورت يك پارتيشن روي كامپيوتر قابل دسترسي باشد.
3- همزمان بتوان عكس هم گرفت و فايل آن را روي كامپيوتر قابل دسترس باشد. البته نيازي بهويو كردن عكس روي مانيتور كامپيوتر قبل از عكس گرفتن ندارم.
لطفاً راهنمايي فرماييد.
پاسخ: آيا دوربيني هست كه با اتصال يو اس بي از كار نيفتد؟
منظورتون رو خوب متوجه نمیشم
ولی دوربین S3 IS رو میشه بوسیله کابل یو اس بی به کامپیوتر متصل کرد و باهاش عکس گرفت و عکس گرفته شده هم داخل کامپیوتر ذخیره میشه و کارهایی مثل زوم کردن یا جبران نوری و غیره را میشه از طریق نرم افزار مربوطه و از داخل کامپیوتر تنظیم کنید و چون تصویر رو در صفحه بزرگ کامپیوتر میبینید پس دیگه لازم نیست با نگاه کردن به صفحه کوچیک ال سی دی دوربین به چشماتون فشار بیارید مخصوصا در مورد فوکوس دستی و غیره
وقتی هم دوربین رو به کامپیوتر متصل کردید , قسمت عکس ها و فیلم های کارت حافظه به صورت یک درایو در My Computer
مشخص میشه.
من دوربین های دیگه رو نمیدونم ولی فکر میکنم اکثر اونها چنین قابلیت هایی رو داشته باشن.
اما میتونم بگم که این چیزی که شما میخواید زیاد کاربردی نیست. چون کابل یو اس بی دارای اندازه محدودیه. مگه اینکه شما بخواید تمام عکسهاتون رو تو محدوده یکی دو متری کامپیوتر بردارید.
از طرفی به جای اتصال دوربین به کامپیوتر هم بهتره همیشه از کارت خوان استفاده کنید که هم بتونید از کارتتون مثل یک Flash memory
استفاده کنید و هم سرعت خواندن اطلاعاتتون بیشتر بشه
به هر حال اگه ملاکتون از دوربین خریدن این باشه باید بگم زیاد کاربرد نداره هر چند باز به خودتون و نیازهاتون مربوط میشه:::happy:::
دی 70 دوتا ستینگ در هنگام اتصال به یو اس بی داره یکی دوربین را به عنوان مموری میشناسه که برای انتقال فایلها استفاده میشه دوم انکه دوربین از روی نرم افزار Nikon Capture Camera Control تنظیم میشه و میتونه عکاسی کنه. در حالت دوم بدون انکه نیاز به لمس دوربین داشته باشید همه کنترلهای دوربین را از نرم افزار دارید و میتونید عکاسی کنید و یا همه تنظیمات دوربین را عوض کنید. فکر کنم کاربرد ان برای عکاسی از راه دور است که میشه دوربین را از طریق یک سیم یو اس بی و کامپیوتر کنترل کرد.
سلام
ضمن تایید فرمایشات دلباز عزیز:
دوربینهای پاناسونیك این قابلیت را ندارند!!!!! :mad:
شايد من منظورم رو خوب بيان نكردم:
اونچيري كه براي من مهمه اينكه كه دوربين در همان حالتي كه عكس ميگيره در همان حالت هم مموري اون بهصورت يك درايو روي كامپيوتر قابل رؤيت باشه نه اينكه دو مد مختلف داشته باشه.
دوربينهايي كه من ميشناسم بهمحض اينكه يو اس بي وصل ميشه تبديل بهدرايو ميشه و ديگه نميشه باهاش عكس گرفت ضمناً اگه دو مد داشته باشه هم بهدرد من نميخوره يعني خيلي مهمه كه همزمان هم عكس بگيره هم مموريش روي كامپيوتر بهصورت يك درايو قابل دسترسي باشه.
اگر دوربيني سراغ داريد بفرماييد.
در ادامه بايد بگم كه كار من بهاين صورت است كه با يك برنامهي صدور كارت پرسنلي كار ميكنم كه در قسمت عكس يك فايل تصويري رو از يك محلي كه ميشه تعريف كرد بر ميداره و در جاي عكس قرار ميده. من بايد بتونم كه همزمان بهمحضي كه عكس طرف رو گرفتم اون رو بهكارت الصاق كنم و اين مستلزم استفاده از يك دوربين با اين قابليتي است كه گفتم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pejvak
شايد من منظورم رو خوب بيان نكردم:
اونچيري كه براي من مهمه اينكه كه دوربين در همان حالتي كه عكس ميگيره در همان حالت هم مموري اون بهصورت يك درايو روي كامپيوتر قابل رؤيت باشه نه اينكه دو مد مختلف داشته باشه.
دوربينهايي كه من ميشناسم بهمحض اينكه يو اس بي وصل ميشه تبديل بهدرايو ميشه و ديگه نميشه باهاش عكس گرفت ضمناً اگه دو مد داشته باشه هم بهدرد من نميخوره يعني خيلي مهمه كه همزمان هم عكس بگيره هم مموريش روي كامپيوتر بهصورت يك درايو قابل دسترسي باشه.
اگر دوربيني سراغ داريد بفرماييد.
خوب اگر برنامه دوربین رو اینستال نکنی بصورت اتو دیتکت مموری رو شناسایی میکنه
4 فایل پیوست
سلام
الآن دوربینم رو وصل كردم و دوباره امتحان كردم, شما با فعال كردن یك گزینه در تنظیمات نرم افزار میتوانید یك عكس را ابتدا روی مموری و بعد هم روی یك فایل مقصد در كامپیوتر ذخیره كنید و به مموری هم دسترسی داشته باشید, عكسهای زیر را ببینید تا بفهمیم كه آیا این همون چیزیه كه شما میخواهید یا نه:
اینها نمایی از نرم افزار:
فایل پیوست 3250 فایل پیوست 3251
اینها هم از تنظیمات مربوطه:
فایل پیوست 3252 فایل پیوست 3253
دوستان عزیز مابقی کنونها نیز همچین آپشنی دارند ؟
بخصوص dslr هاش ؟