-
sony A200 یا nikon d40
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
پس از یک سالی خوندن مطالب این سایت بالاخره وسوسه شدم که وارد دنیای بقول دوستان خانمان سوز اس ال آر بشم .:::love2:::
اولاً شرایطم :
من الان یک دوربین فوجی s6500fd دارم
می خوام یک اس ال آر ارزان بخرم و حداکثر 800 هزار تومتن هم می تونم بودجه بذارم و فعلاً قرارنیست چیز دیگه ای بگیرم ولی ممکنه تا یه سال دوسال آینده بتونم چیزایی بگیرم.
حالا بین دوتا انتخاب موندم .
1 - نیکون دی 40 کیت به همراه لنز 55-200
2 - سونی آلفا 200 کیت به همراه 55-200 ( قیمتش رو نمی دونم )
و در اصل بین دوتا برند موندم .
و اما یه سئوال دیگه ( اگرامکانش هست آقا کاوه جواب بدند )
لنز 18-250 سونی چنده و آیا صرف می کنه بجای لنزای حالت دوم این لنز رو بگیرم .
-
پاسخ: sony A200 یا nikon d40
در مورد سونی کاوه صاحب نظر است اما انتخابهای دیگری هم میتوانید داشته باشید مثل بدنه دی60 بعلاوه لنز 135-18 یا کمی پس انداز و کیت دی80 که میشود حدود900 تومان
کیت دی60 به علاوه 200-55 هم انتخابی است که کمی از بودجه شما بیرون میزند اما انتخاب خوبی است.
-
سلام
بنظر من کسی که میخواد dslr بخره اول باید برند مورد نظرش رو انتخاب کنه و یکمی آینده نگر باشه تا بعدا تو خرید لنز و لوازم جانبی و .... مشکلی نداشته باشه.
و بعدش هم مدل دوربین از برند مورد علاقشو انتخاب کنه.
بین این دوتا بدنه من A200 رو انتخاب میکنم.
ولی اگه قرار باشه یکمی آینده نگرانه فکر کنیم و با توجه به اینکه توی ایران هستیم و لوازم نیکون و کانن فراوونتر هست ، ورق به سمت d40 برمیگرده.
شوخی: (ولی در کل d60 از جفتش بهتر بید :biggrin:)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirt2006
سلام
ولی اگه قرار باشه یکمی آینده نگرانه فکر کنیم و با توجه به اینکه توی ایران هستیم و لوازم نیکون و کانن فراوونتر هست ، ورق به سمت d40 برمیگرده.
:biggrin:)
سلام
امیر جان در این سطح نباید نگران آینده باشیم
سونی هم الان اونقدر لوازم خوب با قیمت مناسب داره که یک نفر رو در این سطح راضی نگه داره.
مگر اینکه مسئله آپگرید اونم در سطح بالا مطرح باشه.
پس به نظر من نمیشه صرفا به علت اینکه ممکنه بعد ها دچار مشکل شیم از موجودی مثل آلفا 200 بگذریم
هر چند به نظر من ترکیب 350 یا 400 دی با 55-250 هم میتونه در این رنج باشه (برای کنون عزیز)
-
با تشکر از دوستان که به من جواب دادند
آقای غفاری ممنون از پیشنهاداتتون اما از وقتی که نقدهای کن راکول را درباره دی 40 و دی 60 خوندم به این راحتیا نمی تونم از دی 40 دل بکنم و فکر می کنم 6 مگاپیکسل واسم بسه .
آقای توکلی از شما هم متشکرم ، من هم تو انتخاب برندش موندم اما نه به اون شکلی که شما گفتید . اگر الان آقا کاوه بودند از حقوق سونی دفاع می کردند :::big grin2::: . ( به نظر من هم سونی چیزی از اونای دیگه کم داره با وجود لنزای مینولتا ، زایس و حتی خود سونی ) اما یه کم دلم با نیکونه ( از نظر ظاهری و خوش دستی و ... ) اما از امکانات سونی مخصوصاً لرزه گیرش نمی تونم به راحت دل بکنم ( مخصوصاً اینکه به تله بیشتر علاقه دارم و چون اوضاع مالی خوب نیست :redface: به لنزای تله سیگما علاقه دارم )
Dell عزیز ممنونم کنون هم خیلی وسوسه برانگیزه ( مخصوصاً نویز کم در نوردهی طولانی مدت ) اگر امکان داره قیمت هم بدین ممنون میشم .
-
جواب دادن به این سوال کار سختیه. حداقل برای من. چون خودم جدیدا قصد تغییر برند داشتم (از سونی به کنون) ولی منصرف شدم. به عنوان یه آماتور چند نظر دارم که امیدوارم به دردتون بخوره. قبلش فکر کنم به این دو تا تاپیک یه نگاهی بندازید.
کد:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=7541
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=7576
همونطور که می دونید خرید اس ال آر در حقیقت انتخاب برند هست و نه انتخاب بدنه دوربین. چون یکی از مهمترین عوامل تاثیر گذار در کیفیت عکس لنزها هستند. با توجه به گزینه های زیاد، با کیفیت و البته گران در دو برند کنون و نیکون (مخصوصا اولی) اگر قصد عکاسی در حد کاملا حرفه ای رو دارید و نمی خواهید ریسک کنید یکی از دو برند کنون و نیکون رو پیشنهاد می کنم. در غیر این صورت در حال حاضر (البته به نظر من) دوربین آلفا 200 با توجه به قیمتش و امکاناتی که داره بسیار گزینه مناسبی که تقریبا در این رنج قیمت رقیب نداره. برای خرید لنز در این برند هم اگرچه وسعت دامنه برندی مثل کنون رو ندارید اما گزینه های پیش رو به اندازه ای زیاد هست که عکاسی غیرحرفه ای مثل من اصلا احساس کمبود نکنه.
امیدوارم انتخابتون هر چی که هست ازش راضی باشید چون این از همه مهمتره!
نیکلاس علی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M_Ehsan
با تشکر از دوستان که به من جواب دادند
آقای غفاری ممنون از پیشنهاداتتون اما از وقتی که نقدهای کن راکول را درباره دی 40 و دی 60 خوندم به این راحتیا نمی تونم از دی 40 دل بکنم و فکر می کنم 6 مگاپیکسل واسم بسه .
فکر کنم تفاوتهای زیر ، کاملا خرید d60 رو توجیه میکنه:
EXPEED processing
Image sensor cleaning system with Airflow control system
Automatically rotating user interface (for using camera vertically orientated)
New stabilized kit lens (AF-S DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR)
Eye sensor
Electronic 'rangefinder' for manual focus
Active D-Lighting with dedicated button
In-camera Raw processing
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M_Ehsan
.
.
.
