پاسخ : انتخاب بین D90 Lens kit 18-105 و 550D Lens kit 18-135
سلام.
نقل قول:
هر کدوم به اون یکی مزایایی دارن هندلینگ خوب دی90 یا رزولوشن و کیفیت خوب عکس و فیلم 550دی..
هندلینگ کاملا یک موضوع شخصی است.550دی کیفیت فیلم و عکس بالایی دارد در کنار بدنه سبک.اما شخصا دی90 خوشدست نمیدانم.نه کوچک است مانند 550دی نه بزرگ و خوشدست مانند 50دی.
شما برای این دوستمان مزایا و معایب هر کدام نسبت به دیگری را بنویسید
نقل قول:
بنده هم دقیقا همین تستهایی که شما میفرمایید رو انجام دادم
کدام تست؟
مته به خشخاش میگذارید جناب خوشبین...مطمئنا متوجه منظورم درباره تست شدید:::happy:::
اما درباره هندلینگ کاملا حق با شماست برای بنده با دستهای نسبتا بزرگ دست گرفتن بدن هایxxxd بعد از مدت کوتاهی منجر به خستگی و درد کف دست میشه اما با دی90 یا هر بدنه بزرگتری اینطور نیست.
همین داستان ویگنتینگ تقریبا برای من تبدیل به یک مشکل عصبی شده بود.اگر هنوزهم لنز رو در اختبار دارید کار سختی نیست مثلا یک تعداد عکس از آسمون صاف بگیرید در فواصل کانونی و دیافهای مختلف و نتیجه رو مشاهده کنید.گرچه با نرم افزار قابل حله اما...
وارد بحث دیستورشن و ca هم نمیشم چون اونقدرها اختلاف ندارن.اما با نظر شما درباره شارپنس البته در مرکز موافقم امیر جان.
سلام.باور بفرمایید من متوجه نشدم!منظور شما خواندن ریویو است؟
من دی 90+18-105 یکی از دوستان را چند روز امانت گرفتم تا از روی کنجکاوی ببینم چگونه است که اینقدر هوادار
دارد.نظراتم را در تاپیک مقایسه دی90و 50دی خیلی صریح نوشتم.
تا به حال 18-135 کنن را تست نکرده ام و کلا علاقه ای به لنزهای کراپ ندارم.10-22 را هم به زودی به 16-35 تبدیل میکنم.اما 18-105 نیکون را تست کردم و اگر یکبار دیگر پست بنده را بخوانید متوجه منظورم خواهید شد.چند نمونه دیستور و ویگنت از 18-105 میخواهید تا قرار دهم؟!
موفق باشید
از همه دوستان عزیز به خاطر راهنماییهاشون تشکر میکنم . با این تفاسیر فکر می کنم D90 مناسبتر باشه ، فقط اینکه D7000 معرفی شده یه کم آدمو اذیت می کنه !
منظور من این بود که منم مثل شما در حد و اندازه های تجربه هام تست انجام دادم و معمولا هر بدنه و لنزی رو که بتونم امانت میگیرم تا هم اطلاعاتم رو بالا ببرم هم کنجکاویمو ارضاء کنم.
برای شما هم خوشحالم که با بحثهای اخیر موفق به انتخاب شدید.شخصا اگر همچین بحثی رو میخوندم سر در گم میشدم.به دی7000 فکر نکنید بهتره اینطور از بحث اصلی که عکاسی باشه منحرف میشید و دچار وسواس میشید...
ضمنا جناب خوشبین هر زمان قصد فروش 22-10 رو داشتید حتما یه اطلاعیه هم توی سایت بگذارید بنده قصد خرید این لنز رو دارم...
و اینکه شرمنده بابت اف تاپیک...
سلام بر عزیزان.اخیرا برای یکی از دوستان 550دی خریدم نکاتی را عرض میکنم:
نقاط قوت نسبت به دی 90:
1-سنسور جدیدتر و خروجی با کیفیت تر
2-فیلم برداری بسیار بهتر
3-کیفیت ساخت بهتر(دی 90 کیفیت خوبی ندارد.حتی دقت کنید فلاش دوربین حین بسته بودن کمی با بدنه فاصله دارد!)
550دی ساخت ژاپن و دی90 ساخت تایلند است.حتی بند گردنی کنن هم کیفیت بهتری دارد;)
4-ال سی دی بهتر
5-نورسنجی کاملتر
6-مقداری پلاستیک یا چرم نرم در قسمت گریپ 550دی به کار رفته که باعث چسبندگی دوربین به دست میشود.این قسمت در دی90
خشک و معمولی است
معایب:
1-اندازه کوچکتر
2-نداشتن Cls
بهتر است عزیزان مواردی را اضافه کنند
آقای sam123
دوست عزیز چیزی هم که شما گذاشتید سند نیست .فقط نظر اون سایت که به نظر بنده خیلی هم معتبر نیست.
مجموع پارامتر هائی که شما بهش استناد کردن میشه کیفیت تصویر . لطفآ به سند زیر هم دقت کنید. لینکش رو هم گذاشتم. لطفآ به آیتم image quality دقت ویژه بفرمایید .
http://www.imagechicken.com/uploads/...9086894300.jpg
http://www.cameralabs.com/reviews/Ni.../verdict.shtml
http://www.cameralabs.com/reviews/Ca.../verdict.shtml
شخصا کیفیت تصویر Canon 550D را خیلی بهتر از Nikon D90 میدونم اما نه چون این سایت میگه چون هر دو دوربین رو در اختیار داشتم و با هر ۲ عکاسی کردم .و البته این باز هم نظره شخصی منه نه یک سند .
خیلی از افرادی که میان اینجا نمیتونن review بخونن و فقط به حرف امثال من و شما گوش میدان.منحرفشون نکنیم .
شاد باشین
دقبقا همینطوره.دی نود بدنه خوبیه برای من خیلی خوشدست محسوب میشه اما خروجی 550 دی با اون رزولوشن بالا و کنترل نویز باز هم با همون رزولوشن بالا واقعا از بهترین عملکردهای کنن بوده.بنده در حال حاضر هر دو بدنه رو در اختیار دارم و از حق نمیشه گذشت خروجی تصاویر در نمونه کنن کاملا برتری دارن.