درودبرشما دوست عزیز
ممنون ازراهنمایی ودلگرمی شما.پس باتوجه به تحقیقات خودم ونظردوستان وجنابعالی tx2بخرم بهتره.
یه سوال دیگه دوست عزیز:xt2باxpro2چه فرقی دارن ؟وکدوم یکی روپیشنهاد میدین؟
Printable View
X-Pro2 حکایت دیگریست عمده تفاوت در ویزور هایبرید ( رنج فایندر-الکترونیک) و عدم حرکت ال سی دی پشت دوربین است . یه سری از قدیمیها یا کسانی که به سبک قدیم و با لنزهای پرایم عکاسی میکنن ، از جمله خودم طرفدار این دوربین هستند مجموعه لنزهای پرایم ۱۸-۲۳-۳۵-۵۰-۹۰ با اف ۲ و این دوربین ترکیب جذابی هستند اما اگه به دوربینهای اس ال ار عادت دارین و نگاهی به فیمبرداری دارین X-T2 بهتره . در واقع در دنیای واقعی و عکاسی حرفه ای به عنوان شغل X-T2 دوربین درست تریه .
واقعا چطور دلتون میاد رو بدنه جمع و جور X-T1 یا X-T2 لنز زوم سنگین استفاده کنید.
این دوربینها در اصل برای عکاسی خیابانی طراحی شدن
1 لنز 135-18 حدود 460 گرم وزنشه درحالی که لنز فیکس 27 اف2.8 تنها 78 گرمه همینطور 3 تا لنز 50 و 35 و 23 مانت 44 وزنشون 180 گرمه
بنظر من انتخاب معقول FUJINON XF35mm F2 R WR هستش
فایل پیوست 81831
این 1 لنز نرماله که با مانت 44 به شما اجازه میده دوربین رو سبک و جمع و جور نگه دارین و لابه لای مردم به چشم نیاید.
فاصله نرمال 35mm باعث میشه به راحتی تو شهر عکاسی کنید و البته به شما اجازه گرفتن پرتره های خوب رو هم میده
f2 اجازه خلق بوکه های خوبی رو به شما میده
WR ضد آب بودن . کلی از پولی که برای XT-1 و X-T2 میدین بخاطر اون 70 تا واشر ضد آب هستش که با 1 لنز معمولی بدون استفاده میشه.
1 لنز ضد آب بهتون اجازه میده تو بارون یا شرجی به راحتی از دوربینتون استفاده کنید.( باید وقتی بقیه دارن دوربیناشون جمع میکنن عکس بگیرید تا بفهمید چی میگم)
ارزون بودن . بخاطر مانت کوچیکترشون ارزونتر هستن
با 1 لنز 135-18 همه اینها رو از دست میدید
بعنوان لنز دوم 23 یا 50 فیکس رومیتونید انتخاب کنید
سلام دوست گرامی
اگه اینطور باشه هیچ عکاسی نباید لنزی مثل ۱۰۰-۴۰۰ یا ۱۵۰-۶۰۰ را روی بدنهای مثل کانن 7D MII استفاده بکنه! چون نسبت به بدنه خیلی سنگین و بزرگ هستند؟
استفاده از لنز زوم یا فیکس ، هر کدومشان بنا به کاربرد و ژانر مورد نظر هست. هر عکاسی بنابر نیاز خودش ترکیبی از لنزهای مخلتف را استفاده میکنه
X-t2 الان یه دوربین کاملا حرفه ای است که اکثر ژانر های عکاسی رو جواب میده ... از جمله عکاسی خیابونی.
آقا بالاخره400-100 رو که فوجی برا قشنگی نساخته بگه ما هم میتونیم :::yess::: حتما استفاده داره
اما آدم بره کانن 5D رو بفروشه یه XT بخره بعد بیاد روش 1 لنز 400-100 بذاره و وزن و اندازه دوربین رو بکنه اندازه همون کانن 5D قبول کنید یه مقدار ناجوره
حالا یکی میخوات بشینه کنار میله پرچم عکس بگیره دیگه کاریش نمیشه کرد ولی اگه چنین اجباری ندارید 1 لنز فیکس 35 و در صورت نیاز 1 لنز دوم 23 یا 50 خیلی بهتر و لذت بخشتر از استفاده از 1 لنز زوم هستش.
صحبت منم این بود که از دوربینتون و تواناییهاش لذت ببرید
---------
با 1 لنز 400-100 یا 135-18 شما دوباره به ابعاد و وزن DSLR برمیگردین و لذتی رو که باید از دوربین فوجیتون نمی برید.
بخاطر لنز از ضد آب بودن دوربینتون نمیتونید استفاده کنید. این ضد آب بودن رو دست کم نگیرید ، همه چیز سنسور نیست ،اونجوری حساب کنید X-T20 بهتر از X-T1هستش. اما شونصد بار این بارون شمال نذاشته ما درست عکس بگیریم یا چندبار شرجی جنوب جلوی منو برا گرفتن 1 طلوع خوب گرفته. همین بارونی که شمال تهران زد من کاخ سعدآباد بودم . ملت همه دوربینها رو غلاف کردن رفتن فوجی برا من بدون مشکل عکس میگرفت.