آقای توکلی از شما هم متشکرم ، من هم تو انتخاب برندش موندم اما نه به اون شکلی که شما گفتید . اگر الان آقا کاوه بودند از حقوق سونی دفاع می کردند :::big grin2::: . ( به نظر من هم سونی چیزی از اونای دیگه کم داره با وجود لنزای مینولتا ، زایس و حتی خود سونی ) اما یه کم دلم با نیکونه ( از نظر ظاهری و خوش دستی و ... ) اما از امکانات سونی مخصوصاً لرزه گیرش نمی تونم به راحت دل بکنم ( مخصوصاً اینکه به تله بیشتر علاقه دارم و چون اوضاع مالی خوب نیست :redface: به لنزای تله سیگما علاقه دارم )
.
.
سلام
کاوه خان که بزرگ ما هستن و نمایندگی سونی در خاورمیانه :drink:
من کی گفتم سونی چیزی از اون دوتا کم داره؟ من گفتم وسایل اون دوتا برند تو ایران فراوونتر هست.
در مورد لرزشگیر هم لنزهای جدید و ارزون قیمتی هم هستن که لرزشگیر دارن و با وجود ارزونی کیفیت مطلوبی دارن.
مثل همون نیکور 200-55 و یا کانن 250-55 که هردو زیر 300 تومن هستن و هردو لرزشگیر هم دارن و با توجه به قیمتشون خروجی خیلی خوبی دارن.
-
a200 اصلا تو ایران موجوده!؟ یا برای آینده داره مقایسه صورت میگیره؟!
-
تشکر از دوستان
آقای توکلی این دوتا لنز که لنزای آماتوری هستند من منظورم لنزای حرفه ای تر بود مثلاً 50-500 سیگما یا 100-300 سیگما و...
واما هیچ کس نظری در مورد لنز 18-250 سونی ( همون تامارون ) نداره و کیفیتش نسبت به لنز 18-200 نیکون چیه ؟
( آقاکاوه مارو دریاب )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M_Ehsan
تشکر از دوستان
آقای توکلی این دوتا لنز که لنزای آماتوری هستند من منظورم لنزای حرفه ای تر بود مثلاً 50-500 سیگما یا 100-300 سیگما و...
واما هیچ کس نظری در مورد لنز 18-250 سونی ( همون تامارون ) نداره و کیفیتش نسبت به لنز 18-200 نیکون چیه ؟
( آقاکاوه مارو دریاب )
پدرجان شما میگی که بودجه من 800 تومنه.
اونوقت اسم لنزهای زایس و 500-50 و .... رو میاری :::angry:::
اگه مشکل بودجه نداری که آلفا 700 با گرون ترین لنزهای زایس رو بخر و کیف کن.
یا نیکون d3 یا کانن eos1 یا .....
ولی اگه میخوای بودجه کم بذاری:
از برند کانن: 400d + 18-55 IS + 55-250 IS
از برند نیکون: d60 + 18-55 VR + 55-200 VR
-
امیرجان چرا خشونت من که گفتم تا یکی دو سال آینده می تونم دوباره خرج کنم
تازه من کی حرفی از زایس زدم :eek:
-
سلام به همگی دوستان
اول بگم که این اولین پست من تو فروم هستش پس اگه یکم اماتوری بود ببخشید.
مقایسه D40 با A200 :
D40 و A200 فقط از نظر قیمت باهم قابل مقایسه هستند. تو بازار ایران هردو رو با حدود 500 هزار تومن می شه تهیه کرد.
این دوربین نیکون اواخر 2006 به بازار عرضه شده ولی سونی a200 تازه شش ماهه که وارد بازار شده.
سنسور 6.1 مگاپیکسلی نیکون با 10.2 مگاپیکسل سونی قابل مقایسه نیست.
همچنین 3 نقطه فوکوس در نیکون با 9 نقطه فوکوس در سونی.
بجز اینا ویژگی های خاص سونی مثل Super Steady Shot ، eye start focus ، Advanced DRO و پروسسور BIONZ و ... هم هستش که نیکون نداره.
مقایسه D60 با A200:
رقیب اصلی سونی D60 نیکون هستش که سنسور 10.2 مگاپیکسلی هر دوشون مثل همه و این سنسور رو سونی واسه نیکون می سازه (مثل A700 و D300) ولی پروسسور BIONZ رو سونی فعلا به شرکت دیگه ای نداده.
دو تا دوربین تقریبا همزمان وارد بازار شدن و هردو تا جدیدن ولی از لحاظ قیمتی تو بازار ایران حدود 200 هزار تومن باهم اختلاف دارن.
این دوربین نیکون هم فقط از 3 نقطه فوکوس استفاده می کنه در صورتی که سونی 9 نقطه فوکوس داره.
همچنین به نظر من منوهای سونی و طریقه دسترسی و یادگیریشون از همه برندهای دیگه بهتر و ساده تره.
Super steady shot سونی واسه امثال من که تازه عکاسی با slr رو شروع کردن خیلی خیلی می تونه مفید باشه.
درکل بگم که منم واسه انتخاب دوربین مشکل داشتم و نزدیک دو ماه تمام ریویوهای مختلف رو توی اینترنت زیر و رو کردم. هیچ کدوم نتونسته بودن یه ایراد اساسی به a200 وارد کنن و همه تو نتیجه گیریشون گفته بودن که بهترین دوربین تو سطح Entry level هستش. در مورد تنوع لنز واسه آلفا من زیاد اطلاع دقیق ندارم ولی فکر نمی کنم مشکلی واسه پیدا کردنشون تو ایران داشته باشین.
من خودم حدود یک ماه پیش alpha200 رو از کیش با گارانتی بازرگانی ایران و 2gb مموری 483هزار تومن خریدم، فک میکنم تا حالا دیگه باید به تهران رسیده باشه.
-
سلام
در پاسخ به موضوعاتی که مطرح شد عرض میکنم
نقل قول:
این دوربین نیکون اواخر 2006 به بازار عرضه شده ولی سونی a200 تازه شش ماهه که وارد بازار شده.
ملاک انتخاب دوربین قدیمی و جدید بودنش نیست. گواه این مدعا 5 دی کنون هست
نقل قول:
سنسور 6.1 مگاپیکسلی نیکون با 10.2 مگاپیکسل سونی قابل مقایسه نیست.
میتونم بپرسم چرا قابل مقایسه نیست؟
برای بار N ام در فروم عکاسی : تعداد پیکسل اونقدر مهم نیست که شما فکر میکنید
مگر اینکه چاپ بزرگ یا کراپ های عجیب و غریب داشته باشید
نقل قول:
همچنین 3 نقطه فوکوس در نیکون با 9 نقطه فوکوس در سونی.
مدت هاست که تنها از نقطه مرکزی فوکوس استفاده میکنم
این هم اونقدر مهم و بزرگ نیست که بخواد کسی رو از برندی به برند دیگه سوق بده
نقل قول:
بجز اینا ویژگی های خاص سونی مثل Super Steady Shot ، eye start focus ، Advanced DRO و پروسسور BIONZ و ... هم هستش که نیکون نداره.
