شما هم حرف خودمو جواب خودم مي ديننقل قول:
تفاقا وقتی خیلی پیشرفت کنیم به همین حا میرسیم
من هم گفتم ابتدا هنر و زيبايي شناسي (كلي گويي كردم مثله : كادر و قطع و.........) سپس وسيله!!!
Printable View
با سلام
دوستان بنده فکر می کنم که ایشان بهتر است ابتدا با یک دوربین دیگر غیر از اس ال ار شروع کنند مثل خیلی از ماها بنده خیلی ها رو می شناسم که دو عدد دوربین دارند بدنه سبک و اس ال ار منتها به عقیده بنده نیاز نیست که از ابتدا شما گرانترین لایک رو بخرید با 300 -400 هم دوربینهای خوبی برای شروع پیدا میشه بعدا دوست عزیزمون می تونند با دید بازتری و شناخت کافی (که به نظر بنده خرید با این روش بسیار بهتر و کارائی بالاتری دارد) دوربین نهائی خودشون رو انتخاب کنند
احتمالا دوستان یادشان رفتهنقل قول:
دمه همه گرم که یه تازه وارد را اینقدر تحویل میگیرند . خدایش یکی هم جواب ما را بده
یا در فروم دیگری مطرح شده
وگرنه من که این دوستان رو واقعا دوست دیدم
جوری دارند به من کمک می کنند انگار واسه خودشون می خوان دوربین بخرند
باز هم میگم دست همه شمایی که دارید به من در خرید کمک می کنید رو از صمیم قلب می بوسم.
دوستان من یه دوربین پت و پهن با یه لنز سنگین دارم ! ولی وقتی دوربین G11 رو دیدم خیلی هم لذت بردم ! مخصوصآ تنظیمات دستیش و نکاتی که توی طراحی بدنه و به سبک دوربین نگاتیو درست کردن مثل تنظیم ایزو روی خود دوربین! اینه که یه G11 کنون بگیرید لذت عکاسی رو ببرید باهاش تا بعد از اینکه شغل داشتید یا منبع درامد خوب و ثابت داشتید که میتونستید هر شش ماه یک بار یک لنز بگیرید برید دی اس ال آر بگیرید. دوربین اس ال آر بیشتر برای استفاده حرفه ای ( شغل عکاسی ) و یا چاپ های بزرگ 100 در 70 مثلآ هست وگرنه برای لذت بردن از عکاسی با چند بار چاپ عکس در سایز بزرگ معمول مشکلی با اس ال آر لایک نخواهید داشت.
بدون شك كيفي جي11 بالاست اما فوجيS200 هم خداييش كيفيتي در همون حد داره با هزار و يك امكانات بيش تر.....
اگر برند براوت مهم نيست بين جي11 و S200 قطعا S200 برنده است....
سايز سنسور يكي است اما فوجي از فناوري فوق العاده EXR بهره مي بره..
تازه لنز اون با رينگ فوكوس و زوم خودش يك مزيت افزون است...
در هر حال اينقدر وسواس به خرج نده دوست عزيز
دوربين ها ي كامپكت جاي پيشرفت رو مي گيرين اما S200 جا براي پيشرفت مي ذاره به هزار ويك دليل كه اگر خواستين براتون بگم
دو گزينه پيش روتون هست:S200 Fuji
اس ال ار ارزون و يا دست دوم
با سلام
دوست عزیز شما در هیچ وسیله ای تمامی خواسته هایتان رو نمی توانید داشته باشید بنده خودم اول یه فوجی 6500 خریدم هنوزم دارمش و ازش لذت میبرم حتی با داشتن دی 90 و 3 تا لنز و فلاش و ... چرا؟ چون سبکتره برای چاپهای معمول کاملا جوابگو و ...
به نظر بنده شما باید کمی آینده رو هم در نظر داشته باشید به نظرم داشتن زوم دستی خوبه ولی فکوس دستی در لایکها کاربردی نیست (نظر شخصی) .در مورد این مدلها نظر خاصی ندارم چون شناختی ندارم به نظر بنده در این مرحله تمام پول خود رو خرج نکنید دراین رنج از دوربینها تفاوتها در عالم واقعیت بسیار کمتر از اون چیزیه که فکر میکنید و بهتره که فعلا یک دوربینی تهیه کنید که درحد متوسط رو به بالا باشد تا بعدا به دی اس ال ار برسید و از این خرید به عنوان دوربین دوم و همیشه با خود ازش استفاده کنید و با این دید اونو تهیه کنید
من نمیدونم چرا باهم جنگ میکنین؟
ببین دوست عزیز اگه پول داری و کیفیت عکس+قابلیت فیلم برداری میخوای برو 500دی بخر.
اگه پولت کافی نیست و قابلیت فیلم برداری+کیفیت عکس متوسط به بالا میخوای برو لایک بخر
اگه پولت تا همین 500-600 است و کیفیت عکس بالا میخوای و فیلم برداری نمیخوای برو همون 1000دی و یا 450دی بخر.
در ضمن حجم فیلم اچ دی بسیار بالاست. هر 40دقیقه فیلم اچ دی معمولی ،8گیگ ظرفیت میخواد.حالا اینکه فول اچ دیه خدا داند...
از اینا گذشته شما اول کلاهت رو قاضی کن ببین لایک میخوای یا اس ال ار،بعد برو مدلش رو انتخاب کن.
