-
1 فایل پیوست
مقایسه 4 دوربین برتر سال 2007
سلام
باتوجه به راهنمایی دوستان در مورد دوربین های برتر سال 2007
http://www.akkasee.com/forum/showpos...11&postcount=1
به
http://www.digitalcamerainfo.com/con...ards-16260.htm
مراجعه كردم .
در این صفحه نمودار مقایسه ای بین دوربین ها برقرار بود كه با توجه به آن رده اول H9 دوم G9 و سوم S5 قرار داشت.
1-آیا این امتیاز بندی نمودار ها بر اساس ویژگی ها درست است؟
2-در سطح استفاده برای یك فرد مبتدی كدام یك توصیه می شود.
بیشترین استفاده در محیط های بسته است.مثل مجالس - سمینار ها و عكس های خانوادگی
فایل پیوست 4153
-
پاسخ: مقایسه 4 دوربین برتر سال 2007
سلام
از كجای اون سایت این رده بندی رو درآوردید ؟
هیچ كجا صحبنی از H9 نشده بلكه H7 در رقابت بوده و هیچ كجااین رده بندی ای كه شما فرمودید داده نشده. در فایلی هم كه پیوست كرده اید در هر زمینه یكی برتر از دیگری است . حوصله نكردم متوسط گیری كنم ببینم كدام بالاتر در میاد.
لطف می كنید توضیح بدید ؟
-
یك چیز كلی عرض كنم....
كلا رده بندی ، امتیاز بندی ، دسته بندی ، گروه بندی ، جناح بندی و هر جور ... بندی را زیاد جدی نگیرید...
صرف اول یا دوم بودن اصلا ملاك مناسبی برای انتخاب نیست.
ممكن است بهترین در رده بندی در یك گزینه بدترین باشد و چون میانگین اش بالاتر بوده است بهترین شناخته شده است.
باید دید عكاس از دوربین اش چه چیز هایی می خواهد.....
سوال فرهاد جان هم هنوز پا بر جا است و سوال بنده نیز هست...
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
هیچ كجا صحبنی از H9 نشده بلكه H7 در رقابت بوده و هیچ كجااین رده بندی ای كه شما فرمودید داده نشده. در فایلی هم كه پیوست كرده اید در هر زمینه یكی برتر از دیگری است . حوصله نكردم متوسط گیری كنم ببینم كدام بالاتر در میاد.
لطف می كنید توضیح بدید ؟
با تشكر از دفت شما.
نقل قول:
http://www.digitalcamerainfo.com/con...erformance.htm
در مورد H7&H9:طبقه بیان سایت دو دوربین در یك كلاس قرار دارند و برای مقایسه دوربین های زیر 400 هزار تومان H7مورد ارزیابی قرار گرفته است .این موضوع در مورد G9&G7 نیز تا حدودی صادق است.
با نرم افزار اكسل برتری را مشخص كردم.:)
فایل پیوست 4170
-
استاد گرامی جناب آقای قبادی
آیا دوربین تازه وارد Olympus SP-560 UltraZoom انتخاب خوبی است و می توان آن را در رده بهترین های زیر 400 دلار به شمار آورد.در تاپیكی از این دوربین تعریف كردید .آیا برای كار من مناسب است یا در مورد s5 -h9 تحقیق كنم.
بسیار متشكرم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jikjikbaba
استاد گرامی جناب آقای قبادی
آیا دوربین تازه وارد Olympus SP-560 UltraZoom انتخاب خوبی است و می توان آن را در رده بهترین های زیر 400 دلار به شمار آورد.در تاپیكی از این دوربین تعریف كردید .آیا برای كار من مناسب است یا در مورد s5 -h9 تحقیق كنم.
بسیار متشكرم.
والله بنده استاد نیستم....به هیچ وجه....
اما این دوربین یك دوربین خوب است.یك اپدیت بسیار زود هنگام از یك بدنه خوب دیگر....
نمی توانم مقایسه ای داشته باشم.چون با این دوربنی كار نكرده ام.اما به نظر دوربین خوبی است...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jikjikbaba
سلام دوست عزیز
با عرض معذرت باید بگم كه اون نموداری كه شما عكسش رو گذاشتید اشتباهی وجود داره :redface:
یعنی اینکه امتیازات مربوط به پاناسونیک FZ8 گذاشته شده.
در حالیکه FZ18 جزء اون دوربینها بوده.
امتیازات زیر رو از همون آدرسی که خودتون دارید پیدا کردم.
بعنوان مثال:
امتیاز رنگ (color score):
پاناسونیک FZ18 عدد 11.07
سونی H7 عدد 10.97
کانن S5 عدد 10.22
امتیاز نویز:
سونی H7 عدد 5.35
پاناسونیک FZ18 عدد 2.15
کانن S5 عدد 1.19
امتیاز نویز در حالت manual:
سونی H7 عدد 8.75
پاناسونیک FZ18 عدد 7.48
کانن S5 عدد 3.54
امتیاز رزلوشن:
پاناسونیک FZ18 عدد 7.94
سونی H7 عدد 7.52
کانن S5 عدد 6.15
من خودم هم قصد خرید دوربین دارم و بین h9 و fz18 گیر کردم.
