پاسخ: Nikon D60 يا Canon 400d
سلام
تراز سفيدي تو D60 ضعيف كار ميكنه؟ :cool:
اول اينكه چنين نيست!
دوم ؛ در هر دوربيني در صورت قرار گيري در شرايط نامناسب نوري كه منجر به تشخيص اشتباه تراز سفيدي در دوربين شود، گزينه اي براي تنظيم دقيق آن وجود دارد.
سوم؛ اگر RAW بگيريد، ديگر هيچ مشكلي وجود ندارد.
چهارم؛ تاكيد مجدد روي بند اول !! :biggrin:
و اما مقايسه بين اين دو مدل.... از آنجاييكه قبلا" تاپيكي براي مقايسه D60 با 1000D وجود دارد (و در قسمتي از آن نيز پاي 400D به ميان آمده) توصيه ميكنم آن تاپيك را بخوانيد (مطمئن باشيد راهي سريعتر و كاملتر وجود ندارد) :
Sony A200 یا Canon 1000D يا Nikon D60
ممنون دوست عزيز... اون تايپيك رو خوندم بيشتر گيج شدم... اگه ميشه يه كم واضح تر بيان كنيد
يه سوال ديگه RAW چيه و چه كاربردي در دوربين داره؟؟اين دو مدل RAW وجود دارد و اينكه چرا DigiKala به وجود تراز سفيدي ظعيف از معايب اين دوربين ياد كرده؟؟
با سلام
توي اون تاپيك---
خلاصه اينكه تا اونجائيكه من يادم مياد در يك سايت معتبر دي 60 از 1000 دي يه مختصري بهتر عمل كرده بود ديگه مدل پائين تراش جاي خودشو داره البته در مقابل 1000 دي هم مزيت هاي كوچكتري داشتش آهان پيداش كردم
کد:
http://www.digitalreview.ca/content/Nikon-D60-Compared-to-Canon-Rebel-XS-1000D.shtml
برنخوره ها!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
azarigh
با سلام
توي اون تاپيك---
خلاصه اينكه تا اونجائيكه من يادم مياد در يك سايت معتبر دي 60 از 1000 دي يه مختصري بهتر عمل كرده بود ديگه مدل پائين تراش جاي خودشو داره البته در مقابل 1000 دي هم مزيت هاي كوچكتري داشتش آهان پيداش كردم
کد:
http://www.digitalreview.ca/content/Nikon-D60-Compared-to-Canon-Rebel-XS-1000D.shtml
برنخوره ها!
اگه ميشه يكم بازتر كنيد مباحثتون رو همه ميان و لينك ميدن اما در مورد معايب و مزايا چيزي نمي گن!
در ضمن يه سوال ديگم دارم ايني كه تو ايران ميدن با لنز مثلا 18-55 VR براي نيكون هست و به قيمت 600 تومن؟؟
مثلا اين سايت :
البته مقايسه اين دو دوربين اينجا هم هست اما دوست دارم دوستان تجربي نظر بدن:
http://www.dpreview.com/reviews/nikond60/page24.asp
يه نگاهي هم به اين دو عكس بندازيد:
كنون رنگ بنديش بهتره اما نيكون طبيعي تر ... حالا اگه اشتباهي تو گفتار منه شما اصلاح كنيد..
دوستان اگه ميشه به اين تايپيك هم سر بزنيد!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moh3en
دوستان اگه ميشه به اين تايپيك هم سر بزنيد!!!
یکی از علت هاش اینه که در مورد مقایسه این رده از دوربین ها بسیار بحث شده اگه تایپیک های مقایسه رو یه نگاه مینداختید متوجه می شدید.
حالا من از شما یک سوال دارم و اون اینه : چرا 400D،
دوربینی که ساختش به دوسال پیش برمیگرده.... یک وقت اشتباه برداشت نکنید . منظورم این نیست که دوربین بدیه یا مشکل داره خیر منظورم اینه که با ساخت مدل های جدید تر و ارزان تر خرید این دوربین چندان منطقی به نظر نمیرسه این موضوع در اون تایپیکی که شما خواندید و بیشتر گیج شدید هم اشاره شده (نمیدونم اون تایپیک رو کامل و بادقت خواندید یا نه)
حالا شما دلایل خودتون رو در مورد 400D بفرمایید تا وارد بحث و مقایسه دو دوربین بشیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
skala
یکی از علت هاش اینه که در مورد مقایسه این رده از دوربین ها بسیار بحث شده اگه تایپیک های مقایسه رو یه نگاه مینداختید متوجه می شدید.
