canon A620 یا یک دوربین دارای لرزشگیر
[سلام .
من بالاخره تصمیم گرفتم دوربین canon A620 بگیرم.
سوال من اینست که آیا این دوربین ساخت ژاپن هست؟
دیگر اینکه همراه آن چه تجهیزاتی و از چه مارکی بگیرم بهتر هست در ضمن در
راهنمایی تان حدود قیمت آنها را نیز بمن بگوئید....
( باطری- شارژر- کارت حافظه باچه ظرفیتی ......)
البته تنها ایرادی که در A620 برای من ( که در زمینه عکاسی آماتور هستم ) وجود
دارد نداشتن لرزشگیر هست آیا مدل دیگری از canon که در حدود قیمت A620
و با امکانات آن باشد ( مگاپیگسل بالاتر از 7و صفحه نمایش چرخان و....) وجود دارد که لرزشگیر هم داشته
باشد؟
منتظر جوابتان هستم....
با تشکر از همه دوستان
پاسخ: canon A620 یا یک دوربین دارای لرزشگیر
سلام ...
فعلا دوربینهای لرزشگیر دار کانن S1 و S2 هستن که به ترتیب 3.2 و 5 مگاپیکسل هستن. S3 هم هنوز به بازار نیومده که 6 مگاپیکسل هست. اگه تو اون رنج قیمت دوربین لرزشگیر دار می خواین باید Fz-5 پاناسونیک، یا با یکم خرج بیشتر H1 سونی رو انتخاب کنید. ضمنا مگاپیکسل بالاتر از 7 فکر نکنم زیاد به دردتون بخوره، عکسها رو بزرگتر از 30 در 40 میخواین چاپ کنید؟ اینو به این خاطر میگم که یکی از مهمترین عوامل تو قیمت دوربین مگاپیکسلش هست، و برای حتی یکی دو مگاپیکسل بالاتر که ممکنه اصلا به دردتون هم نخوره باید قید یه سری امکانات دوربین رو بزنید تا دوربینی با همون قیمت قبلی پیدا کنید. این رو هم بگم که یه عکس حدود 3 مگاپیکسلی رو میتونین با کیفیت خوب تو سایز A4 چاپ کنید و 7 مگاپیکسل عدد بالایی هست. بیخود بابت بیشتر از اون پول ندین.
جناب TDK51 !
با سلام، آيا ميتوانيد براي A700 صبر كنيد؟ فكر ميكنم حلوايي است در برابر غوره A620 ! كه احتمالاً با صبر تا ارديبهشت در دسترستان خواهد بود. با :
1- زوم اپتيكال 6X در برابر 4X
2- حساسيت تا 800 به جاي 400
3- جثه كوچكتر و وزن كمتر، خصوصاً با دو باتري AA به جاي 4 باتري
4- 400 عكس با دو باتري NiMH در مقابل 500 عكس با 4 باتري از همان نوع
5- افكتهاي بيشتر از قبيل پوزتيو و تنظيم رنگ پوست
6- قيمت برابر، آن هم در بدو ورود.
اما ضعفهايش در برابر A620 :
1- رزولوشن 6 در برابر 1/7 مگاپيكسل (كه قابل چشمپوشي است)
2- برد فلاش 5/3 متر در برابر 2/4 متر
3- LCD ثابت در برابر چرخان (كه به اعتقاد من در يك دوربين جمع و جور يك مزيت است، نه ضعف)
من هم واقعا گیج شدم .
حالا موندم از بین A620,a700,s2 کدومشونو انتخاب کنم.
آیا نداشتن لرزه گیر در A620 برای من که حرفه ایی نیستم آنقدر مهم هست که از این دوربین خوب بگذرم و S2 را
انتخاب کنم؟
شما که اهل فن هستید لطفا راهنمایی کنید
با سلام.
در ضمن چیزی که برایم مهم هست اینه که من دوربینی که میخوام بگیرم علاوه بر عکاسی از امکانات فیلمبرداری آن نیز میخوام استفاده کنم پس کیفیت فیلمبرداری آن نیز برایم مهم هست.آیا مبحث رزولوشن در مورد فیلمبرداری نیز اثر گذار هست؟
دیگر اینکه اصلا لرزه گیر چیکار میکنه و با دوربین دارای لرزه گیر چه کاری میتوان انجام داد که با دوربین فاقد این خصوصیت نمیتوان؟
در یک روزنامه که یک متن تبلیغاتی راجع به سایبرشات سونی مدل T9 ( که دارای لرزه گیر میباشد) چاپ کرده بود نوشته بود با این دوربین حتی از یک پرنده در حال بال زدن میتوان عکس واضحی گرفت .آیا چنین چیزی امکان دارد؟ اگر پاسخ مثبت هست آیا با canonA620 که دارای لرزه گیر نیست امکان چنین عکسبرداری واضحی وجود ندارد؟
پاسخ: شما که اهل فن هستید لطفا راهنمایی کنید
سلام ...
A620 هم کیفیت فیلمبرداری خوبی داره، ولی مزیت S2 تو فیلمبرداری اولا اینکه که میتونین در حین فیلمبرداری زوم کنین، ثانیا صداش استریو هست و ثالثا لرزشگیرش تو فیلمبرداری هم خوب عمل می کنه. ضمنا اندازه و تعداد فریمهایی که A620 و S2 تو فیلم میگیرن یکیه، ولی فکر میکنم کیفیت تصویری S2 بالاتر باشه (تا حالا فیلم از A620 ندیدم)
ولی در مورد لرزشگیر ، شما لرزشگیر رو با سرعت شاتر اشتباه گرفتید. چیزی که باعث میشه بتونین از یه سوژه در حال حرکت مثل پرنده عکس واضحی بگیرین اینه که دوربینتون سرعت بالائی داشته باشه، که باسرعت یک دوهزارم ثانیه تو A620 از سوژه های خیلی سریعتر از پرنده هم میتونین عکسهای خوبی بگیرین. کار لرزشگیر اینه که تو سرعتهای پائین، مثلا وقتی که عکس باید یک دهم ثانیه نور ببینه، اثر لرزش دست شما رو با حرکت یکی از عدسی های توی لنز خنثی میکنه طوری که انگار دست شما نلرزیده. این امکان برای زومهای بالا مثل 12 برابر تو S2 خیلی مهمه ولی تو زومهای پائینتر مثل A620 هر چند موثره ولی به این اندازه حیاتی نیست.
و اینکه الان حرفه ای نیستید مهم نیست، مهم اینجاست که میخواین به چه حدی برسین؟ اگه می خواین عکاسی رو جدی دنبال کنید خوب قطعا S2 حتی فقط به خاطر زوم بالاش هم به A620 برتری داره. ولی اگه نه برای تفنن و کارهای خانگی از دوربین استفاده میکنین لازم نیست به طور قابل توجهی هزینه رو بیشتر کنین برای S2. چون A620 هم دوربین خوبی هست و اگه بخواین کمی هم کارهای نیمه حرفه ای بکنین تنظیمات دستی مناسبی داره.