كدام Canon Extender يا Sigma Apo Tele
من در انجمن جستجو كردم ولي متاسفانه در اين مورد چيزي پيدا نكرد مورد جستجو هم "Canon Extender "
به هر صورت اگر هست اين موضوع كه راهنمايي كنيد و اگر هم نيست دوستان راهنمايي كنند . به نظر شما كداميك از اين دو براي لنز 70-200mm f/4L USM مناسب است .
Sigma Apo Tele Converter 1.4x EX DG
يا
Canon Extender EF 1.4x II
از نظر قيمت تقريبا" نصف همديگر هستند ولي كيفيت و كار كرد كدام يك به نظر شما بهتر است ؟
پاسخ: كدام Canon Extender يا Sigma Apo Tele
خب حتما نسخه کنون از کیفیت بهتری برخوردار هست
اما فکر نمی کنم فرق زیادی داشته باشید از نظر خروجی من باشم نسخه سیگما را میخرم با توجه به قیمت!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ajjadesa
خب حتما نسخه کنون از کیفیت بهتری برخوردار هست
اما فکر نمی کنم فرق زیادی داشته باشید از نظر خروجی من باشم نسخه سیگما را میخرم با توجه به قیمت!!
چرا اينجوري فكر مي كنيد ؟ آيا در اين مورد مطلب و يا مقايسه اي داشته ايد ؟
نقل قول:
من در انجمن جستجو كردم ولي متاسفانه در اين مورد چيزي پيدا نكرد مورد جستجو هم "Canon Extender "
به هر صورت اگر هست اين موضوع كه راهنمايي كنيد
سلام:
خیلی هم با این تاپیک بی ربط نیست
Canon Extender Compatibility Chart
من یکبار 1.4 سیگما را روی 200-70 کانن آزمایش کردم اتوفکوس کار نمیکرد ظاهرا نو بود نمیدانم با هم کامپتیبل نیستند؟ بعضی نسخه های سیگما اینجوری هستند؟ یکی از دوستان میگفت استفاده کرده و نتیجه هم برایش رضایت بخش بود بهر شکل در صورت خریداری نسخه های سیگما احتیاط بیشتری بخرج دهید گهگاهی محصولات سیگما ساز ناکوک میزنند.
جناب قشقايي
مرسي از راهنماي شما ولي لينك كه در آن نشاني به من داديد كار نكرد و من نتوانستم دانلود كنم ممنون ميشوم اگر لينك صحيح داريد اعلام و يا در صورت امكان براي من ايميل نمايد. البته بررسي و مقايسه گويا در كار نيست فقط بين دو مدل 1.4 و 2 كانون است ولي به قول معروف كاچي به از هيچي است :::big grin2:::
شايد ديگر دوستان هم مطلبي در مورد مقايسه اين دو داشته و يا تجربه اي داشته باشند.
سلام
فکر میکنم این لینک مفید باشه:
کد HTML:
http://www.juzaphoto.com/eng/articles/canon_vs_sigma_teleconverters.htm
ظاهرا تفاوت اپتیک ناچیز ولی تفاوت ساخت نسبتا برجسته است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بهین ناظم رعایا
ظاهرا تفاوت اپتیک ناچیز ولی تفاوت ساخت نسبتا برجسته است.