حالا من از شما یک سوال دارم و اون اینه : چرا 400D،
دوربینی که ساختش به دوسال پیش برمیگرده.... یک وقت اشتباه برداشت نکنید . منظورم این نیست که دوربین بدیه یا مشکل داره خیر منظورم اینه که با ساخت مدل های جدید تر و ارزان تر خرید این دوربین چندان منطقی به نظر نمیرسه این موضوع در اون تایپیکی که شما خواندید و بیشتر گیج شدید هم اشاره شده (نمیدونم اون تایپیک رو کامل و بادقت خواندید یا نه)
حالا شما دلایل خودتون رو در مورد 400D بفرمایید تا وارد بحث و مقایسه دو دوربین بشیم.
اول ازت ممنونم كه تو اين بحث شركت كرديد! دليل انتخابم براي اين مدل كنون اين بود كه اين دوربين از 1 سال پيش مد نظرم بود با توجه به مشخصاتي داشت و نمونه عكس هاي كه ازش ديده بودم دوم از برند كنون بيشتر خوشم مياد تا نيكون!
اما با توجه به راهنمايي دوستمون و شما اون تايپيك رو خوندم كه آخر سر رسيدن به 1000d كنون يه جورايي تايپيك منحرف شد...
اما اين برند نيكون و نمونه عكس هاي كه ديدم و امكانات جانبي مدنظرم شده واسه همين به شك افتادم... كه كنون 2 سال پيش رو انتخاب كنم يا نيكوني كه براي 2008 هست و دوربين جديد و امكانات جديدي داره با توجه به اينكه از لنز جديد كنون VR استفاده ميشه ... اما ظعيف عمل كردن تراز سفيدي و نبود موتور فوكس اگه اشتباه مي كنم دوستان اصلاح كنن!! ( چون تو سايتي خوندم عدم قرار گيري موتور فوكس در بدنه دوربين) در جايي هم از فوكس عالي و سريع جز مزاياي دوربين ذكر شده بود!
و اما برسيم به آخرين انتخاب كه دوستمون تو اون تايپيك بهش رسيد يعني canon 1000d اين دوربين اگه بالاتر از 400d باشه كمتر كه نيست؟! درسته؟ اخه بعضي چيزا نمي دونم شما چقدر قبول داريد يه مثلا از گوشي بزنم:
مثلا K800 سوني خيلي معروف شده و فرا گير اما K810 در حالي كه مشخصات يكي و شايد بهتري داشت ازش زياد استقبال نشد و كاربر بيشتر بدليل اينكه اين گوشي تو review سايت هاي مختلف جز بهترين ها بود انتخاب كرد
منم به همين دليل سراغ مدل 1000d نرفتم چون بعد 400d كنون 450d معرفي كرد! يعني ادامه راه دوربين خوب 350d و 400d ... حالا نظر شما و ساير دوستان چيه؟
خوشحال ميشم منو راهنمايي كنيد :::love2:::
راستي يه سوال ديگه خيلي از دوستان وقتي اين دوربين هاي يعني 400d و 350d خريدند سريع دنبال لنز رفتند يعني اينقدر لنز اين دوربين خوب عمل نمي كنه كه بايد يه لنز جديد خريد؟
نقل قول:
راستي يه سوال ديگه خيلي از دوستان وقتي اين دوربين هاي يعني 400d و 350d خريدند سريع دنبال لنز رفتند يعني اينقدر لنز اين دوربين خوب عمل نمي كنه كه بايد يه لنز جديد خريد؟
توی این تایپیک توضیحات خوبی در مورد 55-18 IS داده شده و البته تا حدودی هم با 55-18 معمولی مقایسه شده احتمالن با خواندن اون جوابتون رو خواهید گرفت.
