1 فایل پیوست
انتخاب بر اساس مشخصات فنی
با سلام خدمت اساتید محترم.
لطفا با توجه به معیار های ابعاد حسكر-دقت حسگر-حساسیت(iso)-لرزشگیر-فلاش-ارزش دوربین -کاربری آسان.
مدل های انتخابی:
G9 - S5is - Fz18 -p5100
آیا A650is می تواند به عنوان یك انتخاب با توجه به مدل های فوق باشد .در صورت امكان محاسن و معاین آن را بیان كنید.
فایل پیوست 4014
پاسخ: انتخاب با توجه به معیار های ابعاد حسكر-دقت حسگر-حساسیت(iso)-لرزشگیر-فلاش-ارزش د
سلام دوست من اگه 1 سر به اينجا بزني چيزايي دسگيرت ميشهhttp://www.dpreview.com/reviews/comp...cfz18&show=all
پاسخ: انتخاب با توجه به معیار های ابعاد حسكر-دقت حسگر-حساسیت(iso)-لرزشگیر-فلاش-ارزش د
با تشكر از شما دوست عزیز
اگه اطلاعاتی در باره ابعاد حسگر دارید و در سطح یه دوربین آماتور (پیشرفته)و یا نیمه حرفه ای تا چه اندازه باید به آن توجه كرد را مرقوم فرمایید.
از دید شما كدام یك از فاكتور ها در اولویت قرار دارد؟
با تشكر.
چند وقتی است این محاسبه در حال رد و بدل شدن است . به نظر من جی 9 گران است . اف زد 15 گرچه عکس خروجی خوبی دارد خوش ساخت نیست . اس فایو ساخت بهتری دارد . کفشک فلاس خارجی دارد . زوم نسبتا خوب دارد . قیمتش هم که این چند وقته پایین اومده . فیلمبرداری هم میکنه . من که اس فایو رو انتخاب کردم و 2 - 3 هفته ای که دارم بهش ور میرم راضی کننده است . نیکون توی دوربین کامپکت خیلی موفق نبوده . . من از اس فایو در حد دوربین دیگرم نیکون دی هشتاد راضی هستم . من سری اول که پشتش ژاپن زده خریدم . جدید ها چین زده است .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vali15
من سری اول که پشتش ژاپن زده خریدم . جدید ها چین زده است .
سالام دوست عزیر
آیا ژاپنی و چنی در كیفیت دوربین اثر گذاز است یا در قیمت اون؟:::confused2:::
پاسخ: انتخاب بر اساس مشخصات فنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jikjikbaba
سالام دوست عزیر
آیا ژاپنی و چنی در كیفیت دوربین اثر گذاز است یا در قیمت اون؟:::confused2:::
در مورد گزینه اول به هیچ وجه ! ژاپنی و یا چینی بودن تاثیری در كیفیت دوربین های ساخت كارخانجات معتبر و معروف ندارد...
در مورد دوم متاسفانه بله.قیمت مدل های ژاپنی احتمالا بیشتر است...