-
آيا با canon SX1 IS مي توانم عكس پرتره خوبی بگیرم؟
سلام
من مدتیه دنبال دوربین مناسب در برند کنون هستم
به دلیل اینکه حرفه ای نیستم ولی می خوام بشم بهم مدلcanon sx1 ls
رو پیشنهاد کردند اما خودم شک دارم.به دلیل اینکه به شدت به عکسبرداری پرتره علاقه دارم و شنیدم که این دوربینا کیفیت عکس پایینی دارند
من تا 600هزارتومن می تونم برای دوربین خرج کنم و رشته ام هم معماری هست.
تمام تاپیکارو هم خوندم اما خیلی گیج شدم.
لطفا منو راهنمایی کنید
-
پاسخ: می توانم عكس پرتره خوبی بگیرم؟canon sx1 ls آیا با
اگه منظورتون تجهیزات هست توی dslr شما برای پرتره احتیاج به لنز مناسب برای این کار دارید
که بتونید پرتره های خیلی خوبی بگیرید!
البته با این دوربینی که دارید هم میشه عکسهای خوبی گرفت
-
می توانم عكس پرتره خوبی بگیرم؟canon sx1 ls آیا با
من این دوربینو نخریدم اما بین مدل های
canon sx1 ls
canon sx110 ls
canon sx10 ls
گیر کردم...کدوم مناسب تره برای پرتره؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
najva26
من این دوربینو نخریدم اما بین مدل های
canon sx1 ls
canon sx110 ls
canon sx10 ls
گیر کردم...کدوم مناسب تره برای پرتره؟؟؟؟
به نظر من با slr like انتظار پرتره خیلی تاپ رو نداشته باشید !
اگه اینجور بود که همه اینقدر به خاطر تجهیزات هزینه نمی کردند!
sx1, sx10 تا اونجایی که من می دونم فقط تو نوع فیلم برداری با هم فرق دارن
sx110 هم که از اون دو تا پایین تر هست !
-
دوربین SX110 زیاد قابل قیاس با دو دوربین دیگر نیست
از بین sx1 و sx10 اونطوری که شنیدم مثل اینکه sx10 کم نویز تره و اگه نیاز به فیلمبرداری HD ندارید SX10 خریداری کنید
-
پاسخ: آيا با canon SX1 IS مي توانم عكس پرتره خوبی بگیرم؟
خیلی از راهنماییتون ممنونم.
:biggrin:کمی دچار وسواس شدم.چند ماهه که برای خریدن یه دوربین مدام شک می کنم.
به دلیل اینکه آماتور هستم دقیقا نمی دونم با تیپ عکسایی که میگیرم کدوم دوربین مناسب تره.
یه مقدار از عکسایی که با دوربین سامسونگ گرفتم در سایت عکاسی گذاشتم لطفا با توجه به این عکسا منو راهنمایی کنید.
ممنون
من خیلی آماتورم..:::love2:::..اما مطمئنم حرفه ای می شم
:cool:
کد HTML:
http://aks.akkasee.com/users/2988/photos/plist/1/totalScore/DESC/
-
با توجه به عکس های شما که بیشتر عکس های مفهومی کار میکنید تا به پرتره
چند عکس پرتره با توجه به موضوعیتشان حال هوای عکسهای مفهومی دارد
نورپردازی را کمی بهبود بدهید و اگر به زوم بالا زیاد نیاز ندارید به G10 نیز می توانید فکر کنید
-
دوست عزيز
حتما مي دونيد كه در عكاسي پرتره چند آيتم هست كه بسيار در نتيجه كار موثر هستند، از جمله:
1- نورپردازي
2- كارگرداني صحنه و سوژه
3- انتقال يك حس واقعي از سوژه
در مورد موارد فوق روشنه كه در رده دوربينهاي قابل قبول فعلي بازار، فرقي نمي كنه كدوم رو تهيه كنيد...يعني اصل كار به عهده شما خواهد بود...به خصوص در مورد آيتم اول كه كليد كار هست.
اما بهتره كه دوربين قابليت نصب فلاش اكسترنال يا راديو فلاش و مثلا فرمت Raw داشته باشه.
خوب بهتر هست كه رزولوشن حدود 10 مگاپيكسل رو هم داشته باشه.
