درورد بر شما
نقل قول:
دوست عزیز ، برای هزارمین بار هم که شده می خوام توضیح بدم که کیفیت ساخت در چین با ژاپن فرقی نداره . تایلند هم همین جوریه .
آقا گرفتم. تسلیم!!
نقل قول:
در دوربین هایی که قابلیت تعویض لنز دارن دیگه واژه ی زوم معنایی نداره . شما می تونید در فواصل کانونی بالاتر از 50 (50 نرماله) ، با کیفیت بسیار بهتر از لنز های سرخود سوپر زوم ها ، به اصطلاع عامه زوم کنید .
آخه قربونت برم، حالا حالا دیگه پولی برام نمیمونه که یه لنز 600 700 تومنی بخرم و بزارم روش تا 36 برابر زوم کنه!! اون هم به چثه کوچیکه nex که یه لنز گنده روش خیلی ضایع است!!
ماشاا... هزار ماشاا... دردم یکی دوتا نیست:(
نقل قول:
خب اگه بخواستن همه ی این چیزا رو اضافه کنن که دیگه نمی شد بهش گفت nex ! شما می تونی مثل فلاش اکسترنال ، یک چشم اکسترنال هم برای این دوربین تهیه کنی .
چشم اکسترنالش چنده؟؟؟ حداقل 200 تومن هست. بعدشم همش باید یه گونی دستت باشه که وسایل این را بریزی توش و با خودت اینور اونور ببری:(
نقل قول:
ببینید ، شما وقتی وارد این سطح از دوربین ها میشید که قابلیت تعویض لنز دارن (برخی هیبرید ها و dslr ها) باید بپذیرید که وارد یک سطح حرفه ای شده اید که دیگه مثل کامپکت همه چیز روی دوربین به شکل سرخود عرضه نمیشه . در این سطح ، تولید کننده ها اختیار رو به عکاس میدن تا بتونه از هر وسیله ی جانبی ای ، ده ها انتخاب با قیمت های مختلف داشته باشه .
آخه من که هنوز مبتدی هم نیستم، چطوری یهو از پسه این دوربین بر میام؟؟ به نظر شما میتونم راه بیوفتم باهاش کار کنم، انم در سطح حرفه ای؟؟
نقل قول:
من شخصا با نکس ها کار کردم . به هیچ وجه این چنین نیست که منو ها عجیب غریب و تو در تو باشن . مسئله ای که هست اینه که برای اینکه دوربین کوچکتر بشه ، سازنده اومده فقط چندتا از قابلیت هایی که عموما در dslr روی بدنه براشون دکمه ای مجزا وجود داره رو مثل مدل های کامپکت ، دکمشون رو برداشته و عملکردشون رو فقط به منو واگذار کرده که اتفاقا تا حدودی کار خوبی هم هست . تنها مشکلی که وجود داره اینه که به دلیل نبود دکمه های مجزای میانبر ، فقط یه خورده از سرعت کار کردن شما با دوربین کم میشه وگرنه مشکل دیگه ای نیست .
دستت درد نکنه که در این زمینه روشنم کردی
اینم افتاد!!
حالا با این اوصاف nex 5 بهتره یا nex 3 ؟؟؟