A640 یا S3 Is لطفاً نجاتم بدهید
سلام دوستان!
لطفاً منو از این سردرگمی نجات بدهید!!!
من اول میخواستم CANON A640 بخرم. بعداًدر سایت www.viewscore.com دیدم A630 رتبه بالاتری داره.
بعداز کمی جستجو تو اینترنت از Canon S3 IS هم خوشم اومد. ولی A640 ده (10mp) داره و S3 IS شش مگاپیکسل ولی در عوض Optical Zoom بیشتری هم داره (12x) و ساخت ژاپنه ، در ضمن قیمت بالاتری هم نسبت به A640 داره. حالا موندم چیکار کنم.
در ضمن از Canon EOS 350D با اینکه قیمتی تقریباً دو برابر مدلهای با رو داره هم خوشم میاد ولی نمیدونم به درد من میخوره یا نه!؟ چون من کار حرفه ای نمیخوام بکنم ولی به عکاسی خیلی علاقه دارم و مطمئناً استفاده های زیادی از این دوربین خواهم کرد.
ممنون از اینکه وقت خودتون رو به من میدهید!!!!!!!
پاسخ: A640 یا S3 Is لطفاً نجاتم بدهید
سلام
فکر نمی کنم با این وضعیت کسی بتونه شما رو نجات بده , من که اولین باره می بینم کسی بین انتخاب a640 یا 350d مردده , این یعنی هیچ ملاک و معیاری برای انتخاب وجود نداره چون این دو دوربین هیچ تناسبی با هم ندارن جز اینکه هر دو دیجیتال هستن و از خانواده کنون ؛ حالا مردد بودن بین a640 و s3is منطقی تره ....
در کل به نظر من بهتره قبل از هر انتخابی فکر کنید و تصمیم بگیرید که اصلا چه نوع دوربینی برای شما مناسبه , وقتی نوعش تعیین شد , اونوقت دنبال مدل مناسب بگردید.
.......
موضوع دقیقاًهمینه.! من مثل شما آشنا به عکاسی حرفه ای نیستم. ولی علاقه مندم که باشم. البته این رو هم میدونم که A640 با EOS 350D خیلی فرق میکنه و کارائی های متفاوت داره. حالا اگه میشه منو باشرایطی که در زیر گفتم راهنمائی کنید که A640 با 10mp یا S3IS با 6mp و 12x اپتیکال زوم و..
یا اینکه برم سراغ یک type دیگه مثل EOS 350D .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pentium1380
.......
موضوع دقیقاًهمینه.! من مثل شما آشنا به عکاسی حرفه ای نیستم. ولی علاقه مندم که باشم. البته این رو هم میدونم که A640 با EOS 350D خیلی فرق میکنه و کارائی های متفاوت داره. حالا اگه میشه منو باشرایطی که در زیر گفتم راهنمائی کنید که A640 با 10mp یا S3IS با 6mp و 12x اپتیکال زوم و..
یا اینکه برم سراغ یک type دیگه مثل EOS 350D .
سلام
اگه به طرف SLR ها بروید باید آماده پرداخت مبالغ متعدد برای لنز و فلاش و فیلتر و کیف مخصوص و ..... هم باشید!!
به مگاپیکسل هم اهمیت چندانی ندهید: من خودم اکثر عکسهایم را 2 مگاپیکسل میگیرم!!
به نظر من شروع عکاسی با یک SLR اشتباه است ( حتی اگر پول خریدش را هم داشته باشید!) چون هیچ وقت به تواناییهایش پی نخواهید برد , ولی اگر با یک کامپکت شروع کنید و بعد به سراغ یک SLR-LIKE بروید آنوقت برای کار با یکSLR اشتیاق و کشش لازم را خواهید داشت .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
اگه به طرف SLR ها بروید باید آماده پرداخت مبالغ متعدد برای لنز و فلاش و فیلتر و کیف مخصوص و ..... هم باشید!!
به مگاپیکسل هم اهمیت چندانی ندهید: من خودم اکثر عکسهایم را 2 مگاپیکسل میگیرم!!
به نظر من شروع عکاسی با یک SLR اشتباه است ( حتی اگر پول خریدش را هم داشته باشید!) چون هیچ وقت به تواناییهایش پی نخواهید برد , ولی اگر با یک کامپکت شروع کنید و بعد به سراغ یک SLR-LIKE بروید آنوقت برای کار با یکSLR اشتیاق و کشش لازم را خواهید داشت .
