سلام
در حالت فوکوس دستی در Live view با چرخاندن رینگ فوکوس نتیجه در نمایشگر با اندکی تاخیر دیده می شود ( در بزرگنمایی محسوس تر است ). در کار کردن با دوربین های کنون به چنین موردی برخورد نکرده بودم.آیا همه نیکون ها این طور است و یا فقط این مدل؟
سپاس
Printable View
سلام
در حالت فوکوس دستی در Live view با چرخاندن رینگ فوکوس نتیجه در نمایشگر با اندکی تاخیر دیده می شود ( در بزرگنمایی محسوس تر است ). در کار کردن با دوربین های کنون به چنین موردی برخورد نکرده بودم.آیا همه نیکون ها این طور است و یا فقط این مدل؟
سپاس
با سلام
یه راهنمایی از دوستان میخواستم اونم اینکه یکی از دوستان بنده میخواد دی 610 رو صرفا بدنه با توجه به کمبود بودجش بگیره چون من از لنز های نیکون زیاد اطلاعاتی ندارم خواست بپرسم حداقل لنزی که میشه واسه این بدنه صرفا تا یه مدت کوتاه کار راه انداز بگیره چی میتونه باشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنین.
ایشون یه لنز میخواد که صرفا " تاکید میکنم صرفا بتونه دوربینو راه بندازه همین ولی تا 4 - 5 ماه دیگه لنز مورد نیاز خودشو میخره.
در ضمن پولی که بعد از خرید بدنه واسش میمونه میگفت 400 تومنه که تو این رنج قیمت فقط بندازه رو دوربین که راه بیفته. البته نمیدونم من خودم بهش 50 mm f1.8 رو پیشنهاد دادم که 450 قیمتشه که نمیدونم با فول فریم ها کار میکنه یا نه؟
درود
مسئله ای که در این دوربین برام عجیبه انتخاب زیاد ایزو در حالت ایزوی اتومات است.به عنوان مثال در حالت تقدم دیافراگم و ایزوی اتومات با فوکال ۲۸ میلیمتر و دیاف ۹ دوربین برای شاتر ۱/۴۰۰۰ ثانیه و ایزوی ۴۰۰۰ انتخاب میکنه!!
چرا مقدار ایزو رو کاهش نمیده و در عوض شاتر رو برسونه به مثلا ۱/۲۵۰ ؟؟
مگر در فوکال ۲۸ میلیمتر نیاز به این سرعت شاتر است؟!!
چندین بار تست کردم و نتایج مشابهی گرفتم و در کل علاقه ای به انتخاب ایزوی پایین نداره؟!
درود،
راه حلی که خود من برای D7000 استفاده می کنم استفاده از تعریف حد پایین و بالا برای ایزوی اتومات هست به این صورت که برای حد بالا مثلا ایزوی 800 رو تعریف می کنم در این صورت دوربین تحت هیچ شرایطی ایزو رو بالاتر از 800 نمیبره و بسته به مد عکاسی( تقدم دیافراگم یا تقدم شاتر) برای جبران نوردهی یکی از این دو پارامتر رو تغییر میده.
اتفاقا شما همه چیز رو به دوربین نسپردید.تنظیمات رو به حالت اولیه برگردونیدو سپس حالت AUTO رو انتخاب کنید.این میشه سپردن همه چیز به دوربین.
حالا یک سطح بالاتر می روید و مدهای شبیه AUTO رو انتخاب می کنید.در این حالت باز تقریبا اکثر تنظیمات دست دوبین و شما فقط می گویید که مثلا من می خوام پرتره بگیرم و دوربین دیاف رو باز می کنه و سرعت شاتر درست رو انتخاب میکنه.
یک سطح بالاتر مدهای P A S و در نهایت M قرار دارند که به صورت گسترده ای تنظیمات رو در اختیار کاربر قرار می دهند.
تنظیمات گسترده از قابلیتهای دوربین های سطح بالاست(DSLR بدون آینه و .....) .این تنظیمات کاربرد هنری هم دارند.برخی مواقع ممکن است عکاس تصمیم بگیره که عکس باید تاریک یا روشن باشه(نسبت به استاندارد مترینگ) یا از سرعتهای شاتر غیر معمول استفاده کنه.
درود
عکسهای این دوربین رو تا چه سایزی میشه چاپ کرد بدون افت کیفیت؟
چون توی فتوشاپ که بازش میکنم سایز رو ۵۱ در ۳۴ سانتی متر نشون میده؟ یعنی این بزرگترین سایز چاپش هست؟!
