ببین دوست من
من هم مشکل شما رو داشتم. شما باید فایلها رو از همون طریقی که در عکس زیر نمایش دادم باز کنی.
[IMG]http://i32.*******.com/rrjxnd.jpg[/IMG]
Printable View
من هم یک سوال دارم
زمانی که با هک Iso رو روی 50 تنظیم می کنیم. آیا مد نورسنجی دوربین درست عمل می کند. البته من در مد دستی عکس می گیرم. اما در هنگام فکوس نورسنجی را +1/3 نشان می دهد. میخواستم ببینم آیا این قضیه درست است. یا نه؟
سلام به همگي
مراحل جامع هك كردن قدم به قدم دوربين Canon S5-IS
الف – تشخيص نسخه Firmware دوربين Canon S5-IS :
1- كارت رو از دوربين خارج كنيد.
2- كارت رو بزارين توي CardReader و روي Root كارت يك فولدر با اسم ver.req بسازيد
3- كارت رو برگردونيد توي دوربين و روي play دوربين رو روشن كنيد.
4- حالا كليد set رو فشار بدين و نگه دارين و بعد همزمان كليد disp رو فشار بدين
5- حالا نسخه نرم افزار داخل دوربين براي چند لحظه روي LCD نمايش داده ميشه مثل پيغام زير
Firmware Ver GM1.01A
No error
May 29 2007 18:17:20
ب- هك كردن دوربين Canon S5-IS:
1- فايل هك مربوطه به نسخه Firmware دوربين رو از لينك زير بگيرين (2 تا نسخه وجود داره a و b با توجه به نسخه Firmware دوربين) و unzip كنيد فايل DISKBOOT.BIN حاصل ميشه. اين فايل رو دم دست داشته باشين.
1.01A: allbest-s5is-101a-50-388.zip
http://grandag.nm.ru/hdk/autobuild/a...01a-50-388.zip
1.01B: allbest-s5is-101b-50-388.zip
http://grandag.nm.ru/hdk/autobuild/a...01b-50-388.zip
يا
http://malbe.nm.ru/chdk/
2- فايل DISKBOOT.zip رو از لينك زير بگيرين و unzip كنيد
http://www.akkasee.com/forum/attachm...4&d=1208713016
DISKBOOT.zip (96.8 کیلوبایت
شما از دو فايل موجود در اين فايل zip فقط فايل bootable.exe رو نياز دارين. فايل bootable.exe رو روي درايو D: كپي كنيد.
3- كارت تا 2GB را بزارين توي CardReader و روي Fat يا Fat16 كارت رو فرمت كنيد
4- حالا فايل DISKBOOT.BIN رديف 1 رو روي كارت كپي كنيد
5- به Command Prompt ويندوز بريد (كليد win+R رو فشار بدين و بنويسيد cmd و Enter رو بزنيد) و در سطر فرمان بنويسيد D: و Enter رو بزنيد. حالا بنويسيد :
bootable.exe h:
و Enter بزنيد
(h درايويست كه كارت روي آن نصب شده است. ممكن است درايو كارت SD شما با حرف ديگري مشخص شده باشد)
6- حالا روي كارت دو فولدر با نامهاي DCIM و MISC ايجاد كنيد
7- كارت رو از CardReader خارج كرده آن را قفل نموده و در دوربين قرار دهيد
8- دوربين رو روي play روشن كنيد. حالا يك پنجره آبي وسط LCD ظاهر ميشه.
خوش آمديد شما موفق شديد دوربين Canon S5-IS خود را هك كنيد. حالا از امكانات جديد و جالب دوربين لذت ببريد.
9- دوربين را خاموش نموده و دوباره در مود عكاسي روشن كنيد كليد print را فشار دهيد تا در گوشه پايين سمت چپ LCD كلمه Alt پديدار شود. حالا كليد menu رافشار دهيد . منوي جديدي ظاهر ميشود كه حاوي امكانات جديد برنامه هك براي دوربين شماست.
من روي دوربين Canon S5-IS خودم اين مراحل رو طي نموده و نتيجه گرفتم.
Good Luck
من وقتی کارت رو قفل میکنم و توی دوربین میزارم، دوربین روشن نمیشه! (در حالتی که وقتی lock نیست روشن میشه).. با 2 تا کارت هم امتحان کردم، مشکل از کجا میتونه باشه؟
-- همین روش جناب فرهاد هم امتحان کردم :redface:
درود دوستان ، خسته نباشید و خوشحالم کنجکاوی در مورد اس 5 کانن منو به میون شما راهنمایی کرد ، با تشکر از کلیه دوستان عزیز دوربین رو هک کردم و به نظرم جالب اومد ، فقط 2 مشکل دارم
1 : مصرف باتری دوربین به شدت بالا رفته و برای یه عکس با فلش 20 % باتری رو خالی کرد
2 : فرمت RAW ندارم و عکسی رو که ذخیره کرده با فرمت CRW است ، حالا باید چیکار کنم
درضمن ممنون میشم لینک دانلود نرم افزارRAWTherapee رو بزارید.