دوست عزیز
ویژگی هایی که فرمودید همگی به نوعی مثل خوشبو کننده برای خودرو هستند.
وجود اینها در خروجی معجزه نمیکنه
فقط لرزه گیر بدنه سونی هست که شاید بشه گفت میتونه دلیل انتخاب قرار بگیره
نقل قول:
همچنین به نظر من منوهای سونی و طریقه دسترسی و یادگیریشون از همه برندهای دیگه بهتر و ساده تره.
این نظر شماست دوست عزیز
اگر یک ماه با کنون یا نیکون یا پنتاکس یا ... کار کنید مطمئنا به اونها هم عادت میکنید.
ملاک قضاوت درباره User friend بودن اینها نیست
نقل قول:
درکل بگم که منم واسه انتخاب دوربین مشکل داشتم و نزدیک دو ماه تمام ریویوهای مختلف رو توی اینترنت زیر و رو کردم. هیچ کدوم نتونسته بودن یه ایراد اساسی به a200 وارد کنن و همه تو نتیجه گیریشون گفته بودن که بهترین دوربین تو سطح Entry level هستش
این دیگه از اون حرفها بود!!!
اگر مایلید جنس بدنه دوربین عزیزتون رو با یه اس ال ار دیگه مقایسه کنید.
اونوقت متوجه میشید که ایراد به چی میگن
و اما ترکیب پیشنهادی من:
350دی که حدود 520 باید باشه
55-250 هم حدودا 250
برای تعویض 18-55 با یه نسخه لرزشگیر دارش هم حدودا باید 60000 تومان هزینه کنید
البته به نظر من حتما سعی کنید قبل از خرید چند تا بدنه و لنز تست کنید تا ببینید وضعیت به چه ترتیبه
مرسی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sohrab.wizard
.
.
مقایسه D60 با A200:
رقیب اصلی سونی D60 نیکون هستش که سنسور 10.2 مگاپیکسلی هر دوشون مثل همه و این سنسور رو سونی واسه نیکون می سازه (مثل A700 و D300) ولی پروسسور BIONZ رو سونی فعلا به شرکت دیگه ای نداده
.
.
سلام دوست عزیز
دوربین A200 مبارک. انتخاب خوبی کردید :::happy:::
در مورد پردازشگر BIONZ هم باید بگم که تمام دوربینها پردازنده دارن و برندهای دیگه احتیاجی به پردازنده BIONZ سونی ندارن.
محض اطلاع عرض کنم که نام پردازنده های کانن digic هست و پردازنده نیکون هم expeed هست و پردازنده پاناسونیک هم Venus هست و .......
-
سلام
در پاسخ به جوابهای Dell عزیز نکاتی را دیدم که خواستم نظرم را بگویم
شما فرموده بودید
ملاک انتخاب دوربین قدیمی و جدید بودنش نیست. گواه این مدعا 5 دی کنون هست
نظر حقیر این است که دوربین 5d ( فول فریم ) کنن یک دوربین اکونومنی در رده حرفه ای است و از این قاعده مستثنا است با این همه اگر جانشینی برای این مدل با قیمت مناسب وجود داشت در همین برند دیگر قطعا این دوربین اینقدر ها هم استثنا جلوه نمیکرد . پس این نمونه ملاک بر رد نظر کلی دوستمون نیست .
فرموده بودید که
میتونم بپرسم چرا قابل مقایسه نیست؟
برای بار N ام در فروم عکاسی : تعداد پیکسل اونقدر مهم نیست که شما فکر میکنید
مگر اینکه چاپ بزرگ یا کراپ های عجیب و غریب داشته باشید
البته اگر تنها برای نمایش در وب و چاپ در اندازه کوچک دوربین میخواستید 5 مگاپیکسل هم کفایت میکرد پس هرچه مگاپیکس بالا تر باشد ( منهای قطع سنسور دربین که ارجع است ) نه تنها بی ارزش نیست بلکه خوب هم است و در مقام مقایسه هم اگر باشد 10 مگاپیکسل به مراتب بهتر از 6 مگاپیکسل است . و در این شکی نیست حال استفاده دارد یا نه بماند .
فرموده بودید که
مدت هاست که تنها از نقطه مرکزی فوکوس استفاده میکنم
این هم اونقدر مهم و بزرگ نیست که بخواد کسی رو از برندی به برند دیگه سوق بده
البته این هم نظر و سلیقه شخصی شما ست وگرنه نیکون محبوب اونم مدل D300 این همه نقطه فکوس نداشت .
و انکار این مطلب که 9 نقطه فکوس از یک یا سه نقطه فکوس برتری ندارد کمی کم لطفی است .
فرموده بودید که
ویژگی هایی که فرمودید همگی به نوعی مثل خوشبو کننده برای خودرو هستند.
وجود اینها در خروجی معجزه نمیکنه
فقط لرزه گیر بدنه سونی هست که شاید بشه گفت میتونه دلیل انتخاب قرار بگیره
البته وجود همه این محسنات در خروجی قطعا بی تاثیر نیست ولی در نهایت این عکاس است که معجزه میکند نه دینامیک رنج اوپتیمایزر . ولی مقایسه اینها با یک تکه کاغذ خوشبو کنند در اتومبیل با از اون مقایسه ها بود
فرموده بودید که
این نظر شماست دوست عزیز
اگر یک ماه با کنون یا نیکون یا پنتاکس یا ... کار کنید مطمئنا به اونها هم عادت میکنید.
ملاک قضاوت درباره User friend بودن اینها نیست
در این مورد کاملا با شما موافقم . :::big grin:::
فرموده بودید که
این دیگه از اون حرفها بود!!!
اگر مایلید جنس بدنه دوربین عزیزتون رو با یه اس ال ار دیگه مقایسه کنید.
اونوقت متوجه میشید که ایراد به چی میگن
البته جنس همه این دوربینها در این رده چنگی به دل نمیزند کاملا موافقم نه در سونی بلکه در نیکون هم همینگونه است . کنون 1000D را هنوز از نزدیک ندیدم البته . باید دوربین های هم رده را با هم مقایسه کرد نظر من در کل این بود .
در نهایت این صحبتها را خواهشا بر مبنای این که من الفا 100 دارم نگیرید .من اعتراف میکنم اگر در موقع خرید 500000 هزار تومان اون موقع بیشتر داشتم انتخوابم برند دیگری بود .
-
سلام
ابتدا تشکر میکنم که رو پست حقیر نظر دادید
اما عرض کنم که:
نقل قول:
البته اگر تنها برای نمایش در وب و چاپ در اندازه کوچک دوربین میخواستید 5 مگاپیکسل هم کفایت میکرد پس هرچه مگاپیکس بالا تر باشد ( منهای قطع سنسور دربین که ارجع است ) نه تنها بی ارزش نیست بلکه خوب هم است و در مقام مقایسه هم اگر باشد 10 مگاپیکسل به مراتب بهتر از 6 مگاپیکسل است . و در این شکی نیست حال استفاده دارد یا نه بماند .
