سلام
با توجه به اینکه این دو تا دوربین قیمت های بسیار نزدیکی بهم دارند و در کلاس مسابهی نسبت بهم هستند میخوام ببینم اولویت انتخاب با کدومه ممنون میشم راهنمایی کنید :::happy:::
Printable View
سلام
با توجه به اینکه این دو تا دوربین قیمت های بسیار نزدیکی بهم دارند و در کلاس مسابهی نسبت بهم هستند میخوام ببینم اولویت انتخاب با کدومه ممنون میشم راهنمایی کنید :::happy:::
فكر كنم در این مورد زیاد تاپیك داریم و این یكی به زودی حذف یا قفل یا ادغام بشه ولی نظر خودمو می گم.
من با اینكه به قول معروف Canon User هستم ولی بین این دو دوربین به دلایل زیر نیكون رو انتخاب می كنم ( اگه فتوای مباح بودن خونم صادر نشه ) :
1- لنز كیت بهتر
2- فلاش پاپ آپ قویتر
3- مانیتور بزرگتر و با رزولوشن بیشتر
تنها چیزی كه من توی بعضی بدنه های نیكون از جمله این بدم میاد نداشتن ایزو 100 است. فقط اگر به عكاسی شب و Long Exposure علاقمند باشید 350 دی یكی از بهترین ها در این زمینه است.
اون قضیه ی موتور فوكوس داخلی نداشتن هم برای كاربران جدید نیكن كه بدنه و لنز دیگه ای ندارند ودر آینده می خوان لنز اضافه كنند موضوع خیلی مهمی نیست.
تفاوت بین این دو مدل آنقدر زیاد نیست اما مدل نیکون سنسور بزرگتری داره. ال سی دی بزرگتری هم داره. لنز کیت مرغوبتری هم داره که البته باز هم آش دهنسوزی نیست. فکر کنم اینجا مساله ی مهمتر برندی باشه که بعدا می خوای در اون عکاسی را ادامه بدی تا لوازم جانبی و لنزهای دوربینت برای دوربین بعدی هم قابل استفاده باشه. مثلا اگر من می خواستم دوربین اول حرفه ای ام را انتخاب کنم پنتاکس k100d super را انتخاب میکردم.
ممنون نداشتن No exposure or white balance bracketing مشکل ایجاد نمیکنه ؟
قضیه ی"af-s" به نظر من مشکل بزرگیه.
اگه من بودم 350d رو انتخاب می کردم.:)
آیا d40 گریپ باطری دارد؟؟؟؟؟؟؟؟ :::confused2::::redface:
از برند های غیر نیكن كه برای این دوربین طراحی شده می توان استفاده نمود :
http://www.bhphotovideo.com/images/l...ges/512230.jpg
http://camcorderbatteryshop.co.uk/co...rip%20pack.jpg
البته این گریپ horizontal shytter ندارد که در عکس مشخص است
اگر با قیمت گریپ canon 400D یکی باشد یعنی 80/90 تومان کاملاً خوش قیمت و خوب است
مشكلی كه ایجاد نمیكنه. white balance braketing برای تعیین دقیق وایت بالانس استفاده میشه. من كه تا حالا استفاده نكردم. اگر Raw كار كنید می تونید تنظیم دقیقی روی وایت بالانس انجام دهید.نقل قول:
ممنون نداشتن No exposure or white balance bracketing مشکل ایجاد نمیکنه ؟
اما exposure braketing بیشتر برای گرفتن چند عكس برای HDR كاربرد داره كه اون رو هم می تونید خودتون دستی exposure رو كم و زیاد كنید.
اما راجع به انتخاب دوربین به نظر من هیچ فرقی نمی كنه كه كدوم رو انتخاب كنید! هر دوشون شما رو راضی می كنه. ولی بهتره راجع به لوازم دیگر این دو برند مثل لنز و فلاش تحقیق كنید ببینید كدوم بیشتر به درد شما می خوره. راجع به بدنه خیلی خودتون رو سر دو راهی قرار ندهید.
