-
500D/1000D/450D کدوم بهتره
سلام دوستان گل سایت
من برای دوربین بکاپ یک دوربین سبک میخوام بگیرم و از اونجایی که دوربین اصلی که دارم 40D هستش میخوام یکی از دوربین های فوق رو برای بیرون و عکاسی های سبک تر انتخاب کنم چون 40D واقعا سنیگنه از این سه دوربین اطلاعاتی دارم برخی از دوستان و برخی هم از طریق سایت و دوستان عزیزی که اطلاعات با ارزشی رو قرار دادن حالا سوالم از عریران این هستش که کدوم از این 3 دوربین ارزش خرید داره و بعدش پشیمونی به بار نمیاره / قیمتش برام مهم هست ولی نمیخام کیفیت رو فدا کنم
تو سایت CANON تفاوت زیادی رو احساس نکردم اما بزرگواران میدونن که باید کار کرده باشی و با تجربه نظر داد
لطفا دوستان و مدیران عزیز سایت راهنمایی کنن
ممنون
-
پاسخ: 500D/1000D/450D کدوم بهتره
اگر قیمت مهم نیست 500D
سراغ 1000D نروید! چون با 40D کار کردید به نوعی عذاب خواهد بود...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
siavash_f
سلام دوستان گل سایت
من برای دوربین بکاپ یک دوربین سبک میخوام بگیرم و از اونجایی که دوربین اصلی که دارم 40D هستش میخوام یکی از دوربین های فوق رو برای بیرون و عکاسی های سبک تر انتخاب کنم چون 40D واقعا سنیگنه از این سه دوربین اطلاعاتی دارم برخی از دوستان و برخی هم از طریق سایت و دوستان عزیزی که اطلاعات با ارزشی رو قرار دادن حالا سوالم از عریران این هستش که کدوم از این 3 دوربین ارزش خرید داره و بعدش پشیمونی به بار نمیاره / قیمتش برام مهم هست ولی نمیخام کیفیت رو فدا کنم
تو سایت CANON تفاوت زیادی رو احساس نکردم اما بزرگواران میدونن که باید کار کرده باشی و با تجربه نظر داد
لطفا دوستان و مدیران عزیز سایت راهنمایی کنن
ممنون
ولي مقايسه ي نا بجايي است....
آخه بچه رو كه باباش و داداشش و پدرش مقايسه نمي كنن....
اما دور از مزاح من بودم با قيمتي كه اين 3 تا دارن 450دي رو بر مي داشتم... من با 500دي هم كار كردم... به خوبي 450 نيست...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vahid
اگر قیمت مهم نیست 500D
سراغ 1000D نروید! چون با 40D کار کردید به نوعی عذاب خواهد بود...
ممنون از جوابت ولی یک سوالی من شنیدم که 500D نویز زیادی داره بخصوص در 15MP و باید برای گرفتن عکس در نور کم و استفاده از ISO بالا با ید 12/10MP کاهش داد شما در این مورد نظری دارید یا اینها حرفی بیش نیست و کمی با تعصب گفته شده چون من شنیدم که 450D بهتره و نویز کمی داره ( اینها فقط شنیده ها بوده) نظرتون در این مورد چیه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
I Mis
اما دور از مزاح من بودم با قيمتي كه اين 3 تا دارن 450دي رو بر مي داشتم... من با 500دي هم كار كردم... به خوبي 450 نيست...
اگر امکان داره میشه کمی بیشتر توضیح بدید که چرا 450D ( گفتم کمی اطلاع در موردش دارم البته کمی)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
siavash_f
ممنون از جوابت ولی یک سوالی من شنیدم که 500D نویز زیادی داره بخصوص در 15MP و باید برای گرفتن عکس در نور کم و استفاده از ISO بالا با ید 12/10MP کاهش داد شما در این مورد نظری دارید یا اینها حرفی بیش نیست و کمی با تعصب گفته شده چون من شنیدم که 450D بهتره و نویز کمی داره ( اینها فقط شنیده ها بوده) نظرتون در این مورد چیه ؟
تاپیک زیر را مرور کنید...
Canon EOS 500D
نقل قول:
در چه مواردی به خوبی 450D نیست؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
siavash_f
اگر امکان داره میشه کمی بیشتر توضیح بدید که چرا 450D ( گفتم کمی اطلاع در موردش دارم البته کمی)
خريد 500دي با توجه به داشتن دوربيني به خوبي 40 دي فكر كنم عاقلانه نباشه...
اخه دوربين خوبي داريد... در ضمن عاقلانه نيست 800 تومان خرج كنيد كه دوربين زاپاس داشته باشين... با اين پول و پول فروش 40 دي ميشه يه آپگريد خوب تهيه كرد...
200 تومان اختلاف قيمت هست...