سلام دوستان
من یک سوالی برام مطرح شد !!این A640 و S3IS کدوم کامپکته و کدوم SLR-LIKE؟
مرسی
A640 كامپكته
S3is Slar-like
نقل قول:
سلام
پیشنهاد خیلی جالبیه
با یه کامپکت خوب می تونید بسیاری از مسائل رو یاد بگیرید و اگه مشتاق بودید به سمت دوربین های slr یا slr like برید و اگرنه با همون دوربین براحتی می تونید عکاسی و فیلمبرداری کنید و از امکاناتش لذت ببرید ؛ بزرگترین حسن این کار اینه که پله پله و شناخت کامل جلو میرید و در آینده انتخاب های بهتری خواهید داشت. ضمن اینکه از داشتن یه دوربین کامپکت خوب هیچوقت پشیمون نخواهید شد , حتی اگه چندین دوربین slr داشته باشید.
در بین کامپکت های جدیدی که سنسور بزرگ و قابلیت های زیادی دارن ارزون ترین دوربین a630 کنونه با قیمت دور و بر 250 تومن و سنسور 8 مگاپیکسلی با سایز 1/1.8 و متمایزترین گزینه پاناسونیک Lx2 که یه کامپکت خارق العاده است با سنسور 10 مگاپیکسلی با سایز 1/1.65 و قیمت 410 تومن
البته انتخاب بهترین گزینه بستگی به نظر و سلیقه و ... شما داره
ممنون از دوستانی که منو راهنمائی کردند.
لرزشگیر اپتیکال تصویر چیست؟!
با سلام...
من هم مانند دوستمان به همین مشکل بر خوردم ، یعنی الان در انتخاب A640 و S3IS مرددم!!!
من در کاتالوگ canon مشاهده کردم که S3IS مجهز به "لرزشگیر اپتیکال تصویر" میباشد ولی A640 این ویژگی را نداشت در صورتی که Min Shutter هر دو تقریبا یک مقدار است ! میخواستو بدانم که آیا لرزشگیر بستگی به همین سرعت shutter دارد یا کلا یک کارایی جداگانه است؟ (لطفا توضیح دهید)
در ضمن میخواستم بدانم علت اختلاف قیمت این دو دوربین در zoom میباشد ؟ اگر نه در چیست ؟
در کل کیفیت عکس کدامیک بهتر است ، البته نه روی سه پایه بلکه با لرزش دست ؟!!! (البته با توجه به CCD size متفاوت دو دوربین)
پاسخ: لرزشگیر اپتیکال تصویر چیست؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
darkangel85
با سلام...
من هم مانند دوستمان به همین مشکل بر خوردم ، یعنی الان در انتخاب A640 و S3IS مرددم!!!
من در کاتالوگ canon مشاهده کردم که S3IS مجهز به "لرزشگیر اپتیکال تصویر" میباشد ولی A640 این ویژگی را نداشت در صورتی که Min Shutter هر دو تقریبا یک مقدار است ! میخواستو بدانم که آیا لرزشگیر بستگی به همین سرعت shutter دارد یا کلا یک کارایی جداگانه است؟ (لطفا توضیح دهید)
در ضمن میخواستم بدانم علت اختلاف قیمت این دو دوربین در zoom میباشد ؟ اگر نه در چیست ؟
در کل کیفیت عکس کدامیک بهتر است ، البته نه روی سه پایه بلکه با لرزش دست ؟!!! (البته با توجه به CCD size متفاوت دو دوربین)
سلام
-- لرزشگیر اصولا" ربطی به سرعت شاتر ندارد بلکه در نوع اپتیکال آن ( تا جایی که من میدانم) یک یا چند لنز با قابلیت حرکت عمودی ( وبعضا" افقی) قرار دارند که در صورت لرزش دست( مثلا" بصورت یک منحنی سینوسی!!!) لنزهای گفته شده را طوری جابجا میکند ( مثلا" بصورت یک منحنی کسینوسی!!! :biggrin: ) که برآیند و جمع این دو حرکت یکدیگر را خنثی کند ( مثل یک خط افقی!!)
-- علت اختلاف این دو : S3 IS: لرزشگیر+ خوشدست تر بودن+ زوم بالا+فیلمبرداری با میکروفونهای استریو+قابلیت استفاده از لنزها و فیلترهای خاص( نایاب!!) و هود و...(برای خارجی ها!)