راستی قسمت بازی رو دیدید ، دو تا بازی جالب هم گذاشتن روی دوربین ، به حق چیزهای ندیده!!!
سلام دوست عزیز ،
به جمع ما خوش آمدید. :::happy:::
در مورد مصرف باطری من هم به نکته ای برخورده ام. هک باطری رو روی 25 % نشون میداد و هنگامی که من زوم میکردم میامد پایین و به 2 % هم میرسید و وقتی زوم را متوقف میکردم دوباره میرفت بالا :confused:
نکته جالب اینجاست که من باطری ها رو شارژ نکردم بعد این تست و دوربین رو از حالت هک خارج کردم و با همان باطری ها در یک میهمانی حدود 20 دقیقه فیلم گرفتم :eek: و چند تا عکس با فلاش توی مد Av
خوب تا حدودی فکر میکنم این هک درست عمل میکنه و فکر میکنم که در هنگام زوم چون از باطری بیشتر استفاده میشه هک اینطور نشون میده....
اساتید عزیز :::confused2::: این مطلب درسته؟
دوستان اینم یک سری فونت جالب که می تونین استفاده کنین
توی مسیر Chdk- Fonts کپی کنید
کد PHP:
http://www.zshare.net/download/11398840d70f40fd/
مشکل از کارت نبود!
مشکل از خنگی و کم حواسی من بود و این که من به جای اینکه فایل DISKBOOT.BIN ی که تو allbest-s5is-101b-50-388.zip باشه رو بریزم رو کارت اونی که تو DISKBOOT.zip رو میریختم!
الان هم خیلی تمیز هک اجرا شد :)
با تشکر دوباره از جناب فرهاد خان
با سلام
اول از همه تشکر می کنم بعد میرم سراغ مطلب مورد نظر
من رم 4 گیگ Integral رو با HDHacker دستکاری کردم که FAT16 بشه. اولا این خطا رو داد:
Remove disks or other media....Disk error...
دوما حجمش شده بود 29MB مثل همون رم 32 که از سکتورش کپی گرفته بودم.
من که با FAT32 فرمتش کردم و بعد از اطمینان از سالم بودنش دیگه بی خیالش شدم.
اما رو رم 32 مگ خیلی راحت بود:
Bootable کردن و کپی کردن DISKBOOT.BIN و Lock کردن مموری و استفاده کردن.
راستی ورژن «سفت افزار» دوربین من اینه 1.0.1.0 یعنی آخرش حرف A رو نداره و از هک b استفاده کردم (allbest-s5is-101b-50) چون هک a جواب نمی داد.
در ضمن با وجود قفل بودن مموری، دوربین خودش اون دوتا پوشه رو میسازه چون با وجود هک دیگه قفل بودن مموری معنی نداره و پیغام Card Locked اصلا ظاهر نمیشه.
حالا مشکل من اینه:
لطفا اگه تاپیکی هست که کار با Raw Therapee رو آموزش داده لینکش رو معرفی بفرمایید.
خواهشا اسمش رو نگید بجای لینکش چون استفاده از جستجوی سایت تجربه خوبی نبود برای من.
باز هم ممنون به خاطر آموزشهای خوبتون و آپلود فایلهای لازم برای هک
در لینک زیر سه روش برای فرمت و بوت تیبل کردن رم توضیح داده شده
شما روش اول رو امتحان کردید روش دوم هم که همون روش قدیمی از روش سوم استفاده کنید که جواب میده
برنامه cardtricks125 یک برنامه کم حجم که همزمان توانایی فرمت کردن مموری کارت و بوت تیبل کردن اون و ساخت پوشههای لازم در مموری رو داره امتحان کنید کار هک رو خیلی راحت و به راحتی میشه انجام داد
سلام
اگه امکانش هست می خوام مراحل کار با فایل های raw رو بدونم
یعنی اینکه برای پردازش فایل های raw در فتوشاپ cs3 به ترتیب چه کارهایی باید انجام دهیم ؟
اگه سؤالم تکراریه معذرت می خوام ( خواهش می کنم داد و بیداد نکنید)
اگه کسی دوست داشت راهنمایی کنه اگه هم نداشت باز هیچ مشکلی نیست
ما به اندازه کافی مدیون بچه های سایت هستیم
ما هك را نصب كرديم حالا نمي فهميم توي منوي هك كه ميريم و اعداد شاتر و ديافراگرام يا سرعت و غيره را تغيير ميدهيم وقتي از منو خارج ميشويم يك سري اعداد خود برنامه اصلي هم روي صفحه هست پس ملاك كدام هست آيا اعداد تغيير كرده اند و همان اعداد هك ملاك عملكرد هست ويا باز اعداد خود دوربين؟
با هر دو حالت عكس مي گيرم اما تفاوت قابل توجهي نمي بينم لطفا بگوييد ضعف برنامه اصلي دوربين در چه مواردي هست كه بايد از هك استفاده كنيم و لطفا در چه منوي هك بايستي وارد و تغييرات بوجود آوريم .ضمنا چگونه ميشود با ايزوي كمتر از 80 با هك عكس گرفت راهنمايي كنيد؟
ضمنا در مورد zebra و كار كرد آن توضيح دهيد. ببخشيد سوالات طولاني شد.