دیدی چقدر ساده بود...
بیخود مسایل رو برای خودتون سخت و پیچیده نکنید...
سلام
من هم مثل شما میخوام دوربین بخرم چند مدل دوربین دوستان که عمدتا کمپکت و لایک بودند را امتحان می کردم اول یک دوربین یاشیکا دیجیتال نمیدونم مدل چی ولی ارزون قیمت وقتی که عکسهاشو دیدم گفتم چه کیفیتی ایول (نسبت به دوربین موبایم ) یعد با یک G9 چند تا عکس گرفتم که بعد از اون باز هم گفتم چه کیفیتی ایول ( نسبت به دوربین یاشیکا ) بعد توی یک سفر با یک D5000 چند تا عکس گرفتم و باز همون قضیه تکرار شد و بعد یکنفر یک 550D داشت که عکساش با d5000 خیلی فرق نداشت ولی فیلمش خیلی متفاوت بود و یک جیز دیگه اینکه فهمیدم توی روشنایی روز برای افراد عادی کیفیت عکس موبایل و فول فریم تفاوت چندانی ندارند ولی توی تاریکی و سایه اونوقت slr خودشو نشون میده حتی اگر طرف کور باشه . بعد از دیدن عکسهای این دوربینهای slr و کیفیت فیلمشون من به این نتیجه رسیدم که اگر غیر slr بخرم ضرر کردم و پولمو دور ریختم چون میدونم بعد از یک ماه از خرید دلم همش پیش slr هاست و برای همین چند ماه صبر کردم و حالا میخوام 550D بخرم و اگر من جای شما بودم با این پول D5000 میخریدم دوروبر همون 650 میتونی پیدا کنی برای رم و کیف و سه پایه هم خدا بزرگه
1- اگر می خواهی عکاسی رو ادامه بدی (بدون شک ) برو سراغ slr ارزون فکر کنم 450d با لنز کیت بتونی بگیری
2- اگر برای عکاسی خانوادگی و مسافرت باید بری سراغ slr like که دو تا گزینه داری:
الف- g11 : دوربین کوچک اما کارا با توانایی و کیفیت خوب
ب- s200exr : دوربین با کیفیت که علاوه بر عکس خوب ، به علت داشتن بدنه محکم و فلزی کمی سنگینه اما در عوض پرستیژ دوربین های حرفه ای رو داره:biggrin::biggrin: در ضمن عکس های خوبی که با اون گرفته شده رو می تونی از flicker ببینی ، این سایت تنها سایتی بود که من تونستم عکس های خوب s200exr توش ببینم حتی خود ُسایت فوجی عکساش جالب نیست ( این دوربین فرمت raw رو با یک پسوند دیگه raf ذخیره می کنه که لایت روم باهاش مشکل داره که برای تبدیل به فرمت raw قابل کار کردن باید یک نرم افزار دانلود کنی که مجانیه)
با توجه به موارد بالا پیشنهاد من به ترتیب :
slr
s200exr
g11
البته یک پیشنهاد غیر متعارف هم دارم:biggrin:
شما برو یک کامپکت ارزون و خوب :mlaugh: sx120 بگیر بقیه پول رو هم سرمایه گذاری کن زمانی که پول دستت اومد 50d بگیر:biggrin :biggrin:
پاراگراف بالا رو برای مفرح کردن تاپیک گذاشتم ،چون خودم هم مشکل خرید داشتم و میدونم که نظرات خیر خواهانه دوستان آدم رو متناوب سوق میده به یک سمت ، اما مهمترین عوامل برای خرید دوربین:
1-فردی که می خواد با دوربین کار کنه از عکاسی کردن به چه چیزی می خواد برسه؟؟
2- بودجه
اگر بتونی جواب این سوال اول رو بدی مسیر مشخص میشه که slr می گیری یا غیر slr
در ضمن قید فیلمبرداری رو از دوربین عکاسی حذف کن ( هر چیزی رو بهر کاری ساختن دوربین فیلمبرداری برای فیلم ،عکاسی برای عکس ، اینکه الان این قابلیت ها رو تو دوربین عکاسی گذاشتن بیشترش ترفند بازایابیه و عملا استفاده و کارکرد دوربین فیلمبرداری رو نداره .. )
پس دوستان رای نهایی خودشون رو هم بدند
فقط اسم بنویسید
مثلا:
canon 1000d + 17-55
یا
s200exr
700 هزلر تومان رو در نظر بگیرید
ببخشید که چیزی که میگم تو لیست نیست.چون میترسم نداشتن فیلمبرداری از SLR زدت بکنه.
CANON EOS 500 + 18-55
NIKON D5000 + 18-55
با سلام
جسارت میکنم ویک نظر میدهم من اس200 را یک ماهی است که گرفته ام (قبلآ المپوس 570)
داشتم ویک دوربین اس ال ار نیکون فیلمی تقریبآ 25 سال پیش را دارم هر کس که عکسهای
نیکون قدیمی نگاتیوی را با این لایکهای جدید مقایسه میکند حتی افراد کاملآ عامی
نظر به عکسهای نیکون قدیمی میده و من تصمیم گرفتم یک اس ال ار معمولی بگیرم
سلام خدمت تمام دوستان .من یه اس 200 خریدم و الآن خیلی پشیمونم چون واقعا کیفیتش از slr های کم قیمت هم پایین تره به خاطر همین پیشنهاد میکنم یه slr بخری و شک هم نکنی .
