سلام، به فروم خوش آمديد،اون دوستمون درست گفتند، اينجا بهتر راهنمايي خواهيد شد:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=8700
Printable View
سلام، به فروم خوش آمديد،اون دوستمون درست گفتند، اينجا بهتر راهنمايي خواهيد شد:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=8700
با درود بر همه عزیزانی که در این چند ماه مرا در انتخاب و ورود به دنیای D-SLR یاری و راهنمایی نمودند.
این پست را با توجه به آخرین راهنمایی کاربر محترم QashQai و جمله آخر این عزیز که فرموده بودند : (امیدوارم پست بعدی شما این باشد: بالاخره می هم دوربین D...خریدم) ارسال می کنم.
بالاخره من هم دوربین 50D خریدم.
لنز کیت 18-200 رو هم دادم و با توجه به راهنمایی جناب آقای فرهاد حسینی 15-85 خریدم.
SANDISK 32GB 400X +TRIPOD+CASE LOWEPRO+SIGMA UV FILTER MULTI COATING تجهیزات خریداری شده دیگر من هستند.
و یک نکته: واقعا خروجی تصویر 50D+15-85 کاملا فراتر از انتظار من و واقعا باور نکردنی و شوکه کننده بود.این بود نتیجه تقریبا 7 ماه تحقیق من و خواندن پست ها و مقاله های سایت عکاسی و REVIEW های مختلف و از همه مهمتر تجربیات گرانبها و یاری دلسوزانه شما گرامیان بود.
دست تک تک این عزیزان را صمیمانه می فشارم.
با سپاس بی پایان.
فرزام.
اساتید کسی میدونه چرا عکس های raw که با 50d کی گیرم چرا با فتوشاپ باز نمی شه ؟؟؟ و باید چکار کنم ؟؟
عجبا از Adobe
جستجو کردم تو نت مشکل مشابه کم نیست.
فایل Camera Raw.zip را دانلود کنید، UnZip کنید و در نشانی زیر کپی کنید. (C: نام درایوی که فتوشاپ را در آن نصب کردید)
پیش از کپی کردن؛ اگر فایلی با نام "Camera Raw.8bi" در نشانی زیر موجود بود، به یک جای مطمئن منتقلاش کنید تا در صورت نیاز بتوانید تغییرات را برگردانید.
کد:http://persiagod.persiangig.com/dstn/Camera Raw.zip
کد:C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS4\Plug-ins\File Formats
با سلام
دوربین 50دی من سریال زیر دوربین علاوه بر اینکه در سایت کنون نا معتبر شناخته شد امروز پس از 1 ماه از
تاریخ خرید اون کاملا پاک شد
البته ظاهرا ساخت ژاپن است دوستان نظری ندارند چه کار کنم؟
با تشکر
با سلام
دوست عزیز با چه گارانتی خریدید؟بهتر است به فکر مراجعه به خدمات پس از فروش دوربینتان باشید چون این سریال نامبر ها تا جایی که میدانم با یک ماه کارکرد آن هم در بدترین وضعیت ها پاک نمی شوند.
از طرفی بعید میدانم که مثلا جنس تقلبی آن هم خود دوربین وجود داشته باشد :think:; حالا اگر باتری بود میشد این احتمال رو داد
موفق باشید
با سلام
گارانتی ایده آل است
در روی جعبه هم برچسب و شماره سریال بدنه نیست!
در سایت کنون قسمتی برای اشتراک عکسها بود
که آلان هرچی گشتم پیداش نمی کنم
بعد از اینکه عضو شدم یه قسمتی داشت تحت عنوان وسایلی که از کانن است
که وسایل را ثبت میکرد وقتی شماره سریال را زدم قبول نکرد
ولی سریال لنر 18-200 را که تایوانی هم بود قبول کرد . و مشخصاتش را هم گفت
در ضمن یه چیزایی در رابطع با آموزش عکاسی هم بود توسط یه عکاس معروف با
EOS-1DsIII
ولی الآن هر چی گشتم نتونستم سایت را پیدا کنم
یه چیزی تو مایه های فتوگالری کانن بود
سلام.یه 2تا سوال از حظور دوستانم دارم.