در ضمن از نظر چگالي پيكسل با توجه به اينكه سنسور تقريبا يكسان است... در 450 عملكرد بهتري دارد
نويز 500دي در ايزو هاي بالا زياد جالب نيست.. چند تا نومونه ببين
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
I Mis
خريد 500دي با توجه به داشتن دوربيني به خوبي 40 دي فكر كنم عاقلانه نباشه...
اخه دوربين خوبي داريد... در ضمن عاقلانه نيست 800 تومان خرج كنيد كه دوربين زاپاس داشته باشين... با اين پول و پول فروش 40 دي ميشه يه آپگريد خوب تهيه كرد...
200 تومان اختلاف قيمت هست...
در ضمن از نظر چگالي پيكسل با توجه به اينكه سنسور تقريبا يكسان است... در 450 عملكرد بهتري دارد
:eek:
آپگرید؟ :think:;
ایشون مشکل وزن بدنه را دارند!!! شما پیشنهاد آپگرید میکنید؟
تقریبات شما یه جواریی غلطه، بارها و بارها درباره این مورد سوال شده و جواب هم داده شده؛ خواهشاً دودلی بیمورد ایجاد نکنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vahid
:eek:
آپگرید؟ :think:;
ایشون مشکل وزن بدنه را دارند!!! شما پیشنهاد آپگرید میکنید؟
تقریبات شما یه جواریی غلطه، بارها و بارها درباره این مورد سوال شده و جواب هم داده شده؛ خواهشاً دودلی بیمورد ایجاد نکنید.
نه وحيد جان...
مي گم الكي پول بي خوذ نده.... حيفه به خدا
چون قطعا سال ديگه به فكر آپگريد مي افته... بعد مي بينه دو تا دوربين داره .... ولي اونيا كه مي خواد نداره..
من بعدش روميبينم كه ايشون چقدر ضرر مي ده روي اينكار...
شما راست مي گين... مهم وزنه...من عذر مي خوام... آخه وقتي آدم دو تا دوربين داشته باشه و اونيا كه مي خواد نداشته باشه خيلي بده.. چون ايشون ديگه ني تونن دوربين سومي بخرن..از لحاظ روحي كمي عذاب آور است.
-
[QUOTE=I Mis;165304]نه وحيد جان...
مي گم الكي پول بي خوذ نده.... حيفه به خدا
چون قطعا سال ديگه به فكر آپگريد مي افته... بعد مي بينه دو تا دوربين داره .... ولي اونيا كه مي خواد نداره..
[QUOTE]
دقیقا حق با هر دو شما عزیزان هست ممکنه من در آینده تصمیم به تعویض بدنه دوربین اصلی خودم بگیرم اما در حال حاضر استفاده میکنم و اگر روزی به فکر خرید جدید باشم حتما تو سایت میفروشم و یک بادی جدید تهیه میکنم
اما vahid عزیز دقیقا متوجه موضوع شدن و اون وزن بالاش هست با دوستان تو هر برنامه ای که شرکت کنم تغریبا زودتر از همه تصمیم به جمع کردن دوربین میگیرم چون وزنش بعد از نیم ساعت غیر قابل تحمل میشه و بهتره رو سه پایه کاربشه که اونم هرجایی امکانش نیست
با این شرایط 1000D منتفیست و دوستان بگن برتریه 500D یا 450D ( یا بلعکس ) درچیه و کدوم بهتره؟
-
سلام
اين كار اشتباه محضه. به جاي خريد دوربين DSLR دوم، يك كامپكت خوب مثل G11 براي اين منظور بخريد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
اين كار اشتباه محضه. به جاي خريد دوربين DSLR دوم، يك كامپكت خوب مثل G11 براي اين منظور بخريد.
