-
Sony Alpha DSLR-A300 Unboxing
سلام دوستان
وقت همگی بخیر
من یه 4 ماهی هست که عضو این انجمن شدم و تمام بحث هه رو تو این 4 ماه دنبال می کردم ...
ولی تاحالا پستی نزدم ... اگر هم سئوالی داشتم همشون رو با جستجو پیدا کردم و مشکلاتم رو حل کردم ...
به عکاسی علاقه زیادی پیدا کردم و دوستان دارم مهارت هام رو تو عکاسی افزایش بدم ...
من یه دوربین Sony Alpha DSLR-A300 رو خریدم.پکیج تک لنز 18-70 و همراه یه کیف و باطری اضلفه و این اولین دوربین SLR منه ...
برای اولین پست هم یه سری عکس از ابتدا که می خواستم دوربین و کیف و از جعبه در بیارم گرفتم ... همون Unboxing نه بعنوان ریویو ... و خواستم برای دوستان در اختیارشون قرار بدم ...
من هم خیلی به صورت حرفه ای هنوز شروع نکردم و دوربینی هم که خریدم به اندازه مدل های مشابه از برند های کنون و نیکون حرفه ای نیست. ولی برای ابتدا دوست داشتم با این دوربین شروع کنم ...
امیدوارم بتونم در کنار شما دوستان و اساتید هم مفید باشم هم چیز های زیادی یاد بگیرم ...
من چند تا از عکس ها رو همین جا براتون گزاشتم ... و Thumbnails هاشون رو همچنین
ولی کا عکس ها رو براتون تو Rapidshare آپلود کردم ...
اگر سئوالی هم در مورد دوربین و ... داشتید اگر بتونم جواب بدم خوشحال میشم ...
موفق باشید.
[IMG]http://i34.*******.com/2rcu3up.jpg[/IMG]
[IMG]http://i34.*******.com/2rvzofc.jpg[/IMG]
[IMG]http://i33.*******.com/v4s6jk.jpg[/IMG]
[IMG]http://i37.*******.com/2447czl.jpg[/IMG]
[IMG]http://i35.*******.com/1117zpx.jpg[/IMG]
[IMG]http://i35.*******.com/avfvut.jpg[/IMG]
از اینجا هم کل عکس ها رو می تونین دانلود کنین به حجم 5.8 MB :
کد:
http://rapidshare.com/files/147391677/Sony_Alpha_DSLR-A300_Unboxing.zip.html
-
پاسخ: Sony Alpha DSLR-A300 Unboxing
دوست عزیز تبریک میگم :biggrin:
امیدوارم بتونی با این دوربین و لنز عکسهای خوبی بگیری
و امیدوارم منم یه روز از unboxing دوربینی که قصد خریدش رو دارم عکس بگیرم :::love2:::
ولی ای کاش برای خرید دوربین در همین فروم کمی پرس و جو می کردید !
فکر کنم قیمت این دوربین چیزی حدود 700 هزارتومن باشه ( اگه اشتباه نکنم)
بی شک شما با این قیمت میتونستین انتخاب بهتری داشته باشین .(اگه ال سی دی چرخان براتون زیاد مهم نبود)
ولی در هر صورت تبریک میگم بهتون .
با آرزوی پیشرفت و موفقیتی روز افزون
-
هيچوقت يك نفر رو بعد از خريد دوربين سرزنش نكنيد!! :::shame on you:::
مطمئنا" دوستمون دنبال چيزهاي مهمتري از LCD چرخان بوده، و قطعا" معيارهاي انتخاب هر كسي با ديگران فرق ميكند.
فقط كاش كمي حجم عكسهاشون رو هم كم ميكردند تا دايال آپي ها هم بتوانند ببينند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
هيچوقت يك نفر رو بعد از خريد دوربين سرزنش نكنيد!! :::shame on you:::
مطمئنا" دوستمون دنبال چيزهاي مهمتري از LCD چرخان بوده، و قطعا" معيارهاي انتخاب هر كسي با ديگران فرق ميكند.