و دیگه اینکه هر وقت هم پرتره بگیرید بخاطر محدودیت دیافراگم با خودتون میگید اگه لنز فیکس بود بهتر میشد.
چقدر من کم توجه هستم :thumb:بله ضدآب هستن. با این وجود درک نمیکنم کسی که عکاس ورزشی یا حیات وحش نیست چرا باید راحتی و کیفیت 1 لنز پرایم رو کنار بذاره و و با 1 لنز زوم کار کنه! حالا ممکنه نهایتا 1 نفر 135-18 رو بپسنده . اما متوجه نمیشم وقتی فوجی این همه لنزهای پرایم با کیفیت داره چرا دوستان بعنوان لنز اول 1 زوم گرون قیمت رو به مردم پیشنهاد میدن ؟ درحالی که معقول اینه که لنز اول 1 لنز پرایم نرمال باشه
اینم که میگید سبکتره دیگه تفاوت معنا داری نداره
X-T2 با لنز 135-18 حدود 970 گرم وزن داره ( این عملا میشه وزن یک DSLR ) و 80D با لنز 135-18 حدود 1180 گرمه که تفاوتی 200 گرمیه
درحالی که مثلا X-T1 با لنز 35 , f2 وزنش 620 گرمه 600 گرم با 80D تفاوت داره یعنی نصف . دیگه حرف 27mm کوچیک 78 گرمی رو وسط نمیکشم
همینطور 135-18 اجازه خلق پرتره های جذاب و بوکه رو از عکاس میگیره ؟
چرا 1 عکاس مخصوصا کسی که دوربین اولشه باید خودش رو از گرفتن پرتره خوب محروم کنه !!
خدایی اون فاصله 135-55 بجز فریز کردن مرغ دریایی به چه درد 1 دوربین اولی میخوره!؟
والا راستش خود من X-Pro2 و مجموعه لنزهای F/2 فوجی رو دارم و در عین حال لنز زوم هم دارم ... همش بستگی به موقعیت و زمان و مکان داره .. یه کار جالبی که تو فروشگاه نمایندگی دیدم اینه که اونجا از هر کسی که دوربین X میگیره یه عکس فوری میگیرن و روی دیوار نصب میکنن ... اینجوری همه میفهمن که کی چه وسیله ای انتخاب کرده ... من واقعن عکسها رو از سر کنجکاوی بررسی میکنم مثلا الان میدونم که آقای نصرالله کسراییان X-T1+18-135 داره یا کامران عدل X-T2+18-135 داره سیمون آیوازیان X-Pro2 و لنزهای 10-24 و18-55 حسن غفاری X-T1 و X-T2 با لنزهای زوم و ۳۵مم اف ۱/۴ داره .... البته لیست بلند بالایی هست منظورم اینه که نمیشه حکم صادر کرد و یه عکاس با هر سبک عکاسی باید همه جور لنزی داشته باشه اما خودم همیشه به عنوان لنز اول به یه زوم خوب رای میدم .
۲۰۰ گرم تفاوت وزن در یه روز عکاسی ۲کیلو به نظر میرسه تفاوت کمی نیست! ضمن اینکه یه مجموعه ضد آب هم داری که اگه بخوای در کانن بدنه سری ۱ و لنز ال داشته باشی تفاوت بیشتر از ۱ کیلو میشه
در مورد ابعاد هم من الان xt20 رو با لنز 16-55 که جزو زومهای بزرگ فوجی هست. دارم استفاده میکنم. که نه تنها مشکلی باهاش ندارم بلکه بسیار هم خوش دسته. با نیکون 5300 هم که جزو کوچکترینای نیکونه همزمان مقایسه کردم.. وباید بگم اصلا قابل مقایسه نبود از نظر ابعاد و خوشدستی.
اصولا من مشکلی جدی با 55-16 ندارم . دامنه اش منطقیه.گرچه خودم 35 فیکس یا 23 فیکس رو کاملا بهتر میدونم . نهایتش چند قدم جابه جا شدنه .
اما 55-16 چیزی نیست که برا لنز اول خیلی بشه بهش گیر داد .گرچه تو بازه 55-35 دیافراگم بازی نداره و کارایی لازم رو نداره
اما خداییش درک نمیکنم تو لنز اول اعدادی مثل 90 - 110 - 135 چه کاربردی برای کاربر داره
صحیح اینه که کاربر با 1 لنز نرمال شروع کنه . هم به پیشرفتش کمک میکنه و هم کادربندی رو درستر و بهتر درک میکنه
تو این فاصله کاربر با علایق خودش آشنا میشه و بعدا در صورت نیاز میتونه 1 لنز مکمل بگیره . (اینجوری کاربر 2 لنز کامل داره )
اما وقتی 135-18 رو به عنوان لنز اول پیشنهاد بدین ، این بنده خدا بخوات جدی عکاسی خیابانی و مستند انجام بده مشکل داره . بخوات جدی پرتره بگیره مشکل اساسی داره . بخوات لند اسکیپ بگیره باز داستان داره .
