پاسخ: Powershot SX20is or S90
مهمترین فاکتور انتخاب دوربین کیفیت تصویری هست که از عکاسی بدست می آید که مسلما تو این مورد S90 برنده مطلق هست و همچنین ذخیره با فرمت RAW که اجازه ویرایش کامل عکس رو به کاربر میده. اما برای خیلی افراد تمامی امکانات دوربین براشون مهمه مثلا زوم بالا و فیلمبرداری HD و زوم حین فیلمبرداری که تو این مورد SX20 با دارا بودن این امکانات میتونه انتخاب برتر باشه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
morihoo
سلام
قبلا یه درخواستی تو یه تاپیک در رابطه با سوالم دادم، اما نفهمیدم تاپیکم چی شد، حالا خواهش میکنم با دلیل بگید که کدوم یکی از این دو مدل S90 و SX20is رو بخرم.
در واقع عیب ها و برتری های هر کدوم رو نسبت به دیگری بگین که الان که پول دستمه یکی رو بگیرم.:::happy:::
دوست عزیز این دو دوربین در یک رده قرار نمیگیرند و مقایسه آنها خیلی صحیح به نظر نمیرسه. شما نیازها و انتظارات خودتون رو بگید دوستان بهتر شما رو راهنمایی خواهند کرد. SX20 دوربین سوپرزوم خوبیست ولی S90 رو میشه یه کامپکت حرفه ای فوق العاده دونست.
سلام
جناب morihoo ديروز براي يكي از دوستانم كه مدتها S3IS داشت يك S90 خريدم
دوستم كلي حال كرد
s90 يك دوربين فوق العده - بسيار سبك - با كيفيت عالي مي باشد. اين هم در نظر بگيريد تو جيب جا ميشه
باطريش از قوطي كبريت كوچكتره.
sx20 يك دوربين بزرگ با 4 تا باطري قلمي و سوپر زوم و فول HD مي باشد.
اگر review هاي خارجي رو هم بخونيد به شما توصيه ميشه اگر به زوم احتياج داريد SX20 در غير اين صورت s90
پيشنهاد مي كنم هر دو دوربين رو در دست بگيريد و امكاناتش رو ببينيد .
بنده به شخصه پول يا مفتي برسد يك s90 خواهم خريد :cool:
همونطور که دوستان گفتن اس ایکس20 یه دوربین سوپر زومه ومهمترین خاصیتش زوم بالاشه ولی اس90 یه دوربین کم حجم وکوچیک با کیفییت خوبه ولی جی11 که توی اون یکی پستتون اسم بردین کیفیتش از هر دوی اینها بهتره.ولی اینطوری نمیشه نتیجه گیری کرد که کدوم رو بخرید بیشتر به کاربرد شما بستگی داره.
پست قبلیتون هم توسط مدیران به این ادرس منتقل شده:
کد:
http://akkasee.com/forum/showthread.php?t=3732
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farid_scorpion
همونطور که دوستان گفتن اس ایکس20 یه دوربین سوپر زومه ومهمترین خاصیتش زوم بالاشه ولی اس90 یه دوربین کم حجم وکوچیک با کیفییت خوبه ولی جی11 که توی اون یکی پستتون اسم بردین کیفیتش از هر دوی اینها بهتره.ولی اینطوری نمیشه نتیجه گیری کرد که کدوم رو بخرید بیشتر به کاربرد شما بستگی داره.
پست قبلیتون هم توسط مدیران به این ادرس منتقل شده:
کد:
http://akkasee.com/forum/showthread.php?t=3732
ممنون از همتون، راستش زوم دوربین در صورتی برام مهمه که کیفیت عکس بعد از زوم قابل قبول باشه و اینجوری نباشه که فقط زومش زیاد باشه ولی کیفیت عکسش بعد زوم جوری باشه دیگه نشه نگاش کرد.
کیفیت عکس این دوتا تو شب چجوریه؟
نمونه های فیلمش رو هم دیدم که sx20is فوق العاده بود.
فکر میکنید کیفیت عکس در s90 تقریبا چند درصد بهتر از sx20is هستش؟
در مجموع با شناختی که از این دوتا دوربین دارید کدوم رو پیشنهاد میدید؟
ممنونم که پاسخگو بودید، لطفا راهنمایی خودتون رو ادامه بدید، من شدیدا این تاپیک رو تا رسیدن به نتیجه پیگیری میکنم.
من توصیه می کنم شما چند صفحه ی انتهایی(شاید تا 10یا15 صفحه)از همان تاپیک که تو پست قبلی اوردم و تاپیک راهنمایی برای خرید دوربین های اس ال ار لایک رو بخونید.مطمئن باشید از منتظر این تاپیک بودن بهتره.