فقط كاش كمي حجم عكسهاشون رو هم كم ميكردند تا دايال آپي ها هم بتوانند ببينند.
راستش آقای قدیری من قصد سرزنش نداشتم :::happy:::
به همین دلیل قبل از حرفم گفتم
در هر صورت من از این حرفم شرمنده ام اگه ...
و از دوستمون هم معذرت میخوام که فضولی کردم :biggrin:
-
دوست گرامی خرید دوربین را تبریک میگم انتخاب بسیار خوبی است و شک نکنید در شرایط واقعی و برای عکاسی هیچ فرقی بین دوربین شما و مدلهای مشابه کنون و نیکون نیست. چیزهایی را هم که در سایتها نوشته میشود را فراموش کنید و به عکاسی بپردازید. تنها چیزی که مهم است عکس گرفتن و بهتر کردن تکنیک و نگاه شما است. دوربین شما تا مدتها پاسخ نیازتان را میدهد. با برنامه ریزی سونی برای دوربینهای عکاسی و لنز میتوانید همه لنزها و تجهیزات جانبی مورد نیازتان را در بازار پیدا کنید.
مثل اینکه تا اومدم پستم را بفرستم 2 تا پست زده شد....
-
سلام بر دوستان عزیز
از پاسخ ها و نظرات همتون بسیار سپاسگزارم
من قبل از خرید خوب خیلی تحقیق کردم و فکر کردم و در نهایت چیز هایی که من نیاز داشتم و معیارهایی که من می خواستم از یه دوربین تو Alpha 300 سونی پیدا کردم ...
من خودم هم می دونم که از لحاظ پرفورمنس و کارایی و خیلی موارد دیگه تو این رنج قمتی انتخاب های دیگه ای هم بود ... در نهایت نظر من رو این دوربین بود ...
از بابت سایز عکس ها جدا شرمنده ... دفعات بعدی حتما مراعات می کنم
یه چند تا سئوال هم داشتم ...
معمولا دوربین رو که می خواهیم تو کیفش بزاریم بهتر از لنز جداش کنیم یا نه با لنز با هم تو کیف بزاریم ...
بعد در حین حرکت و حمل و نقل امکان آسیب دیدگی وجود نداره ؟ بهتر نیست لنز و دوربین رو از هم جدا کنیم و تو کیف قرار بدیم؟
سعی میکنم سئوال های تخصصی تر رو تو تاپیک مربوطه بپرسم و سئوال هایی که بیشتر مربوط به این دوربین میشه رو اینجا بپرسم
باز هم از همتون متشکرم
موفق باشید.
-
باز کردن لنز از روی دوربین باید به حداقل برسد تا احتمال نشستن گرد و غبار بر روی سنسور و الوده شده محفظه اینه به کمترین برسد. برای حمل و نقل دوربین نیاز به باز کردن لنز ندارید. یک کبف با سایز و حفاظت مناسب برای شما کفایت میکند.
-
سلام
وقتتون بخیر
من یه سئوالی داشتم در مورد LCD
یه نقطه آبی رنگ خیلی کوچیک توی LCD دوربینم افتاده که رو عکس ها نمیوفته ... فقط روی LCD ـه ...
تو دفترچه هم مطالعه کردم یه بخشی داره به عنوان Pixel mapping که فقط در حالت Live view عمل می کنه ...
به گفته خود دفترچه با این کار این نقاط که یا به رنگ آبی قرمز یا سبز هستند رفع میشه ... من این کار رو هم انجام دادم ولی رفع نشد ...
ممکنه به عنوان یک پیکسل سوخته باشه؟
بعد اگر واقعا اینطور باشه گارانتی اینو قبول میکنه و برای تعویض یا تعمیر هزینه ای برای من داره ...
