1 فایل پیوست
پاسخ: پاسخ سوالات شما در مورد مشكلات فني دوربينتان
درود دوستان من یه d5000 nikon دارم جدیدا یه لکه تو عکسام ایجاد شده که اول فکر میکردم از لنز هست با تعویض لنز متوجه شدم از بادی هستش.
یک نمونه عکس رو میزارم که دوستان ببینند محل لکه رو هم مارک کردم.
و توی عکسهای بیرون که شدت نور بیشتر هست لکه پر رنگتر میشه.
دقیقا قرینه همین لکه روی سنسور یه غبار کوچولو که به سختی دیده میشه نشسته هر چی هم clean image sensor میکنم بازم سر جاشه.
سوال اول اینکه آیا دلیل این لکه همین غبار هستش؟؟ و دوم: چطور این غبار رو از روی سنسور بردارم که آسیبی هم نرسونم
http://www.akkasee.com/forum/attachm...1&d=1260262959
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaclimber
درود دوستان من یه d5000 nikon دارم جدیدا یه لکه تو عکسام ایجاد شده که اول فکر میکردم از لنز هست با تعویض لنز متوجه شدم از بادی هستش.
یک نمونه عکس رو میزارم که دوستان ببینند محل لکه رو هم مارک کردم.
و توی عکسهای بیرون که شدت نور بیشتر هست لکه پر رنگتر میشه.
دقیقا قرینه همین لکه روی سنسور یه غبار کوچولو که به سختی دیده میشه نشسته هر چی هم clean image sensor میکنم بازم سر جاشه.
سوال اول اینکه آیا دلیل این لکه همین غبار هستش؟؟ و دوم: چطور این غبار رو از روی سنسور بردارم که آسیبی هم نرسونم
برای اینکه مطمئن شوید به خاطر غبار است، دیافراگم را تا حد ممکن ببندید (مثلا F/22). سرعت شاتر را روی مقداری در حدود 1 ثانیه تنظیم کنید و سعی کنید با لرزاندن دوربین از یک کاغذ یا دیوار سفید عکس بگیرید. اگر لکه را دیدید، تقریبا میتوانید مطمئن باشید که به خاطر غبار روی فیلتر جلوی سنسور است (هرچند که الان هم میتوانید تقریبا مطمئن باشید.)
برای برداشتنش، از این Blower های موشکی استفاده کنید. دوربین را سرپایین (ترجیحا روی سه پایه) محکم کنید و لنز را باز کنید. آینه را بالا ببرید (در منو میتوانید گزینه اش را پیدا کنید). با Blower سعی کنید غبار را از روی فیلتر جدا کنید. اگر افاقه نکرد، پیشنهاد میکنم به تعمیرگاه مراجعه کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arash1988
برای اینکه مطمئن شوید به خاطر غبار است، دیافراگم را تا حد ممکن ببندید (مثلا F/22). سرعت شاتر را روی مقداری در حدود 1 ثانیه تنظیم کنید و سعی کنید با لرزاندن دوربین از یک کاغذ یا دیوار سفید عکس بگیرید. اگر لکه را دیدید، تقریبا میتوانید مطمئن باشید که به خاطر غبار روی فیلتر جلوی سنسور است (هرچند که الان هم میتوانید تقریبا مطمئن باشید.)
برای برداشتنش، از این Blower های موشکی استفاده کنید. دوربین را سرپایین (ترجیحا روی سه پایه) محکم کنید و لنز را باز کنید. آینه را بالا ببرید (در منو میتوانید گزینه اش را پیدا کنید). با Blower سعی کنید غبار را از روی فیلتر جدا کنید. اگر افاقه نکرد، پیشنهاد میکنم به تعمیرگاه مراجعه کنید.
ممنون .مشکل حل شد. از همون غبار بود:::yess:::
پاسخ : پاسخ: سوال: Nikon D5000
سلام دوستان
سوالم در مورد ایزو D5000 هست
تو سایت در قسمت مشخصات دوربین نوشته شده:
ISO 200-3200 ( with boost 100-6400
میشه توضیح بدین یعنی چی؟ منظورم بوست چیه
پاسخ : پاسخ: سوال: Nikon D5000
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zanjani2
سلام دوستان
سوالم در مورد ایزو D5000 هست
تو سایت در قسمت مشخصات دوربین نوشته شده:
ISO 200-3200 ( with boost 100-6400
میشه توضیح بدین یعنی چی؟ منظورم بوست چیه
سلام:
Boost به معنای افزایش و گسترش معنا خواهد داد و در این جا به این مفهوم است که دامنه ایزو دوربین بطور استاندارد در محدوده 3200-200 است و در حالتی که روی Boost باشد محدوده 100 و 6400 هم در دسترس خواهد بود
موفق باشید