پاسخ : فوجي S1600 - S1800 - S2500HD
دوستان من بین این مدلها موندم کدوم رو بخرم . اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
S1600
S1800
S2000hd
S2500hd
مشخصات همشون رو خوندم . قیمت و مشخصات تقریبا نزدیک به هم هست
زوم در هنگام فیلمبرداری رو همشون دارند
تو تاپیک های دیگه از s2000 راضی بودند . هم برد فلاش بیشتر هست هم فیلم ها رو با پسوند MP4 ذخیره میکنه که فضای کمتری میگیره
یه سوال . این دوربین ها محدودیت در هنگام فیلمبرداری دارند ؟
s2500 رو محدودیت زمان ضبط ویدیویی تا 15 دقیقه گفته بودند
در کل از بین این 4 مدل بگید کدوم از همه بهتره با ذکر دلیل ممنون میشم
دوست من اختلاف بین این دوربینها کاملاً معلومه و جهت اطلاع از نتیجه تستهای انجام شده با این ذوربینها باید به شما اطمینان بدم S1800 بنظر من مناسبترین گزینه از لحاظ قیمت و کارایی و البته S2500 کاملترین این مدلهاست و اگر تفاوت قیمت آن مهم نباشد انتخاب بهتری خواهد بود. البته من با همه این مدلها کار کردم تفاوت آشکاری در برد فلاش مشهود نبود البته به شرط تغییر ندادن ایزو و البته در مورد فیلمبرداری بیشتر از 15 ذقیقه متاسفانه امتحان نکردم.
موفق باشید
یک موردی رو می خواستم با دوستان چک کنم .یکی از همکارام اومد پیشم و گفت با توجه به بودجه من (230) این دوربین (Fuji S2500 HD) ارزش خرید داره؟یه سایت به من داد و گفت این سایت این دوربین رو به قیمت خوبی می فروشه.هر چقدر من اصرار کردم که بودجه رو بالا ببر گفت نه.خلاصه من مشخصات رو خوندم و دیدم وسوسه انگیزه و چند جا هم زنگ زدم ولی قیمتی که می دادند خیلی بالاتر از سایت مذکور بود و همکار ما هم خیلی اصرار کرد(گول خوردم).در نهایت این همکار ما سفارش داد(به همون سایت).با کلی بامبول سر پول پیک و تجهیزات جانبی این دوربین رو فرستادند.قیمت با کیف شد 245.چهار عدد باطری و یک رم هم از بازار خریداری شد 37.دوربین رو که باز کردم و تو دست گرفتم دیدم بدنه بسیار بی کیفیت است.حرفی از کیفیت بد عکس و فیلم اون نمیزنم.بعلاوه منوی ابتدایی که حال همکار مبتدی من رو هم گرفت.می خواستم بدونم این دوربینها همه به همین شکل هستند یا سر ما کلاه رفته(چینی درجه 10 در حد بوندس لیگا).