درواقع این لنز هیچ کاری رو کامل انجام نمیده و در آینده سبب تحمیل هزینه اضافه به کاربر میشه
دوستان اهل فوجی
بنده مشکل اساسی با پردازش jpge دوربین فوجی xt2 دارم
عکس ها در کراپ 50 درصد ( 50 درصد زوم در فتوشاپ یا acdsee ) همه چیز خیلی زیبا و عالی هست اما در حالت 100 درصد انگار 110 درصد زوم داریم و یه طور هایی عکس حالت آبرنگی داره
الان تست کردم عکس خام رو در لایت روم باز کردم و با jpg اش مقایسه کردم خیلی این مورد به چشم میاد
عکس خام فوقالعاده هست از نظر شارپنس و طبیعی بودن بافت های چشم و پوست
اما jpg مصنوعی به نظر میاد
چطور و با چه تنظیماتی میشه jpg رو شبیه عکس خامش کرد ؟
تنظیمات شارپنس و ... درمنوی Q همگی 0 هستند
سلام
طبیعتا داستان به چندین متغیر مختلف بستگی داره ، به طور کلی فایل jpeg به سلیقه هر کمپانی در پردازش برمیگرده درست مثل اینکه شما دست پخت چند آشپز مختلف از یک نوع غذا رو بچشین ... این سلیقه مثلا ممکنه برای منظره خوب باشه برای پرتره نه و یا برعکس در موردی که گفتین اولا پیشنهاد میکنم فیلم سیمولیشنهای مختلف رو آزمایش کنین دوما اینکه پارامتری رو که اذیت میکنه شما رو میتونین منفی کنین مثل کاهش نویز که منفی هم داره
من از آمازون فلش کوچک tt350 گوداکس و تریگر x1t-f مخصوص فوجی خریدم خیلی عالی هستند هر دو
میخوام برای منزل فلش بزرگتر و سافت باکس بخرم برای عکاسی از کودک
به نظرتون میشه از مدل Godox QS-400 استفاده کرد در کنار فوجی فیلم ؟ آیا از تریگر x1t-f میشه براش استفاده کرد ؟
X-Pro2 خیابانی تره ( محل قرار گرفتن ویزور و شکل دوربین )، شاید بعنوان دوربین دوم جذابتر از X-T2 باشه .گرچه X-100 هم هست ولی بهرحال X-T2 کامتره
درود.
لنز فوجی 55-16 دارای دیافراگم 2.8 در تمامی بازه لنز و همچنین از سری WR می باشد.
سپاس از توجه شما.
FUJINON LENS XF16-55mmF2.8 R LM WR | Specifications | Fujifilm Global
این مشکل مربوط میشه به موتور پردازش برنامههای لایتروم و فتوشاپ که نمیتونن فایلهای خام سنسورهای ایکسترنس رو بدرستی پردازش کنن. شما دوکار میتونین انجام بدین.
اول اینکه برنامه پروسس فایل خام رو کلا تغییر بدین، من بر اساس تجربه خودم برنامه فوتونینجا رو پیشنهاد میدم که بهترین الگوریتم پروسس رو برای بازیابی جزئیات فایلهای خام فوجی داره.
دوم اینکه اگه مثل من ترجیح میدین عکسهاتون رو داخل لایترووم پروسس کنید باید از یه برنامه واسط استفاده کنین تا فایل خام فوجی رو به فرمتی که برای لایترووم مناسب باشه تبدیل کنید.
برنامهای هست به اسم Iridient X-Transformer که فرمت خام فوجی رو به فرمت dng که فرمت خام ادوبی هست تبدیل میکنه و دیگه اون مشکل پیش نمیاد.
اوه!! من اول خیلی سریع متن شمارو خوندم و فکر کردم با پروسس فایل RAF مشکل دارین الان میبینم که با JPG خود دوربین مشکل دارین.
البته من همچین مشکلی با خروجی JPG دوربین خودم ندارم ولی این مشکل میتونه از این تنظیمات باشه:
1- شارپنس و نویز ریداکشن، که حتی در مقدار صفر هم اعمال میشه. نویز ریداکشن رو در بیشترین مقدار منفی بذارین و شارپنس رو یکی یکی کم کنید و تست کنید تا مقدار درست بدست بیاد.
2- فیلم سیمولیشن، ممکنه این مشکل اصلا ربطی به شارپنس و نویزریداکشن نداشته باشه و بخاطر استفاده از پریستهای با غلظت رنگ بالا مثل ولویا یا آستیا پیش بیاد.
برا پرتره کلاسیک کروم و نگاتیوها (های و استاندارد) بهترن. البته میشه با تنظیم کردن پارامترها از بقیه پری ست ها هم استفاده کرد مثلا من آسیتا رو با این تنظیمات استفاده میکنم
color=-1, shadow=-2, highlights=-1, NR=-2, sharpness=-2
با این تنظیمات یه پرتره لوو کنتراست خوبی تولید میکنه دوربین.
یک مشکل فوجی در کراپ صددرصد عکسهای Jpeg همیناست. طبق روشی که دوستمان در کاهش شارپنس و رنگ گفتند عملکنید و یا راع عکاسی کنید.