سلام
با توجه به اینکه این تاپیک در مورد خرید دوربین با بودجه ای مشخص است بنده گمان میکنم منظور دوستمون یک entry level dslr باشد که مرقوم فرمودند اس ال آر معمولی و عبارت اس ال آر آماتوری یا ارزان قیمت شاید برای آن بهتر بود.
من هم بارها و بارها پیشنهاد داده ام که با این بودجه که کم هم نیست به جای خرید slr like خرید entry level بهتر است. البته از اساتید فروم دوستانی هستند که با من موافقند و بعضی نیز به شدت مخالف و همواره برای شروع عکاسی slr like پیشنهاد میدن.
اصولا خرید با این بودجه در مرز بین تردید در تصمیم قرار میگیره و برای اینکه فرد به سرعت از خریدش پشیمون نشه لازمه که بسیار با دقت تصمیم بگیره.
موفق باشید
سلام خدمت دوستان و اساتيد فروم:
منم مثل شما همين مشكل رو داشتم البته اين تجربه شخص من هست و ممكنه در مورد شما صدق نكنه:
خودم دوربين A540 كامپكت داشتم كه خوب در زمان خودش دوربين خوبي بود .تا اينكه يه مدت دوربين لايك 5S ISيكي از دوستان دستم
بود ازش خوشم اومد تا اينكه بين HX1 و sx20 Is در نهايت sx20 Is رو گرفتم يه ماه و نيم گذشت تا متوجه بشم اينا رو هر كاري
بكني سنسورشون كوچيكه جمع آوري نورشون كمه ولذا نسبت سيگنال به نويزشون پايين و ضعيفه لذا اگه رو كيفيت عكست حساسي
به خصوص تو محيط بسته ارضات نخواهند كرد و زومهاي آنچناني فقط ترفند بازاره.
به همين دليل 2 ماه نشده sx20 رو فروختم بعد از بررسي بسيار d5000 رو گرفتم . وقتي دوربين رو دستتم گرفتم و صداي شاتر رو عين دوربينهاي آنالوگ قديم شنيدم احساس كردم كه يه دوربين واقعي دستمه.
البته چند ماه هم كه با d5000 كردم بدنه بسيار خوش دست و خوبي هستش اما به دليل احساس نياز به يه لنز شارپ و خوش قيمت و
اينكه با d90 هم قيمت مي شد ترجيح دادم بدنه رو تعويض كنم والان از d90 خيلي راضيم.به همين راحتي.
(كاش توصيه انوش جان رو زودتر مي ديدم .البته من هم مثل شما محدوديت مالي داشتم .وگرنه از اول از D90 خوشم اومده بود.
مي گفتم بابا اين مال كسيه كه كارش اينه. بگذريم).
چون شما محدوديت مالي داريد اول هدفتون رو مشخص كنيد (كه ظاهرا گفتين مي خواين ادامه بدين) .
تو اين رده همانطور كه دوستان گفتن چند انتخاب دارين:
1-نيكون D5000 كه دوربين بسيار خوبي هستش و خروجي مشابه d90داره و فيلمبرداري نسبتا خوبي هم داره.
2-كانون 500D كه اون هم دوربين بسيار خوبي هستش و نويز در ايزوهاي بالا به مقدار جزيي از d5000 بيشتره نه در حدي كه قابل تشخيص باشه اما فيلم برداري نسبتا بهتري از d5000 داره اما يه كم فكر كنم گرونتره.
3-همون تركيب 1000D كه دوستان گفتند كه از همه( از لحاظ خرج لنزتون بهتره) ولي فيلم برداري نمي كنه.
4-Slr Like (به نظر من s200 يا ْG11)
موفق باشين..
سلام دوست عزیز
ببین ، تو برای شروع به یه وسیله ثبت عکس با قابلیت های گوناگون (شاید ضعیف تر نسبت به slr ولی تاکیید میکنم گوناگون)نیاز داری که وقتی از یه سوژه ای خوشت اومد حتما بتونی ازش عکس بگیری نه اینکه فقط تو ذهنت ازش یه شات ثبت کنی وبگی ایشالا وقتی فلان لنزو گرفتم میتونم از این عکس بگیرم در حالی که اگر یه لایک داشته باشی حسرت نمی خوری و عکس میگیری ، حالا شاید کمی کیفیتش پایین باشه ولی مهم اینه که تو تونستی تجربش کنی.
پس به نظر من حتما و حتما لایک بگیر و سعی کن وقتی slr بگیری که واقعا احساس کردی دیگه دوربینت چیزی از نظر تکنولوژی نداره که در برابر دانش عکاسی تو ارائه کنه .
حالا بین لایک ها با توجه به احتیاجاتت یکی رو انتخاب کن ، مثلا همین s200 ، آیا میتونی با وزن واندازه ی غول آساش کنار بیای؟!پس سعی کن چیزی بگیری که در درجه اول همیشه بتونی همراه داشته باشیش و همیچنین وقتی slr گرفتی از رده خارج نشه و کارایی خودشو واست داشته باشه.
