-
انتخاب بین: Canon SX20 - Panasonic FZ35
با سلام به همه عزيزان
دوستاني كه تجربه اي در عكاسي و دوربين هاي عكاسي دارند خواهشا كمكم كنيد بتونم بين اين دو مدل يكي رو انتخاب كنم
ملاك من كيفيت بهتر از لحاظ عكس و فيلم برداري است
يا اگر اين موضوع نميتونه تو انتخاب كمك كنه لطفا از لحاظ همه موارد انتخاب كدوم بهتره
-
پاسخ: يكي رو بتونم انتخاب كنم panasonic fz35 و canon sxدوستان كمك كنيد بين اين دو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
159
با سلام به همه عزيزان
دوستاني كه تجربه اي در عكاسي و دوربين هاي عكاسي دارند خواهشا كمكم كنيد بتونم بين اين دو مدل يكي رو انتخاب كنم
ملاك من كيفيت بهتر از لحاظ عكس و فيلم برداري است
يا اگر اين موضوع نميتونه تو انتخاب كمك كنه لطفا از لحاظ همه موارد انتخاب كدوم بهتره
با اختلاف خیلی کم پاناسونیک کیفیت بهتری داره ولی در کل تو این رده به خاطر سنسور کوچک کیفیت خیلی بالا نیست ولی اختلافشون همینطور که تو رویو ها هست مزیت داشتن جای فلش خارجی و زوم بیشتر برای کنون (sx20) و همچنین داشتن فرمت raw و ماکرو از راه دور و ظاهری زیباتر و باطری لیتیوم برای پاناسونیک.
خودم تا به حال غیر از کنون دوربین دیگری نخریدم ولی حس میکنم کنون در موقع فوکوس کردن دقت و سرعت پایینی داره تو این مورد اگه کسی اطلاع دقیقی داره ممنون میشم اگه جواب بده.
-
پاسخ: يكي رو بتونم انتخاب كنم panasonic fz35 و canon sxدوستان كمك كنيد بين اين دو
دوست عزيز تشكر
حالا كدوم مزيت برتري بيشتري داره
1- جاي فلش خارجي و 2 x زوم بيشتر كنن يا
2- فرمت raw و ماكرو از راه دور و باطري ليتيوم پاناسونيك
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
159
دوست عزيز تشكر
حالا كدوم مزيت برتري بيشتري داره
1- جاي فلش خارجي و 2 x زوم بيشتر كنن يا
2- فرمت raw و ماكرو از راه دور و باطري ليتيوم پاناسونيك
خود من پاناسونیکو ترجیح میدم چون آماتور هستم و فلش خارجی به کارم نمیاد. همچنین اون اختلاف زوم اونقدر مهم نیست. ولی در عوض با داشتن فرمت raw هر ویرایشی رو میتونم رو عکس انجام بدم و همچنین اگر بخوام از یه حشره ای عکس بگیرم مجبور نیستم برم بچسبم بهش (که بعید میدمنم اونم سر جاش وایسته). . ضمنا باطریش بیشتر کار میکنه.
اما یه موضوع که این مقایسه ها در صورتی معتبره که قیمت این دو تا نزدیک هم باشه و موقعی انتخاب رو 100 درصد به پاناسونیک میدم که قیمتش حول و حوش 400 باشه.
-
اخرين قيمتي كه من گرفتم 460 پاناسونيك بود كه بايد قيمت يه مموري به اون اضافه بشه = حدود 475 ميشه
و قيمت كنن 390 كه قيمت باطري - شارژر - مموري - كيف بايد به اون اضافه بشه = حدودا 445 ميشه
سنسور كنن ccd است . ولي فقط ميخواستم بدونم سنسور پاناسونيك cmose هست يا ccd ؟
-
لطفا دوستان ديگر هم نظر بدهند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
159
اه
سنسور كنن ccd است . ولي فقط ميخواستم بدونم سنسور پاناسونيك cmose هست يا ccd ؟
سنسور این مدل پاناسونیک CCD هست:
کد HTML:
http://www.dpreview.com/reviews/specs/Panasonic/panasonic_dmcfz35.asp
-
سنسور هر دو ccdهستند و به مزاياي پاناسونيك بايد فلاش قوي تر و سرعت عكسبرداري پياپي بيشتر(0.7fps در برابر 2.3fps )رو اضافه كرد.
