سلام.
یکی از آشنایان قصد خرید دوربین پرسرعت رو داره. سرعت شاتر بالا و همچنین سرعت عکاسی پیاپی بالا.
ضمناً قیمت به هیچ عنوان مطرح نیست(بزنم به تخته...:biggrin:). عزیزانی که تجربه یا اطلاعات کافی دارند راهنمایی بفرمایند.
با تشکر
Printable View
سلام.
یکی از آشنایان قصد خرید دوربین پرسرعت رو داره. سرعت شاتر بالا و همچنین سرعت عکاسی پیاپی بالا.
ضمناً قیمت به هیچ عنوان مطرح نیست(بزنم به تخته...:biggrin:). عزیزانی که تجربه یا اطلاعات کافی دارند راهنمایی بفرمایند.
با تشکر
Casio Exilim EX-FH25 سرعت پیاپی بالا 40 فریم
اما سرعت شاتر 1/2000 است
ممنون. سرعت عکاسی پیاپی بالایی داره ولی 1/2000 خیلی کمه. حداقل 1/8000
ضمناً دوربینی که مد نظره اگر قابلیت تعویض لنز (انتری لول،فول فریم و...) نداره، باید لنزش تله قابل قبولی داشته باشه. بالای 400 میلی متر
سریعتر از این دیگه پیدا نمیکنی
http://www.casio.com/products/Camera...h-Speed/EX-F1/
سرعت شاتر بر سرعت عکاسی پیاپی تقدم داره و مورد توجهه.
مثلا 5D MarkII سرعت شاتر 1/8000 داره ولی عکاسی پیای 3.9 فریم بر ثانیه
ولی 1D III سرعت 10 فریم بر ثانیه داره.
از این مقادیر بالاتر هم هست؟
شايد بهتر باشه يكي دو نمونه كاربردش رو ذكر كنيد .تا بهتر بشه راهنمايي كرد .(مثلا حداكثر سرعت شاتر مورد نياز ؟ سرعت عكاسي پياپي ؟ زووم مورد نياز ؟ فرمت مورد استفاده ؟ رزوليشن ؟اينها همه در انتخاب تاثير گذاره )
سرعت عكاسي پياپي بالا نياز به سيستم فوكوس دقيق تر داره .پيشنهاد فعلي
canon 7D +100-400 است .
چه سرعتی نیاز دارید؟ مثلاً 500 در ثانیه کافیه؟
چه فوکالی نیاز دارید؟ تلسکوپ ببندید روش کافیه؟
وقتی بودجه به هیچ وجه مطرح نیست .... لطفاً قبل از انفجار به ما پیام خصوصی بزنید تا آن حوالی نباشیم :cool:
شرکت optronis در این زمینه کار میکنه.
مدل CR1000x2 این شرکت 1900 فریم در ثانیه 2508 در 2048 میگیره
به لینک زیر سر بزنید :
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=9031
کد HTML:http://www.optronis.com/highspeed-kameras.html
ممنون
خیلی جالب بود
اما متاسفانه رزولیشن پایینی داشت.
کاربردتون رو نمیگید D3s هم میتونه بهترین گزینه باشه
بله نگاه کردم دوباره .... اما بگردید حتماً بالاتر هم هست.
10 تا در ثانیه و تو این مایه ها حد اکثر به درد کارهای ورزشی می خورد که تازه وقتی بازبینی می کنی می بینی تو برخی صحنه ها جا مونده (از حرکت بازیکن های هاکی روی یخ ، توپ گلف و .... مشخص می شود)
فکر نمی کنم راه حل شما کنون و نیکون و غول هایشان باشد. :::shame on you:::
بابا به کاربردش چی کار دارید آخه! مثلاً یک شکست یک پاشش یک له شدگی ... فرق زیادی نمی کند.
منتظر نظر کاوه قبادی باشیم بهتر است! :::happy:::
شکسته شدن (یا ترکیدن) یک لیوان یا هر چیز شیشه ای.
اگه مستند Time Warp رو در شبکه چهار دیده باشید متوجه منظورم خواهید شد.
همچنان منتظر آقای قبادی هستیم.
مثل اینکه پست با جناب Elend همزمان شد.
کاری نداریم ! برای نظر دادن دقیق مهم است که بدونیم طرف مقابل احتیاجش چیه! مثل پستی که شما زدین و بعد ایشون گفتن رزولوشن بالاتر احتیاج دارم! احتیاجات باید پست به پست کشف شود؟!نقل قول:
بابا به کاربردش چی کار دارید آخه! مثلاً یک شکست یک پاشش یک له شدگی ... فرق زیادی نمی کند.
