Olympus SP-570 Ultra Zoom یا Sony H50
سلام
قصد خريد دوربين دارم بين اين دو مدل گير كردم Olympus SP-570 Ultra Zoom یا Sony H50. ميخوام در شب عكسهاي خوبي بندازه .لرزش گير قوي داشته باشه .از صحنه هاي متحرك خوب عكس بگيره .يكي از مواردي كه المپيوس نظرم رو جلب كرده عکس پانوراما يا 180 درجه در خود دوربين بدون استفاده از کامپيوتره كه فكر مي كنم سوني اين قابليت رو نداره . ولي خوب مشكل المپيوس اينه كه موقع فيلمبرداري نميشه زوم كرد .لطفا راهنمايي كنيد كدوم از دوربينها بهتره ؟ در ضمن اعضاي خانواده هم بتونن راحت و بدون دردسر عكس بگيرن . با تشكر
پاسخ: Olympus SP-570 Ultra Zoom یا Sony H50
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dotcom
سلام
قصد خريد دوربين دارم بين اين دو مدل گير كردم Olympus SP-570 Ultra Zoom یا Sony H50. ميخوام در شب عكسهاي خوبي بندازه .لرزش گير قوي داشته باشه .از صحنه هاي متحرك خوب عكس بگيره .يكي از مواردي كه المپيوس نظرم رو جلب كرده عکس پانوراما يا 180 درجه در خود دوربين بدون استفاده از کامپيوتره كه فكر مي كنم سوني اين قابليت رو نداره . ولي خوب مشكل المپيوس اينه كه موقع فيلمبرداري نميشه زوم كرد .لطفا راهنمايي كنيد كدوم از دوربينها بهتره ؟ در ضمن اعضاي خانواده هم بتونن راحت و بدون دردسر عكس بگيرن . با تشكر
به نظر من رو canon SX10 IS هم فکر کن(40-50 تومن از اولیمپوس گرونتره!)
این هم یه ریویوی کامل ازش:
http://www.cameralabs.com/reviews/Ca...rShot_SX10_IS/
از لحاظ بودجه مشكل دارم .نهايتا مي خواستم تا 400 هزينه كنم ولي خوب آيا 60 هزار تومان ارزش خريد canon رو نسبت به sonyh50 يا olympus 750uz داره ؟ . المپيوس 425 هزار تومن و سوني هم 410 هزار تومنه. قيمت canon حدود 480 هزار تومنه. اين مشخصه عكاسي پانوراما و لرزه گير دو مرحله ايه المپيوس بد جوري رفته تو مخم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dotcom
از لحاظ بودجه مشكل دارم .نهايتا مي خواستم تا 400 هزينه كنم ولي خوب آيا 60 هزار تومان ارزش خريد canon رو نسبت به sonyh50 يا olympus 750uz داره ؟ . المپيوس 425 هزار تومن و سوني هم 410 هزار تومنه. قيمت canon حدود 480 هزار تومنه. اين مشخصه عكاسي پانوراما و لرزه گير دو مرحله ايه المپيوس بد جوري رفته تو مخم ...
کلا اگه بخوای این سری دوبین های سونی رو با المپوس مقایسه کنی، المپوس سرتره، به سایت های پری ویو سر بزن و مقایسه این دو مدل رو نگاه کن
من شخصا 570 را توصیه می کنم به دلیل کیفیت عکس هاش، طراحی خوب، زوم بالا، فلاش قوی، زوم رینگی
تازه 570 باتری قلمی می خوره که خودش یک مزیته، یکی از دوستان sony W80 داشت باتری آن را 36 هزار تومن قیمت گرفته بود، اما 4 عدد باتری قلمی مرغوب شارژی 10-12 هزار تومان بیشتر نیست هیچ موقع هم تولیدش متوقف نمی شه و همه جا یافت می شه
570 رو از کجا قیمت داری 425 تومن!! فکر کنم 405 تومن بشه گیر آورد اگه خواستی تو پیغام خصوصی آدرس یک جا بهت می دم یک قیمت از آنجا هم بگیر (تهران)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dotcom
... اين مشخصه عكاسي پانوراما و لرزه گير دو مرحله ايه المپيوس بد جوري رفته تو مخم ...
دوربينهاي كنن هم عكاسي پانوراما دارند (و يكي از بهترين و دقيقترين نرم افزارهاي ساخت پانوراما را هم به همراه دوربين ارايه ميدهند) و هم لرزشگير خوب (لرزشگير 2 مرحله اي تركيبي از لرزشگير عادي (اپتيكال) + بالا بردن ايزو است و فرق خاصي با لرزشگيرهاي يك مرحله اي ندارد و بيشتر يك كار تبليغاتي است).