سلام دوستان
آیا تا بحال به روشی برای محاسبه تعزاز شاتر زده شده در xt2 و کلا فوجی بر خوردید؟
سلام
فکر کنم فوجی روشی برای محاسبه تعداد شاتر مکانیکی زده شده که در دسترس ما باشه نداشته باشه . شاید مراکز سرویس خودشون بتونن دسترسی داشته باشن . در دی اس ال آر ها هم که این امکان هست در واقع تعداد عکس گرفته شده با دوربین رو نشون میدن و دلیلش هم اینه که عمر میرور باکس کمتر از شاتره ... ولی در فوجی به خاطر دو شاتره بودن دوربین تعداد شاتر مکانیکی ملاک تعداد عکس گرفته شده نیست.
سلام.. دوستان تفاوتای Xt2 با XT20 توجیح میکنه اختلاف قیمتی 3 میلیون تومنیشونو؟ من XT2 رو به خاطر ضد آب بودن و EVF بزرگترش و خوش دست تر بودنش ترجیح میدم اما این اختلاف قیمت خیلی زیاده به نظرم.. نظر شما چیه؟ آیا با این قیمت ارزش اینو داره که 3 میلیون از نیکون D7500 گرونتر باشه؟
اگر همانطور که گفتید برای شما ضدآب بودن و مستحکمبودن بدنه خیلی مهماست، بهتر است X-T2 را تهیهکنید. ولی اگر میتوانید با بدنهی X-T20 کنار بیایید، از لحاظ خروجی هیچ تفاوتی ندارند. ضمن اینکه میتونید به گزینهی X-E3 هم که جدیدن معرفی شده فکر کنید. برای اطلاع به تاپیک این دوربین مراجعه نمایید.
X-T2 از نظر کلاس بدنه در رده پروفشنال رده بندی میشه ... فکر کنین تو رده 1Dx کانن و اگه اشتباه نکنم معادلش در نیکون میشه D5 ضمنا من خودم خروجیش رو باکاننی که گفتم مقایسه کردم و خیلی بهتر بود .... دوربینهای پرو با مشخصات خاصی ساخته میشن ، چه از نظر کنترولهای بیرونی و چه از نظر ساختار داخلی ، ربطی هم به کیفیت عکس نداره داستان.
فقط EVF بزرگتر نیست فریم ریت ویزورش از چشم انسان سریعتره ، ۳۰ دقیقه فیلمبرداری 4K امکان اتصال ااکسترنال با HDMI )Log تعداد تا ۱۴ فریم در ثانیه عکاسی .... به نظر من اختلاف قیمت کاملا توجیه داره اگه پولش باشه و جدای این داستانها به نظر من این دوربین از کاملترین دوربینهای تاریخ دوربینه از جمیع جهات ... قیمتش هم کمتر از نصف دوربینهای تقریبا هم رده اش است.
من شباهتی بین این بدنه و فول فریمهای سطح بالای مثل D5 و 1DX نمی بینم. چه از نظرظاهری و چه از نظر عملکرد.
فایل پیوست 82698
خوب طبیعتا بین یک دوربین پرو میرورلس و DSLR باید تفاوت ظاهر و باطن وجود داشته باشن ! اون چیزی که گفتم مربوط به قیافه دوربین نیست! همه بدنه های پرو از کمترین تعداد قطعات متصل منیزیوم ساخته میشن (۳ تکه) از بابت مدارات داخل از مدارات جدا از هم استفاده میکنن و برای مثال اگر مدار فلاش یا کارت حافظه ایراد پیدا کنه بقیه دوربین کار میکنه معمولا ، بحث Weather Proof بودن رو همه دارن (کم و بیش) از نظر نرم افزاری بالاترین رده تعاریف دلبخواهی رو در این دوربینها پیدا میکنین (custom setting) ... در مجموع منظور از دوربین پروفشنال دوربینه که برای کسانی که شغلشون عکاسیه و تعداد شاتر بالایی در هر هفته میزنن طراحی میشه( دوام زیاد قطعات) و در عین حال دوربین باید انعطاف زیادی برای سبکهای مختلف عکاسی( و فیلمبرداری!) که ممکنه برای آدم حرفه ای پیش بیاد داشته باشه (Oveall everything) همچنین بیشترین و سریعترین امکان تنظیمات سریع و دستی (بیرون منو) وجود داشته باشه .... برای مثال (چون خودم کانن استفاده میکردم قبلا) در کانن نسل اول دوربین 7D از نظر فاکتورهایی که گفتم در رده بالاتری نسبت به 5D قرار میگرفت و هدف ساخت این بود که دوربین سبکتر و ارزانتر حرفه ای ها باشه .... همین امروز هم اگر کسی بخواهد دوربینی داشته باشد که ژانرهای مختلف عکاسی رو پوشش بده مثلا 5Dsr به کارش نمیاد با وجود اینکه کیفیت عکس بسیار بهتری از 1Dx داره ! 5Dm4 از خیلی جهات به این تعاریف نزدیکتره منتها مقاومتش در برابر گرد و غبار و باران کمه و همچنین از نظر سختافزاری داخلی طاقت بالایی نداره
من از نیکون شناخت زیادی ندارم و ممکنه حرفهام در موردش صدق نکنه!