سلام
جناب فرهاد جان عزیز با وجود اطلاعات بالای شما در مورد دوربین ای کاش میفرمودید که بین این سه دوربین کدومش بهتره ممنون میشدم
من دوربین کامپک دارم
ممنون میشم کمک کنید
-
نقل قول:
با این شرایط 1000D منتفیست و دوستان بگن برتریه 500D یا 450D ( یا بلعکس ) درچیه و کدوم بهتره؟
البته من کوچکتر از اون هستم که نظری بدم
اما چون قبل از خرید 500d تحقیقاتی انجام دادم عرض میکنم
برتری 450d بجز نویز کمتر که باز هم بین علما اختلاف هست در مورد مقدار و اهمیت اون چیز دیگه ای نیست
داشتن مگاپیکسل بالاتر و سنسور جدیدتر و ساپورت ایزو بالاتر و فیلمبرداری hd و lcd با کیفیت بالاتر هم از برتری های 500d هست
-
نقل قول:
البته با این وضعیتی که من دیدم ایشون دنبال یک دوربین slave هستند 500دی دوربین خوبیه 15mp هست حساسیتش تا iso 128000 هست این چه گناهی کرده انقدر به نور حساسه:biggrin: در ایزوی بالا همه دوربینها نویز دارند بغیر از 1D mark VI و 5D mark II که بی نویز هم نیستند و نمیتونند slave باشند!!!!! سرعت شاتر 1/4000 را پشتیبانی میکنه داره با دوربینهای سری canon xxD رقابت میکنه فیلم برداری HD هم دارهlol
450D دوربین خوبیه اگه پیدا بشه ولی قیمتش بالاست
ولی به نظر من که شما میخواهید یک دوربین سبک ارزان و کارامد بگیرید 1000d گذینه خوبی میتونه باشه بنده قبلا با این دوربین کار کردم دوربین بسیار خوب و در کلاس خودش واقعا عالیست
رده بندی از نظر کیفیت
1- 500دی
2-450دی
3-1000دی
رده بندی از نظر قیمت و کیفیت
1-1000دی
2-500دی
3-450دی
:)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
siavash_f
سلام
جناب فرهاد جان عزیز با وجود اطلاعات بالای شما در مورد دوربین ای کاش میفرمودید که بین این سه دوربین کدومش بهتره ممنون میشدم
من دوربین کامپک دارم
ممنون میشم کمک کنید
سلام
خوب بهتر بودن كه اظهر من الشمس است اول 500D بعد 450D و بعد 1000D .
اين شايعاتي كه دوربين قديمي تري بهتر از دوربين جديد تري در اومده به كلي فراموش كنيد. مثلا بنده به عنوان يك استفاده كننده ي طولاني مدت 40D با اينكه 40D از 50D بهتر است هم مخالفم. اگر 50D را در حد رزولوشن 40D ازش استفاده كنيد حتما دوربين بهتري است. ممكن است بگوييد 50D آپگريد خيلي perfect اي براي 40D نيست ولي اينكه بعدي نسبت به قبلي بد تر باشد را قبول ندارم.
به طريق اولي نظرم در مورد اين سه دوربين هم همين است. البته اگر نياز به فيلمبرداري نداشته باشيد به دلايل اقتصادي خريد 450D نسبت به 500D ارجح است و 450D نسبت به 1000D امكان ارزشمند نورسنجي نقطه اي را كه براي يك DSLR واجب است را داراست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
اگر 50D را در حد رزولوشن 40D ازش استفاده كنيد حتما دوربين بهتري است.
.
ببخشيدا ببخشيدا...
مگه آدم كم داره يا حالش خرابه كه چندي هزينه كنه و يه آپگريد انجام بده... بعد توي همون ريزوليشن استفاده كنه تا شايد به كيفيت قبلي برسه....؟؟؟ من كه اين كار رو اصلا با عقل و درك همخوان نمي بينم
آخه كدوم انسان فرهيخته اي مي ره اين همه هزينه بكنه كه بعد دوربين جديدش رو توي همون سايز دوربين قبلي استفاده كنه.....
البته صراحت من رو ببخشيد...مطمئنا پست رو حذف مي كنين..اما...
-
سلام٬
عملا هیچ فرقی ندارند. خرید 500D علاوه بر هزینه بالا ٫ نوعی سرپوش بر معضل وسواس شماست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoudhzb
سلام٬
عملا هیچ فرقی ندارند. خرید 500D علاوه بر هزینه بالا ٫ نوعی سرپوش بر معضل وسواس شماست.
من!!! من كه وسواس ندارم... من اگه وسواسي بودم الان 400دي نداشتم.. بايد 550دي داشتم... تمام اين اعداد و ارقام تقريبا يه چيز تبليغاتي است...
اگه پايه اين اعداد بشينم بايد هر يك يا دوسال كل وسايلم رو عوض كنم... بعدش به خاطر ضرر هايي كه كردم دو دستي هي بزنم تو سرم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoudhzb
سلام٬
لطفا
خواهش میکنم این ها فقط نظر دوستان هست اون هم بر اساس نتایج و تجربه هایی که در کار با این دوربین ها بدست اوردن
-
من به عنوان کسی که یکی از این سه دوربین را مد نظر داره بخره باید بگم با توجه به عدم نیاز به فیلم برداری و بودجه محدود ترم حتماً گزینه 1000D رو انتخاب میکردم اما نمیتونم بگم بعد از خرید پشیمون نمیشدم. اما اگر میتونستم 500D روبخرم فکر کنم کمتر پشیمون میشدم. شما چی فکر میکنید؟
-
سلام دوستان
جناب سياوش فتحي به نظر ينده حقير بين اين 3 دوربين 500D انتخاب مناسب تري مي باشد.
بنده با همه اين دوربينها كه فرموديد و حتي 400D هم كار كردم.اين كه مي گن نويز 500D بالاست و .... بله هست اما نه اونقدر كه مثل آينه خاور از دور ديده بشه .