در واقع لنزهاي سوپر زوم دوربينهايي كه شما در نظر داريد، با توجه به كيفيت پايين خروجي اين لنزها، كمكي به شما نخواهند كرد و اغلب بي استفاده خواهند بود (در عكاسي پرتره)
پيشنهاد بنده به شما، در برند Canon همون G10 هست كه مشخصات بهتري داره و فرمت Raw هم عكاسي مي كنه و با رزولوشن بسيار خوبي كه داره، در آينده در صورت مهاجرت شما به دنياي DSLR به عنوان يك كامپكت كم حجم ولي كارآ استفاده خواهد داشت.
اگر واقعا قصد داريد كار حرفه اي انجام دهيد (يعني كسب درآمد كنيد) و زمينه كار هم موجود هست، به نظر من از همين الان به فكر DSLR باشيد چرا كه قابليت گسترش كار با تهيه لوازم جانبي متعدد بسيار مهياست.
موفق باشيد
-
با تشکر از پیشنهاداتتون
تا قبل از این من به
canon SX1 IS
فکر می کردم اما با به پیشنهاد شما به سراغG10
رفتم و دیدم که در موردش خیلی معلیب نوشتن :
:::confused2:::
• عملکرد نسبتا کند لنز در دوربينهاي سري G
• وجود کمي نويز در ايزوي 80
• از بين رفتن جزييات از ايزوي 200 به بعد به علت فعال شدن مشخصهي کاهش نويز
• تصاوير نسبتا نويزدار در ايزوهاي 800 و 1600؛ رزولوشن پايين تصوير در ايزوي 3200
• فوکوس گاها ضعيف در حالت ماکرو و فاصلهي کانوني طولاني شرايط کمنور
• مود عکاسي پياپي نسبتا کندتر از دوربين G9
• مسايل مربوط به نقاط هايلايت و فاصلهيابي در شرايط درخشان
• کمي انحراف رنگي در وايدترين حالت لنز در همهي عکسها
• تاخير شاتر و سرعتهاي فوکوس ميتوانست بهتر شود
:confused:
آیا این معایب نسبت به معایبcanon SX1 IS
بیشتر نیست؟
-
به نام خدا
با سلام خدمت شما.
بنده اشاره به چند نکته رو لازم می دونم که با خلوص نیت بهتون می گم.
اول اینکه عکاسی پرتره به نورپردازی و یک پس زمینه و فضای جالب نیاز داره.اینها نکاتی هستند که در عکس های خیلی خوب پرتره رعایت می شن.آیا شما فکر نورهای خوب و قوی و یک سافت باکس را کرده اید؟
دوم اینکه SX1 دوربین خوبی هستش.شما اول کار به دیتیل(جزییات) دقیق نیاز ندارید یا قصد ندارید عکستون رو خیلی بزرگ کنید.پس این دوربین جواب شما رو می ده در ضمن اینکه فیلم برداری خوبی داره. این رو مطمئن باشید بعد از یکی دو سال عکاسی جدی با همین دوربین تازه به علایق و نیاز های اساسی خودتون پی می برید.(حتما می دونید که دوربین های SLR-Like با اینکه کیفیت به مراتب پایین تری از DSLR ها دارند ولی یک سری مزیت ها دارند که می توانند راه اولیه یک عکاس آماتور رو راحت کنند)
برای عکاسی پرتره یا طبیعت بی جان یا کارهای استودیویی دیگر نیاز به دانش و مطالعه زیاد دارید که اینها اصلا ربطی به داشتن دوربین خیلی خوب نداره.
شما باید با انواع نورپردازی و شرایط کاری آشنا بشین بعد یک دوربین حرفه ای بخرید.که تجربه های اولیه ی بیشتر عکاس های حرفه ای با یک دوربین SLR-Like (مثل همین SX1) بوده.
در ضمن به نوشته های دیجی کالا زیاد توجه نکنید!
راستی شما چرا به مدل هایی مثل Canon 1000D یا Nikon D60 فکر نکرده اید؟ در همین رنج قیمت هستند.
-
در ابتدا تصمیم داشتمCanon 1000D رو بخرم اما بعد که کمی تو تالارا جستجو کردم
فهمیدم خریدن یه دوربینDSLRنیاز به تجهیزات دیگه ای هم داره که الان امکان خریدشو ندارم
اینطوری فکر میکنم دوربین و امکاناتش حیف میشه....