اصولاً اگر امکانش بود لابد می گفتند.
بنده که اینجور کارهای حساس ندارم اما اکثر موارد به دلایل رقابتی تجاری و امنیتی از نوع بی خطرش( :biggrin: ) یا نمی توانم عکس هایم را در فروم بگذارم یا اگر بگذارم یا بپرسم باید اسم نبرم. (نباید اسم ببرم :biggrin: )
سوء تفاهم نشود بنده خودم به همه اعضا در زمینه کاری خودم اطمینان دارم اما اینجا یک فروم عمومی است و تمام دنیا بهش دسترسی دارند کافیه عکسی می گذارید یا اسمی که می نویسید توسط رقیب تجاری صنعتی یا ... کارفرمایتان رویت شود. مشکلات زیادی ممکن است پیش بیاید .
احتمالاً وقتی 4 مگاپیکسل کم است باید به فکر 10 به بالا باشیم و قتی برای کاری 10 فریم کم است لابد به فکر 100 به بالا
خط رو خط شدیم می بینم که موضوع رو نوشتند خودشان.
برای این کار فقط نیاز به یک DSLR ساده به همراه ست نور پردازی و یک سنسور نوری یا صوتی نیاز هست
نیازی هم به سرعت بالا نیز نیست , حتی با شاتر 1 ثانیه هم این کار امکان پذیر هست
با فلاش هایی که قابلیت مولتی دارند به راحتی امکان پذیر هست
جناب مرادی
عکس در استودیو گرفته نمی شه(محیط بیرون/روز) و عکس ها باید دنباله دار باشند(یک عکس کافی نیست)
یکی دو سال پیش یک دوربین ساده از کاسیو دیدم که سرعت فیلم برداری 4000 فریم بر ثانیه داشت
مطمئنا دوربین های ورزشی یا تجهیزات با کاربرد های علمی با کانفیگ بالاتر هم پیدا میشن که میتونید از اونها استفاده کنید ، اینکه چه اصراری به عکس برداری با سرعت بالا هست رو مشخص بفرمائید لطفا .
؟؟نقل قول:
احتیاجات باید پست به پست کشف شود؟!
عرض کردم که:
نقل قول:
شکسته شدن (یا ترکیدن) یک لیوان یا هر چیز شیشه ای.
نقل قول:
متاسفانه رزولیشن پایینی داشت.
سلام:
دوست عزیز من تمامی آن مجموعه رو دیدم البته نه از شبکه 4 ، اطمینان داشته باشید آن دوربین بین دوربین های Dslr نیست دوربین های مورد نظر که ممکن است به راحتی هم پیدا نکنید تا 20000 فریم در ثانیه هم فیلمبرداری میکردند البته نباید رزولوشن های آنچنانی داشته باشند.
به هر شکل کاربرد آن خاص است و بیشتر ممکن است یا بدرد جلوه های ویژه بخورد یا پدیده های علمی که قابل رویت ( با دوربین های متعارف ) نیستند.
فرضا بطری نوشابه ای که با کف دست بزنید روی در آن ته بطری در میره. ما موقعی که بچه بودیم از این کارا میکردیم منتها به زور بازوی خودمون افتخار میکردیم حالا بعد از مدتها فهمیدیم که آن ضربه کف دست باعث میشه شیشه در کسری از ثانیه حرکت کنه به سمت پایین بخاطر اصطکاک کم بین شیشه و مایع، مایع ساکن میمونه در این صورت خلایی کف شیشه ایجاد میشه که اون باعث شکستن ته بطری میشه.
و مواردی از این دست
موفق باشید
ظاهراً عکاسی از رخداد شکستن مد نظر است و از نیاز به تله 400 معلومه که تکه هاش پرت میشه و خطرناکه احتمالاً قضیه فلاش و ... منتفیه. عکاسی از لحظاتی که با چشم دیده نمیشه به صورت پیاپی. دوربین خاص می خواهد ! اصلاً امکان خریدش فکر کنم یکی باید بلند شه بره بخره بیاد . من هرچی گشتم جایی قیمتی چیزی پیدا نکردم .
این هم تصاویری از دوربین مورد اشاره
.
.
.
یک پرینت اسکرین از تصاویر ضبط شده