سلامنقل قول:
با توجه به اینکه این دو تا دوربین قیمت های بسیار نزدیکی بهم دارند و در کلاس مسابهی نسبت بهم هستند میخوام ببینم اولویت انتخاب با کدومه ممنون میشم راهنمایی کنید
با عنایت به اینكه تا حالا n به توانn پست و بحث راجع بهش شده:
باید گفت با توجه به اینكه هردو تقریبا در یك سطح هستند از نظر روانشناسی هر كدوم رو كه دلتون می پسنده بگیرید اما اگه به آسمان شب بیشتر علاقه مندید برید سمت 350 دی
اون تفاوت هایی هم كه گفتید و گفتند آنقدر نیست كه شما را حتما از یكی به سمت دیگری سوق دهد.
مخصوصا اگه آماتور هستید:)
آقا فرهاد این گریپی که نام بردید در ایران موجوده؟
سلام
بنده در جمهوری 1 ماه پیش دیدم
قیمت دقیقا یادم نیست ولی در همون حد بود
این حد:biggrin:نقل قول:
اگر با قیمت گریپ canon 400D یکی باشد یعنی 80/90 تومان کاملاً خوش قیمت و خوب است
كلا برای كسی كه می خواد تو ضمینه ی پرتره و عكس های مدلینگ كار كنه كدوم بهتره .... و با توجه كه بخواد در آینده لنزی هم بگیره از نظر قیمت كدوم دوربین بهتره ؟؟؟/ :::happy:::
من خودم قصدم عکسای پرتره و از طبیعت باز مثلا دشت و صحرا و اینا ... هستش البته کمی هم ماکرو از گل و گیاه بنظرتون لنز 18-55 اینا جواب میده ؟
هر 2 این برند ها برای این كار ها خوبه
اتفاقاَ خیلی ها میگن نیكون رنگ های بهتری ثبت میكنه و واسه طبیعت بهتری
انتخاب برند بیشتر سلیقه بر میگرده به نظر من...
در مورد لنز هم تقریباَ این 2 برند قیمت های مشابه دارند نسبت به كیفیت... هر 2 لنز های تله خوبی دارند
كنون بیشتر رو لنز هایی برای فول فریم ها مانور میده واسه همین لنز هاش گرونتر هستند و البته میشه ادعا كرد كیفیت بالا تری هم داره... این 2 برند برای كار مدل / طبیعت/حیات وحش/ پرتره كاملاَ عالی عمل میكنند
كنون به دلیل كم نویز تر بودنش برای عكاسی شب بیشتر توصیه میشه و شاید بشه گفت فقط كنون برای این عكاسی پیشنهاد میشه كه البته 2 مدل جدید نیكون هم به شدت كم نویز هستند از قرار
نمیشه این 2 برند رو با هم مقایسه كرد و بهتر مدل به مدل مقایسه بشه...
توی این 2 مدل من فكر میكنم 350D ارجح باشه به 40d نیکون
مقایسه دو دوربینکد:http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_eos350d%2Cnikon_d40&show=all
کدوم سری لنزها ارزون تره؟لنزهای كانن یا نیكور؟
لنز كیت هر 2 دوربین 18-55 هست اگر بخواهیم یه لنز 70-300 هم كنارش داشته باشیم كدوم برند ارزون تر تموم میشه؟كدوم برند لنز مرغوب تری داره؟
اگر خواستید نیكون بخرید میشود لنز 55-18 وی ار جدید را با 200-55 وی ار را توصیه كرد كه كه مجموعه ای با قیمت بسیار مناسب و كیفیت خوب به شما میدهد. 200-55 نسبت به قیمتش ارزنده است كمتر از 300 تومن.
اگر تله 200 برای شما كم است نیكون سه مدل 300-70 دارد یكی 120 تومانی یكی 300 تومانی و سومی و جدیدترین كه لرزه گیر هم دارد 580 تومان.
مجموعه دی40 و دوتا لنز 55-18 وی ار و 200-55 وی ار در حدود 800 یاکمی بشتر یا کمتر درمیاد. عجب هلویی میشود.
در مورد لنزهای كنون دوستان عزیز توصیه خواهند كرد.
سام عزیز بالاتر بودن كیفیت لنزهای كنون هنوز توسط هیچ كنونی دو اتشه ای هم ادعا نشده باور كن:::happy:::. اتفاقا اگه هزارتا عیب به نیكون بگیرند اخرش میگند لنزهای نیكون كیفیت بالایی داره.کد:كنون بیشتر رو لنز هایی برای فول فریم ها مانور میده واسه همین لنز هاش گرونتر هستند و البته میشه ادعا كرد كیفیت بالا تری هم داره...