1.ورژن جدید firmware کنون 50D مشخص هست که کی میاد یا تایم و زمان مشخصی داره؟یا اصلا احتیاجی هست که این شرکت ورژن جدیدشو بده؟
2.از یکی شنیدم که تو دفترچه هر دوربینی ماکزیمم سایز چاپ اون دوربین توش نوشته شده ولی من ندیدم..کسی میدونه ماکزیمم سایز یا بهترین سایز چاپ برای 50D چه سایزی هست؟
به نوع چاپ، فاصله و نحوه ارائه بستگی دارد
برای افست حداقل با DPI 300 که میشود 40×27
برای چاپ در عکاسیها در نظر گرفتن حداقل DPI 240 که میشود 50×33
با پرسس مناسب در سایزهای بسیار بزرگتر هم میتوان چاپ کرد.
در سایزهای بسیار بزرگ مانند بنر و بیلبرد DPI پایینتری را در نظر میگیرند.
سلام به دوستان عزیزم
آیا از دوستان کسی با این دوربین با لنز ماکرو کار کرده به ویژه لنز کنون 100 ماکرو سری ال؟
ممنون میشم از تجارب شما بهره مند بشم
شاد باشین
دوستان نظرتور راجع به این چیه؟
Canon Firmware Update Fixes 50D Noise Problems
http://www.wired.com/gadgetlab/2009/04/canon-firmware/
حتي بعد از آپگريد به اين نسخه جديد باز هم عملكرد noise reduction نرم افزاري ارائه شده قابليت اين ايراد سخت افزار يناشي از تراكم پيكسل رو نداره.
بهتره از عكاسي در ايزوهاي بالا خودداري كنيد يا از خير كيفيت عكس بگذريد.
بنده عكس خروجي 7دي رو با ايزو 1600 وقتي از لحاظ سطح نويز نگاه ميكنم بسيار متعجب ميشم و به اين نكته ميرسم كه 50 دي چقدر عذابم داد.
سلام
یک نکته ای که به ذهنم رسید این بود که 50دی کمتر از 40دی نیست
و درست است پیشرفت خاصی از نظر کیفیت تصویر نداشت اما پس رفت هم نکرد
وعملکرد ایزویی آن هم با توجه به 5 مگاپیکسل بیشتر تقریبا با 40دی یکیست
و به نظر من اصلا قابل مقایسه با دی 90 نسیت و یه جورایی سراست
البته از وقتی آن را با لنز 15-85 استفاده کرده ام تا ایزو 800 واقعا عالیست
و فقط در ایزوهای بالاتر یکم به خاطر نویز افت کیفیت دارد که باز هم به نظر من
از دی90 و 40دی کمتر نیست و بهتر هم میتواند باشد
یکی از دلایلی که این دوربین مورد بی مهری قرار گرفت نبود یک لنز خوب
برای استفاده از حداکثر رزولیشن آن بود لنز کیت آن مناسب نبود
یه سوال..وقتی quality 15mp رو میاریم پایین و میزاریم روی مثلا 8mp چه اتفاقی روی سنسور می افته؟7mp بقیه چه بلایی سرشون میاد؟فوتو دیودها به صورت خاموش عمل میکنند؟با این کار نویز عکس رو مثل 40D کمتر میکنه؟الان یکدفعه سوالش تو ذهنم شکل گرفت ولی نمیدونستم.