حق با شماست . شما اگر به جاي من بوديد كدام را ترجيح مي داديد؟؟ دوستان لطفا" در انتخاب به من كمك كنيد
قيمت 2.0 و 1.4 كانون با هم برابر است حدود 380 و قيمت 1.4 سيگما را دارم حدود 270 مي باشد . با توجه به اينكه لنز من F4 مي باشد و بدون IS شما كدام را پيشنهاد مي كنيد ؟
اگر میخواهید کانورتراستفاده کنید با لنز و دوربینتان بنظرم فقط روی 1.4 آن مانور دهید. 2 آن اولا فکوس اتومات را از دست خواهید داد ( به شرط و شروطی میتوانید ) دوما توصیه 2 بیشتر برای استفاده هایی خاص مخصوصا در ترکیبی با سوپر تله های فیکس فوکالنت است. من اگر باشم از برند کانن استفاده میکنم ولی اگر تمایل به برند های دیگر دارید به هر شکل از خرید 2 آن با ترکیبی که دارید استفاده نکنید
من زمان زیادی با همین لنز 70-200 f/4 و دوربین 40D کانن و کانورتور 1.4 سیگما کار کرده ام و حاضر به تعویض آن با کانن (به شرط پرداخت مبلغ بیشتر صرفا برای اینکه کانن است) نیستم. برای من که برخلاف تجربه آقای قشقایی همیشه بدون مشکل چه روی 40دی و چه روی دوربین کنونی ام کار کرده است. اتفاقا یکی دیگر از دوستان همین تالار هم از من چند عکس نمونه خواسته بودند تا بتوانند بین کانن یا سیگما و همین لنز انتخاب کنند که انتخاب ایشان هم همین کانورتور 1.4 سیگما بود چون در نهایت از نظر ساختار و عملکرد کار ویژه ای انجام نمیدهد که نیاز به ساختار بهتر یا بالاتری باشد.
من هم مانند آقای قشقایی پیشنهاد نمیکنم که طرف کانورتور 2 بروید.
جدا از بحث گران بودن اکستندرهای کانن ، یکی از محدودیت های آنها ، عدم قابلیت استفاده در اغلب لنز هاست بطوریکه فقط روی لنزهای 200-70 ، 180 ماکرو ، 400-100 ، 135 ، 200 ، 300 ، 400 ، 500 و 600 میلی متر قابل استفاده اند که حتی بعضا در صورت استفاده روی این لنزها قابلیت لزرشگیری و اتوفوکوس از دست می رود هر چند بعضی لنزها و بعضی دوربینها (قیمت بالاتر) استثنا هستند !
اکستندرهای سیگما هم دست کمی از همتایان کاننی ندارند با این تفاوت که ارزانترند:)
سایر برندها مثل Kenko ، Tamron و tokina هم هستند (اگه بشه پیدا کرد) که روی اغلب لنزها قابل استفاده اند (اگه اشتباه نکنم) گویا Kenko کیفیت بهتری دارد و تامرون هم قابلیت اتوفکوس بیشتر از F/5.6 دارد. (دوستان تصحیح کنند)
با ترفندهایی مثل استفاده از چسب روی پینهای خاصی می توان قابلیت اتوفوکوس رو داشت که با جستجو در فروم می تونید پیدا کنید.
قبلا روی این موضوع تمرکز کرده بودم هر چی باشه با هزینه اندکی می توان به فوکال لنت بالاتری رسید ولی همونطور که دوستان گفتند اکستندرها روی لنزهای پرایم گرانقیمت ! بهتر جواب می دهند در موارد معمولی برای لنزهای تله زوم باید از خیر اکستندرهای 2X هم گذشت .
لینک برای مقایسه Kenko و Tamron
کد:
http://www.pbase.com/lightrules/14xtctest
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghanbar
قيمت 2.0 و 1.4 كانون با هم برابر است حدود 380 و قيمت 1.4 سيگما را دارم حدود 270 مي باشد . با توجه به اينكه لنز من F4 مي باشد و بدون IS شما كدام را پيشنهاد مي كنيد ؟
سلام؛
1.4 سيگما با ماونت كنون مدتي است ناياب شده و اگر باشد قيمت آن بايد درحدود 190 باشد. فكر ميكنم قيمت بالا داده باشند. اگر امكان دارد نام فروشگاهي كه 1.4 سيگما را موجود دارد از طريق پيام خصوصي ارسال فرماييد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fartow
اتفاقا یکی دیگر از دوستان همین تالار هم از من چند عکس نمونه خواسته بودند تا بتوانند بین کانن یا سیگما و همین لنز انتخاب کنند که انتخاب ایشان هم همین کانورتور 1.4 سیگما بود چون در نهایت از نظر ساختار و عملکرد کار ویژه ای انجام نمیدهد که نیاز به ساختار بهتر یا بالاتری باشد.