در مورد انتخاب بین 1000دی و 450 دی باید بگم که من خودم برای انتخابم معیارهایی داشتم (مثلا مگاپیکسل بیشتر و نیم اینچLCD بزرگتر برای من مساوی بود با دور ریختن پول (برای خیلی ها اینجور نیست) . بدون اغراق کار من رو یک دوربین 5 مگا پیکسلی هم راه می انداخت، و نیم اینچ LCD بزرگتر هم باعث گرفتن عکس های بهتر نمی شد!
خروجی D60 ، 1000D و 450D چندان با هم تفاوتی ندارند می توانید بر اساس علاقه و نوع تجهیزاتی که در آینده استفاده خواهید کرد انتخاب کنید.
مقایسه سه دوربین در dxomark
[IMG]http://i42.*******.com/21l0nie.png[/IMG]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
skala
توی این
تایپیک توضیحات خوبی در مورد 55-18 IS داده شده و البته تا حدودی هم با 55-18 معمولی مقایسه شده احتمالن با خواندن اون جوابتون رو خواهید گرفت.
در مورد انتخاب بین 1000دی و 450 دی باید بگم که من خودم برای انتخابم معیارهایی داشتم (مثلا مگاپیکسل بیشتر و نیم اینچLCD بزرگتر برای من مساوی بود با دور ریختن پول (برای خیلی ها اینجور نیست) . بدون اغراق کار من رو یک دوربین 5 مگا پیکسلی هم راه می انداخت، و نیم اینچ LCD بزرگتر هم باعث گرفتن عکس های بهتر نمی شد!
خروجی D60 ، 1000D و 450D چندان با هم تفاوتی ندارند می توانید بر اساس علاقه و نوع تجهیزاتی که در آینده استفاده خواهید کرد انتخاب کنید.
مقایسه سه دوربین در dxomark
[IMG]http://i42.*******.com/21l0nie.png[/IMG]
ممنون از راهنماييت منم زياد اهميت نمي دم LCD يكم بزرگتر باشه يا اينكه مگاپيكسل بيشتر باشه...
شما بيشتر به اين دو برند پرداختيد... نظرتون رو در مورد D60 نگفتيد! فعلن انتخابم رو 1000d هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moh3en
اما اين برند نيكون و نمونه عكس هاي كه ديدم و امكانات جانبي مدنظرم شده واسه همين به شك افتادم... كه كنون 2 سال پيش رو انتخاب كنم يا نيكوني كه براي 2008 هست و دوربين جديد و امكانات جديدي داره با توجه به اينكه از لنز جديد كنون VR استفاده ميشه ... اما ظعيف عمل كردن تراز سفيدي و نبود موتور فوكس اگه اشتباه مي كنم دوستان اصلاح كنن!! ( چون تو سايتي خوندم عدم قرار گيري موتور فوكس در بدنه دوربين) در جايي هم از فوكس عالي و سريع جز مزاياي دوربين ذكر شده بود!
سلام؛
1- سال ساخت را خيلي ملاك قرار ندهيد. تنها مزيت آن قرار گرفتن بعضي امكانات جديد است كه بايد ديد آيا براي استفاده شما كارايي دارد و يا خير. (مثلا Live View)
2-در مورد ضعف عملكرد تراز سفيدي، مشكل همه دوربينهاي ديجيتال است (البته در برخي مدلها كمتر و در برخي بيشتر) اما راه حل دارد و آن هم استفاده از فرمت خام است.
3-در مورد موتور فكوس هم، سياست جديد نيكون در دوربينهاي SLR اين رده است كه البته مشكلي هم نيست؛ چون تمامي لنزهاي جديد نيكون خود داراي موتور هستند و گمان نمي كنم شما لنزهاي قديمي تر نيكون را داشته باشيد.
