پاسخ : پاسخ: Sony Cyber-shot DSC HX1
خدمت همه اساتید سلام عرض میکنم
من نزدیک 8 ماه از این دوربین خریدم به نظر من تو این رنج قیمت فوق العده کار میکنم از عکساش شدیدا راضیم تو این مدت نزدیک 7000 شات باهاش عکس گرفتم هرکی دوست داره نمونه عکساشو ببینه به آدرسم ایمیل بزنه یه چیزه دیگه وقتی من اینو خریدم دوستم یه دوربین کانن مدل اس ایکس 20 گرفت واقعا اون افتضاح اصلا قابل مقایسه نیستن
با اینکه من آماتور هستم اما هرکی عکسامو میبینه باورش نمیشه که اینارو من با این دوربین گرفته باشم امیدوارم بتونم کمکتون کنم
saeed.kabki@gmail.com اینم آدرس جی میل من
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
galaxyman5
خدمت همه اساتید سلام عرض میکنم
من نزدیک 8 ماه از این دوربین خریدم به نظر من تو این رنج قیمت فوق العده کار میکنم از عکساش شدیدا راضیم تو این مدت نزدیک 7000 شات باهاش عکس گرفتم هرکی دوست داره نمونه عکساشو ببینه به آدرسم ایمیل بزنه یه چیزه دیگه وقتی من اینو خریدم دوستم یه دوربین کانن مدل اس ایکس 20 گرفت واقعا اون افتضاح اصلا قابل مقایسه نیستن
با اینکه من آماتور هستم اما هرکی عکسامو میبینه باورش نمیشه که اینارو من با این دوربین گرفته باشم امیدوارم بتونم کمکتون کنم
saeed.kabki@gmail.com اینم آدرس جی میل من
اون افتضاح..........
شايد طرف اصلا چيزي از عكاسي نميدونست...
همه از نويز بالاي اچ ايكس 1 ميگن...حالا شما ميگي اس ايكس 20 افتضاحه؟؟:::angry:::
شما ميتوني بري عكساي جناب فرجيان رو ببيني بعد بگين اين دوربين افتضاحه يا خوب...
دوست عزیز به جای اینکه با سر بزنی تو دیوار بیا به آدرس فیس بوک من عکسارو بببن بعد نظر بده
من همین الان هر دوی این دوربینارو دارم نیازی به مقایسهعکس نیست
من جناب فرجیان رو نمیشناسم اما اگه شما قبولش دارین ازشون خواهش میکنم ایشون بیاد و عکسامو ببینه و نظرشو بگه ممنون میشم
اصلا شایدم حق با شما باشه
http://www.facebook.com/profile.php?...98#!/?ref=home
پاسخ : پاسخ: Sony DSC-HX1
متاسفانه من نتوانستم عکسهای شما را ببینم .
من عکسها و فیلم دوربین sx20 کانن رو دیدم عکسها هنری نبودن ولی کیفیت خوبی داشتن برای مقایسه فیلم هم من در شرایط یکسان (تقریبا) چندتا فیلم گرفتم ولی کیفیت کانن بهتر بود فکر می کنم سونی با آن همه هندی کم جور واجور یکجورایی خراب کرده. البته برای مقایسه دقیق ترعکسها باید در مکان وزمان یکسان چندین شات برداشت و آنها را با بزرگنمایی 100درصد مقایسه کرد اما اینکه می گویید کانن افتضاحه دور از حقیقته ، در ضمنsx20 قابلیت نصب فلاش رو داره و یک هود و فاصله کانونی معادل رو هم روی لنز گذاشته که خودش یک مزیته.
من خودمhx1 دارم اما زیاد راضی نیستم در مکانهای بسته و کم نور نویز زیاده ازحده وفلاش خود دوربین هم کافی نیست قابلیت استفاده از فلاش دیگری هم نیست و ISO بالا هم نویز زیادتری ایجاد می کنه که عملا غیر قابل استفاده است فکرمی کنم پردازش زیادی هم روی عکس انجام می شه فقط رنگها بازاری پسند هستند فکر می کنم اشباح رنگ رو زیاد می کنه!!