هم بدنه سبكه . هم iso تا 12800 هست كه در دوربينهاي مورد نظر شما تا 1600 هست .
آيا اين iso نكته مهمي نيست.
آيا نرم افزار ها و NR خود canon خوب نيست.
انتخاب بسيار ساده است اگر بحث قيمت در ميان نباشد .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
I Mis
ببخشيدا ببخشيدا...
مگه آدم كم داره يا حالش خرابه كه چندي هزينه كنه و يه آپگريد انجام بده... بعد توي همون ريزوليشن استفاده كنه تا شايد به كيفيت قبلي برسه....؟؟؟ من كه اين كار رو اصلا با عقل و درك همخوان نمي بينم
آخه كدوم انسان فرهيخته اي مي ره اين همه هزينه بكنه كه بعد دوربين جديدش رو توي همون سايز دوربين قبلي استفاده كنه.....
البته صراحت من رو ببخشيد...مطمئنا پست رو حذف مي كنين..اما...
دوست عزيز ربطي به تاپيك نداره بنابر اين زياد توضيح نمي دم بهتره به تاپيك 50D مراجعه كنيد. منظور فقط در ايزوهاي خيلي بالا بود وگرنه در ايزوهاي معمول (تا 800 و حتا 1250) برتري كامل با 50D است.
-
سلام
سیاوش عزیز
با توجه به بحث های اساتید و مقایسه های نه چندان علمی
بنا بر نیاز شما که دوربین دوم می باشد ترجیها بهترین گزینه 450d می باشد
اختلاف قیمت بین 450 و 500 به حدی می باشد که شما با این اختلاف امکان خرید فلاش یا حتی لنز رو خواهید داشد
انشاالله هر خریدی که انجام میدهید برایتان مبارک باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xman_a
سلام
سیاوش عزیز
با توجه به بحث های اساتید و مقایسه های نه چندان علمی
بنا بر نیاز شما که دوربین دوم می باشد ترجیها بهترین گزینه 450d می باشد
اختلاف قیمت بین 450 و 500 به حدی می باشد که شما با این اختلاف امکان خرید فلاش یا حتی لنز رو خواهید داشد
انشاالله هر خریدی که انجام میدهید برایتان مبارک باشه
با سلام
اتیک جان چرا تهمت میزنی , عزیز دل برادر , کجای بحث دوستان غیر علمی هست ؟
غیر علمی ؟ ... از کدام دید .... از دید خودمان ؟ ...... نباید دید علمی بالا رود تا نظرات علمی را بهتر بشناسیم ؟
می تونی با اختلاف بین 450 دی و 500 دی لنز یا فلاش خوبی معرفی کنی ؟ حتما 18-55
پ.ن : بیشتر اوقات در تاپیک های مقایسه ای دوستان یک دوربین مد نظرشون هست و گاها برای اطمینان از خرید با دوربین دیگری از لحاظ قیمت مقایسه ای می کنند , اما حتی اگر انتخاب زیاد صحیحی هم نداشته باشند باز انچه که ته دل خودشون هست خریداری می کنند , شاید بهتر باشد در این مثال تاپیک ها مهر تاییدی بر انتخاب خریدار بزنیم
در پایان هم به عرض برسونم منظورم من سیاوش خان و یا فرد خاصی نیست به طور کلی و با توجه به مواردی که در چند ماه اخیر دیدم بیان کردم
-
با سلام
این تجهیزات سیاوش عزیز canon 40D/28-135/55-250
canon sx120 IS
با توجه به اینکه ایشون قصد خرید بادی دارن و قیمت لنز و تفاوت قیمت دو بادی هر دو باهم این امکان رو به ایشون میدهد که یک فلاش بگیرین
برای اینکه حاشیه نشود
اکثر نظرات تاپیک ها رو گاهن کسانی به چالش می کشن که خود از این دوربین یا برند مد نظر استفاده نکرده اند و این جایی بسی ........... دارد که چرا بجای خاندن نظریات دیگران به نظریات غیر علمی روی میاوریم
من 450 قبلی رو وقتی داشتم همزمان برای کی از دوستان 500 گرفتیم هر دو دوربین خوبی هستن ایزو 500 بیشتر از سنسور بهتری استفاده می کنه در این شکی نیست اما سیاوش قصد استفاده از دوربین دوم رو داره یعنی دوربینی که در نبود دوربین اول یا بنا به دلایلی که باز از نزدیک در جریان هستم قصد همراه اوردن دوربین دوم در اکثر مواقع که گاهن چند باری در روز باهم برخورد داریم را دارند پس نتیجتا دوربین 450 برای ایشان بهتر عمل خواهد کرد :mad:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Viper
سلام دوستان
جناب سياوش فتحي به نظر ينده حقير بين اين 3 دوربين 500D انتخاب مناسب تري مي باشد.