اما یک نکته وجود داره که منو برای خرید FZ18 بدجوری به تردید میندازه.
اونم وایت بالانس fz18 هست.
امتیاز وایت بالانس:
کانن S5 عدد 10.30
سونی H7 عدد 9.53
پاناسونیک FZ18 عدد 5.37 :bye2:
قبلا که داشتم تحقیق میکردم متوجه شدم که در تست های دوربین fz18 که توسط dpreview انجام شده ، رنگ سفید زمینه کاملا زرد هست!!!!
در حالیکه در عکسهای گرفته شده توسط بقیه دوربین ها از همون صحنه اینجور نبود!!!!!
درسته که fz18 فرمت raw داره. ولی همیشه که نمیشه در فرمت raw عکس گرفت و وایت بالانس رو اصلاح کرد.
حالا خودمم هم بخدا موندم چی بخرم :confused:
و کم کم دارم به این نتیجه میرسم که باید برم دنبال H9
ما مو میبینیم و آقای قبادی پیچش مو :biggrin::biggrin::biggrin:
-
اینم عكسهایی كه در ایزو 1600 با دوربین سونی h7 و پاناسونیک fz180 گرفته شده.
فکر کنم احتیاجی نباشه بگم هر عکس متعلق به کدوم دوربین هست.
چون وایت بالانس بهتر و نویز کمتر در عکس سونی بوضوح دیده میشه :::big grin:::
شاید دلیل بد بودن وایت بالانس پاناسونیک ، نبودن حالت فلورسنت باشه و این عکس در نور فلورسنت گرفته شده باشه.
[IMG]http://i32.*******.com/141mo92.jpg[/IMG]
[IMG]http://i26.*******.com/103is0l.jpg[/IMG]
فکر میکنم همون h9 در بین دوربین های لایک از همه لحاظ مناسبه و نمیشه به ریووها زیاد اطمینان کرد.
امتیاز dpreview در مورد این دوربین رو اصلا قبول ندارم :mad:
-
سالم دوست عزیر.
ممنون از راهنمایی.با شما درمورد ضعف وایت بالانس FZ18 موافقم.
من بین H9 و S5IS گیر كردم .ناگفته نمونه كه وایت بالانسS5IS خیلی بهتره و در فضای بسته خیلی بهتر ازH9 عمل میكنه و حاسیه های رنگیش خیلی كمه.(یكی لز محاسن FZ18 اینه كه حاشیه رنگیش خیلی كمه باید دقت كنی تا ببینی:eek:)
تازگی دارم درباره S8000 فوجی تحقیق میكنم.تو ایزوی پایین با S5IS برابری میكنه اما تو ایزوی بالای 400 عمل كرد بهتری دارد.فلش هوشمند دارد و در فضای بسته عكس های شفافی میگیره.اما این دوربین هم حاسیه رنگی داره برابر یا بیشتر از S5IS.
راهنمایی كن H9 محاسنی بیشتر از این دو دوربین داره (در سطح آماتوری) كه مصمم به خرید اون شم.
باز دقت شما lol
اگه خواستی لینك های مربوشو برات میزارم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jikjikbaba
سالم دوست عزیر.
من بین H9 و S5IS گیر كردم .ناگفته نمونه كه وایت بالانسS5IS خیلی بهتره و در فضای بسته خیلی بهتر ازH9 عمل میكنه و حاسیه های رنگیش خیلی كمه.(یكی لز محاسن FZ18 اینه كه حاشیه رنگیش خیلی كمه باید دقت كنی تا ببینی:eek:)
تازگی دارم درباره S8000 فوجی تحقیق میكنم.تو ایزوی پایین با S5IS برابری میكنه اما تو ایزوی بالای 400 عمل كرد بهتری دارد.فلش هوشمند دارد و در فضای بسته عكس های شفافی میگیره.اما این دوربین هم حاسیه رنگی داره برابر یا بیشتر از S5IS.
راهنمایی كن H9 محاسنی بیشتر از این دو دوربین داره (در سطح آماتوری) كه مصمم به خرید اون شم.
باز دقت شما lol
سلام
راستش جیکجیکبابا:biggrin:
اینجا:
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_s5is%2Cpanasonic_dmcfz8&show=all
مقایسه کلی FZ8 و S3is رو که نگاه میکنم، دوربین FZ8 برتریهای آشکاری به S5is داره:
ارزانتر
داشتن باتری و شارژر
فرمت RAW
سبکتر
سرعت بیشتر در عکاسی پیاپی
و...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jikjikbaba
سالم دوست عزیر.
باز دقت شما lol
سلام
اتفاقا من بین fz18 و H9 گیر کردم :::big grin:::
یعنی منظورم اینه که گیر کرده بودم lol
ولی تصمیم گرفتم که H9 رو بخرم.