البته پست شما مال 40 روز پیش بود من الان نوشتم یک خورده ساعتم عقبه.:::big grin:::
ممكنه مشخصات دقیق لنز 70-300 كه فرمودین 120 تومن هست رو بدید؟
با D40 سازگاری كامل داره؟
بله سازگاری دارهنقل قول:
ممكنه مشخصات دقیق لنز 70-300 كه فرمودین 120 تومن هست رو بدید؟
با D40 سازگاری كامل داره؟
اتفاقا چند روز پیش در ناصر خسرو دقیقا 120 بود
اما وی آر نیست یعنی لرزشگیر نداره و در شب مجبورید از سه پایه استفاده كنید
البته با این قیمت نسبت به همتای خودش(یك پنجم)كاملا توجیه پذیره
اما دوستان می فرمودند اینها با هم فقط در فاصله كانونی اشتراك دارند و لا غیر
دوست عزیز...
۷۰-۳۰۰ نسخه ۱۲۰ هزارتومانی موتور فوکوس ندارد و روی ۴۰ دی نیکون کلا فوکوس اتوماتیک نخواهید داشت.
سلامنقل قول:
دوست عزیز...
۷۰-۳۰۰ نسخه ۱۲۰ هزارتومانی موتور فوکوس ندارد و روی ۴۰ دی نیکون کلا فوکوس اتوماتیک نخواهید داشت
ییخشید دیر كردم...
آرش جان بسیار متشكرم
منو از اشتباه در آوردی
اونجا از فروشنده كه سوال كردم بهم گفت اتو فوكوس داره با دی 40 ولی ...
به هر حال بازم ممنونم
سلام دوستان ببخشيد گفتم تايپيك بيخود باز نكنم چون يه مدل همين نيكون d40 هست مد نظرم من با توجه به محدوديت مالي كه دارم فعلا ميتونم تنه بخرم همراه با كيت همراه دوربين شما كدوم مدل رو پيشنهاد ميديد البته خوندم پستهاي دوستان رو ميخواستم بدونم 400d چقدر با 350 فرق داره و در اخر دوربين سامسونگ g.10 هم مد نظرم هست كه نور نگار همراه با 2 عدد لنز 50.200 و 18.55 ميده 660 به نظر شما ارزش داره سامسونگ رو به خاطر 50.200 اون خريد ودر اخر اگه بخوام لنز 70.300 در حد نه عالي معمولي كه نياز من رو تا حدي براورده كنه كه قيمتش بالا نباشه كدوم بهتر هست ممنون ميشم از راهنماي دوستان
آخرین ویرایش توسط Amir A در تاریخ سه شنبه ۷ اسفند ۱۳۸۶ انجام شده است.
علت: لطفاً بدون دلیل بولد تمام پست هایتان را بولد ننویسید!
ميشه توضيح بديد منظور شما از ويرايش چي بوده من خودم تو سايتم كه 65000 كاربر داره اينجوري با كسي برخورد نميكنم چرا نميدونم متاسفم
فرید خان
اینجا فروم تخصصی سایت تخصصی عکاسی است.
بسیار نازی وار هم اداره میشود.
هیچ علاقهای به حضور ۶۵ هزار یا ۶۵۰ هزارکاربر نداریم.
کسانی که دلشان با اینجاست و میتوانند با قوانین سختگیرانه اینجا فعالیت کنند و چیزهایی بیاموزند و بیاموزانند... قدمشان بر روی چشم... دوستانی هم که نمیتوانند؟ بسیارند فرومهایی که به گل و سبزه آراسته باشند و در بدر افزایش کاربر و پرکردن جیب به هر شکل ممکن!