فیلمبرداری اصلا برام مهم نیست.نمونه عکسامو در کامنت قبلیم گذاشتم...بیشتر عکسای مفهومی میگیرم و با نور کار میکنم
ترجیح میدم دوربینی داشته باشم که بتونم این تیپ عکسارو باهاش بدون نویز و نقص بگیرم مهم نیست حرفه ای باشه یا کامپکت!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
najva26
با تشکر از پیشنهاداتتون
تا قبل از این من به
canon SX1 IS
فکر می کردم اما با به پیشنهاد شما به سراغG10
رفتم و دیدم که در موردش خیلی معلیب نوشتن :
:::confused2:::
• عملکرد نسبتا کند لنز در دوربينهاي سري G
• وجود کمي نويز در ايزوي 80
• از بين رفتن جزييات از ايزوي 200 به بعد به علت فعال شدن مشخصهي کاهش نويز
• تصاوير نسبتا نويزدار در ايزوهاي 800 و 1600؛ رزولوشن پايين تصوير در ايزوي 3200
• فوکوس گاها ضعيف در حالت ماکرو و فاصلهي کانوني طولاني شرايط کمنور
• مود عکاسي پياپي نسبتا کندتر از دوربين G9
• مسايل مربوط به نقاط هايلايت و فاصلهيابي در شرايط درخشان
• کمي انحراف رنگي در وايدترين حالت لنز در همهي عکسها
• تاخير شاتر و سرعتهاي فوکوس ميتوانست بهتر شود
:confused:
آیا این معایب نسبت به معایبcanon SX1 IS
بیشتر نیست؟
با سلام مجدد
دوست من
اولا اين معايب رو از كجا استخراج كرده ايد؟ ( از نوع جمله بنديها پيداست كه از يك سايت بازاري بوده)
اينطور كه من مي بينم، اين معايب در مورد تمامي دوربينهاي رده كامپكت و SLR-Like عموميت داره و مطمئن باشيد اين دوربين جزو مدلهايي هست كه عملكرد نسبتا بهتري در همين زمينه ها داره.
به نظر من در نوع كاري كه شما بهش تمايل داريد، داشتن فرمت RAW و رزولوشن بالاي G10 بسيار پركاربردتر از لنز سوپرزوم SX1 يا SX10 خواهد بود.
من شخصا حجم و ابعاد غول آساي دوربينهاي SX1 يا SX10 رو در صورتي تحمل مي كنم كه نياز شديد به سوپر زوم در 80٪ موارد استفاده ام داشته باشم...مثلا من شخصا بيشتر به ترمز ABS يك خودرو اهميت مي دم تا حداكثر سرعت در اتوبان كه به ندرت مي تونم بهش برسم!
به هر حال انتخاب با شماست.
من مدتي است كه دنبال يك دوربين كامپكت براي مواردي هستم كه امكان حمل تجهيزات اصلي رو ندارم و انتخاب من G10 هست (البته با توجه به نيازهاي خودم)
موفق باشيد
فعلا...
-
با اجازه و با احترام نسبت به دوستانی که نظر دادن اجازه می خوام که کلا اس ال آر لایک رو برای پرتره زیر سوال ببرم!
البته صحبت های دوستان رو قبول دارم حرف اول رو خلاقیت و تلاش شما برای یادگیری و خلق پرتره های خوب خواهد زد اما وقتی به حد معینی برسید (فرض کنید پز سوژه و نور مناسب است زاویه خوب را هم می شناسید) کیفیت فیزیکی عکس شما دیگر پیشرفت نخواهد کرد و امکان تغییر آن را هم ندارید. یعنی شما عالی کار می کنید ولی دوربین کیفیتی حد اکثر خوب به شما تحویل میدهد. اما اینکه چه زمانی به این خواهید رسید بحث دیگری است.
اگر تصمیم به چاپ در ابعاد خیلی بزرگ ندارید (بالای 100 در 70) نیازی به رزولوشن 10 یا بالاتر هم ندارید. 6 هم به راحتی جوابگو است.
