نوشته اصلی توسط
amin khan
سلام
من کاملا آماتورم
تا الان هم فقط دوربین کامپکت داشتم
ده دوازده ساله که دوست دارم وارد دنیای عکاسی حیات وحش و پرنده گرافی بشم (و در کنارش گاهی عکاسی منظره و صحنه های واید هم داشته باشم ولی نه اولویت اول )ولی نه با کامپکت میشد نه جیب اجازه میداد
خیلی سرچ کردم و گزینه های زیادی از نیکون و کانن و حتی پنتاکس و ... بررسی کردم و به این نتیجه رسیدم که این ترکیب مرسوم و معمول خیلی خوبه:
EOS 90D (به جای اینکه 7d 2 بخرم)
EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM
EF 100-400mm F4.5-5.6L IS II USM
اما با تحقیق بیشتر به این نتیجه رسیدم که بدون آینه ها هم مخصوصا برای من که به dslr تعلق خاصی ندارم و هیچ تجهیزات خاصی هم ندارم که نگران تطابق پذیریش باشم بد نیست و الان بین ترکیب بالا و پایین مرددم
Sony Alpha a6400 body
Sony Vario-Tessar T* E 16-70mm F4 ZA OSS
Sony FE 200-600mm f/5.6-6.3 G OSS E-Mount Lens
که هم ارزونتر درمیاد هم جدیدتر هم در بعضی کاربردها جمع و جورتر و سبکتر و مهمتر از همه اینکه 200 م م بیشتر هم دارم
الان دو تا سوال دارم:
1- بین دو تا ترکیب بالا کدوم رو پیشنهاد میدین و چرا؟؟؟ ، من هرچی سرچ میکنم عیب خاصی واسه بدون آینه ها نمیتونم پیدا کنم و اکثرا نقدهای احساسی داشتن مث اینکه من تا از منظره یاب تصویر واقعی رو نبینم احساس نمیکنم دارم عکاسی میکنم یا صدای بلند شاتر dslr رو نشنوم یا سنگینیش رو تو دستم حس نکنم یا ... ولی از طرفی خب من کاملا آماتورم و به بزرگان نگاه میکنم وقتی میبینم که بزرگان به این سمت نرفتن یا حتی بعضیاشون رفتن و برگشتن ته دلم خالی میشه
2- در مورد ترکیب دوم یه سوال دارم ، شنیدم که توی دوربین های فول فریم سونی و نیکون برخلاف کانن میشه حالتی رو انتخاب کرد که دوربین تبدیل به کراپدار بشه ، آیا اگه این کار رو بکنیم رزولوشن دوربین هم پایین میاد؟ و دیگه اینکه آیا با اینکار ضریب 1.5 به لنزها میخوره؟؟ چون اگه اینجوریه من به جای Sony Alpha a6400 body یدونه Sony Alpha a7R III body بخرم (و یه لنز واید مخصوص فول فریم هم به جای E 16-70 انتخاب کنم) تا موقع عکاسی پرتره و منظره یه فول فریم در اختیار داشته باشم و هر موقع خواستم 200-600 رو استفاده کنم اونو تبدیل به یه کراپدار بکنم...