دوست عزیز ممنونم که عکس دوربینها رو برای روشن کردن افکار بنده گذاشتید ولی هیچ چیز مطلق نیست حتی حرفهای خود من !
من تاحالا جز zack arias و چند تا عکاس پرتره توی فروم ها هيچ حرفه اي رو نديدم که دوربين اصليش ميررور لس باشه
سونی با اين همه پيشرفتی که کرده هنوز دوربين اول عکاس های حرفه اي که با سوژه های متحرک سر و کار دارن نيست فوجی که جای خود داره
تو شرايط عادی هيچ کدوم از دوربين های موجود در بازار از نظر کيفيت عکس تفاوتی که به راحتی قابل تشخيص باشه ندارند
مثلاً با ايزو 100 عکس های دوربين 5 دی سری اول من با 5 دی 4 که الان دارم نداره که فقط با ديدن عکس بشه گفت کدوم عکس با کدوم دوربين گرفته شده
در مورد لنز اينجوری نيست به راحتی ميشه گفت کدوم عکس با 85 art گرفته شده کدوم با 85 1.8
تفاوت بادی ها بيشتر در فکوس و ايزو و امکانات جانبيه
:;)نقل قول:
5Dm4 از خیلی جهات به این تعاریف نزدیکتره منتها مقاومتش در برابر گرد و غبار و باران کمه و همچنین از نظر سختافزاری داخلی طاقت بالایی نداره
خوب طبیعتا تا تعداد استفاده کنندگان یک سبک جدید زیاد بشه زمان میبره مثلا من خودم یادمه که تا سالها بعد از پیدایش دیجیتال تعداد کمی عکاس حرفه ای کارشون رو از دوربینهای مدیوم فرمت و لارج فرمت آنالوگ و در میان خبرنگارها EOS 1 کانن به دیجیتال تغییر داده بودن و این یک واقعیته که دوربین پرو میرورلس کاملا داستان جدیدیه که به سرعت همه گیر میشه همچنین برای آژانس های خبری در همه دنیا پس از سالها انباشت وسایل کانن و نیکون واقعا سخته تغییر ، من پیشنهاد میکنم از لحاظ سرعت فکوس شما دوربینهای جدید از جمله سونی A9 و همین X-T2 رو تست کنید. در ضمن عکاسان حرفه ای فوجی رو اینجا میتونید پیدا کنید و جالب اینکه زک جزوشون نیست! FUJIFILM X-Photographers Online Gallery
سلام، من قبل از XT2، کراپ کنون بعد فول فریم کنون و بعد Nikon D750 داشتم، XT2 دوربین بسیار خوبیه و با تحقیق و بررسی زیاد خریدم، ولی نمیشه گفت در حد D5 و 1DX، درسته تعداد فریم بالایی داره ولی مشکلی که EVF ها دارند بحث Blackout است که تو عکاسی ورزشی تاثیر زیادی داره. البته مثل اینکه سونی تو A9 کلا Blackout حذف کرده و فوجی هم تو دوربین جدیدش H1 قراره این مشکل حل کنه. مشکل دیگه میرورلس ها تو عکاسی شب و بخصوص آسمان شبه. ولی خوبی های زیادی هم دارند مثل فوکوس دقیق و با پوشش زیاد کادر، کوچکی و سبکی بدنه، دیدن خروجی نهایی عکس از لحاظ نورسنجی و وایت بالانس قبل از گرفتن عکس در EVF و سازگاری خیلی خوب با لنزهای دستی برای فوکوس و نورسنجی، من خودم بیشتر از لنزهای سامیانگ استفاده میکنم و دوربین ایزو و سرعت را اتوماتیک براساس دیاف لنز تنظیم میکنه.
البته فکر کنم با این پیشرفت میرورلس ها و تکنولوژی، آینده عکاسی در دست میرورلس ها باشد.
خیلی از عکاسی خوشم میاد دوست دارم عکسهای با کیفیت با جزییات بلا بگیرم. از همه چیزهم عکس میگیرم .صد اب بودن دوربین برام مهم نیست .فیلم برداری هم مهم نیست بین xt1 -xt2-xt20 کدوم گزینه بهتری هست.کیفیت عکس برام خیلی مهمه .ویا اگه گزینه دیگری هست لطفا راهنمای بفرماید .ممنون میشم.
کیفیت تصویر X-T1 با X-T2 متفاوت است. اولی سنسور 16 مگاپیکسل و دومی 24.3 مگاپیکسل دارند. ضمن اینکه پردازشگر X-T2 پیشرفتهتر است و نسل جدید سنسورها و پردازشگر فوجی به شمار میآیند. بنابراین خروجی متفاوتی دارند.
اما X-T2 با X-T20 در خروجی هیچ فرقی ندارند. سنسور و پردازشگر هر دو یکیست. تفاوت در بدنهی مستحکمتر و ضدآب X-T2 و بزرگتر بودن چشمی، و همچنین امکانات بیشتریست که این بدنه دارد. اما از لحاظ خروجی عکس هیچ تفاوتی ندارند.