نه اينطور فكر نكن خواهش ميكنم قصد من به رخ كشيدن فروم خودم نبود اين بلاخره به نظر من البته من با مديرهاي ديگه تو فروم خودم اصلا به فكر خالي كردن جيب نيستيم تازه از جيب هم خرج ميكنم نياز نيست هم بگم چقدر خرج داره اصلا بحث كل انداختن نيست كه من هم همچين ادمي نيستم دعوا هم با كسي ندارم ولي اين راه اسان اولين راه نيست كه ميگين خوشت بياد بمون خوشت نمياد نه سايت ما هم خدا رو شكر پر زرق و برق نيست از همه دو ستان كه جواب سوال منو به اين خوبي دادن كمال تشكر رو دارم انشالله سايتتون هميشه اينطوري پر بار باشه
سلام دوستان ببخشيد گفتم تايپيك بيخود باز نكنم چون يه مدل همين نيكون d40 هست مد نظرم من با توجه به محدوديت مالي كه دارم فعلا ميتونم تنه بخرم همراه با كيت همراه دوربين شما كدوم مدل رو پيشنهاد ميديد البته خوندم پستهاي دوستان رو ميخواستم بدونم 400d چقدر با 350 فرق داره و در اخر دوربين سامسونگ g.10 هم مد نظرم هست كه نور نگار همراه با 2 عدد لنز 50.200 و 18.55 ميده 660 به نظر شما ارزش داره سامسونگ رو به خاطر 50.200 اون خريد ودر اخر اگه بخوام لنز 70.300 در حد نه عالي معمولي كه نياز من رو تا حدي براورده كنه كه قيمتش بالا نباشه كدوم بهتر هست ممنون ميشم از راهنماي دوستان
ماشالله به جاي اينكه جواب سوال بديد همش مرده زنده ميكنيد الحمدالله هم تشكر كننده هم زياده به جاي اينكه جواب بديد تشكر ميكنيد از هم پست بيخود ميزنيد خدا خيرتون بده با فرومتون خداحافظ همگي هر كسي كه با حرفهاي من رنجيده شد ازش معذرت ميخوام با كاربرهاي ديگه نكنيد اين كار رو وهميشه بزاريد كسي كه به فروم شما مياد خاطره خوبي ازش به يادگار بمونه براي من متاسفانه اينطور نشد قربان همه شما فريد
سلام.
دوست خوبم !!
اول جهت اطلاع شما عرض میکنم، در این فروم هستند اساتیدی که روزانه ساعتها وقت ارزشمندشون رو جهت راهنمایی دیگران صرف میکنند که تعدادشون هم اصلن کم نیست....
اتفاقن انتظارات از شمایی که به حد کفایت تجربه در دنیای مجازی دارید به مراتب بالاتره. شما به طور حتم مطلع هستید که هر جا قوانین و ضوابط خودش رو داره. اگر پست شما توسط مدیران زحمت کش ادیت شده، به هیچ وجه نمیتونه دلیل بر بی احترامی به کاربر باشه و رنجش شما بسیار تعجب بر انگیزه.....
حالا بیایم یه بررسی از کار شما داشته باشیم. شمایی که به زیر و بم دنیای مجازی آگاهی دارید....
شما در ابتدا این سوالاتتون رو در فروم دیگر مطرح فرمودین و بطور بسیار شایسته راهنمایی شدین. بعد تشریف آوردین اینجا و سوالات تکراری رو مطرح کردین 2بار در این تاپیک و یک بار در اون فروم. (به نظر شما این نوع رفتار، نوعی احساس بی اعتمادی نسبت به اعضای آن فروم نیست؟)
سپس به سرعت در مقابل یکی از مدیران اینجا موضع گرفتید. که شک ندارم اگر این اتفاق نمی افتاد در اینجا هم به نحو ایده آلی راهنمایی میشدید و ناراضی از اینجا خداحافظی نمیکردید....
دوست خوبم !! شما که تجربه زیادی در این زمینه دارید باید متوجه جو علمی - فرهنگی و در عین حال دوستانه اینجا شده باشید.
در نهایت امیدوارم روزی برسه که متوجه قضاوت زودهنگام و نادرستتون در مورد این فروم بشید....
سلامنقل قول:
من تازگی به یه تجربه جالب رسیدم!:redface:
اینكه دودسته آدم داریم:یا با دوربین حرفه ای كار كردن و یا بهترین عكس زندگی شون رو رو k800دیدن
اگر از دسته اول یاشید كه هیچ،
ولی اگر مثل من از دسته دوم باشید،خیلی خیلی سخته كه در عكس های این نوع دوربین ها تفاوتی پیدا كنید.