منم به این فکر کردم ولی این امکان رو برای کم کردن نویز تو برخی دوربینهای فوجی دیدم که مثلا هر 2 تا پیکسلو یکی میکنه که نویز کم بشه و این کار فک نکنم تاثیری تو این دوربین داشته باشه وگرنه تو یکی از این همه مقاله ای که خوندم میدیدم
اینم از ذهنت بیرون کن که چون 5 مگاپیکسل از 40D بیشتره و سایز سنسورش یکی مونده پس نویزش بیشتره، دو دو تا چارتا نیست. کلی عوامل موثره که تو ریزه کاری سنسوره و هر جایی توضیحش نمیدن. دیروز چندین ساعت مقاله و نمودار میخوندم و چیزای جالبی دیدم. تو بعضی از این چیزای سنسور 50D با 5dmkII رقابت میکرد و تو بعضی چیزا از خیلی دوربینا کم میاورد. پس ساده قضاوت نکنید! اگه خواستین راجع به عملکرد سنسورا و سنسور 50D بیشتر توضیح میدم برات
ولی من بازم جوابمو کامل نگرفتم!40دی 10 مگاپیکسل هست و من میخوام از 8مگاپیکسل 50دی استفاده کنم.
1-نویز کم میشه؟واگر کم نمیشه دلیلش چیه؟
2-اگر کیفیت روی 8 مگاپیکسل تنظیم بشه اون 7.1 مگا پیکسل چه بلایی سرش میاد؟
دوستانی که تسلط دارن رو این مسئله کمک کنن شاید این سوال خیلی ها باشه.ممنون میشم
تا دوستان مسلط كمك كنند ....
دوست عزيز ظاهرا اينكار توسط نرم افزار داخلي دوربين و مانند عمل ريسايز كردن صورت ميگيره.
نويز به ميزان قابل توجهي كاهش پيدا ميكنه ولي براي چي پول 50 دي رو بدي كه خروجي مثلا 40 دي يا كمتر رو بگيري؟
در هر صورت مقدار نويز در خروجي نسبت به 40 دي در مگاپيكسل يكسان به هم نزديك ميشه.
با سلام
خدمت دوستان
تا جایی که بنده میدونم زمانی که شما با 8 مگاپیکسل روی
50دی عکاسی میکنی کم کردن پیکسل ها کاملا نرم افزاری هست
و با یک الگوریتم خاص مقدار کمتری از جزییات ثبت می شود و نباید
انتظار داشته باشید مثلا نویز تصویر 50دی در این حالت کمتر از 40دی باشد چون با 8 مگاپیکسل
عکاسی کرده اید
اما وقتی با 15 مگاپیکسل عکاسی میکنید بعد در نرم افزاری مل لایت روم از آن
خروجی 10 مگاپیکسلی میگیرید آن هنگام میگویند از نظر نویز عملکرد 50 دی کمی بهتر است
البته من خودم این را تست کرده ام در چند پست قبل هم گفتم بحث قیمت است
یعنی اختلاف 400 هزار تومانی بین 40دی و 50دی معقول نیست اما 50دی کمتر هم نیست
سلام.
چون الان 40دی آکبند در بازار پیدا نمی شود!40دی میکرو ادجسمنت ندارد.ال سی کیفیت کمتری دارد(البته زیاد مهم نیست) ضمن اینکه در چاپ های بزرگ 50 دی بهتر است و در صورت استفاده از سایز یکسان 50 دی کیفیت بهتری خواهد داشت.در سایز اصلی هم 50دی جزئیات بیشتری را ثبت میکند.نقل قول:
ولي براي چي پول 50 دي رو بدي كه خروجي مثلا 40 دي يا كمتر رو بگيري؟
نویز هم در صورت انتخاب سایز کمتر تا 30% کاهش می یابد.
سلام.
من دانشگاهم رو از اول مهر به یه یکی از شهر های شمالی انتقال میدم و چون به عکاسی خیلی علاقه دارم شاید هر روز اگر بشه برای پیدا کردن یه کادر خوب به گشت و گذار برم.سوال من اینه که رطوبت شدید اونجا ضرری برای دوربین که مدام تو دستم حمل میکنم نداره؟(بدون در نظر گرفتن تعویض لنز)چه نکاتی رو باید توی هوای مرطوب رعایت کنم و چه مشکلاتی دستگاه رو ممکنه تحدید کنه؟در کنار توضیحتون اگر مطلبی درباره رطوبت مداوم روی 50D در فوروم ها خبر دارید آدرسش رو برام لینک کنید.