سلام
من تازه به جمع s5 ی ها پیوستم و اطلاعات زیادی از عکاسی ندارم
میخواستم بدونم ایا این هک فقط روی مموری کارت اجرا میشه؟
یعنی با فرمت دوباره ی مموری کارت، دوربین به حالت اولیه برمیگرده؟
سلام
ببخشید من مموریم 4 گیگه
روی همون 32 خودش امتحان کنم مشکلی پیش نمیاد ؟
باید قبل از هر بار استفاده اون 32 رو بزارم و اینکارا رو روش بکنم ؟؟
نمیشه همیشه خودش باز بشه ؟؟؟
مموری رو بعدش عوض کنم نمیره ؟؟؟
ورژن دوربین من 1.0.1.0 هتسش . باید a رو دانلود کنم یا b رو ؟؟؟
این هک به دوربین صدمه نمیزنه و میزان استفاده از باتری رو افزایش نمیده
با تشکر
با سلام
و تشكر از راهنمائيهاي دوستان
من تازه يك S5 خريدم و كلي ذوق داشتم كه بتونم اونو هك كنم و از امكاناتش استفاده كنم ولي متاسفانه هر كاري كردم نتونستم خواهش ميكنم منو ياري كنيد. مراحل بصورت زير است؟
1- فرمت كردن مموري با FAT16
2- كپي فايل DISKBOOT.BIN در مموري
3- ايجاد دو فولدر با نامهاي DCIM و MISC در مموري
4- كپي كردن فايلهاي هك در مموري
5- قفل كردن مموري و گذاشتن در دوربين
6- روشن كردن دوربين بر روي حالت play
بعد از اين هيچگونه گزينه update وجود نداره كه ....
خواهش ميكنم كمكم كنيد
با تشكر
FORGIVEME_60
سلام آقاي وطن دوست
با تشكر فراوان از پاراهنمائي شما
بله من تمامي مراحل را درست انجام دادم . منظور شما از دكمه shortcut كدام دكمه است؟ چون من پس از روشن كردن با حالت play دكمه menu را ميزنم.
با تشكر فراوان
forgiveme_60
با سلام
تو رو خدا يكي جواب بده
من همه مراحل رو درست انجام ميدم ولي هك نميشه
تو رو خدا من رو راهنمائي كنيد
با تشكر
forgiveme_60
1- مموری شما چند گیگابایت ظرفیت داره ؟ برای این هک پیشنهاد میشه از مموری 2 گیگابایتی استفاده کنید تا به راحتی بتونید به فرمت FAT 16 اون رو فرمت کنید
2- آیا مطمئنید نوع فرم ور دوربین خودتون رو به درستی انتخاب کردید. همانگونه که گفتم دوربین های شما دو نوع فرو ور دارند . ابتدا با نوت پد یک فایل به نام Ver.reg ( هنگام ذخیره کردن فایل در قسمت Save as type به جای Text Documents گزینه Al Files رو انتخاب کنید ) سپس این فایل رو روی کارت کپی کنید . کارت رو در دوربین گذاشته و در حالت پخش رو شن کنید . سپس کلید های Set + Disp رو بزنید تا به شما نوع فرم ور دوربین رو اعلام کنه
3- در مرحله اول باید کارت خودتان را Bootable کنید. من یک فایل پیوست در انتهای این پست ضمیمه کردم . ابتدا این فایل رو bootable.exe دریافت کنید و از حالت فشرده خارج کنید و در کارت خودتون کپی کنید . سپس به منوی Run رفته نام CMD را تایپ کنید تا پنجره Command باز بشه .