فقط اول بگم كه از سامسونگ هیچی نمیدونم دوستان باید بگن.فقط همینو میدونم كه هنوز امتحانشو پس نداده.
تفاوت 400 دی و 350 دی زیاد نیست(تاپیك در این مورد زیاده)اما اگر من بخوام نظر بدم،میگم یه 350 بخرید و با ما به التفاوت هم یه 50 مم اف 1.8ویا از همون 70-300 ارزون ها
سوال:شما تا به حال با تك لنز عكاسی كردید؟
تمام سعي من اين بود كه نيام ديگه تقصير خودمه كه ميام ميبينم كه جواب گرفتم يانه ممنون دل جان خيلي حال دادي شما اگه جواب سوال منو نميدادي سنگينتر بودي زحمت زيادي كشيدي كه تمسخر كني كه موفق شدي اره من يه متورولا داشتم تا الان كه دوربينش خيلي قدرتمند بود روش زده بود vga فكر كنم خيلي عالي بود اونو فروختم يه دوچرخه گرفتم بقيشم دارم يه دوربين ميخرم اونم نه براي عكس انداختن ميخوام بزارم سر تاقچه يا باهاش گردو بشكنم ...... خيلي جلوي خودمو گرفتم مگرنه حسابي از خجالتت در ميمودم عكاس حرفه اي كه با 500 لنز گرون گرون عكس انداخته ..... اين تجربياتت منو كشته اقاي محترم مدير كل سايت ببين كاربرهات چه در افشاني ميكنن تو سايت يه پيشنهاد برات دارم شما سايت خودتو دعوت نامه اي كن كه رفيقهاي خودت و پولدارها كه بتونن لنز گرون گرون بخرن نه مثل ما خروس قندي
فرید خان
لطفا قهر نکنید.
عصبانی هم نشوید.
اندکی صبر و حوصله باعث میشود دچار کل کل با کاربران و مدیران نشوید و با اندکی آشنایی با محیط و کاربران به یکی از کاربران آشنای همه تبدیل خواهید شد و دیگر خیلی فرید نخواهید بود، بلکه فردی از جمع کوچک ما خواهید شد.
اما ... قبل از راهنمایی سوالاتی در مورد وضعیت شما:
شما بودجه ثابتی دارید؟ یا ایدهای برای برای خرید تجهیزات در زمانهای دور و نزدیک؟
مثلا توضیح دهید الان میتوانید ۶۰۰ هزارتومان خرج وسایل عکاسی کنید و در ۱۲ ماه دیگر هم ۴۰۰ هزارتومان برای تکمیل ابزارتان بپردازید.
به چه نوع عکاسی علاقه دارید و یا اینکه اصلا به چه منظور Dslr میخرید؟
چه تجربیاتی در زمینه عکاسی دارید و یا دوست و آشنای شما کدام Dslr ها رو دارند که احیانا شما با آنها کار کردهاید و یا ممکن است از تجربیاتشان استفاده کنید.
فرید خان باور كنید من قصد بدی ندارم
شاید موضوع رو بد مطرح كردم ولی جدا میگم اصلا قصد استهزا و تمسخر نداشتم
معمولا تازه وارد ها به جو فروم آشنا نیستند و دلخوری هایی پیش میاد
كمی صبر پیشه كنید....
من فقط خواستم كه تاپیك به بیراهه نره.
همین...
خيلي ممنون از شما كه اين همه لطف داريد الان در حال حاظر يعني تا 2 هفته ديگه من نزديك 600 تا 700 پول دستم ميرسه كه براي خريدن دوربين ديجيتال گذاشتم كنار البته اين رو هم بگم قبل و حال حاظر دوربين مينولتا 202 داشتم همراه با لنز نرمال . و يك عدد ماكرو كه كارهايي هم كردم در حد اماتور تجربه دارم اما به دلايلي نتونستم كه لنز تله براش بگيرم وتجربه كنم خيلي دوست دارم با تله كار كنم اما واقا توان خريد تا 500 رو بيشتر براي لنز ندارم بلاخره اشتياق دارم كه تجربه كنم حالا سوال من اينه دوربين خب بلاخره كدوم پيشنهاد ميكنيد با توجه به جميع جهات و بعد لنز تله كه بتونم باهاش تجربه كنم خب حالا كه من نميتونم هزينه زياد بكنم بايد مورد تمسخر قرار بگيرم اين رسمشه اخه درست نيست به خدا ممنون ارش جان كه حوصله داري و جواب من بي حوصله رو دادي مرسي
فرهاد جان فقط شما مشكل مالی نداریدنقل قول:
حالا كه من نميتونم هزينه زياد بكنم بايد مورد تمسخر قرار بگيرم اين رسمشه اخه درست نيست به خدا
و مشكل مالی هم مشكلی نیست!