بازم سلام ببخشید من زیاد سوال میکنم. خوب با راهنمایی شما از فوجی xt20رو انتخاب کردم ولی از قبل دو انتخاب دیگه هم بهم پیشنهاد شده بود یکی پنتاکس pkکه اونم کراب 1.5 ودیگری سونی a7که اونم فول فریم. واز اونجا که من حرفه ای نیستم میتونم با فول فریم استفاده خوب وعکس با کیفیت داشته باشم .ومیگن پنتاکس kpهم خروجی خیلی خوبی داره در ضمن لنزهای اون نسبت به بقیه ارزونترند چون حسگر لرزشگیر داره. لنزاش بدون لرزشگیر وارزونند .حالا از اساتید محترم تقاضا دارم کمک کنند که کدم یکی از لحاظ کیفیت عکس ودوام برای شرایط من بهتر هستند .من کشاورز وتو شهرستان لب مرز عراق زندگی میکنم وقبلا دی600 داشتم حالا شاتر ش نمیزنه نمی دونم چرا .حالا nx200سامسونگ استفاده میکنم .
ببخشین اگ زیاد شد.
دوربین پنتاکس دوربین خوبیست با بدنهای مستحکم و خروجی مطلوب. اما شاید بعدها برای فروش آن دچار مشکل شوید. چون در ایران در بورس نیست و خریداران کمتری دارد. در مورد سونی هم a7 دوربین بسیار خوبیست. البته حداقل a7 II که برخی اشکالات سری پیشین در آن برطرف شده. دوربینی فولفریم با کیفیت بسیار مطلوب. البته بسیار گرانتر و لنزهای گرانتر نیز. اگر پولش را دارید گزینهی مطلوبیست. و دارای امکانات بهینه برای فیلمبرداری.
ولی X-T20 هم از لحاظ خروجی بسیار ارزشمنداست، به ویژه از لحاظ لنزهای ارزشمند فوجی.
دیگر تصمیم با شماست و کسی جای شما نمیتواند تصمیم بگیرد.
در ضمن اگر در مورد هرکدام سوال دارید در تاپیک مربوط همان مطرحکنید. و به احتمال زیاد جواب سوالهاتون رو در پستهای پیشین پیدا خواهیدنمود. و یا اگر در مورد کلیات دوربینهای بدون آینه سوال دارید و مقایسهها آنهادر تاپیک دوربینهای بدون آینه.
این تاپیک فقط در مورد X-T2 است.
بروز رسانی قیمت X-T2 فروردین 97 - نمایندگی استانبول
قیمت : 5750 لیر ترکیه =حدودا 7/600/000
نمی دونم اشتباه میکنم با نه ولی متاسفانه هر چی نمونه عکس در سایت جوزا دیدم کیفیتی که انتظار داشتم رو نداشت شاید من اشتباه میکنم ولی حتی تصاویر ماکرو هم همینشکلی بودن . دوستانی که این بادی رو دارن لطفا کمک کنید و اگه نمونه عکس دارید لینکش رو قرار بدید ممنون میشم
لنز مورد استفاده خیلی در کیفیت عکس تاثیر داره
از سایت فوجی نمونه عکسها رو در سایز بزرگ میتونید ببینید ( البته در صفحه هر لنز )
یک نمونه عکس با لنز 56 :
https://www.juzaphoto.com/galleria.php?l=en&t=1676024
یه عکس بزرگتر از سایت خود فوجی با لنز 56 :
http://www.fujifilm.com/products/dig...f_x_t2_002.JPG
نمونه عکس لنز 50 :
http://www.fujifilm.com/products/dig...2_r_wr_003.JPG
نمونه عکس لنز 90 :
http://www.fujifilm.com/products/dig..._lm_wr_002.JPG
نمونه عکس لنز 35 :
http://www.fujifilm.com/products/dig...2_r_wr_005.JPG
FUJIFILM X-T2 (Ver.4.0.0) – Available in May 2018 • Addition of Focus Bracketing allowing the photographer to shoot focus distance bracketing of up to 999 frames.فریم ور جدید برای X-T2
• Compatible with new cinema lenses FUJINON MKX18-55mmT2.9 and FUJINON MKX50-135mmT2.9.
• Enlarged and customizable indicators and information in the viewfinder and/or LCD monitor. Users can also customize the location of where information is shown on the display.
• Addition of F-log SD card recording.
• Addition of 1080/120P high-speed video mode ideal for recording slow motion footage.
• Enhanced Phase Detection AF to improve performance in various shooting environments.
• Addition of “Flicker Reduction” to reduce flicker in both pictures and display when shooting under fluorescent lighting.
• Addition of “Select Folder” and “Create Folder” allowing users to choose the folder that images are stored in and to create a new folder.