در مورد اینکه برای پرتره لوازم دیگری مثل لنز نیاز دارید بله ا ما توجه کنید که به جرات می توان گفت در شرایط یکسان خروجی یک دی اس ال آر 6 مگا پیکسلی از این دوربین هایی که اسم بردید بهتر است ( با همون لنز کیتی که روشونه ) شما در مراحل اول با همان لنزی که دوربینتان دارد می توانید کار کنید و لذت ببرید. و بعد ها با شناختی که از نیازتان پیدا خواهید کرد به فکر تهیه یک لنز با کیفیت و رنج مناسب خودتان باشید.
مواردی که گفتید مثل نویز و ... جزء مشخصات ذاتی دوربین های فوق است و راه فراری نخواهید داشت.
وقتی شما با 375 هزار تومان می توانید یک بادی 6 مگاپیکسلی اس ال آر بخرید (410 هزار تومان با لنز 55-18 و 570 هزار تومان با 200-28 ) و به پرتره مفهومی علاقه دارید آیا عاقلانه است که 410 20 هزار تومان صرف خرید یک اس ال آر لایک کنید؟
اگر مشکل علاقه به 10 مگا پیکسل دارید هم بدانید که با 470 هزار تومان می توانید دی اس ال آر +لنز55-18 داشته باشید.
-
سلام دوباره به همه دوستان
از راهنماییاتون به شدت ممنونم:::happy:::
بعد از خوندن همه ی نظرات به نتیجه هایی رسیدم که امیدوارم اگر اشتباه می کنم شما دوباره منو راهنمایی کنید:
1.خریدن یه دوربینdslrمثل
Canon 1000D خیلی بهتر از خریدن دوربین کامپکتی مثل سری اس ایکس 1و10 هست
2.هرچند دوربین کامپکت کمک میکنه من تجربه بیشتری کسب کنم تا حرفه ای بشم اما با توجه به قیمت دوربینی که می خوام بخرم ارزششو نداره....ضمنا من یه دوربین کامپک کنن ای 1 هم دارم...چه فایده ای داره یکی دیگه هم داشته باشم
3.بایدCanon 1000D رو بخرم اما چون 600هزارتومن بیشتر نمی تونم خرج کنم فعلا باید بی خیال تجهیزات بشم...هر چند راستش من خیلی آماتورم و از اغلب این تجهیزات نمی تونم استفاده کنم
4.وقتی عکسامو رو سایت عکاسی گذاشتم در نظرات دوستان متوجه شدم...همگی از نویز عکسام شکایت دارن بنابراین دوربینcanon SX1 IS که نویز داره نمی تونه انتظارات منو برآورده کنه...در ضمن من که خیلی با استعدادم:cool: به زودی کار کردن با دوربینای حرفه ای رو یاد میگیرم...
:biggrin: ببخشید.خیلی طولانی شد.......:redface:
-
نقل قول:
.بایدCanon 1000D رو بخرم اما چون 600هزارتومن بیشتر نمی تونم خرج کنم
نتایجتون درسته بجز این قسمت!
شما تازه به این نتیجه رسیدی که باید اس ال آر بخری اما چطور می گی باید کنن هزار دی بخرم ؟؟؟
شما باید برای خودت دلیل صحیحی داشته باشی تا یک برند خاص رو انتخاب کنی. توانایی ها و قیمت رو بسنجی و ... مثلا شما که میگی فعلا نمی خوام لنز اضافه تهیه کنم باید دوربینی بگیری که کیفیت لنز کیتش مناسب باشه
دوربین فقط کنن نیست نیکون سونی اولمپوس پنتاکس سامسونگ اینارو هم بررسی کن یه گشتی تو همین فروم خودمون بزنی کلی بحث شده.
-
کد HTML:
شما تازه به این نتیجه رسیدی که باید اس ال آر بخری اما چطور می گی باید کنن هزار دی بخرم ؟؟؟
سلام.
تو چند تا از کامنت های قبلی پیشنهاد شده بود بهcanon 1000d هم فکر کنم....
از نظر قیمت هم خوب بود...من از برند کنون خیلی تعریف شنیدم...ایراد canon 1000d چیه؟؟
شاید بدون لنز تکمیلی به درد نمی خره ؟؟من یه مقاله در موردش خوندم و به نظرم اومد ایراد مهمی نداره...
به هر حال همونطور که گفتم من آماتورم و کلا فرق دوربینارو زیاد تشخیص نمی دم.