4-شما مي توانيد موارد ديگري را نيز مطرح كنيد مثلا فكوس سهنقطهاي D60 در مقابل 9 نقطه اي 450d و يا عدم وجود Live View در D60
5-در مورد لنزهاي موجود هر دو برند نيز تحقيق كنيد. چون مسلما شما در آينده نزديك نياز به خريد لنزهاي ديگري خواهيد داشت و بايد ببينيد لنزهاي متناسب با كاركرد شما (و بودجه شما) در كدام برند مناسب تر و در دسترس تر خواهد بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pooyan
سلام؛
1- سال ساخت را خيلي ملاك قرار ندهيد. تنها مزيت آن قرار گرفتن بعضي امكانات جديد است كه بايد ديد آيا براي استفاده شما كارايي دارد و يا خير. (مثلا Live View)
2-در مورد ضعف عملكرد تراز سفيدي، مشكل همه دوربينهاي ديجيتال است (البته در برخي مدلها كمتر و در برخي بيشتر) اما راه حل دارد و آن هم استفاده از فرمت خام است.
3-در مورد موتور فكوس هم، سياست جديد نيكون در دوربينهاي SLR اين رده است كه البته مشكلي هم نيست؛ چون تمامي لنزهاي جديد نيكون خود داراي موتور هستند و گمان نمي كنم شما لنزهاي قديمي تر نيكون را داشته باشيد.
4-شما مي توانيد موارد ديگري را نيز مطرح كنيد مثلا فكوس سهنقطهاي D60 در مقابل 9 نقطه اي 450d و يا عدم وجود Live View در D60
5-در مورد لنزهاي موجود هر دو برند نيز تحقيق كنيد. چون مسلما شما در آينده نزديك نياز به خريد لنزهاي ديگري خواهيد داشت و بايد ببينيد لنزهاي متناسب با كاركرد شما (و بودجه شما) در كدام برند مناسب تر و در دسترس تر خواهد بود.
ممنون از اينكه تو اين بحث شركت كرديد :::love2:::
در مورد اول خوب Live View يكي از پارامترهاي مهم دوربين عكاسي SLR امروز لقب گرفته كه هيچ يك از انتخاب هاي من اين قابليت رو ندارند به جز مدل 1000d كه يكي از دوستان پيشنهاد كرد.. من دقيقا منظور Live view رو نفهميدم يعني چه؟! آيا منظور همون تصوير زنده منظره يا شخصي هست كه در حال ديدن هستيم از داخل لنز دوربين و اين تصوير روي LCD هم نمايش ميده؟
در مورد فكوس نيكون با 450d اين دو دوربين اصلن تو يه رده نيستند و چيزي حدود 170 تومن با هم اختلاف قيمت دارند
در مورد لنز بايد هم اين جور كه پرسيدم نيكون لنزهاي خوب و كارآمدي در رنج قيمت پايين داره!
مطلبي كه بايد بهش اشاره كنم انگار يكي از سياست هاي نيكون عدم Live View در دوربين هاش هست حتي مدل D90 هم اين قابليت رو پشتيباني نمي كنه
من امروز فردا ميرم بخرم نيكون دي 60 اما تا اونجاي كه پرسيدم نيكون دي 60 با لنز 18-200 چيزي حدود 700 تومنه كه لنز خوبي هم هست تو اين رده اما كنون تو اين رده لنز خوبي نداره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moh3en
من امروز فردا ميرم بخرم نيكون دي 60 اما تا اونجاي كه پرسيدم نيكون دي 60 با لنز 18-200 چيزي حدود 700 تومنه كه لنز خوبي هم هست تو اين رده اما كنون تو اين رده لنز خوبي نداره؟
سلام؛
دوست عزيز 700تومان فقط قيمت 18-200 است و با بدنه D60 حدود 1200 براتون آب ميخوره. تو اين رنج قيمت چرا به كيت D90 فكر نميكنيد. كنون هم 18-200 داره كه بايد چيزي حدود 650 باشه.
نقل قول:
مطلبي كه بايد بهش اشاره كنم انگار يكي از سياست هاي نيكون عدم Live View در دوربين هاش هست حتي مدل D90 هم اين قابليت رو پشتيباني نمي كنه
D90 دارای Live View است.