سلام
اول خوش آمد میگم به شما :::happy:::
البته شرجی اینقدری نیست که دیگه به دوربین صدمه وارد کنه.
فقط وقتی از جای سرد به گرم برین و برعکس باید کم کم دوربین رو گرما یا سرما بدین تا روی المانهای لنزش بخار نزنه و همینطور روی سنسور. (بیشتر وقتی میخواین از تو ماشین که گرمه یکدفه بیایین تو سرما و یا تو گرمای تابستون زیر کولر نشستین و یه دفه میرین تو فضای باز و گرم)
آقا اینقدر دوربینتونو سوسول بار نیارین، بزارین رو پای خودش وایسه lol
با سلام
دوست عزیز سیلینگ 50دی بسیار خوب است البته نه مانند 7دی که
بشه باهاش رفت حمامlol
اما بنده هم همچین سوالی داشتم که آن موقع با دیدن این عکس http://up.iranblog.com/Files/3109c9f7b213467bafda.jpg
خیالم راحت شد
عکس با 50دی گرفته شده در زیر باران و 5دی مارک2 و 40دی هم در عکس نمایان هستند
عکس هم از حاج امیر است و ایشان عکاس بوده اند البته بعد از آن من خودم هم تست کردم و در شرایط مرطوب و باران های سبک جوابگوست بیشتر به فکر لنز باید بود
یا علی
پ ن : تا جایی که خوندم رطوبت تا 85 درصد به مدت طولانی به این دوربین ها آسیبی وارد نمیکنه
مرسی دوست من.:::happy:::
هوای مرطوب داخل دوربین نفوذ میکنه؟چقدر؟
البته من با دوربینم زیر بارون به مدت طولانی عکاسی میکردم ولی همون یه بار بود و الان کاور داره:cool:
ولی چون اونجا به مدت طولانی میمونم یکم نگران شدم از بابت سلامتش.
حسین جان آخه ایشون و اوشون:biggrin:لنزهاشون L هست و همونطور که میدونی این سری waterprof تشریف دارن.با 100-400 جور درمیاد این کار ولی با 18-200؟؟!
18-200 را که من عرض کردم خدمتت به هیچ دردی نمی خورد
بده یک دانه 15-85 بگیر خیال خودت رو راحت کن
هرچند خودم با 50دی و 18-200 یک ساعت هم زیر باران سبک بوده ام
و هیچ مشکلی پیش نیامد در کل از این جهت خیالت راحت باشد
اگر هوس شنا توی دریا نکنی و حمام هم نری به مشکل بر نمیخوری
یا علی
سلام دوستان
یه سوال داشتم:
بنده یه Canon EOS 50D دارم یه مدتی باهاش عکس های نجومی رد ستاره با سرعت شاتر بیش از 20 دقیقه می گرفتم، آلان احساس می کنم که مشکل داره، توی سفیدی ها اور اکسپور می شه و تصویر شارپ نیست البته این موارد رو با یک دوربین دیگه با تنظیمات یکسان و با یک لنز امتحان و آزمایش شده، به نظر دوستان با تجربه مشکل از سنسور هست یا چیز دیگه؟
ممنون می شم راهنمایی کنید.
پیشتر در مورد مصرف باطری 50D صحبتهایی شده بود. من قول دادم یک بار باطری را کامل شارژ میکنم و تا خالی شدن کامل آن عکاسی میکنم تا ببینم چند عکس میگیرد.
این کار را انجام دادم و تا 456 عکس گرفتم. طی سه روز. البته حداقل 150 عکس آن با 70-200 بود که لرزشگیر آن هم روشن بود.
باطری چشمک میزد و من باید برای سری بعدی عکاسی، بیرون میرفتم و مبجور به شارژ مجدد شدم.
فکر میکنم اگر شارژ نمیکردم، بدون IS میشد تا 500 هم رسید.
شرایط عکاسی هم فضای باز بوده. هم زیر باران و هم نزدیک غروب و با حساسیت بالا.
دوستان می توانید برتری های 50 دی نسبت به 500 دی را برای من بیان کنید؟
در ضمن فروشنده ها می گویند که کیت کامل 500 دی را بدهید با سیصد و هشتاد هزار تومن بادی 50 دی را می دهیم!
