درود
نقل قول:
توتال گیری زمانی است که عدسی ها یک شکل باشند و لذا عدسی اسفریکال رو نمی توان با عدسی معمولی ( کروی) جمع جبری نمود زیرا ارگومان بدست آمده در بی نهایت تعریف میشه.
درست می فرمایید ، بنده اشتباه کردم . تازه ضریب شکست رو هم در نظر نگرفته بودم . فرمول صحیح برای بدست آوردن فاصله ی کانونی کل به این صورته که ابتدا توان هر عدسی رو بدست میاریم (حالا هر نوعی که باشه) ، سپس از طریق فرمول Ft=F1 + F2 - d/n .F1.F2 با بدست آوردن Ft باید اونو معکوس کنیم تا f (فاصله کانونی) بدست بیاد . اینجوری می تونیم دو تا دوتا از عدسی ها توتال گیری کنیم تا در نهایت ، جواب سوال یعنی همون ft (فاصله ی کانونی کل) بدست بیاد (جواب نهایی این سوال برابر با اعداد نوشته شده بر روی بدنه ی لنز خواهد بود) .
نقل قول:
بنده حتی در دوره دکتری هم با این چیزی که شما میفرمائید بر نخوردم.
به چه چیزی بر نخوردید ؟
نقل قول:
کمپانی های تولید کننده لنز گاها به سبب بکار بردن نوع عدسی ها و ضریب شکست آنها مجبورند فواصل کانونی بلند تری تولید کنند. و تعمدی در کار نیست بلکه به تاچار باید بلند تر ساخته شوند.
میشه بیشتر توضیح بدین ؟ یعنی کمپانی ها مجبورن لنز 500 رو تولید کنن ؟
نقل قول:
من و شما دوست هستیم و نباید برنجیم
نه عزیزم . این چه حرفیه . من از دست کسی نمی رنجم .
نقل قول:
از اونجایی که من اصلا درس نخوندم و در ینگه دنیایی که شما تحصیل کردی تحصیل نکردم مشکلی با این چیزا ندارم. هرچیزی رو که ندونم سعی میکنم بپرسم و یا جستجو کنم و یا تجربه کنم و یاد بگیرم.
نفرمایید جناب عاشوری نیا . بنده شما رو به عنوان یک فرد تحصیل کرده و آکادمیک می شناسم . آدم مطلع و خوش صحبتی مثل شما نمی تونه درس نخونده باشه .
نقل قول:
پرشین جان
ببین!
ما به لنزی میگیم ماکرو که بتواند تصویر چیزی را به اندازهی خودش بلکه بزرگتر بر روی سنسور منتقل کند.(حالا کمی اینور و آنور را تخفیف میدهیم)
اوکی؟
حالا 400 مم باشد و یا 40 مم
جناب عاشوری نیا یعنی 200-70 نمی تونه یک سوژه در فاصله ی 2 متری رو در فوکال 200 بزرگتر از اندازه ی واقعیش نشون بده ؟ اگه نمی تونه ، پس فرمول زیر هم اشتباهه دیگه :
(فاصله ی کانونی × سایز سوژه) ÷ فاصله ی لنز از سوژه = سایز بزرگنمایی شده ی سوژه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.daneshpayeh
من فکر میکنم اینطور تعریف مطلق از لنز ماکرو و قضاوت کردن در مورد اون درست نیست که اگر MM یک بود ماکرو و اگر کمتر بود ماکرو نیست.
هر لنز یک MFD و یک MM دارد. حالا برای یکی مثل من که به ماکرو گرافی در حد سرگرمی نگاه میکند MM=0.3 لنز 55-250 ام برای ماکرو گرافی کافیست ولی برای بعضی از دوستان همین فرم بزرگنمایی چند برابر لنز معکوس هم کفایت نمیکند.
در مورد لنز 70-200 که اینهمه بحث را پیش کشید MM=0.36 با اکستندر 25مم زیاد هم بد نیست. البته من از اکستندر استفاده نکردم و از مشکلات آن اطلاعی ندارم.
یعنی بزرگنمایی داره دیگه ؟