برای نمایش در وب میشود از اندازه VGA هم استفاده کرد!
نخیر
بنده منظورم همون عکاسی در حد معمول هست.
و چاپ در قطع معمولی
هنوز هم اعتقاد دارم مگاپیکسل نمیتواند تنها دلیل موجه برای رو کردن و رو گرداندن از یک دوربین خاص شود.
نقل قول:
البته این هم نظر و سلیقه شخصی شما ست وگرنه نیکون محبوب اونم مدل D300 این همه نقطه فکوس نداشت .
و انکار این مطلب که 9 نقطه فکوس از یک یا سه نقطه فکوس برتری ندارد کمی کم لطفی است .
ببینید
مسایل نباید با هم قاطی بشن
ما داریم در رده آماتور بحث میکنیم.
شما میدونید چرا دی 300 و دوربین های مشابه اینقدر نقطه فوکوس دارند؟
چون شما در یک مسابقه فرمول 1 قرار نیست از یک آلفا 200 یا دی 60 یا 400 دی استفاده کنید !
ضمنا بنده عرض کردم 3 نقطه یا 9 نقطه خوب نیست ملاک انتخاب قطعی باشد.وگرنه بهتر بودن 9 نقطه که بدیهی است.
-
نقل قول:
شما میدونید چرا دی 300 و دوربین های مشابه اینقدر نقطه فوکوس دارند؟
چون شما در یک مسابقه فرمول 1 قرار نیست از یک آلفا 200 یا دی 60 یا 400 دی استفاده کنید !
اشتباه نکنید در فرمول 1 هم میتوان از این دوربین ها استفاده کردhttp://qsmile.com/qsimages/39.gif
و بسیار هم استفاده شده!
-
خوب بحثی راه افتاده.
اما به نظر می رسه در صحبت کردن در این فضای مجازی کمی بیشتر جانب احترام را رعایت کنیم بهتر است. :::happy:::
در مورد دوربین نظرم را گفتم.
در مورد لنز 18-250 سونی پرسیدید. در لنز های مشابه با این دامنه (لنزهای Walk around) در مانت آلفا، لنز مذکور، 18-250 تامرون و 28-300 تامرون، 28-300 سیگما و 28-200 سیگما وجود دارند. در بین این لنزها به نظرم می رسد لنز 18-250 سونی اگر چه از سرعت فوکوس نه چندان خوبی برخوردار است اما کیفیت اپتیکی آن در حد خوبی است و به نظر می رسد بهترین گزینه موجود است. قیمت آن هم (با تقریب نسبتا زیاد) حدود 500 هزارتومان است.
موفق باشید.
-
نقل قول:
هنوز هم اعتقاد دارم مگاپیکسل نمیتواند تنها دلیل موجه برای رو کردن و رو گرداندن از یک دوربین خاص شود.
به نظرم اشتباهی که مدام تکرار می شود این است که تصور می شود رزولوشن بالا فقط برای چاپ عکس مهم است در صورتی که چنین نیست و برای انتشار عکس روی اینترنت هم رزولوشن بالا بسیار مفید است...
هرگز "کیفیت ظاهری" عکسی در ابعاد 800 در 600 پیکسل که با دو دوربین 2 و 10 مگاپیکسلی ثبت شده برابر نخواهد بود. مخصوصاً اگر عکس شما نیاز به پردازش هم داشته باشد و دوست داشته باشید رد پای پردازش را مخفی کنید...
-
سلام
جناب دل عزيز حرف شما را در مورد مگاپيكسل تا حدودي قبول دارم اما انتخاب بين d40 وa200 به شرح زير را چگونه ميبينيد:
بنده تفاوت چنداني در كيفيت عكس و رنگ و جزييات اين 2 دوربين نميبينم و عملكرد نويزي خيلي نزديك دارند . حال مي ماند امكانات :
1- سوني بدنه كمي بزرگتر و گريپ خوشدست تر دارد شكل قرار گيري دست روي گريپ و فرمت قرار گيري انگشت وسط روي گريپ بسيار مناسب طراحي شده در حالي كه در نيكون اينگونه نيست و بسيار ساده و كمي كوچك است.
2- سوني داراي ضد غبار است و نيكون نه.
3- سوني ضد لرزش دارد نيكون ندارد.و ضد لرزش آن بهبود يافته تر نسبت به آ100 است و 2.5 تا 3.5 استاپ مي توانيد سرعت را كاهش دهيد در dpreviw گفته ميتوان به راحتي تاا 1/6 عكاسي كرد.
4- آقاي دل ويو فايندر كه مهمه!! ، نيست!؟ اين دوربين 83 x است در برابر 80 نيكون.
5- مگا پيكسل بيشتر.
6- نقاط فوكوس 9 نقطه اي
7- باتري بسيار قوي قابل مقايسه با نيكون نيست و نمايشگر درصد باتري
8- ال سي دي 2.7 در برابر 2.5 نيكون.
9- لنز 18-70 سوني هم اگر كيفيت برتري نسبت به 18-55 ندارد حداقل رنج بهتر كه دارد و چندان هم بد نيست.
10- سنسور زير ويوفايندر كه تا حدودي باعث كاهش مصرف باتري ميشود.
خوب كافي است؟؟
اما نيكون دي 40 چه دارد؟ فقط يك ميراث خوار كوچك از نيكون بزرگ است همين!
ارادتمنديم جناب دل
-
با تشکر از همه دوستان که اینقدر به من و نظر من ابراز محبت کردند:::happy:::
اولش عزرخواهی کرده بودم که نظرم یکم آماتوری ممکنه باشه ولی اگه قراره یه آماتور مثل من تو این فروم نظر نده اعلام کنین که دیگه کسی رو ناراحت نکنم با نظرات آماتوریم، و وقت دوستان با جواب دادن به این نظرات گرفته نشه.
-1عنوان شد که ملاک انتخاب دوربین قدیمی و جدید بودنش نیست 5D کنون رو مثال زدند.
یعنی واقعا دوستان فکر می کنند تکنولوژی دو سال پیش با امروز هیچ فرقی نمی کنه. اگه فرقی نمی کنه پس چرا همه برند ها سعی می کنن تو سطح entry level هر سال یک دوربین جدید داشته باشند. بله اگر مساله انتخاب برند بود و قیمت مد نظر نبود من خودم 5D رو به هیچ چیز دیگه ترجیح نمی دادم. ولی وقتی شما یک دوربین تو سطح entry level انتخاب می کنید عقل حکم می کنه با کمترین قیمت جدیدترین تکنولوژی رو تهیه کنید(نگفتم بهترین که بعد متهم نشم).
