پاسخ: بررسي و آموزش جزئيات دوربين Sony H9
سلام دوستان...
می خواستم تاثیر اندازه لنز در كیفیت تصویر رو بدونم
مثلا یه دوربین مثل اچ 9 در كه قطر لنزش حدود 4-5 سانتی متر هست در مقایسه با تی 10 كه قطر لنزش 1-2 سانتی متر هست در چه موقعیت هایی كیفیت تصویر متفاوتی دارن؟
در حالی كه در رزولوشن و اندازه سنسور یكی هستند
سلام دوستان ...
با عرض شرمندگي خيلي وقت بود كه اين تاپيك داشت خاك ميخورد
ولي دوباره اومدم تا با سوال هاي خودم مزاحم اوقات شما عزيزان بشم ....
---- وقتي زوم ميكنيم، كيفيت عكس مياد پايين ؟
---- عكس كه ميگيرم ، وقتي توي سايز واقعي ( بدوم زوم كردن توي كامپيوتر ) نيگاه ميكنم، حالتي مثل بلار شدگي شديد توي فتوشاپ داره ؟
---- عكس ها رو كه توي فتوشاپ ميبرم ، بعد از ويرايش هام و ريسايز كردن و سيو بصورت Jpeg دغون ميشه؟ كيفيتش افتضاح ميشه ... مات ميشه ...
لطف كنيد يه راه حلي جلوي پام بزارين كه خيلي محتاج هستم بدونم ./...
ممنون از دوستان عزيز
دوستان خوب، چرا ديگه جواب تاپيكو نميدين،
آقاي قبادي، آقاي مشهدي عزيز، مديران محترم، بابا دست من رو هم بگيريد ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranh00
سلام دوستان ...
---- عكس كه ميگيرم ، وقتي توي سايز واقعي ( بدوم زوم كردن توي كامپيوتر ) نيگاه ميكنم، حالتي مثل بلار شدگي شديد توي فتوشاپ داره ؟
---- عكس ها رو كه توي فتوشاپ ميبرم ، بعد از ويرايش هام و ريسايز كردن و سيو بصورت Jpeg دغون ميشه؟ كيفيتش افتضاح ميشه ... مات ميشه ...
ممنون از دوستان عزيز
دوست عزیز.....
در این موارد كه بیشتر نرم افزاری هستند جناب دكتر روشن تبحر و دانش كافی دارند...
بنده كه قابل نیستم...
اما ایشان حتما پاسخ خواهند داد....
در مورد اول فقط اینكه اگر زوم دیجیتال نكنید تاثیر زیادی را نخواهید دید.....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranh00
سلام دوستان ...
ممنون از دوستان عزيز
سلام
والا من جواب ندادم كه اگر اشتباه كردم ضایع نشم, حالا میگم, اگر اشتباه بود, دوستان تصحیح كنند:
1- نه, ولی در نهایت زوم اپتیكال به دلیل اعوجاج خفیف و مشكلاتی در ساخت لنز دوربینها (كه در بعضیها بیشتر است) اتفاقاتی از قبیل ایجاد هاله ارغوانی دور اجسام و ...(كه خودم دیدم) و یك سری مشكلات دیگر (كه خودم ندیدم) می افتد, بنابر این اگر جزئیات عكس برایتان مهم است, تا حد امكان از نهایت زوم استفاده نكنید.
2- در سایز 100% هر عكسی از هر دوربینی رو كه ببینید, میتوانید پیكسلهای آن را ببینید و احساس میكنید كه كیفیت عكس بسیار پایین است, در صورتی كه اگر بخواهید واقعا" آن را ببینید, باید روی یك مونیتور "60 در ابعاد 100% بذارید و از فاصله 2-1 متری به آن نگاه كنید ( نه مثل الآن كه از فاصله 30 سانتی به مونیتور خیره شدی!!!! :::big grin::: )
3- فوتوشاپ بیلمیرم!!!! :redface:
از جناب قبادي و آقا وحيد عزيز ممنونم كه كمك كردم
در رابطه با اينكه وحيد آقا شما چرا جواب ندادين، عرض كنم كه من فكر ميكنم شما جواب بدين، اگه اشتباه بود بقيه تصحيح ميكنن، اين خيلي بهتره ، تا اينكه من و امثال من از نظرات و راهنمايي ها شما و ساير عزيزان بي بهره باشيم
و اما سوالات بعدي
1- با توجه به مشخصات دوربين من، فيلتر ها مختلف، روش سوار ميشه، مبدل لنز چي ؟ مثلا تله يا وايت ، اگه امكانش هست در اين رابطه يهخورده توضيح بدين ، (( يه راهنمايي هم بكنيد كه در رابطه با كاربرد و انواع فيلترها كجا بايد بخونم ))
2- چند وقته يه فكر عجيب به سرم زده، اين كه اگه يه ذرهبين رو جلوي دوربين بزارم و اونقدر فاصلهشو عقب و جلو كنم تا تصوير واضح بشه ، ميتونم استفاده كنم، يه چيزي شبيه يه لنز اضافي :::big grin:::
3- براي اينكه موقعي كه عكس ميگيرم، حتي توي روز، عكسم واضح باشه، و بخصوص از تارشدگي بر اثر لرزش دست ، چيكار كنم بهتره، (( خودم فكر ميكنم اگه سرعت شاتر رو زياد كنم بهتره )
4- چند جا خوندم هرچه عدد ديافراگم بزرگتر باشه، ديافراگم بسته تر و باعث ميشه كه نور كمتري به سنسور برسه، ولي عمق ميدان بيشتر ميشه، و برعكس .... ((( من چه زماني بايد اينكارو بكنم ))
بازهم ممنون از لطف دوستان عزيز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranh00