موفق باشی
دوست عزیز
فکر نمیکنید اگه کسی ابتدا لایک بخره و بعد مدتی بره اس ال ار بگیره، هزینه بالا بره؟
با توجه به اینکه یاد گرفتن کار با دوربین لایک 2-3ماهی بیشتر طول نمیکشه، اگه اون ادم بخواد دوربینش رو عوض کنه و بره سراغ اس ال ار باید هزینه زیادی رو در مدت زمان کمتری دوباره پرداخت کنه.در کمترین حالت قیمت تمام شده برای
لایک+اس ال ار=450+550=1.000.000
در صورتی که با این هزینه میشه دوربین اس ال ار خوبی انتخاب کرد و یا اینکه بادی ارزونتر بگیره و بقیه رو برای لنز خرج کنه.
که در هر دو صورت نسبت به خرید لایک و بعدا اس الار سود کرده.
تازه معلوم نیست ایا بتونه لایکش رو بفروشه یا نه.
صد درصد موافق حرف بالا هستم، به شخصه فقط برای کسانی که دوربین کوچک می خوان slrlike و compact رو پشنهاد می کنم.نقل قول:
دوست عزیز
فکر نمیکنید اگه کسی ابتدا لایک بخره و بعد مدتی بره اس ال ار بگیره، هزینه بالا بره؟
با توجه به اینکه یاد گرفتن کار با دوربین لایک 2-3ماهی بیشتر طول نمیکشه، اگه اون ادم بخواد دوربینش رو عوض کنه و بره سراغ اس ال ار باید هزینه زیادی رو در مدت زمان کمتری دوباره پرداخت کنه.در کمترین حالت قیمت تمام شده برای
لایک+اس ال ار=450+550=1.000.000
در صورتی که با این هزینه میشه دوربین اس ال ار خوبی انتخاب کرد و یا اینکه بادی ارزونتر بگیره و بقیه رو برای لنز خرج کنه.
که در هر دو صورت نسبت به خرید لایک و بعدا اس ال ار سود کرده.
تازه معلوم نیست ایا بتونه لایکش رو بفروشه یا نه.
در ضمن شما با 700 تومن روی eos 450d فکر کنی بهتر از 1000d هستش
قیمت 450d حدود 665 میشه با( یکماه تعویض + یکسال تعمیر + بیمه بدنه و سرقت ایران)
"راستی این نمایندگان کانن هم قیمت ها رو کشیدن بالا چه خبره مگه؟؟؟" :think:;:think:;
ببخشید!!:eek:
مگه شما دوربین میخری که یاد بگیری باهاش کار کنی؟
اگر اونطوری باشه که آدم یکی دو ماه هم یاد میگره چطور با هر دوربینی کار کنه.
متاسفانه اکثر دوستان رسالت اصلی رو که همون عکاسی کردنه فراموش کردن و بیشتر ابزار گرا شدن!
آیا با لایک نمیشه یک کادر خوب بست؟!
در صورتی که اگر slr بخره تا مدتی اصلا نمی تونه عکاسی کنه و اکثر عکس هاش نا امیدش میکنند حالا فلو میتونه شده باشه یا اثر لرزش دست توش مشهود باشه. ولی یک لایک بر عکس میتونه شوق و ذوق عکس گرفتن رو در ایشون بیشتر کنه. حالا به دلایل گوناگون من جمله لرزشگیر ، دیافراگم باز و...
در ضمن لایکی که خریداری میشه جای خودشو داره و هیچ وقت یه slr یوقور کاربری اونو نداره.
من خودم یه lx3 دارم که همیشه پیشمه و کیفیتشم تا 80 درصد منو کاملا راضی نگه میداره ، پس میبینید که نه تنها هزینه اضافه نیست بلکه یکی مثل من با وجود داشتن slr مبادرت به خرید چنین دوربینی میکنه.
و از بابت هزینه هم به نظر من متضرر نمیشن . چون دانشی که بدست میارن بعدا در خرید آگاهانه یک slr کمکشون میکنه. تازه هزینه ای که ایشون در نظر گرفتن اصلا برای خرید slr و متعلقاتش کفاف نمیده.
باسلام
از مباحث همه دوستان در چند صفحه اخیر لذت بردم .:::happy:::
این شور و شوق و استقبال از یک تاپیک زمانی بیشتر پیدا میشود که کسی برای یک سری خاص دوربین هزینه ای مناسب را دارد و در خواست راهنمایی میکند مثلا این دوستمون برای خرید یک لایک سئوال داشتند و حدودا بیشترین هزینه موردنیاز یعنی 600 را عنوان فرمودند .
در اینگونه موارد هم استقبال خوب است و هم چون دست پیشنهاد دهنده برای پیشنهاد همه گزینه ها به علت نبودن محدودیت بودجه باز است بحث شیرین تر هم میشود .(دقیقا مثل دوستی که برای خرید دوربین 9 میلیون داشتند و شاید در عرض 2 یا 3 روز چندین پست برای ایشان زده شد) .
متاسفانه زمانیکه بودجه کافیست و به خوبی میشود در زمینه ای که هرکس درخواست کرده او را راهنمایی کرد معمولا بعد از چند پست سئوال اصلی فراموش شده و بحث مقداری منحرف میشود .
پس فراموش نکنیم این دوستمون فرمودند با 600 هزار چه لایکی بگیرم یعنی اینکه در مورد دوربینها به صورت موردی بحث شود نه اینکه بگوییم کلا slr بهتر است یا slr like .( منظورم بیشتر از همه با خودم بود که جزو اولین نفراتی بودم که بحث خرید slr را به ایشان پیشنهاد دادم) .