2- تعداد پیکسل زیاد مهم نیست ولی برای کسی که عکس رو بخواد تو مونیتور نگاه کنه یا 10*15 چاپ کنه. ولی اگه یه آماتور (مثلا خودم) تو فکر اجرای پست پروسس زیاد روی عکس باشه یا بخواد از عکساش خارج از محیط وب استفاده کنه، واقعا 6 مگاپیکسل با 10 مگاپیکسل فرق نمی کنه؟
3- یعنی واقعا 3 نقطه فوکوس کافیه وقتی می تونی از 9 نقطه فوکوس استفاده کنی؟ یعنی حتی داشتن 9 نقطه فوکوس کارو واسه عکاسی راحت تر نمی کنه؟ یه اماتور اگه از اول بتونه با 9 نقطه فوکوس بدسرستی کار کنه، بعد که خواست یه دوربین حرفه ای تر بخره کار کردن با 51 نقطه فوکوس براش راحت تر نیست؟ عادت کردن به استفاده ار نقطه فوکوس مرکزی یه مساله است، غیر ضروری بودن 9 نقطه فوکوس یه مساله دیگه.
4- ویژگی هایی که من نام بردم درسته که از نظر خیلیا فقط واسه تبلیغاته! ولی خواهش می کنم نفرمایید که تاثیری تو خروجی عکس نداره. بازم مساله پول مطرحه که وقتی آدم می تونه با پول کمتر امکانات بیشتر دریافت کنه چرا نباید اینکارو بکنه.
5- شاید من یکم کند ذهن باشم، ولی منوی نیکون و کنون رو هم دیدم ولی منوی سونی واسم راحت تر بوده. درسته که اکثر دوستان چند سال قبل از من شروع کردند و به منوهای کنون و نیکون عادت کردند، همانطور که دوست عزیز گفتند این نظر شخصی منه که منوی سونی واسه من راحت تره.
ولی مگه تاپیک ایجاد نشده که نظر شخصی بقیه پرسیده بشه و با هم مقایسه بشه؟؟؟
6- جنس بدنه تو این رده entry level فک می کنم تو همه برند ها تقریبا در یک سطح کیفیت باشه (اگه اشتباه می کنم دوستان اصلاح کنند).
سایت imaging-resource که به نظر من یه سایت معتبر تو زمینه عکاسیه ( اگه باز نظر شخصیه من نباشه و دوستان هم قبول داشته باشن) همه این دوربین ها رو کاملا تست کرده و خوبی ها و بدی هاشونو کاملا مستند نشون داده.
می تونید توی قسمت نتیجه گیری (Conclusion) همه رو باهم مقایسه کنید کافیه فقط تعداد ایراداتی که به D40 گرفته شده رو با alpha200 مقایسه کنید و درجه اهمیت اونا رو.
کد:
Sony A200 : http://www.imaging-resource.com/PRODS/AA200/AA200A.HTM
Nikon D40 : http://www.imaging-resource.com/PRODS/ND40/ND40A.HTM
Nikon D60 :http://www.imaging-resource.com/PRODS/ND60/ND60A.HTM
درکل به نظر شخصیه من:biggrin: هنوزم D40 و A200 با هم قابل مقایسه نیستند، باز اگه مورد مقایسه D60 بود یه چیزی.
با تشکر از همه امیدوارم کسی رو ناراحت نکرده باشم.
-
نقل قول:
هرگز "کیفیت ظاهری" عکسی در ابعاد 800 در 600 پیکسل که با دو دوربین 2 و 10 مگاپیکسلی ثبت شده برابر نخواهد بود. مخصوصاً اگر عکس شما نیاز به پردازش هم داشته باشد و دوست داشته باشید رد پای پردازش را مخفی کنید
بنده دوربین 2 و 10 مگاپیکسلی رو مقایسه نکردم
6 و 10 مگاپیکسل
منظور شما از ویرایش سنگین چیست؟
شما میدونید برای بدست آوردن یک تصویر شارپ در یک دوربین 10 مگا پیکسلی باید لنز هاتون شارپ تر باشند؟
دوما این که شما میدونید پردازش یک عکس 10 مگا پیکسلی چقدر زمان بر تره؟
نقل قول:
برای انتشار عکس روی اینترنت هم رزولوشن بالا بسیار مفید است...
نقل قول:
ولی اگه یه آماتور (مثلا خودم) تو فکر اجرای پست پروسس زیاد روی عکس باشه یا بخواد از عکساش خارج از محیط وب استفاده کنه، واقعا 6 مگاپیکسل با 10 مگاپیکسل فرق نمی کنه؟
منظور شما از رزولوشن بالا چقدر است؟
6 مگا پیکسل؟
10 مگاپیکسل؟
21 مگا پیکسل؟
یعنی اندازه 6 میلیون پیکسل برای انتشار در اینتر نت مناسب نیست؟؟؟:confused:
نقل قول:
سوني بدنه كمي بزرگتر و گريپ خوشدست تر دارد شكل قرار گيري دست روي گريپ و فرمت قرار گيري انگشت وسط روي گريپ بسيار مناسب طراحي شده در حالي كه در نيكون اينگونه نيست و بسيار ساده و كمي كوچك است.
خوشدستی بدنه یک کمیت نسبی است
برای یک نفر ممکن است دی 40 بهتر باشد
به قول کاوه عزیز نسخه نمیشود پیچید
نقل قول:
سوني داراي ضد غبار است و نيكون نه.
ضد غبار هایی که تا به حال تولید شدند کاراییشون 100 % نیست
به هر حال شما نیاز دارید که سنسور رو به صورت دستی تمیز کنید
و این مورد اصلا نگران کننده نیست
نقل قول:
سوني ضد لرزش دارد نيكون ندارد.و ضد لرزش آن بهبود يافته تر نسبت به آ100 است و 2.5 تا 3.5 استاپ مي توانيد سرعت را كاهش دهيد در dpreviw گفته ميتوان به راحتي تاا 1/6 عكاسي كرد
قبلا هم عرض کردم که این یک مشخصه بسیار خوب رای سونی در این سطح است.
در میان تمام مواردی که فرمودید به نظر من فقط این یکی میتواند مبنای انتخاب باشد
نقل قول:
آقاي دل ويو فايندر كه مهمه!! ، نيست!؟ اين دوربين 83 x است در برابر 80 نيكون.
لطفا چند اس ال ار تست کنید و بعد نظرتون عوض خواهد شد
به هر حال اگر اشتباه نکنم ویزور هردو penta mirror هست و تفاوت کم تر از این حرف هاست
نقل قول:
اما نيكون دي 40 چه دارد؟ فقط يك ميراث خوار كوچك از نيكون بزرگ است همين!
