سلام
600 تومن هزینه دارم
فوجی s2 pro دست دوم + یک لنز sigma 20~200 f3.5 - 5.6
یا نیکون D 40 بگیرم ؟
در مورد فوجی میدونم که دوربین خیلی خوبیه
یکم قدیمی شده
اما عالیه
اما در مورد دست دوم بودنش
نمیدونم چطوری باید تستش کنم که مطمئن باشم از همه نظر سالمه
Printable View
سلام
600 تومن هزینه دارم
فوجی s2 pro دست دوم + یک لنز sigma 20~200 f3.5 - 5.6
یا نیکون D 40 بگیرم ؟
در مورد فوجی میدونم که دوربین خیلی خوبیه
یکم قدیمی شده
اما عالیه
اما در مورد دست دوم بودنش
نمیدونم چطوری باید تستش کنم که مطمئن باشم از همه نظر سالمه
به نظر من، S2 Pro زمان خودش چيزي بود، اما الان خريد دست دومش، که مدت بسيار زيادي هم از توليدش ميگذره، اصلاً به صلاح نيست.
شايد فکر کنيد که D40 يک دوربين آماتوري است و بر مبناي آن تصميم به خريد S2کرده ايد، بايد عرض کنم که دوربين هاي جديد، حتي D40، بسيار ارجح تر هستند بر يک دوربين دست دوم و قديمي مثل S2، که عمر خودش را کرده است.
دنبال هر چه که باشيد، D40 راضيتان ميکند،مطمئن باشيد.
دوباره سلام
d 40 خوبه اما ضعف های بزرگی داره
auto focus 3 noghte !!!!
braketing nadare!!!
va motor vase lense nadare !!!
با این شرایط باز هم مناسبه ؟
اینطوری که قیمت لنز هایی که در آینده بخوام بخرم سر به فلک میکشه !!
و این فوکوس سه نقطه ای که دیگه شاهکاره ...
در مورد فوکوس سه نقطه ای باید بگم من تقریبا 95 درصد مواقع از فوکوس یک نقطه مرکزی استفاده میکنم و خیلی در بند فوکوس 5 نقطه ای دی70 نیستم.
در مورد لنزها باید بگم اگر سرمایه گذاری قبلی روی لنزهای غیر AFS ندارید چندان مشکلی نخواهید داشت برای اینکه همین الان کلی لنز AFS با قیمت مناسب موجود است ونیکون بیشتر لنزهای جدیدش AFS است برای مثال.
55-18 به قیمت کمتر از 200 هزار تومان
70-18 200 هزار و خرده ای
200-55 200 هزار تومان
300-70 وی ار 600 هزار تومن
ماکرو وی ار 105 به قیمت تقریبی 800 هزار تومان ووو....
ایا در بین لنزهای AFS با قیمت مناسب هیچ انتخابی برای شما نیست؟
در ضمن در عکاسی ماکرو در بیشتر مواقع اصلا نمیتوانید از اتوفوکوس استفاده کنید و خودتان استفاده ا زفوکوس دستی را ترجیح میدهید.
در مورد براکتینگ یک مطلب را خدمت شما بگم اونم اینه که همه ما در زمان خرید بر روی کاغذ به مشخصاتی دقت میکنیم که در عمل سالی یک بار هم از انها استفاده نمیکنیم.
نمیگم براکتینگ مصرفی نداره ولی واقعا چقدر نیاز به ان دارید و در ثانی خیلی ساده با کم و زیاد کردن exposure compensation خودتان براکت کنید . یا اگر در raw عکس بگیرید و کلی اطلاعات در دسترس شماست که در بیشتر مواقع شما را از براکت بی نیاز میکند.
سلام
ببينيد تكنولوژي دوربين ديجيتال تقريبن تكنولوژي نو پا ايست كه تازه داره به اوج خودش مي رسه. دوربين S2Pro از نسل اولي هاي DSLR هاست ( اوايل سال 2002) و از اون موقع تا حالا پيشرفت هاي زيادي در دوربين هاي تك لنزي ديجيتال حاصل شده كه اين دوربين از اونا بي بهره است.
حتا اگه فرض محال بذاريم كه اين دوربين خيلي سالم و تميز باشه خريدش خيلي به صلاح نيست.شما حتا اگه نگران اون مسايلي كه گفتيد باشيد يك Canon Eos 350D بخريد بهتر از S2Pro است. ( البته من با اين قيمت D40 رو ترجيح مي دم چون لنز كيت بهتري داره ).
ضمنن لنز سيگما 200-20 هم وجود خارجي نداره. فكر كنم با لنز ديگري اشتباه كرده ايد.
همان طور که فرهاد جان و علیرضا ی عزیز اشاره کردند ، این ها دلایل برتری یک دوربین بر دیگری نیست( به نظر بنده )
اون پلاگین آب طلا نویسی فروم هنوز راه نیافتاده؟! :cool:نقل قول:
همه ما در زمان خرید بر روی کاغذ به مشخصاتی دقت میکنیم که در عمل سالی یک بار هم از انها استفاده نمیکنیم.
nikon
D40
D50
D70
D70 s
کدوم بهتره ؟
و قیمت هاشون را هم اگر لطف کنید بهم بگین ممنون میشم
لنز 18- 135 nikkor چطوره ؟
18 -70 چطوره ؟
D50
D70
D70 s
در بازار یافت نمی شود........
لنز 18-135 همن به صورت تنها یافت نمی شود....
18-70 هم مدتی است کمیاب شده است...
میماند D40 که دوربین خوبی است..
آخه شما می فرمایید کدام بهتر است ، باید پرسید کدام از چه نظر....؟
بعد اینکه این دو تا لنز هر کدام برتری ها و معایبی دارند ، به تاپیک ها خود آنها مراجعه کنید ، در آن تاپیک ها بحث شده است ، ایجا فقط در مورد دوربین ( بدنه ) بحث کنید ...
اگر به تاپیک مربوطه مراجعه نکنید پست شما حذف میشود و یا میرود قاطی باقالی هاااا ، هاااا....!