خوب این دی 40 . 350 دی و غیره و غیره رو برای من و شما ساختن.
اگر مشكل مالی نبود كه همه با یه مارك 3 و 70-200 عكاسی میكردن
با 700 خیلی كارا میشه كرد!
دی40+70-300
350 دی+55-200
و ...
راستی سامسونگ جی ایكس 10 هم با دو تا رنج خوب(نه لنز خوب) 650 تومنه
جناب توسلی! دی ۴۰ با ۷۰-۳۰۰ چجوری میشه ۷۰۰ هزارتومان ؟نقل قول:
دی40+70-300
من فردا نگاهی به قیمتها بیندازم چندتا توصیه میکنم... دوستان دیگر هم اگر فرصت کنند حتما پیشنهاداتی دارند...
در نهایت خودشما با توجه به علاقه شخصی انتخاب کنید و مطمئن باشید انتخاب درستی انجام دادهاید! چون اختلاف بین دوربینها و برندها آنچنان نیست....
آرش خاننقل قول:
جناب توسلی! دی ۴۰ با ۷۰-۳۰۰ چجوری میشه ۷۰۰ هزارتومان ؟
بنده عرضم اون لرزشگیر داره كه گرونه نیست.
همین 250 تومنیه رو میگم
اگر دی 40 هم 450 بگیریم،میشه 700،حالا یه كم اینور اونور.
درست عرض كردم؟
آها راستی...آرش خان تو این فروم فكر كنم شما از معدود دوستانی هستید كه من رو به اسم كوچیك صدا نمیزنید
لطف میكنید اگر من رو امیر خطاب كنید(اینطوری معذبم)
مرسی
استاد! اون لنز روی دی ۴۰ فوکوس اتوماتیک نداره! برای بار چندم! یعنی نه اون ۱۰۰ هزارتومانیه! و نه اون Ed و نه هیچ لنزی که AFS نیست روی دی۴۰ نیکون اتوفوکوس نداره.نقل قول:
آرش خان
بنده عرضم اون لرزشگیر داره كه گرونه نیست.
همین 250 تومنیه رو میگم
اگر دی 40 هم 450 بگیریم،میشه 700،حالا یه كم اینور اونور.
درست عرض كردم؟
با سلام و صبح به خیر
1- یك كمی حالم گرفته شد كه به جای تفاوت دی 40 و 350 دی بگو مگو ها را شاهد بودم اونم بعد از نصف شب!
2- فرید خان راستشو بخواهید منم مشكل شمارو داشتم و اتفاقی كه برام افتاد رو میگم شاید به دردتون بخوره:
به عنوان یك آماتور یه مینولتا ایكس 300 داشتم با لنز نرمال1.8 و تله 135 2.8 و سال ها باهاش آماتوری عكس می گرفتم و بسیار راضی و خوشحال بودم بعدش دیجیتال كه اومد 300 دی كنون حدود 900 هزار تومان بود و من ناچارا به سونی پی 73 (4 مگا 3 زوم) با حدود 250 تومان راضی شدم و باز هم 2.5 سال از سرعت عكس و بی نیازی از ظهور خوشحال بودم ولی از نظر كیفیت عكس نالان به طوریكه هر از گاهی مثلا برای پرتره دوباره فیلم 135 می گرفتم و حالا می رسیم به اینكه بالاخره دل به دریا زدم و رفتم سراغ dslr و رسیدم به سوال اصلی انتخاب بین دی 40 و 350 دی بعد از خواندن ریویو ها و سایت ها و توصیه ها و... البته رسیدن به این نتیجه كه این دو واقعا فرق قابل توجهی ندارندو پس از دو دلی فراوان و گذشت زمان یك روز به فروشگاه رفتم و از فروشنده خواستم هر دو را در اختیار من قرار دهد فقط با یك عكس گرفتن از هركدام به وضوح و سرعت به این نتیجه رسیدم كه برای من دی 40 بهتر است زیرا واقعا تصویری كه از ویزور می دیدم بسیار شفاف تر بود و بعد از گرفتن عكس هم تفاوت مونیتور بزرگتر خیلی توی چشم می زد و حالا بعد از 6 ماه استفاده به یك نتیجه رسیدم: بزرگترین اشتباه در