راجع به کیفیت تصویر SX20 در زوم حداکثر باید گفت که کیفیت قابل قبولی داره و احتمالا شما رو راضی نگه میداره. ولی در نور کم نسبت به S90 نویز بیشتری رو خواهید داشت. به نظر من S90 برای کسانی که SLR دارند و میخوان در کنارش یه کامپکت عالی با تنظمیات خاص داشته باشند، یکی از بهترین گزینه هاست. اگر شما به عکاسی نگاه جدی تری دارید و تمایل دارید بعدا با تهیه یک دوربین SLR دیجیتال، علاقه تون رو به طور جدی و حرفه ای تر ادامه بدید، من به شما S90 رو توصیه میکنم. (یک کامپکت حرفه ای در کنار یک SLR ترکیب بهتری برای آینده شما خواهد بود.) اما اگر قصد ورود به دنیای SLR را ندارید و میخواهید یک دوربین همه کاره با کیفیت عکس بسیار خوب تا خوب داشته باشید و گهگاهی هم از عکاسی در طبیعت، ماکروگرافی یا عکاسی از حیات وحش لذت ببرید، مسلما کارکردن با SX20 برای شما هیجان بیشتری به ارمغان خواهد آورد.
:::happy:::
با سلام
من هم بین ایندو دوربین به شک افتاده بودم.تو سایت های خارجی که خیلی از اس ایکس20 تعریف کردن اما سنسور بزرگتر 1:1.7اس90 کمی وسوسه کننده است.
از کسانی که این دو دوربین رو دارن خواهش میکنم 2نمونه عکس از هر دو در سایز اصلی و بدون هیچگونه پردازشی در مکان کم نور و بدون فلاش بگذارن تا مقایسه راحت تر بشه.
با تشکر فراوان...
1 فایل پیوست
این دو دوربین تقریبا هیچ مزایای مشترکی ندارند . فقط توقعات شما هست که میتونه تو انتخاب کمک کنه.
راجع به کیفیت عکس S90 فکر کنم با تصویر زیر که یه کراپ 100% هست قضاوت کنید.
مرسی که تو انتخاب کمک میکنی.
میتونی یک عکس از دوربین sx20is در حالت زوم برام بذاری؟من نتونسم تو نت چیزی پیدا کنم و برام خیلی مهمه که عکسی که با زوم بالا با این دوربین گرفته شده، کیفیتش رو ببینم.
هر کدوم از دوستان دیگه هم اگه از این نمونه دارن لطفا بذارن که کیفیت زومش مشخص بشه.
بچه ها اینم بهترین سایت تست کیفیت فیلم دوربین ها که واقعا تو انتخابتون تاثیرگذار هستش و میتونین بهش اعتماد کنین.
اختلاف شفافیت تصویر بین sx20 و S90 خیلی مشهوده مخصوصا تو محیط کم نور به خاطر دیافراگم بازش که 2 هست که باعث میشه عمق میدان مقداری کم بشه و به زیبایی عکس کمک کنه و سرعت شاتر رو بالا ببره. البته کیفیت sx20 کم نیست و در برابر دوربینهای تو رده خودش دوربین خوبیه
دوستان عزیز این هم نمونه های دقیق عکس از هر دو دوربین و در حالت های مختلف:
canon s90:
canon sx20is:
نظر شخصی من این هست که SX20 و S90 کلا دو رده مختلف از compact ها هستند. تفاوتشان در یک کلام:
S90 در رده خودش عالی است، و SX20 در رده خودش یک دوربین متوسط است.
اگر احتیاج به زوم بالا ندارید، S90 بگیرید و از آن لذت ببرید. حتی کسی که بهترین DSLR ها را هم دارد، بعضا به چنین دوربینی با اندازه کوچک، کیفیت عالی و کنترل کامل احتیاج پیدا میکند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arash1988
نظر شخصی من این هست که SX20 و S90 کلا دو رده مختلف از compact ها هستند. تفاوتشان در یک کلام:
S90 در رده خودش عالی است، و SX20 در رده خودش یک دوربین متوسط است.
اگر احتیاج به زوم بالا ندارید، S90 بگیرید و از آن لذت ببرید. حتی کسی که بهترین DSLR ها را هم دارد، بعضا به چنین دوربینی با اندازه کوچک، کیفیت عالی و کنترل کامل احتیاج پیدا میکند.