خریدd slr و یا slr like بیشتر به خواسته های این دوستمون بستگی داره و من در چند پست اول کاملا متوجه شدم ایشان اطلاعات کافی در مورد دوربینها و مزایا و معایب هر کدام دارند اما در انتخاب مردد هستند .
پس اول جواب سئوال ایشان را بصورت موردی در مورد یک لایک و با ذکر دلیل بهتر بودن بدهیم و در اولویت بعدی با پیشنهادی که به نظر خودمان میتواند بهتر از خرید لایک باشد راهی جدید پیش رویش باز کنیم ولی نه به قیمت مردد کردن ایشان .
به نظر من هر روزی که میگذرد و این دوستمون دیرتر دوربین میخرند چه لذتی را از دست میدهند ( چون خودم حتی یک روز هم نمیتوانم بدون دوربین باشم و همه جا به هر نحو شده دوربین همراهم است :biggrin: )
پس دوست عزیز اولین گزینه پیشنهادی من به شما بی تردید s200 است اگر حتما میخواهید لایک بخرید .
ولی با افزایش بودجه حداقل تا سقف 1 میلیون میتوانید یک dslr خوب مثل 500d بعلاوه لنز کیت و یک لنز دوم متوسط تهیه بفرمایید تا هم فیلمبرداری و هم کیفیت بالا را یکجا داشته باشید ولی باید بدانید که در آینده بایستی باز هم هزینه بفرمایید .
تنها این را خدمتتان عرض کنم که سریعا برو و یک دوربین بخر و عکاسی را شروع کن و لذتش را ببر و زیاد وقت خود را طلف نکن در آینده هم بحث تعویض دوربین اگر عاشق عکاسی شده باشی برایت شیرینی خاصی خواهد داشت و اگر هم از عکاسی زیاد خوشت نیامده باشد که دیگر بحث تعویض نخواهی داشت .
موفق باشید
دوربین وسیله ای برای عکاسی هست و ابزار هست حتی ارزونترین دوربین کامپکت یک ابزار برای عکاسی هست ( از داگروتیپ گرفته تا این دیجیتال های اخیر) اما بحث این تاپیک انتخاب دوربین برای کسی هست که می خواد عکاسی رو ادامه بده الان با یک هزینه یک دوربین با یک لنز تهیه کنه و در آینده با صرف هزینه کمتر با توجه به نیاز، لنز مورد نظر رو تهیه می کنه.نقل قول:
مگه شما دوربین میخری که یاد بگیری باهاش کار کنی؟
اگر اونطوری باشه که آدم یکی دو ماه هم یاد میگره چطور با هر دوربینی کار کنه.
متاسفانه اکثر دوستان رسالت اصلی رو که همون عکاسی کردنه فراموش کردن و بیشتر ابزار گرا شدن!
آیا با لایک نمیشه یک کادر خوب بست؟!
این از اون جمله های باحالی بود که من شنیدمنقل قول:
در صورتی که اگر slr بخره تا مدتی اصلا نمی تونه عکاسی کنه و اکثر عکس هاش نا امیدش میکنند
بله هر چیزی جای خودشو داره والا ااگر شما eos 5d بگیری دستت دیگه چی میگی یعنی بقیه بچه غول هستن که این با دوربین ها عکس میگیرند:biggrin:نقل قول:
در ضمن لایکی که خریداری میشه جای خودشو داره و هیچ وقت یه slr یوقور کاربری اونو نداره
بله هر کسیکه slr داره می تونه برای اینکه یک دوربین کم حجم همراهش باشه بره سراغ g11 مثله همه عکاسان حرفه ای.نقل قول:
کی مثل من با وجود داشتن slr مبادرت به خرید چنین دوربینی میکنه.
مدعا حرف بنده رو شما می تونید با یک جستجو ساده در اینترنت در قسمت عکس ها و سایت های عکاسی ببینید. عکس های بسیار خوبی که با لنز 18-55 kit ( که به اعتقاد بسیاری لنز خوبی نیست و کارایی نداره) توسط افراد آماتور گرفته شده.
:::yess:::
این بحث رو بیش از این ادامه نمیدم چون به نظرم پاسخ آقای شناسی در پست #100 کامل و جامع بود.نقل قول:
دوربین وسیله ای برای عکاسی هست و ابزار هست حتی ارزونترین دوربین کامپکت یک ابزار برای عکاسی هست ( از داگروتیپ گرفته تا این دیجیتال های اخیر) اما بحث این تاپیک انتخاب دوربین برای کسی هست که می خواد عکاسی رو ادامه بده الان با یک هزینه یک دوربین با یک لنز تهیه کنه و در آینده با صرف هزینه کمتر با توجه به نیاز، لنز مورد نظر رو تهیه می کنه.