در مورد Pixel maping این لینک رو ببینین ... ماله Youtube ـه :
کد:
http://ca.youtube.com/watch?v=uulHxNK2l8I
در نهایت ممنون میشم کمک کنین این مشکل رو حل کنم ...
یه مطلب دیگه اینکه اگر واقعا پیکسل سوخته باشه ارزش داره ببرم بدم تعمیرگاه مجاز LCD رو باز کنه و درستش کنه ...
یا بیخیالش بشم ...
اونقدر ها هم اذیت کننده نیست ... خیلی باید دقیق بشی ...
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirmw
سلام
وقتتون بخیر
من یه سئوالی داشتم در مورد LCD
یه نقطه آبی رنگ خیلی کوچیک توی LCD دوربینم افتاده که رو عکس ها نمیوفته ... فقط روی LCD ـه ...
تو دفترچه هم مطالعه کردم یه بخشی داره به عنوان Pixel mapping که فقط در حالت Live view عمل می کنه ...
به گفته خود دفترچه با این کار این نقاط که یا به رنگ آبی قرمز یا سبز هستند رفع میشه ... من این کار رو هم انجام دادم ولی رفع نشد ...
ممکنه به عنوان یک پیکسل سوخته باشه؟
بعد اگر واقعا اینطور باشه گارانتی اینو قبول میکنه و برای تعویض یا تعمیر هزینه ای برای من داره ...
در مورد Pixel maping این لینک رو ببینین ... ماله Youtube ـه :
کد:
http://ca.youtube.com/watch?v=uulHxNK2l8I
در نهایت ممنون میشم کمک کنین این مشکل رو حل کنم ...
یه مطلب دیگه اینکه اگر واقعا پیکسل سوخته باشه ارزش داره ببرم بدم تعمیرگاه مجاز LCD رو باز کنه و درستش کنه ...
یا بیخیالش بشم ...
اونقدر ها هم اذیت کننده نیست ... خیلی باید دقیق بشی ...
ممنون
سلام امیرجان
دوربین جدید مبارک :::love2:::
اون پیکسل سوخته مربوط به lcd دوربین هست و همونجور که خودتون هم اشاره کردید ، روی عکسها ظاهر نمیشه.
اون پیکسل مپینگ برای سنسور هست که هات پیکسل ها رو در جدولی ذخیره میکنه تا اثر اونها رو کاهش بده و ربطی به lcd نداره.
این پیکسل سوخته مشکل مهمی نیست.
ولی فکر کنم اگه زود پیش فروشنده برید و متقاعدش کنید ، شاید بتونید دوربین رو تعویض کنید.
و اگه نتونستید ، با خیال راحت از عکاسی لذت ببرید.
چون فکر نمیکنم بخاطر یک پیکسل سوخته ، ارزش داشته باشه که دوربین جدید رو بدست تعمیرکار بسپارید :::happy:::
-
سلام دوستان
خوب دم سونی گرم ... بادی رو برام عوض کرد و یدونه نوش رو بهم دادند...
گفتند چون کمتر از 1 هفته بود دستگاه رو برام عوض کردند ...
باز هم از راهنمایی های دوستان بسیار سپاسگزارم
موفق باشید.
-
اقا مبارکتون باشه. بنده هم مدتیه علاقه مند شدم یه A 200 یا A300 بخرم. شما این A300 نازنینو چند خریدی ؟
:drink::
-
تبریک میگم!
یه سوال برام پیش اومد این lcd چرخان چرخشش به صورت دستی هست یا مکانیکی
یعنی در حالت خاموش بودن دوربین میشه چرخوند یا وقتی روشن باشه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
D ALPHA
اقا مبارکتون باشه. بنده هم مدتیه علاقه مند شدم یه A 200 یا A300 بخرم. شما این A300 نازنینو چند خریدی ؟
در كنار اين سوال، بفرماييد كه آن كيف هم بصورت اشانتيون بوده يا جدا خريديد؟؟!! :confused:
[IMG]http://i34.*******.com/madqh4.jpg[/IMG]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiuna
تبریک میگم!
