برای دی 800 کدوم مدل yongnuo رو پیشنهاد می فرمایید. ؟ و کجا میشه تهیه کرد؟
Printable View
برای دی 800 کدوم مدل yongnuo رو پیشنهاد می فرمایید. ؟ و کجا میشه تهیه کرد؟
كلا هر ريموتي كه روي 700 و 300 كار كنه با 800 سازگاره
hama هم روش امتحان كردم و جواب مي ده.
سلام ، دفترچه دی 800 رو میخوندم ، نوشته بود در مود m تشخیص چهره نداره ، حالا سوالی که پیش اومده این هست : با نصب sb900 بر روی این دوربین ، برای داشتن بک لیت عکاس میخواد با مود m سرعت رو روی یک شصتم و دیافراگم را روی 5.6 بگذارد (کاری که بارها با دی تری اس انجام و از روشنایی سوژه و پشت آن لذت بردم البته با روشن بودن auto iso و استفاده از مود ttl-bl فلاش ) آیا سیستم تشخیص چهره دوربین در نورسنجی فلش 900 تاثیری نخواهد داشت ؟ برای استفاده از سرعت پایینتر و دیافراگم بازتر در عین حال بهره جستن از نورسنجی تشخیص چهره بهمراه فلاش اس بی 900 ، اساتید چه راهنمایی میفرمایند ؟
خب ، جواب سوال اول حقیر رو ندادید ، شاید با زبان الکن نتونستم خوب منظور خودم رو حضورتون برسونم . امیدوارم جواب سوال حاضر رو بخصوص دوستانی که دی 800 دارند مرقوم بفرمایند :
در لایو ویو در مد فیلمبرداری زمانی که فول فکوسaf-f را همراه تشخیص چهره انتخاب میکنم ، عملا دوربین چهره را تشخیص میدهد اما بر روی آن پیوسته فکوس نمیکند !!! باید af-on را برای فکوس حتما فشار داد . در حالیکه در همین مد زمانیکه 3d - tracking یا دنبال نمودن هر چیزی (حالا صورت شخص یا حرکت اشیا ) را روشن میکنم ، عملا فکوس بصورت پیوسته انجام میشود (البته زیاد دقت ندارد ) سوال حقیر اینست که در حالت اول نباید خود دوربین چهره را دنبال نماید ؟ برای فکوس پیوسته در دی 800 بهنگام فیلمبرداری چه باید کرد ؟ تنها راه دنبال کردن سوژه است ؟ (هندی کمها از چه روشی استفاده میکنند که فکوس اتوماتیک به آن راحتی در اکثر موارد همه چیز را در فکوس نگه میدارد ؟!؟)
سلام ، با وجودیکه view nx2 و capture nx 2.3.4 رو نصب کردم ، اما باز عکسها اینطور 4 خونه نشون داده میشن در حالیکه تو ال سی دی دوربین بهیچ وجه اینطور نیست ! بنظرتون مشکل کجاست ؟ لطفا کمک بفرمایید ، اعصابم داغون شده ، آخر نتونستم تو این چند روز یه خروجی درست و حسابی از این دوربین رو روی مونیتورم ببینم !!! دق مرگ شدم تا الان !فایل پیوست 35192
من این تنظیمات رو انجام دادم و دائم بر روی سوژه ( صورتش) فوکوس داشتم:
در منوی autofocus ٬ در بخش AF_C priority selection گزینه Focus رو به تنهایی انتخاب کنید.
af-f و face priority رو با command dial انتخاب کنید.
نکته مهمی که بهش برخوردم اینه که در بخش ( منو) focus tracking with lock on اگه سوژه به دوربین نزدیک هست گزینه AF-1(short) رو انتخاب کنید و اگه فاصله اش زیاده Af-5(long) رو انتخاب کنید.
در کل اکثر دوستان دارن از قابلیتهای عکاسی این دوربین لذت میبرند و خیلی سراغ فیلمبرداری باهاش نرفتن که بشه راهنمایی خیلی دقیقی کرد ولی با تنظیمات بالا و جابجایی سوژه بطور دقیق و ممتد صورت سوژه توسط دوربین شناسایی و فاصله سنجی میشد.
یک مورد دیگه که حتما خودتون اطلاع دارید و جسارت بنده رو بخاطر یادآوریش میبخشید اینکه اگه سوژه صورتش رو نصفه نیمه هم برگردونه ٬ دوربین مثل مغز انسان قادر به تعقیب سر سوژه نیست و فقط صورت رو از روبرو تشخیص میده و اگه هدف تعقیب سر سوژه هست میتونید از همون 3d tracking با فیکس کردن محل زوم و تغییر composition توسط خودتون استفاده کنید.
در ضمن فوکوس ممتد باعث ثبت صدای موتور فوکوس روی فیلم میشه مگه اینکه از میکروفون اکسترنال استفده کنید.
راستش میترسم مثل داستان خیاط و پادشاه بگم من تو مونیتورم عکسی که گذاشتین رو به هیچ وجه چهارخونه نمیبینم و هیچ مربعی با هر سایزی تشخیص نمیدم ٬ولی....نقل قول:
سلام ، با وجودیکه view nx2 و capture nx 2.3.4 رو نصب کردم ، اما باز عکسها اینطور 4 خونه نشون داده میشن در حالیکه تو ال سی دی دوربین بهیچ وجه اینطور نیست ! بنظرتون مشکل کجاست ؟ لطفا کمک بفرمایید ، اعصابم داغون شده ، آخر نتونستم تو این چند روز یه خروجی درست و حسابی از این دوربین رو روی مونیتورم ببینم !!! دق مرگ شدم تا الان !
در هر حال مراجعه مکرر به نرم افزارهایی که ذکر کردید برای رویو عکس کار سختیه و من NEF codec ( Nikon Imaging | Global Site | NEF Codec Download
رو نصب کردم که خیلی راحتتر با نرم افزار defult سیستم عامل قابل مشاهده و هم چنین داشتن thumbnail هست.
اما یک مورد دیگه هست و اون اینکه شدیدا به لرزش ( حتی از نوع میکرونی) حساسه این دوربین و اگه ریموت دارید در حالت live view که اتوماتیک ٬ آینه جلوی سنسور بالا هست و با زوم کردن و فوکوس دقیق روی سه پایه عکس بگیرید ( عجب توصیه ای برای دوستی که دنبال 3d tracking هست!).
قربان یک عالمه براتون نوشتم ، متاسفانه همش پرید !
بسیار لطف فرمودید ، خلاصه بگم همه چیز حل شده الا این 4 خونه بودن ! عکس رو ذخیره و بزرگتر کنید . 4 خونه بودن در ناحیه مژه ها ، موها و ابروها کاملا مشخص هست . در کنار اون کدک نیکون رو هم نصب کردم ، در ویندوز فتو لایو گالری عکس رو بصورت یک صفحه مشکی بزرگ باز میکنه که عکس اصلی در بالا گوشه چپ تصویر هست که وقتی بزرگ میکنید باز همینطوره !
امیدوارم نخندید ولی من عکس رو ذخیره کردم و بزرگ کردم بجز دیده شدن پیکسلها که امری طبیعی هست موردی ندیدم٬ اگه سایر دوستان هم لطف کنند و تست کنند شاید بهتر بشه مشکل رو متوجه شد. در ضمن با استفاده از کدک در Windows photo viewer عکسها رو مثل عکسهای JPG می بینم و با استفاده از view>extra large icon پیش نمایش خوبی هم از عکسها دارم.
فایل پیوست 35199