؟
؟
؟
فکر کنم در هر سایتی، میتونید مشخصات این دو بدنه را با هم مقایسه کنید.
جنس بنده، سرعت عکاسی پیاپی، سرعت فوکوس، ابعاد بدنه از جمله تفاوتهای این دو بدنه هستند.
ولی سنسور هر دو بدنه یک است.
منظور از آن سه علامت سوال چیست؟ یعنی تفاوت میان این دو بدنه، اینقدر سوال برانگیز و عجیب است؟
بله سرچ کردم و به نظرم رسید که 50 دی بزرگتر مقاوم تر نویز کمتر
اما فکر کنم در منو امکانات بیشتری داشته باشد؟
در ضمن شما بالاترین ایزوی شما 1600 هست؟ یا 3200؟
بالاترین iso میشود 12800 که به نام h2 دیده میشود ولی در اصل تا 3200 قابل استفاده مفید است بالاتر از آن یعنی مسئولیتش به عهده خودتان است!
بله در منو امکانات بیشتری دارد مثل دیدن نقاط فوکوس در تصاویر ضبط شده ، مشاهده ی قسمت های over شده در تصویر jpeg و امکانات بیشتر و بهتر که باید خودتون اونها رو مقایسه کنید چون یکی دو تا نیست.
ضمناً من با هر دو دوربین کار کردم و تفاوتی در نویز ندیدم فقط high iso noise reduction در 50d عملکرد بهتری داره و کم شدن سرعت عکاسی پیاپی در این حالت احساس نمیشه.
همین
یعنی به نظر شما ارزش دارد دوربین خودم رو بدم و با حدود 350.000 تومان 50 دی رو بگیرم
ابتدا همانطور که عرض کردم باید شما تفاوت این مدلها رو بررسی کنید و مزیت های هر کدوم رو بشناسید سپس ببینید با توجه به نیازتان کدامیک برایتان بهتر است
مثلاً 500d فیلمبرداری فول hd دارد که 50d اصلاً فیلمبرداری ندارد . بدنه ی 500d کوچکتر و کمی سبک تر است و این برای بعضی ها مناسب تر است و برخی موارد دیگر . در کل 50d یک کلاس بالاتر با امکانات بهتر برای استفاده ی حرفه ای تر است.
انتخاب با خودتان و بسته به کارتان است.
شما باید ببینید که آیا این امکانات برای شما مزیت به حساب میآیند یا نه.
به شخصه، تعویض بدنه را به صلاح نمیدانم. من پیشنهاد میکنم اگر مزیتهایی که 50D دارد، برای شما ضرورت ندارد، با همین بدنه کار کنید. سعی کنید وقتی بدنهی جدید را بگیرید که واقعا به آن نیاز داشته باشید و در آن زمان هم این بدنه را از دست ندهید.
خیلیها آرزوی داشتن دو بدنه را دارند.
برای من ارزش داره. چون به n دلیل، به 50D نیاز دارم. نه 500D. ولی برای شما نه من میداند و نه کس دیگر. فقط خود شما میتوانید تشخیص بدهید.نقل قول:
یعنی به نظر شما ارزش دارد دوربین خودم رو بدم و با حدود 350.000 تومان 50 دی رو بگیرم
خلاصه اینکه من جز در موردی که امکانات 50D برای شما ضرورت داشته باشد، این کار را توصیه نمیکنم.
از دوستانی که دوربین 50D دارند و یا با آن کار کردند سوالی داشتم.
من یکی از همین دوربین ها را دارم و مدتی بود که فکر تعویض آن با 7D افتاده بودم. اما بعد از مطالعه بحث های این فروم در این زمینه به این نتیجه رسیدم که دوربین رو نگه دارم و روی تغییر لنز فکر کنم. ایا تصمیم اول تصمیم به جا بود یا تصمیم دوم. دلیل تعویض کردن هم علاقه به دورین 7D و عدم قابلیت فیلم برداری در دوربین خودم بود. و همچنین نویز زیاد در این دوربین.
