پاسخ: مدهای Mو P و S و A یعنی چی؟
فکر کنم منظور ایشان مد A-DEP در قسمت تعیین مدهای عکاسی باشد که در دوربینهای Canon وجود دارد. تا آنجا که میدانم برای کنترل عمق میدان در مواردی که دو جسم دور و نزدیک در فیلد داشته باشیم، استفاده میشود.
لطفا دوستانی که Canon دارند در مورد کاربردش و طرز استفادهاش راهنمایی بفرمایند.
اگر a-depرو انتخاب كنید همان طور كه جناب روشن فرمودند عمق میدان بیشتر می شود و عدد دیافراگم بالاتر می رود . كه در این حالت دوربین سعی می كند همه نقاط فوكوس اش فوكوس باشد. در دفترچه خود دوربین عكس از سه نفر گذاشته كه نفر اول به دوربین نزدیك است و نفر سوم دور. با انتخاب این گزینه دوربین دیافراگمی را انتخاب می كند كه چهره هر سه نفر( نزدیك به دوربین- وسطی- دور تر از دوربین) واضح بیفتد (یعنی backgroundوforeground)
ترجمه از خود دفترچه. ضمنا نمی دونم این جا توی فروم گفته شده یا نه ولی كتاب عكاسی 1و 2 هنرستان خیلی كتاب خوبیه(به نظر من) برای آموختن اصول اولیه كه البته بر اساس دوربین های آنالوگ نوشته شده ولی در كل كتاب فوق العاده ای است.
سلام
یعنی.....:eek:
اگه دی 50 یا دی 40 همچین امكانی رو نداشته باشه كه باید از بالا برج میلاد انداختش پایین.
(طبق فرمایشات شما)
ولی این كه من میگم dof REVIEW هست . ریویو اینجا دقیقا یعنی چی؟خودش كه یعنی باز بینی منتها من درك درستی ازش پیدا نكردم .
مرسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DELL
سلام
اگه دی 50 یا دی 40 همچین امكانی رو نداشته باشه كه باید از بالا برج میلاد انداختش پایین.
(طبق فرمایشات شما)
ولی این كه من میگم dof REVIEW هست . ریویو اینجا دقیقا یعنی چی؟خودش كه یعنی باز بینی منتها من درك درستی ازش پیدا نكردم .
مرسی
مفاهیم را با هم اشتباه گرفته اید. مجددا مطالب گفته شده را بخوانید. و نیز برای دکمه DOF review
مطلب زیر :
کد:
http://www.photozone.de/3Technology/demos/DOFbutton.htm
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DELL
سلام
(طبق فرمایشات شما)
مرسی
من با دوربین های دیجیتال نیكون اصلا كار نكردم و نمی دونم داره یا نه.
ولی اصلا نیازی نیست كه شما چیزی رو از بالای برج میلاد پایین بندازید . راههای مختلفی هم وجود داره .
فرض رو بر این میذارم كه دوربین های نیكون این امكان رو به شما نده . ولی میدانیم (مطمئنیم ) كه میتونید دیافراگم رو خودتون تغییر دهید . پس میتونید این حالت رو با یك عمل اضافی ( تعیین دیافراگم مناسب ) انجام بدید.
ببینید ... مثلا همین 400دی یك گزینه داره به اسم close-up . ولی آیا بدون آن نمی شه close -upگرفت؟! خیلی ها همیشه از مود دستی استفاده می كنن.
من خودم اصلا از A_DEP استفاده نمی كنم .
a-dep یك چیز جدا از (depth-of-field-preview(... review است (از لحاظ مكان تعبیه شده و هدفی كه از استفادش داریم). این دكمه dop-r بغل لنزه ولی a-dep یكی از مو د های عكاسی با اون دوربینه و رو یmode dial(همو دایره چرخان كه فارسیش الان به ذهنم نرسید) هست.
توی لینك جناب روشن همه چی مشخصه . حتما موس رو روی اون عددای پایین عكسا ببرید و مساله كاملا محسوس میشه.
منم قبلا نمی تونستم از دكمه ی dop-r استفاده كنم. ولی برای فهم تمایز بین دو چیز باید ابتدا از مقایسه متمایز ترین محمولات آن دو شروع كرد . این لینك رو ببینید. تقریبا همین مساله مطرح شده(من جواب سوالمو اونجا گرفتم).
کد:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=5672