یه سوال برام پیش اومد این lcd چرخان چرخشش به صورت دستی هست یا مکانیکی
یعنی در حالت خاموش بودن دوربین میشه چرخوند یا وقتی روشن باشه ؟
http://www.pic4ever.com/images/4fvgdaq_th.gif
-
بله kiuna این ال سی دی با دست و مکانیکی باز و بسته میشه و به روشن و خاموش بودن دوربین ربطی نداره .:)
-
2 روز پیش تو سایت دیجیکالا یوهو قیمت a 200 رو با بیمه ایران و لنز 18_70 زیر 500 هزار تومان اعلام کرد !
جالب اینجاست که یک ماه بیشتره که قیمت a 350 هم 950 هزار تومان اعلام شده ولی هنوز از a 300 خبری نیست !
تو سایت امازون قیمتها از این قراره :
a 200 = 499$
a 300= 599$
a 350= 799$
یعنی اختلاف قیمت 200 $ بینه a 300 و a 350 اونم فقط برای 4 مگاپیکسل منطقیه ؟
یادمه اون اول که قیمتا تازه اعلام شده بود بین هر کدوم از این 3 مدل فقط 100$ اختلاف قیمت بود !
ولی اگه a 300 هم تو قیمت فروش از a 200 پیروی کنه و قیمتش تو بازار ایران زیر 600 هزار تومان بشه خدایش تو این رده قیمت با این مشخصات اگه نگم بهترین از بهترین انتخاب هاست lol
البته با اجازه بزرگترها :::blushing:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
D ALPHA
2 روز پیش تو سایت دیجیکالا یوهو قیمت a 200 رو با بیمه ایران و لنز 18_70 زیر 500 هزار تومان اعلام کرد !
جالب اینجاست که یک ماه بیشتره که قیمت a 350 هم 950 هزار تومان اعلام شده ولی هنوز از a 300 خبری نیست !
تو سایت امازون قیمتها از این قراره :
a 200 = 499$
a 300= 599$
a 350= 799$
یعنی اختلاف قیمت 200 $ بینه a 300 و a 350 اونم فقط برای 4 مگاپیکسل منطقیه ؟
یادمه اون اول که قیمتا تازه اعلام شده بود بین هر کدوم از این 3 مدل فقط 100$ اختلاف قیمت بود !
ولی اگه a 300 هم تو قیمت فروش از a 200 پیروی کنه و قیمتش تو بازار ایران زیر 600 هزار تومان بشه خدایش تو این رده قیمت با این مشخصات اگه نگم بهترین از بهترین انتخاب هاست lol
البته با اجازه بزرگترها :::blushing:::
به نظر من هم A300 ارزنده تر از A200 و A350 است. از طرفی سنسور و پروسسور A300 و A350 دقیقاً یکسان هستند و شاید 4 مگاپیکسل اضافه تر در A350 باعث افزایش نویز بشود. A200 هم از این جهت بسیار ارزنده است که در رنج قیمت SLR-Like ها قرار می گیرد و برای کسانی که قصد فراگیری اصول عکاسی را دارند واقعاً مناسب است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
D ALPHA
سلام ... من این دوربین رو تو جشنواره تابستونه خریدم ... قیمت خود دوربین با لنز 18-70 حدود 750000 تومن بود ... که اگر بالای 50 هزار تومن خرید می کردی کل خرید رو 5% تخفیف می دادند ...
که من یه اون کیف رو به قیمت 82000 تومن خریدم که با تخفیف 5% روی هم شد 790000 تومن ... از فروشگاه شماره یک (1) سونی تو جمهوری خریدم
نقل قول:
در كنار اين سوال، بفرماييد كه آن كيف هم بصورت اشانتيون بوده يا جدا خريديد؟؟!!
نه آقا وحید ... 82000 تا این کیف رو واسه ما حساب کردند ...