کلا من آدم وسواسی در خرید هستم و قبل از خرید خیلی جستجو میکنم.
برای خرید دوربین هم حدود 450 تومن میخواستم هزینه کنم.
و 3 دوربین مد نظرم بود. یعنی FZ18 , H9 , S5
بخاطر نداشتن شارژر ، زوم پایینتر در مقابل fz18 و h9 ، داشتن نویز و ..... از خیر S5 گذشتم. بنظر من S5 در مقایسه با S3 شاهکاری محسوب نمیشود.
و با توجه به ریووها و مشورت با دوستان در فروم ، مصمم به خرید fz18 شدم. ولی دو نکته باعث شد که نسبت به خرید این دوربین تردید کنم.
یکی وایت بالانس ضعیف و دیگری وجود لکه هایی در تصویر که احتمالا بخاطر تصحیح کننده نویز هست.
پس رفتم سراغ H9
یعنی اینکه خواهم رفت :::big grin:::
و دیگه در انتخابم تردید ندارم.
شاید باور نکنید ولی دهها عکس گرفته شده توسط این 3 دوربین را از سایتهای مختلف دانلود کردم و با هم مقایسه کردم.
3 نمونه عکس گرفته شده از یک صحنه ( منظورم همون صحنه ای که dpreview برای تست استفاده میکنه) را روی کاغذ A3 پرینت گرفتم.
و متاسفانه دیدم که رنگهای موجود در عکس گرفته شده توسط fz18 بدلیل داشتن وایت بالانس ضعیف ، با S5 و H9 تفاوت زیادی داشت. و همچنین اون لکه های رنگی در پرینت مشخص بودن.
درسته که مشکل وایت بالانس با داشتن فرمت RAW حل میشه.
ولی نباید این مشکل وجود داشته باشه که احتیاج به تصحیح داشته باشه. در ضمن نمیشه همیشه با فرمت raw عکاسی کرد.
و حالا یه چیزی هم در مورد آبرنگی بودن تصاویر در h9 بگم.
بدون اینکه به عکسهای این دوربین نگاه کنید ، و با توجه به حجم پایین فایل عکسهای این دوربین به نسبت بقیه دوربین های 8 مگاپیکسل ، میشه فهمید که فشرده سازی زیادی صورت میگیره.
و عکسها حالت آبرنگی دارن و سافت هستن.
ولی به جرات میتونم بگم کیفیت رنگها و زنده بودن رنگهاش واقعا عالیه. و بهترین پرینت که من گرفتم مربوط به عکس H9 بود.
حتی بعضی از قسمتهای عکس گرفته شده توسط این دوربین آبرنگی lol از fz18 و S5 واضحتر بود!!!!!
و در ایزوها بالا نویز کمتر و تصویر بهتر.
دیگه در مورد این دوربین شک ندارم و چند روز دیگه برای خریدش اقدام میکنم.
-
با سلام :)
طبق توصیه اساتید فن یك نگاهی هم به مشخصات فوجی s6500 و s9600 بیندازید(توصیه جناب كاوه قبادی). فكر می كنم چیزی از بقیه كم نداشته باشند ضمن اینكه قیمت خوبی هم دارند. مخصوصا 6500.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
avang777
با سلام :)
طبق توصیه اساتید فن یك نگاهی هم به مشخصات فوجی s6500 و s9600 بیندازید(توصیه جناب كاوه قبادی). فكر می كنم چیزی از بقیه كم نداشته باشند ضمن اینكه قیمت خوبی هم دارند. مخصوصا 6500.
سلام دوست عزیز و همشهری گرامی (كاكو شیرازی lol)
باید بگم كه برای من مگاپیكسل بیشتر و داشتن زوم اپتیكال بالا ، و همچنین لرزه گیر قوی در ارجحیت قرار داره.
s6500 که 6 مگاپیکسل هست که کمه.
s9600 هم که 9 مگاپیکسل هست و مناسبه. ولی تنها عیبش نداشتن لرزشگیر هست که اونم واسه من خیلی مهمه :redface:
-
سلام .
کد:
هم که 9 مگاپیکسل هست و مناسبه. ولی تنها عیبش نداشتن لرزشگیر هست که اونم واسه من خیلی مهمه
در جواب دوست عزیزم باید بگم كه برای افرادی مثل من كه تازه كارند لرزشگیر یك اصل كلییه.
اما مهم اینه كه از بین این دوربین ها كدوم عملكرد بهتری داره با توجه به ایزوهای مختلف و حفظ جزییات.
دوربین جدید فوجی و دیدی
http://www.akkasee.com/forum/showpos...59&postcount=2
لرزشگیر داره.
http://www.dpreview.com/news/0801/08...ujifS100FS.asp
-
1 فایل پیوست
سلام .
این فایل خلاصه ای از آزمون 5 دوربین است .
یه نیم نگاه بندازید.