A640: سنسور بزرگتر + مگاپیکسل بالاتر+ابعاد مناسبتر
-- در نور روز ( هوای آزاد) احتمالا" با اختلاف بسیار کمی A640 بهتر است ولی با کم شدن نور و ... S3 IS ( البته حدس بنده است.)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeedglx
A640 كامپكته
S3is Slar-like
s3is هم کامپکت هست
http://www.dpreview.com/reviews/spec...canon_s3is.asp
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
queen
سلام
نظر شما رو به پست شماره ي 3 اين تاپيك جلب مي كنم :
http://www.akkasee.com/forum/showthr...highlight=s3is
Power Shot S3is یا Panasonic FZ8 ؟
من اطلاعات زیادی در مورد Fz8 ندارم ، میشه بگین محاسن و معایب Fz8 نسبت به S3is چیه؟
مثلا سادگی کار باهاشون ، کیفیت عکس، دامنه فلاش و ...
البته فکر کنم Fz8 تازه امده باشه، یعنی باید منتظر افت قیمتش باشیم؟!!!
و اگه میشه یه سایت واسه مقایسه عکساشونم (در حالت کاملا مشابه) بدید
ممنون...
پاسخ: Power Shot S3is یا Panasonic FZ8 ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
darkangel85
من اطلاعات زیادی در مورد Fz8 ندارم ، میشه بگین محاسن و معایب Fz8 نسبت به S3is چیه؟
مثلا سادگی کار باهاشون ، کیفیت عکس، دامنه فلاش و ...
البته فکر کنم Fz8 تازه امده باشه، یعنی باید منتظر افت قیمتش باشیم؟!!!
و اگه میشه یه سایت واسه مقایسه عکساشونم (در حالت کاملا مشابه) بدید
ممنون...
http://www.dpreview.com/reviews/comp...mcfz8&show=all
اتفاقن قيمتش در بدو ورود خيلي پايين به نظر مي رسه. علتش هم اينه كه نمايندگي معتبر داره كه در تعداد بالا وارد مي كنه.
مهمترين مزاياش نسبت به S3is به نظر من و به ترتيب اهميت :
- وجود باتري ليتيوم و شارژر
-فلاش قوي تر
- امكان عكاسي در سه نسبت 3 به 2 و 4 به 3 و 16 به 9
- امكان عكاسي خام (RAW)
- LCD بزرگتر
- رنج ايزوي وسيع تر
- فاصله ي فوكوس كمتر
- مي نيمم سرعت شاتر طولاني تر
- فيلمبرداري با سايز بالاتر
- رزولوشن بالاتر LCD
- رزولوشن بالاتر
- وزن كمتر
و مزاياي S3is نسبت به FZ-8 :
- ماگزيمم سرعت شاتر سريعتر
- LCD چرخان
نمونه عكساشونم مي تونيد از همون لينك بالا با كليك كردن روي عكس دوربين و ملاحظه ي ريويوي كامل ببينيد
دوست عزیز در مقایسه دوربینها برندها را با هم مقایسه نکنید بلکه مدلهلی مشخصی از دودوربین را با هم مقایسه کنید من یک کنون A540 دارم و علت خرید ان این نبود که کنون بزرگترین تولید کننده دوربین دنیاست و تولید کننده 1ds markIII و یا اینکه عکاسان نشنا جئوگرافیک از کنون استفاده میکنند بلکه با مدلهای مشابه وبا توجه به بودجه ام و نیازم مقایسه کردم. تمامی سازندگانی که امروزه در بازار دوربین فعالند دارای مدلهای عالی و کم نظیر هستند.
فوجی- کنون - نیکون-پنتاکس-المپوس- پاناسونیک-سونی و... هرکدام دارای مدلهایی هستند که در برخی خصوصیات میتواند از مدلهای رقیب بهتر یا بدتر باشد.
حتی انهایی که از بازار خارج شدند مانند کونیکا-یاشیکا و مینولتا نیز علت خروجشان از بازار بیش از انکه بر اساس کیفیت باشد بحث رقابت - قیمت و سهم بازار انان را به خروج از بازار وادار کرد.
پاناسونیک یکی از بهترین سازندگان دوربین است و لنزهای لایکا را در دوربینهایش استفاده میکند.
سلام
-- همانطور که علیرضاخان فرمودند به مارک و شهرت و ... توجه نکن و شاید یک کمپانی در مجموع بهتر از کمپانیهای دیگر باشد ( که سر آن هم جدل است) ولی نمیشود گفت که تک تک محصولات آن بهتر از محصولات مشابه سایر کمپانیهایند. و همینطور هم اختلاف یک یا 2 و 3 مگاپیکسل بالاتر یا پایینتر..... دلیل بر برتری یا کمتری نیست.