میخواهید بدانید نیکون دی 40 چه دارد؟
نیکون دی 40 یک بدنه کوچک خوب دارد. برای خیلی ها بدنه کوچک مزیت است
هزینه تعمیر و نگهداری نیکون دی 40 کمتر است
اینها برای کاربر آماتور کافی نیست؟
شما اونقدر این موارد کوچک برتری رو بزرگ جلوه میدید که انگار آلفا 200 یک رده بالا تر است
نقل قول:
یعنی واقعا دوستان فکر می کنند تکنولوژی دو سال پیش با امروز هیچ فرقی نمی کنه. اگه فرقی نمی کنه پس چرا همه برند ها سعی می کنن تو سطح entry level هر سال یک دوربین جدید داشته باشند.
دوست عزیز
تکنولوژی 2 سال پیش با حالا خیلی فرق میکند
ولی آیا شما از همه این تکنولوژی ها استفاده میکنید؟
این دوربین release کردن سال به سال هم به خاطر سیاست منسوخ کردن عمدی است.
وگرنه در دنیای اس ال ار انقلابی نمیشه که بخواهید از خرید یکی پشیمان بشید
نقل قول:
یعنی واقعا 3 نقطه فوکوس کافیه وقتی می تونی از 9 نقطه فوکوس استفاده کنی؟ یعنی حتی داشتن 9 نقطه فوکوس کارو واسه عکاسی راحت تر نمی کنه؟ یه اماتور اگه از اول بتونه با 9 نقطه فوکوس بدسرستی کار کنه، بعد که خواست یه دوربین حرفه ای تر بخره کار کردن با 51 نقطه فوکوس براش راحت تر نیست؟ عادت کردن به استفاده ار نقطه فوکوس مرکزی یه مساله است، غیر ضروری بودن 9 نقطه فوکوس یه مساله دیگه
بله.
برای کار روز مره و آماتور 3 نقطه کافی است
وقتی با 18-55 کار میکنید راهی جز استفاده از نقطه مرکزی ندارید
مگر این که از لنز های گرون قیمت عالی استفاده کنید
نقل قول:
ویژگی هایی که من نام بردم درسته که از نظر خیلیا فقط واسه تبلیغاته! ولی خواهش می کنم نفرمایید که تاثیری تو خروجی عکس نداره.
دوست عزیز
چیزی که خیلی بیشتر از این مسایل در خروجی اهمیت داره مهارت عکاس در کادر بندی و سپس پست پروسس است.
نقل قول:
ولی مگه تاپیک ایجاد نشده که نظر شخصی بقیه پرسیده بشه و با هم مقایسه بشه؟؟؟
نظرات منطقی و قابل بیان
اگر به این صورت است بنده هم عرض میکنم که از روش چرخانده شدن رینگ زوم کنون بیشتر خوشم میاد CCW هست!!!
نقل قول:
جنس بدنه تو این رده entry level فک می کنم تو همه برند ها تقریبا در یک سطح کیفیت باشه
بله درسته
-
نقل قول:
بنده دوربین 2 و 10 مگاپیکسلی رو مقایسه نکردم
6 و 10 مگاپیکسل
منظور شما از ویرایش سنگین چیست؟
شما میدونید برای بدست آوردن یک تصویر شارپ در یک دوربین 10 مگا پیکسلی باید لنز هاتون شارپ تر باشند؟
دوست عزیز بین 4 مگاپیکسل اختلاف کم و قابل چشم پوشی نیست. حتی بدون پست پروسس هم کیفیت ظاهری عکس این دو دوربین در قطع 800 در 600 با هم برابر نخواهند بود مگر کوچک سازی ناشیانه انجام شود.
نقل قول:
دوما این که شما میدونید پردازش یک عکس 10 مگا پیکسلی چقدر زمان بر تره؟
یعنی شما به دلیل زمان بر بودن پردازش در رزولوشن های بالا، دوربین هایی با رزولوشن پایین را توصیه می کنید؟!
دوست عزیز، دوستان به خوبی به برتری های A200 اشاره کرده اند و شما همه آن برتری ها را موارد جزئی دانسته اید که نمی تواند ملاک انتخاب قرار بگیرد. حالا لطف کرده و جدای این موارد جزئی، شما یک مورد برتری اساسی برای D40 ذکر کنید و اگر دیدید که چنین برتری مهمی وجود ندارد لطف کرده و اجازه بدهید سر جزئیات بحث شود! این اصلاً خوب نیست که در مقام مقایسه صرفاً گفته شود که فلان پارامتر مهم نیست یا تاثیر چندانی ندارد یا...اگر قرار است شما هم در این تصمیم گیری سهمی داشته باشید باید دلایل خود را ذکر کنید نه اینکه فقط برتری های یک دوربین را بی اهمیت جلوه بدهید.
-
نقل قول:
دوست عزیز، دوستان به خوبی به برتری های A200 اشاره کرده اند و شما همه آن برتری ها را موارد جزئی دانسته اید که نمی تواند ملاک انتخاب قرار بگیرد. حالا لطف کرده و جدای این موارد جزئی، شما یک مورد برتری اساسی برای D40 ذکر کنید و اگر دیدید که چنین برتری مهمی وجود ندارد لطف کرده و اجازه بدهید سر جزئیات بحث شود! این اصلاً خوب نیست که در مقام مقایسه صرفاً گفته شود که فلان پارامتر مهم نیست یا تاثیر چندانی ندارد یا...اگر قرار است شما هم در این تصمیم گیری سهمی داشته باشید باید دلایل خود را ذکر کنید نه اینکه فقط برتری های یک دوربین را بی اهمیت جلوه بدهید.
موافقم :::happy:::
-
سلام: صرف نظر از مقایسه این دو دوربین که روی آن نظری ندارم. رزولوشن بالا در غایت کیفیت یک تصویر با هر سایزی برای چاپ یک ارزش بحساب میاد. آنقدر حسن دارد که اگر فرض را بر سنسورهای همسان (از بابت سایز) و Spec نزدیک بهم در دو دوربین قرار دهیم هر 4 مگاپیکسل حداقل ارزش و کارایی آن برای دوربین های Slr میتواند(حدودی) از حداقل 200000 تومان باشد تا 3 میلیون تومان!!!
-
سلام
بحث هاي خيلي خوبيه. خيلياش هم درسته ولي خيلي هاش فقط سليقه است.
فقط من چند نكته اضافه كنم :
1- رزولوشن 8 با 10 يا 10 با 12 خيلي فرقي نداره و شايد بشه گفت مهم نيست ولي فاصله ي 6 با 10 زياده و خيلي جاها ممكنه به كار بياد كه كسي بهش اشاره نكرد و اون هم گرفتن كراپي از يك تصوير است. گاهي شما تله ي كافي در اختيار نداريد. با دوربيني با رزولوشن بالاتر مي توانيد راحت تر جزئياتي از داخل كادر اصلي راببريد و كمي بزرگتر كنيد.