بنده با همه اين دوربينها كه فرموديد و حتي 400D هم كار كردم.اين كه مي گن نويز 500D بالاست و .... بله هست اما نه اونقدر كه مثل آينه خاور از دور ديده بشه .
هم بدنه سبكه . هم iso تا 12800 هست كه در دوربينهاي مورد نظر شما تا 1600 هست .
آيا اين iso نكته مهمي نيست.
آيا نرم افزار ها و NR خود canon خوب نيست.
انتخاب بسيار ساده است اگر بحث قيمت در ميان نباشد .
محمد جان خیلی ممنون از نظری که دادید اما یک سوالی دارم شما با دوربینی که دارید تا چه مقدار از ISO بالا استفاده کردید من با دوربینم ( 40D) نتونستم بالاتر از 800 برم یعنی لازم نبود و اگر هم بود سعی کردم از 800 بالاتر نرم شاید هم کارم غیر حرفه ای بوده نمیدونم اما این رو تجربه کردم عکسی که نویز داره رو وقتی با بهترین نرم افزارها کاهش دادم نتونستم به کیفیت معقولی برسم
موفق باشید/
اما اون چیزی که برام سوال شده با توجه به توضیحات تمامی دوستان بزرگوارم این هست که آیا برتری 500D با 450D فقط تو بزرگ بودن عکس های 500D به خاطر 15MP بودنش و توانایی فیلم برداریش هست و بس ؟ ( حالا حساسیت بالا 12800 رو هم میشه بهش افزود)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
siavash_f
محمد جان خیلی ممنون از نظری که دادید اما یک سوالی دارم شما با دوربینی که دارید تا چه مقدار از ISO بالا استفاده کردید من با دوربینم ( 40D) نتونستم بالاتر از 800 برم یعنی لازم نبود و اگر هم بود سعی کردم از 800 بالاتر نرم شاید هم کارم غیر حرفه ای بوده نمیدونم اما این رو تجربه کردم عکسی که نویز داره رو وقتی با بهترین نرم افزارها کاهش دادم نتونستم به کیفیت معقولی برسم
موفق باشید/
اما اون چیزی که برام سوال شده با توجه به توضیحات تمامی دوستان بزرگوارم این هست که آیا برتری 500D با 450D فقط تو بزرگ بودن عکس های 500D به خاطر 15MP بودنش و توانایی فیلم برداریش هست و بس ؟ ( حالا حساسیت بالا 12800 رو هم میشه بهش افزود)
سلام
برتري ايزو رو اصلا به حساب نياريد...
به قول خودتون اصلا ايزو رو توي كاربري هاي عمومي اصلا از 800 يا حتي 1600 بالاتر نمي بريد.. پس يك فاكتور بسيار كم اهميت است....
اصلا با 12800 چيكار مي خواهيم بكنيم....
به قول جناب حسيني (آقا فرهاد) ما همچين ايزو يي رو برايه چي مي خواهيم ..كه چي بشه.. يه عكس متفاوت بگيريم ..يه عكس پر نويز ...براي گرفتن يك عكس متفاوت..يك عكس پر نويز و يا يك عكس بدون استفاده...
پس ايزو رو از داريره ي گزينش حذف كن...
اون مسائلي رو هم كه توي پي ام بهت گفتم در نظر بگير
موفق باشي
انشاأالله يه دوربين خوب بگيري و لذت شو ببري...
زياد هم وسواس به خرج نده...
-
سلام
آقا سياوش من تا ايزوي 3200 هم استفاده مي كنم و مشكلي ندارم. دوربينهاي فبلي رو هم كه گفتم تست كردم.
به نظر دوستان كه فرمودند ايزو كشك است : هم احترام مي گزارم و هم رد مي كنم.چون طبق نظر ايشان به هيچ كاري نمي ياد.
و چون بنده گاگول هستم از ايزو بالا تو شرايط كم نور استفاده مي كنم و معمولا در هر شرايطي فلاش بازي نمي كنم.
مثلا چند عكس پرتره با 70-200 4 is با ايزو 3200 و سرعت 1/8 يا 1/10 انداختم روس دست و عالي بود.
و تعدادي با لنز 50 1.8 و ايزوي 6400 در نور خيلي كم با سرعت 1/40 كه با دوربينهاي قبلي نمي توانستم.
در باره اينكه iso خوبه يا نه قبلا بحث شده و فكر نمي كنم بحث در مورد چيزي كه سازندگان دوربين به فكر ارتقاي آن
هستند مناسب باشه و من هم اهل كل كل نيستم.
يك نكته كه با edit گذاشتم. دوربين 40D شما ايزو استاندارش 1600 هست و 3200 رو با enhanced دازيد 500d استاندارد تا 6400 داريد , enhanced 12800 است.تفاوت سنسورها زياد است
با احترام
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
I Mis
........