در رده sx20is چه دوربینی پیشنهاد میدید که فیلمبرداری HD داشته باشه و در رده عالی به بالا هم باشه؟
من تو پست قبلی خودم عکس ها رو مقایسه کردم اما هنوز نتونستم کیفیت عکس sx20 رو در زوم بالا ببینم، به نظر شما کیفیت در زوم بالای این دوربین چطوره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
morihoo
در رده sx20is چه دوربینی پیشنهاد میدید که فیلمبرداری HD داشته باشه و در رده عالی به بالا هم باشه؟
من تو پست قبلی خودم عکس ها رو مقایسه کردم اما هنوز نتونستم کیفیت عکس sx20 رو در زوم بالا ببینم، به نظر شما کیفیت در زوم بالای این دوربین چطوره؟
دوربین عالی در رده SLR-Like ها، یا همان Compact های Superzoom به نظر من Fuji S200EXR هست اما فیلمبرداری HD ندارد. من قبلا یک Canon S5is داشتم که از قابلیت فیلمبرداری 640x480 آن هم خیلی استفاده میکردم. به نظر من اگر میخواهید برای عکاسی دوربین بخرید، همان 640x480 کافی است. اگر یک دوربین همه کاره میخواهید، انتخاب بین S90 و SX20 به خودتان بستگی دارد. اگر بعدا ممکن است بیشتر علاقه مند شوید و مهارتتان زیاد شود و به SLR ها فکر کنید، به نظر من S90 بگیرید که در صورت خرید یک دوربین بزرگ در آینده، یک دوربین عالی جمع و جور هم داشته باشید.
اونایی که مثل من هنوز در حال تصمیم گیری هستن اینو حتما ببینن، توش همون موردی که دنبالش بودم هست منظورم کیفیت عکس sx20 در زوم بالاست.
امیدوارم بدردتون بخوره.:::yess:::
دوستان یه سوال دارم، نرم افزاری هست که بشه حجم فیلم این دوربین sx20 رو بدون افت کیفیت کمتر کنه؟
اگه نرم افزارش رو سراغ دارین هم معرفی کنید لطفا.
Total video convertor
نرم افزاري هست كه خيلي از فرمتها از جمله فايلهاي mov كه فرمتهاي HD كنون مي سازند رو عالي تبديل مي كنه.
هيچ نرم افزاري هم بدون افت كيفيت حجم رو كم نمي كنه.
Sans movie Serif هم نرم افزار محبوب بنده براي اديت فيلم هست.
off : اينقدر راجع به اين s90 بپرس تا گولم بزني يه s90 و يه d90 بخرم
با سلام
آیا برای عکاسی در حالت سوپر ماکرو ، از زوم بالا استفاده میشود.یا اصلا ربطی به زوم نداشته و به سیستمی جدا در دوربین مربوط است؟
من بین این دوربین موندم.از قیافه و کارهای اس ایکس20خوشم میاد اما سنسور 1:1.7 اس90 و حجم کمش من رو وسوسه میکنه.
ایا تفاوت مشهودی بین کیفیت و شفافیت و زنده بودن تصاویر ایندو وجود داره؟
میشه از شما خواهش کنم یک نمونه عکس در مکان کم نور از اس90بگذارید(یا لااقل از انهایی که میشناسید دارن این دوربین رو ،بگیرید) ؟
خیلی ممنونتون میشم من رو از دودلی و تردید در بیارین.
با تشکر فراوان
از طرفی اندازه کوچک اس90 آدم روبه شک میندازه که ایا این ویزگی ها رو داره یا فقط اسمش روشه؟ایا به صورت مطلوب انجام میده این ها رو یا نه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad_iut
با سلام
آیا برای عکاسی در حالت سوپر ماکرو ، از زوم بالا استفاده میشود.یا اصلا ربطی به زوم نداشته و به سیستمی جدا در دوربین مربوط است؟
من بین این دوربین موندم.از قیافه و کارهای اس ایکس20خوشم میاد اما سنسور 1:1.7 اس90 و حجم کمش من رو وسوسه میکنه.
ایا تفاوت مشهودی بین کیفیت و شفافیت و زنده بودن تصاویر ایندو وجود داره؟
میشه از شما خواهش کنم یک نمونه عکس در مکان کم نور از اس90بگذارید(یا لااقل از انهایی که میشناسید دارن این دوربین رو ،بگیرید) ؟
خیلی ممنونتون میشم من رو از دودلی و تردید در بیارین.
با تشکر فراوان
عکاسی در حالت سوپر ماکرو یه سیستم جداگانه هستش و ربطی به زوم نداره.
اگر چند پست قبلی رو بخونید به جوابتون میرسید.