2- بحث لرزشگير بدنه بهتره يا لنز هم بحث و بهتره بگم جدل قديمي ايه و من يكي جزو اون دسته ام كه مي گم لرزشگير لنز بهتره. دليلم هم اينه كه لرزشگير يك لنز 50 ميليمتري با يك لنز 400 ميليمتري بايد متفاوت باشه. وقتي لرزشگير روي بدنه است براي هر رنجي از فاصله ي كانوني بهينه عمل نخواهد كرد.
3- اين اظهار نظر به نظرم پايه ي علمي و منطقي نداره :
نقل قول:
وقتی با 18-55 کار میکنید راهی جز استفاده از نقطه مرکزی ندارید
مگر این که از لنز های گرون قیمت عالی استفاده کنید
ارزش خيلي چيزا تا ازشون استفاده نشه و مورد استفاده اش رو نداشته باشين روشن نمي شه.ممكنه يكي در همه ي عمرش 2 درصد هم از نقاط غير وسط استفاده نكنه ولي مثلا يك عكاس حرفه اي اشياء ( در مثل مناقشه نيست) در 50 درصد مواقع از نقطه اي غير از نقطه ي وسط استفاده كنه يا اصلا در 50% مواقع از فوكوس دستي استفاده كنه.
4- به خدا، به پير به پيغمبر، ملاك انتخاب بدنه، 80 درصد بسته به لنزها و تجهيزات جنبي مورد استفاده در آينده است و 20% اينايي كه شماها گفتيد :::happy:::
-
نقل قول:
به خدا، به پير به پيغمبر، ملاك انتخاب بدنه، 80 درصد بسته به لنزها و تجهيزات جنبي مورد استفاده در آينده است و 20% اينايي كه شماها گفتيد
جان کلام همینه
همه این حرف ها رو زدم تا به این نکته برسیم
در هر حال نظر من راجع به نقاط فوکوس و سایز همونه
بذارید به حساب تازه کار بودن من
اما زمانی که ان شاالله هر بدنه ای رو خریدید ، به حرف من میرسید :cool:
دیگه علاقه ای به ادامه این بحث های کاغذی ندارم
بهتره یه کم وقت بذارم برم بیشتر عکاسی کنم تا بحث
فعلا
-
نقل قول:
بحث هاي خيلي خوبيه. خيلياش هم درسته ولي خيلي هاش فقط سليقه است.
نقل قول:
ولي فاصله ي 6 با 10 زياده و خيلي جاها ممكنه به كار بياد كه كسي بهش اشاره نكرد و اون هم گرفتن كراپي از يك تصوير است
کاملا درست است..
در مورد استفاده از نقاط فوکوس هم باید عرض کنم شخصا به یک نسبت از نقاط فوکوس مختلف استفاده می کنم ... راستش نمی دانم چطور می توان فقط با استفاده از نقطه وسط در شرایط متفاوت به کادربندی مناسب رسید... (واقعا نمی دانم ها...)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza_Bahman
راستش نمی دانم چطور می توان فقط با استفاده از نقطه وسط در شرایط متفاوت به کادربندی مناسب رسید... (واقعا نمی دانم ها...)
جناب بهمن آبادی
منظور شما از شرایط متفاوت چیست؟
در شرایط متفاوت من هم از همه نقاط استفاده میکنم هم از نقاط کناری هم از فوکوس دستی
اما در شرایط عادی فرق زیادی نمیکند که از کدام نقطه استفاده کنید.
مرسی
-
به گمانم اصطلاح خیلی پیچیده ای را مطرح نکردم ... شرایط متفاوت یعنی اینکه گاهی شما در یک عکس سوژه اصلی را در سمت چپ قرار میدهید و از بقیه کادر برای فضاسازی استفاده می کنید گاهی اوقات عکسی را به صورت پرتره می گیرید و تاکید بر فرضا یک سوم بالایی عکس (مثل چهره افراد) یا یک سوم پایینی عکس (فرضا در صحنه ای از غروب خورشید) دارید و انواع حالت های دیگر ...
آیا برای همه اینها از یک منطقه فوکوس استفاده می کنید؟ شاید پاسختان مثبت باشد ولی به عقل و دانش ناقص بنده اینطور میرسد که هر کادری شرایط متفاوتی دارد و متناسب با آن از نقطه فوکوس متفاوت باید استفاده کرد.
-
سلام بر شما دوست خوب آقای بهمن آبادی:
یکبار در همین زمینه( سوال شما) صحبتی در این تاپیک شد. شاید مطالب مطرح شده پاسخ سوال شما باشد.(از پست 22 به بعد)
http://www.akkasee.com/forum/showthr...3208#post83208
پ.ن: فکر کنم آف تاپیک شد:::blushing::: در صورت رویت جناب بهمن آبادی صلاح میدانید پست جابجا گردد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DELL
بله.
بله
برای کار روزمره و آماتور اصلا نیازی به دوربین Slr نیست. دوربین های کامپکت 200 هزار تومنی هم برای کار روزمره کافی است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DELL
نظرات منطقی و قابل بیان
منظور از نظر منطقی و قابل ارائه چیه؟؟
نظری که باب طبع همه دوستان باشه؟
نظری که همه رو راضی کنه؟
نظری توش از مزیت های هرچند به زعم دوستان جزئی یک دوربین نسبت به دوربین همرده و هم قیمت خودش صحبت نشده باشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
JiNi
من فکر کنم جان کلام رو از پست های آقای دل دریافت کردم، مزیت D40 اینه که:
1- مارک نیکون روش خورده،
2- اصلا اهمیتی نداره که سونی A200 دوربین جدیدتریه و از تکنولوژی جدیدتری استفاده می کنه، یک دوربین نیکون در هر شرایطی برتر از سونی هستش.
3- یک آماتور اصلا به 10 مگاپیکسل نیاز نداره، پروسس کردن 10 مگاپیکسل وقت زیادی می گیره (فکر کنم منظورشون از نظر منطقی و قابل بیان این بوده)
4- نقطه فوکوس بیشتر کاربرد چندانی نداره
خداییش شما فهمیدی که برتری نیکون D40 کجا بود؟!؟
واقعا اگه به جای کوبیدن نظرات غیر منطقی و غیر قابل ارائه من، به چند مورد برتری D40 بجز اینکه ماله یک برند قدیمی تره و اسم نیکون روش حک شده آورده می شد، شاید منم قانع می شدم. ولی حیف که به جای این کار فقط از اینکه امکانات بیشتر دوربین A200 غیر ضروری هستند صحبت می شه.
درسته که اسم سونی تازه چند سالیه که توی دنیای dslrها شنیده می شه، ولی پشت سرش سابقه بسیار خوب مینولتا رو داره که سال ها slr و dslr ساخته.
تفاوت قیمت لنزها، فلاشها و ... بین سونی و برندهای مطرح دیگه آنچنان نیست که آدم صرفا به خاطر اینکه یه دوربین از کنون یا نیکون داشته باشه، امکانات خوب و قیمت مناسب سونی alpha200 رو مد نظر قرار نده.