من هم مانند آقای قشقایی پیشنهاد نمیکنم که طرف کانورتور 2 بروید.
جناب توفقيقيان در صورت امكان نمونه عكس هاي را كه گفتيد را براي ديدن ما هم در انجمن قرار دهيد.
Pooyan جان
من چندين فروشگاه در باب همايون و پاساژهاي اطراف مراجعه كردم و نداشتند و قيمت ها هماني بود كه اعلام كردند فقط خود شركت سي گل يك عدد 1.4 داشت ولي 2 تا دلت بخواهي موجود بود و اكثرا" داشتند. البته من سمت جمهوري هنوز نرفته ام چون نمي دانستم كدام بهتر است و دوست داشتم براي خريد با دوستان مشورت داشته باشم ولي اگر به قيمتي كه شما اعلام نموديد بشود پيدا كرد بسيار عالي خواهد بود :::big grin2:::
جناب قشقايي
فقط اگر مرحمت نموده و آن جدولي را كه شما در اختيار داريد به من هم بدهيد تشكر مي كنم لينك براي دانلود و يا ايميل كنيد .متاسفانه آن كه در انجمن قرار گرفته است از كيفيت خوبي بر خوردار نيست .
از راهنمايي تمامي دوستان هم تشكر مي كنم و به نظر خود من هم با توجه به توصيه دوستان عزيز بهتر است 1.4 سيگما رو تهيه كنم .
سلام: احتمالا نسخه کامل این جداول را بتوانید در سایت کانن امریکا پیدا کنید. من خودم بعدا نسخه های کامل تر را از آنجا دانلود کردم اگر پیدا نکردید بگویید تا برایتان آپلود کنم
از راهنماي شما تشكر مي كنم
مشخصات هم كانون و هم سيگما را پيدا كردم و البته براي خودم ذخيره كردم . ولي لينك آن را آنها را براي ديگر دوستان هم قرار مي دهم شايد كه به درد آنها نيز بخورد .
Canon Extender 1.4
کد:
http://www.bhphotovideo.com/FrameWork/charts/canon1_4xExtender.html
Canon Extender 2.0
کد HTML:
http://www.bhphotovideo.com/FrameWork/charts/canon2xExtender.html
Sigma Apo Tele Extander
کد:
http://www.sigmaphoto.com/lenses/lenses_chart.asp
ghanbar گرامی.
برای آن دوستی که گفته بودم یک عکس بزرگ که چندی پیش در کلاردشت گرفته بودم آپلود کردم که میتوانید از نشانی زیر دریافت کنید و ببینید.
کد:
www.fartow.com/70-200+sigma14-1.rar
این عکس را چون حجم زیادی دارد فشرده کردم تا آسانتر دریافت گردد.
5D MarkII + EF 70-200 F/4 L + Sigma 1.4
آقاي توفيقيان
عكس بسيار خوب و شارپ است . من امروز براي تهيه كانورتر به مغازه و فروشگاهاي بسيار سر زدم متاسفانه تخم آن را گويا ملخ خورده است lol
با ديدن اين تصوير و نظر ديگر دوستان حتمي آن را تهيه خواهم كرد. با تشكر از شما و ديگر دوستان فقط ياري دهند كه بتوانم پيدا كنم . نمايندگي هم نداشت و تمام كرده بود !!
سلام
با توجه به جستجو زياد و عدم موفقيت در پيدا كردن سيگما بالاخره يكCanon Extender 1.4 خريدم . حالا يك سئوال برايم پيش آمد وقتي كه از Canon Extender اسفاده مي كنم طول لنز در حدود 7 سانتي متر بلند تر مي شود و هم چنين لنز هم سمگين تر مي شود و اهرم بيشتري به بدنه دوربين مي شود. با توجه به اينكه لنز پايه ندارد 70-200 البته كانون را مي گويم آيا فشار زيادي به قسمت مانت وارد نمي كند ؟ در لنز هاي تله و بلند معمول هست لنز روي سه پايه بسته مي شود نه دوربين!! . به نظر شما اين كار آسيب نمي رساند به بدنه دوربين ؟
سلام:
لنز 200-70 رینگ مخصوص را دارد که بصورت جداگانه قابل تهیه است البته این احتمال هست که بسختی بتوان تهیه کرد.
