خرید canon 450 dو لنز Sigma 30mm F1.4 EX DC HSM
با سلام
من قصد خرید canon 450 d بدون لنز کیت و لنز Sigma 30mm F1.4 EX DC HSM را دارم دلیلش هم اینه که بیشتر قصد من عکاسی توی محیط indoor است و بدون فلش و نور کم توی سایت photo.net این لنز رو توصیه کرده بودند .
بیشتر نیاز من عکاسی خانوادگی و... است احتیاج به لنز تله و غیره هم ندارم بیشتر برای استفاده روزمره با قابلبت عکاسی در محیط کم نور بدون فلش میخوام در ضمن لنز کیت دوربین رو هم نمیخوام بگیرم تا کمی ارزونتر بشه به نظر شما انتخاب درستیه یا نه؟
ممنون
پاسخ: خرید canon 450 dو لنز Sigma 30mm F1.4 EX DC HSM
سلام بر شما دوست خوب:
یک انتخابی خاص که حتما تمامی موارد جانبی آنرا در نظر گرفته اید...
یک سوال:
قیمت این مجموعه برایتان چقدر تمام خواهد شد؟
لنز Sigma 30mm F1.4 EX DC HSM حدودا ۴۱۵۰۰۰ تومان و خود بدنه ۴۵۰ d حدود ۶۴۰۰۰۰ تومان که سرجمع با چومه و غیره ۱۰۰۰۰۰۰ میشه .
تنها نکته ای که منو کمی نگران میکنه اینه که توی سایتهای خارجی از هر چند نفر یکی مشکل کالیبرااسیون داشته لنز روی جلوتر یا عقبتر از سوژه فکوس میکرده و مجبور شدن اونو برای کالیبراسیون به شرکت سیگما برگردونن حالا نمیدونم اگه لنزی که من بخرم همچین مشکلی داشته باشه شرکت کارانتی کننده مشکلشو رفع میکنه یا نه؟
ممنون
البته این را توجه داشته باشید که با این لنز پرتره های زیبایی نمیتوانید بگیرید . (بدلیل زیاد واید بودن ) برای این کار
همچنین اگر تعداد زیادی افراد در یک اطاق کوچک باشید هم نمیتوانید از همه شان عکس بگیرید ( بدلیل کم واید بودن ! ) برای این کار
پیشنهاد من این است که یک لنز زوم و یک فلاش قوی بخرید و اگر از تخت شدن تصاویر خوشتان نمی آید میتوانید سر آن را به سمت سقف هدف بگیرید. معمولا نتایج قابل قبولی دارد.
ممنون از توجه شما دوستان
حقیقت قضیه اینه که من قبلا با یه دوربین ۳۵۰d با لنز ۱۸-۵۵ کیت اون عکاسی کردم توی نور روز خوبه ولی جایی که نور کم باشه اصلا خوب نیست چون دیاف بسته ای داره مجبور بودم سرعتو کم کنم که خوب سوژه اکه تکون میخورد عکس خراب میشد یه کم هم اگه زمان نور دهی زیاد بشه عکسا آجری رنگ در میاد که نمیدونم به خاطر چیه ولی ده این علت دنبال لنزی بودم که دیاف بازی داشته باشه و لنزهای زوم با دیاف باز خیلی گرونه برای همین هم من فکر کردم این لنز رو بگیرم که هم بتونم از مزایای دیاف باز اپن بهرمند بشم هم هزینه معقولی داشته باشه و هم فاصله مانونی نرمالی داره و برای کارهای روزمره مناسب باشه .
با این حال من یه لنز برای مصارف عمومی میخوام نه مصارف خاص اینجور که شما میفرمایید یه کم من مردد شدم.
اینجا رو ببینید نمونه عکساش هم بد نیست
کد HTML:
http://www.flickr.com/photos/tranq72/2921573728/in/set-72157603743188746/
http://photo.net/equipment/canon/
http://www.pbase.com/cameras/sigma/30_14_ex_dc_hsm
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fkh
با سلام
من قصد خرید canon 450 d بدون لنز کیت و لنز Sigma 30mm F1.4 EX DC HSM را دارم دلیلش هم اینه که بیشتر قصد من عکاسی توی محیط indoor است و بدون فلش و نور کم توی سایت photo.net این لنز رو توصیه کرده بودند .
بیشتر نیاز من عکاسی خانوادگی و... است احتیاج به لنز تله و غیره هم ندارم بیشتر برای استفاده روزمره با قابلبت عکاسی در محیط کم نور بدون فلش میخوام در ضمن لنز کیت دوربین رو هم نمیخوام بگیرم تا کمی ارزونتر بشه به نظر شما انتخاب درستیه یا نه؟
ممنون
سلام
این لنز برای عکاسی نجومی مناسب است و من همین لنز رو با دوربین 350 دی استفاده میکنم برای عکاسی
واید هم خوب است با توجه به 30 ضرب در 1.6 دوربین کراپ دار مساوی 48 میلیمتر میشود و کاربرد خوبی خواهد داشت
سلام
حيف اين 55-18 IS نيست كه به قيمت مفت به فروشنده ها بدهيد؟ :(
450D را با لنز كيتش بگيريد، اگر راضيتان نكرد، يك 50 اف 1.8 هم به قيمت حدود 120 تومان بخريد و لذت ببريد.
:)
بسیار ترکیب خوبیه. لنز از شارپترین لنزهای سیگما است و فاصله کانونی نرمال اکثر مواقع کارتون رو راه میاندازه. قدیم هم روی دوربینهای آنالوگ خانگی معمولا فقط یک لنز ۵۰ بود. مشکل چندانی هم پیش نمیاومد.
برای مشکل Back Focusing یا Front Focusing هم موقع خرید از این تست استفاده کنید.
کد:
http://focustestchart.com/focus21.pdf
بالاخره 450 دی+ 30 میلیمتر را خریدید؟ راضی هستید؟ مشکل فوکوس ندارید؟
بعضی ها می گند این لنز 90 درصد اوقات روی دوربینشونه.آیا میشه با همین یک لنز زندگی کرد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nima13195
بالاخره 450 دی+ 30 میلیمتر را خریدید؟ راضی هستید؟ مشکل فوکوس ندارید؟
بعضی ها می گند این لنز 90 درصد اوقات روی دوربینشونه.آیا میشه با همین یک لنز زندگی کرد؟
خیلی ها بوده اند ( در تاریخ ) که اینطور زندگی کرده اند و موفق بوده اند و بسیار مشهور شده اند.مثل برسون و ...
اما...
همه برسون نمی شوند و همه دید او را ندارند و همه لحظه قطعی را نمی شناسند.
پس اگر برسون نشوید شاید یک زندگی تک بعدی را تجربه کنید.یک زندگی که فقط یک زاویه دید دارد.
پس با همین یک لنز زندگی کردن احتمالا سخت است.