olympus e-500 or canon d-350
سلام دوستان و اساتید عزیز
من میخواهم دوربین اس ال آر بخرم از بین این دو دوربین بالا بنظر شما کدام بهتر است و کیفیت بهتری دارد؟
لازم به توضیح است که دوربین اولیمپوس با دو لنز 45-14 و 150-40 می آید حدود قیمت هر دو دوربین تقریبا یکسان است...
لطفا راهنمایی کنید
پاسخ: olympus e-500 or canon d-350
سلام
ای بابا یعنی هیچ کس نیست یه نظری ، پیشنهادی و ....... بدهد !!!!!!!!!!!!!!!!!
آيا فكر خريد لنز در آينده را كرده ايد دليل اينكه كسي پاسخ نمي ده همينه چون دوستان بارها و بارها اين مطالب را گوشزد كرده اند.
من فقط بحث لنز رو مطرح ميكنم با بدنه ها كاري ندارم متاسفانه در ايران لنزهاي زويكو خوب گير نمياد و تنوع بسيار كمتري نسبت به لنزهاي كنون داره لذا در اينده اگر بخواهيد به لنزهاي خود بيفزاييد مشكل بزرگي داريد اما با كنون اين مشكل رو نداريد
سلام
از نظر بدنه E500 نسبت به 350D مزيت هاي زيادي داره ( يكيش مانيتور 2.5 اينچي اونه) . ضعف اوليمپس نسبت به كنن سنسور كوچكتر اونه كه باعث شده Crop Factor اين دوربين رو 2 بگيرن. و اين به اون معنيه كه لنز 14 اوليمپس كه در وهله ي اول وايد خيلي خوبي به نظر بياد در واقع همون 28 معادل فول فريم ( يا تقريبن همون 18 كنن) باشه.
شايد اين لينك مقايسه كمكتون كنه :
http://www.dpreview.com/reviews/olympuse500/page19.asp
مسئله ي مهم تر اما همون مسئله اي است كه جناب ديناروند فرمودند. ممكنه شما بگيد همين دو تا لنز تا آخر براي من كافيه و لنز ديگه اي احتياج ندارم ولي آيا مثلن فلش TTL اوليمپس گير مياد ؟ و اگر مياد به چه قيمتي ؟ آيا فلاش سيگماي سازگار با اين دوربين در بازار موجوده ؟ آيا باتري اون ( در صورت فاسد شدن) پيدا مي شه و .... هزاران اگر و اماي ديگر. البته به نظر من اين خيلي بده كه توي ايران بازار آدمو مجبور به انتخاب مي كنه نه علاقه . ولي فعلن شرايط اينه و بايد باهاش ساخت.
سلام...
دوست عزیز درباره این دوربین ها و موارد دیگر در تاپیک چه دوربینی بخرم زیاد بحث شده است و همان طور که دوست عزیز و سرور بنده بابک جان فرمودند بهتر است مقداری در این تاپیک جستجو کنید....
اما درباره ی خدمات پس از فروش الیمپیوس باید شرکت نیکسان آسیا را معرفی کنم که عهده دار گارانتی و لوازم جانبی آن است...
اما یک مثال لنزی معادل 10-20 سیگما که در حدوئ 400 تومان برای کنون در دست رس است برای این دوربین قیمتی در حدود 1400 هزار تومان قیمت دارد ، شاید این بدنه بسیار جذاب باشد اما در کشور ما و شرایط ایران انتخاب زیاد مناسبی نیست ، مگر اینگه قصد خاصی از این خرید داشته باشید.مثلا صرفا برای لنز های تله ی آن که با کراپ 2 تقریبا بسیار دست نیافتنی هستند برای سایر برند ها ( از نظر قیمت )
اما شما دلیل انتخاب این دو دوربین را بفرمایید تا بهتر راهنمایی کنیم
سلام دوستان عزیز
خیلی ممنون از راهنمایی شما
من مقیم امارات هستم و مشکلی برای تهیه لوازم جانبی دوربین اولیمپوس ندارم بحث من کیفیت آنها که کدام بهتر است خودم اولیمپوس را میپسندم جدای از قیمت آن کار با آن خیلی راحت تر است اما بحث کیفیت سنسور آن مرا کمی گیج کرده است حتی در اینجا هم برند کانن بیشتر تو بورس است و راحت تر خرید و فروش میشود و همه جا در دسترس ولی اولیمپوس کمی کمتر است خیلی در اینترنت این دو را با هم مقایسه کردم ولی هنوز نتوانستم تصمیم بگیرم
باز هم ممنون