-- در مورد رتبه های سایت و ... هم به نظر من بر اساس سلیقه و بازار (عمدتا" آمریکا) مرتب میشوند و ربطی به ما ندارد , مثلا" همیشه دوربینهای IXUS کانن جزو رده های اول این سایتها هستند در صورتی که در ایران کمتر کسی به این مدل فکر میکند یا حتی اسمش را شنیده است!!!
-- واما در مورد FZ8: علاوه بر رویوی سایت dpreview و .. جدیدا" یکی از دوستان و اعضای سایت , جناب آقای چاکری این دوربین را در بدوی ورود به صحنه خریداری کردند که بزودی من و شما را از کیفیت آن باخبر خواهند کرد!! ;)
در مورد قیمتش هم واقعا" تعجب کردم که به قیمت ( تقریبا") FZ7 آمده و انتظار کمتر از 420 هزار تومان را نداشتم. البته قضیه کمی مشکوک است چون در مشهد فقط سری FX و FZ و LX جدید آمده اند و بقیه سریها مدلهای قبلیش موجودند ( احتمالا" واردکننده محترم تا تمام نشدن باقیمانده سری TZ و LZ و LS قصد آوردن مدلهای جدیدشان را ندارد تا احیانا" بیخ ریشش نماند :x )
در باب مزایایی که آقا فرهاد فرمودند( که البته به نظر من هم در کل FZ8 بهتر است) : به نظر من باتری لیتیومی به هیچ وجه مزیت محسوب نمیشود ( به همان دلایلی که همه میدانیم : قلمی بهتر است یا لیتیومی ( علم بهتر است یا ثروت !!:biggrin: )) + امکان گرفتن عکس در نسبتهای 3:2 یا 16:9 وقتی که سنسور 4:3 است فقط حرام کردن و اتلاف سنسور است و لاغیر.
+ همچنین در مورد فاصله فوکوس کمتر هم که نمیدانم از صفر سانتیمتر کمتر چه است؟!!!
این هم یک سایت فرانسوی برای مقایسه عکس FZ8 و S3 IS که البته در حرفه ای بودن و صادقانه بودن کار بانیان سایتش شک دارم ( احتمالا" از دشمنان قسم خورده S3 IS اند که یک SONY-H5 هم دستخوش گرفته اند!! :biggrin: ) و بعد از یک مدتی دکور و پس زمینه عکسها را تغییر داده اند که نامعمول است:
مقایسه عکس این 2 دوربین!!
سلام
وحيد جان در مورد باتري همون طور كه خودت گفتي اختلاف سليقه ي طرفداران دو نوع باتري معروف است.چيزي در حد اختلاف canon و nikon يا علم و ثروت ( كه البته اين يكي رو سال هاست همه مي دونيم كدومش بهتره :biggrin: ) و گيرباكس دنده اي و اتوماتيك ( من اتوماتيك دوست دارم مخصوصن تيپ ترونيك ;) ) و .....
در مورد 3:2 و 16:9 هم به نظرم كم لطفي كرده اي چون امكان خيلي مناسبي است كه در صورتيكه بخواهيم به صورت نرم افزاري و پست پروسسوري بهش برسيم خيلي چيزا از دست مي ره.
در مورد فاصله ي 0 هم حق با شماست. الته در مشخصات كنن نوشته شده 0/10 كه نفهميدم منظورش چيه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
...
..
.
.
در مورد فاصله ي 0 هم حق با شماست. الته در مشخصات كنن نوشته شده 0/10 كه نفهميدم منظورش چيه ؟
سلام
-- 10 سانتیمتر برای ماکرو و بین 10 تا صفر سانتیمتر با استفاده از مد سوپر ماکرو است که در این حالت امکان زوم وجود ندارد.
دوستان شرمنده از اینکه خیلی دیر از راهنمائی هاتون تشکر می کنم. ممنون.
در ضمن یه سوالی داشتم. نمایندگی panasonic و canon (البته بهترین هاشون) چیه و آدرسشون؟
باز هم ممنون.
راجه به A640 ببین رنج چاپ عکست تا چه اندازه ای هست. S3is به مراتب بهتر از 640 میتونه باشه اگه فکر چاپ A1
نیوفتی
کانن آفومار اصلیشه که الان بیمه هم میده به جز گارانتی.
پاناسونیک هم نمیدونم