دوربین من Eror 99 داده باید چه کنم
با سلام خدمت سروران گرامی
امروز رفتم ناصر خسرو و یک مموری سی اف 4 گیگ برای دوربین 400 دی خود خریدم
مموری داخل دوربین گذاشتم دوربین پیغام داد مموری عوض کن
از طریق منوی دوربین بر آن شدم که سی اف جدید رافرمت کنم
یک مقدار فرمت کرد بعد EROR 99 داد
متوجه شدم سی اف خریداری شده مشکل دارد
آیا وقتی دوربین 400 دی EROR 99 می دهد خراب شده است وباید ببرم گارانتی لطفا کمک کنید
مفهوم EROR 99 چیست
البته فرشنده به من سی اف خراب فروخته وایراد به وجود آمده به خاطر اون سی اف است
آیا تا کنون از دوستان مشابه مشکل من براشون پیش آمده
لطفا راهنمایی کنید بنده چه کار کنم
متشکرم
:::love2:::
پاسخ: دوربین من Eror 99 داده باید چه کنم
سلام من یك بار دچار این مشكل شدم دوربینو خاموش كردم و باطریو در اوردم سپس جا انداختم درست شد تو كتابچه راهنما گفته شده این مشكل بدلیل اشكال دراتصال لنز یا استفاده از لنزهای غیر كانن است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ariu
سلام من یك بار دچار این مشكل شدم دوربینو خاموش كردم و باطریو در اوردم سپس جا انداختم درست شد تو كتابچه راهنما گفته شده این مشكل بدلیل اشكال دراتصال لنز یا استفاده از لنزهای غیر كانن است
توی این سایت هم در مورد حل این مشکل توضیحاتی داده شده :
http://www.richardsnotes.org/archive...contact-points
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ariu
دوستان لطفا توجه بفرمایند که ایراد پیش آمده به خاطر استفاده از سی اف خراب بوجود آمده
واصلا مشکل لنز نبوده
متشکرم
error 99 فکر نکنم بخاطر cf باشه.. ببنیند فلاش دوربین رو وقتی دگمه اش رو میزنید میپره بیرون یا نه... اگه نه با دست خودتون بازش کنین و خاموش روشنش کنین ببینین درست میشه یا نه...
سلام
من هم همين مشكل رو داشتم . ( همين چند لحظه پيش اين مشكل برام پيش اومد سريع اومدم يه سري تو سايت زدم كه خوشبختانه راجع به اين مسئله هم توش صحبت شده بود) دوربينو خاموش روشن كردم نشد !!!!باتريشو عوض كردم نشد !!!! چند بار اين كارها رو انجام دادم ولي تاثيري نداشت.......
خب قضيه كمي نگران كننده بود ..........
در پايان، با انتقال عكسها از حافظه دوربين به كامپيوتر و پاك كردن حافظه دوربين مشكلم حل شد:biggrin:
فكر كنم حجم زياد عكسها باعث اين مسئله شده بود.....شايد نميشه از همه 2 گيگ حافظه استفاده كرد.
الانم يه سري ديگه باهاش عكس گرفتمو مشكل حل شده بود.:biggrin:
از جناب mobinzk به خاطر لينك مفيدشون متشكرم.