پس با اين حساب بايد بين المپيوس و canon يكي رو انتخاب كنم . راستي كيفيت فيلمبرداريهاشون هم خوب هست ؟ باطريهاي canon چطور هستن ؟
قيمت ها رو از سايتهايي مثل ديجي كالا، رايانه ، كمز شاب و ... پيدا كردم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dotcom
پس با اين حساب بايد بين المپيوس و canon يكي رو انتخاب كنم . راستي كيفيت فيلمبرداريهاشون هم خوب هست ؟ باطريهاي canon چطور هستن ؟
قيمت ها رو از سايتهايي مثل ديجي كالا، رايانه ، كمز شاب و ... پيدا كردم .
کلا این فیلم برداری این دوربین ها هر کدومشون یک ایرادی داره
مثلا 570 در حین فیلبرداری نمیشه زوم کرد یا تا اوجایی که یادم می یاد canon S5 در حین فیلم برداری زوم می کرد اما صدای موتور زوم روی فیلم هم ضبط می شد!!
کانون ها اکثر باتری قلمی می خورن کیفین باتری به انتخاب شما داره
قیمت های سایت های بالا به طور حدودی خوبن در اکثر مواقع می توان 20 تا 30 تومان ارزان تر در فروشگاه با انصاف در سطح شهر (تهران) دوربین ها را پیدا کرد البته باید جستجو کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
دوربينهاي كنن هم عكاسي پانوراما دارند (و يكي از بهترين و دقيقترين نرم افزارهاي ساخت پانوراما را هم به همراه دوربين ارايه ميدهند) و هم لرزشگير خوب (لرزشگير 2 مرحله اي تركيبي از لرزشگير عادي (اپتيكال) + بالا بردن ايزو است و فرق خاصي با لرزشگيرهاي يك مرحله اي ندارد و بيشتر يك كار تبليغاتي است).
درسته
عکس های پاناروما خوب رو بهتره داخل کامپیوتر ساخت
دوریبن SP570UZ رو مد پاناروما 3 تا عکس می گیره و اونها داخل خود دوربیت به هم می چسبونه که در این کار خوب عمل نمی کنه (شکاق بین عکس ها خوب روی هم منطبق نمی شن) ولی واسه پاناروهایی که براتوت مهم نیستن خوبه، با توجه به اینکه خیلی سریع و بدون کامپیوتر انجام میشه
اگه 570 گرفتین می تونین از تنظیمات پانارومای در حالت ترکیب در کامپیوتر استفاده کنید و با نرم افزار همراه دوبین اونه را به هم بچسبانید
راستی این پست را هم بخوانید:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=6297
يه مساله مهم ديگه اي كه وجود داره مي خوام اعضاي خانواده بتونن بدون دردسر عكس بگيرن.بزارن روي حالت auto خيلي راحت عكسهاشون رو بدون نويز و با كيفيت عاليو بدون هيچ تنظيم خاصي در فضاي داخل يا خارج بگيرن.نميدونم كدوم از اين مدلها كار كردشون براي افراد مبتدي راحت تره و اذيت نميكنه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dotcom
يه مساله مهم ديگه اي كه وجود داره مي خوام اعضاي خانواده بتونن بدون دردسر عكس بگيرن.بزارن روي حالت auto خيلي راحت عكسهاشون رو بدون نويز و با كيفيت عاليو بدون هيچ تنظيم خاصي در فضاي داخل يا خارج بگيرن.نميدونم كدوم از اين مدلها كار كردشون براي افراد مبتدي راحت تره و اذيت نميكنه ؟
570 تو مد اتو عکس های قابل قبولی می اندازه اما در شب و در محیط خانه (محیطی که اکثر کاربر های خانگی در آن کار می کنند) بهتر است از مد P استفاده شود و فقط تنظیمات وایت بالانس آن را دستکاری کرد (بقیه تنظیمات در همان حالت پیشفرض خوب است) این جوری عکس های بهتری نسبت به مد اتو خواهیم داشت
در کل اکثر دوربین ها در مد اتوماتیک کار راه انداز هستند :)
سلام
بعد از تحقیق بسیار بالاخره h50 را خرید کردم ولی در مقایسه با مدلh7 که مال دوستم بود کیفیت h50 را خیلی پایین می بینم اکثر عکسها تار و کدر و در بیشتر مواقع قرمزی در عکس مشاهده می شود که در مدل h7 اصلا چنین وضعیتی نداره
با توجه به اینکه در محیط ها و حالت های مختلف عکس گرفتم ولی نمیدانم با اینکه h50 مدل بالاتری نسبت به h7 است چرا اینقدر کیفیتش بده لطفا راهنمایی کنید که آیا h50 شگرد خاصی برای گرفتن عکس دارد یا...
دوست عزیز شاید شما باید به این تاپیک مراجعه و سوالات خود رو بیان کنید
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=6581