انتخاب من این بود كه چرا همان اول dslr نخریدم (هر چند كه نمی توانستم برایش لنز اضافی بخرم) و هنوز هم هروقت سراغ حدود 18000 عكس دوربین سونی می روم و خاطرات و مناظر را با كیفیتی می بینم كه انگار رویشان را گرد و غبار گرفته است (البته با كمی اغراق) باز هم افسوس می خورم كه دی 40 را چرا زودتر نگرفتم و این همه دو دلی و وقت صرف خواندن ریویو ها و تفاوت های این دو كردم (و شاید اگر 180 عكس با همان مینولتا بجای این 18000 عكس داشتم خیلی بهتر بود )حالا بخصوص از پرتره های همین لنز كیت هم (البته پس از اندكی كراپ و كمی دستكاری) در حد خودش بسیار راضی هستم و منتظرم هر وقت كه تونستم لنز بهتری هم برایش بگیرم. بنا بر این پیشنهاد می كنم بجای تصمیم از توی ریویو و سایت( البته پس از خواندن آنها) انتخاب خود را با امتحان كردن آن دو بگیرید.
3- با تشكر از مدیر سایت البته به شرطی كه اون قسمت بگو مگو ها را كلا با توجه به خارج بودن موضوع حذف كند!
ممنون من همين منظور من هست ارزش خريد رو داره اين سامسونگ با 2 عدد رنج خوب البته عكسهاشو تو سايتهاي ديگه ديدم راضي كننده هست . و تو جمهوري نديدم سامسونگ رو البته زياد نگشتم همان پاساژ رو به رو علائدين رو گشتم غير از سايت نورنگار جاي ديگه ميشه پيداش كرد چون قيمتهاي نورنگار نزديك 50.60.تومن گرونتر از بازاره
انتخاب بین چند برندی که نام بردید برای شما که انتظار زیادی از دوربین و لنز ها ندارید کار ساده ایست .....
بین 350d ,d40 که تفاوت زیادی با یک دیگر ندارند فقط مساله ی لنز هاست .... که در آینده خواهید خرید ....
ولی برای سامسونگ مساله ی بدنه بعدی هم مطرح هست ..... اگر نیاز به آپگرید نسبتاٌ سریع دوربین دارید انتخاب خوبی نیست ولی اگر همین بدنه نیازهایتان را کاملاٌ پوشش می دهد انتخاب خوبیست ( توی همین فروم جناب " امیر عباس ولی " این مجموعه رو از نورنگار تهیه کردند و می توانید از ایشان هم سوال بپرسید )
اگر nikon رو انتخاب کردید و لنز زوم زیر 300$ نیاز داشتید 55-200 vr با قیمت خیلی خوبی در دسترس است ....
سلام
از نظر من
سامسونگ رنج خیلی خوبی داره.كیفیت عكسهاش با توجه به لنزهای كیت دوربینهای كنون 400 و 350 بهتر از آنها است :::yess::: حتی در حالت اتوماتیك.مقایسه نزدیك با نیكون مقدور نشده.بدنه بسیار محكم و قوی دارد.نویزش فكر كنم از 400 دی كمتر است. در نور كم كه برای من مهم بود عكسهای خیلی خوبی توانستم با آن بگیرم.
یكی از موارد مهم فكر كنم وجود لرزش گیر خوبش در داخل بدنه باشد كه باعث می شود لنزهای آینده را بتوان ارزانتر نسبت به كنون و نیكون خرید. ضمن اینكه هم لنزهای پنتاكسهای قدیمی به آن میخورد و هم اینكه لنزهای خوبی برای آن در آینده خواهد آمد. چون مدلهای جدیدتر مثل GX-20 در راه هستند و ظاهرا سامسونگ شروع به تولید جدی تری در این رده نموده است. در حالی كه این دوربین با هم رده پنتاكس خود هیچ تفاوتی ندارد.بنابراین در عمل دو شركت از آن پشتیبانی می كنند.