سلام بادی XT-2 فیلتر لوپس نداره آیا این مورد در عکسها مشکلی از نظر مویر ایجاد نمیکنه ؟ و یه جایی هم خوندم که نبود این فیلتر میتونه سنسور رو آسیب پذیر کنه به نظرتن این مطلب چقدر صحیحه ؟
سلام
اصلا تمام جذابیت سنسور فوجی (که متاسفانه کسی هم توجه نمیکنه) همینه. دیزاین سنسور فوجی با همه سنسورهای دنیا از نظر رنگ گذاری پیکسلی فرق میکنه : در تمام خطوط عمودی و افقی سنسور RGB کامل وجود داره و در نتیجه مویر وجود نداره. به همین دلیل تونستن فیلترها رو از جلو سنسور بردارن و شما شارپنس بسیار خوبی میگیرین .... سنسور در نهایت شیشه محافظ داره و آسیب پذیر نیست
سلام پستهاتون مثل همیشه پر از مطالب آموزنده و عالی هست نتونستم به یک تشکر ساده بسنده کنم بابت همین از همه اعضا عذر میخام و همچنین مدیران محترم فروم اگر آف تاپیک هست .
بنده هم عکسهای زیادی از این بادی دیدم و مویری نتونستم تشخیص بدم برای همین کنجکاو بودم که شما دقیق و علمی علتش رو توضیح دادین
البته موردی که فرمودید بیشتر مربوط به غنای رنگی و جنس تصویر متفاوت این سنسور هستش (شباهت جنس تصویر به نگاتیو) ، اونچه که باعث میشه مویر وجود نداشته باشه الگوی توزیع فتوسل ها در سطح سنسوره که الگوریتمش رو از روی شکل پخش شدن مولکول های اکسید نقره روی نگاتیو برداشتن و خب این دانش فقط در کمپانی های تولید کننده نگاتیو وجود داشته که خب فوجی به بهترین شکل عملیاتیش کرده .
سلام فیرم ور جدید XT-2
Firmware for X-T2 | Fujifilm Global
سلام چرا سنسور این بادی در DXO بررسی نشده ؟
DXO عملکرد سنسور های فوجی را غیر واقعی و شبیه سازی شده میداند ، یعنی رنگ های تولید شده در شبیه ترین حالت به رنگ های واقعی قرار دارند ولی واقعی نیستند همچنین با این کار فوجی میتواند داینامیک رنج را بصورت مصنوعی بالا ببرد و همه چیز مانند نقاشی شود و عملا این نوع رقابت ناسالم خواهد بود ، DXO با انتشار این مقاله در سال 2011 از تست سنسور های فوجی انصراف داد و دیگر به دوربین های این شرکت امتیازی نداد.
سلام یعنی واقعا سنسورهای فوجی اون توانایی که ادعا میشه رو ندارن ؟!!! برام عجیب بود که چرا بادی های فوجی در تستها وجود ندارن باور بفرمایید فکر میکردم که احتمالا هنوز فرصت نکردن بررسی کنن یا دلایل دیگه ولی اصلا فکر نمی کردم به این دلیل باشه ممنون بابت جواب همچنین متشکرم از جناب صابر به دلیل وقتی که گذاشتند
بحث توانایی یا عدم توانایی نیست چون با این نوع پردازش عملا فوجی اصلا در رقابت مستقیم قرار نمی گیرد ، مثلا سونی پروفایلی به اسم S-log دارد که تا %1500 داینامیک رنج را در مد فیلمبرداری افزایش میدهد که یک حالت شبیه سازی شده است و در صورت خاموش بودن آن فقط به اندازه توان واقعی سنسور افزایش می یابد ، فوجی هم از چنین روش هایی استفاده میکند با این تفاوت که برای عکاسی ساخته شده و انتخابی یا قابل خاموش کردن نیست ، البته باید اعتراف کرد این روش روی فایل خام فوجی نتیجه خوبی داده ولی در jpg با توجه به متفاوت بودن نوع پردازش فایل های آبرنگی تحویل میدهد ، بنابراین DXO نمی تواند امتیاز خالص سنسور را از تغییرات مصنوعی و رنگ های شبیه سازی شده جدا کند و امتیازی در نظر بگیرد. البته در سایت DXO توضیحات دقیق تری وجود داشت ولی با تغییراتی که در این یکی دو ساله در سایت ایجاد کردند ظاهرا آرشیو های قبلی همه حذف شده اند.
سلام، موضوعی که شما میفرائید که فوجی بر روی داده خام خروجی سنسور یک پروفایل اعمال میکند و بعد آن را به عنوان فایل RAW تحویل میدهد، صحیح نیست. و علت اینکه سایت dxo سنسورهای فوجی را تست نمیکند به علت عملکرد غیر واقعی و شبیه سازی شده سنسورهای فوجی میباشد، نیز غیر واقعی است. تنها علتی که تاکنون این سایت سنسورهای فوجی را تست نکرده تفاوت پیکسل مپینگ سنسورهای فوجی با سایر شرکتها میباشد. به نقل از سایت PetaPixel پروتکلهای تست سایت dxo توانایی تست سنسورهای فوجی را نداشته و تنها برای سنسورهای نوع بایر تنظیم شده است و سازگاری پروتکلهایشان با سنسورهای فوجی نیازمند زمان است. البته قرار است تا چند وقت دیگر سنسور دوربین قطع متوسط فوجی را تست کنند. لینک سایت Petapixel :
https://petapixel.com/2016/01/26/why...ifilm-cameras/
petapixel جز سایتهای زرد است به اخبار آن توجهی نکنید ، DXO روی سنسور بصورت سخت افزاری هیچ تستی انجام نمی دهد که نوع چیدمان پیکسل اهمیتی داشته باشد ، فایل خامی تهیه میکند که روی آن تست انجام میشود ، بدست اوردن داینامیک رنج یک سنسور هیچ ارتباطی با چیز های که این سایت سر هم کرده ندارد.