ممکن توضیح بدید چه دلایلی باعث شده D60 رو انتخاب کنید؟
واقعا برام سواله
مثلا 1000D چرا نه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mreza1001
ممکن توضیح بدید چه دلایلی باعث شده D60 رو انتخاب کنید؟
واقعا برام سواله
مثلا 1000D چرا نه؟
خوب با توجه به اينكه يكي از دوستان گفتن مهم مشخصات دوربين نيست بايد اينم در نظر بگيريد كه در آينده اگه بخوايد يه لنز خوب و كارامد بگيريد از عهده هزينه اش بر ميايد به طور مثال گفتن 18-200 نيكون لنز خوب و كارامد و با قيمت مناسبي هست كه كنون تو اين رنج لنز خوب و كارامد نداره!!
راستش انتخاب اولم 400d بود كه تو بازار نيست و 450 چيزي نداره كه 200 تومن اضافه بدم براش!!
من بدنه با يه لنز 18-55 الان ميخرم تا بعد كه يه لنز ديگه بگيرم الان نمي تونم هزينه بدنه و لنز 18-200 باهم بدم!! به همين خاطر به لنز خودش اكتفا مي كنم!
نقل قول:
يكي از دوستان گفتن مهم مشخصات دوربين نيست
اين حرف بعضي جاها درسته؛ ولي در بعضي موارد كاملا اشتباه است. بيشتر بسته به كاربرد دارد.
نقل قول:
450 چيزي نداره كه 200 تومن اضافه بدم براش
نسبب به D60 نيكون و يا 400d كنون
نسبت به هر دو برتريهايي داره كه قيمت اون رو كاملا توجيه ميكنه.
نقل قول:
راستش انتخاب اولم 400d بود كه تو بازار نيست و 450 چيزي نداره كه 200 تومن اضافه بدم براش!!
D60 رو معمولا با 400D مقایسه می کنند. یه نگاهی بندازید!
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/nikond60/page22.asp
بدون اثبات می پذیریم که 450D از 400D توانایی بیشتری دارد (حالا کاری نداریم که شما به این توانایی نیاز داری و حاضری پولش رو بدی یا نه )
پس تا اینجا نتیجه می گیریم 450D > D60
از طرفی بین 1000D و 450D مقایسه می کنیم تا ببینیم کدام توانایی هاش بیشتره قیمت رو هم در نظر بگیرید
یا اگر حوصله نداشتین همین مقایسه اصلی رو بخونید : بازم به قیمت توجه کنید
اگر می خواهید عکاسی ورزشی انجام بدید در انتخاب ِD60 شک نکنید وگرنه به تعداد نقاط فوکوس توجه کنید که هر روز جلوی چشم آدمه اگر عکاسی با نوردهی بالا می کنید در انتخاب 1000D شک نکنید
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/canoneos1000d/page23.asp
به راحتی می تونید A200 رو هم وارد انتخاب ها کنید .از طرفی کیت آ200 70-18 هستش اما کفیت اوپتیکش کمتر از کنونه اگر بعدا می خواهید یه لنز بدون لرزه گیر بگیرید A200 انتخاب خوبیه چون لرزه گیر داخلی داره اما تو ایزو ی بالا نویز بیشتری نسبت به کنون خواهید داشت . توجه کنید که سنسور نیکون دی 60 مشابه آ200 سونی . . .
حالا بگذریم که برند های دیگه رو کسی تحویل نمی گیره. اولمپوس و پنتاکس هم تو این رده با قیمت مناسب بدنه های خوبی دارند
دوست عزیز عجله نکن. خودت تحقیق کن پرویو ها رو ببین و تصمیم بگیر
پ ن"
نقل قول:
گفتن 18-200 نيكون لنز خوب و كارامد و با قيمت مناسبي هست كه كنون تو اين رنج لنز خوب و كارامد نداره!!
دوستان کننی سکوت نکنید!:book:
نقل قول:
D60 رو معمولا با 400D مقایسه می کنند. یه نگاهی بندازید!
خوب منم از اين بابت گفتم چون 400D در بازار نيست سراغ D60 برم كه دوربين خوبي تو اين رده بود...
نقل قول:
اگر می خواهید عکاسی ورزشی انجام بدید در انتخاب ِD60 شک نکنید
استفاده من از دوربين يه استفاده كاملا شخصي هست بيشتر براي عكاسي منظره و طبيعت ميخوام!
خروجي اكثر اين دوربين ها در يك رده هست و سخت ميشه فهميد كدوم بهتره ... مگر قابليت هاي چون Live view كه فكر نكنم زياد مهم باشه براي انتخاب يه دوربين!!