یک فرقی که بین سری xxD و xD کانون هست همین بدنه مقاوم تاحدودی این مشکل را برطرف میکند منتها طبق یک قانون کلی در تمامی حالات اگر وزن دوربین کمتر از لنز ومتعلقات بود بهتر آنست موقع بلند کردن این مجموعه یا در دست گرفتن آن ترجیحا قسمتی که بیشترین وزن را داراست محلی باشد برای در دست گرفتن. تا کمترین اثر نیرو به ماونت لنز وارد شود. معمولا در مواردی هم کارخانه ها در طراحی هایشان این موضوع را بنوعی لحاظ میکنند در اصل لنزهای سوپر تله هم به همین دلیل رینگ مخصوص برای نصب روی 3 پایه خواهد بود تا دوربین ( و این لنزها طراحی هایشان بگونه ای خواهد بود تا در این حالت هم لرزشگیر موثر کار کند روی 3 پایه ...... که مبحثی جدا خواهد بود ) تاثیر کمتری ناشی از وزن زیاد لنز را داشته باشد
لنز 85II کانن وزنی حدود یک کیلو و سی گرم دارد با ترکیب 5DII که وزنی معادل 810 گرم دارد اگر موقع بلند کردن این مجموعه لنز را در نظر بگیرید همیشه 200 گرم به ماونت لنز نیرو کمتر وارد خواهد شد.
این فرورفتگی انتهای لنز را که میبینید ( لنز دست راست ) محلی خواهد بود تا دست در آنجا براحتی چفت شود ( اصطلاح بهتری پیدا نکردم ) یا قرار گیرد تا با رعایت مواردی که پیش تر گفته شد عکاسی در وضعیتی مناسبی انجام شود.
ارزیابی شخصی من با توجه به دقت روی مواردی این خواهد بود در ترکیب لنز با دوربین هایی سنگین بهتر است از حرکت سریع این مجموعه جلوگیری شود تا تاثیر نیرو در محل اتصال به بیشترین حد خود حتی نسبت به نامینال ویت این مجموعه نرسد
به گردن انداختن لنز و دوربینی که وزن سنگینی دارد هم اجتناب شود بهتر است. این موارد اگر چه میتواند خیلی سختگیرانه باشد ولی ماونت دوربین در محل اتصال با لنز همیشه از صحت کامل برخوردار خواهد بود و احیانا هیچوقت دچار لقی یا مواردی از این دست نخواهد شد.
این نکات یک باید نیست یک عادت میتواند باشد ( خودمان را عادت دهیم ) تا شخص با دقت روی این موارد استفاده بهتری از ابزارش داشته باشد ( درراستای نگهداری صحیح )
موفق باشید
از توضيح شما ممنون هستم آيا منظور شما پايه نگهداري مثل اين لنز را مي گويد
http://www.digihouse.ir//files/cache...MaxSize%5D.jpg
اگر منظور همين باشد كه بايد فراموش كرد چون اصلا" پيدا نمي شود حداقل در ايران . ولي به هر حال به قول شما بايد خودمان رعايت بعضي از مسائل را بكنيم.
دوربين من با باتري گريپ از وزن لنز بيشتر مي باشد بنا بر اين فكر كنم طبق فرمايش شما بستن دوربين به پايه اشكالات خواصي را به وجود نمي آورد همين طور هست ؟
بله چیزی مثل همین است که شما عکس آنرا گذاشته اید منتها این مخصوص لنز 200 اف 2 است ( لنز مورد علاقه من :) ) برای لنز شما این بصورت آپشنال قابل خریداری خواهد بود و در بسته این لنز یا لرزشگیر دار آن نیست
کد:
http://www.the-digital-picture.com/Reviews/Canon-Tripod-Mount-Ring-A-II-Review.aspx