حالا باید وارد مسیر کارت بشیم. مثلا اگر درایو کارت شما درایو H است با وارد کردن H: وارد درایو کارت میشیم . ( ابتدا حرف اچ رو تایپ کنید و بعد دو نقطه و بعد دکمه Enter رو بزنید . اینجا به خاطر فرمت نوشتار فارسی جای دو نقطه و حرف اچ عوض شده)
سپس نام این فایل رو وارد کرده یک علامت فاصله و بعد نام درایو کارت و بعد علامت دو نقطه رو وارد کنید و Enter کنید . مثلا اگر درایو کارت شما H است باید تایپ کنید
bootable.exe H:
باز هم دو نقطه در انتهای نوشتار است اینجا به خاطر نوشتار فارسی در ابتدا نمایش داده میشه
به این ترتیب کارت قابل بوت میشه
3- حالا به آدرس زیر
برید و هک مربوط به دوربین خودتون رو دانلود کنید . آنرا از حالت فشرده خارج کرده و فایل داخل آنرا داخل کارت کپی کنیدکد:http://malbe.nm.ru/chdk/
4- دو پوشه به نامهای DCIM و MISC در ریشه کارت بسازید
5- کارت رو خارج کرده . قفل کنید و در داخل دوربیبن قرار بدید
دلباز جان
با سلام و تشکر فراوان از راهنمائی شما
دوربین من S5 هست و با راهنمائی شما هک شد منتها چند سوال دارم:
1- پس از هک کردن یک کادر آبی رنگ در گوشه پایین سمت چپ LCD اومده که نوشته:
Set<ALT> Mode
<<blank browse>>
این چی هست و چطوری می تونم از بین ببرمش چون قیمت زیادی از LCD رو گرفته؟
2- الان چطوری می تونم باهاش فرمت RAW بگیرم؟
3- و دیگر امکاناتی که باید فعال می شد چطوری فعال می شوند؟
می دونم با سوالات ابتدائیم خستتون می کنم ولی خیلی ممنون می شم اگر من رو راهنمائی کنید
با تشکر فراوان
forgiveme_60
سلام
خوشحالم که بالاخره موفق شدید
فکر کنم مهمترین مرحله یعنی قابل بوت کردن کارت رو فراموش کرده بودید
هک یک ویژگی داره و اینکه به طور پیش فرض نمایشگر باتری در اون فعاله و هنگام روشن شدن دوربین هم یک پیام اولیه برای چند ثاتنیه نمایش داده میشه ( کهه میتونید بعدا غیر فعالش کنید )
اما اون حالت آبی رنگی که گفتید مربوط به ورود به قسمت ALT است
وقتی شما بخواهید وارد منو های هک بشید و حالت های مختلف رو تغییر بدید باید به حالت ALT وارد بشید
با زدن دکمه ShortCut که با یک حرف S مشخص شده شما وارد این حالت میشید و با زدن مجدد این دکمه از این حالت خارج میشید
وقتی وارد حالت Alt بشید دیگه کارکرد عادی دوربین از بین میره و مثلا اگر دکمه منو رو بزنید به جای منوی اصلی , منوی هک پدیدار میشه
معمول کار اینه که ابتدا با زدن دکمه ShortCut وارد حالت Alt بشید
سپس دکمه منو Menu رو بزنید تا منوی هک پدیدار بشه
در اینجا با دکمه های جهت میتونید بین منو ها جابجا بشید و با دکمه Set وارد یک قسمت از منو ها بشید و برای تغییر اندازه های عددی هم میتونید از دکمه های جهت چپ و راست استفاده کنید
برای برگشت به منوی قبلی میتونید از دکمه Disp استفاده کنید و برای بستن تمام منو ها میتونید دکمه منو رو فشار بدید
برای خارج شدن از حالت Alt هم میتونید مجددا دکمه ShortCut رو فشار بدید
تنظیمات هک خیلی زیاده و واقعا نمیتونم همه رو یک جا براتون شرح بدم . اما شرح کاملش رو در آدرس زیر قرار دادم . میتونید به اونجا مراجعه کنید
کد:http://doorbindigital.com/forum/showthread.php?t=148
از طرفی دوربین من S3 است نه S5
بنابراین برای تبدیل فایل های Raw این دوربین باید از دوستانی که این دوربین رو دارند کمک بگیرید
ولی تجربه جالبی خواهید داشت . اگر بی کار شدید کمی هم از دو تا بازی که در هک قرار داده شده لذت ببرید . مراحل بالاتر اونها کمی سخته :::big grin2:::
دلباز جان دست شما در نکنه
یک دنیا ممنونم از شما
رفتم توی منو هک کلی لذت بردم
منتظر سوالات خسته کننده من باشید
با تشکر فراوان
forgiveme_60
سلام
من هك رو نصب كردم. كار هم كرد. نمايشگر باطري و ميزان حافظه و...
وارد منو هم شدم و گزينه هاي فراوانش رو ديدم. تقريبا تمامش رو فهميدم چيه و چه كاري انجام ميده. تنظميات دلخواه خودمو انجام دادم ولي.............
آهان ن ن ن!!! سئوال من اينجاست
براي عكسبرداري، توي مود Alt كه اجازه نميده و پيغام ميده. بايد از مودش بيرون اومد. وقتي هم كه از مود Alt بيرون ميام ديگه اون تنظيماتي كه اعمال كرده بودم كار نميكنه. مثلا اگه توي منوي هك سرعت شاتر رو 5 ثانيه گذاشته بودم حالا كه واسه عكسبرداري از مودش خارج شدم سرعت قبلي خود دوربين عمل ميكنه. در يك كلام، فقط از تنظيمات خود دوربين ميتونم استفاده كنم. ممكنه دوستان راهنماييم كنن
اينو بگم كه يك سري تنظيمات مثل ذخيره RAW و يه سري تنظيمات جزئي كار خودشونو انجام ميدن.