منابع آن:
فایل پیوست 4224
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jikjikbaba
سلام اچ9 انتخاب من هم هست به تازگی در جشنواره نوروزی سونی یه رم 1گیگ هم هدیه میده پیشاپیش هم مبارک شما هم من!!!!!
-
1 فایل پیوست
بابا یكی ما رو تحویل بگیره.:mad:
در نهایت تمام افراد انخاب هاشون بین مدل های (S5IS-H9-FZ18-S8000-SP-560UZ) محدود میشود.(در سطح آماتور و اماتور پیشرفته)
و به ترتیب محبوب ترین دوربینها S8000-SP560UZ- FZ18-H9-S5IS- --
لطفا این دسته بندی را نقد و بررسی کنید.فایل پیوست
فایل پیوست 4231
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jikjikbaba
بابا یكی ما رو تحویل بگیره.:mad:
در نهایت تمام افراد انخاب هاشون بین مدل های (S5IS-H9-FZ18-S8000-SP-560UZ) محدود میشود.(در سطح آماتور و اماتور پیشرفته)
از بین دوربین های فوقبه نظر من :
1- به ترتیب S5IS-FZ18-H9 -S8000-SP-560UZ دارای کمترین نویز هستند.
2- به ترتیب S5IS- FZ18- -S8000-SP560UZ - H9جزییات بیشتری رو در عکس حفظ می کنن.
3-به ترتیب H9- S8000- S5IS- FZ18-560UZ رنگهای طبیعی تر و شفافی در اختیار میزاره.
4-به ترتیب بهترین فیلم برداری مربوط به S5IS- -SP 560UZ-S8000- FZ18- H9 است.
5-بهترین وایت بالانس S5IS- -FZ18-SP 560UZ- H9-S8000 است.
6- به ترتیب مربوط بهترین لرزشگیر -FZ18 -H9- S5IS -S8000-SP560UZ است .
7- به ترتیب بهترین رابط کاربری -FZ18-H9 - S5IS - S8000- SP 560UZ-
8- به ترتیب بهترین عملکرد فلاش -FZ18-H9- S8000 - S5IS - SP 560UZ
9- از نظر سرعت عملکرد دوربین S5IS- - H9--SP 560UZ S8000-FZ18
و به ترتیب محبوب ترین دوربینها SP 560UZ- FZ18-H9-S5IS- --S8000
لطفا این دسته بندی را نقد و بررسی کنید.
این دسته بندی به ترتیب از ابتدا تا انتها ( شماره 1 تا 9 ) كاملا اشتباه است............!!!
-
سلام
بیشتر به جناح بندی های سیاسی موقع انتخابات می مونه ( غیر قابل پیش بینی و بی ربطه).
اینارو از كجا درآوردین ؟ :eek:
بد آموزی داره . یكی میاد می خونه فكر می كنه واقعیه گمراه می شه :)
مثلا آخر شدن پاناسونیك توی لرزشگیر از اون حرفا بود. هر چیزیش بدترین باشه لرزشگیرش بهترینه .
-
دوستان عزیر باسلام .
از توجه شما ممنونم از اشکال از اینجا است که وقتی متنی رو کپی و منتقل می کنی صفحه بندی حروف لاتین و انگلیسیش به هم می خوره .:biggrin:
اون پاسخ رو ویرایش کردم.
مجددا نظر دهید بزرگواران.:::love2:::
کد PHP:
بابا یكی ما رو تحویل بگیره.
و به ترتیب محبوب ترین دوربینها S8000-SP560UZ- FZ18-H9-S5IS- --
لطفا این دسته بندی را نقد و بررسی کنید.فایل پیوست
فایل پیوست 4231
http://www.akkasee.com/forum/showpos...8&postcount=17
-
دوست عزیز...
در این فایل چه چیزی وجود دارد؟
كلا منظور شما چیست؟اطلاع رسانی ؟ و یا راهنمایی خرید بین این دوربین ها؟بنده هنوز با هدف شما آشنا نشده ام.قدری برایم نا مفهوم است.
اگر بدنبال یك رده بندی هستید كه به نظرم وقتتان را تلف می كنید ، بهترین سایت های دنیا هنوز نتوانسته اند به یك مقصد واحد برسند.اگر قصد خرید دارید خوب این یك بحث متفاوت دیگر است و باید دانست به چه چیزهایی نیاز دارید.شاید كارتان با یك A710 هم راه بیوفتد.
لطفا در ابتدای امر هدف ها و نیاز ها و خواسته هایتان را مشخص كنید.تا حداقل ما ( دوستان فروم ) بدانیم در چه موردی بحث می كنیم و بدنبال چه هستیم.می خواهیم راهنمایی خرید بدهیم و یا می خواهیم بحث برندی بكنیم و برتری را را مشخص كنیم...
-
در در اول باید متذکر شوم که این مطالب برداشت شخصی من از جمع بندی تاپیک هایی که برای آن باز شده و سایت هایی که دوستان معرفی کردند است .