اگرچه خريد از نورنگار توصيه نميشه ولي ميتونيد مشخصات نسبتا كا ملي از اين دو دوربين رو به فارسي تو سايت اين شركت ببينيد :
کد:
http://www.dorbinshop.com/digitalCameras/Canon/CanonSX20IS/
کد:
http://www.dorbinshop.com/digitalCameras/Panasonic/fz35/
و همچنين ميتونيد تاپيك هاي مربوط به هر كدام اينها رو توي فروم بخوانيد:
کد:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=9943
کد:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=10129
-
با سلام دوست عزیز
در خرید دوربین کانن SX20 شک نکنید. نویز پایین تر و سهولت کاربری بالاتر علاوه بر مزایایی که دوستان قید کردند ویژگی بزرگیست. عکسهای استخراج شده از این دوربین گاهی در حد اس ال آرهاست. من خود برای چند تن از دوستانم این مدل رو توصیه کردم که کاملا پس از خرید راضی هستند.
حتی در آینده اگر تصمیم به خرید اس ال آر گرفتید این دوربین میتواند از فلاش آن استفاده کند.
-
سلام دوست عزیز
100% FZ35 بهتره
در نظر بگیرید که پاناسونیک از لنز Leica استفاده می کنه
و در اکثر ریویو ها هم از تمام سوپرزوم ها به جز S200EXR بهتره
اگه بین این دوتا قراره انتخاب کنی که پانا خیلی بهتره هم توی عکس هم فیلم (چون مدل کنون توی فیلم بعضی موقع ها که زیاد هم هست این موقع ها توی فوکوس مشکل پیدا می کنه)
اما اگر توی اون رنج قیمت می خوای خرید کنی Fujifilm S200EXR از همه بهتره
تنها مشکل S200EXR وزن زیادشه
و فیلمبرداری ضعیفتر (البته کیفیت فیلمش که عالیه ولی 480*640 هست)
ولی مزایاش:
1. سنسور EXR
2. سنسور بزرگتر (تقریبا 2برابر)
3. زوم و فوکوس دستی
4. فوکوس خودکار بهتر
5. ایزو تا 12800
6. عکاسی RAW با EXR
7. کیفیت شبیه تر به SLR
8. عکاسی خیلی بهتر در نور کم
اینجا می تونید دوربین ها رو مقایسه کنید:
http://www.dpreview.com/reviews/sidebyside.asp
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nadersharp
با سلام دوست عزیز
در خرید دوربین کانن SX20 شک نکنید. نویز پایین تر و سهولت کاربری بالاتر علاوه بر مزایایی که دوستان قید کردند ویژگی بزرگیست. عکسهای استخراج شده از این دوربین گاهی در حد اس ال آرهاست. من خود برای چند تن از دوستانم این مدل رو توصیه کردم که کاملا پس از خرید راضی هستند.
حتی در آینده اگر تصمیم به خرید اس ال آر گرفتید این دوربین میتواند از فلاش آن استفاده کند.
سلام دوست عزیز
فقط به خاطر فلش جانبی که میشه خرید که دلیل برتری نیست (لازم به توضیح هست با قیمت فلش جانبی که یه نرمالش تقریبا 200 هزار تومان هست این دوستمون باید SLR بخره نه کامپکت)
شما کیفیت FZ35 رو در نظر نمی گیرید
از لحاظ فیلم هم که SX20IS بهتر از افتضاح نیست
-
نقل قول:
??????????? چنین نظری در مورد فیلمبرداری این دوربین؟؟؟:::shame on you:::
بگذریم
دوست عزیز در گالری خوشبختانه بخشی به نام نقشه وجود داره که شما میتونین به تفکیک نوع دوربین عکسها رو مشاهده کنین البته fz35رکوردی نداره ولی fz28 بله به هرحال با مقایسه عکسهای عکاسان مختلف شاید انتخاب بهتری داشته باشین ولی در مجموع مهارت عکاس مهمتر از دوربین تلقی میشه
البته یک مزیت sx20 که خیلی کاربرد داره السیدی گردانه که جالبه و اینجا فکر کنم ذکر نشده بود
موفق باشین و زودتر خریداری کنین :::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yas.0917
:::confused2:::
سلام دوست عزیز.
دلیل شما برای بد بودن کیفیت فیلم برداری چیست.