من منتظرم که دوربین فول فریم سونی به بازار بیاد، ببینم که اونموقع نظر دوستان راجع به این برند و دوربین ها و امکاناتش چه تغییری می کنه.
هنوزم منتظرم یکی برتری های محسوس D40 رو که به خاطرش بشه از خیر A200 گذشت اینجا بیان کنه.
با تشکر از همه.
-
دوست عزیز لطفا یکمی آرام تر :::happy:::
اون بنده خدایی که این تاپیک رو زده ، هدفش این بوده که از اطلاعات دیگران استفاده کنه و با پولی که پس انداز کرده ، دوربین خوبی بخره.
نه اینکه شاهد کل کل کردنهای ما باشه و بدتر گیج بشه.
در مورد نقاط فوکوس منم با نظر آقای توسلی (DELL) موافقم. با وجودیکه دوربین قبلیم 9 نقطه فوکوس داشت و دوربین الانم 3 نقطه فوکوس داره ، کمبودی نسبت به قبل حس نکردم و همیشه از نقطه مرکزی استفاده کردم. اگه سوژه در اطراف هم بوده باشه خیلی راحت با کلید 4 جهته میشه نقطه فوکوسهای چپ و راست رو انتخاب کرد. در ضمن قفل فوکوس هم برای همین مواقع هست.
البته منظورم این نبود که 9 نقطه فوکوس چیز بدیه!!!
دوست عزیز خیال نکن که من از d40 طرفداری میکنم. اگه پست سوم این تاپیک رو خونده باشید ، نوشته بودم که بدنه A200 از D40 سرتره.
ولی همه چیز یعنی بدنه؟؟؟؟
کسی که dslr میخره باید بفکر لنز و فلش و ... هم باشه.
باید بفکر خرابی شارژر و باتری و ..... هم باشه.
بنظر شما چند مغازه هستن که لوازم دوربینهای سری آلفا رو دارن؟؟؟
آیا تمام افراد این فروم در تهران زندگی میکنن و به نمایندگی ها دسترسی دارن؟؟؟
آیا نمایندگی ها مسئولیتی در برابر مشتری حس میکنن و لنزها و لوازم مورد نیاز رو دارن؟؟؟؟
نه دوست عزیز.
پس آدم مجبوره که نکته های زیادی رو در نظر بگیره و بعدا خریدش رو انجام بده.
خیلی از لنزها و لوازم جانبی دو برند قدیمی کانن و نیکون هم در شهرستانها پیدا نمیشه. چه برسه به لوازم دوربینهای سونی که تازه اومده.
پست شماره 44 این تاپیک رو هم بخونید ، بدک نیست:
کد:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=2740
دوست عزیز چند روز قبل به سراغ نمایندگی نیکونگرش در شیراز رفتم. باور نمیکنی اگه بگم ریموت d60 که با d40 و d40x و d80 یکی هست رو نداشت و گفت که گیر نمیاد!!!!
سراغ لنز 300-70 و 200 -55 رو گرفتم.
ولی بهم جواب داد که ما فقط سفارش میگیریم!!!! شما باید بری مشخصات و عکس لنز رو تو اینترنت پیدا کنی و اگه خواستی سفارش بدی و پولشو پرداخت کنی تا برات بیارم!!!!!
چند تا مغازه دیگه هم رفتم که حال و روزشون بهتر از نمایندگی نبود.
-
من فکر می کنم مهمترین مساله همان است که فرهادخان هم به آن اشاره کرده اند یعنی لنزها. من خودم اگر امروز قصد خرید داشته باشم اول لنزهایم را انتخاب می کنم و بعد سعی می کنم بهترین بدنه را انتخاب کنم.
اما امیرجان فکر نمی کنم تصور شما از سونی و خدمات و قطعات آن صحیح باشد. من خودم دل پری از سونی خاورمیانه دارم اما معنایش این نیست که مثلاً کنون و نیکون و وارد کنندگان و فروشندگان آنها(در ایران) بهتر هستند. دست کم سونی نمایندگی در هر استان دارد که در بدترین حالت از شما سفارش می گیرد و چند روز بعد قطعه مورد نیاز را تحویلتان می دهند اما در مورد برندهای دیگر چون نمایندگی درست و حسابی وجود ندارد وضع متفاوت است و ممکن است اصلاً موفق به خرید چیزی که دنبال آن هستید نشوید. در واقع از این جهت من فکر نمی کنم نیکون مزیتی داشته باشد...
-
با سلام به عزیزان
بنده تمامی پستها رو خوندم و استفاده بردم البته بعضی از دوستان خیلی احساسی برخورد کردند و خوب کار را کمی
دشوارمی کند البته بنده با این دو دوربین کار کرده ام با a200 کمتر در حد یک هفته و تجروبیاتی هم با کنون 400 و 350
هم داشته ام باید عرض کنم که در این رنج entry level امکان ندارد که یک مدل را برتر از مدلهای دیگه به طور محض بدونیم و تقریبا 95% خروجی های مشابه دارند و عملکرد بدنه ها یکی است (البته نظر شخصی بنده از تجربیات شخصی)و برتری را در این رنج لنزها به وجود می اورند.
در خصوص a200 باید بگم که هند گریپش با سایز دستهای من که معمولیه خوب بود و ویزور عالی داردکه از نیکون کمتر نیست و شاید در ویزور برتر هم باشه
در مورد 9 نقطه فکوس به نظر من برتری محسوب می شود ولی عرض کنم که 3 نقطه بودن نیکون ضعف نیست .
برتری سونی در فکوس فقط در سوژه های متحرک چرا محسوس است در تستی با دوستان از یک خودرو با سرعت 40
کیلومتر با هم شات زدیم که از هز 10 شات در سونی 6 شات در فکوس عالی و بقیه خارج بود ولی در نیکون 4 شات وضوح عالی بود
البته در خصوص خروجی عکسها باید عرض کنم که بنده جزئییات نیکون و رنگهارو بیشتر می پسندم البته این مورو کاملا مثل انتخاب رنگ ماشین شخصی است ولی اگر به سایتها هم مراجعه کنید در مورد کیفیت عکسهای d40
خیلی تعریف کردن و بنظر من هم همینطور است ولی خیلی کم است.
در مورد 6 مگ بودن هم باید عرض کنم که خودم بالای 5000 سات عکس گرفتم که شاید تا حالا 300-400 تاظاهر شده
که 6 تا 35*40 بوده ولی باز میگم بوده که برای من هم باعث شک و دو دلی برای انتخاب است و اگر این کوچولو با 8 مگاپیکسل عرضه می شد خیلی حال می داد در کل دوست عزیز شما هر کدام رو انتخاب کنید چیز زیادی از دیگری نه بدست میاری و نه از دست می دی و در این رنج باید بیشتر دنبال لنزها و قیمت آنها باشی البته بدور از احساسی
شدن زیاد