پاسخ: Canon EOS 450D/Digital Rebel XSi
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir Abdolpanah
وقتی به منوی دوربین وارد میشوید, منوی ماقبل آخر از سمت چپ ( علامت آچار دارد! ) در اونجا می تونید Custom Function را پیدا کنید. و در این زیر منو هم به گزینه AF Live view Shooting دسترسی پیدا می کنید.
خب این منو رو پیدا کردم و همه حالت هاش رو هم امتحان کردم، ولی فقط وقتی که اون دکمه گرد بالای دوربین رو در حالت P میگذارم و بعد دکمه SET رو می زنم صفحه نمایش تصویر رو نشون میده و مثلا در حالتی که اون دکمه گرد بالای دوربین روی مربع سبز ( حالت اتوماتیک ) هست دیگه صفحه نمایش کار نمیکنه و فقط تصویری رو نمایش میده که در چند پست قبل تر گذاشتم.
گزینه های اون منو ها هم فقط حالت مربع وسط تصویر رو عوض می کنه و کار خاص دیگه ای ( در ظاهر ) ازش ندیدم، و منوهایی هم که گفتید فقط در حالتی میاد که دکمه گرد بالای دوربین در حالت P باشه.
پاسخ: Canon EOS 450D/Digital Rebel XSi
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yekarbar
خب این منو رو پیدا کردم و همه حالت هاش رو هم امتحان کردم، ولی فقط وقتی که اون دکمه گرد بالای دوربین رو در حالت P میگذارم و بعد دکمه SET رو می زنم صفحه نمایش تصویر رو نشون میده و مثلا در حالتی که اون دکمه گرد بالای دوربین روی مربع سبز ( حالت اتوماتیک ) هست دیگه صفحه نمایش کار نمیکنه و فقط تصویری رو نمایش میده که در چند پست قبل تر گذاشتم.
گزینه های اون منو ها هم فقط حالت مربع وسط تصویر رو عوض می کنه و کار خاص دیگه ای ( در ظاهر ) ازش ندیدم، و منوهایی هم که گفتید فقط در حالتی میاد که دکمه گرد بالای دوربین در حالت P باشه.
برای همه در مد اتوماتیک نشان نمی دهد ... در مد های Creative (منظور P, Av, Tv, M, A-dep) فعال خواهد بود ... سعی کنید از مد اتوماتیک استفاده نکنید و یاد بگیرید که فاکتور های مختلف را در دست بگیرید ... انتظاری که از این دوربین دارید نباید مثه دوربین های کامپکت باشد!
پاسخ : پاسخ: Canon EOS 450D/Digital Rebel XSi
می خواستم بدونم با این دوربین حداکثر چقدر میشه نوردهی کرد ( برای عکاسی در شب ) که به سنسور آسیبی نرسه؟
( شنیدم سنسورها در نوردهی های بلند مدت داغ می شوند.)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir Abdolpanah
می خواستم بدونم با این دوربین حداکثر چقدر میشه نوردهی کرد ( برای عکاسی در شب ) که به سنسور آسیبی نرسه؟
( شنیدم سنسورها در نوردهی های بلند مدت داغ می شوند.)
بستگی به نور محیط دارد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M.Mobin
بستگی به نور محیط دارد.
منظور محیطی است که آلودگی نوری نداشته باشد ... یعنی فقط نور ستارگان و یا احیانا نور مهتاب نور های محیطی باشند.
سلام به دوستان عزیزم
سوالی که دارم کاملا بسته به تجارب شما در محیطهای مختلف داره و ممنون میشم دوستان کمک کنن.
این دوربین تا چه ایزویی خروجی قابل قبول داره و نیازی به ادیت نیست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
madjidm
سلام به دوستان عزیزم
سوالی که دارم کاملا بسته به تجارب شما در محیطهای مختلف داره و ممنون میشم دوستان کمک کنن.
این دوربین تا چه ایزویی خروجی قابل قبول داره و نیازی به ادیت نیست؟
نویز در خروجی یک دوربین سوای چیزی که در ریوی ها نوشته می شود, به طور مستقیم به عمر سنسور و شات هایی که زده هم بستگی دارد ...
نویز ریداکشن این دوربین در دو حالت Long Expose و High ISO Noise Reduction عملکرد مفیدی برای کاهش نویز دارند, من به شخصه تا ایزوی 400 و به ندرت 800 استفاده می کنم ... البته به جنس عکاسی بستگی دارد, هنوز عده ای نویز و گرین رو برای بعضی عکس ها می پسندند.
نرم افزار خود دوربین هم نویز ریداکشن مفیدی دارد ...
سلام
يك سوالي مدتهاست ذهن من رو به خودش مشغول كرده كه هر چي تو دفترچه اين دوربين گشتم به جواب نرسيدم.
سرعت عكاسي پياپي اين دوربين 3.5 فريم بر ثانيه اعلام شده اما من هر چي امتحان كردم به اين عدد نميرسم. كلا دو عكس پياپي و عكس سوم با مكث و عكسهاي بعدي هم همينطور ثبت ميشن. نويز ريداكشن رو غير فعال كردم و روي دو مموري با كلاسهاي 4 و 10 هم امتحان كردم اما باز نتيجه اي حاصل نشد. آيا تنظيم خاصي براي رسيدن به اين سرعت عكاسي پياپي وجود داره يا نه. ممنون ميشم دوستاني كه تجربه دارند راهنمايي كنن.
سلام
long exposure noise reduction رو هم اگر روشنه خاموش کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kourosh Kahal
سلام
long exposure noise reduction رو هم اگر روشنه خاموش کنید.
اتفاقا اون هم خاموشه ولي تاثيري نداشت