پاسخ: Canon EOS 450D/Digital Rebel XSi
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Proshot
اولا بسیار ممنون بابت توضیحات خوب دوستان مخصوصا جناب قبادی عزیز که واقعا کامل و جامع و با حوصله جواب میدن.
دوما در تائید صحبتهای کاوه خان باید بگم که من قبلا D200 داشتم و واقعا وایت بالانس دقیق و محشری بهم میداد تا اینکه شیطان از راه رسید و در گوش ما زمزمه Detail بیشتر و انداخت.که خوب خدائیش از نظر Detail از D200 خیلی بالاتره(که فکر میکنم امریست واضح و آشکار)
ولی وایت بالانس و نیاز به کار بیشتر برای رسیدن به رنگهای پوست زیباتر (در پرتره) مارو مایوس کرده.
و واقعا از نظر LCD هم در حد ضعیفی است.
به هر حال چندی است که به فکر افتادم در کنار دوربینم 400D یا همین 450D رو امتحان کنم.
بازم ممنون و خوشحال میشم اگه دوستان بتونن بیشتر در انتخابم کمکم کنند.
خواهش می کنم.
در کل بنده عقیده دارم کسی که یک دوربین فول فریم دارد اگر امکاناتش محیا است باید یک دوربین ترجیحا کراپ دار برا بک آپ داشته باشد.
و باز هم نظرم بر این است که یک عکاس حرفه ای ( اینجا یعنی کسی که از عکاسی امرار معاش می کند ) باید در کنار دوربین اصلی اش یک دوربین دیگر ( حالا چه کراپ دار و چه فول فریم ) داشته باشد.بر فرض دوربین شما در باغ از دستتان می افتد درون آب! بعد چون دوربین دیگری ندارید خاطره عروسی یک زوج جوان را از بین خواهید برد و نمی توایند آن را ثبت کنید ( کاری که برای آن به شما پول پرداخت شده است و وظیفه عکاس است )
خوب یقینا دشاتن بک آپ برای عکاس یک امر ضروری است.
حالا چه خوب که این بک آپ یک دوربین کراپ دار باشد.
مثلا شما لنز واید تان را ( مثلا 24-70 و یا 24-105 ) را به دوربین فول فریم می بیندید و لنز تله را ( مثلا 70-200 ) را به دوربین کراپ دار.هم تله بهتری خواهید داشت هم واید بهتر.
خلاصه داشتن دوربین فول فریم یک حسن است و داشتن یک بک آپ کراپ دار هم یک حسن دیگر.
در مورد خرید دوربین به نظرم خرید کانن450 دی با این امکانات و کیفیت و خروجی بسیار گزینه خوبی است.( البته بنده نظرم بر روی 800 تا 900 تومان است و نه بیشتر ) چرا که اگر قرار باشد 950 هزار تومان بابت این دوربین بدهید بهتر کانن40 دی را انتخاب کنید.
اگر این دوربین قیمیت حدود 800 تا 850 داشته باشد برای شما و بقیه عزیزان به عنوان یک انتخاب عالی خواهد بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babakdin543
يعني شما D200 رو فروختيد و 400D خريديد براي رسيدن به ديتيل خيلي بالاتر؟
RAW عکاسي ميکنيد يا Jpeg ؟؟؟
آيا از تاثير لنز روي شارپنس آگاهيد؟
لنزهاتون تو هر برند چي بودن؟
بابک جان ایشان دی 200 را فروختند و 5دی خریدند برای دیتل بیشتر!
در حال حاضر بدنبال یک بک آپ هستند برای 5دی...
احیانا 5دی که دیتیل بیشتری دارد ؟اینطور نیست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babakdin543
يعني شما D200 رو فروختيد و 400D خريديد براي رسيدن به ديتيل خيلي بالاتر؟
RAW عکاسي ميکنيد يا Jpeg ؟؟؟
آيا از تاثير لنز روي شارپنس آگاهيد؟
لنزهاتون تو هر برند چي بودن؟
بابک عزیز ظاهرا حرفم و درست بیان نکردم منو ببخشین.
من همانطور که کاوه عزیز گفت نیکون رو فروختم و 5D گرفتم و حالا قصد دارم یه بک آپ واسه کارای بیرون آتلیه بگیرم که گه گاه هم بتونم در آتلیه ازش استفاده کنم.
بازم ممنون از همتون.
بررسي کامل دوربين 450D از سايت Dcresource
بررسي کامل دوربين 450D از سايت Dcresource.
http://www.dcresource.com/images/dcr...al/logo_lg.gif
کد:
http://www.dcresource.com/reviews/canon/eos_rebel_xsi-review/index.shtml
سلام
فوكوس دستی در حالت منظره یاب و فوكوس اتوماتیك در حالت لایو ویو در این دوربین چطور میاد؟
با تشكر:::happy:::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad b
سلام
فوكوس دستی در حالت منظره یاب و فوكوس اتوماتیك در حالت لایو ویو در این دوربین چطور میاد؟
با تشكر:::happy:::
User manual ،User manual ،User manual !!! رو مطالعه كنيد.
بعد از ريليز اين دوربين تو خيلي از فورمها در خصوص مشکل فوکوس اين دوربين مطالبي نوشته شد دوستان موقع خريد بررسي بکنن
کد:
http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1031&message=28447831
دوربین من روی دیوار صاف کاملا سفید که میندازم فوکوس نمی کنه اما اگر کوچکترین نقطه ای روی دیوار باشد به راحتی فوکوس می کنه. آیا اینهم مشکل فوکوس این دوربینه؟:(:confused:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad b
دوربین من روی دیوار صاف کاملا سفید که میندازم فوکوس نمی کنه اما اگر کوچکترین نقطه ای روی دیوار باشد به راحتی فوکوس می کنه. آیا اینهم مشکل فوکوس این دوربینه؟:(:confused:
با سلامإ
این بدیهیه
چون اتوفكوس دوربین براساس اختلاف كنتراست نقطه فكوس نسبت به نقاط اطراف عمل می كنه كه درنتیجه روی یك دیوار سفید اتوفكوس معنی ندارد.