کد:
این فایل چه چیزی وجود دارد؟
مطالبی که برای انتخاب یک دوربین میتونه مهم باشه از دید تاپیک های باز شده و سایت های مربوطه (باز می گم برداشت شخصیه) به ترتیب اولویت قرار دادم.
کد:
كلا منظور شما چیست؟اطلاع رسانی ؟ و یا راهنمایی خرید بین این دوربین ها؟بنده هنوز با هدف شما آشنا نشده ام.قدری برایم نا مفهوم است.
جناب آقای قبادی که پیش کسوت در زمینه عکس و عکاسی هستید باید خدمت شما عرض کنم من کوچکتر از اونیم که بخوام اطلاع رسانی کنم .هدف این بود که ببینم برداشتم تا چه اندازه صحیح است که مبنای انتخابم شود.چون فرمودید با اعداد و ارقام مخالفید از عنوان ترتیب استفاده کردم.
من یک عکاس مبتدی هستم که فقط 5 ماه A70 داشتم و دیگر هیچ.می خوام تفننی عکاسی کنم .
و خواسته هام از یه دوربین اینه - ممکنه با توجه به سطح من خیلی بی مورد باشه:
کیفیت عکس.دوم فیلم (در واقع ترکیبی از هر دو)
بیشتر عکسام تو محیط های بسته مثل اتاق – دفتر کار با نور های کم و یا مزاحم(مثل نور مهتابی) است .كه
می خوام كیفیت بسیا ر بالا - رنگ های شفاف زنده - حداقل حاشیه رنگی -زوم اپتیك حداقل 6 ایكس و حداقل 6 مگاپیكسل.در حد ممكن فیلم هم بگیره با كیفیت قابل قبول.
دوربینی که میخوام با کیف و رم 1گیگ بیشتر از 500 تومان نشه.
با توجه به مطالعه این فروم و نظرات پر بار شما نظرم بیشتر از قبل روی H9متمرکز شد.
با توجه به نیاز های من تصمیم درستی است یا باید تجدید نظر کنم.
اشتباهات من با راهنمایی شما باید تصحیح بشه تا جسارت صحبت کردن داشته باشم.
-
-
آها....
حالا شد یك چیزی كه بشود در موردش نظر داد...
پس شما ابتدا نیاز به یك دوربین SLR Like دارید.
دوربین شما باید ترجیحا سنسور بزرگی داشته باشد ( تا نویز كمتری داشته باشید )
ترجیحا لرزه گیر داشته باشد تا در نور كم مشكل نداشته باشید.
دوربین شما باید نورسنجی خوبی داشته باشد.
كیفیت لنز ها و المان های آن باید خوب باشد.
قیمت زیاد بالایی نداشته باشد ( مثلا بدنبال Sony R1 , Panasonic FZ50 ) نیستید.
زوم 6 ایكس به بالا برایتان كفایت می كند پس بدنبال الترازوم ها نیستید.
در این رده با این مشخصات باید عرض كنم كه شما چند انتخاب خوب دارید.
Fuji S9600 , S8000 , S6500
Panasonic Fz18 , Fz8
Canon S3IS , S5IS
Sony H3,H5,H7,H9
Olympus SP-UZ560
یقینان شما تمامی این تاپیك ها را مطاله كرده اید.
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=5359
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=5984
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=5057
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=5475
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=5109
و چندین تاپیك دیگر كه یادم نیست...
در بین تمامی این دوربین ها عملكرد نویزی فوجی ها از بقیه بهتر است
لرزه گیر های پاناسونیك بسیار موثر هستند همین طور كانن و سونی
لوازم جانبی همراه سونی ها بهتر از بقیه هستند
كیفیت اپتیكی كانن ها و سونی ها بسیار خوب هستند
شما به راحتی با توجه به جمع بندی های انجام شده در این تاپیك ها و نظرات مختلف و نمونه عكس ها و خواسته هایتان می توانید به یك جمع بندی كلی برسید.به قول مهیار عزیز دوربین خریدن اصلا كار سختی نیست و ما كمی آن را سخت می كنیم.اگر كسی بداند نیازش چیست قطعا بدون حتی یك سوال به بازار می رود و دوربین مورد نظرش را خریداری می كند.
شما نیازهاتان را می شناسید.
پس چند پله از بقیه جلو تر هستید.خودتان به راحتی می توانید تصمیم بگیرید فقط باید زیاد وارد حواشی نشود.امیاز بندی نكنید.آن موردی كه برایتان هم است را نتخاب كنید.مثلا نویز كم می خواهد فوجی بخرید.زوم زیاد می خواهید پاناسونیك بخرید.فیلمبرداری استریو می خواهید كانن انتخاب شما است.لوزام جانبی زاید می خواهید سونی بخرید.خروجی RAW می خواهید به سراغ دوربین های دارای این قابلیت بروید.
محال است همه قابلیت ها را در یك جا جمع كنید.اگر اینطور بود بقیه دیگر دوربین تولید نمی كردند.
