انتخاب بین Canon 6D و Canon 5D III
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.daneshpayeh
دوست عزیز، اگر در بودجه انقدر دستتان باز نیست که لنزهای خوبی برای بدنه خریداری کنید بهتر است بجای پنج دی، بدنه شش دی را با لنزهای بهتر خریداری کنید. تفاوت این دو بدنه به اندازه یک لنز خیلی خوب سری ال است.
در واقع انتخاب صحیح دوربین در این سطح به این صورت است که اول بر اساس علاقه لنزهای مورد نیازتان را انتخاب کنید سپس از روی تنوع و در دسترس بودن لنزها برند و کلاس یدنه را انتخاب کنید. در واقع قسمت اصلی دوربین لنز است نه بدنه!
برای نوع عکاسی شما ( معماری، منظره و پرتره) من بدنه هفت دی را پیشنهاد نمیکنم. اگر میخواهید بدنه کراپ را هم در انتخابهای خود داشته باشید بجای ان میتوانید به هفتاد دی فکر کنید.
درسته يكي از گزينه هام 70D هست ولي چون سنسور aps-c داره و عكسي كه ميگيري نسبت به فول فريم چي ميگن منطقه كوچكي رو پوشش ميده برا همين تمركز كردم رو فول فريم.
لنز هم چون هنوز اوله كار هستم يك لنز همه كاره خوبه براي تمرين بعدا آروم آروم لنز هم تهيه ميكنم
درسته خيلي تحقيق كردم حتي دفترچه راهنماي همه مدل هايي كه گفتم دانلود كردم دارم ميخونم! و دوست عزيز بنده در پست اول هم عرض كردم درسته تا حالا با دوربين حرفه اي عكاسي ديجيتال كار نكردم. ولي دوست ندارم اول يك هزينه كم بكنم و دوربين معمولي بخرم بعدا تعويض كنم كه اونم مشكلاتي داره مثلا دوربين ميخري ٢ تومن بعد بخواي بفروشي ٤٠٠ هم به زور بر ميدارن!!! به نظر بنده اصلا به صرفه نيست. من دوربين زنيت و لوبيتل و بدونه كمپكت سوني T200دارم كه البته خيلي وقته كار نكردم با هاشون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M.Kazemi
دوست گرامی سلام
تمامی پست های شما و پاسخ های دوستان را خواندم. فکر میکنم به قدر نیاز و شاید بیشتر راجع به فول فریم های کنون همچنین مزایا و معایب کراپدار و فول فریم سخن گفته شد. اگر برای کمک در تصمیم گیری و اخذ راهنمایی سوالتون رو مطرح کردید که به نظرم پاسخ ها گویا و کامل است. اگر هم علیرغم وقت گذاشتن دوستان همچنان بر انتخاب های خودتان اصرار دارید خودتان مختارید و هیچ کس هم بهتر از خودتان نمیتواند بهتان کمک کند. بحث کنون و نیکونی هم که پس از دریافت پاسخ نهایی مطرح کردید مشخص میکند که در یک گرداب بدنه های مختلف خودتان را گرفتار ساخته اید.
به نظر من شما باید تکلیفتان را با خودتان روشن کنید و بعد بدنه ای را بخرید که نیازتان را مرتفع کند و نه صرفا به شما احساس بهتری بدهد چرا که اگر مثلا الان به پیشنهاد دوستان سراغ کراپدار بروید و شما را ارضا نکند همواره در حسرت فول فریم هستید و اگر با صرف هزینه زیاد فولفریم بخرید و بعد ببینید که عکسهایتان به خوبی عکس های دیگران نیست ( این مورد حتما اتفاق میافتد طی دو سه ماه اول و یکی دو هزار شات اولتون انتظار معجزه نداشته باشید) دلسرد میشوید و میگویید ای کاش اینقدر هزینه نمیکردم.
بسیاری از دوربین های نویی که با یکی دو ماه کارکرد در سایت های فروش کالای دست دوم موجود است به علت همین مساله است که خریدار بدون در تظر گرفتن میزان علاقمندی به عکاسی، مقدار وقت آزاد برای این کار و از همه مهمتر تعیین دقیق نیاز هایش اقدام به خرید دوربین حرفه ای کرده و با دلسرد شدگی اقدام به فروش میکند (طی یک سال اخیر تعداد 5D III های کارکرده با شاتر کم ای که در سایت د...ر دیدم اگر بیشتر از 60 دی و 600 دی و امثالهم "که یک عکاس برای آپگرید میفروشد" نبوده کمتر هم نبوده است و بزرگترین علت هم همان است که عرض شد)
حال چرا دوستا پیشنهاد کراپدار رده پایین یا متوسط میکنند؟ چون 1- هزینه کمتر برابر است با خدای ناکرده دلسردی کمتر در آینده و 2- بازار فروش دست دوم گسترده تر به علت بازار هدف بزرگتر
در نهایت تصمیم گیری و انتخاب با خودتان است اما قبلش حتما تکلیفتان را با خود روشن کنید. با توجه به فرمایشتون مبنی بر خرید قسطی که نشان دهنده محدودیت مالی است به نظرم بسیار مهم است بدانید چقدر پول بابت چه چیز پرداخت میکنید و در ضمن تمامی دوربین های مورد اشاره شما تا چند سال آینده برایتان کافی است و ضمنا اصولا یک کراپدار رده متوسط مثل 70D در 80 درصد موارد دست کمی از یک فولفریم حرفه ای مثل 5D III نخواهد داشت. (اون 20 درصد واسه اونیه که به خوب بودن کفایت نکنه و عالی رو بخواد)
موفق باشید
دوستان در اين انجمن واقعا خيلي بيشتر از سطح انتظار من كمك و راهنمايي كردن در مورد انتخاب بهتر كه خيلي مفيد بود براي انتخاب دوربين مناسب.
فردا ميرم از نزديك هم چند مدل رو بررسي بكنم بعد تصميم بگيرم.
و فرمايش شما خيلي درست بود من الان فقط ميترسم كه فلان دوربين رو بخرم بعد انتظار هاي منو برآورده نكنه يا اون طوري كه فكر ميكردم نباشه!
محدوديت مالي به اون صورت نيست. من فقط نميخوام نقد پرداخت بكنم يكجا
از همه دوستان خيلي تشكر ميكنم