اصلا با 12800 چيكار مي خواهيم بكنيم....
به قول جناب حسيني (آقا فرهاد) ما همچين ايزو يي رو برايه چي مي خواهيم ..كه چي بشه.. يه عكس متفاوت بگيريم ..يه عكس پر نويز ...براي گرفتن يك عكس متفاوت..يك عكس پر نويز و يا يك عكس بدون استفاده...
پس ايزو رو از داريره ي گزينش حذف كن...
........
دوست عزيز نصف دعواهاي سياسي و اجتماعي سر همين نقل قول هاي غير مستقيم است. برداشت شما از حرفي كه بنده احتمالا در جايي زده ام كاملا اشتباه بوده است. بنده بارها عرض كرده ام به اميد روزي كه همه ي دوربين ها تا ايزوي n ميليون بتوانند عكس بدون نويز بگيرند. من خودم تا ايزوي 1250 روي 40D مشكلي با نويز نداشتم ولي هميشه آرزو داشتم بتوانم حداقل با ايزو 6400 در حد نويز 1250 عكس بگيرم (بارها به همين دليل از گرفتن عكسي گذشته ام) چيزي كه اكنون با برخي دوربين هاي امروزي از حد آرزو بيرون آمده است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Viper
سلام
آقا سياوش من تا ايزوي 3200 هم استفاده مي كنم و مشكلي ندارم. دوربينهاي فبلي رو هم كه گفتم تست كردم.
به نظر دوستان كه فرمودند ايزو كشك است : هم احترام مي گزارم و هم رد مي كنم.چون طبق نظر ايشان به هيچ كاري نمي ياد.
و چون بنده گاگول هستم از ايزو بالا تو شرايط كم نور استفاده مي كنم و معمولا در هر شرايطي فلاش بازي نمي كنم.
مثلا چند عكس پرتره با 70-200 4 is با ايزو 3200 و سرعت 1/8 يا 1/10 انداختم روس دست و عالي بود.
و تعدادي با لنز 50 1.8 و ايزوي 6400 در نور خيلي كم با سرعت 1/40 كه با دوربينهاي قبلي نمي توانستم.
در باره اينكه iso خوبه يا نه قبلا بحث شده و فكر نمي كنم بحث در مورد چيزي كه سازندگان دوربين به فكر ارتقاي آن
هستند مناسب باشه و من هم اهل كل كل نيستم.
يك نكته كه با edit گذاشتم. دوربين 40D شما ايزو استاندارش 1600 هست و 3200 رو با enhanced دازيد 500d استاندارد تا 6400 داريد , enhanced 12800 است.تفاوت سنسورها زياد است
با احترام
محمد جان من جسارت نکردم فقط سوال کردم( کل کل کردن!!! گاگول و ....!!!!!) من کاره خودم رو غیر حرفه ای بیان کردم نه کار شما رو به حرحال از توضیحاتتون بازم ممنونم
موفق باشید/
-
سلام.
بنده حقیر از اونجایی که با هردوی این بدنه ها کار کردم(450دی و500دی) نظرم اینه که قطعا 500دی .از اونجای هم که از اختلاف قیمت این دو بدنه به قول دوستمون احتمالا یه 55-18 هم عاید آدم نمیشه پس باز هم برمیگردیم روی همون 500 دی.ضمنا با همین بدنه من تا ایزوی 1600 هم راضی بودم(شاید چشمای من بابا قوریه:eek:) به نظر من با این رزولوشن بالا رفتار نویزی این بدنه خوبه.
-
سلام
بالاخره ختم به خیر شد
با پیشنهادات دوستان و اساتید و نظریان علمی به حرف فرهاد گوش کردیم و با سیاوش رفتیم یک عدد کنون آکبند خوشگل 500 دی با بیمه به قیمت 750 تومان خریداری شد
:::angry:::انشاالله بالا خره بتونیم همه رو به راه راست هدایت کنیم و پنتاکسی کنیم اینکه نشد :::angry:::
این تا پیک لطفا قفل شود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xman_a
این تا پیک لطفا قفل شود
اتیک جان خرید و فروش نیست که تاپیک قفل شود , شاید فردا روزی شخص دیگری سوالی من باب این تاپیک داشت
;)
-
سلام به دوسنات عزیزم
از همه ممنونم و دیدم زدن یک تشکر نمیتونه جوابگوی زحمات دوستان در هفته گذشته باشه به همین دلیل گفتم هم نتیجه گیری باشه و هم تشکر ویژه ای از دوستان
متاسفانه امروز که برای خرید رفتیم CANON شده بود طلا پیدا نمیشد با وجود همه نظرهایی که گفته شد بهترین انتخاب رو با توجه به اینکه بیشتر به عنوان دوربین بکاپ ( و سبک برای بیرون ) میخواستم استفاده کنم 500D دیدم و گرفتم از دوستان عزیز به خصوص فرهاد ، آتیک ، حمید مرادی عزیز ، I MIS عزیز ، میثم ، محمد و همه دوستان که تا اینجا مطالب رو دنبال کردن و پیشنهاد دادن نهایت تشکر رو دارم
-
500D یا 450D یا 1000D ؟
سلام دوستان. می دونم موضوع این مقایسه شاید به نظرتون خیلی بی ربط باشه.