سلام.
در مورد اول که چیزی نمیتوان گفت.نقل قول:
دلیل تعویض کردن هم علاقه به دورین 7D و عدم قابلیت فیلم برداری در دوربین خودم بود.
ولی مورد دوم، با هیچ لنزی قابل جبران نیست.
شما باید بررسی کنید که این هزینهی اضافی، برای شما چهمقدار سودمند است. مسلما اگر از قابلیت فیلمبرداری برای شما اهمیت زیادی دارد، چارهای جز تعویض بدنه ندارید. نیاز به راهنمایی کسی هم نیست.
ولی از نوع نوشتار شما احساس میکنم که اگر 7D هم بخرید، باز هم رضایت کامل حاصل نشود.
اگر قصد تولید فیلم حرفهای ندارید، پیشنهاد من این است که دنبال 7D نروید. حداقل یک سال، سعی کنید تمام قابلیتهای 50D را به کار بگیرید.
به نظرم این اختلاف هزینه برای تعویض بدنه، ارزش آن را داشته باشد که صرف عکاسی شود تا تجهیزات عکاسی!
باز هم بررسی کنید ببینید که چه قدر نیازمند برتریهای 7D هستید.
ممنون از شما. کم کم به ين نتيجه رسيدم که تعويض بدنه براي من کار درستي نيست. شايد اگر اين سايت و کمک کاربران آن نبود به اين تصميم نمي رسيدم.
یک مشکلی با این دوربین دارم.
وقتی وایت بالانس رو روی فلاش قرار می دم و توی استودیو کار می کنم بعد از بررسی فایل های خام توی کامپیوتر متوجه می شوم عکسها با وابت بالانس های مختلف ثبت شده. ایراد از کجاست؟ تنظیمات خاصی داره؟ تیکی گزینه ای چیزی؟
بله منظورم از فایل خام همان RAW با فرمت CR2 است. امروز مجدد تست می کنم.
سلام دوستان
یکی ار آشنا های من یک دستگاه Canon EOS 50D + Lens 17-40 1:4 USM Ultrasonic داره که میخواهم از ایشان یخرم خدود 3 ساله که اونو داره و باهاش کار میکنه راستش قیمت ندارم کسی میتونه راهنمایی کنه؟
از همگی سپاسگزارم
چون 50D نو تقریبا دیگه پیدا نمیشه در مورد اون سخته اما:
قیمت نو ِ اون لنز با یکسال گارانتی و بیمه 980.000 هستش
مدل بالاتر این دوربین هم که میشه 60D باز هم با یکسال گارانتی و بیمه هست 1.230.000
برای انواع بدون گارانتی میتونید 5درصدی از قیمت کم کنید،
مورد دست دوم بسته به شرایتش معمولا 20-30 درصد ارزون تر از انواع نو قیمت گذاری میشه
یعنی 1.230.000 تومان قیمت یک بدنه تنها است؟
از راهنماییتون سپاسگزارم
سلام
این قیمتی که آقا بهنام دادند مربوط به 60D است.
به نظرم اومد شما صرفاً به دلیل دست دو بودن این مجموعه و شاید مناسب بودن قیمت راغب به خرید شدهاید!
اگر اینطور نیست عذرخواهی می کنم. ولی در اینصورت شما برای خرید بیشتر تحقیق کنید. شاید این دوربین یا این لنز مناسبتان نباشد!
موفق باشید.
سلام
خوب من خیلی وقته که دوست دارم یک دوربین حرفه ای داشته باشم....و چون خرید نو آن برام سخته و این موقعیت خوبیه و طرف هم آشناست و کار شو هم دیدم ، به صرافت افتادم تا بخرمش.برای همین میخوام بدونم که قیمت این نوع دوربین ها قیمت بدنه است یا یک لنز معمولی هم همراه داره ویا..... اصلاً قیمت بدنه تنها چنده....حدود اون هم برام کافبه....ضمناً دفترچه ها و سی دی های اون رو هم نداره
سپاسگزارم
دوست گرامی اگر با دوربین های SLR کار نکردهاید شاید این دوربین برایتان مناسب نباشد. به دولیلی که عرض میکنم; یکی نویز زیاد و دیگری نداشتن مود فیلم برداری. البته با این اوصاف من از این دوربین راضی هستم. به نظرم و با توجه به برایندی که هم از قیمت فروشی که دوستان این فروم گذاشته بودند و هم قیمت هایی که از بازار به دست آوردم، بسته به تمیزی و کم کارکردی آن بشود بین 750 تا 950 آن را خریداری کرد!
