برای پرتره و منظره و معماری نیازی به برتری های 5D نسبت به 6D ندارید، 6D برای سبک هایی که فرمودید عالیه. 6D بخرید و باقی بودجه تون رو برای خرید لنزهای متفاوت پس انداز کنید.
Printable View
با سلام
اتفاقا برای کار عروس و مجالس, یه برتری خیلی مهم در 6D هست...سبک بودن!...اصلا دست کم نگیرید قضیه رو...و به عنوان کسی که کار مجالس کم انجام نداده, عرض میکنم برتری سیستم فوکوس مارک 3 کاربردی در این ژانر نداره و در عوض دقت فوکوس بیشتر نقطه مرکزی در 6D در نور کم, حداقل در مجالس, بسیار مفید و کاربردیست :)
به عنوان کسی که تجربه اینکار رو داره عرض میکنم که اینطور نیست...کی گفت فوکوس مهم نیست؟...یعنی شما فکر میکنید در مثلا عکاسی مجالس از فوکوس ممتد و Tracking استفاده مهمی میشه؟...عرض کردم سیستم فوکوس مارک 3 تو این ژانر کاربرد نداره...هنوز هم همینو میگم...باز هم میگم فوکوس نقطه مرکزی 6d در محیطهای کم نور از مارک 3 سریعتر و دقیق تر هست که این موضوع در عکاسی مجالس کاملا نمود پیدا میکنه...البته اصراری به تحمیل نظرم ندارم...صرفا حرفم بر اساس تجربه شخصی بود و مشخصات فنی دو محصول.
آقا ایمان سلام؛
از این دوربین قسطی ها با این شرایط ویزه و خوب به ما نمیدن یه برکت و فیضی هم ما ببریم ؟! :(
lotfan komak konid modir sait mercy
سلام دوست عزیز..
شما باید اولویتهاتون رو تعیین کنید، بعد تصمیم بگیرید..این ۲ دوربین جفتشون عالی هستند...اگر شما عکاسی در طبیعت و ورزشی براتون اولویت داره، انتخاب بهتر M3 هست، اما اگر مدلینگ و مجالس موردنظر شماست، 6d همون کار M3 روانجام میده....
در خصوص لنز هم ، 70-200 F2.8 بینظیره اما F4 با Is هم در شارپنس و فوکوس مثل F2.8 میباشد. وقیمتش حدود ۴ تومنه...( برا استفاده در آتلیه، به نظر من F4 بهتره)
به نظرم اگر بجای 24-105 بتونید 24-70 F2.8 II بگیرید، بهتره....
البته نظر دیگر دوستان رو هم در نظر بگیرید..
با تشکر
باسلام
عذرمیخوام ولی من چند دفعه تمامی صفحات رو خوندم و دیدم زیاد از 6دی تعریف شده حتی تو مقایسه با 5دی 3 تو سایتی ک یکی از دوستان نمونه عکساشم گذاشته بود کیفیت عکسهای 6دی کم نویز تر و شارپ تر دیده میشد نسبت ب 5دی , ب نظر من تفاوت اصلی بین این دو دوربین فقط بدنه و تعداد نقاط فوکوسه در 5دی هست وهم چون مارک 2 چون پرسروصدا بود تو ایران همه 5دی 5دی میکنن چون مارک 3 چیزی جز ی اسم وبدنه و تعداد نقاط فوکوس چیزی دیگه در خودش نداره , این چیزی بود ک من تو این سایت بیشتر شاهدش بودم ,اگه اشتباه میکنم لطفا دوستان عزیز قانعم کنید ممنون از سایت خوبتون