-
1000 دی مشکلی نداره , لنز کیتش هم لنز مورد قبولی هست ولی رنج لنز 18-55 کیت برای پرتره صورت کافی نیست ودر حد پرتره تمام قد خوبه
-
ببخشید که سوالای غیر حرفه ای می پرسم....به نظر شما 1000دی با توجه به عکسایی که من میگیرم که لینکشو گذاشتم مناسب هست یا نه؟؟
کد HTML:
من خودم درست نمی تونم تشخیص بدم...
یه سوال دیگه canon eos 450 dمناسب تره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
najva26
ببخشید که سوالای غیر حرفه ای می پرسم....به نظر شما 1000دی با توجه به عکسایی که من میگیرم که لینکشو گذاشتم مناسب هست یا نه؟؟
کد HTML:
من خودم درست نمی تونم تشخیص بدم...
یه سوال دیگه canon eos 450 dمناسب تره؟
شما به رنج بالای 70 نیاز دارید
450 دی از 1000 دی بهتره
خوش دست تره
فوکوس 9 نقطه ای
و....
که لزومتی نداره 450 دی خریداری کنید
من خودم با 18-55 پرتره صورت انداختم و بحث اعوعاج و کجی زیادی برام دیده نشده
-
من درس متوجه نشدم منظور شما چیه؟
کد HTML:
که لزومتی نداره که 450 دی خریداری کنید
من خودم با 18-55 پرتره صورت انداختم و بحث اعوعاج و کجی زیادی برام دیده نشده
منظورتون اینه که 450 و 1000دی برای کاری که من می کنم زیاد تفاوت نداره؟؟؟
و اینکه گفتید با 18-55 عکس گرفتید ینی چی؟ینی شما با مدل 18 و 55 عکس گرفتید؟؟؟
شرمنده ام....سوالام خیلی خیلی آماتورین!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
najva26
منظورتون اینه که 450 و 1000دی برای کاری که من می کنم زیاد تفاوت نداره؟؟؟
و اینکه گفتید با 18-55 عکس گرفتید ینی چی؟ینی شما با مدل 18 و 55 عکس گرفتید؟؟؟
شرمنده ام....سوالام خیلی خیلی آماتورین!!!
سلام
18-55 مشخصه ي لنز دوربين كانن 1000d است كه بهش ميگن فاصله كانوني (focal length ) .
اصولا فاصله كانوني يكي از مشخصات اصلي براي انتخاب هر لنزيه و بر حسب ميلي متر بيان ميشه و روي دهانه هر لنزي نوشته شده.
مثلا 18-55 يعني اين لنز فاصله كانوني از 18 ميليمتر تا 55 ميليمتر را پوشش ميدهد.
لنزهاي مختلف فواصل كانوني مختلفي دارند مثل 18-200 ،70-200 ،18-70،.... كه بسته به نوع عكاسي (پرتره،طبيعت،ماكرو،...) هر كدام ميتواند مورد استفاده قرار گيرد.
حالا اين اعداد يعني چي و ... ميتونيد توي فروم بگرديد و براحتي مفهوم اونو درك كنيد. موفق باشيد.:::happy:::
-
پیشنهادم اینه :
یک برید به نزدیک ترین دوربین فروشی و چند دوربین رو تو دست بگیرید و ببینید اصلا این لنز 55-18 که میگن چی هست
55-18 یعنی یک لنزی که از فاصله کانونی 18 تا 55 رو داره .مثل همین اس ال آر لایک ها که می گن زوم مثلا 10ایکس داره .این هم یک لنزه که زوم داره اما زوم اپتیک.
نه 1000دی مشکلی نداره فقط بحث بهترین انتخاب مطرحه.
نقل قول:
450 دی از 1000 دی بهتره
خوش دست تره
فوکوس 9 نقطه ای
فکر میکردم بد دست ترین دوربین 450 دی کنونه ... البته بستگی به دست داره تو دست من که خوب نبود.
600 هزار تومان برای 1000دی با لنز کیت نچندان خوب 55-18 کنون که اصلا طراحی شده که یوزر رو دیوانه کنه و بره یک لنز دیگه بخره به نظر من زیاده
پ ن : الان دوستان کننی می ریزن سر من.