به نظر بنده کیفیت فیلم برداری بسیار خوبه:::yess:::
این لینک رو هم مطالعه کنید . مقایسه نسبتا خوبی انجام شده
http://www.cameralabs.com/reviews/Pa..._results.shtml
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maxel134
دوستم داشت خودم باهاش فیلمبرداری کردم
فوکوسش هی می پره
یعنی از 10 دقیقه فیلم 3 دقیقه اش تاره
پیشنهاد من همون S200EXR
چون کیفیتش از همه بالاتره توی عکس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
madjidm
??????????? چنین نظری در مورد فیلمبرداری این دوربین؟؟؟:::shame on you:::
بگذریم
دوست عزیز در گالری خوشبختانه بخشی به نام نقشه وجود داره که شما میتونین به تفکیک نوع دوربین عکسها رو مشاهده کنین البته fz35رکوردی نداره ولی fz28 بله به هرحال با مقایسه عکسهای عکاسان مختلف شاید انتخاب بهتری داشته باشین ولی در مجموع مهارت عکاس مهمتر از دوربین تلقی میشه
البته یک مزیت sx20 که خیلی کاربرد داره السیدی گردانه که جالبه و اینجا فکر کنم ذکر نشده بود
موفق باشین و زودتر خریداری کنین :::happy:::
منظورم این بود که از هر 10 دقیقه 3 دقیقه اش تاره و فوکوس دوربین مداوم نیست
وگرنه اگه اون 7 دقیقه رو بگیم کیفیت اون هفت دقیقه عالیه (30 دقیقه فیلم این دوربین 8 گیگابایت هست که نشون از کیفیت خوبشه ولی در نظر بگیرید که اگه 30% فیلم تار باشه چی میشه)
اگه کسی قبول نداره مشکل تاری (نداشتن فوکوس ممتد) رو پیام بده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yas.0917
سلام دوست عزیز
100% FZ35 بهتره
در نظر بگیرید که پاناسونیک از لنز Leica استفاده می کنه
و در اکثر ریویو ها هم از تمام سوپرزوم ها به جز S200EXR بهتره
اگه بین این دوتا قراره انتخاب کنی که پانا خیلی بهتره هم توی عکس هم فیلم (چون مدل کنون توی فیلم بعضی موقع ها که زیاد هم هست این موقع ها توی فوکوس مشکل پیدا می کنه)
اما اگر توی اون رنج قیمت می خوای خرید کنی Fujifilm S200EXR از همه بهتره
تنها مشکل S200EXR وزن زیادشه
و فیلمبرداری ضعیفتر (البته کیفیت فیلمش که عالیه ولی 480*640 هست)
ولی مزایاش:
1. سنسور EXR
2. سنسور بزرگتر (تقریبا 2برابر)
3. زوم و فوکوس دستی
4. فوکوس خودکار بهتر
5. ایزو تا 12800
6. عکاسی RAW با EXR
7. کیفیت شبیه تر به SLR
8. عکاسی خیلی بهتر در نور کم
اینجا می تونید دوربین ها رو مقایسه کنید:
http://www.dpreview.com/reviews/sidebyside.asp
موفق باشید
در مورد رديف 2 كه گفتيد سنسور بزرگتر - ميخواستم بدونم از كجا بايد فهميد كه سنسورش بزرگتره يعني اصولا اندازه سنسور را با چه مشخصه اي نشون ميدن و توي مشخصات فني دوربينها قيد ميشه يا نه ؟
-
سایز سنسورو تو اکثر سایتهای فروش و رویو دوربینهای دیجیتال زدن.البته برای سنسورهای کوچک بصورت کسری از اینچ زدن مثلا 1/1.8 یعنی اندازه قطر سنسور یک بر یک و هشت دهم اینچ.
البته تو سایت dpreview.com منوی specification اگه برند و مدل رو انتخاب کنی sensor size همونیه که دنبالشی که تو این سایت به میلی متر هم زده.
ضمنا یه موردی که یکی از دوستان اشاره کردن lcd چرخون کنون هست که واقعا چیز بدرد بخوریه و میتونه تو انتخاب تاثیر بگذاره .
ولی یه موضوع اصلی تو انتخاب گذشته از مسائل فنی قضیه سلیقه و علاقه به یه برند خاص هست. خودم وقتی میخوام تلویزیون بخرم نا خود آگاه به سمت سونی میرم هر چند ممکنه سامسونگ نسبت به قیمتش ارزنده تر باشه .