حقیقتش اینه که من فعلا نزدیک به 700 تومن می تونم هزینه کنم که نهایتن تا 500D زورم میرسه.
این وسط 450D به نظرم با همچین همسایه هایی زیاد نمی ارزه. مزیت هایی که نسبت به 1000D داره ارزش 100 تومن بیشترو نداره. در ضمن با 100 تومن بیشتر از 450D میشه 500D گرفت که با امتیازهای ارزشمندتری با این تفاوت قیمت داره.
میمونه 1000 و 500
عرض به خدمتتون که امکان فیلمبرداری برای من زیاد اهمیتی نداره. حساسیت های بسیار بالای 500D هم که عملن به کار نمیاد. مگاپیکسل زیاد 500D هم عملن واسه من فقط حجم بزرگتر فایل هاست و گرنه با سی موس یک اندازه عملن تفاوت خاصی در کیفیتشون مشاهده نمیشه. 200 تومن تفاوت این دو مدل هم می تونه واسه یه لنز بهتر هزینه بشه. ولی از طرفی تایوانی بودن 1000D های بازار هم یه موضوع آزاردهنده است که آدمو به شک میندازه.
حالا در کل نظر شما چیه؟ 1000D با یه لنز بهتر؟ یا 500D با همون لنز کیت خودش؟
-
اگر شما بخوای اینگونه نگاه کنی که دوربین یک 100 تومن از دومی گرونتره نمی صرفه دورین سومی 100 تومن گرونتره از دومی می صرفه.. این چرخه پایان نداره ..
شما اول مشخص کن برای چه کار هایی عکاسی می خواهی انجام بدی؟؟
-
دوست عزیز این روش سنجیدن price and performance که خیلی جاها به کار گرفته میشه و کاربرد داره. شما وقتی می بینی یه دوربین فقط به خاطر 2 تا امکان جزئی قیمتش از یه مدل دیگه یهو صد تومن بیشتر میشه به نظرتون خریدش عاقلانه است؟
به نظر بنده تفاوت قیمت 500 و 450 منطقیه ولی تفاوت 100 تومنی 1000 و 450 خیلی بی معنیه. الان هم 700 تومن می تونم هزینه کنم. تو این شک موندم که یه دوربین بهتر با لنز معمولی بگیرم یا یه دوربین معمولی با لنز بهتر؟ خودم بیشتر نظرم رو دومیه چون لنز خوب همیشه لنز خوبه ولی همین 500d که هیچی، 550D رو هم 3 سال دیگه هیچکس تحویل نمی گیره و باید به فکر یه بادی جدید بود. در ضمن درسته که هیچ کس از امکانات جدیدتر و حرفه ای تر بدش نمیاد، ولی 1000D پاسخگوی نیاز من هست و یه لنز بهتر بیشتر از امکانات اضافه 500D به کار من میاد.
ولی دو تا مسئله هست:
1- 1000D های بازار همه تایوانی هستند. 500 و 450 رو میشه ژاپنی خرید.
2- شرکت های معتبر 1000D تو بساطشون نیست و مجبورم از پاساژ حافظ بخرم. ولی 450 و 500 تو شرکت ها هم هست.
-
خودتون رو با تایوانی بودن درگیر نکنین.
اگه 1000D جواب کار شما رو میده با یک لنز بهتر بخرید.
مموری و کیف رو هم فراموش نکنید.
-
سلام. بادي نو 500دي و يه لنز دست دوم خوب مثل 17-85 (حدودا 300 تومن) هم گزينه بدي نيست.
-
با سلام
اگه فیلمبرداری نیازتون نیست 450 ya 1000 در غیر اینصورت 500
بین 1000 و 450 دوربین 450 بهتره البته ناگفته نمونه دوربین 1000 فاقد نورسنجی نقطه ایست
-
به اعتقاد بنده 450 بسيار گزينه بهتري نسبت به 1000 دي است.
درست است كه صفحه كوچكتري دارد و دو نقطه فوكوس كمتر ( اگه اشتباه نكنم) ولي سرعت عملكرد بهتري دارد و البه گزينه 500 از هر دو بهتر.
وقتي تفاوت ناچيز است بهتر است تا 500دي را برداريد.