قطعا اگر به آرشیو عکس هاتون نگاه بندازید باحالتر هم میشه.نقل قول:
این از اون جمله های باحالی بود که من شنیدم
جهت اطلاعتون بنده با توجه به سه تا بدنه ای ( که از قضا 5d هم یکیشونه)که به همراه دو جین لنز سنگین موقع عکاسی ازم آویزونه کم از بچه غولی که شما میگی ندارم.نقل قول:
بله هر چیزی جای خودشو داره والا ااگر شما eos 5d بگیری دستت دیگه چی میگی یعنی بقیه بچه غول هستن که این با دوربین ها عکس میگیرند
نیازی به جستجو در وب نیست . بنده خودم یه زمانی با همین 18-55 (اونم نسخه اولیش)نقل قول:
مدعا حرف بنده رو شما می تونید با یک جستجو ساده در اینترنت در قسمت عکس ها و سایت های عکاسی ببینید. عکس های بسیار خوبی که با لنز 18-55 kit ( که به اعتقاد بسیاری لنز خوبی نیست و کارایی نداره) توسط افراد آماتور گرفته شده.
گرفتم که نمونش رو هم میتونید در تاپیک های قدیمی ببینید.نقل قول:
عکس های بسیار خوبی
موفق باشید.
یا حق.
حرف شما كاملا متين.
من ميگم اين فرد كه داره پول خرج ميكنه و پولش به اندازه بهترين كامپكت و به اندازه ارزونترين اس ال ار هست و با توجه به اينكه كيفيت عكس اس ال ار كلا خيلي بهتر از كامپكت است ( كه اونم به خاطر سنسور بزرگترشه).
چرا نره اس ال ار نگيره ؟
فوقش به قول شما اگه نخواست ادامه بده ميتونه همين رو داشته باشه و مطمين باشه 3-4سال بعد دوربين كامپكت ديگه اي نمياد كه كيفيتش از اين بيشتر باشه و تو ذوقش بخوره.اگر هم خواست ادامه بده و دوربينش رو ارتقا بده بازم فروش اس ال ار بسيار راحت تر از لايك است.
خودتان ميتونيد تو همين فروم تو بخش خريد و فروش ببينيد تعداد دوربين اس ال ار كه در مدت زمان خاصي به فروش رفته نسبت به تعداد دوربين كامپكت كه در همين مدت زمان به فروش رفته بسيار بيشتر است.
البته سخنان من در مورد انسانهايي است كه پول مشخصي رو براي عكاسي صرف ميكنند. نه بيشتر.
بديهي است كه كساني كه پولشون از پارو بالا ميره از اين قضيه مبرا هستند و ميتوانند چند دوربين داشته باشند و حتي ميتوانند از هر نوع دوربيني كه تو بازار در اومده يكيش رو بخرند تا از عكاسي لذت كامل رو ببرن .آخه به نظر اين افراد خاص در هر دوربيني لذتي نهفته و اينا هم بايد اون لذت رو كشف كنن.
بین این گزینه ها من نیکون p100 رو توصیه میکنم
با p90 مدل قبلی این دوربین تجربه خوبی دارم:::love2:::
من پست اول این دوست عزیزمون رو خوندم
ایشون یه دوربین میخواد تا تازه عکاسی رو شروع کنه پس نباید با منوها و تنظیمات عجیب و غریب روبرو بشه
کیفیت خروجی برای ایشون مهمه و دوست داره فیلمهای با کیفیتی با این دوربین بگیره
زوم یکی از نکاتی هست که ایشون گوشزد کرده بودن با توجه به این اطلاعات من این گزینه رو پیشنهاد دادم که فکر نمیکنم اینقدر عجیب و دور از انتظار باشه
ممکنه گزینه ای مثل G11 از نظر بعضی دوستان خیلی بهتر باشه ولی با توجه به قیمت پایین تر p100 این گزینه برای پیشنهاد معقول تر به نظرم آمد تا پرداخت هزینه 550 تومانی و حس گرفتن یک دوربین کامپکت در دست
باسلام
دوست خوبم من به شخصه حسابی با p90 عکاسی کرده ام اما این را مطمئن هستم این لایک یکی از ضعیفترینها در بین هم ردیفهایش است داینامیک رنج و کیفیت رنگها و شارپنس در این مدل بسیار ضعیفتر از دوربینهای هم ردیف مثل fz35 و یا sx10 بود و من دقیقا این مسئله را در بیش از 100 شات بررسی کردم .
در کل با اینکه نیکون یک غول هم ردیف با کنون در زمینه دوربینهای حرفه ای است اما بایستی این را بدانید که در رده لایکها کاملا از رقبای خود کنون و پاناسونیک و حتی سونی عقب افتاده است .
موفق باشید
ممنون
من حدودا 1 سال و نیم با p90 کار کردم و واقعا راضی بودم
بین لایک ها به جز این گزینه با sx10 و یک مدل سونی که یه نصف روز دستم بود و مدلش یادم نیست کار کردم و از کار کردن با p90 راضی ترم و انصافا عکسهای خوبی گرفتم باهاش ضمن اینکه در این انتخاب من کمی جنبه ی اقتصادی رو هم در نظر گرفتم در هر صورت تجربه شما از من بیشتره شاید این انتخاب مقداری هم به سلایق شخصی برمیگرده:::happy:::
سلام به دوست عزيز، ياس...
قبل از هر چيز، 0917 ات نشون داد كه همشهري هستيم، و پارس آنلاين ات، دقيقا مثل من، باعث شد، تا بتونم در حد توانم كمكت كنم:
من اگه وارد اين تاپيك شدم، دقيقا واسه اين بود كه منم مي خوام يك SLR بخرم. اما يهو ديدم 110 تا پست و 11 صفحه رو كامل خوندم.