-
پس با توجه به نظرسنجي و توضيحات دوستان كفه ترازو به سمت FZ 35 سنگيني ميكنه در آخر اگه توصيه ديگري كه بتونه روي انتخاب اثر داشته باشه كه فراموش شده لطفا بيان كنيد
-
درود
خودم به غیر از یکی دو مدل کامپکت دوستان با مدل دیگری کار نکردم. اما چندی پیش برای کسی تحقیق بسیاری برای انتخاب یک کامپکت همه کاره ! داشتم. و تمام مدلهایی که حرفی برای گفتن داشتن رو بررسی کردم چند مدل از کنون و همین یک پاناسونیک و .... مشکل کنون ها اینست که برای نیاز های ایرانی ها که همه چیز را یکجا میخواهند در یک مدل جمع شده باشد!! نیست. اصولا هیچ مدلی از کنون را نمیتوان با راحتی انتخاب کرد مطمئنا باید در آن از چیز های گذشت که بشود آنرا قبول کرد. هر کدام از مدلهای کنون یک عیبی داشت مخصوصا یکچیزی را در این نگذاشته بود در آن گذاشته بود ، مسلما اگر این کار را میکرد دیگر هیچکدام فروش نمیرفت به جز یکی . و این فرق کلیدی کنون با اون پاناسونیک هست. و اصولا دوربینی که باتری قابل شارژ نداشته باشد ارزش فکر کردن روی باقی مواردش را ندارد.
اما دوربینی هم که همه چیز در آن تکمیل باشد وجود ندارد اما این پاناسونیک Fz35 در جمع راضی کننده تر خواهد بود.
موفق باشید
انوش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farid-Gh
سنسور هر دو ccdهستند و به مزاياي پاناسونيك بايد فلاش قوي تر و سرعت عكسبرداري پياپي بيشتر(0.7fps در برابر 2.3fps )رو اضافه كرد.
اگرچه خريد از نورنگار توصيه نميشه ولي ميتونيد مشخصات نسبتا كا ملي از اين دو دوربين رو به فارسي تو سايت اين شركت ببينيد :
کد:
http://www.dorbinshop.com/digitalCameras/Canon/CanonSX20IS/
کد:
http://www.dorbinshop.com/digitalCameras/Panasonic/fz35/
و همچنين ميتونيد تاپيك هاي مربوط به هر كدام اينها رو توي فروم بخوانيد:
کد:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=9943
کد:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=10129
با اجازه یه نکته کوچیک اضافه کنم.
سرعت عکاسی پیاپی FZ35 بیشتره اما با ماکزیمم رزولیشن تنها 3 شات عکس میگیره!
در صورتی که SX20 تا پر شدن مموری به عکاسی ادامه میده اما با fps 2.3
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
159
پس با توجه به نظرسنجي و توضيحات دوستان كفه ترازو به سمت FZ 35 سنگيني ميكنه در آخر اگه توصيه ديگري كه بتونه روي انتخاب اثر داشته باشه كه فراموش شده لطفا بيان كنيد
شما خیلی مشخص نکردید که زمینه کاریتون با دوربین بیشتر در چه زمینه ای هستش.
هرکسی به تناسب کاری که با دوربین میخواد انجام بده میتونه انتخاب راحت تری داشته باشه دوست عزیز.
پاناسونیک FZ35 نسبت به کنون SX20 :
سبکتره،به نظر شخص من خوش دست تره،فوکوس سریعتری داره ، باطری لیتیومی داره که شما رو از پرداخت هزینه اضافی برای باطری و شارژر بی نیاز میکنه،همراهش کیف ارائه میشه که اونم جنبه اقتصادی داره و البته کیف اورجینال همیشه یه چیز دیگست! ، قابلیت عکاسی RAW داره،60 ثانیه نوردهی میکنه در مقابل 30 ثانیه کنون ، در نور کم نویز پایی تری داره،برد فلاشش بهتره.
اما در عوض کنون SX20 نسبت به پاناسونیک FZ35 :
چینش دکمه های بهتری داره،2X زوم بیشتر داره،عکاسی پیاپیش گرچه با سرعت کمتری انجام میشه ( 0.7 fps در مقابل فکر میکنم 2.3 fps پاناسونیک ) اما پاناسونیک 3 شات بیشتر عکاسی پیاپی نداره با نهایت رزولیشن اما کنون تا پر شدن حافظه عکاسی میکنه.
FZ35 هم میتونه این کار رو بکنه اما با رزولیشن 3MP
SX20 باطری قلمی میخوره،گرچه برای خرید شارژر و باطری هزینه اضافی رو تحمیل میکنه و باعث سنگین شدن دوربین میشه اما اگر جایی گیر کردید از هر بقالی میتونید باطری قلمی تهیه کنید و کارتون رو راه بندازید!