به شخصه مدت ها فوجی داشتم و راضی بودم سونی داشتم و باز هم راضی بودم تعریف های زیادی از پاناسونیك شنیده ام و كانن را به عنوان یك دوربین بسیار محبوب با قیمت عالی بسیار می پسندم
به نظرم خرید یك دوربین خوب در این رده آنقدر ها سخت نیست.
یك دوستی ( مهیار سیاسی عزیز ) می گفت یك نفر می خواهد یك دوربین 300 هزار تومانی بخرد 200 هزار تومان پول اینترنت می دهد.
یك توصیه هم كه داریم این است كه وسواس به خرج ندهید.
وقتی انتخاب كردید همان را همان روز بخرید و دیگر به فكر بقیه دوربنی ها و ایكاش آن یكی را می خریدم و این بحث ها نباشید.
من حاضرم تمام دوربنی هایم را بدهم و آن كانن دلباز را بخرم البته به همراه پست پروسس اش و یا بقیه دوستان با آن دید عالی شان.مهم دید عالی و پست پروسس خوب و ذهن خلاق است.باقی همه حواشی بی ارزش هستند....
راستی توصیه می شود در كارگاه جامع روند كاری در تاریكخانه دیجیتال را از دست ندهید.
این كارگاه را رفتن به نظرم بهتر از خرید دوربین بهتر و گران تر است....
-
با سلام و احترام خدمت دوستان به خصوص آقای قبادی
با توجه به نیاز من و راهنمایی آقای قبادی من دوربین های, S8000 , S6500, H9, Olympus SP-UZ56, Panasonic Fz18
را از لیست آقای قبادی سوا کردم.با توجه به اینکه فرمودید برای عکاسی در نور کم باید حسکر دوربین بزرگ باشد از موارد فوق دو دوربین S6500, Olympus SP-UZ56 این امتیاز رو دارند.که S6500 لرزشگیر نداره اما کیفیت عکس هایی که ازش دیدم با بقیه زمین تا آسمون فرق داره و در مورد SP-UZ56هنوز عکسی پیدا نکردم.
با توجه به سطح من که بیشتر مواقع از سه پایه استفاده نمی کنم نیود لرزش گیر در S6500 تا چه اندازه رو کیفیت عکس تاثیر میزاره؟
سوال دیگه اینکه در تاپیک های عنوان شده موقع استفاده از حداکثر زوم دوربین دور عکس حاشیه رنگی(بنفش و سبز) قرار میگیره .می خواستم بدونم اگه دوربینی مثل H9که قابلیت 15Xزوم اپتیکال داره این مشکل در زوم 10 تا 12 هم مشهود است .
و سوال آخر اینکه در عکس های H9 و FZ18که در محیط بسته (in door)گرفته شده تصویر بیش از حد قرمز بود.این موضوع در نور کم همیشه صادق است یا بعضی مواقع این حالت پیش می اید؟
-
سلام دوستان
یك سوال قبلا برام پیش اومد كه هنوز هم حل نشده.
یكی اینكه ضعیف بودن وایت بالانس پاناسونیك fz18 چجوری با استفاده از فرمت RAW حل میشه؟؟؟
میشه در این مورد توضیح بدید؟؟؟
دوما آیا کسی میدونه این لکه های رنگی که در عکسهای fz18 ظاهر میشه ، چی هست؟؟؟
این لکه ها در حالت معمولی دیده نمیشه. ولی وقتی عکس رو با استفاده از فتوشاپ (در منوی image ، قسمت adjustment ، گزینه های hue/saturation و desaturate) دستکاری میکنید ، ظاهر میشن!!!
چندتا از عکسهای این دوربین رو دانلود کردم. همشون همینجوری میشن (بجز عکسهایی که در نور خیلی خوب گرفته شده باشن).
آیا کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟؟؟
(این عکسو در یه تاپیک دیگه هم گذاشتم)
[IMG]http://i9.*******.com/80m5v9t.jpg[/IMG]
اون گزینه هایی که نام بردم واسه تبدیل عکس به حالت Grayscale و یا تغییر رنگها کاربرد دارن.
چه چیزی دز عکسهای پاناسونیک وجود داره که باعث این حالت میشه؟؟؟
ویه سوال دیگه.
پاناسونیک fz50 در ایزوهای بالا رنگ قرمز رو پخش میکنه. از ایزو 400 با بالا این مشکل وجود داره.
البته این مشکل در fz18 هم مثل اینکه وجود داره و هنوز کاملا حل نشده!!!!
اگه به عکسهای زیر نگاه کنید متوجه منظورم میشید.
[IMG]http://i31.*******.com/33nhht1.jpg[/IMG]
-
با وجود این اشکالاتی که در عکسهای fz18 دیدم و در پست قبلیم بهشون اشاره کردم.
ولی نظر کاربران و خریداران این دوربین خیلی مساعد هست. حتی بیشتر از h9 !!!!!!
به ریووهای سایتها و امتیاز بندی ها نمیشه اعتماد کرد. چون شاید از نظر مالی به شركتهای تولید كننده وابسته باشن.