شاید اگر در تاپیک مربوطه بیشتر در زمینه خرید دوربین تحقیق کنید ضرر که نمیکنید هیچ، شاید به نفعتان هم باشد.
موفق باشید.
سلام آقای اسکویی
باید عرض کنم که به دو دلیل این مطلب را عرض کردم یکی بعد از مشاهده خروجی دوربین خودم در ایزو های بالا و دیگری بعد از مطالعه ریویو های سایت هایی مانند the-digital-picture که وجود نویزهای بالا را در ایزوهای بالای 3200 را نمایش داده است. البته خودم هم گمان به خرابی دوربین بردم ولی بعد از مراجعه به تعمیرگاه مرکزی دوربین، مشخص کردند که وجود نویز بیش از حد در این دوربین معمول است (معروف بود به سلطان نویز!) هم اینکه با یکی از اساتید سایت مطرح کردم و ایشان هم همان مطلب آقای قاسمی را فرمودند.
البته ناگفته نماند که من همواره سعی می کنم با ایزوهای پایین عکاسی کنم و یا در صورت نیاز در لایت روم اگر نویزی باشد برطرف میکنم.
ارادتمندیم.
جناب صیفی عزیز
راستش نهایتا ایزو 1600 در عکاسی تئاتر، برای من کافی است البته با توجه به لنز 70-200 اف 2.8 که جبران ایزو را برایم میکند البته خودتان میدانید که نور در تئاتر عمدتا تاریک است اما نویزی نداشتم تابحال که آزار دهنده باشد تا لان لازمم نشده با3200 کار کنم اما این بار که برای عکاسی بروم حتما آزمایش میکنم . شاید هم من به دوربین خودم متعصب هستم و عرق دارم که نویزش را نمی بینم :-)ولی در کل بسیار دوربین خوبی است و دوست داشتنی فقط یک 5 دی مارک 2 می تواند من رو به دل کندن قانع کند.
در لینک پایین عکس های بنده از تئاتر است که با همین دوربین گرفته شده البته اگزیف هم قید شده است.
http://forum.akkasee.com/showthread....ht=#post251228
موفق باشد
در ایزو 200 نباید هم نویز داشته باشه، مگه اینکه سنسور یه کامپکت روش باشه!نقل قول:
در لینک پایین عکس های بنده از تئاتر است که با همین دوربین گرفته شده البته اگزیف هم قید شده است.
http://forum.akkasee.com/showthread....ht=#post251228
اما شکی درش نیست که تا حدی پرنویزه این دوربین، من از ایزو 400 به بالا خصوصا تو نقاط تاریک به راحتی نویز رو میتونستم ببینم. از ایزو 3200 که بهتره چیزی نگیم چون بیشتر تبلیغاتیه تا کاربردی.
ولی این معنیش این نیست که دوربین بدیه. شاید یکم نویزش زیاد باشه اما نقاط مثبت زیادی هم داره. هرچند که الان دیگه بحث سر اینجور چیزا بی حاصله چون به اندازه کافی عیب و ایراداش و خوبیاش واسه همه روشنه. از طرفیی هم دیگه به ارشیو کنون فرستاده شده.
همون طور که من رو قانع کرد!نقل قول:
ولی در کل بسیار دوربین خوبی است و دوست داشتنی فقط یک 5 دی مارک 2 می تواند من رو به دل کندن قانع کند.