جدا از مسئله فيلمبرداري پيشرفتهاي خوبي در500دي نسبت به 450 انجام شده و در نظر داشته باشيد در صورت تصميم به تعويض ظرف چند ماه ديگر با اين گزينه هايي كه در حال ارائه هستند برگ برنده در دست كساني است كه دوربينهاي نزديك به جديدتر دارند.
حتي اگر 40 دي و يا حتي 50 دي كاركرده هم بگيريد نسبت به نسل قبل ارزش بيشتري دارد.
-
از همه دوستان بی نهایت سپاسگزارم. آخرش یه چی خریدم که اولش فکرشو نمی کردم.
یه نیکون d5000 خریدم 680 تومن.
البته واسه یه دوستی خریدم. خودم s90 دارم :::happy:::
-
سلام بر دوستان
من تازه در سایت شما عضو شده ام. من یک سوال دارم .من در کشور کانادا زندگی میکنم و هفته پیش یک دوربین 500d به همراه کیف و مموری 4 گیگ و یک باطری اضافه و فیلتر uv به قیمت 580 دلار خریدم .امروز یک فروشگاه دیگر مدل d1000 را به همراه کیف و یک لنز تله 75-300 بدون استابیلایزر به قیمت 499 دلار به فروش میرساند. در اینجا چون من میتوانم تا 15 روز اجناس خریداری شده را به فروشگاه عودت دهم به نظر شما کدام گزینه بهتر است . البته کیفیت عکسها با نویز کمتر برای من مهمتر است . اینرا هم بگویم که من همیشه کمتر از 10 مگا پیکسل عکاسی میکنم. و یک سوال دیگه کیفیت عکس d1000 با d500 چقدر اختلاف دارد.
-
سلام
ورودتون رو به سایت عکاسی تبریک میگم.
به نظرم اصلا منطقی نیست که 500 دی را با 1000دی عوض کنید به دلایل زیر:
- جنس تصاویر 500 دی خیلی بهتر از 1000 دی است .( نویز کمتر و داینامیک رنج بالاتر)
- 500دی کلی امکانات جدید و بروز دارد.
- 1000دی ب همان 400 دی که فقط لایو ویو بهش اضافه و این یعنی خیلی قدیمیه.
از لحاظ کیفیت تفاوت آنچنانی با هم ندارند ، البته در کاربری عادی و شرایط عادی .
اون لنز تله ای هم که میفرمائید بسیار لنز بدرد نخوریه و واقعا تله نداشتن بهتر از عکاسی با اون لنزه .
و یکی از بزرگترین محاسن 500دی هم محدوده ایزوی قابل استفاده بیشترشه که خیلی بدردتون خواهد خورد.
پس از خریدتون لزت ببرید و سعی کنید عکسای خوب بگیرید.موفق باشید.
-
جای دیگه هم همین پست رو تکرار کرده بودید...اگر بودجه موجوده و اصرار به داشتن تله دارید همین300-75 رو اجالتا اضافه کنید.ولی تعویض 500 دی با 1000 دی اصلا عاقلانه نیست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
salar_ee
سلام بر دوستان
من تازه در سایت شما عضو شده ام. من یک سوال دارم .من در کشور کانادا زندگی میکنم و هفته پیش یک دوربین 500d به همراه کیف و مموری 4 گیگ و یک باطری اضافه و فیلتر uv به قیمت 580 دلار خریدم .امروز یک فروشگاه دیگر مدل d1000 را به همراه کیف و یک لنز تله 75-300 بدون استابیلایزر به قیمت 499 دلار به فروش میرساند. در اینجا چون من میتوانم تا 15 روز اجناس خریداری شده را به فروشگاه عودت دهم به نظر شما کدام گزینه بهتر است . البته کیفیت عکسها با نویز کمتر برای من مهمتر است . اینرا هم بگویم که من همیشه کمتر از 10 مگا پیکسل عکاسی میکنم. و یک سوال دیگه کیفیت عکس d1000 با d500 چقدر اختلاف دارد.
سلام بر شما
دوست من یک مقایسه بین این دو دوربین رو در
Canon_500D vs 1000D
ولی در مورد اون لنزی که همراه 1000D داره میده 75-300 لنز گرونی نیست و یکی از دوستان 220 برای فروش گزاشته به نظر من بدنه رو یک بار میخری ولی برای بدنه لنزهای زیادی میگیری پس 500D رو نگه دار و بعدا در صورت احساس نیاز یک لنز مناسب با نیازت براش بخر
آف : دوست عزیز لطفا به تاپیک زیر یک سر بزن و سوالت رو فقط در یک تاپیک بپرس
قوانین سایت
-
ممنون از پاسختان و ببخشید که سوال را در یکجا نپرسیدم چون همانطور که گفتم تازه به عضویت سایت در امدم و خیلی وارد نیستم