-
سلام
فرق بین sx10 و sx1 تو فیلم برداریشونه sx1 اچ دیه ولی sx10 نیست،البته کیفیت فیلم برداری sx10 هم قابل قبوله ولی اونطور که دوستان میگن فیلمبرداری دوربیتهای سونی مثل h50 بهتره،البته اینو هم در نظر داشته باشید که صدابرداری sx10 به صورت استریو انجام میشه و زوم صدا هم داره(این یکی تو بیشتر دوربینها هست).
رنگ و وضوح عکسهای پرتره ای که من باهاش گرفتم خوبه ولی نباید انتظار دوربینهای 1 یا 2 میلیون تومانی رو ازش داشت،به هر حال در حد یه دوربین 400 هزار تومانی انتظاراتت رو براورده میکنه.
به نظر من تو این رنج قیمت کانن بهترین انتخابه.دنبال نیکون اصلا نرو من خودم sx10 رو با p90 مقایسه کردم ،sx10 خیلی بهتره.
یکی از نقاط قوت sx10 زوم 20xاونه که میتونی تو فاصله 2 یا 3 متری عکسهای خیلی واضح در حد ماکرو بکیری.ولی تو حالت ماکرو یه کمی دست و باله ادم بستست.
اگه خواستی میتونم چند تا از عکس هایی رو که باهاش گرفتم اپلود کنم رو سایت.
موفق باشید.
-
اقا محمد لطفا اینقدر از کانون بد نگید .... نذارید از معایب پنتاکس بگم ... :angry:
450 دی دوربینی که با گریپ خیلی خوشدست تر هم میشه و براحتی میشه با لنزی مثل 70-200 اف 2.8 روی دست به راحتی عکاسی کرد
در مورد 18-55 هم لنزی است که برای شروع عکاسی حرفه ای پاسخگوی کاربر هست و عکس های خوبی میشه باهاش گرفت
شما میتوانید این کیت رو خریداری و سپس 18-55 کیت رو فروخته و یه لنز 17-85 یا 17-70 سیگما دسته دو خریداری کنید
-
من فكر مي كنم اين تاپيك از موضوع اوليه اش خارج شده و بهتره در جاي ديگه اي (مثلا در تاپيك "چه دوربيني بخرم") ادامه پيدا كنه
هر چند من شخصا با خريد DSLR تنها به دليل كيفيت تصوير و قيمت مناسب موافق نيستم. چون فلسفه اصلي دوربينهاي SLR بر پايه برنامه ريزي مشخص براي گسترش لوازم جانبي مناسب استوار هست و من معتقدم اگر قرار باشه كاربري مدتها تنها با لنز كيت عكاسي كنه، يك دوربين كامپكت رده بالا، از خيلي جهات براي او انتخاب مناسب تري بوده.
عكاسي با SLRها اونقدرها ساده نيست و ممكنه باعث دلزدگي كاربر بشه.
از طرفي معتقدم وقتي اين دوست ما اطلاعات خيلي كمي در مورد مشخصات دوربينها داره، بهتره براش حكم نديم كه چه دوربيني بخره و در عوض مراجعي براش معرفي كنيم تا بتونه بيشتر مطالعه كنه و خودش انتخاب كنه دوستان!
فعلا...
-
دوستان....
من واقعا متعجم...نظراتتون خیلی هم به هم شبیه نیست...منم که تقریبا گیج شدم:confused:
اما با نظر آقایK_NMT خیلی موافقم که گفتند تاپیک از اصل موضوع خارج شده...البته خواهش می کنم به اصل موضوع نپردازید
به این دلیل که شاید من تایتل تاپیکو اشتباه انتخاب کردم و باید می نوشتم :
آيا با canon SX1 IS مي توانم عكس مفهومی خوبی بگیرم؟
یه حسی یهم می گه تا دوربین نخری نمی تونی عکاس خوبی بشی!!!عکسایی که با دوربین قبلیم گرفتم موضوعات مفهومی فوق العاده ای داشتن اما همشون بخاطر اینکه با یه دوربین رده پایین کامپکت کار می کردم نویز داشت....
به هر حال از راهنمایی های همه دوستان ممنونم...:redface:
البته یکم دیگه هم راهنماییم کنید بلاخره کار کردن با 1000دی بدون لنز و تجهیزات می ارزه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahlava
450 دی از 1000 دی بهتره
خوش دست تره
مگر جنس و بدنه این دو با هم فرقی دارد؟؟ :::confused2:::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
najva26
آيا با canon SX1 IS مي توانم عكس مفهومی خوبی بگیرم؟
مهمترین چیز در یک عکس مفهومی, مفهوم آن است! :cool: بنا براین فکر میکنم در این تیپ عکاسی,دوربین نقش کمتری دارد تا سایر عکاسی ها (منظره و پرتره و حیات وحش و ..)