کنون رنگهای طبیعی تری رو ارائه میده البته خیلی محسوس نیست.
محل اتصال فلاش خارجی داره که البته قیمت فلاش هاش بین 140 تا 200 هزار تومان هستش.
اینها نظرات شخصیه من بود و البته یه جورایی جمع بندی نظرات دوستان، شاید بتونه در انتخابتون کمکتون کنه.
من خودم FZ35 رو انتخاب کریدم و خریدم و بسیار هم راضی هستم.
موفق باشید دوست عزیز.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid705
شما خیلی مشخص نکردید که زمینه کاریتون با دوربین بیشتر در چه زمینه ای هستش.
هرکسی به تناسب کاری که با دوربین میخواد انجام بده میتونه انتخاب راحت تری داشته باشه دوست عزیز.
پاناسونیک FZ35 نسبت به کنون SX20 :
سبکتره،به نظر شخص من خوش دست تره،فوکوس سریعتری داره ، باطری لیتیومی داره که شما رو از پرداخت هزینه اضافی برای باطری و شارژر بی نیاز میکنه،همراهش کیف ارائه میشه که اونم جنبه اقتصادی داره و البته کیف اورجینال همیشه یه چیز دیگست! ، قابلیت عکاسی RAW داره،60 ثانیه نوردهی میکنه در مقابل 30 ثانیه کنون ، در نور کم نویز پایی تری داره،برد فلاشش بهتره.
اما در عوض کنون SX20 نسبت به پاناسونیک FZ35 :
چینش دکمه های بهتری داره،2X زوم بیشتر داره،عکاسی پیاپیش گرچه با سرعت کمتری انجام میشه ( 0.7 fps در مقابل فکر میکنم 2.3 fps پاناسونیک ) اما پاناسونیک 3 شات بیشتر عکاسی پیاپی نداره با نهایت رزولیشن اما کنون تا پر شدن حافظه عکاسی میکنه.
FZ35 هم میتونه این کار رو بکنه اما با رزولیشن 3MP
SX20 باطری قلمی میخوره،گرچه برای خرید شارژر و باطری هزینه اضافی رو تحمیل میکنه و باعث سنگین شدن دوربین میشه اما اگر جایی گیر کردید از هر بقالی میتونید باطری قلمی تهیه کنید و کارتون رو راه بندازید!
محل اتصال فلاش خارجی داره که البته قیمت فلاش هاش بین 140 تا 200 هزار تومان هستش.
اینها نظرات شخصیه من بود و البته یه جورایی جمع بندی نظرات دوستان، شاید بتونه در انتخابتون کمکتون کنه.
من خودم FZ35 رو انتخاب کریدم و خریدم و بسیار هم راضی هستم.
موفق باشید دوست عزیز.
دوست من ممنون ولي گفتي كنن رنگهاي طبيعي تري داره يعني پاناسونيك رنگش مصنوعي هست ؟
در مورد كيفيت فيلم fz35 يه كم توضيح بده ممنون ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid705
درباره رنگ كه وقتي عكاسي rawبكنيم اين مساله وجود نداره .
و شما فلاش هاي كنون رو ميگيد كه از 140 تا200؟ چون اخرين قيمتي كه من داشتم فلاش 270 بقيمت 210 تومان و فلاش 580 بقيمت 460 تومان بود.
-
درود
خدمت دوستان عرض کنم که مطالبی که عنوان میشه آدم رو یاد اون مثل میدازه مورچه چیه که فشار خونش چی باشه.
اینکه یک کامپکت رو برای چه مصرفی میخوایم و نگاه کردن از زوایایی تخصصی ، برای بررسی SLR هاست هرچند که تا حدی میتواند لازم باشد اما برای یک کامپکت که اسمش نمایان گر و معرف آن است این فرقها جدی نیست چون محصول محصولی جدی نیست.
کامپکت یعنی مجموعه ای از تمام امکانات در حجم کوچک برای مصارف خانگی
حال بررسی کردن مواردی که بیشتر برای دوربین های SLR اهمیت دارد در دوربینها کامپکت ، مثل مقایسه نمره 4 یا 4.5 است از 20 نمره !