شما بوديد 200 ميزاشتيد روي اين بودجه و كنون 450D ميخريديد يا اينكه نيكون D60 و 200 تومن اضافه رو براي خريد يه فلشر و مموري اينا استفاده ميكرديد؟
همانطور که خودتان هم به روشنی گفتید تمامی این دوربینها خروجی خوبی دارند و اختلاف اندکی با یکدیگر. شک نکنید که انتخاب هیچکدام از انها اشتباه نیست یعنی خرید هر یک از انها به حسرت نخریدن دیگری منتج نخواهد شد.
بحث تفاوتهای جزیی هم میتواند بی نهایت باشد و در انتها بدون نتیجه ای روشن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moh3en
ممنون از اينكه تو اين بحث شركت كرديد :::love2:::
در مورد اول خوب Live View يكي از پارامترهاي مهم دوربين عكاسي SLR امروز لقب گرفته كه هيچ يك از انتخاب هاي من اين قابليت رو ندارند به جز مدل 1000d كه يكي از دوستان پيشنهاد كرد.. من دقيقا منظور Live view رو نفهميدم يعني چه؟! آيا منظور همون تصوير زنده منظره يا شخصي هست كه در حال ديدن هستيم از داخل لنز دوربين و اين تصوير روي LCD هم نمايش ميده؟
در مورد فكوس نيكون با 450d اين دو دوربين اصلن تو يه رده نيستند و چيزي حدود 170 تومن با هم اختلاف قيمت دارند
در مورد لنز بايد هم اين جور كه پرسيدم نيكون لنزهاي خوب و كارآمدي در رنج قيمت پايين داره!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moh3en
خوب منم از اين بابت گفتم چون 400D در بازار نيست سراغ D60 برم كه دوربين خوبي تو اين رده بود...
استفاده من از دوربين يه استفاده كاملا شخصي هست بيشتر براي عكاسي منظره و طبيعت ميخوام!
خروجي اكثر اين دوربين ها در يك رده هست و سخت ميشه فهميد كدوم بهتره ... مگر قابليت هاي چون Live view كه فكر نكنم زياد مهم باشه براي انتخاب يه دوربين!!
شما بوديد 200 ميزاشتيد روي اين بودجه و كنون 450D ميخريديد يا اينكه نيكون D60 و 200 تومن اضافه رو براي خريد يه فلشر و مموري اينا استفاده ميكرديد؟
سلام
اول اینکه کنونD 400 در ناصر خسرو هر چند تا که بخواهی هست.ولی با آمدن دوربین های جدید تر و قیمتی که فروشندگان دندان گرد آنجا میگوند خریدش به هیچ عنوان منطقی نیست.
تفاوتهای کنونD 450 باD 1000بشرح زیر است.
---------------------
سنسور 12.2 مگاپیکسل ------------------- سنسور 10.1 مگاپیکسل
خروجی 14 بیت--------------------------- خروجی12 بیت
فکوس 9 نقطه ای------------------------- فکوس 7 نقطه ای
نور سنجی نقطه ای SPOT دارد------------------------- ندارد
سرعت عکاسی 3.5 فریم در ثانیه------------------------ سرعت عکاسی 3 فریم در ثانیه
ویو فایندر 87%--------------------------- ویو فایندر 81%
ال سی دی3 اینچ 230000پیکسل--------------------------- ال سی دی 2.5 اینچ 230000 پیکسل
قابلیت استفاده از باطری لیتیوم زمان دار ---------------------- این قابلیت را ندارد
استفاده از ریموت کنترل بیسیم------------------------- استفاده از ریموت کنترل عادی
ببین آیا این تفاوتها 200 هزار ارزش دارد یا نه . نظر شخصی من اینست که تنها تفاوت مهم خروجی 14 بیت و نور سنجی نقطه ای 450 است البته آنهم به چندین شرط دیگر وابسته است.در مورد نیکون D 60 هم نظری ندارم.
و همچنین قابلیت live view که 450 دارد و 400 ندارد.
این خودش به نظر من به تنهایی 200 تومان می ارزد.