سلام
درdpi300 بله ، ولی در چاپ های سایز بزرگ از dpi به مراتب کمتر استفاده میشود
توضیحات کاملی در لینک زیر ارایه شده:تعیین اندازه مناسب برای چاپ تصاویر دیجیتال | عکاسی
تو بدنه دی 610 به غیر از مشکل پاشش روغن که البته انگاز خیلی بعید تر و کمتر از600 هست مشکل دیگه دیده نشده نه؟مثل مشکل نقاط سفید تو نوردهی طولانی 810 یا مشکل نشت نور 750؟
درود بر دوستان
هنگام عکاسی از سوژه های پرنور مثل ماه در Live view هر چقدر تنظیمات نوردهی رو کم میکنم باز هم چیزی که در نمایشگر دیده میشه پرنور تر از چیزی هست که ثبت میشه.یعنی تغییر تنظیمات هیچ تاثیری بر روی تصویر نمایشگر نداره به طوری که قرص کامل ماه به شکل یک دایره کاملا نورانی دیده میشه و جزئیاتش قابل بررسی نیست.تنظیماتی داره که من بلد نیستم یا طبیعی هستش؟؟
از نور سنجی نقطه مرکزی استفاده کنید
ظاهراً توی نيکون چنين گزينه اي وجود نداره که نور سنجی رو شبيه سازی کنه
نقل قول:
Exposure Simulation
The Canon live view can simulate exposure settings. This means that as you adjust your shutter speed, aperture or ISO values, the live view tries to simulate that.
The Nikon live view acts more like a video camera, constantly adjusting to the lighting of your set.
درود،
تجربه ای که خودم با نیکون D7000 داشتم این بود که جبران نوردهی رو به میزان 5EV- کم کردم. بنده هم مشکل شما رو داشتم و ماه به صورت یک دایره نورانی بدون هیچ جزئیاتی ثبت میشد اما وقتی جبران نوردهی رو کم کردم تمامی جزئیات ماه به خوبی ثبت شدند. این روش رو هم امتحان کنید.
ثبت بدون اعمال جبران نوردهی در کراپ 100%
فایل پیوست 70256
ثبت با اعمال 5EV- در کراپ 100%
فایل پیوست 70257
D610 Firmware Update C 1.01
دانلود با لینک مستقیم
مراحل کار:
شارژ باتری تا 100%
فایل را از حالت فشرده خارج کنید و فایل D610_0101 را مستقیما در روت دایرکتوری مموری کارت کپی کنید
در منوی دوربین وارد Setup Menu شوید و سپس وارد Firmware Version شوید و گزینه Update را انتخاب کنید.
درود بر دوستان
این شاتر x200 که بعد از bulb میاد با 1/200 چه فرقی داره؟!؟
امکان نوردهی بیشتر از ۳۰ ثانیه بدون ریموت وجود داره؟
متشکرم
دوستان مشکل عدم کنترل روی دیافراگم در هنگام live view و فیلم برداری رو چطور باید حل کرد در این دوربین ؟
سلام دوستان عزیز
یک سوال برای من پیش اومده به نظر شما اگر یک دی ۶۰۰ بدون مشکل شاتر باشد با دی ۶۱۰ خیلی تفاوت نداره؟
یکی از دوستای من یدونه دی ۶۰۰ پیدا کرده که مشکل شاتر نداره من گفتم دست نگه داره من از اساتید بپرسم
لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم ازتون
سلام
به نظر من ارزش سرمايه گذاري نداره، تقريبا تمام d600 ها اين مشكل رو دارن و دائم بايستي پاك بشه سنسورشون، من خودم مدتي درگير اين قضيه بودم و نهايتا خلاص شدم. اين نكته هم اضافه كنم برعكس d750 كه سريالهاي خاصي ازش مشكل داشتن و در سايت نيكون امكان چك كردن سريالش هست، براي d600 هيچ سريال سالمي از طرف نيكون اعلام نشده و اصلا به حرف فروشنده اعتماد نكنين.
هیچ دوربین دیجیتالی نیست که به تمیز کردن و سرویس دوره ای سنسور نیاز نداشته باشد. بالاخره موقع تعویض لنزف موقع شاتر زدن گرد و غبار و آشغال وارد محوطه سنسور میشه و روی سنسور میشینه. در رابطه با دی 610 هم مبالغه آمیز تبلیغ شده است. تعداد شکایات از این دوربین بسیار کم است. من دو ساله دارم و تا حالا یک بار سنسورش را خودم تمیز کردم. و با وجود تعویض لنزهای مستمر بازهم سنسورش تمیزه.