در گالریها و سایتهای اشتراک عکس, خیلی ها با دوربینهای کامپکت ساده یا حتی موبایل عکاسی میکنند و بعد به عنوان یک عکس مفهومی, با اعمال انواع و اقسام ادیتها و افزودن texture نقاط ضعف دوربین را می پوشانند, و هر نقصان فنیی را به حساب مفهومی بودن و عمدی بودن (در راه انتقال مفهوم) میگذارند.
نقل قول:
یه حسی یهم می گه تا دوربین نخری نمی تونی عکاس خوبی بشی!!!
در واقع تا دوربین نداشته باشید, اصلا ً نمی توانید عکاسی کنید, چه برسه به اینکه عکاس خوبی هم بشوید.
نقل قول:
البته یکم دیگه هم راهنماییم کنید بلاخره کار کردن با 1000دی بدون لنز و تجهیزات می ارزه؟
این بستگی زیادی به شخص دارد
حالا برگردیم به عنوان تاپیک شما:
نقل قول:
آيا با canon SX1 IS مي توانم عكس پرتره خوبی بگیرم؟
اگر استفاده از نور را بلد باشید(بخصوص اگر نورپردازی هم بتوانید داشته باشید) و اگر به ادیت مسلط باشید ؛ بله
-
سلام:
وقتی عکسهای گالری شما را میبینم ممکن است پیشنهاد Slr بدهم منتها با توجه به جنس عکسهای گالری شما که از کلوزآپ فوتوگرافی تا کار در محدوده تله در آن هست روی دوربین های SLR دست کم 1 الی 2 میلیون هزینه بر خواهد بود با دقت به مواردی که از حوصله این تاپیک خارج است...
تصمیم با شماست پرداخت هرینه های SLR یا ادامه راه با دوربین های کامپکت یا SLR لایک. در این رده دوربین G10 پیشنهاد معقولیست. تقریبا با هر دوربینی هر کاری میتوان کرد بسته به نیاز هر شخص دقت داشته باشید که بهترین آیتم ها را روی چه موضوع میخواهید از محدوده دسترسی به فوکال لنت های متفاوت تا ابعاد چاپ نورسنجی های خاص ویرایش های خاص ( فایل خام ممکن است در اینجا اهمیت پیدا کند ) و و و و و
با این دید بله با دوربین canon SX1 IS میتوان عکسهای پرتره یا مفهومی خوبی گرفت اما این خوب چیست؟ خوب میتواند یک کلمه نسبی باشد که بین دید م با شما بسیار تفاوت داشته باشد.
SLR اگرچه دست شما را برای یک سری موارد باز میگذارد. یک سری مشکلات خاصی هم دارد. اولین آن پرداخت قدم به قدم هزینه جهت دسترسی به رنج های مورد نیاز است. من اگر نظر شخصی خودم را بگویم با دقت به عکسهای شما پیشنهاد SLR میتواند باشد منتها فکر روی پرداخت هزینه ها با شما
نقل قول:
ضمنا هیچ دوربینی بدون لوازم مورد نیاز از مموری مناسب .............. بطور کل حداقل های این کار هیچ ارزشی ندارد بدون لنز که استفاده از آن بی معناست
موفق باشید
-
1000D تو دست راحتر نیست دست عرق میکنه و دوربین لیز خوردنشه زیاده و در زمن پلاستیک برای انگشت 60 در 1000 دی موجود نیست
http://www.digikala.com/Reviews/Digi...ages/Pic02.jpg
http://www.digikala.com/Reviews/Digi...ages/Pic02.jpg
-
باز هم سلام دوستان عزیز.
چه خوبه که یک موضوع به راه راست هدایت بشه!
من دوربین فعلی شما رو دیدم.با توجه به فوکال لنز اون به نظرم برای مدتی می تونید با لنز کیت 1000D کنار بیایید.
و این جوری بگم که تقریبا همین رنج لنز دوربینتون رو روی 1000D دارید.ولی توجه کنید که در SX1 به رنج بالاتری دست پیدا می کنید.