ولی نظر کاربران چی؟؟؟؟؟
به نظر اونها هم نمیشه اعتماد كرد؟؟؟؟
از طرفی مشكل وایت بالانس و اون لكه ها رو میبینم. و از طرفی نظرات دارندگان این دوربین پاناسونیك رو میخونم.
دم خروس رو باور كنم یا قسم حضرت عباس؟؟؟؟ :redface:
[IMG]http://i25.*******.com/avsll0.jpg[/IMG]
-
سالن دوست عزیر .
در مورد این امتیاز ها من با آقای كاوه قبادی هم نظرم البته قبلا منم به دنبال این نظر سنجی ها و امتیاز بندی ها می رفتم.
در بعضی از سایت ها كه امتیاز دادن به دوربین بر اساس نظر دارندگان آن بود دیدم بعضی ها به یه مدل 1ستاره دادن و به یه مدل دیگه 5 ستاره .
كه دقیقا مشخصه كه قصد گمراهی من و شما رو دارن .
هر دوشون دوربین خوبیه .انتخاب شما باید بین خوب و خوب تر باشه .البته ممكنه كه ایرادات یه دوربین رو بشه در قبال سایر محاسن اون نادیده گرفت .
-
اقای قبادی راهنمایی .دوربین s6500 فوجی نظرم رو خیلی جذب کرد.برای من نداشتن لرزشگیر چقدر تو کیفیت عکس این دوربین اثر میزاره.
اینم خلاصه نقاط ضعف و قوتش:
What I liked:
Very good photo quality (though see issues below)
10.7X zoom lens with great 28 - 300 mm range
SLR-style body with manual zoom and focus rings
Superb high ISO performance, especially if you shoot in RAW and post-process
Large 2.5" LCD is visible in bright outdoor light and dimly lit rooms
AF-assist lamp; very good low light focusing
Full manual controls
Face detection really works; can also be used in playback mode
Powerful flash; redeye not a problem
Nice movie mode; zoom can be used
Support for wide-angle conversion lens and filters
Above average battery life; uses AA batteries
USB 2.0 High Speed support
What I didn't care for:
Over-the-top noise reduction system smudges details at higher ISO settings (see workarounds in review)
No image stabilization
Unimpressive continuous shooting mode
Electronic viewfinder resolution could be better
FinePix Studio software doesn't let you control noise reduction; performance was pretty sluggish, as well
Full shutter speed range only available in full manual (M) mode
Tiny amount of built-in memory
Plastic tripod mount
-
در مورد لرزه گیر به این تاپیك هدایتتان می كنم...
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=5333
نظر دوستان را ( موافق و مخالف ) بشنوید...
پی نوشت بی ربط!
موسس تاپیك بعد ها اعلام فرمودند كه لرزه گیر یك چیزی است در مایه های نان شب!
مخلصیم جناب غفاری....هنوز هم تاثیر لرزه گیر را احساس می كنید؟
-
کد:
مخلصیم جناب غفاری....هنوز هم تاثیر لرزه گیر را احساس می كنید؟
اقا بنده اردتمند شما و بقیه دوستان هستم.
قطعا تكنولوژی با اهمیتی است اما مخالفم با اینکه فکر کنیم بدون لرزه گیر نمیشود عکس خوب گرفت یا اگر لنزی لرزه گیر ندارد به درد نمیخورد یا اینکه حتما همه باید لنزهایشان را بفروشند و لرزه گیر دار بخرند. ارزش اپتیک خوب لنز این است که یک سه پایه نبود لرزه گیر را جبران میکند اما هیچ چارپایه ای اپتیک بد را جبران نمیکند.:biggrin:
برای نمونه لنز 120-24 نیکون لنزی است که لرزه گیر دارد ولی اپتیک کاملا متوسطی دارد و ارزش قیمت 500 هزار تومانی ان را ندارد اما لنز 200-80 لرزه گیر ندارد ولی کیفیت اپتیک ان بی نظیر است.
ولی جدا اگر محدودیت مالی نباشد اف باز و لرزه گیر با هم خوب است مثلا 200-70 نیکون. اگر یکی را نمیشود پولش را پرداخت من از لرزه گیر میگذرم و 200-80 نیکون را میخرم و با یک سه پایه لذتش را میبرم البته سه پایه معجزه نمیکند و در همه حال مورد استفاده نیست.
اگر قیمت لنز سیگما 300-100 به اندازه لنز 300-70 وی ار نیکون بود من به طور مسلم از لرزه گیر میگذشتم و به اف 4 میچسبیدم.
Kevin Moss در کتاب Digital Nature Photography and Adobe Photoshop ادعا میکند که 98 درصد عکسهایش را بر روی سه پایه میگیرد کاری که من به علت تنبلی انجام نمیدهم.
As a nature photographer, I shoot 98 percent of my photos on a tripod. It’s a habit I grew into years ago and I can swear by the results. A tripod is the second most important piece of equipment you could ever use; the first most important piece of equipment is a good tripod.
