پاسخ: Sony Cyber-Shot DSC-H50
از دوستاني كه سوني h50 دارن يكي لطف كنه بگه آيا اين دوربين قابليت گرفتن عكسهاي پانوراما يا همون 360 درجه رو داره يا نه ؟؟؟ :::confused2::::::confused2::::::confused2:::
دوستان در این دوربین حالت دستی برای سرعت شاتر (Bulb) وجود داره؟ یا بیش از 30 ثانیه نمیشه شاتر رو باز گذاشت؟؟؟
ممنون
سلام
قيمت اين دوربين در شيراز چنده ؟ در بين دوربين هاي fz8 , fz18 , h50 , p80 به ترتيب كدوما عكساي با كيفيت تري مي گيرند :::confused2::::):):::happy:::
خیر متاسفانه امکان پانوراما بطور مستقیم در دوربین نیست!! ودر مورد سرعت شاتر نهایتآ میتوان 30ثانیه باز نگه داشت که به نظر من برای دوربینی دراین کلاس کاملآ کفایت میکنه!
آرش عزیز برای عکس های ماکرو نمیتوان دقیق روی سوژه مثلآ یک سنجاقک فکوس کرد نه؟؟؟ من که تا بحال نتونستم!1 عکسم اگربیش از اندازه زوم كنم سوژه مات میشه و اگر هم نكنم سوژه به اندازه ى كافی دقیق و شارپ نمی افته!! راه حلی سراغ ندارید؟؟؟:mad:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mmahyar
آرش عزیز برای عکس های ماکرو نمیتوان دقیق روی سوژه مثلآ یک سنجاقک فکوس کرد نه؟؟؟ من که تا بحال نتونستم!1 عکسم اگربیش از اندازه زوم كنم سوژه مات میشه و اگر هم نكنم سوژه به اندازه ى كافی دقیق و شارپ نمی افته!! راه حلی سراغ ندارید؟؟؟:mad:
راستش من درست متوجه منظور شما نشدم.
اما پاسخ چیزهایی که احتمالاً فهمیده ام اینها هستند که 1- زمانی که تصویر مات می شود احتمالاً موفق به فوکوس کردن نشده اید 2- شما نمی توانید هرقدر که دوست داشتید زوم کنید چون فوکوس را از دست خواهید داد و اگر دوست دارید که از فاصله دورتر عکس ماکرو بگیرید که شاهکار هم از آب در بیاید باید دوربین را با یک slr عوض کنید و یک لنز ماکروی خوب هم بخرید. 3- راه حلی سراغ دارم؟! بله به جای زوم کردن، دوربین را به سوژه نزدیک کنید و فوکوس ماکرو هم فعال باشد.
نقل قول:
برای عکس های ماکرو نمیتوان دقیق روی سوژه مثلآ یک سنجاقک فکوس کرد نه
فکر می کنم یک سنجاقک نقطه فوکوس خیلی بزرگی برای عکسی باشد که احتمالاً همه فضای آن همین سنجاقک است. مثلاً در عکاسی ماکرو باید سعی کرد تا روی چشمهای سنجاقک فوکوس کرد...البته انجام اینکار با این دوربین خیلی سخت است و شاید غیر ممکن باشد.(امتحان نکرده ام)
دوستان میشه دو نمونه عکس یا ایزو 400 و زیر 400 با حالت nightshot دوربین h50 را بزارید
1 سوال هم داشتم تو سایت برای پرتاب فلاش این دوربین نوشته
Range: 0.2 - 9.1m (wide) 1.2 - 5.5m (tele سوال من اینجاست مثلا این 9 متر درحالت واید و 5.5 در حالت تله تو چه ایزویی هست تو ایزو 100 هست ؟
من رو خود سنجاقک هم نتونستم فکوس کامل کنم طوری که همه صفحه رو بگیره چه برسه به چشماش آرش جان!! البته با 3 4x زوم چون نمیشه معمولا نزدیکشون شد!! با کانورتور ها چی؟؟ با اونها تست کردید چقدر بهتر جواب میدن؟؟ شما تنها کسی هستید که کانورتور رو در این فروم دارید!! (اصلآ میشه یا بهتره بگم بی سوادییه منو ببخشید)