و اما تجربياتم:
وقتي كه كلاس اول دبيرستان بودم، پدرم براي خونمون يك دوربين عكاسي لايك خريد. از نوع Fuji S7000 . من، تازه بعد از اون بود كه فهميدم، عكاسي چيزي هست كه بخاطرش به دنيا اومدم. شايد باورت نشه، اما چه شب ها كه تو چمران مي نشستم، و انواع و اقسام عكاسي ها رو تجربه مي كردم.
منظورم اين هستش كه شك نكن در لايك، حرف اول و آخر و فوجي مي زنه!
وقتي دوربينم و با لايك هاي ديگه، از هر نوعش مقايسه مي كنم، تازه با اينكه هنوز دوربينم از نوع قديمي هست، ولي بي نظيره!
اما الآن، كه ترم 7 دانشگاه هستم، مي بينم كه مجبورم يك SLR بخرم. ازت خواهش مي كنم اين اشتباه بزرگ و نكن و دور و ور لايك نرو. اين اشتباهي است كه منم انجام دادم و الآن مجبورم دوباره خرج كنم!
دوربين هاي لايك، هر چي هم كه خوب باشند، به قول يكي از دوستان كه مي گفت صداي شاتر مرا به وجد مي آورد، واقعا اين طور نيست. با اينكه دو عكس در همين سايت عكاسي با دوربينم گذاشتم در پيج عرفان شعرا، ولي واقعا روياي SLR رو در سرم دارم.
و اما در مورد فيلمبرداري كه گفتي، اگر جاي تو بودم كلا بي خيال فيلمبرداري مي شدم. نظر من! چون مي توني بعدا يك هندي كم با هارد 40 گيگ و كيفيت HD بخري، كه كيفيت فيلمش با اين قابل قياس نيست، و قيمتش هم فكر مي كنم با 300 تومن هم گير بياد!
و اما در مورد مدل SLR، من هم مثل تو در مرحله ي تحقيق هستم. چون مي دونم قصد پيشرفت داري، دقيقا مثل من، مدلهايي رو كه دوستان گفتند تقريبا مشابه هستند. در ضمن، تو كه نمي خواي بري آتليه بزني همين فردا كه بخواي لنز 700 هزار تومني بخري؟ ديروز تو خيابون، لنز 70-300 رو ديدم گذاشته بود 210 هزار تومن.
پس حرف آخر:
اگر جاي تو بودم، اول يك نيكون D5000 مي خريدم كه هم از 1000D و مدلهاي مشابه بهتر است، و هم خيلي عالي است. تازه فيلم هم مي گيرد، با همان كيفيت D90! ولي اين تقريبا تمام پولت را مي بلعد. اون وقت 3-4 ماه با لنز كيت خودش سر كن، و تو اين مدت سعي كن مثل من كتابهاي عكاسي رو از avaxhome دانلود كني و مطالعه كني. كتاب هاي فوق العاده خوبي (ولي به زبان اصلي) مي توني گير بياري. بعد از 3-4 ما هم پولت و جمع كردي و يك لنز 70-300 خريدي!
حالا يك دوربين خيلي خوب با قابليت فيلمبرداري كه برايت مهم است، با لنز تله ي عالي داري. تازه كلي كتاب هم تو اين مدت مطالعه كردي كه اگر فاكتور خلاقيت هم در كنارش قرار بگيره، مي تونه ازت يك رضا نور بختيار بسازه! (Just kidding... :-) ايشون استاد هستند...
ببخشيد اگه پر حرفي كردم و سرت و درد آوردم! بذار به حساب شيرازي بودنم....
به نظر من هم دی 5000 انتخاب بهتریه.خروجی خوب و امکانات مناسب برای شروع.
سلام
دوست گرامی ممنون از وقتی که برای راهنمایی و تایپ گذاشتید؛ اما در نظر داشته باشید که راهنمایی جالبی نیست.
شما میتوانستید SLR بخرید، چندماهی صبر کنید و لنز دیگری بگیرید. (البته 70-300 که شما فرمودید چندان جذابیتی ندارد)
اما
آیا این به همه قابل تعمیم است؟
مسلماً مشکل همه با یک تله 70-300 ارزانقیمت حل نمیشود.
کسی که سراغ SLR LIKEها میآید به دنبال مواردی است که پیادهسازی آن با SLR به چندین برابر بودجه نیاز دارد و نه صرفاً 200 هزارتومان برای یک 70-300؛
مواردی مانند سبک بودن، وجود ماکرو، بازۀ واید تا تله و... که برای یک یا همۀ این ویژگیها کسی ممکن است با توجه به شرایط خود، دوربینی در این رده را انتخاب کند.
پیروز باشید.
دوست عزيز:
ازت عذر خواهي مي كنم! از اين بابت كه Canon 500D رو با نيكون D5000 اشتباه گرفتم!
كنون 500D ساخت ژاپن، با سنسور CMOS 15.5 Mpix و همچنين فيلمبرداري Full HD 30 fps و خروجي HDMI و LCD 3 inch و قابليت Live View و ... كلكسيوني از امكانات است. اون تو مي خواي اين دوربين و كه ميشه با حدود 700 هزار تومن خريد و ول كني و بري سر و وقت SLR-Like ؟ به عقل خودت رجوع كن! آخه اين عاقلانه هست؟
بعلاوه، در جواب دوست خوبمون كه فرمودن اون لنز 70-300 كيفيت خوبي ندارد، مي خواهم عرض كنم كه بله! در مقايسه با لنز 14000 $ معلومه كه كيفيتش پايين تره! ولي براي ايشون بسيار بسيار بسيار هم مناسبه!