ادعای فوجی در مورد عملکرد بهتر سنسورش در حد یک فول فریم هم یک توهم است و من چیزی بیشتر از Aps-c ساده نمی بینم حالا کجای این واقعیت باعث به خشم آمدن طرفدارن فوجی شده نمیدانم ، با این نوع برخورد ها ترجیح میدم دیگه در بحث ها شرکت نکنم ،پیروز باشید.
ای بابا خشم چیه؟ خوب اگه آدم عکس العمل نشون نده اطلاعات غلط تو ذهن دیگران نهادینه میشه!
اینم یه لینک دیگه البته اگه DXO زرد نیست!
https://support.dxo.com/hc/en-us/art...Trans-sensors-
فایل خام فوجی فیلم رو ببینید و با فایل های خام سونی و کانن و نیکون و ... مقایسه کنید خواهید دید هیچ چیز عجیب غریب و غیر واقعی و ... توش وجود نداره
دوربین فوجی پردازش jpg خاص خودش رو داره مثل هر دوربین دیگری که پردازش jpg خاص خودش رو داره و فکر نمیکنم این موضوع ربطی اصلا به dxo داشته باشه و در نهایت dxo همون فایل خام رو بررسی خواهد کرد که مثل خام کانن و نیکون و سونی و ... است
موضوعی هم که سایر دوستان در لینک های بالاتر اشاره کردند دقیقا مربوط به نوع چیدمان پیکسلی سنسور هست
Why DxO OpticsPro doesn't support Fuji cameras with X-Trans sensors ?
The X-Trans sensor in most of Fuji cameras does not use a Bayer matrix, but rather a very different matrix whose pixels are arranged in rows of three colors — a technology inspired by the naturally irregular distribution of silver halide crystals on film.
The demosaicing algorithms of DxO OpticsPro that allow it to process digital camera RAW photo files were designed to process the output of sensors using the Bayer matrix. Further, some of the algorithms that are used for denoising, exposure, or white balance corrections are also based on the Bayer matrix.
As DxO OpticsPro is not currently able to process RAW files from Fuji cameras with X-Trans sensor, DxO Labs has chosen instead to focus — as it always has — on the best image quality, and thus for the moment has decided not to support cameras for which it cannot provide results that perfectly fulfill this criterion.
سلام
نمیدونم اینجا میشه گفت یا نه ، ولی الان شرایط بازار نرمال نیست و لازم دیدم خبر بدم که فوجی فیلم داره دوربینهاشو بر مبنای دلار ۴۲۰۰ میفروشه... من دیروز خرید کرم و گفتن تا زمانی که جنس داشته باشن ادامه میدن...
سلام به همه عزیزان.من در ویدئویی از این بادی، دکمه رنگی دیدم که روی دکمه شاتر بسته شده بود فکر میکنم اینطوری هم فشار دادن دکمه شاتر راحتتره هم داخلش از گرد و غبار و .. پر نمیشه . به نظرتون اینجا پیدا میشه برای خرید ؟فایل پیوست 83514
سلام به همه عزیزان. بنده تجربه کار با لنز 200 - 55 رو ندارم آیا با این لنز در 200 مم چنین عکسی با این بادی میشه ثبت کرد یا از اکستندر استفاده شده ؟
https://www.juzaphoto.com/galleria.php?l=en&t=2306947
ممنونم بابت جواب. بزرگنمایی همینقدره یا کراپ باید بشه ؟ ببخشید زیاد سوال پرسیدم .من این بادی رو با لنز 18-55 دارم که واقعا خیلی خوبه میخام یه لنز دیگه بگیرم برای این بادی و عکاسی از ماه هم برام مهمه
سلام . اگه از رادیوتریگرهایی که فرستنده و گیرنده هستند استفاده کنم ، میتونم گیرنده رو به فلاش 500 وصل کنم و فرستنده رو به بادی X-T2 ؟ به این صورت امکانات فلاش برام قابل دسترسی هست ؟ از طریق منوی دوربین X-T2 در این حالت چقدر میشه روی فلاش 500 کنترل داشت ؟
سلام دوستان، نمیدونم کدامیک از این دو مدل دوربین فوجی x-t2و xpro2 را انتخاب کنم، برای عکاسی خیابانی و پرتره میخوام و فیلمبرداری هم برام مهمه، یک دست دوم اکس تی 2 هست با حدود 30000 شات و یکی هم همین مدل با 8000 شات ولی حدود 3 میلیون گرانتر، قیمت اکس پرو 2 هم تقریبا با اکس تی 2 در یک محدوده است. و دیگر اینکه عمر مفیده شاتر این دوربین ها چقدره. یک لنزهم برای پرتره معرفی کنید. لنز هم 18 55 را دارم و دوربین xe1.
تشکر پیشاپیش از پاسخ های عزیزان.