من دوربین canon EOS 1DS MARK ll دارم اما با توجه به جدید بودنcanon EOS 5D MARK llکدامیک را پبشنهاد میکنید؟
Printable View
من دوربین canon EOS 1DS MARK ll دارم اما با توجه به جدید بودنcanon EOS 5D MARK llکدامیک را پبشنهاد میکنید؟
سلام
به قول مثال یکی از دوستامون در همین انجمن فرموده بودند قصد خرید یک ماشین دارید اونم یکی بنز و دیگری بی ام و هر دو خوبند شما اول رانندکی را یاد بگرد بعدا خودتون می فهمید کدومشون بهتره حالا شما دوست گرامی رانندگی یاد گرفتید اما نمی دونم چه جوری البته معذرت می خوام قصد یا منظور خاصی ندارم واقعا از کسی که همچین دوربینی در دست داره ادم چه انتظاراتی را می تونه داشته باشه.مطمئنا شما برای عکاسی خانوادگی دوربین نخریدید اونم همچین دوربینی پس میدونید نیازتون چیه و به چه نوع بدنه و هر چیز دیگری احتیاج دارید.پس اینجا چه چوری ما فکر کنیم در این مورد به قول دوستمون نوید جان دوربین مخفیه!؟ یا نه دوست گرامیمون در موقع خرید همچین دوربینی اطلاعات کافی نداشته اید و الانم متاسفانه ندارید امیدوارم که من در اشتباه باشم.
با تشکر
دوست عزیز من شاید به دلایلی مجبور باشم 1DS MARK2 رو بفروشم.به همین دلیل به این فکر افتادم چون 1DS MARK 2 دیگه تولید نمیشه و 5D MARK2 هم قیمت نزدیکی داره به اون و حسگر جدیدی داره که بزرگتره و سری بیشتری ار لنزها رو میشناسه می خواستم بدونم کدوم بهتره.اگر بدنه رو در نظر نگیریم
در کل می خوام بدونم خروجی عکس 5D خیلی از لحاظ رنگ و شارپنس پایینتره؟
ممنون از توجه شما
بیشتر طبیعت و پرتره در استدیوی شخصی
سلام
با توجه به عدم نياز به فيلمبرداري، شايد اگر 1Ds داشتيد كمي اين پا اون پا مي كردم براي يافتن جواب ولي 1Ds MK-II هنوز اينقدر قديمي نشده كه بتونم 5D MK-II رو بهش ترجيح بدم. قطعا تعويض بجايي نخواهد بود.
ممنون از پاسخ شما
لطفا بر اساس مستندات من رو راهنمایی کنید.ممنونم
درود
می شود بفرمایید شما 1ds II را برای چه کاری استفاده می کردید ؟
برای عکس برداری خانوادگی و آماتوری یا ... ؟
شاید علم بنده جوابگو نیست ولی تا جایی که می دانم شارپنس و . . . بیشتر حاصل لنزی هستند که مورد استفاده است و همینطور ادیت ثبت تا نوع بدنه .
فقط شاید موضوع پردازش و اینهای بدنه باشد که با توجه به تهیه ثبت ها بصورت خام آن هم چندان موثر نیست .
اگر اشتباهی دارم ، لطفا اساتید اصلاح نمایند .
**- بنده هم به شک افتاده ام که دوربین مخفی ست !!
دوست عزیز،
شما تشریف آوردید و بدون ارائه جزئیات لازم جهت راهنمایی (انتظارات از دوربین، دلیل تغییر دوربین و ...) فقط یک سوال پرسیدید که به جای A چی بخرم بهتره و انتظار دارید که دوستان دیگر با مستندات و جزئیات کامل به شما پاسخ بدهند.
در ابتدا که من تاپیک را دیدم، سعی کردم تا وارد بحث نشوم (صادقانه عرض کنم، با توجه به نوع دوربین ها، پرسش شما خیلی غیر حرفه ای بود). اما حالا که میبینم انتظار دارید دوستان با مستندات به شما پاسخ دهند حداقل نیاز های اولیه، انتظارات، دلیل اصلی تغییر دوربین، سابقه و سایر توضیحاتی را که خود لازم می دانید، بفرمائید تا دوستان راحت تر بتوانند پاسخ دهند.
