Panasonic Tz3 OR Canon A720 IS OR Sony W80
سلام،
من تو رنج 250-300 ميخوام دوربين بخرم، با توجه به اطلاعاتي كه بدست آوردم بين اين 3 دوربين موندم كدومو بردارم.
اميدوارم در اين فروم بتونم به هدفم برسم و هرجه سريعتر نسبت به خريد دوربين اقدام كنم!
پيشاپيش از همياري شما بزرگواران نهايت تشكر را دارم :::love2:::
پاسخ: Panasonic Tz3 OR Canon A720 IS OR Sony W80
اگر زوم بالا برایتان مهم است در این قیمت چیزی بهتر از Tz3 پیدا نمی کنید. کیفیت فیلمبرداری و لرزش گیرش هم عالی است. تنها عیبش عدم زوم در حین فیلمبرداری است. کار با دوربین بسیار ساده، نمایشگر بزرگ و شفاف و در مد اتوماتیک با کیفیت است. تنظیمات منوال کمی دارد و کم خرج ترین دوربین است. باتری سرخود و شارژر و یک کیف هم همراه دوربین است.
اگر به تنظیمات منوال و یک زوم متوسط 6 و لرزش گیر علاقمندید A720 را از لحاظ کیفی و سایر امکانات توصیه می کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Forum Manager
اگر زوم بالا برایتان مهم است در این قیمت چیزی بهتر از Tz3 پیدا نمی کنید. کیفیت فیلمبرداری و لرزش گیرش هم عالی است. تنها عیبش عدم زوم در حین فیلمبرداری است. کار با دوربین بسیار ساده، نمایشگر بزرگ و شفاف و در مد اتوماتیک با کیفیت است. تنظیمات منوال کمی دارد و کم خرج ترین دوربین است. باتری سرخود و شارژر و یک کیف هم همراه دوربین است.
اگر به تنظیمات منوال و یک زوم متوسط 6 و لرزش گیر علاقمندید A720 را از لحاظ کیفی و سایر امکانات توصیه می کنم.
ممنون از جوابتون، كيفيت عكس و فيلمبرداري تو كدوم بهتره؟ اينجوري كه تو سايت هاي مختلف ديدم ميگن بهترين لرزشگير دنيا در حال حاضر O.I.S هست كه tze3 اونو داره! حالا اينقدر لرزشگير مهمه؟
نمونه عكس و فيلمبرداري رو ديدم تفاوت چنداني نديديم! لطفا يكي منو راهنمايي كنه!
در تایید فرمایش آقای شهبازی برای شروع عکاسی منم a720 رو پیشنهاد میکنم البته باید بدنبال یه شارژر و چهار باطری شارژی خوب هم باشید .
اگر هم بدنبال زووم بالا تر و کیفیت فیلمبرداری پایینتر هستید پاناسونیک tz3 رو انتخاب کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shabab
در تایید فرمایش آقای شهبازی برای شروع عکاسی منم a720 رو پیشنهاد میکنم البته باید بدنبال یه شارژر و چهار باطری شارژی خوب هم باشید .
اگر هم بدنبال زووم بالا تر و کیفیت فیلمبرداری پایینتر هستید پاناسونیک tz3 رو انتخاب کنید
يعني نظر شما اينه كه كيفيت فيلمبرداري A720 بيشتر از Tz3 هست؟ البته با توجه به نمونه هاي كه ديدم رنگهاي پاناسونيك شفافتر بود اما برتري نسبت به هم نديدم. ميشه در اين مورد بيشتر راهنماي كنيد:::love2:::
تمام دوربینهای پاناسونیک فیلم رو با فرمت mov که کویک تایم هست ذخیره میکنند که من شخصا" بااوون مشکل دارم وبنظرم کار کردن با فرمت avi که مخصوص دوربینهای کانن است بسیار ساده تر هست . ضمن اینکه دوربین tz3 امکان زووم در حالت فیلمبرداری رو نداره البته ظرفیت بسیار زیاد فیلمهای avi رو هم باید در نظر داشته باشید
عکسای Tz3 شارپ تر با رنگ های طبیعی تر هستش ضمن اینکه لنزش رنج بهتری داره بدنه و باطری لیتوم یون هم اضافه کنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mse1445
عکسای Tz3 شارپ تر با رنگ های طبیعی تر هستش ضمن اینکه لنزش رنج بهتری داره بدنه و باطری لیتوم یون هم اضافه کنیم
اگر تي زي تري تقدم شاتر و دافراگم داشت شايد من به همه به جاي A720 پيشنهادش مي كردم ولي حيف كه بزرگترين ايرادش همينه ( ايرادهاي ديگه اش نويز زياد و سافت بودن عكسها به خاطر اعمال زياد Noise Reduction و كار نكردن زوم در مود فيلمبرداريه)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
اگر تي زي تري تقدم شاتر و دافراگم داشت شايد من به همه به جاي A720 پيشنهادش مي كردم ولي حيف كه بزرگترين ايرادش همينه ( ايرادهاي ديگه اش نويز زياد و سافت بودن عكسها به خاطر اعمال زياد Noise Reduction و كار نكردن زوم در مود فيلمبرداريه)
اینا مورد قبول
شما استادید ولی رنگاش واقعا بده غلظت زیاد و غیر طبیعی بازم بستگی داره برای عکس پرتره 720 بنظرم بهتر باشه ولی خوب یکم من با رنگاش مشکل دارم چون هر دو شو کار کردم و باشون آشنا هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mse1445
اینا مورد قبول
شما استادید ولی رنگاش واقعا بده غلظت زیاد و غیر طبیعی بازم بستگی داره برای عکس پرتره 720 بنظرم بهتر باشه ولی خوب یکم من با رنگاش مشکل دارم چون هر دو شو کار کردم و باشون آشنا هستم
ممنون از راهنمايتون دوست عزيز :::love2:::
به نظر شما آيا انتخاب هاي بهتري هم هست تو اين رنج قيمت 250-300؟؟
انگار بوده چون من تفكر و با توجه به گشت و گذار اين 3 مدل رو انتخاب كردم !!
لطفا اگه ميشه راهنمايي فرماييد:::love2:::