به یک کامپکت فقط از دیده هدف از تولید آن نگاه کنید و اگر انتظاراتی بیش از این دارید پس فکر کنم آدرس را اشتباهی آمده اید :biggrin:
اینکه محصول X نمره اش 4 است و محصول Y نمره اش 4.5 در حالی که فاکتور مورد نظر باید بیشتر از 10 باشد پس اهمیتی در فرق بین 4 و 4.5 نیست. امید وارم توانسته باشم منظور را برسانم.
توصیه میکنم در انتخاب کامپکت ( که لایکها هم جزو همین دسته اند ) بر سر موارد اصلی برای مصارفی خانگی متمرکز باشید نه موارد خاص.
خیلی از انتظاراتی که مطرح میشود برای یک کامپکت بیمورد است چه برسد به اینکه بخاطر یکی از آنها بخواهیم تصمیم گیری کنیم.
موفق باشید
انوش
-
دوست من كاملا با نظر شما موافقم
ولي توي اين عصر كه جنبه تجاري و تبليغاتي داره و امثال من كه مي خوان يه مبلغي هزينه كنند بايد تا حدودي تحقيق كنند تا بتونند با اون مبلغ بيشترين انتظاراتشون براورده بشه و در دام تبليغات و حقه هاي تجاري نيافتند كه فقط براي خالي كردن جيب مصرف كننده مي باشد
-
کاملا دقدقه شما را در خرید بهترین دوربین نسبت به بودجه تان درک میکنم همه افراد این انجمن اینگونه هستند تا مو را از ماست بیرون نکشند خریدی نمیکنند ولی این را هم از صحبتهای دوستمون انوش عزیز باید قبول کرد که واقعا دنبال چه هستیم و معیار ها را نسبت به بودجه چگونه باید سنجید مثالی کاملا ملموس از همین یک هفته پیش میزنم
برای برادم یک اولیمپوس 590 u به قیمت 365 تومان گرفته بودم چون زوم بالا و دوربینی خوش دست میخواست و از این قیمت هم بالاتر نیاشد من هم این دوربین را پیداکرده خریده بودم در خانه من داشتیم اولین شاتهایش را امتحان میکردیم
و من هم دوربینم با لنز پرایم 1.4 دستم بود هر دو از یک سوژه ( گل ) که در خانه بود عکاسی کردیم برادم که نگاه کرد به عکس من گفت هر دو دوربین 12 مگاپیکسل است چرا عکس تو مانند این فیلمها سوژه کاملا واضح و پیرامون و بک گراندش به نحو عالی محو است ولی همون عکس من از همین سوژه مانند یک کار معمولی شده و همه چی واضح و عکس مطلوبی نیست ( ما هنوز نویز و دیتیل را اصلا در نظر نمیگیریم )
پس دوست عزیز بدونید با چه بودجه ای چه چیزی را میخرید قیمت فقط لنز پرایم من از کل دوربین برادرم بیشتر است پس باید منهای مشخصاتی که روی کاغذ میبینید واقعا بدونید دارید چه خریدی میکنید وگر نه مانند خیلی از دوستان شاید به یک سال نرسیده متوجه شوید اصلا دنبال چیز دیگری بودید ...
در هر صورت هدف تمامی اعضا کمک به همدیگر در خرید و مهمتر از آن لذت بردن از عکاسیست .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
159
دوست من كاملا با نظر شما موافقم
ولي توي اين عصر كه جنبه تجاري و تبليغاتي داره و امثال من كه مي خوان يه مبلغي هزينه كنند بايد تا حدودي تحقيق كنند تا بتونند با اون مبلغ بيشترين انتظاراتشون براورده بشه و در دام تبليغات و حقه هاي تجاري نيافتند كه فقط براي خالي كردن جيب مصرف كننده مي باشد
دوست عزیز مثل اینکه پست 12 رو ندیدید
به همین دلیلی که ذکر کردین من پیشنهاد دادم که در بخش نقشه عکسهایی که توسط دوستانمون با دوربینهای مورد نظر گرفته شده رو ببینین تا تصمیم درستی بگیرین درسته که فعلا fz38 رکوردی نداره ولی دوربینهای سری قبلیش موجوده یا اینکه صبر کنین تا عکسهای این دوربین هم آپ بشه در مورد کنون هم که همه چیز موجوده و عکسهای زیادی آپ شده
اگر به رویوها و تبلیغات نمیتونین اعتماد کنین به عکسهای گالری میتونین اعتماد کنین چون تمام جزییات موجوده و حتی نوع ادیت هم ذکر شده
موفق باشین