از جناب قبادي و آقا وحيد عزيز ممنونم كه كمك كردم
در رابطه با اينكه وحيد آقا شما چرا جواب ندادين، عرض كنم كه من فكر ميكنم شما جواب بدين، اگه اشتباه بود بقيه تصحيح ميكنن، اين خيلي بهتره ، تا اينكه من و امثال من از نظرات و راهنمايي ها شما و ساير عزيزان بي بهره باشيم
و اما سوالات بعدي
1- با توجه به مشخصات دوربين من، فيلتر ها مختلف، روش سوار ميشه، مبدل لنز چي ؟ مثلا تله يا وايت ، اگه امكانش هست در اين رابطه يهخورده توضيح بدين ، (( يه راهنمايي هم بكنيد كه در رابطه با كاربرد و انواع فيلترها كجا بايد بخونم ))
2- چند وقته يه فكر عجيب به سرم زده، اين كه اگه يه ذرهبين رو جلوي دوربين بزارم و اونقدر فاصلهشو عقب و جلو كنم تا تصوير واضح بشه ، ميتونم استفاده كنم، يه چيزي شبيه يه لنز اضافي :::big grin:::
3- براي اينكه موقعي كه عكس ميگيرم، حتي توي روز، عكسم واضح باشه، و بخصوص از تارشدگي بر اثر لرزش دست ، چيكار كنم بهتره، (( خودم فكر ميكنم اگه سرعت شاتر رو زياد كنم بهتره )
4- چند جا خوندم هرچه عدد ديافراگم بزرگتر باشه، ديافراگم بسته تر و باعث ميشه كه نور كمتري به سنسور برسه، ولي عمق ميدان بيشتر ميشه، و برعكس .... ((( من چه زماني بايد اينكارو بكنم ))
بازهم ممنون از لطف دوستان عزيز
سلام
نقل قول:
و اما سوالات بعدي
از همینش میترسیدم!!!! :::big grin:::
1- از فیلتر و نحوه نصب آن روی این دوربینها اطلاعی ندارم, ولی برای نصب كانورتر تله یا واید باید آداپتور آن را هم نصب كنید, نمیدونم دوربین شما همراه دارد یا باید جدا بخرید, ولی در هر صورت این كانورترها بسیار كمیاب و گرانند (بین 100 تا 150 هزار تومان) و خریدشان چندان عاقلانه نیست!!!
2- :::confused2::::confused::eek:
3- مهمترین نكته روش درست نگه داشتن دوربین و استفاده از اشیای اطراف به عنوان تكیه گاه است كه در مقالات سایت مفصل توضیح داده شده است, نكته دوم اینكه در نور روز خیلی بعیده كه عكس تار بشه, حتی اگر دوربین شما لرزشگیر نداشته باشد ( یعنی لرزشگیر سونی اینقدر ناكارآمده ؟؟؟!!! :::confused2::: )
ولی در حالتهای دیگر میشود با بالا بردن سرعت شاتر (اگر نور محیط اجازه دهد) بالا بردن ایزو ( و طبیعتا" بالا رفتن نویز) و باز كردن دیافراگم ( كه این یكی رو خود دوربین انجام میده) امكان لرزش دوربین را كم كرد.
4- در دوربینهای من و شما عمق میدان تقریبا" كشكه و فقط در مد ماكرو كمی خودش رو نشون میده, اینها هم جهت درك تناسب عمق میدان و دیافراگم:
http://www.dpreview.com/learn/?/Glos...f_Field_01.htm
http://www.dpreview.com/learn/?/Glos...perture_01.htm
این هم هاله های ارغوانی:
http://www.dpreview.com/learn/?/Glos...rration_01.htm
سلام
جواب سوال 2 رو كه باعث شد مشهدی وحید هنگ كنه من بدم ؟
كار نشد نداره ولی یه عكسی به دست میاد كه زیادی هنریه lol
اگه اینجوری می شد لنز ساخت كه الان افغانستان هم تولیدات دوربین عكاسی داشت و انحصار ژاپن شكسته می شد :biggrin:
سلام عزيزان
اول كه ممنون كه پاسخ داديد
آقا فرهاد عزيز، افرادي مثل شما هستند كه باعث ميشن نوابغ قرن مثل من كه اينقدر فكرهاي توپ به سرش ميزنه و صد البته تك كه تا به حال هيچكس به فكرش نرسيده ، سرخورده بشه، و فرار كنه، البته نه از ايران، بلكه از اين فروم :::big grin::::::big grin::::::blushing::: (( ببخشيد فقط قصد شوخي داشتم ))
جناب فرهاد عزيز، ممنون از اينكه راهنمايي كرديد ....
آقا وحيد عزيز، نگران نشيد، من سوالهام حالا حالاها ادامه داره، و بي زحمت نميزارمتون .... :::love2:::
من نميدونم كه مبدل لنز چيه ؟ منظورتون همون چيز پلاستيكيه كه هود ( نورگير ) روش نصب ميشه ؟
چرا راجع به فيلترها چيزي نفرموديد ...
بابت بقيه موارد هم خيلي ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranh00
من نميدونم كه مبدل لنز چيه ؟ منظورتون همون چيز پلاستيكيه كه هود ( نورگير ) روش نصب ميشه ؟
چرا راجع به فيلترها چيزي نفرموديد ...
بابت بقيه موارد هم خيلي ممنون
سلام
بله, همون قطعه رابط پلاستیكی كه اجازه اتصال هود یا كانورترها رو میده (مگه هود دوربین شما مستقیما" در حلقه فلزی دور لنز پیچ نمیشود؟؟؟!!!)
راجع به فیلترها هم چون دوربینم فیلتر نمیخورد, چندان اطلاعی ندارم :::big grin:::