در كل دوربین خیلی خوبی است.لنزهای تقریبا با كیفیتی دارد. باور كنید نسبت به تصویری كه ارائه میدهند مجانی روی دوربین گذاشته شده اند.رنگهای كاملا واقعی و كاملا اشباع و غنی بدست خواهید آورد.مخصوصا در نور كم از كیفیت عكس آن تعجب میكنید. در مورد مسائل حرفه ای نظری ندارم.شاید در حالتهای خاص ضعیف باشند.اما ما كه فیل آسكی نیستیم كه بخواهیم بهترین لوازم را داشته باشیم.
باز هم از نظر من بهترین بود كه آن را خریدم و تنها عیب آن مارك سامسونگ بر روی آن است كه اگر پنتاكس بودن آن را در نظر بگیریم قابل اغماض می باشد.
موفق باشید.
راستش این یكی را فكر نمیكنم كه نویز K10D یعنی اخوی دوربین شما کمتر از 400 دی باشد.کد:
400 دی كمتر است. در نور كم كه برای من مهم بود عكسهای خیلی خوبی توانستم با آن بگیرم.
واقعیت این است که من فکر میکنم همه این دوربینهای هم رده در نور کم عکسهاس نسبتا خوبی میگیرند غیر از بحث نوردهی طولانی که سی موس کنون بهتر عمل میکند.
لینک پایین کاملترین مقایسه نویز دوربین شما با 400 دی و دی 80 است. اطلاعات خوبی در ان هست. مشکل 400 دی در این تست این است که کیفیت کیت لنز ان پایین تر از کیت لنز دی80 و پنتاکس است که بر روی نتایج نهایی اثر میگذارد. شاید بهتر باشد که این تست با لنز 50 فیکس هر سه برند انجام شود.
http://www.cameralabs.com/reviews/Pe.../page4ca.shtml
آرش جاننقل قول:
استاد! اون لنز روی دی ۴۰ فوکوس اتوماتیک نداره! برای بار چندم! یعنی نه اون ۱۰۰ هزارتومانیه! و نه اون Ed و نه هیچ لنزی که AFS نیست روی دی۴۰ نیکون اتوفوکوس نداره.
كم كم دارم به موجودیت خودم شك میكنم!!!!!:eek:
جدی میگید؟
من اون لنز رو میگم كهAPO هست.
یعنی اون هم AFS نیست؟
شما اگر نبودید تا حالا یا صد دفعه از فروم اخراج شده بودم یا :::angry:::
مرسی
با سلام
من هم به این آدرس قبل از خرید آمده بودم و دقیقا از همین تصاویر بود كه به نظرم رسید نویز آن كمتر از كنون 400 است.ضمن اینكه در عكسهای قسمت nois 2 در ایزوی 1600 با توجه به نرده های فنس جلو ساختمان ظاهرا جزئیات بهتری توسط این دوربین نسبت به بقیه ثبت شده و نرده ها بهتر دیده می شوند. حالا این مسئله به خاطر لنز دوربینها یا چیز دیگری باشد من اطلاع ندارم.
در مورد صحبت جناب فرهاد خان باید بگم قصد نقد دوربین كنون را نداشتم.نه توانایی آن را دارم و نه با نفی من از ارزشهای دوربینهای قدرتمند كنون چیزی كم می شود (طلا كه پاك است چه منتش به خاك است) من فقط بر اساس عكسهایی كه در یك حالت خاص مقایسه شده و نه در حالتهای گوناگون كه از قضا همین لینك بالا بود نتیجه گیریی كردم كه تنها برای خود من ارزش دارد و بر اساس نظر من از برند كنون چیزی كاسته نخواهد شد.
اما چون از خریدم پشیمان نیستم و تصمیمم را درست میبینم گفتم شاید برای دوستان دیگری هم تجربه من ارزشمند باشد.
موفق باشید:::love2:::
دوست عزيز لطف ميكني چند تا عكس كه با سامسونگ انداختي اپلود كني اگه اينجا جاش نيست تو همون تايپيكي كه ايجاد كردي ممنون ميشم