نباید این طوری باشه
معمولا وقت در داخل منوی هک مثلا سرعت شاتر رو روی 5 ثانی میذارید یک ضریب هم در پائین اون داره که باید اون رو هم تنظیم کنید مثلا روی یک بذارید. سپس از حالت Alt خارج شده و عکس بگیرید . باید تنظیمات هک اعمال بشه
سلام
منم کانن روی آ 590 به نتیجه رسیدم.
حالا سوالم اینه که ازاین به بعد باید همیشه مموری رو حالت قفل بمونه؟
ودیگه اینکه که فایلی که باعث هک دستگاه میشه فقط روی مموری هستش یا به حافظه فلش دستگاه بصورت دائم منتقل میشه؟
سلام
برای آشنایی با طرز کار و آشنایی با هک دوربینها میتونید از خود Wiki کمک بگیرید
لینک آموزش منوهای هک :
و این هم آموزش در قالب PDF برای اینکه دانلود کنید و همیشه در دسترس باشد (681 کیلوبایت)کد:http://chdk.wikia.com/wiki/CHDK_firmware_usage
----کد:http://images2.wikia.nocookie.net/chdk/images//e/e7/CHDKmanual.pdf
حالا یک سوال هم من بپرسم : میخوام دوربینم رو هک کنم (SX100 IS) من توی منوی دوربین چیزی با عنوان Firmware Upgrade ندیدم :biggrin: .
آیا این گزینه بعدا ظاهر میشه یا اینکه اصلا چنین چیزی وجود نداره ؟
کارهایی که من انجام دادم :
1- یک فایل VER.REQ ساختم و توی مموری ریختم
2- مموری رو توی دوربین قرار دادم
3- دوربین رو در مود Play روشن کردم
4- کلید FunkSet رو نگه داشتم و DISP رو زدم
5- عبارت Firmware ver GM1.00C E18 ظاهر شد
6- مموری رو در آوردم و با FAT فرمت کردم
7- فایل Bootable.exe رو توی رم ریختم
8- از RUN در منوی استارت CMD و اجرا کردم و ابتدا تایپ کردم :I و بعد Enter و بعد تایپ کردم bootable.exe و بعد Enter
9- فایل sx100is-100c-0.8.10-649 رو دانلود کردم و فایل DISKBOOT رو داخل مموری قرار دادم
10- پوشه های DCIM و MISC رو هم ایجاد کردم
11- مموری رو قفل کردم و داخل دوربین قرار دادم
اگه تا اینجا درست اومدم از این به بعد چیکار کنم ؟؟ :::big grin:::
ضمنا من فایل دیسک بوت دوربینم رو از این سایت دانلود کردم (بنظرم کاملترین مجموعه از هک دوربینهای مختلف رو داره )
پی نوشت : (شنیدم که با FAT هم میشه هک کرد (درسته ؟ ) حافظه 4 گیگابایتی رو با Fat فرمت کردم شد 490 مگابایت :eek::biggrin: باید به فکر یه مموری 2 گیگ باشم)کد:http://mighty-hoernsche.de/
حتما ببینید
ممنون از همه :::happy:::
بعد از تایپ bootable.exe با یک فاصله نام درایو و : را باید تایپ کنید بعد از تایید و زدن enter عبارت done در پنجره cmd ظاهر میشه . در مورد رم 4 گیگ هم بنده تجربه ای ندارم.
باسلام:
دوستان عزیزم من چند روزی هستش که هک فوق رو روی S5 ام نصب کردم واقعا" عالیه و امکانات فوق العاده ای داره.فقط چند تا سئوال و مشکل از کسایی که خیلی وقته از این هک استفاده میکنن دارم که اگه راهنماییم کننید خیلی ممنون میشم.
1) اگه بخوام هک رو غیر فعال کنم و در واقع دیگه ازش استفاده نکنم باید چکار کنم (میشود دوربین را به حالت اولیه بازگرداند.)
2) من احساس میکنم که مصرف باتریم با اجرای هک خیلی بالا رفته. برای شما هم همینطوره؟؟؟؟
3) آیا استفاده از این هک در دراز مدت به دوربین آسیب نمیرسونه؟؟؟؟
4) دوربین رو وقتی روشن میکنم در حالت پخش میاد بالا و باید یه بار دیگه دگمه عکسبرداری رو فشار بدم تا از مود پخش خارج شده و به مود عکسبرداری بره .میخواستم بپرسم علت چیه و چه جوری میشه مشکل رو حل کرد؟؟؟
ممنون از همه دوستانم.