سلام به همه دوستان
در آخر تصمیم گرفتم که Pentax K-x بگیرم
از همه هم ممنون به خاطر نظرات خوب و فوق العاده تون
نظرتون رو راجع به این دوربین بگید
ببخشید که نقل قول نمی کنم آخه خیلی باید نقل قول کنم
دوستون دارم
باسلام
دوربین بسیار خوبی است
اما مهمتر از همه در مورد لنزها و کیفیتشان و از همه مهمتر موجود بودن و قیمتشان در برند پنتاکس بررسی کامل انجام داده اید ؟
pentax-k-x اونجور که مشخصاتشو تو سایتها نوشتن ظاهرا دوربین خیلی خوبیه. حالا قیمتشو تو ایران میدونین. اونوقت چه لنزهایی باهاش سازگارن؟
سلامنقل قول:
pentax-k-x اونجور که مشخصاتشو تو سایتها نوشتن ظاهرا دوربین خیلی خوبیه. حالا قیمتشو تو ایران میدونین. اونوقت چه لنزهایی باهاش سازگارن؟
فکر کنم ادامه بحث رو در تاپیک پنتاکس ادامه بدید خیلی بهتر باشه .
قیمت K-X هم 750000 هست
به اعتقاد بنده یک 40 دی کارکرده. و حتی برای بالاتر یک 50 دی کارکرده.
به YAS
این پنتاکس یک دفعه از کجا اومد وسط ؟؟؟:biggrin:نقل قول:
Pentax K-x
تا اونجا که میدونم بحث بین کنون و نیکون بود...:think:;
حالا که شما Pentax K-x رو انتخاب کردین بهتره که بیان مزایایی که سبب شد به سراغ Pentax K-x برین رو هم بنویسین که بقیه دوستان استفاده کنند
احتمالا بحث پنتاکس با قیمت جهانیش به میون اومده که حدود 480 دلاره (با لنز کیت 18-55) ولی آیا کسی با این قیمت تو ایران سراغ داره؟ اگه باشه که قیمتش با توجه به مشخصاتش عالیه. اگه کسی بتونه گیر بیاره شاید تمام مدلهایی که تا بحال سرش بحث بود مثل G11 , Z35 , SX20 و ... تماما یه جورایی از دور برن کنار . مگر اینکه دلیلی برای ردش وجود داشته باشه.
دلایل : SLR بودن با سنسور 23.6 * 15.8
تغییر نوردهی -3 تا +3
برد فلاش داخلی تا 16 متر
فیلمبرداری اچ دی 24 فریم بر ثانیه
فقط قیمتش نسبت به مشخصاتش مشکوکه که اینرو کسانی که راجعش اطلاع دارن جواب بدن.
تا اونجا که من دیدم این دوربین رو با d5000 و 500D مقایسه کردن
http://www.dpreview.com/reviews/pentaxkx/page21.asp
یک تجربه شخصی من در مورد لنز ها اینه که مثل همه جهان ، داخل ایران هم بیشتر کاربران از نیکون یا کنون استفاده می کنند بنابراین آدم می تونه برای پروژه هاش لنزیو که نداره از دوستانش قرض کنه و کارش راه بیوفته ، اما در مورد سایر مارک ها با وجود اینکه شاید دوربین های بسیار خوبی باشند آدم مجبور به خرید لنز میشه :think:; اینکه ادم بتونه در آینده لنز های مورد نظرش رو تو بازار پیدا کنه هم مهمه فقط نباید الان رو دید که قیمت یک دوربین و توانایی هاش نسبت به دیگر مارک ها ارزونتر تموم میشه
دوم خدمات پس از فروش هم مهمه که مکان معتبری باشه که دوربین رو تعمیر کنن البته این مکان ها برای کنون و نیکون وجود داره با وجودی که قیمت بالایی میگیرن(به نظرم بیشتر از عرف جهانیه) اما به صرفه است حالا باید ببینید پنتاکس همچین نمایندگی رو داره
اما مهمترین عامل خود کاربره که باید با دوربینش حال کنه و به دلش بشینه علاوه بر قیمت مناسب که باید در نظر گرفته بشه یک توصیه :
-قبل از خرید نهایی بدنه های دوربین های مختلف رو در رنج قیمتی که دارین و قصد خرید دارین رو تو دست بگیرین ( چون راحت بودن در هنگام گرفتن بدنه خیلی به عکس گرفتن کمک می کنه)
با همه این صحبت ها امیدوارم که قیمت این دوربین مشابه قیمت جهانی باشه و به زودی آثار شما رو در بخش گالری ببینیم،شما اگر قیمت دارین اعلام کنین تا دوستان هم استفاده کنند
پ.ن: لینک زیر نوع لنز های پنتاکس هست که بدنه های پنتاکس ساپورت میکنه
http://www.mosphotos.com/PentaxLensCompatibility.html
برای یادگیری در صورتی که فیلم برداری را کنار گذاریم به نظر بنده 350D ، 400D ، 450D ، D40 ، D50 ، D60 دست دوم هم میتوانند گزینه های خوبی باشند.
pentax k-x & nikon D3100 کدامیک بهتره؟لطفا کمک کنید