-
كاملا با فرمایشات جناب عفاری عزیز موافقم...
كاملا...
در مورد اخیر ( انتخاب بین 70-200 لرزه گیر دار و بدون لرزه گیر كانن ) نظرم به این علت بر روی مدل لرزه گیر دار است كه از نظر اپتیكی یك سر و گردن بالاتر است.
به نظر شخصی من این لنز یكی از بهترین ( جز 5 لنز برتر ) لنز های تله زوم كانن است ....
اگر از 70-200 اف 2.8 لرزه گیر دار و 100-400 بگذریم به نظرم این لنز بعد از این دو قرار دارد ( حتی بالاتر از 70-200 بدون لرزه گیر ! چرا؟اختلاف وزن فاحش )
این دوستمان باید تصمیم بگیرند كه به چه نیاز دارند تا بنده و دیگر دوستان بهتر بتوانیم راهنمایی كنیم...
اما هنوز هم برای كانن داران فقط و فقط و فقط 100-400 را پیشنهاد می دهم و لاغیر ( حرف مرد یكی است ):::love2:::
-
این تاریخ عضویت علیرضا هم داستانی شده برای خودش هاااا
آقا یك سوال؟:::big grin:::
چطور در عرض 10 روز 800 تا پست زدی؟
هادی حان انتقال بدهید به تاپیك معلوم الحالان اما یك رسیدگی هم بفرمایید ممنون می شویم...
-
کد:
این تاریخ عضویت علیرضا هم داستانی شده برای خودش هاااا
آقا یك سوال؟
چطور در عرض 10 روز 800 تا پست زدی؟
هادی حان انتقال بدهید به تاپیك معلوم الحالان اما یك رسیدگی هم بفرمایید ممنون می شویم...
جالبی قضیه این است كه تاریخ عضویت من به روز حركت میكند یعنی در دی ماه همان تاریخ را نشان میداد و به محض ورود به بهمن به بهمن بدل شد. اقا یك نفر هم اینجا به روز است شما اعتراض كنید. حالا خودم نیستم تاریخ عضویتم كه هست.:::big grin2:::
ولی از شوخی گذشته هادی پیگیر هست.
در مورد لنز 400-100 به نظر من هم خیلی لنز جذابی به نظر میرسد مخصوصا در عکاسی حیات وحش. اگر کنون داشتم حتما همه پولهام را جمع میکردم و میخریدمش. فکر میکنم برای کنون دارها مجموع 105-24 و 400-100 خیلی اغوا کننده است البته قیمتش هم .......
داشتن 400 با کراپ 1.6 میشود 640 یعنی بی نظیر. چیزی که با فول فریم 6 هزار دلاری اب میخورد.
-
سلام به تمام دوستان و همچنین جناب آقای قبادی عزیز
امروز در شركت یكی از دوستان از نزدیك با دوربین كانن جی 9 كار كردم.
بدنه این دوربین عین یك قوطی كبریت بزرگ و خیلی لیز هست.
بطوریكه از تو دست من سر میخورد :confused:
ولی عجب كیفیت عكسی داره این قوطی كبریت سیاه رنگ. وقتی رسیدم خونه رفتم سراغ سایت دپریو.
نمونه عكسهاش فوق العاده هست. فوق العاده+فوق العاده :eek:
اصلا باور نمیكردم كه اینجوری باشه.
قیمت هم گرفتم. 520 تومن!!!!!
از وقتی عكسهای این دوربین رو دیدم ، عکسهای s5 , h9 , fz18 بنظرم آشغال میاد.
نمونه عکسهای زیادی ازش در dcresource.com وجود داره.
خوبی این سایت اینه که از چندین صحنه در خیابان و سالن ، با دوربینهای مختلف عکس گرفته. جاهای یکسان ولی با دوربینهای متفاوت.
الان دیگه اصلا قدرت تصمیم گیری ندارم.
اصلا نمیدونم چی چی میخوام.
تنها دوربینی که لایک هست و نیازی به لنز نداره و در بازار یافت میشه و کیفیت عکسش به کیفیت g9 شباهت زیادی داشت (در ایزوهای پایین) پاناسونیک fz50 هست.
آیا لایک دیگری وجود داره که همچین کیفیتی رو داشته باشه (زوم بالا و مگاپیکسل بالا)؟؟
میترسم g9 رو بخرم ولی هفته اول از دستم لیز بخوره و خورد بشه. (امروز چندین بار نزدیک بود :redface:)
بودجه رو افزایش دادم :::big grin:::. تا 650 تومن هم میتونم هزینه کنم.
ایکاش یکی از دوستان که slr داره با لنز کیت دوربین یک عکس بصورت ماکرو از یه جونور ، گل و .... میگرفت و اینجا میذاشت که بهتر بتونم تصمیم گیری کنم.
هر روز میخوام برم واسه خرید ، یه اتفاقی میفته که مجبورم تجدید نظر کنم :(