حالا با توجه به این شرایط ، خودتون بسنجید:
آیا براتون مهم هست که دوربینتون عکس وسیع تری بگیره؟ آیا مهمه که بیشتر از عکاسی های فعلیتون به سوژه نزدیک بشین؟ آیا اصلا تا به حال شده با خودتون بگید کاش دوربینم سوژه های بیشتری توی کادر جا می داد؟
این یک مسئله.
و مسئله ی دیگه کیفیت و شارپنس و نویز و.... هست که لابد می دونید توی 1000D بهتره.
اگه واقعا مسئله فقط نویز و کار حرفه ای کردن هست،به نظرم 1000D جواب شماست.
من اگر جای شما بودم تمرکز خودم رو روی نیازهام حفظ می کردم.تا چند روز،وقتی عکاسی می کردم و به نیازی می رسیدم اون رو یادداشت می کردم و آخر سر از بین نیازهام به ترتیب اولویت نیازهای واجب تر رو مد نظر قرار می دادم و دوربین انتخاب می کردم.
این نوشته ها هم رسالت ما در باب کمک به شما!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
QashQai
سلام:
وقتی عکسهای گالری شما را میبینم ممکن است پیشنهاد Slr بدهم منتها با توجه به جنس عکسهای گالری شما که از کلوزآپ فوتوگرافی تا کار در محدوده تله در آن هست روی دوربین های SLR دست کم 1 الی 2 میلیون هزینه بر خواهد بود با دقت به مواردی که از حوصله این تاپیک خارج است...
تصمیم با شماست پرداخت هرینه های SLR یا ادامه راه با دوربین های کامپکت یا SLR لایک. در این رده دوربین G10 پیشنهاد معقولیست. تقریبا با هر دوربینی هر کاری میتوان کرد بسته به نیاز هر شخص دقت داشته باشید که بهترین آیتم ها را روی چه موضوع میخواهید از محدوده دسترسی به فوکال لنت های متفاوت تا ابعاد چاپ نورسنجی های خاص ویرایش های خاص ( فایل خام ممکن است در اینجا اهمیت پیدا کند ) و و و و و
با این دید بله با دوربین canon SX1 IS میتوان عکسهای پرتره یا مفهومی خوبی گرفت اما این خوب چیست؟ خوب میتواند یک کلمه نسبی باشد که بین دید م با شما بسیار تفاوت داشته باشد.
SLR اگرچه دست شما را برای یک سری موارد باز میگذارد. یک سری مشکلات خاصی هم دارد. اولین آن پرداخت قدم به قدم هزینه جهت دسترسی به رنج های مورد نیاز است. من اگر نظر شخصی خودم را بگویم با دقت به عکسهای شما پیشنهاد SLR میتواند باشد منتها فکر روی پرداخت هزینه ها با شما
ضمنا هیچ دوربینی بدون لوازم مورد نیاز از مموری مناسب .............. بطور کل حداقل های این کار هیچ ارزشی ندارد بدون لنز که استفاده از آن بی معناست
موفق باشید
:::big grin2:::
من از آقای قشقایی (اگر اشتباه نکرده باشم)بسیار تشکر می کنم ....تحلیلشون از عکسهای من بسیار منطقی بود...درسته که من عکس مفهومی میگیرم اما تقریبا با همه نوع حالتی مثل تله یا کلوزاپ و...کار میکنم.
با توجه به اینکه برای من مفهوم تو عکس از همه چیز مهمتره پس نیاز به همه امکاناتی دارم که بهم کمک کنه به خواستم برسم و برای این منظور هم به اندازه کافی تجربه و بودجه ندارم
پس تصمیم گرفتم یا دوربین نخرم و با دوربینای سطح پایین قبلی به سر کنم تا امکان مالی و تجربه کافی رو به دست بیارم یا اینکه دوربین slr-like مناسبی تهیه کنم تا با یه پله بالا رفتن تجربه های بهتری به دست بیارم......
از اون جایی که خیلی علاقه دارم زودتر یه دوربین دیگه بخرم.فک کنم به g10 که قابلیت فرمت raw رو داره بیشتر تمایل دارم.:::happy:::
از همه ی بزرگوارانی که وقتشونو برای راهنمایی من گذاشتن ممنونم.