دوست من
من خودم 40D دارم و مدتي از وقتم رو صرف تست سنسور و شمارش HOT و DEAD پيكسلهاي اون كردم...با نرم افزار مخصوص شمارش.
نتيجه اينكه در ايزوهاي بالاي 400، در نوردهي هاي بالاي 4 ثانيه، Hot Pixel ها شروع به خودنمايي مي كنن...از يكي دوتا شروع مي شن و در نهايت در نوردهي 30 ثانيه و ايزوي 1600، به حدود 5 عدد (يا بيشتر) مي رسن و تمامن در فرمت Raw.
اما در تمام ايزوها تا 1600 و در نوردهي هاي كوتاه تر از 4 ثانيه، مطلقا Hot Pixel ديده نمي شود و در تمامي موارد حتي يك Dead Pixel. (بخاطر داشته باشيم كه ايزوهاي بالاي 1600 در هردوي اين دوربينها در حالت Boost شبيه سازي شده اند و بهتر است ملاك قضاوت نباشند و بهتر است تعداد زياد نويز رنگي در اين ايزوها در فرمت raw را با Hot Pixel اشتباه نگيريم)
يادم هست كه با مشورتي كه با دكتر روشن داشتم، ايشان در اين حد رو طبيعي دونستن.
با توجه به اينكه رزولوشن سنسور 50D بيشتر هست و عملكرد نويزي اون، بهتر از 40D نيست و با توجه به اينكه تعداد Hot Pixel ها تابعي از رزولوشن سنسور در واحد سطح هست، طبيعي است كه اين تعداد در 50D كمي بيشتر باشد.
اما يك توصيه...به اين موضوعات آزمايشگاهي گير ندهيد...Hot Pixel ها در اندازه هايي كه معمولا عكسها ديده مي شوند و مگر در عكاسي نجومي، مشكل ساز نيستند و اصولا اگر هم raw عكاسي كنيد، نرم افزارهايي مانند Lightroom بصورت اتوماتيك اونها رو شناسايي و اصلاح مي كنن.
موفق باشيد
فعلا...