رضا
1) برای دوربین شما فقط کافی است قفل روی کارت را به حالت باز شده در بیارید
برای اطمینان میتونید کارتتون رو یک بار در کارت خوان قرار داده و سپس فرمت کنید و همه چیز پاک میشه . انگار که از اول وجود نداشته
2) بله . کمی مصرف باتری بالاتر میره اما نه خیلی . مثلا ممکن است 10 تا 20 درصد مصرف بیشتر داشته باشد. و این بستگی دارد که شماکدام یک از امکانات هک را فعال کرده باشید. مثلا یک Histogram از نوع R-G-B که در واقع نمایش هر کانال رنگ به صورت جاگانه است , مصرف بیشتری در پی خواهد اشت
3) خیر . تا به امروز موردی در سایت CHDK.Wikia.com گزارش نشده
4) شما به دو حالت دوربین رو میتونید روشن کنید. دکمه روشن کردن را به سمت چپ بچرخانید و یا اینکه آنرا به سمت راست بچرخانید
. یکی از این روش ها دوربین رو در حالت پخش و روش دیگر در حالت ضبط روشن میکند
دلباز عزیز ممنون از راهنماییتون.
لطفا" عنایت کنید;
برای مورد 1) اگه بعد از باز کردن قفل و به حالت عادی برگشتن دوربین بدون پاک کردن فایل هک پس از مدتی دوباره کارت رو قفل کنم آیا هک باز هم قابل استفاده هستش؟؟؟؟
برای مورد 4) خدمتتون عرض کنم که من به روش ضبط دوربین رو روشن میکنم منتها روی مود پخش روشن میشه و بعد از روشن شدن یکبار دیگه دکمه رو پادساعتگرد(در جهت ضبط) میچرخونم تا روی مود ضبط بره. منظورم اینه که روی مود ضبط بالا نمیاد!!!!! به نظر شما چه علتی میتونه داشته باشه؟؟؟
mer30
اگر رم رو دوباره بعد از مدتی قفل کنید باز هم هک اجرا میشه. البته به شرطی که اون فایل های مربوطه اش رو حذف نکرده باشید و ایا اینکه رم رو فرمت نکرده باشید
اما در مورد اینکه شما دوربین رو در مود ضبط روشن میکنید و در حالت پخش روشن میشه , چیزی نمیدونم. ( بعید میدونم در منوهای دوربین چنین تنظیمی وجود داشته باشه . با این وجود یک بار تنظیمات رو ریست کنید , کارت رو فرمت کنید , باطری کوچک رو در بیارید و سر جاش بذارید و سپس دوربین رو روشن کنید) اگر گارانتی داره که به فروشنده مراجعه کنید . اگر هم گارانتی تموم شده تا زمانی که اذیتتون نکرده و مورد خاصی نداره , میتونید باهاش سر کنید
دوستاني كه مي خواهند با مموري بيشتر از 2گيگ هك راانجام بدهند بايد مموري را به دو پارتيشن تبديل كنن اولي fat باشد ودومي fat32 براي اطلاعات بيشتر به لينك زير سري بزنيد
http://chdk.wikia.com/wiki/FAQ
ورژن نرم افزار دوربینم 1.0.1.0 هست
ولي گزينه ي Upgrade Firmware در آن وجود ندارد
دوستان كمك كنند
با تشکر از تمامی دوستان بابت راهنمایی های خوبشون !!!(این سه تا دسته بیل واقعا لازم بود)
علاوه بر مشکلی که ذکرش در پایین رفت متوجه شدم که کارت 32مگی که همراه دوربین بود فقط با فت فرمت میشه، نه فت16
اگه کسی راه حلی برای مشکلم داره، دریغ نکنه
لازم به ذکره که من هنوز جواب سوال قبلی رو هم نگرفتم
شما تایپیک رو اگر از اول خوانده بودید به جواب میرسیدید.
هر چه بگویم تکرار مکررات هست اما برای فهمیدن ورژن فریمور باید یک فایل var.req رو روی رم کپی کنید تا ورژن اصلی فریمور رو نوشن بده.
نیازی به گزینه Upgrade Firmware هم نیست. توجه داشته باشید این یک هک هست که روی دوربین می ریزید نه فریم ور اصلی.نقل قول:
اون فایل ver.reg هم روش ساده ای داره
نوت پد رو باز کنید
سپس دستور File/Save رو اجرا کنید اما در پنجره باز شده در قسمت پائین در جلوی گزینه Save as type به جای گزینه Text Document گزینه All files رو انتخاب کنید و در قسمت نام هم , ver.reg رو وارد کنید و فایل رو در کارت خود ذخیره کنید
هک تماما روی کارت حافظه اجرا می شود و باخارج کردن کارت هم از بین میرود.
در مورد کارت حافظه هم شما رو به ابتدای تایپیک ارجاع میدم. خواهش می کنم از ابتدا بخونیدش اگه سوالی بود من در خدمتم. ولی همان فرمت FAT کار شما را راه می اندازد.