امیدوارم عرایض بنده را به حساب دوستی بگذارید و باعث رنجش خاطر شما نشده باشم.
ویرایش: پست من با کاربر Austin.A همزمان شده است.
دوست عزیز از توجه شما متشکرم-من به دلایل خاصی شاید دوربینم رو بفروشم(1DS MARK2) و مجدد در همین ماه جاری باید دوربین جدیدی بخرم.لذا با توجه به قیمت 1DS MARK2 که قیمت نزدیکی به5D MARK2 داره و اینکه حسگر جدیدی داره 5 میلیون پیکسل بیشتر داره و اینکه تمیزکننده حسگر جدید تری داره و هر دو فول فریم هستند و با توجه به اینکه بنده تجربه عکاسی با 5D MARK2 رو ندارم این سوال رو مطرح کردم.البته به این مطلب واقفم که از نظر رنگ و مخصوصا بدنه سری1D با 5D قابل مقایسه نیست.اما با در نظر گرفتن بودجه و اینکه1DS MARK2 تولید نمیشه و دست دوم قابل اعتماد کم پیدا میشه کدوم پیشنهاد میشه؟امیدوترم راهنماییم کنید.اگر سوالم رو بد مطرح کردم عذرخواهی می کنم.از همه دوستان به خاطر لطفشون متشکرم.
خب پس در اینصورت با توجه به شرایط موجود با این بودجه همین یک انتخاب رو دارید،5دی مارک2 ...
سلام
موقیعت هرکس جوریه که شاید برای اشخاص دیگر قابل لمس نباشد.
اما یک نکته :خوب حساب، کتاب کنید چونکه ممکن است بعد از فروش و خرید،اگر هم سریع قصد خرید دارید که مسئله حساس تر می شود آن مقدار هزینه ای که فکر می کردید دستتان را نگیرد و باعث جبران نباشد.
خداوند مشکل همه را حل کند مخصوصا شما.
از دوستان خواهشمندم که نظرات بیشتری ارایه کنند تا بتونم انتخاب بهتری داشته باشم.از همه متشکرم
یک شایعاتی هست که قراره 5دی مارک3 معرفی بشه.به نظر من کمی صبر کنید.
عقیل جان من در جایی قیمت معرفی این دوربین را حدود 7000 دلار دیدم. متاسفانه یادم نیست کجا این مطلب را دیدم ولی اگر صحت داشته باشد - که نمیدانم - باز هم صرفه با مارک تو است.
من خودم تردید در خرید داشتم ولی از وقتی این مطلب را که مقاله بلندی هم بود خواندم نظرم بطور کلی از آمدن مارک سه به بازار بازگشت...
با سلام
موضوعی رو در سایت akkaseemrooz.com دیدم که بی ربط به این موضوع 5d MKIII نیست و گفته که این دوربین به چه دلایلی به بازار فعلا نخواهد آمد
که متنش اینه
مدتیست که بحث شایعات آنلاین درباره محصولات جدید شرکتهای سازنده دوربین، بسیار جدی شده است. این روزها به طور معمول اخبار ساخت و عرضه و مشخصات دوربینهای دیجیتال به سرعت به بیرون درز میکند و حتی پیش از آنکه خود شرکتها قصد برملا کردن مشخصات محصولات خود را داشته باشند، خبر آن به دست همگان میرسد، بسیاری از شرکتها نیز از این کار برای برآورد بازار و پتانسیل فروش محصول خود استفاده میکنند. بنابراین طبیعی است که پیش از ورود دوربینهای مهم به بازار اطلاعات آن را روی سایتهای شایعات ببینیم. اما در بین تمامی این شایعات، هیچ خبری از Canon 5D Mark III نیست. در اینجا تحلیل میکنیم که چرا نمیتوانیم به این زودی شاهد جایگزینی برای Canon 5D Mark II باشیم. دوربینی که این روزها به خوبی بر موج فروش سوار است و به اصطلاح بازاریها خوب میرود.