D610 قاعدتا نباید مشکلی داشته باشه. عرض بنده در مورد D600 بود و البته مشکل پاک کردن بخاطر روغن (ماده چسبنده) بود و متفاوت از جنس گرد و خاک حاصل از تعویض لنز. من حتی ژل مخصوص پاک کردن سنسور هم گرفتم و چندین بار تمییز کردم اما همچنان ادامه داشت و بعضی اوقات از تمییز شدن پیاپی سنسور و فشارهای وارده نگران میشدم.
به هرحال d600 مشکل داره و شخصا به عنوان کسی که داشته و عکاسی حرفه ای نمیکنم ، توصیه میکنم این بدنه را نخرید.
حریدن D600 توصیه نمیشود ، مگر با آگاهی به اینکه به طور حتم نیاز به تعویض یونیت شاتر خواهیدداشت. مگر قبلن تعویض شدهباشد.
اما D610 چرا .
نیکون D600 را از رده خارجکرده.
این بدنه لنز کیت نداره؟
سلام خواهش میکنم راهنمایی کنید لطفا مطمعن جواب بدید . آیا مشکل روغن شاتر و گرد و غبار و این جور مشکل ها که روی دی 600 بود روی دی 610 به طور کامل کامل برطرف شده یا خیر؟ چون بعضی جا ها نوشتن دی 610 تقریبا همان مشکلات رو داره منتها 50% کمتر . یعنی اینکه به طور کامل حل نشده ممنون میشم جواب بدید
سلام
بنده ندیدم همچین چیزی از اهلی بازار هم نشنیدم! همین قدر کافیه که اگر این مشکل وجود داشت این دوربین هنوز تولید نمی شد و جایگزینش معرفی میشد.
دورتا دور اینترنت و حتی همین فروم هم مطالبی درش دیده می شه که می تونه شایعه باشه یا تجربه ی شخصی یک فرد که ممکنه استثناء باشه یا اصلاً درست نباشه، به خاطر همین هرجا خوندید اول منبع بخواهید، دوم منبعش رو بررسی کنید که اصلاً موثق هست یا نه.
سلام
من همیشه تنظیم دوربینم روی حالت RAW هستش و قاعدتا نسبت عکس هم میشه 2x3 ولی الان که داشتم عکسهای مربوط به چند روز پیش رو توی سیستم مرور میکردم پوشه مربوط به یک روز فرق داره و نسبت عکسها 16x9 هستش! در صورتی که به تنظیمات سایز دست نزده بودم و حتی الانم نمیتونم توی دوربین چنین نسبتی پیدا کنم؟!
چرا؟
دوستان میشه نمونه خروجی این دوربین رو ارسال کنید ؟بدون ادیت .
یعنی یک فایل RAW با حجم و سایز اصلی؟!
در شرایط نور طبیعی و مناسب همه SLR ها خوب عمل میکنند ولی در شرایط کم نوری و ....
خروجی در شرایط مختلف متفاوت است برای تمام دوربین ها و نمیشه با یک عکس تصمیم و نتیجه گرفت.اگر پارامتر خاصی مثل نویز در شرایط کم نوری و یا ... مد نظرتون هست بفرمائید تا من راهنمائیتون کنم.
سلام
دوستان مدت زمان خالی شدن بافر دوربین چقدره؟
دوستان من 2 روزه که این دوربین رو خریدم و یه مشکلی دارم وقتی عکس میگیرم همون لحظه بعد از عکس روی مونیتور عکس رو نشون نمیده و حتما باید play رو بزنم تا نشون بده در تنظیمات کجا باید تنظیم کنم که بعد از گرفتن عکس اون عکس رو رو مونیتور نشون بده ؟؟؟
دوست عزیز کارت حافظه شما از نظر سرعت و کیفیت از بهترینهاست. سرعت تخلیه بافر با تعداد عکس سنجیده میشه. مثلا در حالت عکاسی پیاپی چند عکس میتونه تو کارت حافظه ذخیره بشه که با توجه به دوربین و کارت حافظه باید بیشتر از 10 یا 15 فریم بشه. البته حجم عکس هم تو انتقال عکس به بافر تاثیر داره و همچنین سرعت پردازش پردازشگر دوربین. بنابراین به طور صد در صد دقیق نمیشه گفت
سلام من میخوام فول فریم دوربین D610 نیکون بخرم ولی از پاشش روغن در هر 6ماه نگرانم از خرید این دوربین منصرف شوم؟ تشکر