با سلام من اين هك s5 رو انجام دادم الانم با فرمت raw عكاسي ميكنه ولي عكساشو نشون نميده همچنين حجم همه عكسهاي raw يك اندازست ميخواستم بدونم مشكلش چيه؟؟؟؟
با این برنامه (لینک زیر) فایلهای RAW رو تبدیل به DNG کنید . فایلهای DNG مستقیما در فتوشاپ باز می شوند.
توضیح اینکه در تنظیمات برنامه باید نوع دوربین خود رو مشخص کنید.کد:http://partow.persiangig.ir/other/dng4ps2-0.2.2beta-24.exe
پی نوشت : یک نگاهی هم به اول تایپیک بندازید بد نیست چون هر یک از این سوالات لا اقل ده بار پرسیده و جواب داده شده...
خوب شما بفرمایید در کجا نمایش داده نمی شوند در رایانه یا در دوربین؟
در رایانه هیچ فرمت RAW ی از هیچ دوربینی به خودی خود نمایش داده نمی شود . بلکه در نرم افزارهای ویرایشی مثل فتوشاپ و ... باز می شوند.
گمان می کنم اگر سری به مقالات سایت بزنید و در باره RAW مطالعه کنید به جواب های جامع و بهتری هم می رسید.
برای sx110 هک هست؟
اینجا نوشته
نقل قول:
The SX110 is NOT ported yet, there is NO CHDK available for this camera, porting is in progress, assistance is needed
با سلام به همه دوستان من فایل مربوط به SX30 IS رو گرفتم وارد مموری کردم بدون فرمت شناختش خیلی کارایی بالایی داره مخصوصا هیستو گرام یا گرید های متنوع
واقعا سایت خوبیه http://www.akkasee.com
من نیمی از اطلاعاتی که در مورد chdk گرفتم از سایت عکاسی وhttp://chdk.wikia.com سایت بود
سلام
این هک ایا به دوربینهایی مثل اس ایکس 30قابلیت عکاسی با قابلیت راو رو میده؟
و اگر میده حجم هر عکس راو اس ایکس30 حدودا چند مگابایت میشه؟
و ایا این هک به دوربین ضربه وارد نمیکنه؟
ممنون
از این لینک میتونید ورژن مناسب برای دوربینتون رو دانلود کنید:
http://mighty-hoernsche.de/
فقط به نسخه firmware فعلی دوربین توجه داشته باشید.
در مورد امکاناتی که میده و روش استفاده و... هم تو سایت رسمیشون توضیج کامل داده شده:
http://chdk.wikia.com/wiki/CHDK
اما در مورد اسیب رسوندن، با توجه به اینکه این برنامه از روی کارت بوت میشه و هیچ تغییری تو دوربین نمیده، مشکل خاصی ایجاد نمیکنه (من تقریبا ۲ ساله که دارم روی a640 استفاده می کنم و مشکلی نداشتم). اما خوب خودشون گفتم میتونه موجب افزایش مصرف باتری بشه. ضمن اینکه همون ۲ سال پیش تو سایتشون خوندم که در موردش از canon سوال کردن و جواب رسمی داده نشده ولی ظاهرا جواب طوری بوده که "یعنی مشکلی پیش نمیاد". با این حال من فکر می کنم بعضی امکاناتش (مثل هیستوگرام زنده) میتونه باعث استهلاک پردازنده و ... بشه. ضمن اینکه همینجا یکی از دوستان تو تاپیک آفومار سوال کرده بود و اونا گفته بودن اگه استفاده کنید از گارانتی خارج میشه!!!
سلام دوستان
ایا با اسکریپت موشن دتکشن میشه از رعد وبرق عکس گرفت
کسی فایل های زبانش رو هک کرده
خیر، تکنولوژی که بتونه رعد و برق رو تشخیص بده و به موقع به دوربین دستور ثبت بده، قدری گرونه... پس فکر نمی کنم این اسکریپت ها از عهدهش بر بیان (یه نمونه از این دستگاه ها رو میتونید اینجا ببینید)
اما برای ثبت عکس از برق یه راه ساده اینه که محل و زمان تقریبی بین برق ها رو تخمین بزنید، بعد دوربین رو تو زاویه مناسب قرار بدید و با دیافراگم ۸ و زمان مناسب برای شاتر عکس بگیرید (اگه دوربین bulb داشته باشه که بهتره (از بعد از یه برق تا برق بعدی شاتر رو باز میذارید) ولی احتمالا شما ندارید)
البته این روش فقط وقتی هوا تاریک باشه و نور قویای هم تو کادر نباشه جواب میده (چون از فیلتر ND نمیشه استفاده کرد).
من با استفاده از همین روش و سرعت شاتر ۱۵ ثانیهای، تونستم کار های قابل قبولی ثبت کنم:
فایل پیوست 12506
پ.ن: البته این شات ترکیب سه عکسه (یکی برق بزرگی که دوتیکهست و وسط کادر (که عکس اصلیه) یکی برق کوچکی که سمت چپ قرار داره و یکی هم هاله آبی رنگی که بین دو تیکه برق اصلی (بالای کادر) دیده میشه؛ و البته قدری هم روی رنگها کار شده.)