دلیل نخست: فقدان فشار از سوی رقبا
قیمت این محصول بسیار مناسب است و در مقایسه با باقی رقبا دارای امکانات فوقالعادهای است که از آن به عنوان یک گزینه عالی در نظر حرفهایها یاد میشود. در برند نیکون میتوان از D700 و کارآیی فوقالعاده آن در ایزوهای بالا نام برد. اما رزولوشن Nikon D700 در مقابل Canon 5D Mark II چندان مورد پذیرش نیست. ضمن اینکه نمیتوان از قابلیت فیلمبرداری عالی این دوربین نیز چشمپوشی کرد. اگرچه هنوز هم خیلی از کاربران به دلیل علاقه شخصی و همچنین داشتن تجهیزات جانبی مثل فلاش و لنز، به سراغ نیکون میروند، اما باید بپذیریم که حداقل روی کاغذ، به هیچ وجه نمیتواند در مقابل Canon 5D Mark II رقابت کند.
دلیل دوم: فروش عالی
مشخصات مناسبی که این دوربین دارد، فروش خوبی را برای آن به ارمغان آورده است. فروشندگان به راحتی آن را به کاربران معرفی کرده و میفروشند. مگاپیکسل بالا، قابلیت فیلمبرداری، فولفریم بودن و بسیاری امکانات دیگر. این مشخصات به حدی اغوا کننده است که خیلی از کاربران علیرغم بینیازی نسبت به برخی از این امکانات، ترجیح میدهند تجهیزات نیکونی خود را زیر قیمت بفروشند و رو به این محصول جذاب بیاورند. بعید است که کانن به زودی تصمیم به جایگزین کردن محصولی بگیرد که مشخصات رزولوشنی آن تا این اندازه بین کاربران جا افتاده است. شاید اگر بنا باشد دوربین فوق فریم دیگری وارد بازار شود، بیشترین تفاوت به جای رزولوشن، در سیستم فوکوس خودکار آن در هنگام فیلمبرداری باشد. قابلیتی که سونی به خوبی آن را در محصولات کم قیمت خودش مانند a33 و a55 عرضه کرده است و قطعا از این پس به عنوان یک استاندارد در دوربینهای فول فریم نیز به کار خواهد گرفت.
دلیل سوم: جایگزینهای ضروریتر
شاید، آخرین و مهمترین دلیل برای عدم جایگزینی Canon 5D Mark II، نیاز به جایگزینی مدلهای دیگر است. هم اکنون Canon EOS 1000D دیگر به عنوان یک گزینه معقولانه به حساب نمیآید. هم اکنون مدلهای کم قیمت مانند Nikon D5000 و Nikon D3100 فشار زیادی روی بازار وارد کردهاند و قطعا نمیتوان دوربینهای سری xxxD مانند Canon 550D را به عنوان رقیب مستقیم این مدلها به حساب آورد. دقت کنید که Nikon D3100 با قابلیتی وارد بازار میشود که برای کاربران سطح پایین بسیار مهم است: فوکوس خودکار مداوم در هنگام فیلمبرداری! کانن هم اکنون به مدلهای ارزان قیمت و با کارآیی و کیفیت بدنه بالا نیاز دارد تا از این فشار رهایی یابد. همچنین مدل حرفهای این شرکت یعنی Canon 1D Mark III نیز مدت زیادیست که همچنان در بازار به سر میبرد و کمکم در حال واگذار کردن موقعیت خود به دوربینهای ردهبالای نیکون مانند خانواده D3 است.
سوال مهم هنوز باقیست: آیا مگاپیکسل بالا، دلیل عمده فروش محصولات کانن است و برای رقابت باز هم از همین ترفند در مقابل برندهای رقیب استفاده میکند. آیا Canon 5D Mark III رزولوشنی بیشتر از 25 مگاپیکسل خواهد داشت.
از دوستان عزیز به خاطر راهنماییشون ممنون.ولی ایکاش بیشتر در مقایسه canon EOS 1DS MARK ll و canon EOS 5D MARK ll بحث می کردیم.