راستی دوستان شرمنده اگر یکم دیر جواب دادم ... یه چند روزی نبودم مسافرت بودم ...
موفق باشید
-
82000 تومان؟؟؟ :eek:
مگر سر گردنه است؟؟ :( به جرئت ميگم 57000 تومنش بابت مارك آلفا بوده (تازه با تخفيف گفتم).
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
82000 تومان؟؟؟ :eek:
مگر سر گردنه است؟؟ :( به جرئت ميگم 57000 تومنش بابت مارك آلفا بوده (تازه با تخفيف گفتم).
وحيد جان اين قيمت با قيمت جهاني اش فرقي ندارد و يكسان است ( كلا لوازم جانبي آلفا در ايران با قيمت هاي جهاني عرضه مي شود )
اين كيف هم به همراه 5 كيف ديگر جز لوازم جانبي آلفا است و از نظر كيفيت در حد كيف هايي مثل لوپرو و كيس لاجيك و نانيوپرو و سامسونيت است.شايد از بعضي از اينها هم بهتر باشد.كيفي با همين مشخصات و برند كيس لاجيك حدود 80 تومان است و با برند لوپرو هم 70 تومان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
وحيد جان اين قيمت با قيمت جهاني اش فرقي ندارد و يكسان است ( كلا لوازم جانبي آلفا در ايران با قيمت هاي جهاني عرضه مي شود )
اين كيف هم به همراه 5 كيف ديگر جز لوازم جانبي آلفا است و از نظر كيفيت در حد كيف هايي مثل لوپرو و كيس لاجيك و نانيوپرو و سامسونيت است.شايد از بعضي از اينها هم بهتر باشد.كيفي با همين مشخصات و برند كيس لاجيك حدود 80 تومان است و با برند لوپرو هم 70 تومان
البته با تشکر از کاوه عزیز و در تصدیق حرف ایشون من یادم رفت بگم که همراه این کیف یک عدد باطری NP-FM500H هم بود ...
یعنی قیمت کیف و باطری با هم 82000 بود ...
البته این کیف اگر عکس هاشو دیده باشید بغل هاش یه حفاظ مانند برزنتی داره که وقتی بسته میشه تا حدود زیادی از ورود آب (مثل بارون ... نه سیل ;-) ) جلوگیری میکنه ... ضد آب نیست که اگر بیوفته تو آب از ورود آب جلوگیری کنه ...
-
سلام
البته من منظورم اين نبود كه نمايندگي ايران گرانفروشي كرده؛ منظورم اين بود كه چنين كيفي به اين قيمت نمي ارزد!
نميدانم كه مشابه آن اصلا" در برندهاي معتبر كيف وجود دارد يا نه (چون استيلش بيشتر به هندي كم هاي سوني ميخورد) ولي مثلا" مدل 2345 كيفهاي National Geography كه خيلي شيك و بقول آقا فرهاد س ك سي است، قيمتش حدود 60 تومان است كه به نظرم خيلي از اين بهتر است.
...ولي، اگر با باتري 82 تومان بوده، و اگر باتري را هم 30 تومان در نظر بگيريم، كمي قابل تحمل ميشود، اما نه خيلي.
البته اينها فقط نظر من بود، تحويل نگيريد، مبارك اميرخان باشد. :)
-
قبل هر چی امیر خان چرا فکر میکنی دوربین تون از برندهای دیگه ضعیف تره و همم اینُ تایید کردن مثلا اگه کسی با این دوربین و 450دی عکاسی کرده به من بگه چه برتریهایی دیده در 450 دی؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiumars
قبل هر چی امیر خان چرا فکر میکنی دوربین تون از برندهای دیگه ضعیف تره و همم اینُ تایید کردن مثلا اگه کسی با این دوربین و 450دی عکاسی کرده به من بگه چه برتریهایی دیده در 450 دی؟
دوست عزیز آخرین پست این تاپیک مال یک سال پیشه !
-
اِ چه بد شد اما تو اصل مطلب فرقی نداره :)