به دیجی 3 چه چیزی اضافه شده که به دیجی 4 ارتقاع داده شده
من مبتدی هستم
اگه منظورت DIGIC III و DIGIC IVه، اینا مدل های مختلف پردازنده دوربین هستن... در واقع CPUی هستند که پردازش های روی داده سنسور رو انجام میده (و در مورد شما (با توجه به آواتارتون) برنامه های CHDK هم توسط این پردازنده اجرا میشن).
درکل وقتی CPU بهبود پیدا می کنه، اولا سرعت پردازش بالا میره و در نتیجه تعداد عکس های پشت سر هم زیاد میشه و ثانیا قسمت هایی که بطور تخصصی برای پردازش رنگ و کاهش نویز تو این CPU قرار داده شدن توسعه پیدا می کنن... ضمن اینکه CPU قویتر میتونه الگوریتم های پیشرفته ( و البته پیچیده) تری رو هم اجرا کنه پس امکانات پردازش تصویر دوربین بهبود پیدا می کنه (مثلا تشخیص چهره یا لبخند، یا افکت ها و پردازش هایی که دوربین روی فایل خام اعمال می کنه تا خروجی JPG بگیره و...).
امروز با کمک دوستم اقا مهدی یه اسکریپت نوشتیم برای فکوس چند نقطه در تصویر
که انی فکوس تغییر میکنه و روی فکوسهای معرفی شده میره خیلی حال داد
دوستان کسی کدهای یو بیسیک مربوط به دیجی 4 رو داره
لطفا اپ کنید نتایج کار رو انشالله اپ میکنم
من هنوز منتظر propidبرای DIGIC IV هستم
این هم دو تا اسکریپت که با اقا مهدی نوشتیم
جالبه چهار حافضه زوم و چهار حافضه فکوس
برای فیلم برداری خوبه
دوستان کمک کنند
دوستان و اساتید محترم برای بدست اوردن propid کمک کنند لطفا
اسکریپت زوم و فکوس رو با هم نوشتیم اما زمان اجرا دوربین خاموش میشه
من خیلی وقته ننوشتم، ولی اگه چیزی رو که نوشتید پیوست کنید، شاید بتونم کمکتون کنم.
سلام دوستان من canon sx20
دارم باین نرم افزار همه کاراشو کردم CardTricks
وعکسا با فرمت crw
وحجم 17 مگ با کلی تنظیمات
الان یک ساعته که دنبال تبدیل crw
میگردم که پیدا نمیکنم نصبش آسون بود تا تبدیل:::angry:::
مبدل فایلهای crw کانن که هک شدن و تبدیل نمیشدن
باعرض سلام دوستان بعضی از دوستان وخودم بعد از هک با فرمتی روبرو شدیم که با هیچ نرم افزاری باز نمیشدبعد از چند روز تلاش مبدل فایلهای crw
که با دوربینهای هک شده گرفته میشه را پیدا کردم
اول نرم افزارPhotoLine را دانلود ونصب میکنید بعد عکس crw را باهاش باز وبا فرمت tiff سیو میکنید
بعد با لایت روم بازش میکنی و بعد با فرمت dng سیو میکنی
اونجوری که میگن فرمت tiff هم با کمترین افته کیفیته
سلام ب ر دوستان
می خام canon powershot a3100is vا هک کنم
کسی فایل chdk رو دارهi?
میتونم از فاین مشابه استفاده کنم؟
لطفا راهنماییم کننین
واقا کسینیست کمکم کنه؟
صواب داره ها
توی اینترنت همه جا رو گشتم ...فقط توی سایت های خارجی برنامه نویسش رو گقته
اینجا سایت رسمی CHDKست و اگه دوربین تو لیست این صفحه نباشه، یعنی CHDK هنوز براش نوشته نشده:
http://mighty-hoernsche.de/
در مورد نسحه مشابه، خودشون میگن که حتی اگه firmware فعلی دوربین اونی نباشه که تو اون صفحه نوشته، کار نمی کنه... پس احتمال اینکه نسخه مدل دیگه ای به دوربین شما بخوره خیلی کمه...
و در مورد حافظه های ۴ گیگ و بالاتر، باید کارت رو دو پارتیشن بکنید و یکی رو fat فرمت کنید تا بتونید از روی اون boot کنید.
سلام syst3m این فایل را دانلود کنhttp://up.iranblog.com/images/19gwfau1raeg6ntos1wi.rar
شرحش را نوشته عجله نکن چند بار بخوان بعد
باید پارتیشن2 گیگ باشه بعش هم من کانن اس ایکس 20 را کردم از کیفیت عکساش راضی نیستم البته raw ربطی به کیفیت نداره دست آدم بیشتر تو مانوردادن تو فتوشاپ بازه حافظه دوربین زود پر میشه باطری زودخالی میشه