5ی مبارکتون باشه وگوارای وجود
من به عکسام در ایزو 200 مجدد دقت کردم به جز یک عکس که اون هم از فوکوس نبودن تصویر هست در باقی نویزی ندیدمنقل قول:
در ایزو 200 نباید هم نویز داشته باشه، مگه اینکه سنسور یه کامپکت روش باشه
اگر توضیح بیشتر بدید ممنون میشم.
حالا شما 5دی دار شدید دل مارو نسوزونید که
;-);-):-(
نقل قول:
الان دیگه بحث سر اینجور چیزا بی حاصله چون به اندازه کافی عیب و ایراداش و خوبیاش واسه همه روشنه. از طرفیی هم دیگه به ارشیو کنون فرستاده شده.
منظورم این بود که زیر و بم این دوربین واسه همه دراومده و چیز پنهان یا ناگفته ای ازش نمونده.
منم تایید کردم که تا 400 نویز آزارنده ای نداره. اما ایزو های بالاش ناامید کنندن
من یکسال داشتمش و بسیار هم ازش راضی بودم، واسه من خیلی خوب بود.
نفرمایید:::happy:::، امیدوارم به دل خوش و شادی از دوربینتون لذت ببرین و وقتی 5DIII خریدین یه شاتم به یاد من بزنید!نقل قول:
حالا شما 5دی دار شدید دل مارو نسوزونید که
سلام
میخواستم یدونم تعداد شات های یک دوربین Canon 50D را چطور میشه بدست آورد.....؟
arash.oskooie عزیز سلام
از راهنمایی شما ممنونم میشه آدرس رو بگی؟
نیازی نیست با این اوضاع ترافیک به تعمیرگاه مرکزی بروید. می توانید از نرم افزار EOSInfo هم استفاده کنید...
http://astrojargon.net/EOSInfo.aspx
Daruosha عزیز
خیلی متشکرم...دانلودش کردم...باید برم سراغ دوربین و امتحانش کنم
سلام دوستان
چندي پيش در تالار مربوط به ريموت كنترل براي دوربين هاي كنون،يكي از دوستان نرم افزار Magiclanternرو معرفي كرده بود. با دانلود نرم افزار و خواندن منوال آن، متوجه شدم كه اين برنامه همچنين قابليت افزودن فيلمبرداري FULL HD به بادي 50D را دارد !!!
مي خواستم بدانم كسي از دوستان اطلاعات بيشتري در اين خصوص دارد؟
من پارسال نمونه فیلم این دوربین رو دیدم. یک جور حک نرم افزاری است که البته اون موردی که من دیده بودم دوربین فقط در صورت اتصال به کامپیوتر امکان فیلم برداری داشت.در واقع تصویر ارائه شده توسط لایو ویو را می دزد. حالا اینکه به سنسور آسیب میرسه یا نه (که فکر نمی کنم) و اینکه طول مدت فیلم برداری چقدر است را نمیدانم
چه اطلاعاتی لازم دارید؟
در مورد نحوه کار کردن با این نرم افزار مشکل دارید؟
لینک برنامه را که یکی از دوستان در همان تاپیک گذاشته اند...
نرم افزار Magiclantern بر روی دوربین نصب میشود و نیازی به اتصال همزمان دوربین به کامپیوتر نیست.
ولی گمان نمیکنم کیفیتش همپای دوربین های 60D , 7D باشد...
ارور 99 در 50D ناشی از چه مشکلی هست
آیا قابل رفع هست؟
سلام و خسته نباشید
ارور 30 در 50d به چه علتی هستش؟
گوشه ی شاتر از روی سنسور کنار نمیره و توی 2-3 تا عکس اول گوشه ی عکس سیاه میشه و توی 2-3 فش عکس بعدی کل عکس ها سیاه میشن و بعدش ارور 30 میده که میگه باید باطری رو دوباره inestal کرد... یعنی چی؟ من هرجا رو هم گشتم چیزی در این باره پیدا نکردم
دوستان ورژن 1.09 فریم ور برای 50 دی ریلیز شده گفتم اینجا هم اعلام کنم ....به نظرم دقت فکوس رو بهتر میکنه